Tutte

Brist på rubrik så blev det tutte.

Idag jobbade jag från 7-16 och det är bra eftersom det är sista dagen på denna månad så man får ihop lite timmar. Nu sitter jag och kollar på 2 ½ män. Känner att jag börjar få lite ont i huvudet och det vill jag inte ha. Imorn ska jag ringa veterinären i stockholm, vi har lite frågor såklart...

Gårdagen

Igår så åkte jag och Moa från Örebro runt 9.15 tiden och var framme runt tolv tiden i stockholm. Jag hatar stockholm, så mycket folk och mycket stress. Vi gick runt lite men tröttnade fort på allt folk så vi satte oss och åt mat efter ett tag. Vi åt en varsin grekisk sallad, jag var ute efter fetaosten så det var typ bara det jag åt. Det tog jätte lång tid innan vi fick våran sallad. När vi hade suttit där ett tag så begav vi oss mot tunnelbanan, jag mådde lite dåligt när vi var där jag tycker det känns väldigt otäckt. Först åkte vi lite fel men det löste vi snabbt. När vi satt på tunnelbanan så kommer det in ett gäng killar som var icke svenska och var så jävla sjuka i huvudet så jag önskade att jag kunde slå ner dom allihopa. Dom tog för givet att dom kunde sitta vid oss och började äckla sig. "Åhh fan va sexigt med tjejer som har tatueringar" och frågade vart vi bodde och så. Jag kokade av ilska och tittade mot ett annat håll. Tyvärr så gick vi av innan dom och man kände blickarna man hade mot sig, "Ge mig ditt mobilnummer" sa en utav dom till Moa. Det här gjorde ju inte att jag ändrade åsikter om ni vet vad! Jävla attityd dom hade, trodde att dom ägde hela Sverige. Fan! Man ska inte bete sig så.

Vi letade ett tag efter München bryggeriet men efter en stund så hittade vi det. Jättemycket folk och jätteskön stämning. Jag älskar att kolla på människor, och där inne fick dom som ville ha uppmärksamhet det. Jag gillar't! Tatueringsvärlden är grym, jag och Moa ville tatuera oss där men har man no cash så går det inte så bra. Trevliga människor och bra musik, snygga människor! Moa tävlade i Bästa färg, det var 25 st som tävlade i den kategorin så det var en del konkurrens. Men vi var glada ändå, det var en upplevelse. Vi åkte hem runt sju tiden, det fanns gott om plats på bussen så vi kunde ligga på ett varsitt säte. Så skönt. Framme lite efter 21, vi hade en jättebra dag men det var så skönt att komma hem igen!

Stockholm Ink Bash



Yes jag och Moa var på ink bash igår. Mycket folk var det. Här är Moas tatuering som hon tävlade med. Jag tog tyvärr inte mer kort

Nu är det fredag igen

Yeha nu är det fredag, så skönt! Jag har köpt lite gott till kvällen :) Imorn bitti drar jag och Moa till Stockholm för att inta Stockholm inkbash, hoppas att vädret är bra :)

Sky har fått vattensvans igen, var typ ett år sedan han hade det sist. Suck. Ett steg fram och två tillbaka. Trevlig helg

Torsdag



Hej hej. Imorn är det fredag, skönt! Jag har inte mycket mer att skriva idag.

Sky sitter i soffan hos mormor och morfar, nöjd :)

Regn

Nu är onsdagen snart över, fy fan vad det har regnat. Inte okej! Jag och sky har varit ute nu, träffade lilla rottisbebisen :) Så gullig. När jag hade kommit hem från jobbet tänkte jag vila lite, men var tvungen att ha ljudet på för Janne skulle ringa. Sms:ade lite med Angelica och sen när jag vilade som skönast ringer det. Cederbacks ringer va fan tänker jag ska jag köra nu eller?! Blir lite svettig men svarar. Det var Helen som ringde, jag hade inte missat någon tid men hon tyckte det var dags att jag skulle börja med teorin nu eftersom jag har kommit långt med körningen. Jag tycker det är svårt med teori, usch. Men körde ett prov här hemma på deras hemsida...

Jag har ont i huvudet, haft det sen igår. Kul. Sitter i soffan nu, hungrig är jag med. Kanske ska ta en morot? Så blir tarsta nöjd :D

Stockholm

Japp om någon timma åker vi. Men jag är orolig, laddaren till gps:en är borta.. Hur fan ska vi hitta?! Usch...

Jag tvättar nu, strax klart. Det blir sthlm inkbash med Moa på lördag

Halo

Soffhäng är det bästa jag vet, kommer somna tidigt ikväll. Upp tidigt imorn. Har inte lust med mer idag, skriver imorn

Måndag 24/8

Jag känner mig seg. Skulle vilja vila lite middag, men en annan dag :) Jag ska till ikea sen och köpa mer tallrikar, får se om jag köper 4 st lila till eller blå. Glastallrikar jättefina, och billiga. Jag ska försöka att inte köpa något mer, lön imorn :D

Imorn är det dags för en tripp till Stockholm igen, kul.. Får se vad som sägs. Nu är det Fresch Prince i Bel Air på tv, undra hur många gånger kanal 5 har sänt det? Har skrattat mycket till det programmet, skrattade nu med ^^ Lyssnar på Kiss nu, good!

Bark at the moon

Jaha då var det söndag, igen! Fan vad fort helgerna går det gillar jag inte. Jag vet inte vad jag ska skriva, har inget att skriva känns det som. Jag hatar jönssonligan, roberth kollar på det nu helt jävla värdelöst är det.

Kväll

Nu sitter jag och dricker en cola och äter lite bilar, gott. Jag är nöjd med den här lördagen, varit på Marieberg med Angelica och sen när jag kom hem därifrån så kom syrran hit och åt mat och sen så åkte vi ut och fixade lte i huset. Imorn ska vi dit med släpkärra och allt. Jag tog kvällsrundan med Sky, en halvtimma i rask takt det får duga ikväll.

Det är ninja turtles som gäller ikväll, kan inte säga att det är så bra. Roberth gillar det. 

Vi ses på Lördag någonstans

Det är tur att jag har Angelica, vi ska till Marieberg om ett tag ♥

Roberth är "sjuk" så han tjatar om att jag ska passa upp honom hela tiden men det gör jag ju redan haha.. Han satt vid min dator och sa "Vad har hänt med din nolla egentligen?" Jag åt något en dag och då ramlade en smula under tangenten så den är lite skev haha, det gör inget :D

Vi kollar på segemyhr nu :)

IKEA

Snart ska jag och Angelica till ikea ;)

-

Jag orkar inte mer

-

Idag slutade jag tidigt. Så nu har jag precis ätit lite tacogratäng som jag gjorde igår. Sky gnäller för att han vill gå ut och jag blir galen. Ska iväg och köra om ett tag. Men det skulle vara skönt att vila middag :D En annan dag.

Nehe nu ska jag ut med honom

Segis

Nu är jag lite seg. Efter jobbet åkte jag till mamma och pappa och var där en stund. Vi kollade i gamla "Mina vänner" böcker som jag hade när jag var liten och jösses vad vi skrattade. En hade en dröm att bli tillsammans med pamela anderson och  en annans önskan var att bli lastbilschaufför så roligt. Just det hajforskare skulle han också bli haha.. Skönt att få skratta lite. Sen var det dags för ett besök hos Dr Sörensen och det gick prima, skönt o se så allt står rätt till ;)

Nu sitter jag och dricker festis, gott. Ska fixa iordning mig för natten. Skönt att lägga sig

Update


Leo och jag gosar hemma hos Michaela.
Är rätt seg nu, extraknäckte som frisör förut :) Kanske ska bli frisör?

Tiiiiiiiiiiisdag

Kort arbetsdag idag. Snart ska jag iväg med syster och fixa lite saker sen hem till henne :) Jag har gjort mig lite fin med blommor i håret, rosa. Ska handla på ekershallen Mmmm dom har bra saker där.

Trött

Nu har jag och Sky varit ute på långpromenad, det var skönt. Vi powerwalkade lite och busade.

Jobbdagen gick bra, slutade lite tidigare det var skönt. Jag körde förut med körskolan, gick suuuperbra! Men stackars mamma och pappa som får betala så mycket, sjukt! Får se hur mycket allt blir när jag har fått körkortet, då ska jag köpa några trisslotter och hoppas att jag kan betala tillbaks en del till dom.

Har ätit tre knäckemackor med ost, gott! Var längesen jag åt mjukt bröd. Nu leker sky med sin boll där det ligger lite godsaker i.

Nu blir det tv för min del

Söndag 16/8

Nu har jag och Sky varit på långpromenad, blev längre än jag hade planerat. Men det var skönt, och behövligt! Sky var så lycklig när jag han fick rusa av sig all sin energi. Det var ett rådjur som kollade på oss :) Fast Sky missade det såklart fast det var så nära. Och en snok men dom tycker jag är äckliga,usch.

Måndag imorn, nya tag. Men jag är ledig på fredag, ska ju upp till Stockholm med Sky. Det ska bli spännande.

Stormvarning

Jaa jösses vad det blåser idag! Jag håller på och tvättar nu, har dammat och fixat lite. Roberth ska dammsuga sen har jag bestämt :) Idag ska jag göra chilikassler med ris tror jag, det är bra att ha med som matlåda tycker jag. Ska till kissarna sen också. Ut med Sky klockan ett också. Sen blir det nog lugnt tror jag. Ser nu att vi fått en lapp från Bikab Ab och Tele2, vi ska ju få stadsnät så dom ska installera något här inne på onsdag. Då får Roberth gå upp tidigt :D Hoppas dom inte är hundrädda eller allergiska :D

Uppdatering

Hej hej. Nu sitter jag och kollar på sommarkrysset, äter lite chips. Det hade varit gott med cola, men det finns ingen. Mina blåmärken efter sky på låren ser förjävliga ut, dom är typ svarta nu. Usch, misshandlad.

Nu hör jag hur regnet slår mot fönstret, jag välkomnar hösten med öppna armar. Eller inte

Lördag

Japp då var det lördag igen, skönt. Blev hämtad av mamma och pappa runt halv elva tiden tror jag, kom hem för ett litet tag sedan. Mamma skulle köpa en ny mobil så hon ville att jag skulle följa med. Vi gick in på stadium först eftersom jag skulle ha nya mysbyxor och nytt regnställ, jag hittade precis det jag ville ha :) Jag köpte ett par nya mysbyxor till Roberth också jag tycker att han behövde det. Mamma hittade en fin vinterjacka till henne som hon köpte :) Sen gick vi in på OnOff och där hittade vi en mobil till henne.

När vi var klara ute vid Marieberg så åkte vi vidare till parkhallen och handlade lite, sen åkte vi till mormor och morfar för att fika lite sen så skjutsade dom hem mig.

Nu ska lag laga mat :)

Fredag

HELG!

Yeah

Jaha, jag vilade i en timma drygt. Sen kom sky och la huvudet brevid mig och då fick jag inte sova mer. Hade fått 5 sms under tiden, härligt.

Gick ut med Sky, vi träffade hans kompis basse. Sist vi träffade dom var han en liten fis, nu väger han lika mycket som Sky och är 5 månader. Han kommer bli biff. Han är en amerikansk bulldogg.

Nu sitter jag och är lite seg. Ska äta kvällsmat men vet inte vad jag ska ha? Macka, fil och mysli (Jag hittar inte knappen för det där jävla U:t med två prickar) eller en daimstrut? Hmm svårt val. Jag är nog sugen på annat. Typ CHIPS med sourcream och dill skulle vara så jävla gott. Men det blir på lördag, kanske.

Jag hatar när man möter någon som man kände förut och varken jag eller den andra hälsar. Sen får man höra "Jaha nu hälsar hon inte ens längre vem tror hon att hon är". Sen lite vackra ord som tjejer är bra på att säga till andra tjejer. Va fan hälsa själva då istället för att snacka massa skit? Svårare än så behöver det inte vara. Så jävla typiskt tjejer, håller ni inte med?

Soooooooooova

Hej hej. Just nu sitter jag i soffan. Marion gick för en stund sedan, dom har varit och ätit på svalan så dom åkte hit efter det :)

Jag tror jag ska vila lite, visst ska jag det?

Kat

Shiiiet säger jag bara

Ledig tisdag, igen

Ledig idag, det gillar jag! Vaknade tidigt utav regnet, låg och lyssnade på det ett tag. Sen så kände jag hur suget efter rockkanalen smög sig på mig alltmer så jag kunde inte låta bli att lyssna ett tag. Sen svek batteriet mig. Ont i ryggen hade jag när jag vaknade, ligger som ett arsel om nätterna. Dubbelsäng kanske?

Har varit rätt seg idag, var och handlade på maxi med syster idag. Jäklar vad jag handlade :) Tur att man är två om det..

Igår när jag och Roberth hade varit och ätit på Rio så var klockan strax innan kl 19 när vi kom hem. Och vad gör jag? Jo jag la mig och vilade i sängen och helt plötsligt var det god natt för mig haha. Där la jag mig rätt tidigt måste jag säga, hur skönt som helst :)

Regn

MorgonpromenadMorgonpromenad

Vi

RoberthRoberth äter vinbärJag och Sky

Godis

Nu har jag köpt lite godis men det var faktiskt inte så gott.

Jag solade aldrig idag, mitt huvud var inte alls på topp för sånt där. Jag får vara blekast i kvarteret i år igen ;) Jag och Roberth köpte med mat och åkte till Michaela och Rocco ett tag. Jag kollar på my super sweet 16 UK igen, jävla ungar alltså. Sjukt vad dom är bortskämda.

Sol söndag

Yes idag skiner solen. Ska försöka lägga mig ute en stund men har mensvärk så det är inte så lockande men men. Väntar bara på att det ska bli sol här på baksidan.

Igår åt vi mycket god mat i pålsboda, Rickard och Veronica där också. Jag åt varken chips eller godis vad duktig jag var. Och ingen läsk bara vatten.

Uähhhh

Jag har skittråkigt. Vi kommer åka mycket senare än vad jag trodde. Roberth sitter bara vid datorn och verkar aldrig bli klar. Irriterande. Och Sky går runt och gnäller, också irri.

Kollar på my super sweet 16 UK alla är skitfula och bortskämda.

Neeee jag är inte alls irriterad.

Spotify

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Är lite seg. Vaknde runt 05 och kände mig rätt pigg men fan heller jag försökte somna om och det gick väl sådär. Kollade på klockan hela tiden, sen tog jag upp mobilen och lyssnade på rock klassiker men det kom inte någon favoritlåt så då gick jag upp. Ut med Sky och det där vanliga.

Har ätit frukost så vad händer nu då? Duscha eller försöka lägga mig igen, blir nog en dusch.



Segis

Nu är jag riktigt seg, jag skulle absolut kunna gå och lägga mig nu.. Men jag väntar lite. Kollar på AFV och skrattar lite för mig själv. Jag ska lämna tillbaks två skivor till CDON men fan jag orkar inte krångla. Men men får ta mig til ica imorn så kan dom säkert hjälpa mig. Mitt nya schampoo är så bra. Smultron luktar det, känns som om jag har godis i håret :) Jag har inte ätit godis på hela veckan, det ni ;)

FREEEEEEEEEEDAG!

Jäpp äntligen är det fredag! Skönt som tusan. Varmt är det med, hoppas det håller i sig. Idag fyller svärmor år så vi ska ut till dom imorn :)

Sunny days

Härligt att det är fint väder igen, det mår man bra av. Jobbade till 15.10 idag sen kom morfar och hämtade mig och Sky. Skönt att vara ute i trädgården :) Jag hade körlektion idag med, "Det är så bra så man får tårar i ögonen." Haha så sa Sebbe efter min körlektion, gött :)

Skööööööööööönt med fredag imorn!

Onsdag

Idag blir det rosalis, igen! Tredje dagen i rad haha. Jag och Mickis ska köra drive in där vid aspholmen och sen åka hem till mormor och morfar som har Rocco :)

Jag kanske skriver senare

Sweet

Roberth var på apoteket och hade köpt en sak till mig. Kromtabletter som minskar sötsuget, gulligt va? :) ♥

Hoppas dom hjälper

Lediga Tisdag

Yes idag är jag ledig, skönt. Började att jag vaknade 05.15 det var ju kul. Lyssnade på lite musik för att bli trött, men det var inte så länge. Somnade lite från och till och när klockan var strax innan åtta så gick jag upp. Ut med lillen och sen nyttig frukost..

Jag och syrran åkte upp på stan, jag bokade tid på waterproof. I november och december fick jag tid, dom hade en avbokning nästa torsdag men.. Vi traskade runt lite men ingen utav oss köpte nått. Sen åt vi mat på Rosalis :)

Nu känner jag att jag är lite småhungrig och sugen på något gott, sockersug kan man kalla det. Ska tvätta klockan 15 suck, är rätt seg. Tänk om Roberth kunde tvätta? Kan du det? ;)

Nyttiga jag

Hallå. Nu sitter jag här efter en timmas långpromenad i rask takt med Sky, skönt. Han ligger utslagen på golvet. Jobbade till halv fyra. Jag och Angelica har varit duktiga idag och inte varit onyttiga :) Nu är jag lite hungrig känner jag, vi åt på Rosalis förut. Chicken Alfredos eller vad det nu heter. Mycket gott. Jaha nu blir det fil och flingor, har köpt kiwi det är gott.

London Ink

Just nu sitter jag och kollar på London Ink, underbart. Sky leker med sin aktivitetsboll och Robert spelar dator. Vi var hemma hos mamma och pappa förut, det var trevligt. Söndagsångest deluxe kan jag bara säga, en vecka full med slit att se fram emot. Och UTAN godis, jag kommer vara ett vrak! :D

Idag när jag var ute på promenad med Sky så gick vi förbi ett område där jag tror att det är seniorboende, uppe på en utav balkongerna hörde jag "Där är ju en sån där typisk kamphund" Jag vände snabbt på huvudet och glodde på dom "Haha hon hörde vad jag sa" Men varför sa jag inget spydigt tillbaks? Jag är ju bra på sånt. Det är ingen kamphund gubbjävel!

Söndag igen

Alltså helgerna är så jävla korta, jag blir galen. Jag vill vara ledig längre. Men men man kommer inte ifrån det..

Idag ska vi till mamma, pappa och rocco. Vi ska äta där, ska passa på att städa akvariumet också. Ska äta massa godis idag sen äre slut :D Jag och mamma har beställt en varsin dubbelskiva med Michael Jackson. Jag kanske ska ta med min stereo så jag kan lyssna på den också? Vore ju bra.

Nu sitter jag och lyssnar på Bandit rock, radio på teven är super! Ska förbi Waterproof i veckan också, jag hatar verkligen att bli tatuerad men älskar resultaten sen. Vill man vara fin så... Jag ska citera min mormor : "Jag börjar faktisktt gilla dom där tatueringarna nu, du passar ju i dom" Så sa hon när hon tittade på mina armar. Tummen upp mormor!

Jag borde kanske fixa lite här hemma..

Lördag

Äntligen Lördag säger jag bara. Haft mycket jobb i veckan så skönt att få vila lite. Igår kväll var jag och Sky ensamma hemma, Roberth kom hem runt tre tiden tror jag.

Nu har vi precis ätit, är rätt seg. Har lite ont i huvudet. I helgen ska jag äta mycket godis för nu i veckan ska jag och Angelica inte äta nått godis har vi bestämt, det kommer bli tufft :)

RSS 2.0