Sky ska få en kompis? Vill ha en sussex


16, 16, six

Det är nog inte många som fattar rubriken, men dom som gör det är great! Eller nått haha! Valborg idag då, slutade lite innan kl 16 så jag är lite seg måste jag säga. Mätt också, ätit massa mat. Är trött, men ska iväg på ett ärende sen. När Roberth kommer hem med bilen. Åh jag är lite pirrig, ska kolla på bilen jag skrev om imorn :) Hoppas den är bra, tar med mig pappsen som kan allt sånt där som man ska veta.

Har lagt några intresseanmälningar på ÖBOs hemsida, gillade dom lägenheterna så får väl se om vi har någon chans :) En stor tvåa var favoriten, har inget behov av en trea. BALKONG längtar jag efter!  Måste flytta snarast!


kväller

Åh jag blir galen, vet inte vad jag ska göra med mitt hår! Jag ska ju klippa mig på tisdag, vill göra något annorlunda. Har en idé som jag inte riktigt kan förklara, men en annan idé är att jag klipper bort ALLT slitet hår och kanske kör på en längre page fast ett mer rockigt/rockabilly stuk. Men det är så svårt! Jag vill ju ha långt hår, samtidigt som jag vill vårda det så bra som möjligt.. Jaja. Har ni några ideér?

En annan sak med mitt sketna hår är ju att jag ska färga det om ca 3 veckor, och då vill jag ju köra på något snyggt lila. MEN då måste jag gå till frisören och färga det varje gång eftersom utbudet av lila hårfärger är ju inte så stort i affärer här. Och det blir på tok för dyrt. Så istället funderar jag på att köra något fint mörkrött med några få ljusa slingor i. Jag vill ju att mitt hår ska synas, att det ska vara riktigt rött. Så jag tror nog att det blir rött? Ja jag tror minsann det. (Jag kommer säkert komma på någon ny idé snart men lyssna inte då.)

PICS

Angelica skickade lite bilder till mig när vi bowlade med jobbet, i December haha! Bättre sent än aldrig!

Proffs

Angelica och fru morot

Det var gott med chokladpudding


Bil

Jag har hittat en bil som jag tycker verkar bra, en peugeot 206. Till lagom pris också, får se :)

Sky

Jag satt och drack vatten i soffan, då kommer Sky och ställer sig vid mig. Kollar på mig, kollar på vattenglaset. Ingen respons. Kollar på mig, kollar på vattenglaset. Jaja jag fattar! Sträckte fram mitt glas och nu har han druckit upp mitt vatten haha. Bortskämd? Gott-

Tjooo

Jaha vad har jag gjort idag då? Inte så mycket vettigt. Jobbade en stund, när jag kom hem gick jag på en långis med Sky. Sen lagade jag mat och lite sånt. Jag vilade lite efter maten, så skönt :) Sen skjutsade jag Roberth till gymmet, då passade jag på att åka till parkhallen och handla lite. Nu är jag så seg, måste städa men jag har verkligen ingen ork. Jag är så trött hela tiden. Usch, man kanske ska ha hemstädning? ;)

Glömde

Just ja jag har ju glömt att berätta en sak, jag nämnde ju att jag hade en grej till morfar? Så här är det: Jag har städat på ett kontor i över 1 år, och min morfar har jobbat på det företaget när det hette BPA (nu heter det PEAB) alltså för jättelängesen. Jag gick där och fixade och donade, och vid en hylla har det alltid varit en tavla med en lastbil och lite sånt som jag aldrig har brytt mig om att kolla på. Men nu gjorde jag det, kollade på två gubbar som stod där. Och vem är det inte uppe på lastbilsflaket? Jo min lilla morfar haha! Jag blev nästan lite rörd när jag insåg att det verkligen var han (lite yngre och lite lättare). Så det slutade med att jag fick ta hem den där tavlan till morfar. Morfar tyckte det var jätteroligt och nu är det största problemet vart den där tavlan ska hänga. Så det var min lilla historia. God natt. :)

Nitlott

Nehe vi vann inget på Bingolotto, som vanligt då. Snart är det dags att sova, jobb imorn då-

Bingo

Nu lagar jag mat, fisk och potatis. Med egengjord sås och rårivna morötter,mums! Jag och Sky har varit och gått uppe i spåret, skönt. Mötte en hundägare som bad om ursäkt för att hennes hund bråkade, inte varje dag det sker. Om ca två timmar drar jag till mamma och pappa för att ha bingolottokväll, mysigt :) Då gissar jag att grabbarna kommer sova här hemma.

Hemma!

Ja nu är vi hemma igen, hade det väldigt trevligt ute i pålsboda, alltid lika god mat. Grillpremiär :) Jag vägde mig före och efter maten, resulterade att jag nästan gick upp ett kilo haha! Min mage har varit så spänd hela kvällen, och så fisnödig som jag varit ska vi inte tala om. Men kunde inte riktigt fisa för att magen var så spänd. Så bilresan hem var inte så trevlig, så kunde jag lätta på trycket kan jag tala om. Kan avslöja att jag åt mycket blomkål hehe..

Ska strax göra mig i ordning för kvällen, sky ligger redan och snarkar. Man blir ju varm i hjärtat.

Imorn gäller:

  • Tvätta
  • Gå 5 km
  • Köpa hundmat
  • Bingolottokväll hos mamma och pappa
  • Städa och handla skulle behövas också, jaja..

Tråk

Nu har jag tråkigt, vi ska inte åka förns kl 17.. Jaja.

Imorse åkte jag hem till mamma och pappa. Jag och mamma åkte sen vidare upp mot stan. Hade mycket trevligt och hittade mycket fint som ni såg förut :) Sen åkte vi hem till dom och fikade lite sen så åkte jag hem igen. Så nu väntar jag att vi ska åka, vill åka nu men så blir det inte. Jaja.

Shoppingdag

Långt linne och kjol från Monki, MEN jag ska ha kjolen som tubtopp!


Supersnygga shorts från cubus, nitar på dom svarta. Gött

Liten rosett från cubus :)

Foundation och oljebaserad kajal (Så den sitter bättre vid nedre franskanten)

Skoooor!

Mitt hår idag, intressant!

Tusen tack för allt idag mami och papi! ♥

1



Idag är det exakt ett år sedan den här bilden togs ute i Pålsboda, och vi ska ut dit idag också :) Tyckte det var lite roligt, undra om det är så varmt så jag kan vara ute i linne? Haha nej tror inte det

Hagel

Vilken hagelskur det kom förut! Usch. Men läste precis på Aftonbladet att det kommer vara sol i helgen, att det var solglasögon som gällde. Så jag hoppas fan att det blir sol i helgen! Man blir så glad av sol.

Nu har vi precis ätit, jag gjorde klyftpotatis och kyckling som jag stekte i vitlök. Och sen en sallad till då.

Trevlig kväll allihopa!

Fredag

Yes äntligen fredag vad skönt! Sitter och tittar ut på regnet, inte lika skönt. Ska fixa mat men kycklingfileérna är djupfrysta så det tar nog ett tag, är inte så förtjust att tina dom i mikron.
Jag har hämtat ut lite nya hårprodukter jag har köpt, hoppas dom är bra.

Nehe det skulle vara skönt att vila men när jag hade lagt mig i sängen kom Roberth och roffade åt sig allt täcke, så då gav jag upp och satte mig här.

Haha så bra


Hurtbulle

Yes nu har jag och Sky gått 5 km i spåret, väldigt skönt. Allt för ikväll!

Nehepp

Cykelturen hem från jobbet var inte rolig. Varför går min cykel så långsamt för? Speciellt när det blåser :D Nog om det.

Sitter och väntar på att Roberth ska komma hem med bilen (jag behöver verkligen en egen) så jag och Sky kan åka iväg till mormor och morfar. Det bjuds på kotletter där idag har jag hört, har med mig en liten sak till morfar som jag verkligen hoppas är rätt! Annars kommer jag känna mig dum haha! Jag ska nog till karlslundspåren när jag varit där, gå 5 km. Hoppas Mickis kan då och att vädret är bra. Imorn är det fredag! Så skönt. Blir en stan runda på lördag iallafall. Måste ha lite nya vårsaker, okej jag måste inte jag kanske överdrev lite men jag vill iallafall ha lite nytt.. Jag ska försöka bättra mig och spara mer pengar, men va fan? Det finns ju så mycket fint! Spara lite iallafall..

Rain

När jag och Jessica är inne i skogen så börjar det regna, suck. För oss gjorde det inget men jag hade inte med Skys täcke. Så det var bara att vända om, ville inte att han skulle få vattensvans. Så får väl se om han klarade sig eller inte,hoppas. Vi ska gå milen en annan dag. Vi köpte med oss mat hem hit och sen gick vi till ICA och hem till henne en stund.

Och nu sitter jag här och känner mig väldigt trött, ska nog lägga mig tidigt ikväll!

Food

Japp nu lagar jag mat. Fiskpinnar,potatismos som jag gör själv,och ärtor. Gott. Roberth ville inte köpa kinamat till mig så det var ju tur att vi hade det här hemma iallafall. Brukar ju alltid ha rårivna morötter till men idag blev det ärtor.

Promenaden gick bra, 5 km var skönt! Hade dock lite för mycket kläder på mig så det blev lite varmt där ett tag men men. Ska åka upp dit i helgen igen, så den som ville med kan ju höra av sig!

Den här låten blir aldrig dålig


500 miles

Om ett tag blir det karlslundsspåren med Angelica, jag ville gå en mil men hon tokvägrade? Förstår inte varför :D Så idag blir det 5 km! Hurtiga som vi är, hoppas bara vädret är bra.

Hår

Imorn ska jag beställa tid för att färga/slinga håret! Wihoo!

Kväll

För er som undrar så har jag hittat ett par vantar.

Förut idag var jag och Sky uppe i karlslund, skönt. Han busade som vanligt på gärdet. Ska till spåren någon kväll i veckan med Lisa, så hoppas på fint väder!

Jag längtar till sommaren! Plocka hallon, mums!

Mysterium

Ja ibland blir jag galen. Jag har fyra par fingervantar, och ALLA är försvunna? Senast igår när jag kom in så hade jag på mig dom och jag vet att jag knövlade ihop dom och la dom någonstans. Men vart? Hittar dom ingenstans. Känns sådär att ha på sig tjockvantar nu..

Shopping

Ja nu har jag och Roberth precis kommit hem efter en runda på marieberg. Vi båda hittade lite kläder (jag som skulle spara) men jag köpte bara en apsnygg baseballjacka på gina, så det så. Vi handlade lite på coop också, vi ska äta räkor ikväll. Ska bli så gott. Just nu kämpar Sky med en leksak vi köpte till honom. Ska väl ut på promenad snart i blåsten, fy fan!

Wild kids ikväll,yes!

PICS

Poop

Ego

Kortspel

Trött

Han hittade en pinne

Storm

Något som jag verkligen hatar är när det blåser ute! Fy fan säger jag bara. Imorse skulle jag gå upp på stan och när jag gick ut genom dörren blåste det massa med smågrus in i ögonen på mig. Mina linser mådde inte bra, så jag ville fan inte gå. Så jag tog faktiskt bilen, då var det väldigt skönt. Annars tycker jag det är väldigt onödigt att åka bil upp på stan för jag bor faktiskt väldigt nära, gå eller cykla ska det vara. Iallafall, jag gick in till optikern och spände glajjorna lite. In på carlings och pratade lite med Moa. Jag hade ingen lust att gå in i affärer idag, kände att jag ville spara pengarna. Om det är bättre väder nästa helg ska jag upp en sväng igen. Ska köpa vita converse, låga. Det blir fint nu till våren och sommaren.

När jag hade varit på stan i en kvart åkte jag hem till västhaga. Pappa och jag rejsade (särstavning) tillbaks till norr där han lämnade Mickis bil sen så skjutsade jag hem honom. Vi fikade lite sen handlade vi sen så åkte jag hem igen.

Kvällen blir lugn, jag är sugen på räkor men jag vet inte riktigt..

Risk för att egobilder läggs upp senare! Jag vet att ni vill se-

suck

Ännu en gång har sky spytt ner mattan, jag tror minsann att han ska få sova i bur numera. Eller i trapphuset-

Home

Nu är jag hemma. Det var lite roligt, jag hade precis parkerat bilen i hästhagen och vilka går inte på andra sidan ån? Jo pappa och Rocco :) Så vi gick en promenad med dom det var roligt, sen fortsatte jag och Sky över rosta gärdet där han fick springa av sig och OJ vad det var roligt. Han sprang och sprang och busade, skönt för honom. Men jag ville inte åka hem riktigt än, eftersom sky varit hemma hela dagen ville jag att han skulle ha en rolig dag så vi åkte till mormor och morfar :) Dom blev så glada, vi spelade lite kort och åt glasstårta och drack grape :) Sen åkte jag och Sky hem, nu ligger han och sussar i soffan. Hästhagen är allt bra!

FREDAG

Japp nu är det helg! Det är väldigt skönt. Vi har faktiskt beställt hem mat, ska bli gott. Sen ska jag ta bilen iväg till karlslund med Sky, bästa promenadstråken finns där. Hoppas vi kan hitta en lekkamrat annars får jag och Sky busa, blir nog det sistnämnda. Stavas det så? Jaja..

Helgen blir lugn, ska upp på stan imorn en snabbis och fixa mina glajjor som åker ner lite. Kanske råkar gå in i någon klädaffär.

Nu blir det soffhäng, mat, Leo&Max och sen åka iväg.

Trevlig kväll!

Kamphundar

På debatt ikväll kl 21.30 handlar det om kamphundar, det ska jag se!

Jaha

Toooorsdag! Jaha då ska man snart sova då. Slutade jobba runt halv fyra och runt sextiden skulle jag och mamma bort. Vi var hos May,Hasse,Windy och Scilla. Lilla windy hon är så söt, för er som inte vet är windy och scilla två hundar. Windy var jag dagmatte åt när hon var liten, så mysigt!

Fredag imorn, härligt!

Mami

Idag fyller min lilla mamma år ♥

Grattis!

Rubrik

Jag och Sky har varit ute i skogen idag igen, det är så mysigt. Vi gick i skogen i ca en timma och tio minuter, sen satt vi i parken där Elsa bor i ungefär en halvtimma. Satt i solen, sky tyckte det var så mysigt. Jag med såklart. Nu är vi båda trötta. Nu kollar jag på Beverly Hills! :)


Solhäng

Det är viktigt att dricka vatten säger Sky



Vart kan det här vara

Trollskogen?

Spana i parken

Bänkhäng

Snark

Mysigt


Jag förstår att ni älskar alla dessa hundbilder

Sunny

Har varit ute i skogen och gått, nu är jag såååå godissugen! Typiskt..

Men det blir tårta ikväll det vet jag :)

Vår

Idag är det riktigt fint vårväder, så skönt. När jag kom hem slängde jag av mig jobbarkläderna och tog på mig promenadkläderna, ut med Sky till Rynninge. Det var så skönt, och jäklar vilken motion både jag och Sky fick, 1½ timma blev det. Skog,uppförsbackar sån miljö gillar jag. Tar riktigt i benen känner jag. Sky ligger utslagen på golvet nu.

Roberth kommer väl hem runt fyra tiden tror jag. Då ska jag iväg på lite ärenden, bland annat cykla til Lucullus och köpa grillad kyckling, gott!

Slut på helgen

Ja helgerna är inte långa inte.. Jag och Sky har varit ute på långpromenad, jag älskar att gå i skogen! Nästa helg ska jag och Sky åka iväg till karlslund och gå i skogen där, det var så längesen. Jag kanske går vilse? Nejdå. Jag har fixat iordning matlådor tills imorn, ätit lite kvällsmat också. Ska snart gå iväg till katterna tror jag.

Imorn börjar Roberth på atlas, hoppas jag inte jobbar långa dagar nu för nu måste jag hem till Sky.. Jaja det löser sig väl.

Nu ska jag kolla klart på gossip girl.

ZzzZzzZzz

Jag är riktigt sämst, jag hittar inte inne på marieberg. Kände mig faktiskt lite vilsen där ett tag. Gick in på polarn där Jessica jobbade :) Vi pratade en stund sen var jag tvungen att leta mig ut. Köpte inget som jag var ute efter,fanns inget bra. Men men en biltur blev det iallafall. Svängde förbi hos mamma och pappa också, köpte en hundbok till dom :D Jag köpte en till mig med, tycker det är intressant.

Jag ska tvätta kl 15 men jag är så himla trött, jag kanske hinner vila lite?

sweetheart

Sky ligger och sussar så sött så jag får ont i hjärtat. Min lilla korv!

Segt

Jag satte mig i soffan och nu är jag fast. Måste orka ta mig till duschen, ska iväg till marieberg och sånt där. Fast vill helst sova lite ^^

Hero


Lite bilder

Tryck på bilderna för att få dom större

Vi två

Sky gillade inte bingolotto

Drickpaus i skogen

Spana

Det var en hackspett någonstans

Sigge var gullig

Suddig bild på Anna och Sigge

Det var svårt att hålla honom still

Hallå där


Fredag & Lördag

Igår efter jobbet åkte jag och Michaela till parkhallen och handlade, vi köpte allt vi skulle ha till våran räkkväll. Det var så sjukt gott och vi åt så mycket! Det måste vi göra flera gånger, efter en stund så kom Rikard också.

Idag då. Strax innan kl tio så kom mamma och pappa och hämtade upp mig, jag och mamma gick på stan. Det var trevligt, som vanligt :) Jag köpte en leopardklänning på carlings och sen lite andra småsaker. Nu sitter jag och smälter maten, vi har ätit fläskfilé med klyftpotatis. Sitter och lyssnar på Johnny Cash. Jag och Sky ska snart på en långpromenad, hoppas att vi sliper regnet. Just det jag kom på att jag hämtade mina glasögon också när jag var på stan, jag är supernöjd med dom! När jag var på ICA sa kassörskan att mina glasögon var snygga ;) Man tackar! Imorn ska jag iväg och fixa lite till en viss person som fyller år i veckan..

Äntligen säger jag! WILD KIDS BÖRJAR IKVÄLL!! Jag har tjatat om det så länge och nu äntligen börjar det, ungarna är så jäkla sköna. Angus förra året var favoriten.

Jag ringer på fredag, så ses vi på lördag

Idag jobbade jag till lite innan kl 16, kom hem och bytte om lite hastigt sen körde jag iväg till mormor och morfar. Sky var med såklart. Morfar köpte pizza som vi åt det var gott, pizza är gott ibland.

Imorn är det fredag och det ska bli så skönt, ska hämta mina glajjor på lördag.. Trevligt.

Jag vill shoppa massa fint, ska iallafall leta efter en jeansjacka det kommer bli fint till våren. Sen ska jag nog köpa vita converse med,låga. Det är snyggt med låga aldrig haft det så nu är det dags ;)

Right

Oj vad den här dagen har gått fort tycker jag. Jobbat och slitit,mamma och pappa har varit här,hämtat ut mitt körkort(jej!),lagat tacogratäng,ätit den och nu måste jag släpa mig själv in i duschen. Ha i massa grejs i håret också, sen får jag sova. Jag brukar aldrig duscha så här sent men idag blir det så.

Fullt upp med jobb resten av veckan också,mycket imorn det ser jag inte fram emot. Men det ordnar sig nog. Imorn är det dags att åka till mormor och morfar också. Nehepp nu ska jag duscha. Vad hände med bilderna jag lovade? Jaja får se om jag gör det sen.

Yes

Fått brev på posten om att jag ska hämta ut mitt körkort, det gillas!

Jag skriver mer sen och så ska jag lägga upp bilder..

Update!

Fick ett sms av synoptik: "Dina glasögon finns nu hos oss"

Man tackar

Väntan

  • Jag väntar på att hämta ut mitt körkort
  • Jag väntar på att hämta ut mina glajjor

Dagen

Jaha nu är påskledigheten slut, nästa ledighet är om 14 veckor haha! Då börjar min semester. Så imorn är det jobb igen.

Vad har jag gjort idag då? Jo, på morgonen åkte jag till mamma och åt frukost. Gott. Sen åkte vi iväg till IKEA en liten stund, köpte en ny dörrmatta och nya kuddar bland annat. Så dom ska testas inatt. Sen var vi inne på mariberg en pytteliten stund bara. Sen tog vi en snabbfika hos mormor och morfar sen skjutsade jag hem mamma och jag åkte hem till mitt. Sen åkte jag hem till Anna och Erik, dom hade väldigt fint. Jessica kom sen och då åkte vi till willys och köpte lite mat för vi skulle göras tacos. Det var så gott. Sen gick vi hem till Jessica,Micke och Sigge. Lilla Sigge var så söt och busig :) Hans huvud var så litet, eller ja hela han var ju liten men :) Just ja Erik ska låna Sky sen om vi ska åka bort haha! Sky kommer gillar att vara hos dom :D Skrämma deras supertrevliga grannar som dom tycker sååå mycket om! :)

När jag kom hem igen så gick jag till Mickis en snabbis, gosade med katterna. Jag ska lägga upp bilder från dagen sen.

Jag kom på att jag inte har någon matlåda tills imorn,hmm?

Gammalt

 I början <3

 Lisa och jag

 Lisa

 Mmm äta

 Vänner

Bilder

 Lisa kommer du ihåg? :)

 jösses vad gammalt

 Haha va söööta!

Snö

Igår var det så fint väder, och idag vräker snön ner :(

Gårdagen och dagen

Igår var vi ju som sagt ute hos Marion och Göran, åt god mat :) Jag fick en jättefin blomma av dom och så fick vi ett påskägg också. Sen släppte Robert av mig hos mormor och morfar. Åt lite påskmat där, eller lite och lite jag gick nog upp ca fem kilo kändes det som. Stackars Mickis som fick åka till akuten, hade halsböld så dom skar henne i halsen och tömde var, euuuuw.. Men hon var så duktig så, tur hon hade Samuel med sig.

Idag då, varit ute i det vackra vädret. Jag älskar sol! Vi mötte en ny steriliserad Elsa, dom har inte träffats på länge så dom var helt galna. Mest Sky då, hoppas han lugnar sig nu när hon är steriliserad, vi ska träffas när Elsa kan leka och så.

Om en timma är det Bingolotto ;)

Soligt

Idag vaknade jag 04.15 och var pigg, roligt? Nej. Så jag tog fram mobilen och lyssnade på rockklassiker haha. Låg där i någon timma sen kunde jag inte ligga där längre, klockan 07 gick jag och Sky ut på långpromenad. Nu väntar jag att klockan ska bli runt tolv, då ska vi åka till Pålsboda. Jag kör så ni kan ju hålla er inne.

Det är fint väder jag är så glad!!

This ain´t a scene

Långfredag! Åkte till mormor och morfar runt halv nio för att påskstäda lite, åt frulle när jag kom sen så blev det lite kycklingsallad innan jag åkte :) Mysigt. Mormor och morfar är bäst! Klockan 13 mötte jag upp Anna på stan, det var mysigt. Vi gick runt lite sen fikade vi, hon bjöd för att jag hade tagit körkort ♥ Tack. På måndag ska jag dit och kolla in Anna och Jessicas lägenheter, sjukt att jag inte varit hos någon hos dom jag skäms. Men nu jag kan åka dit när jag vill med superbilen även fast dom inte vill haha!

Nu har vi precis ätit, lax blev det idag.

Vädret är konstigt, för ett tag sen sa jag och Roberth att nu är det bara en halvtimma innan regnet öser ner, och nu SOLSKEN och blå himmel. Vad händer? Kan det inte bara få vara sol jämt. Hoppas det håller i sig tills jag och Sky ska ut om en timma ungefär.

Jag älskar att vara ledig!

Påskledigt

Jaa nu är jag ledig i 4 dagar och det ska bli så skönt! Ska åka bil (lära mig köra Roberths automat bil) det är ju lite annorlunda än vad jag har kört i typ ett halvår men men det ska nog gå bra. Jag ska köpa mig en egen bil har jag bestämt, men det är svårt! Den ska vara någorlunda fin, ingen skitbil, och ha ett rimligt pris. Och liten såklart :) Har ni något tips?

Just nu har jag en morotskaka inne i ugnen som jag ska ge bort, det luktar gott.

Glad påsk allihopa!

RSS 2.0