Tanter

Idag när jag var och handlade så var det två tanter bredvid mig som pratade, jag blev så full i skratt:

Tant 1: Jag måste äta upp det jag har i frysen först

Tant 2: Va?

Tant 1: Jag måste äta upp det jag har i frysen först

Tant 2: Va?

Tant 1: Jag måste äta upp det jag har i frysen först

Tant 2: Va?

Tant 1 säger efter ett tag: Jag måste nog skaffa hörapparat

Tant 2: Va?

Haha, båda två ska nog skaffa hörapparat ;)


dogs

Sova i mammas knä

Söt som socker


Vi matade ankorna idag :)


Gott nytt år!

Nu har vi precis ätit mat, det blev gott. Kött,potatis och en jättegod sås som Göran har lärt mig. Så nu är vi mätta. Jag ska göra en blåbärspaj sen. Kanske ska vila lite middag  ;)

På förmiddagen var jag förbi hos mamma och pappa en sväng, åt frukost där :D

Nu ska jag kolla på sound of music.

Typiskt

Jaha, jag skrev ju att det var bra att jag hade handlat all mat och sånt tills imorn? Kom på en grej, glömde att köpa både till förrätten och efterrätten.. Braaaaa Annica.........

Men hej där

Woop! Nu har jag precis städat klart här hemma. Kom hem runt 18 tiden från mormor och morfar, handlade också så man har allt tills imorn. Mat och sånt där. Åt god lax hos gamlingarna, det satt fint! Nehe nu kanske man ska äta kvällsmat eller nått.

Ledig tre dagar nu fifan vad trevligt.

Kväll

Hej hej! Nu blev jag lite seg, jag låg och vilade lite förut. Det var skönt. Sen gick jag ut en sväng med Sky. Nu har jag ätit en apelsin, sitter och kollar lite på cougar town. Moa kommer förbi om ett tag med bilen, sen ska jag skjutsa hem henne.

Jobba imorn sen är man ledig i tre dagar igen, sweeet!

Back to work

Idag var man tillbaks på jobbet igen, en skön dag. Inte alltför jobbigt och slutade vid en bra tid :) Jag pratade om min födelsedag med en idag på ett kontor, då frågade hon hur mycket jag fyllde och jag svarade 23. Vi pratade en stund sen kom jag på att jag faktiskt fyller 24 haha! Ja ibland är man lite virrig.

Jag ska snart gå till affären tror jag.

svammel

Idag är en sån dag då jag vill äta allt som är onyttigt. Är sugen på precis allt. Har bara tråkig julchoklad hemma, en påse med lösviktsgodis hade inte suttit helt fel! Känner mig rastlös också, inget bra på tv. Man kanske ska duscha och sen lägga sig i sängen. Moa var här förut, hon lånar min bil. Får se om hon kommer ikväll eller imorn och lämnar den, kanske lika bra imorn ifall jag snart somnar haha..

Ne nu blev det bara massa svammel från min sida, det är ingen rolig läsning.

Dagen

Åh jag är sugen på kebabrulle.. Ska jag eller ska jag inte? Vet inte riktigt.. Sitter och väntar på att Moa ska sluta jobba, hon ska låna min bil. Hon slutar nog snart.

Nyss ätit en apelsin, gott. Imorn ska jag jobba, nu är jag bara snorig och sånt där.

Kollade på en film förut som gick på fyran "Pojkarna i mitt liv", den var bra. :)

Tråkiga bilder

Blomma

Sovrummet,dålig bild

Blomma :)

Lykta i köket

Lykta

Blommorna jag fick

Kortet :)

Soffpotatisen


Planet earth

När jag fyller år önskar jag mig hela serien av Planet Earth, jag är en djur och naturnörd och denna naturserie slår mig med häpnad. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva det, utan jag älskar bara djur och natur ännu mer när jag sett den! SE DEN!!


Life

Upplev den praktfulla variationen av liv på jorden och den spektakulära utvecklingen hos djur och växter. Möt extrema utmaningar och förutsättningar för överlevnad på denna häpnadsväckande resa genom sensationella bilder och nära porträtt av naturens vilda liv.

Denna enastående naturserie ger dig tio avsnitt och 130 historier av evolution, spänning, avslöjanden och underhållning.

Serien tog mer än fyra år att färdigställa med över 3000 filmdagar från världens alla kontinenter.

Resultatet är Life - som du aldrig upplevt det tidigare.

 

Planet Earth

Jorden som vi aldrig sett den förut Berättarröst: David Attenborough

Från teamet bakom den mångfaldigt prisbelönade serien Den blå planeten kommer en dokumentärserie som hyllar Jorden som aldrig förr.

Under elva avsnitt får vi följa Planet Earth:s 71 fotografer genom 62 olika länder från Nepals mäktiga berg till Amazonas frodiga grönska, från Saharas skulpterade sanddyner till polernas gnistrande isar. Serien ger ett hisnande perspektiv över mångfalden och skönheten på vår planet. Med teknikens hjälp får vi även följa evolutionen under flera tusen år i olika miljöer och komma dit ingen kamera kan nå - ner i ett vulkanutbrott och ända in i jordens innersta kärna.

Planet Earth är den mest ambitiösa och påkostade dokumentärserie som någonsin producerats av BBC.
Planet Earth är inspelad i hd-kvalitet med banbrytande teknik och bjuder med oss till platser vi aldrig fått se förut för att uppleva bilder och ljud som vi kanske aldrig kommer att få vara med om igen


Haha vilka grabbar!!


Under solen

Idag visades "under solen" på tv, tycker den är bra. Så fint på landet, jag sa till Roberth att jag ville bo så haha. Jag inser att om jag vill bo så så får jag nog bo själv. Jag gillar landet, alltid gjort. Påminner mig om Älvdalen.



Vem vill bo på landet med mig? ^^

Mat update

Ja just ja.. Det kom ju faktiskt någon med mat idag! Älskade Roberth kom hem med mc donalds haha! Det var så gott. Puss!

Blommor

Jag fick ett blombud idag, en jättefin bukett med tulpaner från mamma och pappa. När jag fick en sån fin bukett så kände jag att "nu ska julen ut". Så jag packade ihop alla ljuslyktor,tomtar och julduken. Nu har jag gjort så fint. Går och ler för mig själv haha. Gick till affären förut för att köpa apelsiner, inte varit till affären på fyra dagar. Tur jag inte träffade någon jag kände haha, blek och jävlig. Jag smög in till blomsteraffären också,jag slängde ju alla julblommor när jag var igång. Jag köpte så fina blommor. Jag tar kort på allt imorn.

Jag mår fortfarande illa, är så äckligt med allt slajm i halsen och näsan. Igårkväll spydde jag pga av det, blä. Jag ska inte gå in på några detaljer. Jag är hemma från jobbet imorn också, hoppas jag mår bra imorn så jag kan jobba på onsdag. Jag stökar bara till här hemma när jag är sjuk haha. Måste bli pigg så jag kan tvätta, tvättade ju aldrig igår kände att jag inte orkade. Jag har några rena trosor kvar haha. Nu ska jag ta något mot illamåendet, ska nog äta en apelsin också!

Mat

Jag skulle göra vad som helst för att någon skulle komma hem med mat till mig..


Nyår

Jag och Roberth planerar vad vi ska ha för mat på nyår, förrätten har vi redan bestämt. Men vi vet inte vad vi ska ha för varmrätt, vi vill laga någon mat som inte har gjort förut. Är det någon som har något tips för någon lite "finare" mat? Jag ska göra någon god efterrätt men har inte bestämt vad än :) Vi ska bara vara hemma på nyår, Sky är ju inte så glad för raketer och smällare. Jag vet att det finns många som tycker att jag är skittråkig som är hemma på nyår och inte vill med och festa. Men det skiter jag i. Dom som vill supa och vara bakis dagen efter, gör det, men kalla inte mig tråkig. Jag dricker hellre coca cola och mår bra dagen efter!

Planet earth

Kollar på planet earth, så bra! Allt är filmat så bra. Älskar naturen


Harkel

Vet ni vad? Jag är inte frisk idag heller.. Ni ska bara veta vad som flyger ur min mun när jag nyser haha.. Usch.. Så jävla rosslig i halsen. Hemma imorn från jobbet, får se hur tisdagen blir. Jag och Roberth låg i sängen förut och kollade på trolltyg i tomteskogen, mysigt.

Nu ska jag snyta mig.

Nu är det inte jul här i vårt hus

Om jag hade varit pigg idag så skulle jag tagit bort alla julsaker, julen är slut och nu vill jag ha andra ljuslyktor och duk. Och andra blommor. Hoppas hoppas hoppas att jag är frisk imorn så jag kan fixa lite nytt. Men tror nog inte att jag är frisk tills imorn :( Det är helt knäppt hur jävlig en lägenhet kan se ut bara för att man är sjuk, förstår inte hur jag lyckas. Tur att Roberth är frisk iaf, han har diskat och gjort så fint i köket. Sky är efter mig hela tiden, ska gosa och komma upp i knät. Jag har varit en riktig tv-nörd idag, bara legat i sängen och kollat på tv. Men det har inte varit något bra idag på tv idag. Kanske ska se 27 dresses som börjar kl åtta.

Nehe det var allt för tillfället.

pics

Lite bilder från igår, tog tyvärr inga bilder ute i p-boda.

Granen :)

Jag och skäggfarbror

Mami och hennes bebis

Mormor och mamma

Mamma och pappa

Roccos jultallrik

Mormor och morfar

Äta

Rocco

Snaps

Jag drack cola

The Rocc




Min dag

Jag har legat i sängen hela förmiddagen, nu gör Sky mig sällskap. Han fick order av Roberth att lägga sig hos sin sjuka mamma haha. Roberth och Nook är på media markt, sen ska dom handla. Vi har som vanligt inget hemma, tur att parkhallen var öppet idag. Jag har beställt massa gott :) Först ska vi äta tacos, sen beställde jag godis och dricka haha. När man är sjuk får man mula i sig massa, läsk har vi inte köpt hem på flera månader. Så det ska bli gott.

Jag kanske ska berätta om gårdagen :) Vid tolv tiden hämtade jag upp mamma,pappa och Rocco för att sedan bege oss till mormor och morfar. Vi åt massa god mat och kollade på Kalle såklart. Mickis jobbade så det var första julen vi inte sågs. Jag frös så på slutet, kände mig inte bra. Men sen runt fem tiden tog jag min kalla bil och åkte mot Pålsboda. Roberth var redan där. Sen kom Sara och Rickard också, och strax efter kom Marion och Göran hem. Jag fick så mycket fint och bra av allihopa. Vi åkte hem runt nio tiden, vad dumma vi var som inte sov där. Hade varit skönt att slippa åka hem i mörkret, men så smarta var vi inte då :) Jag och Roberth åkte i varsin bil, det kändes jättekonstigt. Vi åker ju alltid tillsammans hem i en bil. Innan jag åkte hem till Norr svängde jag förbi hos mamma och pappa för att hämta mina julklappar som syrran lämnat där :)

Idag skulle jag åkt till mamma och varit där ett tag, pappa är på väg till älvdalen nu, men det går ju inte när man är sjuk. Så jäkla tråkigt att vara sjuk när man äntligen är lite julledig. Usch jag är faktiskt lite ledsen över det. Har verkligen ingen ork.

Nu ska jag orka gå ut med Sky, känner hur varm jag är. Usch. Lägger upp lite bilder sen från igår

Morgon

Usch vilken natt. Förkylningen har blivit värre, jag känner mig som en fisk på land. Och Sky ska ut nu också, känns som om jag ska svimma.

Snart är julafton slut

Nu är jag nyss hemkommen, har haft en jättebra dag. Kunde inte haft det bättre. Tack alla för idag! Ni är bäst.

Nu ska jag snart sova tror jag, är förkyld så känner mig lite dåsig. Så jag skriver mer imorn!

God jul

God jul allihopa! Hoppas att ni får en underbar dag med era nära och kära.


Tv

Imorn visas så bra filmer på tv!

svt1 visar trolltyg i tomteskogen:



Kanal 4 visar på rymmen med pipp långstrump, fan va bra!




Mys julafton!


Mormor och morfar

När jag var hos mormor och morfar så satt dom och pratade om hur mormor bodde när morfar och hon träffades, att det var ett jättestort hus osv. Då helt plötsigt säger morfar:

- I det huset kunde man älska bra, morsan!

Vi skrattar och sen berättar mormor att en gång när morfar kom dit så hade dom inte träffats på 14 dagar, och det var i det svängen dom försökte skaffa barn, så läkaren hade sagt att dom skulle hålla sig ifrån varandra ett tag och sedan försöka igen. Så då när dom skulle "återförenas" lurade morfar iväg mormors pappa  för att köpa ägg bara för att dom skulle kunna göra barn ;) Haha jag dog av skratt kändes det som. Morfar lurade iväg svärfar :) Det är så härligt att höra historier från förr. Mormor skrattade och sa att dom visste precis vilken natt som mamma blev till. Hon log så sött när hon satt där vid bordet, vilka minnen dom har tillsammans. Varit gifta i 50 år, dom gifte sig efter att dom träffats 19 gånger! Det är så coolt, jag beundrar dom så! Dom är för bra. Min mormor och morfar. ♥

Imorn är det julafton

Hejsan! Nu har jag och Sky kommit hem från mormor och morfar. Vi var där i några timmar. Sky tyckte det var roligt. Jag ska skriva ett citat som morfar sa sen, haha. Han är för rolig.

Nu sitter jag och hostar lite, halsen retas idag! Jobbdagen gick bättre än vad jag och Johanna trodde, lite omjusteringar så slapp vi jobba till kl 18 typ. På två hemstädningar fick vi julklappar, så snällt. En fin ask med belgisk choklad, sjöfrukter kallas det va? Och sen en stor chokladtomte, mmm.. :)

Vad ska man ha på sig imorn då ? Eftersom jag aldrig fick min klänning så blir det väl jeans och någon t-shirt haha. Kanske ska ha hajen-tröjan, absolut inga finkläder hehe.

Onsdag

Nu har jag druckit lite varmt houngsvatten, det är bra för halsen. Men jag har så svårt för varmt vatten, blä!

Jag har dammat här hemma nu, så nu riktigt blänker det ;) Eller kanske inte.

Nu blir det soffhäng och knapra halstabletter, med honungssmak såklart :)

Julklapp

Idag fick jag en julklapp med posten av Lisa :D Skriver sen vad det var :)

Hals

Känner mig konstig i halsen, jag blir förbannad om jag är sjuk till jul!

Nyinköpt

Min nya plattång!


Ska sy om den lite

Bra bild på ljuslyktan....


Work


Vad ska jag skriva här

Woop! Har precis ätit lite kycklingsallad. Var och klippte mig förut, så nu är håret lite kortare. Sånt som händer :D Köpte plattången också, märket RUSK. Svaaaajnbra. Var inne på Moas jobb och pratade lite också <3 Köpte en t-shirt av henne också, blir nog bra :)

Två jobbdagar kvar sen är det jul! Blir mycket att göra nu när man ska vara ledig på fredag, göra två dagars jobb på en dag :/ She works hard for the money,shalalala!


Tisdag

Idag ska jag klippa mig! Det ska bli skönt. Efter jag färgade/avfärgade håret så blev topparna så slitna, men jag köpte en jättebra hårinpackning som gjorde mitt hår mindre slitet efter bara några användningar! Bra saker det finns nu för tiden, förut använde jag aldrig hårinpackningar.. Tyckte att håret blev alldeles för lent :) Jag funderar på om jag ska köpa en ny plattång idag.. Om dom har kvar extrapriset vill säga, tror det var tusen spänn rabatt. Det är bra!

Sen ikväll ska jag åka till ikea och uträtta lite ärenden. Måste köra lite med bilen nu när det är så kallt.

Sova

Jag har mosat i mig äggmackor till kvällsmat, gott! Nu blir det sova klockan ringer tidigt som vanligt.

Visst har jag uppdaterat bra idag? Mmm tänkte väl ;)

jul

Jag längtar tills man får sin egna lilla familj, lägga julklappar under granen.. Se alla glada miner. Längtan efter tomten. Ja alltså jag vill ju inte ha barn nu, men när vi väl skaffat barn så kommer julen ha en helt ny betydelse. Våra barn ska ha världens bästa jul!


Judas Priest


Kyla

Inatt/imorn kommer det bli -20 grader. BURR!!



Mat

Det gick bra som vanligt hos veterinären. Jag köpte två påsar med leversnittar till Sky det var lika bra när vi var där tyckte jag. Nu har jag lagat mat och diskat lite. Imorn ska jag nog iväg till ikea och köpa lite småsaker, ljus bland annat :)

Snart är det julafton, känns konstigt. Julen är inte som förr. Saknar farmor,farfar och Lars-ola. Bästa julen där uppe. I år är jag först hos mormor och morfar med mamma och pappa,syrran jobbar, sen på kvällen åker jag ut till Pålsboda. Mysigt. Alla tjatar om julmaten, det enda jag äter är prinskorvar, potatis och ägg haha. WOW!

Nehe nu ska jag fortsätta diska, jag hittade några gamla matlådor i kylskåpet.... Fresh..

Haj



Sky och sin haj. Jag ser ut som en mus,fint...

Måndag

Hemma! Slutade för ungefär en timma sedan, fick en megastor chokladask från jobbet. Mmmm,farligt! Jag och sky var ute en sväng, nu fixar jag lite mat. Inte så god mat men ska handla sen när vi kommit hem från veterinären. Det är ju sprutdags idag... Om någon är sugen på choklad så titta förbi ;)

bilder

Sky lever ett tufft liv



När vi var i Sthlm


Paket

Åh nu har jag tänt massa ljus här hemma, vaniljljus. Jag köpte en ljuslykta förut, kan lägga upp bild sen kanske. Vi var iväg förut med Nook till marieberg och ikea. Jag och Roberth köpte det vi skulle, Nook gick det lite sämre för han visste knappt vad han skulle köpa. Men han fick med sig lite till slut. Sen drog vi och åt på parkens pizzeria. Grabbarna var inte nöjda med sin mat men det var jag, tur det ;)

När vi kom hem så satte jag igång med att slå in alla julklappar. Herregud säger jag bara, stackars dom som ska få dom paketen haha. Jag är så rutten på att slå in paket. Sky var med HELA tiden. Han skulle trampa på dom, han skulle riva på dom och bita lite. Haha det syns att han var med iaf. Sky fick en stor mjukishaj från ikea.

Ikväll ska jag spela bingolotto :D

Candy

En helg utan godis, gud så tråkigt.

Söndag

Vilket väder! Sky försökte springa hem flera gånger när vi var ute haha, han gillar inte detta väder. Undra vad jag ska fixa för frukost idag då.. Jag åt ju upp den goda skagenröran igår :D Frukost är verkligen gott. Om man har något gott hemma då :)

Tvätta sen blir det marieberg.

Filmkväll

Sky och Roberth följde också med till västhaga, rocco och Sky lekte det tyckte dom var roligt :) Rocco sprätte runt som bara den. Nu ska jag kolla på Narnia som går på femman, sen halv åtta ska jag kolla på Grinchen istället. Så bra film :D

Imorgon ska vi till marieberg och IKEA och köpa julklappar. Skönt att få det sista gjort. Nook ska med också om han inte ändrar sig.

Lördag

Jag och mamma var på stan förut, det var mysigt. Mamma köpte mest :D . När jag kom hem så städade jag. Nu är jag seg och hungrig, men vi har inga matplaner än. Så får se vad det blir. Lite senare ska jag åka till Rocco och gå med honom. Ikväll ska vi inte göra något tror jag. Jag ska dricka glögg ensam haha, Roberth gillar inte det.

God morgon

Snart ska jag och Sky ut. Sen blir det frukost, får se om jag hinner städa innan jag knallar upp på stan. Tror jag ska gå på stan iaf :D Brukar alltid strunta i det i sista sekund, annars får jag väl åka till m-berg eller nått..

Undra om jag ska baka en mjuk pepparkaka idag?

Cykla

Nackdelen med att cykla på vintern är att växlarna fryser. Igår var det lite mildare väder ute, så då kunde jag växla (har inte kunnat gjort det på veckor). Så imorse när jag skulle iväg till jobbet var det minusgrader, och då hade växlarna frusit på ettans växel!! Så hela vägen till jobbet cyklade jag som en jagad jude genom stan på ettans växel. Jag var helt slut i benen när jag kom fram haha. Kände verkligen hur dum jag måste sett ut, dummare än vanligt alltså! Då var jag verkligen trött på att cykla, önskade jag kunde flyga hem eller nått.

Nu sitter jag och lyssnar på Judas Priest- Painkiller min favorit. Är trött, blev inte pigg. Så snart blir det väl sova.


Friday

Till "brevbäraren" om klänningen: Jag har tagit kontakt med Gina tricot och dom ska nu ta kontakt med posten så jag får mina pengar tillbaks :)

Nu har vi ätit kex,ost och räkor. Det var så gott! Jag har matkoma haha. Jag ska snart ut med Sky, sen ska jag försöka städa. Drack en red bull så jag hoppas jag blir pigg!

Posten

Tack posten för att ni har slarvat bort min klänning som jag har BETALAT men aldrig fick. Era arslen.



Pannkakor

Nu på kvällen har vi ätit pannkakor, det var gott. Jag är annars inte så förtjust i pannkakor. Sky var nöjd, han fick en del :)

Jag vilade förut, i typ 2,5 timma haha! Det var inte helt fel.

Imorn ska jag hämta ett leopard linne som mamma köpt ♥ Hoppas det passar.


Oh mama


Tråkigt

Snart börjar i form med Anna Anka, det ska jag se! Sen blir det väl duschen och sen ska jag sova. Ska väl mula i mig lite kvällsmat också, såklart :)

Idag var det är tråkig  bloggdag men så är det ibland.

Tisdag

Jobbdagen har gått bra. Nu blir det lite tvhäng sen ska det lagas mat.

Måndag

Vilken måndag, fan vad jobbigt det var ett tag. Planera om dagen och krångla, det tog ett tag innan det blev ordning på allt. Plus att jag fick så äckligt ont i huvudet så jag nästan spydde uppe på behrn center haha. Då kände jag mig ynklig. Men sen efter ett tag så gjorde tabletten sitt, ungefär en timma innan jag slutade. Nu är jag iaf hemma. Skulle till Lisa ikväll och baka men jag kände att efter den där huvudvärken så orkade jag inte. Lisa blev inte alltför ledsen då hon är förkyld och får jobba lite längre än väntat.

Jag handlade på lucullus på vägen hem så nu har jag det gjort.

Jag vann 25 x 2 på en trisslott jag köpte, haha!

Gifts

Lyktan jag fick av mamma

Tomten jag fick av Marion och Göran :)

Brickan jag fick av mamma :)

Dagen

Åh nu är Söndagen snart slut :( Idag har jag hunnit med lite allt möjligt. Tvättade som vanligt. Sen på eftermiddagen kom Marion och Göran förbi och fikade. Jag fick en jättefin tomte som står i fönstret nu :) Efter vi hade fikat så följde jag med dom till marieberg, jag och Marion var inne på ikea för där vägrade Göran gå in. Vi köpte massa ljus och sånt där fint. Sen så skjutsade dom hem mig och då började jag med maten, blev tacogratäng. När vi hade ätit så åkte jag hem till mamma och pappa. Det var mysigt. Jag fick en tomte av mamma också :) Fast den är en ljuslykta, jättefin. Sen en tomte träbricka eller vad man säger, jag lägger upp bild sen :)

Nu kollar jag på LA ink, väntar på att Beck ska börja. Jag kommer nog inte orka se hela idag.

Årets första julmust dricker jag nu, gott :)

Tidigt

Nu har jag varit uppe i en halvtimma, synd att det inte finns något bra på tv.

Rekord

Jag är fortfarande vaken, det är inte ofta det händer  och haha. Filmen slutar 00.35! Måste säga att filmen är bra :) Jag och Sara skickade sms om Mirandas snygga mutthår hehe :D Lte roligt.

Mysprogrammet!


Lista

1. När gick du upp idag?
Runt åtta blev det :)

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter kanske?

3. Senaste filmen du såg på bio
Saw 3

4. Favorit-TV- program?
Åh, Berg flyttar in och halv åtta hos mig.

5. Vad åt du till frukost?
Gröt med kanel och mjölk :)

6. Vad är ditt andranamn?
Emelie och Anna

7. Din favoritmat?
Tacogratäng är mums :)

8. Vilken mat gillar du inte?
Det finns en del

9. Favoritchips?
Svenska naturchips, gräddfil.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
I bilen spelar jag Elvis

11. Vilken bil kör du?
Saab, Peugeot och Nemo på jobbet ;)

12. Favoritmacka?
Baguette med skagenröra :D

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Elaka jävlar,snobbar

14. Vilka är dina favoritkläder?
Jeans, linne och någon kofta över

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Maldiverna verkar fint :)

16. Favoritklädmärke?
Ska man svara H&M här?

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Jag trivs bäst i öppna landskap

18. Favorittid på dagen?
Berors på :) Efter jobbet haha

19. Var är du född?
Örebro

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Sport?

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
Inget

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Morgonpigg :)

24. Pedikyr eller manikyr?
Jag skulle gärna vilja få båda ^^

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Att jag är med barn? Haha ne okej den var ful....

26. Vad ville du bli när du var liten?
Veterinär

27. Bästa barndomsminnet?
Jag har alldeles för många

28. Varit i Afrika ?
Nej :)

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej inte min grej

30. Varit med om en bilolycka?
Nej och det är jag glad för.

31. Favoritdag i veckan?
Fredag kväll :)

32. Favoritrestaurant?
Jag vet faktiskt inte.

33. Favoritblommor?
Tulpaner

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Haha oj jag har ingen favorit. Är rosalis snabbmat?

35. Äger du en cykel?
Jajamän

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Ingen kredit här inte

37. Läggdags?
21-22.00 ibland 20.00 haha

38. Senaste personen du delade en middag med?
Roberth idag :)

39. Vad lyssnar du till just nu?
Rapport på tv och roberth spelar data i bakgrunden

40. Favorit färg
Svart och lila.

41. Hur många tatueringar har du?
Det vet jag inte

Kväll

Jag blev pigg förut så jag satte igång och städade, skönt att få det gjort! :) Rensade i "medicinskåpet" också, så nu är det inte lika mycket skit där i.

Nu sitter jag och kollar på Narnia, Roberth är hemma igen så nu är vi inte ensamma :)

kung i baren

Haha vad jag skrattar. Killarna bredvid skriker/sjunger kung i baren av magnus uggla haha. Låter så roligt en skriker så för jäävligt haha. Sky kollar och undrar vad fan det är som händer

Deja vu

Jag och Sky är själva hemma. Roberth är hos Nook, fotboll ni vet. Jag beställde en godispåse från den där godisaffären vid Marieberg, så får den senare när Roberth kommer hem. Tycker man får äta sånt när man känner sig lite nere :) Jag har precis öppnat en red bull, är så trött så jag hoppas att jag blir pigg snart. Ska fixa lite här hemma hade jag tänkt. Ska se sex and the city filmen ikväll som visas på tv, hoppas jag inte sover då haha. Någon mer än jag som inte sett den? Jag är ju lite efter...

Grannen bredvid har fest, dunk dunk och skrik. Trevligt för dom :)

Inte kul att vara tjej

Idag är det jobbigt att vara tjej. Usch är gråtfärdig hela tiden, är som en tickande bomb känner jag. Mensattacker som heter duga. Trevligt med nya piller. Fy fan.

Lördag

Nu ska jag och Sky gå ut. Jag är riktigt seg, inte kunnat sova något nu på morgonen. Är det inte Roberth´s näsa som piper så är det sky´s näsa som stör mig, haha. Dom kan verkligen göra så att min sömn störs. Men men det kunde varit värre.

-0 grader ute, det är inte okej. Snart kommer slasket.

FREDAG

Åhå så skönt att det äntligen är helg! Både idag och igår var kaosdagar på jobbet. Jag är helt slut.
Ikväll blir det bara hemmamys, ska gå till affären sen och handla. Men vet inte vad jag ska göra för mat det märker vi väl.
Imorn måste jag bege mig upp på stan och handla lite presenter ;)
Sen någon gång under helgen ska jag ta med Sky till mormor och morfar. Jag ska hjälpa dom med deras nya telefon och då kan gott Sky följa med, sova i soffan kan han göra :D Och underhålla dom lite.

Undra om man ska köpa glögg?

Onsdag

Efter ett x antal år kommer barnmorskan på att jag inte får äta dom p-piller som jag gör. Hon var ny, dom andra  som jag haft har sagt att det inte är någon fara att äta dom pga pappas sjukdom. Så jag tackar den nya barnmorskan för det! Så nu hoppas jag att jag slipper proppar :) Cellprovstagningen gick bra, lite obehagligt men i den stolen kan det väl inte vara annat.

Nu funkar elementet i sovrummet, skönt!


Sthlm

Nu är vi hemma från sthlm, allt gick bra. Sky la sig direkt i sin säng, han har varit så duktig. Nu kommer han nog sova ett tag. Jag ska iväg lite senare och göra sån där cellprovsundersökning.

Det var tur att vi åkte tidigt imorse för fy fan vilken kö det var inne i sthlm, skitstad!

Anna Anka

Sitter och kollar på I form med Anna Anka, ett soligt Miami! Hade varit skönt. Men ett snöigt Sverige är väl också fint :) Ska diska lite, sen duscha och sedan fixa lite inför imorgon. Vi åker ju tidigt imorn. Medans vi är borta så ska dom fixa våra element, skönt att få varmt i sovrummet :)

Sky är min lilla bebis. Vi satt i varsin soffa sen märker jag att han ligger och kollar på mig. Så han hoppar ner från sin soffa och kommer till mig, kryper upp i knät och lägger sin som en bebis. Min lilla 30kilos bebis. Plupp!

Marknadsnougat

Roberth har fått en stor låda med marknadsnougat av mamma som hon bakade imorse. Jag ska ju vara duktig och inte äta sånt men idag kommer jag inte vara duktig! Jag har väntat sedan förra julen på att få äta det haha. Jag kan ju säga att jag "firar" för det gick bra hos läkaren haha.... Eller så tog jag fel på dagarna och trodde att det var Lördag idag,hehe ^^

Tisdag

Jag skulle vilja sova med måste laga mat, idag blir det lax,potatis och sås. Det tar sin lilla tid.

Imorn åker vi till sthlm med Sky!

Macka

Nu har jag och Sky delat på en äggmacka, vi båda kommer nog fisa en del inatt haha.. Stackars Roberth :)

Måndag

Måndag måndag.. Kom nyss hem från mamma och pappa. Jag åkte dit efter vi varit hos veterinären. Gick lite med Rocco, åt kvällsmat och sånt där :) Nu inväntar jag halv åtta hos mig, kanske blir något gott till kvällsmat får se :)

Imorn ska jag träffa en läkare, hoppas han hittar vad felet är. Oroar ju halft ihjäl mig, usch.

Duktig!

Idag tycker jag att jag har varit duktig. Började ju dagen med att tvätta och städa, sen dammsög Roberth och moppade golven. Sen har jag rensat ut köksskåpen och torkat dom. Besticklådan är tömd och urtorkad, känns så skönt att få sånt där tråkigt gjort! Jag blir galen på alla matlådor vi har, vi har jättemånga men bara till ungefär 5 lådor finns det lock till. Sen fanns det inget lock dom stämde till någon låda, hur fan lyckas man med det? På något konstigt sätt har vi lyckats iallafall.

Var ju också duktig och gjorde en paj och sallad förut ;)

Snart ska vi ut med Sky, jag följer ju aldrig med ut på kvällen men jag känner för att komma ut och få frisk luft sen ska jag kolla på Beck :)

pics

Det var så längesen jag och Roberth tog ett kort tillsammans, så jag kom på att jag ville ha ett fint på oss. Jag kan ju säga så här att jag valde verkligen fel tillfälle att ta kort, när Roberth sitter och spelar så var väl inte han så engagerad :D Jaja, jag bjuder på dom här flummiga bilderna. Det blev fler men dom blev inte så bra :)

<3

Jag kom lite bakom

Bra bild....

Glögg

Jag skulle vilja ha glögg-mys-kväll men Roberth tycker inte om glögg, och jag tänker inte sitta och dricka det själv :D


Pics

Såhär ser håret ut, typ

Ungefär

Gullig kruka jag fick av mamma

Fint :)

Lite ljus

:)


2:a advent

Nu har jag tänt adventsljusen och ska äta gröt. Sen är det tvätta och städa som gäller, och handla lite senare. Tror jag ska göra en köttfärspaj idag :)

Morgon

Jaha nu har jag varit vaken i typ en timma. Hade varit skönt att sova längre men men :) Ska kolla lite på datorn först sen ska jag och Sky ut, han är trött iallafall.

kväll

Nu har vi kommit hem efter en eftermiddag/kväll ute i Pålsboda. Det var mysigt, vi grillade. Så galet gott. Göran gjorde den goda såsen, mums! Jag och Göran drack glögg, det var också gott. Inte ofta jag dricker det.

Nu kom Roberth och Sky in, Sky har bajsat på sitt täcke....................................

Saker

Nu är jag hemma igen efter en tur med mamma till olika affärer. Blev fina julblommor och massa godis till Sky, och en leksak såklart :) Han och Rocco fick även en varsin julkalender haha! Så han får öppna en lucka varje dag och få en godis :) Köpte billiga dörrmattor för 10 kr också, inte alls snygga men dom duger :)

Lördag

Kall morgon, skönt! Nu ska jag se om jag får i mig lite frukost sen ska jag åka iväg till lite olika affärer.

Godis

Imorn måste jag köpa massa godis till Sky, allt hans är nästan slut. Bara lite leversnittar kvar. Jag märker att han är godissugen men har inte så mycket att erbjuda :( Lilla vän. Så innan vi åker imorn ska jag handla! Åker nog till rusta, ska se om dom har några billiga dörrmattor, får köpa några stycken. Bra att ha när Mr spy Sky är i farten :) Vilket intressant inlägg det blev.

Friday

Fredag kväll, helt underbart. Roberth är iväg och hämtar mat, ikväll ska vi vara riktigt lata och feta haha. Men det tycker jag gott att vi kan vara.

Kanske lägger upp någon bild på håret i helgen :D

Bla bla


Sky visar tydligt när han har tråkigt

Vart är min klänning?

Om postjäveln har slarvat bort min klänning då jävlar! Vet att något är fel eftersom jag borde ha fått den för någon dag sedan. Lika bra att leta efter en annan klänning till jul...............

Torsdag

Imorn är det fredag tjohoo! Det ska bli skönt. Helger är bra.

Kom hem från en liten stund sedan, fick massa godis av mamma!! Juleskum och lösviktsgodis, när ska jag äta det? Håller ju igen nu för tiden ;) Roberth fick långkallingar och halsduk av mamma, det behövdes :)

Nu ska jag sega i soffan sen sova!

Hår

Nu har jag ljusbrunt hår! Känns konstigt men det blev bra :)

Torsdagen

Nu har jag precis ätit mat, gott! Ska cykla iväg om en liten stund till frisören. Sen ska jag till Adolfsberg. Kommer hem ikväll.

Food

Åh vad god mat jag har ätit nu! Bacon och creme fraiche röra med vitlök, mätt som bara den. Blev sen mat men bättre än ingenting.

Imorn ska jag färga håret, wehoo!

Bilen

Jag hämtade aldrig min bil, den strejkar tydligen i kylan. Tänk om man hade värmegarage!


Nu väntar jag på att Roberth och Nook ska komma hem, dom är och handlar. Får se om dom fått med sig allt på listan :)

Gröt

Har precis ätit en tallrik med gröt då lunchen uteblev för mig på jobbet. Gott men kanske lite försent :) Ska iväg och hämta min bil i västhaga sen, ska passa på att handla lite då också.

Allt för denna gång!

RSS 2.0