Katie- förlorad skönhet

Usch vad jag har gråtit till detta som tv4 visat. Jävla idioter som gör sånt här. Fy fan





Här häller han syra i hennes ansikte. Han borde fan dö

Ont lite här och där

Ett citat från Ellinore "Om jag inte visste att du har skoskav skulle jag tro att du skitit på dig" Då kan ni tänka er hur jag har gått idag. Fy fan för skoskav säger jag bara. Väldigt påfrestande när man har ett jobb där man går typ hela tiden. Och när man har en hund man ska ut och gå med som inte accepterar att man kan gå lite lugnt istället för att gå fort som vi annars brukar göra. Jag vill inte ha skoskav.

Sen har jag ont i magen också, började igår. Igår hade jag mer ont än vad jag har nu. Tror det kan vara lite magkatarr, beror nog mest på att jag inte äter någon lunch på dagarna utan går med Sky istället.

Men nu ska jag sluta klaga utan berätta något roligt istället. Idag när jag kom hem så hade jag fått ett brev med posten. Det var från SPAhuset, jag har fått en ansiktsbehandling på 1,5 timma av Roberth. Fan va gulligt! Jag hatar min hy i ansiktet, den är inte i bästa skick nu. Ska bli underbart att få en sån behandling. Måste ringa och boka tid imorn.

Klassisk ansiktsbehandling:

  • Rengöring
  • PHA-peeling
  • portömning (yes!)
  • brynformning
  • ansiktsmassage
  • mask efter hudtyp, samt handmassage och fuktkräm
Det var även ett litet gulligt meddelande med från Roberth ♥

Mothers day

Mors dag

Fina

Ännu mer fina

Ni vet vad dom heter

Sisters

Yeha

Liten fot

Vienetta

Pappa ville ha mina brillor

Mätt

Nu putar min mage ut (mer än vanligt alltså) vi har varit och ätit på Efesos. Jag är så himla mätt, det var supergott. Innan det var vi på Elgiganten och Media Markt, idag igen.. Vi fick med oss en luftrenare iaf. Träffade Jessica som jobbade :) Vi svängde också förbi godislandet eller vad det nu heter, köpte oss en varsin påse. Men den kommer jag inte röra på några timmar så mätt som jag är.

Skulle vara skönt att vila middag..

Tandvärk

Min visdomstand har varit framme ungefär 1/4 hur länge som helst nu, och jag har inte känt någonting. Men nu har den börjat bråka. Jag hoppas att det bara är en tillfällighet att det värker, att det är borta imorn :D Kan ju alltid hoppas.
Igår var vi ju ute och grillade hos Marion och Göran, det var super gott som vanligt. Rikard och Sara var också med. När vi kom hem därifrån så röjde vi ur en utav garderoberna, slängde hur mycket som helst och städade ur den. La ner massa saker i förrådet i källaren, där nere låg det råttbajs. Trevligt, överallt är dom jävlarna.

Idag ska vi åka och köpa en luftrenare, Roberth har tjatat om en sån så länge så idag ska vi köpa en. Nu har vi ju fixat undan så mycket i lägenheten så vi vill att luften ska vara bättre här inne för Sky. Jag tror att han är allergisk mot lägenheten. Så hoppas han kan må lite bättre här hemma.

Jag ska tvätta kl 11 som vanligt,tjohoo.

Fint väder idag, så bra!

Maniac

Så här blev det

Japp

Kaos

Jag och Roberth var ute vid Media Market förut, fy fan vad det var mycket bilar och folk! Orkar inte med sånt där. Men nu har vi varit där iallafall. Om en liten stund ska vi åka till Pålsboda.

Everything about you

Mitt hår är awesome! Typ. Inget ramlade av. Trivs sjukt bra i rött hår. Ska försöka ta lite kort när vi är ute i pålsboda så får ni se, förstår ju att ni vill se?

Nu ska jag fixa frillan

Färg

Nu sitter jag med färgning i håret, det sved liiiiite lite i hårbotten men men. Tror det blir bra! Vaknade svintidigt, lika bra att gå upp då.

En dag

Säger till Sky hela tiden att imorn blir en rolig dag. "Vi ska till fammo och faffar"

Haha ja, jag kan inte låta bli

Så ska det låta!

Finns väl ändå ingen bättre programledare än peter settman?!

Nehe

Blev inga räkor eller godis ikväll. Så,ja det blir jag och datorn. Jag får se fram emot morgondagen istället. La in en intresseranmälan på en lägenhet förut, inte så långt ifrån där vi bor nu så hoppas på den. Hade varit så skönt. Nu ska jag fixa med håret

Det är fredag idag

Så härligt med fredag! Har längtat hele veckan.

Slutade jobbet halv fyra, har precis ätit några knäckisar med ost. Gott. (Eller brist på mat tror jag mer på) Ikväll kommer Mickis hit då ska vi äta massa räkor! Gooott. Jag ska köpa godis också, mums! Ska färga håret ikväll (nej mitt hår kommer inte ramla av) Den här frisörfärgen fick inte bra betyg utav mig, och jag kan inte vänta 7VECKOR på att göra om det då jag har tid egentligen. Så jag kan ju alltid hoppas att håret blir bra idag, bara för det blir jag väl flintskallig.. Jag kanske blir skitsnygg då? Lägger i nån blondering ikväll och imornbitti färgar jag håret, så det får "vila lite". Imorn ska jag upp på stan o fixa lite, sen på eftermiddagen ska vi till pålsboda. Det ser jag fram emot. Hoppas på fint väder, det ska regna men det kanske ändrar sig. För jag är ju en vädergudinna, eller hur Angelica? DET BLIR SOL IMORN.


Jag lyssnar på Ace Of Base just nu, lite minnen från när man var liten.

Wild kids

Nu sitter jag och kollar på wild kids, bra program! Har precis ätit. Det blev fisk,potatis med sås. Gott! Var iväg en sväng till Marieberg med mamma förut. Var bara inne på stadium och coop men ändå. Köpte en ny regnjacka nu när det är regnsäsong, nytt jobblinne,nya jobbskor (inga skosnören,bra för mig som bara snubblar på dom), och sen ett par joggingbyxor typ. Blir nog bra!

Vi åt mjukglass

Sommaren

Jag längtar så efter sommaren, om 7 veckor har jag semester. Det ska bli så skönt! Låter som en evighet tills dess men veckorna går väldigt fort.

Hoppas värmen kommer snart

Duktiga mig

Direkt efter jag skrivit det förra inlägget började jag städa! Alla fönsterbrädor är torkade, alla bord och hyllor är torkade,allt är diskat, badrummet är superfint. Låg på alla fyra där inne och skurade. Det är så skönt när det är gjort, så nu kan jag ha folk hemma igen. Skönt. Inte för att det var superdammigt men jag tyckte ändå inte att det var okej.

Nu äter jag lite soppa, den var inte så god. Typiskt.

Köpte vattenmelon hoppas den är god iaf :)

Jag har bara regn hos mig

Fy vad det regnar! Var skapligt blöt när jag kom hem. Hoppas det slutar snart. Jag måste städa idag, men jag är så trött. Får ångest varje dag som går över hur det ser ut. Men det är så svårt att ta tag i just det, egentligen är det inte så jobbigt men jag är så omotiverad just nu. När man väl sätter sig i soffan är det kört, trött blir man. Jaja spö på mig! Jag borde göra det nu men jag vill också ligga och sova som Roberth gör haha. Vilket intressant inlägg detta blev

Segt

Snart så kommer John blund in till mitt sovrum tror jag, är så trött! Men jag måste duscha innan jag lägger mig, känns tungt. Dagen har varit lugn, jobbade till strax innan kl 15. Har varit ute i hästhagen/karlslund/solhaga med Sky, så skönt! Han är nöjd, jag med. Skönt att röra på sig lite.

Nehej nu ska jag se vem som åker ur top model sen ska jag duscha och sova!

Pics

Det här är Bonzo

Han är ganska söt ;)

Bråkig

Tittut

Madde hade en snygg grill

Sitt


Ja det var lite bilder från gårdagen. Idag har varit en seg dag, är så trött hela tiden. Jag och Roberth gick och köpte godis förut så det sitter vi och äter nu. Han är bäst.

What if god was one of us

Jag var iväg en liten sväng till mamma och pappa förut,och Rocco då såklart :) Dom satt och åt på altanen, mysigt. Jag och Roberth ska iväg till Rio sen och äta. Jag ska bara äta något litet för sen ikväll ska jag och Lisa till Madde och grilla, mysigt. Bonzo ska med wihoo! Hundar är verkligen underbara. Igår när jag och Sky gosade lite så tittade jag in i hans ögon och sa "Du är min ljuspunkt i livet" Haha kanske sånt jag ska säga till Roberth istället? Fast det gör jag ju också såklart :)

Har precis varit ute med Sky, vi båda är skapligt varma. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, svårt sånt där :)

Hoppas alla får en trevlig Lördagskväll

alvedon

Tog precis en alvedon, har haft ont i huvudet från och till nu dom senaste dagarna. Hoppas det går över tills ikväll då jag ska träffa Lisa ♥

Bikini

Ja den här tack!

Mix topp 1000

Ja så hette väl listan som mix megapol hade? På första plats låg Michael Jackson-Bille Jean

Kunde inte bli mer rätt

pics

ZzzZzz

:)

Var bor du lilla råtta, i mitt kök!

Hot dog

Intressant va

Oj den blev stor

friday

Fint med fredag! Sitter och äter lite chips, oops. Men det går jag av mig lätt ;) Ikväll ska jag inte göra något, ska försöka ta tag i städningen. Imorn ska jag upp på stan en sväng om det är fint väder. Hoppas det är massa sol och värme.
Idag har vi fått våran nya kyl och frys, superfina! Lyxvariant måste jag säga.

Imorn ska Roberth jobba ^^ När han går upp halv sex imorn bitti ska jag reta honom, hehe!

Pizza

Nu ska vi äta pizza från cupolen sen så ska vi åka hem igen. Har fortfarande inte hört något om vi fått någon kyl eller frys idag, dom skulle ringa. Blir lite irriterad, hoppas det blir imorn senast för vi ska ju handla i helgen och då kan det vara bra att ha en fungerande frys.


Vi fick nog

Just nu sitter jag vid datorn hemma hos mamma och pappa. Roberth, jag och Sky bor här på obestämd tid.. Nästan iaf. Natten till igår så väckte Roberth mig och säger "råttan är fan i Skys matskål". Lite panik sådär när klockan var tolv på natten. Vi smög oss fram i köket lite smårädda för vad vi ska hitta, ingen i matskålen. Men ovanför kylskåpet satt det lilla äcklet. Eller ja lilla och lilla den var rätt stor. Så vi fick nog och tog vårat pick och pack och drog. Vi fick sova hos mormor och morfar. Så mitt i natten så packade vi några påsar med våra saker i och åkte.

Igår kom råttdödaren och våran hyresvärd och satte ut råttfällor i lägenheten, dom blev förvånade över hur stor den var. Det såg dom dels på bajset och på kortet som jag tog på den. Jag pratade med den lite, tog ett kort sen så kröp den ner bakom kylskåpet. Så idag var råttan i en utav fällorna,skönt! Så himla äckligt. Råttor på landet gör mig inget, men inne i en lägenhet är inte okej. Veta att den springer runt bland våra saker, usch! Så inatt sov vi hemma i västhaga. Tror vi sover här inatt med. Lite senare ska jag och Roberth åka och städa och torka efter råttan. Tömma kyl och frys ska vi med göra eftersom frysen gått sönder, vi ska få nytt imorn. Råttan "bodde" ju där så han kanske har tagit sönder något. Får se hur fräsch maten är i frysen, tror vi slänger allt. Hoppas kylskåpet fortfarande fungerar.

Råttan var faktiskt söt, han satt i ett hörn igår och tvättade sig. Jag ville inte att den skulle dö, ville släppa ut den i skogen. Men det gick dom inte med på. Lite dåligt samvete har jag men va fan, råtta i köket går verkligen inte.

Hoppas verkligen att det bara var en så inte det kommer flera. Som sagt så är vi inte så sugna att åka hem men det måste vi ju göra någongång.

Sky har så kul här, stor lägenhet och får bra promenader ute i skog och på grönområde. Perfekt hundområde.

Snart kommer mamma hem, vi ska äta tacos. Efter maten blir det skurning i vår kära lägenhet! Jag ska lägga upp kort på råttan när jag har min egen dator igen.


Råttgift

Imorn kommer dom med råttgift, det tackar jag för! Ska börja med att lägga ut det i källaren, så det lockar till råttorna där nere. Sen hoppas vi att dom försvinner.

Ska prata med honom imorn och höra om dom har någon lägenhet till oss :D Nu vill vi verkligen flytta efter detta.

Söndag

Jag var hemma hos mamma och pappa förut,därav alla bilder jag la upp. Hittade massa gamla bilder på datorn som jag hade där, jag har skrattat så mycket. Fanns så många jag ville lägga upp men får ta resten en annan dag. Mycket gamla minnen. Jag saknar mitt jätteröda hår, och det var längre då. Men jag ska ju till frisören om åtta veckor får bli rödare då :)

Jag och Sky gick runt i hästhagen innan mamma slutade, gick förbi Karlsundsskolan bland annat. Massa minnen :) Gick förbi där Alexandra bor men hon var inte hemma, synd :)

Sen spelade jag och mamma bingolotto, Mickis kom också men hon ville inte spela. Åt massa godis, i veckan får jag verkligen inte äta något onyttigt.. Eeeh, får se hur det går. Vi vann inget kan jag ju tillägga.

Måndag imorn, tjohoo!

En gång..

.. Var mitt hår fint

.. såg mitt hår ut såhär

.. var mitt hår såhär

.. hade jag fin frisyr


.. Var jag en nörd



Vart tog solen vägen?

Ja vad hände med det vackra vädret som vi hade igår? Nu är det regn och grått, tråkigt. Just nu håller jag på och tvättar, runt kl 13 ska vi vara i Pålsboda, det ska bli trevligt. Ikväll ska jag och Sky spela bingolotto med mamma. Rocco sover hos mormor och morfar då passar jag på att ta med Sky.

Ciao

Mus i vårat hus

Idag upptäckte vi att vi har ett nytt husdjur. Jag kom ut i köket och hörde att det prasslade och väsnades i skåpet ovanför spisen. Tänkte att nu ligger det en fågel i ventilationsröret och han kommer inte upp och kommer dö där och det kommer börja lukta. MEN jag insåg att han var inte alls i röret utan att han är i SKÅPET bland Sky´s godisar och medicin. Vi stod länge och lyssnade efter vad det kunde vara, och då insåg jag att det inte alls var en fågel. Det var någon sorts gnagare. Varken jag eller Roberth ville öppna skåpet men efter ca en halvtimma så öppnade vi en liten liten glipa, och där var den. En mus/råtta. Det enda jag såg var morrhår sen stängde jag igen. PANIK! Hur ska vi kunna få ut det? Vi ringde massa nummer men ingen kunde hjälpa oss förns på måndag,TACK! Måndag?! Vi har en råttjävel i skåpet bland våran hunds medicin vi kan väl för tusan inte vänta tills på måndag. Men jo det var vi tvugna att göra. Så där stod vi, ingen av oss har lust att jaga en mus här inne. Vi hade inga handskar eller någonting. Till slut fick vi tag på Bengan som kom hit, Risberg kom också ner med en svart sopsäck. Alla var lite skrajsna haha! Efter en stund vågade vi öppna skåpet, men då är inte råttan där! Tomt, han hade lämnat några bajslortar. Tack! Så jaha, vart är han nu då? Det vet vi fortfarande inte, vi hör väl han snart igen.

Jag känner att jag verkligen inte vill bo kvar här längre, det här var droppen.

Just ja, pratade med grannen brevid. Han hade ringt imorse om en mus nere i källaren. Så ja, det finns väl en hel armé med möss i detta hus har jag insett. Jag känner den här äckelkänslan hela tiden, i våra köksskåp är det möss. Nej usch jag vill verkligen inte bo här.

Imorn när jag öppnar skåpet sitter han väl där, redo att anfalla. Fy fan.

Efesos

Nu har vi precis kommit hem från stan, vi åt på Efesos. Det var supergott, åt filé Oscar som vanligt. Ligger i sängen och smälter maten hehe. Runt kl 17 ska jag iväg igen, jag ska hämta mamma på jobbet hon slutar sex men jag tänkte handla lite på coop innan.

Idag fyller Rocco 2 år ♥ Ska köpa något till honom tänkte jag

Fredag kväll

Jösses vad jag har sovit, var väldigt trött ska jag tillägga. Men nu kommer jag väl vara vaken hela natten men men :) Morgondagen blir lugn, vi ska ut och äta sen på kvällen ska jag hämta mamma på jobbet. Hoppas på fint väder!

Wöö

Nu har man varit ledig en dag och sen ska man jobba imorn, känns konstigt. Varför kunde inte KISSihimmelsfärd(Elli är du med mig;)) vara på en fredag för? Jaja efter imorn är det helg iallafall. Helgen är oplanerad, trevligt.

Var iväg en timma till mamma och pappa, hade lite tråkigt. Men nu är jag hemma iaf. Snart mitt i naturen och sen landgång. Sen blir det väl att sova.

Lediga Torsdag

Imorse åkte jag och Sky iväg och hämtade mamma, vi åkte till mormor och morfar och åt frukost. Var riktigt gott! Sen städade vi där. Det var mysigt. Slänger upp lite bilder från dagen:

Jag,Sky och morfar

Igen

Jag och lillen

Mamma och Sky

Sky pussade på morfar hela tiden

COLA

Frillan

Frillan

Leo

Snark

Det var bättre förr


November Rain


Kväller

Jag råkade somna en stund förut,jag skulle dammsuga när Roberth och Sky var ute. Men oops jag la mig i sängen och sov bort det haha, så rutten. Får bli imorn istället. Nu är Sky nyduschad och springer omkring med sin boll. Det känns skönt att både jag och Roberth är lediga imorn, och Roberth är också ledig på fredag. Då får Sky det bra, slipper vara ensam. Så jag ska passa på imorn att han ska få en rolig dag, hoppas bara att vädret är bra. Vill inte ha regn! Nehej nu vill han ha godis-påfyllning i hans boll, lika bra att lyda!

Windows

Nu har mami varit här och putsat våra fönster, tusen tack för hjälpen. Fönster är inget jag är expert på, så var skönt att få hjälp.

Nu är jag trött, ledig imorn det ska bli skönt.

Pics

Jag och Bonzo

Skys sko

BONZO

Mitt hår efter frisören

Frisören

Ja idag var jag ju hos frisören, det blev bra. Efter det cyklade jag hem till Lisa och Dennis,lille Bonzo var så söt. Nu har vi precis ätit Rosalis, det var gott. Det var väl allt jag hade att säga idag, supertråkigt.

<3

Roberth är världens bästa ♥

Ännu en Måndag



Ja nu är ännu en Måndag snart slut, jobbade till ca halv två det var skönt. Har inte gjort något vettigt sen dess, varit ute med Sky,handlat, lagat mat. Snart ska jag tvätta håret, imorn ska jag äntligen färga håret. Som jag längtat! Efter frisörbesöket ska jag hem till Lisa och Dennis och hälsa på Bonzo. Deras Border Collie valp, gosigt! Jag kanske tar hem honom? Nej då :)

Blir nog bilder på det hela imorn

PICS

Mata häst

Horse

Gänget

Fina hästen

Wohoo

För ni som inte förstår, tryck på bilderna så blir dom större.

Medusa

Visst skulle jag passa i sån piercing? Haha!

Söndag

Jahapp då var söndagen här. Har sovit galet dåligt, känner att jag skulle vilja sova nu men ska tvätta om en timma. Senare ska jag nog träffa min syrra får se när hon hör av sig. Ikväll blir det iallafall bingolotto hemma hos mamma och pappa, mysigt. Vi ska äta räkor,mmm!

Nehej nu ska jag orka mig in i duschen!

Tråklördag

Ja den här dagen var rätt seg. Pappa och jag var iväg och kollade bilar utan resultat. Jag och Roberth var och åt på Jensens förut. Men kvällen har varit så tråkig. Jag är så rastlös, vill åka iväg till Lisa och Bonzo men jag vet att om jag tar bilen kan jag säga hejdå till parkeringsplatser. Cykla vill jag inte heller, det regnar och att man blir våldtagen numera i Örebro om man cyklar hem själv och det vill jag inte riskera. Så hemma blir jag.. Kanske får hälsa på dom något i veckan?

Jag skulle vilja gå och lägga mig men ändå inte. Kl 22.50 börjar Yrrol på tv, men då har jag nog somnat för längesen.

Morgondagen blir nog roligare!

Hello

Snart kommer pappa och hämtar mig, vi ska på biljakt. Jag har redan inställningen att vi inte kommer hitta någon haha, finns bara sprillans nya och det ligger inte i min prisklass. Inte just nu iallafall. Annars blir dagen lugn tror jag, jag och Roberth ska nog ut och äta fast vart har vi inte bestämt än. Inatt knockade han mig med sin armbåge på min näsa, det var inte ett roligt sätt att vakna på. Aj!

bad boys

Fredag tjohoo! Och ikväll blir det tacos,gott. Slutade kl 14.30 det var skönt. Jag och Roberth vilade lite när han kom hem, skönt. (Han sov mest såklart.)

Nu väntar jag på att han ska komma hem från träningen, så jag ska snart börja steka köttfärsen. Får se om Sky vill ha något, det är ju alltid ett lotteri.

Sitter och lyssnar på Bad boys med Inner Circle, den har jag och Angelica lyssnat flitigt på idag :D

Trevlig kväll allihopa.

Synd Lisa och Dennis, nu kommer ni inte få vara ifred haha! Jag kommer till er varje dag ;) Kul va? ^^

Raised fist, gamla favoriter


Volbeat


Spotify är sämst

Är riktigt irriterad över att mitt spotify helt plötsligt inte fungerar. Skit. Jaja!

Nu har jag precis kommit hem från mormor och morfar, funderar på vad jag ska göra nu. Vill åka och handla men jag har ju ingen bil, kul. Därför måste jag ha en egen eftersom Roberth aldrig kan cykla dit han ska.. Lat. Jag och pappa ska nog kolla runt på Lördag tror jag, kanske hittar någon denna gång?

Fredag imorn, det tackar jag för!

WALK

Snart ska jag och Sky åka iväg mot hästhagen och gå med mamma och Rocco, får se om pappa är med. Det var allt jag hade att säga!

Dagen

Jobbade till kl 13 sen cyklade jag till frisören, klippte mig ju. Gjorde lite annorlunda lite snedlugg och lite kortare på ena sidan. MEN det kommer bli mycket snyggare när jag har färgat håret, har tid nästa vecka. Nu är min hårfärg rena katastrofen, så ser fram emot nästa vecka väldigt mycket!

Lite senare ska jag och Sky iväg till rosta gärdet, så han får springa av sig lite. Det blir roligt.

oops

Jag snodde en bild från Madde :)

Medusa



Åh jag vill göra en medusapiercing!

Visst ska jag?

Hej

Nu har jag precis kommit hem, har varit ute med mamma och pappa och letat bil. Blev ingen idag. När vi kollat runt lite överallt så åkte vi och köpte mosbricka, gott. Sen in en sväng på Ö&B, köpte lite småsaker. Men när jag skulle plocka fram Roberths snus var dosan inte i påsen, då hade pappa packat ner det i deras påse (vet inte varför) och mitt balsam låg också i deras påse. Och det insåg jag när jag kommit hem, jaja. Så idag får jag väl ha mitt gamla tråkiga schampoo, fast det är egentligen det enda jag får använda för min frisör men men. Ska klippa mig imorn, spännande.

Vargkriget

Kollade på vargkriget som SVT2 visade precis, usch jag mår illa. Skitprogram

Lottlös

Ja här sitter jag,lottlös. MAXI hade inga lotter, typiskt. Har ont i huvudet också, så blir en lugn kväll. Imorn ska jag iväg till olika bilhandlare och se om dom har någon bil till mig ;)

Stormy weather

Har nyss varit ute med Sky, det var fan inte varmt ute. Blåste som bara den, inte skönt. Vi ska snart åka och handla, idag ska vi äta grillad kyckling med sallad. Och sen ikväll ska vi äta ost,kex och räkor. Mysigt :) Jag ska spela bingolotto ikväll så jag måste köpa en lott när vi handlar. Har tvättat på förmiddagen, skönt att ha det gjort.

Feting

Nu har jag haft en riktig fetingfrukost, rostat bröd med stark ost och apelsinmarmelad. Och ett glas äppeljuice. Det var fint det, skulle kunna äta en tredje macka men jag ska försöka hålla mig.

Idag då:

Tvätta och städa lite, söndagsgöra?

Det kommer bli varmt idag, härliga sol!

Borta?

Var är solen och värmen? Bara undrar.

Rutten

Ja jag är rutten, jag har redan tagit bort min facebooksida haha . Orkar inte med sånt där!

Ska iväg till Madde sen med Lisa, claesson och segersten är där också. Roligt :)

Förresten så ska jag inte köpa bilen, den var jättefin men blir inget köp ändå. Finns många andra :)

Facebook

Jag skrev in min mail på facebook, jag fattar ingenting. Så förvänta er inget haha!

Segt

Ja usch vad jag är seg, vaknade tidigt imorse. Gick väl ut med sky runt åttatiden, sen åkte jag till Meddo för att fixa lite där. Passade på att handla på ekershallen när jag ändå var där :) Bra affär tycker jag. Om ett tag ska ja och pappa åka iväg och kolla på bilen, så vi får se hur det går. Har kollat på sweet 16 som går på MTV, kanske ska vara lika kräsna som dom och kräva att jag får en asdyr bil av pappa haha? Absolut inte begagnad det går bara inte ;)

Jag skulle vilja vila ett tag till :D

RSS 2.0