zzzzzz

Konstigaste eftermiddagen. Har mått pyton,  mått illla o sprungit på toa.. Blää.. Inte orkat med ett piss. Ska försöka släpa mig in i duschen.

Kommentarer
Postat av: joanna

thank you :D Jag hoppas också att jag får jobba mer, blir så rastlös när jag är ledig....men om du har fast anställning på din arbetsplats så är ju det en trygghet, om du hittar ett nytt jobb så kan du ju ta ett år tjänsteledighet då. Ifall du inte gillar ditt nya jobb liksom.

2011-04-05 @ 19:41:07
URL: http://meeoow.blogg.se/
Postat av: joanna

haha, ja, Om kirre tjänade massvis i månaden skulle jag lätt vara hemmafru. Då skulle jag spendera tiden på annat sätt med MASSOR MED PENGAR! Men men.... jag älskar att shoppa så man måste ju tjäna pengarna på nåt sätt för att kunna slösa dom snabbt ^^ jag spenderade 104 000 på 3 månader förra året -_- jag vettefan vad jag spenderade dom på men det gjorde jag. Så alla dom pengarna som jag samlat ihop försvann på nolltid. Buhu..

2011-04-05 @ 20:42:42
URL: http://meeoow.blogg.se/
Postat av: joanna

yes, well..lite shopping problem haha. Men jag har minskat på shoppingen ^_^



fan... jag vägde Lei Lei nyss, på bara några dagar har hon gått ner ytterligare 2 kg. Hon väger 14 kg nu. Jag måste ringa veterinären imorn. Hon är bättre i sättet, piggare och gladare, men hon bara minskar och minskar i storlek och idag har hon haft dudner diarréer. Undrar om hon kanske minskat i vikt på diarréerna idag? Hmm........usch.. jag börjar få panik.

2011-04-05 @ 22:08:53
URL: http://meeoow.blogg.se/
Postat av: sara

får hoppas att han har massa skulder=) han är ju tydligen knarkare:P



hoppas du mår bättre idag! kram

2011-04-06 @ 08:43:26
URL: http://fundilideringbysara.blogspot.com
Postat av: joanna

Ja, jag fick byta till Hills ID lagom när hon skulle börja med medicinen. Hon har varit bra i magen i ungefär en vecka, men igår så var det ju...mindre bra. Jag kan inte sova om nätterna för jag är så rädd att hon bara ska sluta andas...imorse stortjöt jag för att dom hade sagt att jag ska överväga avlivning om hon blir sämre och om hon lider. Och lilla snuttan satt bredvid mig och bara tittade på mig och viftade på svansen... hon fattar ju inte....Jag föröker låta mogen och vuxen när något tar upp avlivning men hemma så gråter jag av bara tanken på att hon skulle somna in... och jag kan inte få tag på någon bukspottskörtel förns på tisdag! FAN! Det är ju en vecka kvar....jag hoppas verkligen att diarréerna var tillfälliga. Vi ska ut nu och se hur det är..

2011-04-06 @ 10:10:24
URL: http://meeoow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0