Resultatet

Mjaa fick inte till någon bra bild.. Men hon la iallafall i två olika färger och slingade. Får bli en bättre bild en annan dag. Nu ser det mer naturligt ut, som jag ville ha det! Två av hennes kollegor kom fram och sa att det var jättefint. "Annica är min bästa kund" sa hon till den ena haha. Gullig! Köpte med mig två produkter också, kan visa imorgon. Ett glansspray och en annan grej..

wohoo

Åhh ni ska bara veta hur nöjd jag är med håret!!! Sandra är verkligen min hårängel, så himla duktig. Berättar sen och lägger upp bild.. Är jättehungrig och idag blir det kebabtallrik :D

Jises vad det regnar

Wooow vad det regnar.. Tur att jag ska åka bil sen ^^

Kroppen

Åhh jag är lite ledsen.. Skulle ha på mig min fina tubtop, svart med vita prickar. Den har jag inte använt  sedan förra sommaren.. Och vet ni vad? Den är för stor!! Hur fasen gick det till? Den riktigt hänger i ryggen, såg förjävligt ut. Kunde inte alls bära upp den. Får bli att skaffa sillisar så något kan bära upp kläderna iallafall. Små har blivit petit! Eller hur det nu stavas.. Lite besviken är jag faktiskt..  :(

Hey boy

Hallå! Har varit borta i några timmar men nu är jag hemma igen.. Började morgonen med att springa 4,2 km.. Sen hem till mamma och pappa, duschade där och sen kom syrran så vi alla åt frukost. Kors i taket jag grät inte när hon visade bilder från ultraljudet.. Kille eller tjej? Ja vad blir det? Både och? ;) Jag gissade rätt iallafall.

It´s a boy :)

Vin

Ursäkta att jag tjatar, men fasen vad jag längtar tills imorgon då jag ska slinga håret! Det är alldeles för ljust nu, no matching till min utväxt. Sandra har ju gjort ett bra jobb hittills så litar på att det blir bra imorgon också :)

Syrran kommer till stan imorgon och ska visa bilder från ultraljudet dom ska på. Jag tror ju att det är en kille så hoppas dom kan se om den har en snippa eller snopp. :D Man kanske ska satsa lite pengar på det hehe..

Imorgon ska jag köpa hem lite vinflarror. Det är tjejkväll hos mig på fredag så jag bjussar på vin och mat, ska bli supermysigt! Hoppas Lisa kan också har inte fått tag på henne än..

Min lilla vän

Darling

Snutt

Det blev lite mat

Jag cyklade till willys och köpte en stor baguette med massa gott tillbehör. Köpte alldeles för mycket då det nästan bara var jag som ville ha.. Jaja, får väl fråga någon granne om dom är hungriga haha.

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig.


Mat för fan

Jag vill ha mat men vet inte vad..? Något som går snabbt och som är jäkligt gott, haha :) Något tips? Känner att jag börjar bli lite grinig pga maten.. Man kanske ska göra en god baguette? Mmm.. Får åka och handla...

sug

Jag var så himla sötsugen, satt och kollade på tårtor och funderade på om jag skulle baka chokladmuffins osv osv.. Ett sånt där jobbigt sug, vet ni vad jag gjorde? Soppa haha! Eller ja sån där varma koppen med sparris.. Älskar godis och allt som hör till haha. Men så onödigt på vardagarna..

Hurtig!

Mamma kom hit förut och hade köpt med sig fika från stan. När hon sen skulle gå hem så var det dags för Sky att gå ut så vi följde henne hem och hämtade Rocco sen gick vi en runda med grabbarna, det var längesedan dom sågs och oj vad glada dom blev :) När vi kom hem sen igen så började jag städa och dona, tvättar sängkläder nu som jag tänkte hänga på tork på balkongen om det fortfarande är uppehåll. Hoppas :) Ikväll ska Roberth dammsuga och då tänkte jag torka golven efter det.. Fan, jag gillar att städa.. När man är på sånt humör vill säga.. Göra rent och fint är min grej haha. Någon som vill anställa mig? ;)

Nu sitter jag och äter mat, pasta med tonfisk och champinjoner. Sån mat som Roberth inte vill äta.

Frukost är grejer det

Hej hej! Sitter och äter en god frukost, knäckemackor med skinka och ett glas superjuice till det! Snart är äggen klara också. Frukost är verkligen godast.

Idag är mamma ledig så vi ska ses, vet inte vad vi ska göra med det märker jag väl.

Mörkt

Kvällen har varit lugn.. Efter vi varit hos veterinären åkte jag en sväng till mamma, fick en ny mascara öven fast jag sa nej ett antal gånger haha. Men den var nog rätt bra!

Ikväll åt vi grillad kyckling med pommes, sås och broccoli.

Imorgon måste jag ringa bovärden så dom hjälper oss med lampan, är jättemörkt här inne om kvällarna.

Typiskt

När Sky väl har vaknat till liv och det är dags för promenad så börjar det regna :( Jaja nu lär han inte vilja gå ut på några timmar.

måndag

Hallå! Idag var jag lite sen med träningen.. Skulle handla lite efteråt, fick åka till två affärer för att hitta det jag skulle ha. Så frukosten blev också sen.. Men snart ska väl äggen vara klara..

Hoppas att det är uppehåll hela dagen så man kan gå långpromenader. Men det vore väl för väl.

Nej

Jag har varit lite off här på bloggen och varit lite nere i några dagar. Det är pga av att jag bestämde mig för att tacka nej till jobbet. Om ni vill veta varför så är jag bara ett telefonsamtal bort ;) Säger man så förresten? Jaja nog om det!


söndag

Nu är tavlan och spegeln på plats iallafall, måste ringa öbo imorgon så får dom hjälpa till med lampan det var något konstigt med uttaget..

Jag ska till frisören på onsdag, jippi! Det kanske till och med kommer bli klart då? Lite rågblonda nyanser och så där, ska ha lite olika färger :)




Kväller

Jag cyklade hem till mamma och pappa en sväng. Gav pappa en matlåda som han kan ha imorgon tänkte jag, när mamma är och jobbar :) Han blev glad.

Imorgon ska pappa komma hit och fixa med tavlan och spegeln, kommer bli så fint :)

hula hula

Älskar Disney!

Music

För bra!

sova

Både jag och Roberth var trötta så vi sov en sväng, skönt! Är seg, ska laga mat om ett tag.. När kycklingen tinat så att säga. Har hängt upp lite tvätt på balkongen, så skönt att kunna göra så.



Bjuder på en gammal sovbild

Åh nej

Skulle boka frisörtid men fanns ju såklart ingen i helgen.. Typiskt.


beslut ska tas



Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Trött

Trött efter en intensiv start på nya jobbet med mycket stress och ingen lunch. Är helt slut.. Och imorgon ska det vara lika mycket att göra.. Ska fixa mackor sen gå och lägga mig.

Hej

Jaha då sitter jag här och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka iväg.. Snart är klockan mer :D Är lite nervös i magen faktiskt. Men det kommer väl gå bra!

Nehe fixa lite sen så..

Medicin

Åh segt, jag måste åka tlil apoteket och hämta ut medicin till Sky. Skulle gjort det tidigare idag men glömde. Lika bra att dra nu så man får det gjort.


Nya saker

Lite nytt till lägenheten..

Byrån i hallen

Spegeln som ska vara lite högre upp då

Mitt lilla arrangemang

Tavlan som ska upp på väggen

En liten lykta i fönstret

Något att göra hela tiden

Hoppsan jag har visst inte skrivit något idag! Har haft fullt upp.. På förmiddagen kom mamma, mormor och morfar hit. Vi fikade och sen spelade vi lite kort. Sen har jag och mamma varit och shoppat idag igen.. MEN nu blir det inget på ett tag. Köpte en jättefin spegel till hallen som ska sitta ovanför byrån. Sen lite blommor, fixade ett jättefint arrangemang som jag ställde på vardagsrumsbordet. Visar bild sen..

Senare ska vi åka och handla lite.. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig imorgon? Hur länge kommer jag vara där? Det enda jag vet är att jag ska vara där kl nio..

Ska sitta ner ett tag sen blir det nog en myspromenad till hästhagen. Snart kommer Roberth hem från jobbet <3

god natt

Fin strykbräda där bakom ;)

water

Kollade på kossor som drack vatten :)

köpe o köpe

Åh vilka fina grejer jag har köpt.. En jättestor fin tavla från chilli som jag ska ha ovanför den andra soffan, kommer bli så bra! Fick en fin lampa av mamma också, äntligen hittade vi en bra! Blev några soffkuddar också, lila självklart ;)

Ska fråga pappa om han vill komma och hjälpa oss i helgen och få upp tavlan och lampan. Tänk när allt är klart, nu är det inte långt kvar! Lite i hallen bara, sovrummet vet jag inte vad jag ska göra med.. Får vara.. Inga som är där inne ändå. En tavellist i köket också... Sen sååååå :D Jag älskar att inreda och köpa nya grejer! Önskar jag vann pengar, köpte trisslotter igår men vann inget såklart..

pics

Intressant bild :)

Nya tröjan

Sky är med när jag fixar håret

Ässundet

Vi hade det mysigt när vi var och åt räkmacka. Jag åt upp hela, helt otroligt. När vi var där ringde Rickard och frågade om jag kunde hämta honom för han var tvungen att lämna in sin bil. Så det gjorde jag. Skjutsade hem honom och då passade jag på att kolla hur dom bodde :) Har ju fortfarande inte varit hos dom än, sämst!

Lite senare ska jag och mamma åka och köpa en lampa vi kollade ut igår.. Tror det kan bli bra.

Är lite seg, ovanligt va?? Men snart är det slut på att gå hemma och ligga kvar i sängen på mornarna ;)

Tjohoo

Hej hej! Sitter här och äter min gröt.. Är lite svett efter träningen :D

Idag ska jag, mamma, mormor och morfar åka iväg till Ässundet och äta räkmacka! Aldrig varit där så det ska bli trevligt.

Tänk om jag kände någon som kunde gå med Sky sen när jag börjar jobba.. Någon som är stor och stark haha.. Och har vana med hundar som inte riktigt gillar alla andra hundar.. Jaja det löser sig.. Pappa ska gå hit på lunchen när han jobbar i stan iallafall..

Happy news!

Jag var ju på anställningsintervju för en vecka sedan ungefär, och vet ni vad? Jag fick jobbet! Så hej då till 45 karens dagar! Blir inte utan pengar, lovely! Ska dit på torsdag, skriva på papper och sånt sen antar jag att jag börjar jobba då också.. Det är ett vikariat men bättre än ingenting :) Kilsbergen konferens och lodge, here I come. :D

Lite shopping

Jag har sånt stor lust att vila lite.. Men ska försöka hålla mig sysselsatt ;) Jag tränade inte imorse, skulle ju iväg kl tio med mamma så ville inte stressa. Så kör igen imorgon.. Köpte fina ljusstakar som jag ställde på byrån i hallen, nu fattas bara något på väggen också.. Kikade på en lampa också, kanske köper den i veckan. Köpte godis till Sky, han är i köket just nu och letar efter mer haha.

men god morgon

Hallå! Idag är jag trött.. Ska duscha och sånt där nu, ska iväg till mberg med mamma.

Gamla bilder del 2

 Mmm cherries

 Madde och jag 2007

 Fia! Också 2007

 Jessica och Fia

 Claesson och jag 2008

 Dansar till wild dances!

 Ohlala! Haha

 Sky är liten! (2008) Plutt

 Åh mitt röda fina hår!

 Sofia i badmössa

 Emma och Emma

Jag fortsätter en annan dag. more to come!





Fix

Efter maten brukar jag bli trött och tanken på att diska finns inte ens. Men idag diskade jag DIREKT efter maten. Var på sånt där fixar humör, gick och städade medans jag lagade maten. Såna där tillfällen ska man ta vara på, lika bra att göra fint efter sig direkt. Annars brukar Roberth diska eftersom jag alltid lagar maten, men idag så blev det annat. Skönt. Ska smälta maten nu sen ska jag ut med Sky. Ska ta en tur till västhaga lite senare, min cykel är lagad. Yes!

Vill vill vill

Lite ledsen blir jag att vi inte har MTV då det är the hills race idag! Får bli att beställa på cdon istället :D

Idag har jag inga planer, tror jag? Vill måla om byråerna i sovrummet men vettefan.. Vill köpa blommor och göra fina arrangemang.. Köpa nya ljuslyktor och ha det fint. Köpa någon tavla då det är lite tomt på väggarna.. Vill få klart allt.. Imorgon ska jag och mamma till marieberg så kanske hittar något då. Har sett ut en vinterjacka så får hoppas att den finns kvar :)

<3

Hade ett långt samtal förut, är arg och ledsen. Tänker inte skriva namn eller vad det handlar om pga alla som snokar. Har bara detta att säga: ♥ ♥ ♥ ♥

Dagen

Åhå.. Roberth dammsög medans jag och Sky var ute och gick. När vi kom in moppade jag golven, härligt. Känns fresh. Imorgon ska jag ta tag i resten, eller om jag gör det ikväll..

Vad många det är man känner igen när man tränar, förra veckan pratade jag med Ing-britt som var min dagmamma när jag var liten. Idag träffade jag Anna-Lena, en syslöjdsfröken jag hade när jag gick på Karlslundskolan. Sen är det många man känner igen också..

När jag var ute och gick nyss gick jag förbi två stycken som stod och pratade med varandra, när jag passerade dom sa den ena "jaså är du blond nu". Då var det ett tidningsbud som jag och Sky brukade möta på våran morgonpromenad innan jobbet. Vi brukade stanna och prata lite. Han tyckte det var en drastisk förändring jag hade gjort med mitt hår haha.

Just det en annan sak när vi var ute. Vi kom gåendes på cykelbanan och där är det MASSA med kanadagäss. Mitt på cykelbanan, till höger och till vänster var dom. Jag vägrar gå förbi dom. Till höger om oss är det en tennisbana där två killar spelar tennis. Jag avbryter dom och frågar om det är okej om jag går över, det var det så vi gick in på banan och kom förbi gässen haha. "Jag är så jävla rädd för kanadagässen" sa jag till dom. Dom såg mest chockade ut haha! "Jahaa" sa den ena och tittade konstigt på mig.

Lördag

Skönt att det inte spöregnade imorse när jag åkte till hundarna. Men det kommer väl göra det under dagen antar jag.

Kl 9 ska jag iväg och träna. Det har ju varit stängt i två dagar nu.

Någon gång idag kommer Samuel och Mickis hit :)

Fredag kväll

Nu har jag varit och tagit kvällsrundan med Tyson och Cosmo. Dom vill INTE gå ut i regnet, fick släpa ut Cosmo. Dom ville knappt kissa, så dom kommer säkert göra det inne inatt men men. Imorgon är det sista dagen jag har dom.

Nu ska jag titta lite på tv.

Regn

Ojjjj vilket regnkaos! Det var inte kul på motorvägen.. Där åker jag inte mer idag, usch. Får åka genom stan ikväll.

Oj vad jag äter

Har precis ätit mat, pastaröra med tonfisk och champinjoner.. Mums! Passar på att äta fullkorns spaghetti när Roberth inte är hemma, eftersom han inte kan äta det. Har ont i huvudet idag, vad ovanligt.

Jag skrev ju om gamla bilder som jag skulle lägga upp här på bloggen, det kommer. Ska fixa det på söndag tror jag! Lovar att inte ta dom allra fulaste.. Var ju jättemånga bilder så lägger upp några i taget.

Lite vila på det här kanske

Hallå! Gick upp klockan sex som vanligt och åkte iväg.. Nu har jag ätit en god frukost, sitter och kollar på Jims värld. Ska nog vila lite innan jag ska åka iväg :) Skönt.

Mat

Nu vankas det mat.. Det blir hamburgare, hemmagjorda alltså. Jag ska göra en kycklingvariant istället, är inte så förtjust i sånt kött. Så jag köpte grillad kyckling till mig :) Antingen blir det kycklinghamburgare eller kycklingtallrik med potatissallad och grönsaker..

Ingen tid

Det känns som om jag inte riktigt har tid till att skriva något här.. Den här veckan iallafall! Åker fram och tillbaks hela tiden..  På söndag är allt som vanligt igen..

Hallå

God morgon! Idag fick jag med mig Anna när jag tränade. Hon höll på att dö för hon tyckte det var så tidigt haha. Helt förstörd när hon kom. Men vi körde på rätt bra. Imorgon och på fredag är gymmet stängt, lite tråkigt. Men då har jag två vilodagar iallafall. Då kan jag fixa lite här hemma.

Ska äta frukost nu sen blir det duschen. Sen åka iväg igen..

Tyson

Naaaaaw

Tisdag

Hej hej. Har spenderat kvällen med Tyson och Cosmo, vi låg i soffan alla tre och halvsov lite till allsång på skansen. Kom hem för en liten stund sedan. Har diskat lite o så. Finns så mycket jag skulle vilja köpa och göra till lägenheten.. Men får lugna mig lite, inge pengar på tre månader måste jag tänka haha. Men det är svårt..

Imorgon kommer Jessica hit, Ström alltså. Inte Strandberg :D Det ska bli trevligt.. Måste fixa lite fikabröd..

Sky knuffade upp dörren när jag kom hem, han är efter mig hela tiden. Min bästa bästa vän. Köpte lite nytt godis till honom då blev han glad.

down

Dagen har varit sådär. Var jävligt irriterad och nedstämd på förmiddagen, saker som krånglar. Papper hit och papper dit, som jag inte ens blivit informerad om. Jaja det ordnar sig väl.

Var hemma hos mamma och pappa förut och åt lite tacopaj, det var gott. Är inte så jättebra på att fixa mat nu när jag går hemma. Tråkigt att laga mat åt sig själv.

Någon dag i veckan ska jag röja upp på balkongen, slänga lite blommor osv. Göra höstfint.

gröt

Hej hej! Sitter och äter gröt nu.. Kände mig lite stressad idag när jag tränade.. Får ta igen det imorgon.. Nej jag har faktiskt inget intressant att skriva.

mörkt

Då är denna dag snart över.. Skönt.

Jävlar vad mörkt det är ute nu om kvällarna. Det påminde mig om att jag måste köpa en lampa till vardagsrummet imorgon, ser knappt vad jag skriver!

crazy horse

Gooo morron! Eller nej morgon är det ju inte men men.. Sitter ner och vilar skulle man kunna säga. Gick upp strax innan klockan 6 sen åkte jag iväg.. Hem igen och gå en promenad med Sky.. Åka iväg och träna sen äta frukost hemma hos mamma och pappa, hann träffa min syster en liten stund iallafall. När jag ätit klart åkte jag iväg till de små igen sen hem igen och duscha osv och nu sitter jag här! Ska ta en liten pinketur med Sky innan jag åker iväg till råttorna igen :D När jag gått med dom ska jag på fotvård, ska bli skönt. Får se om jag hinner med till veterinären :)

Vad ska man äta idag då?

busy

Varit iväg sedan fyra i eftermiddag men nu är jag äntligen hemma. Varit hos hundarna x2 sen spelade jag bingolotto med mamma. Vi vann inget den här gången heller.

Imorgon är det fullt upp igen. Åka till hundarna ca 5 gånger, träna, fotvård och sen veterinären men jag vet inte om jag hinner följa med för det är nästan samma tid som fotvården.. Får se hur jag löser det. Sen ska jag försöka träffa syster lite på morgonkvisten.

gamla bilder

 



 Små :)


 :)

 Lisa o jag :)

 Härliga Esther på jobbet


 Jättegammalt


 3 år sedan :)


 plupp

Har jäääättemånga bilder.. Lisa, Anna, Jessica, Sofia, Claesson, Madde, Emma.. Kommer upp i veckan ni kommer smälla av ;)


gammalt

 4 år sedan haha

söndagsmat

Dom där småhundarna jag passar fräser runt hela tiden, inte en lugn stund. Dom har konstiga saker för sig också haha. Det är då jag inser hur skönt det är med en hund som är lugn inomhus, och just att man bara har en hund. Nej en tilll hund blir det nog aldrig. Krånglar ute med kopplen osv.

Håller på och ska fixa lite klyftpotatis och pommes, tidig mat idag men vi båda är hungriga. Usch när jag skulle välja kött i frysdisken mådde jag nästan illa. Vill knappt äta kött, blä. Jag tror nog att Sky får mitt kött idag..

morgon

Åkte iväg strax innan kl 6 imorse.. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till frukost. Sen är det inte långt kvar tills jag ska åka igen hehe.

Hundmat

Idag köpte jag "kletmat" till Sky, en sån där liten burk. Han hade inte ätit något på dagen så jag testade att värma maten lite i mikron. Jag läste att maten "blir godare", eller något sånt, om man värmer den lite (något med lukten). Sky tyckte det var gott och åt upp allt haha. Lillen. Köper jag sedan en ny imorgon är det säkert inte lika gott men man kan ju alltid hoppas :)

Nu sitter jag och dricker iskall coca cola och kollar på sagan om konungens återkomst.

Mini

Liten prutt

Mini

Liten prutt

Puh

Ännu en gång försvinner inlägget jag skrivit, försöker en gång till sen så skiter jag i det.

Alltså, jag har precis kommit hem från hundarna. Ska dit senare sen räcker det för idag. Kommer bli mycket bilåkande dit i veckan, tänk om dom också kunde bo i stjärnhusen :D

Vi var och åt på la baguette förut med Nook. Jag måste ha fått dåliga räkor i min skagenröra.. Panik hem!

Nu ska jag koppla av lite i soffan innan jag ska åka iväg igen. Ska kolla på frull fräs med stefan och krister.

lördag

Sitter och tvingar i mig havregrynsgröt.. Börjar bli mätt nu. Hur ska jag få i mig två ägg också?? Tur man kan ha lite sylt på gröten annars skulle det enbart smaka skit.

Jaja, ska skala äggen nu sen ska jag duscha.. Skulle vilja vila lite blev lite trött efter gymmet.. Hoppas jag blir pigg efter duschen :)

2

Vaaarför börjar sagan om de två tornen kl 22.10?? Svinsent, den är ju rätt lång. Jag orkar inte vara vaken till 01.50.. Blir nog att sova snart, kolla på filmen i sovrummet. Då somnar man snabbt :)


kung i soffan

Imorse när jag gick upp så tittade jag först nedanför sängen om Sky låg där men det gjorde han inte.(Måste säga god morgon till honom det första jag gör.) Så gick jag till vardagsrummet och tittade mot hans säng och fåtölj, men ingen där? Tittade runt lite och sen ser jag honom.. Ligger i soffan (ajjabajja) på min gosiga chilli filt, med benen rätt uppe i luften och huvudet på kudden. Mitt lilla hjärta hade lagt sig i soffan och sov såå skönt. Jag kunde inte bli arg, han tyckte ju det var så skönt. Annars på nättern avskärmar vi sofforna men Roberth hade inte gjort det. Han är inte dum inte, smyger upp direkt haha. Fan vad jag älskar honom. Det är klart att det är fritt fram då när ingen ser haha. Lilla gubben..


Fredag tydligen

Nu tar jag kväll! Har gjort det sista för dagen nu, mina små ärenden haha. Är så full i magen, åt massa mat. Då tänker jag på alla stackars människor som inte ens har mat. Usch hemska tanke. Hur bra man har det egentligen. Nej nu ska jag tänka på annat..

Vi har tillgång till en stor jeep i veckan, sån man kan ha som cab också. Roberth blev intresserad :) Killar och bilar.. På tal om bilar så har pappa hjälpt mig idag med ett nytt batteri till bilen, det andra var ju kaputt. Så hoppas hoppas att det bara var ett nytt batteri det behövdes så det inte är något annat också. Tycker det räcker med att köpa ett nytt batteri..

Roberth slapp jobba imorgon, skönt för honom :)

Va fan

Men fy faaaan, hade skrivit ett långt inlägg men sen så försvinner det. SUCK. Nu missade ni viktigt information.. haha.

God morgon!

Idag blev det bara en halvtimmas konditionsträning på gymmet. Ska iväg om ca en timma så fick skynda mig lite.

Blev erbjuden ett jobb idag också, bara några timmar i ett café. Ett jättebra jobb men för lite timmar, tor jag! Ska prata mer med honom en annan dag. Snällt utav honom iallafall.

Efter lunch ska jag träffa Linda, och dom små hundarna :)

Fullt upp :D

21.10

Jag och mamma var iväg en sväng till stadium outlet och marieberg. Blev ett par träningsbyxor och två träningströjor. Roberth fick en fin luvtröja av mamma :)

På lördag börjar mitt jobb som hundvakt :D Så i en vecka ska jag passa dom där små.

Hej

Hallå hallå. Intervjun gick bra, tror jag. Det var många som sökte. Om en liten stund ska jag åka och hämta Roberth på jobbet sen ska jag, Anna och Lisa träna. Hoppas det inte är alltför mycket folk där..

Torsdag

Hej hej! Idag blev det ingen träning på morgonen. Kände att jag behövde ta det lite lugnt innan jag ska på intervjun. Är lite nervös i magen känner jag, ska snart åka.

Imorse kändes det lite kallt ute.. Men tydligen ska ju inte den "riktiga" hösten komma än.

I eftermiddag ska jag träna med Anna och Lisa

En tripp till akuten

Jaha vart ska jag börja.. Pappa skulle hämta upp mig för att han hade min bil och hade fixat med den så jag skulle skjutsa hem honom. Han sa att jag skulle köra för han blödde så i pannan för han hade slagit i bildörren. Han satt med en stor pappersbit och så sa han att jag skulle hjälpa honom med plåser och så. Men när han visar mig såret så sa jag direkt att vi ska till akuten, plåster kommer inte hjälpa. Så vi åkte mot akuten och inom loppet av en timma hade han fått sytt 4 stygn haha, stackars pappa. Han har så otur med sjukdomar och allt och så ska han få det här också. Visst det var inget allvarligt men ändå. Jag fick gå ut ur rummet när dom gav honom bedövningssprutan vid såret, jag blev lite yr haha. Känslig. När dom sydde väntade jag mer än gärna utanför haha.

Nu ska jag äta kvällsmat, allt blev ju lite fördröjt :D

bild

en gammal en

15.47

Hej hej! Idag lagade jag en romantisk middag till mig och Jessica när hon var här haha :) Det blev gott. Vi satt och pratade massa gamla minnen från när vi gick på risbergska, jises säger jag bara.. Fick en fin blomma av henne också :)

Jag känner mig rastlös.. Skulle vilja åka till gymmet men inte vid den här tidpunkten, hade velat haft någon med mig men jag får vänta tills imorgon.

Jag blir så trött av det här vädret.

onsdag

Prutt och hej vad det var svårt att träna själv idag. Kände mig vilsen bland maskinerna haha.. Meeen jag lär mig väl det till slut.

Ska äta frukost nu sen duscha och röja lite här hemma. Jessica kommer sen då får det ju inte se ut som ett bombnedslag haha.

sleep

Nee nu ska jag strax gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon igen. :)


Jag hatar mat. / Sky

Hela dagen har Sky vägrat att äta något. Imorse fick han i sig lite godis med medicin, det var allt. Han vägrar allt jag ger honom, nu dög inte ens fläskkotlett! Jag hatar verkligen hans matvägran, visst han har hållt på så i hela sitt liv. Men ibland tycker man ju att han borde vara hungrig efter att varit tom i magen i nästan ett helt dygn. Undrar hur det är att ha en "normal" hund som äter sin mat? Sky hatar sin mat, skulle aldrig äta det frivilligt. Kan bli så jävla irriterad. Han kollar på sin mat precis som om det vore gift. Jag ska nog ändra hans matvanor. Ingenting ska stå framme tills på kvällen, han ska inte få en godis ens. Men sen vet jag ju att när han väl får sin mat på kvällen vill han inte ha det heller. Magen skriker och ibland kan han äta på natten.. Ibland blir jag bra trött.. Det får man väl bli?


Jahaaa

Hallå! Snart är det mat, är sjukt hungrig har inte ätit bra idag. Vi ska äta pommes med fläskkotlett, och sås till såklart. Ska bli gott. Så ni vet..

Tisdag

Hallå! Nu har jag varit på gymmet, var asnervös när jag kom dit för jag trodde att jag inte skulle klara någonting och att jag skulle bli uttittad. Men jag hade helt fel. Det var inte så farligt som jag trodde. Instruktören var jättetrevlig och hjälpsam. Jag kunde mer än vad jag trodde, men min svaga punkt är ju mina armar. Dom där små telefonsladdarna till armar orkar inte mycket. Men det ska bli ändring på. Så länge jag är arbetslös kommer jag gå dit tidigt på morgonen, med alla pensionärer. Gulligt. Blir nog någon eftermiddag också med Lisa :)

Nu försöker jag få i mig lite frukost sen ska jag gå en långpromenad med Sky, hoppas det är uppehåll ett tag till.

stadium outlet

Nu har jag varit på stadium outlet en sväng, köpte lite grejer men det jag ville ha hade dom inte så jag ska strax åka iväg igen och fortsätta leta :)

Lite roligt :)

sant

Maat

Åh hej vad mycket mat jag åt! Det var supergott, kommer väl ligga halvdöd i soffan ett tag nu. Ska ut med Sky strax innan fem sen ska jag till stadium.. Någon som vill med? :)

willys

Jag var iväg en sväng till willys och handlade. Maten ska väl vara klar när Roberth kommer hem från jobbet hade jag tänkt, eller snarare hans önskan ;) Idag blir det kyckling med potatisgratäng, kanske blir någon grönsak till. Lite senare ska jag dra iväg till stadium outlet eller något och se om jag kan fynda lite. Tveksamt. Men ska ge det ett försök iallfall.

Jag skriver såna intressanta saker känner jag.

imorgon

Nu har jag bokat tid till att träna med en instruktör, så imorgon drar det igång. Jag sitter och skrattar för mig själv för jag har aldrig varit på gym eller tränat. Aldrig velat tränat eller tyckt jag behövt. Men nu gör jag det här bara för att hålla igång medans jag är arbetslös. På mitt förra jobb rörde man sig hela tiden, jag cyklade till jobbet och kände att jag fick den motionen jag behövde. Så vi får se om jag kommer trivas med träningen :)

Måndag morgon, ensam

Inatt drömde jag helknasigt. Drömde massa men det jag kan förklara rätt bra var att jag hade köpt en minigris som var i samma storlek som typ en chihuahua, jävligt söt var den. Den låg i mitt knä och var jättegosig.

Har sovit dåligt inatt, Sky har fräst runt och väckt både mig och Roberth. Det känns konstigt att han inte är hemma, saknade honom innan han ens hann gå utanför dörren imorse. När jag och Sky kom in från promenaden sprang han fram till sängen och kollade om han var där, stod och viftade på svansen.

Nehe nu ska jag fixa någon god frukost!

löv

Ikväll är det segt, vill göra något men vet inte vad. En långpromenad uppe i spåret, fast längtar mer till hösten. Det är skönare att gå om det är lite kallt ute, mysigt :) Jag tror att jag längtar till hösten bara för att det är så fin natur här. Kanske låter konstigt men så är det.


löv

Ikväll är det segt, vill göra något men vet inte vad. En långpromenad uppe i spåret, fast längtar mer till hösten. Det är skönare att gå om det är lite kallt ute, mysigt :) Jag tror att jag längtar till hösten bara för att det är så fin natur här. Kanske låter konstigt men så är det.


oj vad det har regnat

Blommorna låg mer eller mindre och flöt i blomlådan när jag kom hem, var bara att tömma ur allt vatten och ställa dom här inne istället. Jävlar vad det har regnat. Vi hade det bra ute hos Marion och Göran, det bjöds på hjortstek med tillbehör. Så gott. Marion fyller år idag så vi var där med en liten present :)

Imorgon börjar Roberth att jobba igen, fy vad tomt det kommer vara här hemma. Jag ska ta mig till gymmet och prata lite med dom hade jag tänkt.

söndag

Hallå! Vilket söndagsväder, nästan så man vill lägga sig i soffan och sova lite. Kanske blir så.. Ska iväg till Janne och Linda mitt på dagen sen efter det ska vi en sväng till pålsboda.

Snack

Hallå! Nu är vi hemma igen efter att ha ätit god mat på grekiska kolgrillsbaren. När vi hade ätit klart köpte vi med oss glass och kaffe och åkte till naturens hus och satt där i solen ett tag. Det var mysigt.

Jag försökte ta kort på håret förut men det gick inget bra, ni får se det någon gång när någon tar kort på mig :) När Marion såg mig idag ropade hon "hej blondie" haha. Känns konstigt att vara ljushårig igen, men jätteskönt. Förhoppningsvis behöver jag inte underhålla det så mycket, precis det jag vill! Har färgat håret så mycket, färgade håret första gången när jag fick i femman.. Sedan dess har jag haft alla möjliga hårfärger.. Älskar rött men blev så trist och urtvättat fort. Inte snyggt. Snyggt när det var nyfärgat iallafall.

Nu ska jag kolla på sommarkväll.

lite bilder

Härom dagen

Pruttunge

Gott med blåbär

trött lördag

Hallååå! Jag och mamma har varit på marieberg en sväng. Tittade i lite affärer men vi båda var duktiga och inte köpte något. Jag köpte bara en present.

Är jättetrött nu, sov dåligt inatt. Pappa kommer snart och ska hjälpa oss med lite lampor.

Lördag

God morgon! Legat vaken länge, kunde inte sova bra idag. Låg och lyssnade på Metallica ett tag. Ska ut med lillen nu i det underbara vädret.. Grått och lite regn.

Gamla bilder

Undra hur lilla Elsa har det


Söta

Roligt att bada :)


Tv

Vi ligger och slappar i soffan, eller ja Roberth sover och jag kollar på tv. Om tio minuter börjar 101 dalmatiner den kanske man ska se :) På måndag börjar Roberth jobba igen, fyra veckor går snabbt.

Sova

Åhh jag somnade några timmar på soffan, skönt! Nu ska jag ut och gå med min lilla Sky.

Hår

Jaha då har man varit hos frisören i nästan tre timmar igen. Men fint blir det! Har fortfarande lite andra nyanser bak men dom är så svåra att få bort, dom där röda pigmenten alltså.. Bokade inte någon ny tid men nästa gång jag ska dit kommer nog dom där nyanserna att försvinna. Sen kan man lägga i mer rågblonda färger som jag vill ha. Nu är det bara ljust :D

Idag ska vi inte göra något. Tror jag iallafall. Imorgon kväll ska vi ut och äta med Marion,Göran, Rikard och Sara. Det ska bli mysigt, längesedan vi alla kunde träffas.


Lights

Ännu en fin morgon! Härligt. Klockan tio ska jag iväg och fixa håret, ska äta lite frukost nu. När jag kommit hem (om det fortfarande fint väder) så ska jag lägga mig i parken lite och sola.

22.02

Alltså ibland är min mage hemsk.. Om ni är känsliga kan ni sluta läsa. Idag när jag skulle åka hem ifrån Janne och Linda så blev jag så akut bajjenödig. Kände att jag började bli yr, svettas och bli illamående. På motorvägen var det inte roligt, trodde att jag skulle bajja på mig. Så där riktigt hemskt så man inte vet vart man ska ta vägen. Kallsvettades. Jag skulle svänga förbi mamma och pappa en liten snabbis tänkte jag. Jag öppnade dörren och sprang in till toan. Efteråt var jag helt slut, det tog verkligen på krafterna. Svepte i mig coca cola och vilade upp mig haha. Pappa bara skrattade. Jag hade ju liksom inte ätit något annorlunda? Usch tur att man inte skulle åka långt, då hade jag nog fått tvättat mina shorts när jag kommit hem! Nu vet ni.

20.14

Hej igen. Nu är lägenheten städad och fin, blev bra varm ett tag och lite yr. Tror jag druckit för lite idag, mår lite konstigt.

Robert har inte kommigt hem än, längtar efter honom. Men han är nog hemma om ca en timma.

Imorgon ska jag fixa håret, ser fram emot det. Få bort de där guld/gula nyanserna.

Jobb

Nästa vecka ska jag på anställningsintervju, wohoo! Håll tummarna allihopa :)


09.33

Hallå! Nu har jag precis ätit frukost, ska göra mig iordning sen ska jag åka till mormor och morfar. Roberth ska fiska med Nook och Pican idag så jag ska köpa solkräm till honom har jag tänkt. Han får väl ha t-shirt på sig idag med massa solkräm under. I eftermiddag ska jag hem till Janne och Linda.


Otur med fisket

Hallå! När klockan var åtta imorse åkte vi ut mot pålsboda, dags för fiske! Vi var ute på sjön i cirka 5 timmar, kanske lite mer? Fisket gick riktigt dåligt, mot slutet fick jag den första fisken. En liten aborre. Strax efter det fick Roberth en liten aborre, men sen var det dött. Sottern har inga fiskar kvar :D Men vi hade iallafall tur med vädret. Roberth är röd och vit. Han hade på sig ett vitt linne hela tiden men det ser ut som om han har det på sig fortfarande. Han kommer nog ha ont inatt. Men visst får man fin färg när man är ute på sjön, jag är inte röd :)

Vi har precis kommit hem så nu ska jag inte göra något mer än att vänta på att köttfärsen ska tina. Blir tacogratäng senare!

Fiske

Imorgon ska vi gå upp tidigt för att åka iväg och fiska, kul att det blir tidigt :)

Nästa vecka drar träningen igång :D

prosit

Mitt i en nysning :)


20.21

Sky har skitkul här hemma. Nedanför våran balkong är det några tjejer med fyra hundar som sitter och grillar. Sky springer ut och in på balkongen och tittar på dom. Så söt. Jätteglad.

Jag var och träffade Tyson och Cosmos förut. Tyson var så där riktigt miniliten. Söta. Jag känner ju familjen sedan tidigare men har inte träffat hundarna. Ska dit igen på torsdag.

Nu har vi precis ätit baguette med skagenröra och massa annat gott. Gjorde egna, det är godast :)


solhäng

Nu har jag suttit ute i solen i några timmar, så skönt. Mamma hade köpt en varsin kycklingsallad till oss som vi åt efter ett tag. Vi åt också blåbär med mjölk, mysigt.

Nu ska jag duscha av mig all solkräm.

Solen

Hallåå! Underbart väder idag också. Ska bara få i mig lite frukost sen ska jag åka hem till mamma och pappa och sitta i solen.

Moster

Jag har varit tyst om detta i massa veckor nu men nu får jag äntligen berätta att jag ska bli moster :D I februari är det beräknat.

Blivande föräldrar <3

17.16

Har varit och köpt hundmat nu plus en del godis till honom :) En stor påse med lösviktsgodis plus en baseball, fast den kommer han väl aldrig äta på men men.

Hoppas det är fint väder imorgon också, då ska jag sola med mamma har jag bestämt ;)

Tom och Jerry

Jag sitter och äter Tom och Jerry kex, hur goda är dom inte?! Nu har vi hämtat bilen iallafall, lilla morfar som hjälpte mig ♥

Vi sitter och väntar på att få åka till veterinären, älskade sprutor..

Är trött, trött, trött ... Nej inte sömntrött, bara jävligt trött.

sol sol

När klockan var halv fem imorse vaknade jag av att jag hade sjukt ont i huvudet. Gick upp och tog en tablett. Har fortfarande lite ont. Är inne i en svacka med mycket huvudvärk.

Har legat ute i parken i två timmar nu, underbart väder. Skulle vilja ligga längre men i eftermiddag ska vi till veterinären och det bara krånglar när vi ska dit så sent. Måste fixa mat däremellan och fixa, innan vi åker ska vi kolla om min bil lever hehe. Kan ju bara bra eftersom det är bara min bil som har AC..

Jag hatar bilar

Hade åkt och hämtat mamma och hennes jobbarkompis som jag skulle skjutsa till deras jobb, sen skulle vi bara till mormor och morfar och lämna av Rocco. När vi ska åka igen startar inte bilen..... KUUUUUUUUUUUUUKbil dra åt helvete. Den är död och jag hatar den mer än någonsin.

RSS 2.0