21.52

Då var det kväll igen. Jag har varit uppe till typ tolv varje kväll nu i några veckor, inte alls likt mig.

På tisdag ska jag träffa dom små vovvarna, Tyson och Cosmos.

Nu har jag laddat ipoden så nu ska jag gå massa sköna promenader uppe i spåret. Gå dit jättetidigt och på kvällarna.


bakis och skakis

Bakis & Skakis T-Shirt SEK 299, Rock Paper Scissors - NELLY.COM Bakis och skakis tröja från nelly.com (nya friskis och svettis ;) )

sola och bada


Bild från förra sommaren då Sky badade, blir nog inget badande i år :(

poolparty

Hallå! Vi var och storhandlade förut. Nu har vi precis ätit, det blev köttfärssås och spaghetti. Gott. Det är varmt som vanligt här inne, tänk om man bodde i hus och hade pool i trädgården? Vore underbart.

Åh titta vad fint.

Jag ska nog åka en sväng till mamma och pappa lite senare, tror jag :)

Pain

Usch huvudvärken har inte gått över, har legat och vilat. Intressant.

09.56

Vaknade med huvudvärk men den börjar ge sig. Men vad gör det när det är så fint väder ute?? Vill ut och fiska men Roberth verkade lite väl trött när jag sa det till honom nyss. Ska äta frukost nu sen kanske jag sätter mig ute i solen. Åker nog till västhaga, tråkigt att ligga här i parken själv. :)

22.18

Jag har varit trött och seg hela dagen. Inte gjort något annat än att gå ut med Sky. Ibland har man såna dagar. Så imorgon blir det att köpa hundmat och lite sånt.

Kollar på en film på trean men tror inte jag orkar se hela :)

Hundvakt update

Det är alltså två såna här minihundar jag ska vara hundvakt åt, chihuahua. Dom väger typ 1,5-2 kg var, det är ju ingenting. Är van med en hund på 30 kg. Kommer kännas jättekonstigt. Får se om Sky kan vara lite hos Marion och Göran beroende på hur dom jobbar, för dom är alldeles för små för Sky. Det går inte. Annars kommer jag mer eller mindre bo hos dom, så det är ingen fara. Jag sitter och läser på olika sidor om chihuahour, små gosedjur. Mini mini. Har jag nämnt att jag aldrig träffat hundarna haha??  Jag kan knappt fatta att hundar kan vara så små. Jag kanske blir helt frälst efter att ha tagit hand om dom i en vecka att jag kanske vill ha en liten hund?

16.22

I veckan ska jag boka tid för en personlig tränare, haha! Japp ni läste rätt jag ska börja träna. Bra att Lisa tränar där också så får man sällskap någon gång :) Oj vilka planer jag smider ;) Näärå.

Ikväll är jag ensam hemma, vill någon göra mig sällskap så hör av er ;)

15.05

Jag och Sky kom in klockan nio imorse från promenaden, vi väntar alltid fyra timmar tills nästa. Vi skulle alltså gått ut kl ett. Men Sky vill inte, kan ni gissa vart han är? Joo i sängen, haha! Han vägrar resa på sig. Det började att jag la mig vid ett tiden för jag var lite seg, då fick han hoppa upp. Men jag låg inte där länge. Så nu sitter jag och väntar på att han ska gå upp och visa att han vill gå ut och kissa. Jag försöker hela tiden smyga in i sovrummet och säga att vi ska gå ut, men då gör han ett ljud då han visar att det vill han absolut inte. Han han inte legat i sängen hade han gnällt för längesen att han ville ut. Men inte nu när han ligger i sängen. Gullis. Jaja han bestämmer.

09.18

Hej. Det känns mer och mer nu att hösten närmar sig. Jag gillar hösten (då det inte regnar) det är mycket skönare att ta en långpromenad då, man svettas inte ihjäl och man fryser inte alltför mycket heller. Jag ser fram emot den här hösten, gå till hästhagen och karslund. Så fin natur. Bättre än det vi hade på norr, okej rynningeviken och rävgången var väl fint men tyckte det var så tråkigt. Längtar också lite efter att få tända massa ljuslyktor här hemma när det är mörkare ute och man kanske är lite frusen. Men men det är långt kvar tills dess??

Idag då, har inte så mycket planerat. Ska åka och köpa hundmat iallafall, sen springa in på bellbox och köpa ett nytt spray som luktar godis.




sovandes hund

Sky sov skönt i soffan när vi var i pålsboda tidigare i veckan

22.35

Idag var det "fest", jag åt godis! Men nu ska jag vara duktig igen och inte äta. Åt inte så mycket men det var gott. Tutti frutti weekend, absolut godaste blandpåsen.

Jag kände inte igen mig själv idag, blev barnens favorit. Gick jag någonstans gick dom efter, jag skulle leka med dom hela tiden. Barnen är 11, 8 och 4 år gamla. "Jag går inte till lekplatsen om Annica inte följer med" sa den äldsta utav dom. Så idag har jag gungat i en lekplats, jag kom knappt ihåg hur man gjorde. Satte jag mig ner kom någon och ville att jag skulle följa med runt i trädgården och kasta äpplen eller något annat. Jättesöta och väluppfostrade barn, men jag är verkligen inte van med barn det har jag märkt nu. Man får inte svära inför barn. Ungefär 70% av orden som kommer ut ur min mun är svordomar, så man får tänka på vad man säger. Jag känner inga som har barn, men inom en snar framtid kommer en person som jag känner blir mamma så jag får väl hänga där varje dag och lära mig hur barn funkar haha. Dom kanske inte bara skriker och gråter hela tiden som jag tror. Men iallafall det jag vill ha sagt med detta är att jäääääääääävlar vad ens liv aldrig blir detsamma efter man fått barn. Man måste ha tid till varandra först och leva livet, ta vara på varandra. Visst det är säkert jättebra och så när man får barn, men det kommer aldrig bara bli ni två igen. Vafan,jag får inte till det jag menar riktigt känner jag. Kan inte skriva det jag tänker. Hjärnsläpp. Ähh jag avslutar detta inlägg nu.

Hundvakt

Vecka 33 kommer jag ha världens bästa jobb, nämligen hundvakt! Det är två stycken hundar, men vilken ras kan det vara? ;) Inget jag nämnt i bloggen, några gissningar?


Fredag

Härligt att ligga i soffan när man är så där proppmätt. Gjorde lövbiff med pommes, beasås plus en rödlökssallad.

Jag och mami var på stan förut.♥ Fixade först på banken så hoppas att kortet kommer i början av nästa vecka. Vi fikade på wasa konditoriet också. Gick i en del affärer, hittade lite smått. Mamma köpte fina promenadskor. Jag ska köpa ny löparskor till hösten, fyy vad dyra dom är. Men snygga. Det är huvudsaken. ;) Köpte jeans för 99 kr också på bik bok, tänk om dom alltid kunde vara så billiga.

Lite senare ska jag hämta mamma och pappa, vi ska träffa våra skånska släktingar ikväll också. Man får passa på när man bor så långt bort. Jag är så svag för skånska, så när deras små barn pratar så smälter jag haha. Den lilla 4 åriga tjejen som har den bredaste skånskan, gulligt.

Hej

Åhå.. Precis ätit frukost, mackor och juice. Måste lägga på en rem nu, jag och mamma ska ut på lite äventyr (bland annat gå till banken och fixa mitt kort), så nu måste jag duscha och alla dom där tjejgrejerna som jag är så trött på. Varför kan inte frisyren vara bra när man vaknar för? Hatar att fixa frillan.

Live aid

Tänk om man fick uppleva detta. Så sjukt bra, det här är riktig musik!!

Hemma

Hallå! Jag har precis kommit hem från Lisa och Dennis. Fan vad varmt vi har det i lägenheten, Lisa och Dennis hade också varmt men fasen våran lägenheten är något extremt.

Ska åka och hämta mamma senare, några skånska släktingar är här på besök så vi ska hälsa på dom.

Torsdag

Runt halv sju tiden imorse var det en liten kille som väckte mig genom att gnälla. Jag var inte alls på humör då jag hade ont i huvudet. Flera gånger efter att jag somnade om höll han på så där. Jaaaaaaaaaaja bara att gå upp, så vi gick i en timma runt i hästhagen osv. Jag har fortfarande ont i huvudet. Sky är nöjd iallafall. Jag är trött, ska sova lite till nu.

Tvingade i mig frukost, macka med vitlökssalami sen ett kokt ägg. Det var gott. Ifall ni undrade.




Wiip


Åh nu har vi sett klart på game of thrones, säsong 2 kommer ut 2012.. Faasiken vad lång tid kvar.. Blev riktigt spännande. Jaja, våren 2012 alltså.. Om det nu blir så. 

Nu ska jag sova

Sky har gjort det igen

Gick och "letade" efter Sky, han hade visst smygit upp i sängen igen.. Ser han skamsen ut?


sol

Jag och Sky träffade våra grannar, ett äldre par. Han frågade vad Sky var för ras osv och han tyckte att Sky var så fin och glad. Hans fru berömde Sky för att han aldrig skäller, dom hör aldrig ett ljud från honom. Så gulliga.



Jag skule vilja sitta ute på balkongen och sola men jag får inte plats. Har så stora blommor och plantor som tar upp all plats, och jag kan inte bara bära bort dom för dom har trasslat in sig räckena på balkongen. Men men vad gör det :) Har ju köpt en bra brun utan sol Nook tjatar ju om att jag är så blek ^^ Haha.

Two faces

Rynka på näsan? Eller något

Torsk med äggsås

Tillagning

4 pers.

1 block torskfilé
3 hårdkokta ägg
salt och peppar
4 tsk margarin
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk

Tina ett torskblock. Lägg i en ugnsfast form i lagom storlek.
Skär äggen i äggskärare en gång på ledden och en gång på tvären så det blir små bitar.

Smält margarin i kastrull, strö över vetemjöl rör om. Tillsätt all vätska på en gång. koka upp under omrörning, krydda med salt och peppar efter smak. Tillsätt ärtor och ägg.

Häll såsen över torskenGrädda mitten av ugnen ca 30-40 min. Är lite olika beroende på ugn. 200 grader.

Servera med potatis, potatismos.

Den här maten har jag fixat nu, potatisen ska bara blir klar och så. Det ska bli jättegott, har dessutom fryst in massa persilja som vi fick utav Göran en gång, han sår ju massa egna kryddor och sånt så det ska bli gott med färsk persilja.

Imorse när jag skulle dra upp persiennerna så råkar jag dra ner hela skiten så nu har vi inget som är för solen, kommer bli supervarmt. Tror mamma och pappa skulle komma förbi sen och fixa det. Fattar inte hur jag kunde dra loss allt haha.

Onsdag

Imorse åkte jag och mamma till mormor och morfar OCH ÅT FRUKOST. Hoppsan det blev stort men orkar inte ändra. Kom hem för en liten stund sedan bara. Ville ut och fiska men tydligen inte Roberth som bara ligger och sover så han kan ju glömma att vi ska åka sen, ligger man och sover får man skylla sig själv. Mmm idag är jag lite irriterad på att han sover så länge jämt. En annan går ju upp mellan sju och åtta varje dag.

Idag ska jag hämta ut min tröja från shock, fick ju den häromdagen men dom hade gjort bort sig och skickat fel färg, blev svinbesviken så hoppas det är rätt färg nu.

recept

Ingredienser:

Svampstuvning:

Utrustning du behöver:

Gör så här:

Skär kasslern i ca 1 cm tjocka skivor och lägg på ena sidan av en ugnsform. Skär broccoli och paprika i bitar. Skiva zucchini och finhacka löken.

Lägg broccoli, paprika, lök och zucchini på andra sidan av ugnsformen.

Svampstuvning:

Skiva champinjonerna.

Blanda ut mjölet med 2 dl av grädden till en jämn smet, späd med 1 dl och tillsätt därefter resten. Tillsätt salt och vitpeppar.

Låt koka upp och när smeten blivit tjock och det kommer någon bubbla, sänk värmen lite och tillsätt en tredjedel av champinjonerna i taget.

Mosa ner dem med vispen så de kommer ner. När de blir varma krymper de och avger vätska som gör att stuvningen blir något lösare.

Häll stuvningen över kasslern och riv över osten.

Gratinera mitt i ugnen i 250°C i ca 15 minuter.

Servera med ris.


Mat såklart

Hej hej! Fixar maten, gratinerad kassler med svampstuvning. Det luktar väldigt gott så hoppas det smakar gott också :) Om det blir bra lägger jag ut receptet.

Bilder

Jag och Sky var en sväng till momor och morfar



Cooling

Vi två

Ägg

Hallå hallå. Snart blir det äggfrukost, det ska bli gott. Har precis fått i Sky sin frukost, kors i taket. Stekte köttfärs till honom då fick han sina mediciner i samma veva.

Äta frukost sen röja upp lite här hemma.

God natt

Nu har vi kollat på två avsnitt att game of thrones, ska nog sova nu.

Snutt

Nu ska jag prata hund igen.. Tre gånger idag när jag "letade" efter Sky så hade han hoppat upp i sängen?? Nu tror han helt plötsligt att han får vara där haha. Han är inte dum den lilla killen.

Ooops?

Tävling

Såg på Amandas blogg att hon var med i en tävling, då ville jag ocksp vara med ;)
Vet tyvärr inte hur man länkar..

Kennelblagul.blogspot.com

Kika in där om du vill vara med och tävla om ett fint halsband till din hund :)

Älskade hund

Som dom flesta vet så får inte Sky vara i sängen, när vi åker hemifrån stänger vi dörren eller lägger på galler på sängen så att han inte ska kunna hoppa upp. Innan vi åkte upp på stan tidigare idag så sa jag till Roberth att vi skulle låta sängen vara och se om Sky hoppar upp medans vi är borta eller om han kanske förstår att han inte ska vara där. Så vi lät bara sängen vara bäddad. När vi kom hem såg det ut så här:

Haha! Vi blev inte direkt förvånade. Snacka om att han har myst när vi var borta!

Mat i magen

Nu är jag hemkommen från stan, vi åt på La baguette. Roberth och Nook åkte vidare till marieberg men jag hade ingen lust, var skitnödig så var tvungen att gå på toa haha. Marion och Göran ringde och frågade om vi skulle med ut och äta ikväll men Roberth ville inte.. Så vi bli hemma. Som kompensation sa jag till Roberth att jag ville ha en present från marieberg haha. Får se om han köper något ;) Man får inte vara dum inte!

Jag ska nog sova i soffan en liten stund. Senare ska jag städa.

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Är hungrig.. Kanske blir La baguette idag? Roberth vill äta ute så vi ska tydligen göra det ;) Nook vill nog med också. GOTT!

glassigt

Hej hej. Då var det måndag igen. Igårkväll satt jag och Roberth och kollade på två avsnitt Game of thrones. Trodde aldrig att jag skulle kolla på en sån serie haha. Men den är rätt bra. Skulle bara säga det.

Lite irriterad på folk som aldrig hör av sig.

Dagen blir lugn tror jag. Ska iväg strax efter tio bara. Sen ikväll kanske Moa kommer. Det verkar ju inte bli något badväder iallafall.

Ni som har ica kort, nu kan man köpa gb klassikern för bara 79 kr! Svinbilligt för 20 glassar.


What should we do

Lite rastlös är jag nog.. Har diskat lite, sparat lite som Roberth får ta rätt på sen ;) Funderar på om jag ska rensa skafferiet och ställa iordning allt där..

Var hemma hos mamma och pappa förut, hittade massa roliga kort från när jag gick på Risbergska. Hundra fulkort på mig och Jessica haha!

Hundköp

dogue de bordeaux

Amerikansk bulldog

Nästa hundköp blir alltså; Dogo Canario,Cane Corso,Amerikansk bulldog eller dogue de bordeaux. Det ska vara stora hundar, hanhund såklart. 45-50 kg. Peeeerfekt! Roberth vill helst ha cane corso, vi får se ;)

next time

Dogo canario

Cane Corso

Söt

Plutt

Jätteintressant

Har funderat ut lite mat som vi ska ha i veckan, bland annat:

  1. Kycklinggryta
  2. Höstsoppa
  3. Torsk med äggsås
  4. Gratinerad kassler med svampstuvning
Blir ju något mer också men kommer inte på något bra nu..

cykla eller åka bil

När vi flyttade hit så planerade jag att jag oftast skulle cykla hem till mamma och pappa.. Jag tror att jag har cyklat dit två gånger, annars tar jag alltid bilen haha. Så rutten. När jag väl har cyklat dit så blir dom förvånade och säger "har du cyklat??" Maaaah det är ju så skönt att ta bilen.. Ska dit idag och pga det ostadiga vädret tar jag bilen ;) Cykla i regn är ju inte kul, det har jag gjort alldeles för många gånger till jobbet!

Haha!

God morgon

Vaknade av regnet några gånger inatt, det måste ha regnat jättemycket?? När jag och Sky var ute och gick var det uppehåll, efter halva vägen började det regna.. Och sky hade inget täcke, tänker på vattensvans direkt. Så det var bara att torka den där svansen lite extra när vi kom in.

Jag är för seg för att fixa iordning frukost, tråkigt att äta själv.


Håret

Här kommer en bild igen på håret, vet att det är några som är lite nyfikna. Det är alltså inte klart än. Vi har inte fått bort all den gamla färgen än. Så är det är mest en guldig nyans på håret plus lite vita slingor, ba k i nacken är det mest kvar att göra. Men jag är långt ifrån brunhårig iallafall. Det är så mycker röda pigment kvar från tiden då jag varit rödhårig. Men det är inte långt kvar på förvandlingen ;)



Å en till

Ja ni fattar..

sov så löser det sig

Jag hade tråkigt på eftermiddagen och sa till Roberth "vad ska vi göra?" ett antal gånger. Det slutade med att jag somnade i soffan, så det problemet löste sig haha. Vet inte hur länge jag sov men nu är jag tillräckligt seg för att nöja mig med att inte göra någonting.

Ikväll ska vi gå till coop och hämta ut mina tröjor, hoppas dom passar! Om jag orkar alltså ;)

tjohoo

Hallå! Jag och mamma var på stan förut, ingen utav oss köpte något särskilt. Ett varsitt nagellack ungefär. Men det var mysigt att bara gå runt och titta. Vi köpte med fika och åkte hem till mormor och morfar och fikade där. Dom blev glada.

Jag har diskat lite här hemma nu och fixat med tvätten som jag tvättade tidigare i veckan. Småpysslat lite. Är rätt kvavt här inne.

Nu ska jag åka och köpa fisk.

Grå lördag

Idag känner jag mig seg. Ska se om Sky vill gå ut snart han ligger i sovrummet. Han var lite rädd inatt när det åskade.

Idag ska jag och mami gå på stan det ska bli mysigt.

pic

Muppar! Bild på hårfärgen iaf ^^


hund

Jag och Sky var precis ute och gick och bakom oss gick en annan tjej med sin hund, tror det var en amstaff tjej. Lite grov dock hon kanske hade något annat i sig. Sky blir genast intresserad så han tittar bakåt lite, dom kommer närmre så då sätter sig Sky och viftar på svansen och piper lite. Han ville hälsa men dom gick förbi, hon pratade i mobil men kollade på Sky och log. Hoppas man ser dom något mer då kanske dom kan hälsa :) Sky var sååå söt, han gjorde sig så söt när han satte sig och pep. Mitt lilla hjärta. Fick inte hälsa :(

Grillning

Syrran var förbi en sväng förut, gott med fika. Vad ska man hitta på innan grillningen ikväll då? Ska nog fixa lite med håret, kanske fixa någon frisyr. Eller städa kanske.....

Ny färg igen

Heeeej bloggen! Nu har jag spenderat tre timmar hos frisören haha. Var hos Sandra på bellbox hon var jätteduktig, så duktig att jag numera har bytt frisör haha! Känns som om hon och jag förstod varandra bättre. Jag ska dit igen om två veckor då kommer det bli mer likt det jag ska ha. Nu är jag blond med lite nyanser från det röda och bruna men jag är jättenöjd. Trodde inte det skulle bli så ljust på en gång, tummen upp för det. :)

Snart kommer Michaela hit, det ska bli trevligt. Köpte MASSA fika så hoppas att hon vill ha :) Annars äter jag upp det själv....... :D


två bilder

Sky såg misstänksam ut efter getingsticket...



Sky tittar på sin mamma


fredag

Inatt hade vi en hund som var rädd för åskan, såklart.. Så han har nog inte sovit många timmar inatt. Vi var nyss ute, passade på medans det inte regnade. Fick äntligen i honom lite mat han åt inget igår. Förresten blev han getingstucken för första gången igår! Vi gick förbi en buske sen helt plötsligt slänger sig sky ner på marken och försöker slicka sig på ryggen, där sitter en geting som har stuckit honom. Taskigt när Sky var helt oskyldig :D

pretty

Jag är kär i det här håret!!


hår

Hahaha jag har gjort det igen.. Trodde jag kunde ljusa ner utväxten lite, men njaaa det blev typ vitt! Så imorgon ska jag till en ny frisör och slinga håret, tror det kommer bli svinbra! Är astaggad.

Slingor

Jag gjorde ett tappert försök att slinga håret själv, men fy vad det var svårt. Så jag gjorde bara några få, kommer inte att synas men men :) Vill ha ljust hår nu.. Mamma kanske kan hjälpa mig någon dag nästa vecka med sån där mössa, för det orkade jag inte göra själv haha. Stackars mamma hon hatade att färga mitt hår när jag bodde hemma för jag kunde bli så jävla arg/ledsen om det inte blev som jag ville. Men nu blir jag inte så arg längre ;)


torsdagen hittills

Igår kväll åkte vi ut till pålsboda, Roberth och Nook skulle fiska. Jag hade ingen lust när det blev lite sent plus att jag säkert skulle frysa efter några timmar. Så dom och pican åkte ut istället. Jag och Sky var hemma hos Marion och Göran istället :) Åt ostkaka bland annat. Vi åkte hem efter elva någon gång så vi var inte hemma förrän tolv tror jag det var. Vi svängde förbi Mcd och åt nattmatt, jag har nog aldrig ätit så sent haha. Så jag la mig väl strax efter ett. Sky var jättetrött imorse så han låg kvar tills klockan var halv tio, hade inte jag gått upp då hade han sovit längre.

Jag kom hem för en liten stund sedan, har varit hos mormor och morfar. Dom hade gjort en ny paj så vi åt den det var gott.

Jag har fixat lite på balkongen, försökte rätta upp tomatplantan så improviserade med lite snören så hoppas det räckte :)

Tvättar lite nu, ska man städa också eller spara det tills imorgon?

torsdag

Låg i sängen till klockan halv tio, rekord? Fast vaknade lite då och då. Sky var trött, han somnade inte heller förrän kl ett inatt. Vi gick ingen lång promenad, får ta det sen. Jag ska snart duscha sen åka till mormor och morfar.

natt

Vi kom hem för en liten stund sedan, blev lite nattmat nu! Usch vad jag är uppe länge, hoppas jag blir trött snart :D

dagen

Nu har vi varit iväg en liten sväng. Hämtade upp Nook, tittade lite i hans lägenheten sen åkte vi och spelade minigolf. Jääävlar vad det gick dåligt för mig, sämsta någonsin. Faktiskt pinsamt.. Efter det åt vi på La baguette, gott som vanligt.

Nu väntar jag på att Ellinore ska komma, borde vara vilken sekund som helst.

Efter hon har varit här ska vi nog åka och fiska.

krokodil

Läste på aftonbladet och fick se det här, fan vad stor!


Hej onsdag

Ännu en skön morgonpromenad är avklarad. Nu ska jag duscha och fixa lite, ska hem till Jessica runt halv elva det ska bli roligt och se hur hon bor. Kanske blir en fisketur sen?

Oops

På väg hem till mig.....

tisdag kväll

Nu har jag diskat efter maten, tacos idag igen. Robin hade en egen stekpanna med sin veggofärs haha. Vi satt och pratade lite gamla minnen och skvaller. Sånt man inte gör alltför ofta.

Känner mig lite rastlös men tycker det är för sent för att åka någonstans eller vad jag nu skulle kunna göra.

tisdag

Nu är alla små ärenden för dagen avklarade. Nu ska jag inte göra något speciellt. I eftermiddag kommer Robin en barndomsvän till mig hem till oss, det ska bli roligt. Vi ska äta tacos så det ska bli gott. Han och Roberth kommer nog prata lite spel kan jag tänka mig. Ikväll ska jag nog tvätta lite.

tisdag

Varit ute på promenad i hästhagen, nu ska jag fixa lite frukost sen ska jag gör mig iordning. Har lite saker som ska göras.

I remember

Roberth öppnade precis en påse med salta chips, den grisen :) Själv tittar jag på..

Funderar på vad jag ska göra.. Sitter och kollar på falk filmen men tycker inte att han är speciellt bra.

Hoppas på fint väder imorgon så man kan ta en långpromenad på morgonen. Imorse fick jag ju tvinga ut Sky i regnet.

Det finns så mycket jag skulle vilja köpa, både till mig själv och hemmet. Men jag ska försöka att vara duktig. Kanske bra att mitt kort inte fungerar?  Men det finns ju så mycket fint.. Snart måste man ju köpa nya höstskor och jacka haha..

Nja nu ska jag nog göra något

haters

Någon jävla granne håller på och slänger ner fimpar på våran balkong. Nu hittade jag en i en blomma, blir förbannad! Avskyr redan cigaretter, och att få ner sånt äckel på ens egna grejer är fan inte kul. Jag ska slänga hundbajs upp till dom!

Dagen

Mitt kontokort funkar inte.. Totalt värdelöst. Så imorgon måste jag väl upp till banken och fixa nytt eller hur man nu fixar sånt. Fick gå till mamma och låna pengar förut när jag var på marieberg, tur att hon jobbar där. Köpte en ny foundation från body shop, hoppas den blir bra. Aldrig haft den förut. Köpte också en olja till naglarna så dom ska bli starka och sånt där.

Roberth fick precis hem en kebabtallrik, själv ska jag äta en god macka och lite drickyoghurt.

Beställt lite

Badrumsmatta


Duschdraperi

Löpare

Skulle kunna beställa mer!

tiden går sakta

Åhh segt.. Vi ska till veterinären om två timmar, jag vill åka nu så vi får det gjort. Jag hatar att vänta. Efter det blir det marieberg med syrran.

Rainy day

Regn regn regn.. Underbart. Sky ligger i sin fåtölj, vill absolut inte gå ut. Hade det varit fint väder hade han gnällt ihjäl sig för att vi inte hade gått ut än. Skönt att han inte tycker om regn.

Idag är det veterinären igen, sen efter det ska jag träffa Mickis.

sommar/höst

Nu ska jag vara så där gnällig igen och prata väder. Men visst känns det mer som höst än sommar? Hösten kan lika gärna komma nu för jag tycker inte att det har varit någon sommar och halva juli har redan gått. Jag har inte varit ute och badat och solat, inte fått en vit röv efter bikinitrosan heller. Inte känt att det varit sommar, dom dagarna det har varit fint har jag jobbat hela dagarna.

Nu längtar jag lite efter att få packa upp alla mina ljuslyktor och göra fint här hemma. Ljuslyktor är något utav den bästa inredningen jag vet.

Sommarvärmen kom nu annars ger jag upp om den riktiga sommaren.

Mat och film

Jag har suttit på olika matbloggar och hittat en massa goda recept. Tycker om att hitta nya recept, kul att testa nya saker. Vi åt tacos förut, gott gott! Stinker vitlök nu men det gör inget.

Kollade på en film förut med John Travolta, den hette fenomen tror jag.. Den var bra, grät på slutet haha. Har kollat på en del filmer på sistone.

min lilla kille

Åhh Sky låg och sov så sött, självklart tog jag kort :)

zZzZzz

Haha jag dööör! Det ser inte ens ut som Sky

jäst

Det var tal om minigolf men jag tror inte att det blir något.

Jag var iväg en sväng till mamma och pappa förut, dom fick lite snickerskakor. Dom tyckte det var jättegott.

Jag köpte jäst idag, har sett ut ett recept på tekakor som jag ska försöka göra någon dag :) Kan bli gott.

hund

Sitter på blocket och kollar på hundar, finns så många fina. Farligt..

söndag

Sky väckte mig som vanligt imorse, satt och pep framför mig. Jaha så det var bara att gå ut, vi gick runt rosta gärdet och allt det där. Sen när vi var på hemgång så möter vi mamma, pappa pch Rocco så då gick vi den rundan en gång till :)

Nu väntar jag på att bröden ska tina upp så jag kan få äta någon gång.

Idag har jag inga planer tror jag, Roberth ville ut och äta så det är väl det enda.

film

Sitter och kollar på "remember the titans". Den har jag inte sett sen den gick på bio, bra film!


Drömmar

Okej allihopa, snickerskakorna blev för goda! Riktigt farligt.. Ska nog ge bort några så man inte äter så mycket.. Tänk om man skulle öppna ett litet mysigt konditori? Ett lantligt litet ställe blandat med shabby chic stil, ååhhh! Så mysigt. Någon som är på? :) Haha..


sin

Idag ska jag synda och baka snickerskakor! Hoppas dom blir lika goda som Saras.

god morgon lördag

Har drömt massa konstigt nu på morgonen.. Förstår inte vad som pågår i min hjärna på nätterna..

Är rätt seg så här på morgonkulan.

Undra vad man ska hitta på idag.

baby igen

Bara 40 minuter kvar sen får jag ta av baby foot från mina fötter. Får se om jag flagar lika mycket den här gången.


Gott

Jahapp då är maten avklarad och det blev gott. Roberth tog en megaportion och sen en till så han sitter fortfarande och äter :) Bra att det blev gott.

Sitter och funderar på vad jag ska göra.. Diska vill jag inte :) Vill se någon bra film men vet inte vilken.. Är inte bra på sånt där.


och nu då?

Nu är solen framme och plötsligt känns det inte lika mysigt att äta höstsoppa? Men det kanske blir dåligt väder igen fram till kvällen :D Det blir nog gott ändå..

Jag var iväg en sväng till mormor och morfar, åt lite och sånt där mysigt.

Nu ska jag inte göra något mer idag, inte åka hemifrån iallafall.

regn

Meeen vilket höstväder det är nu! Gillar inte regn.. Igårkväll var det kallt. Vi satt ute i pboda på deras altan med infravärmen på, tur dom har den :) Det var jättetrevligt igår, god mat också. Jag åt mycket :) Efter maten så spelade vi kubb sen lite kortspel. Jag har väl aldrig lärt mig ett kortspel så jag kollade på, sen la jag mig och kollade på tv haha. Vi kom väl hem strax innan tolv inatt, det var skönt att lägga sig i sängen.

Idag blir en riktigt slappar dag. Ska iväg till mormor och morfar en sväng sen så ska jag bara vara hemma. Ska laga en god soppa, tror den minsann hette höstsoppa? Passande för detta väder.

short

Jaha då är håret kortare, igen. Det blir då aldrig långt.. Men i september ska jag slinga och klippa håret och efter det ska jag inte klippa mig på länge. När jag har fått den hårfärgen jag vill ha behövs det inget frisörbesök på länge.

Just nu bakar jag, ska ta med kakan till pålsboda :)

Frisören

Jahaa då sitter man här, redo att åka till frisören. Det är bara en och en halvtimma kvar haha. Bra att vara klar i god tid! När jag har blivit fin i håret ska jag bara in på någon affär, sen åka hem. Kommer knappt ihåg vad det var jag skulle köpa egentligen,hmm.. JO en eyeliner, bäst att skiva upp det annars så kommer det att vara glömt inom fem minuter.

Har klänning idag så hoppas det blir varmt och skönt ute.. Kanske ska ta en dagens outfit? Mjaa.

morgon

Min sömn är lite konstig, jag somnade nog inte förräns när klockan var någon gång efter ett. Vaknade fem och var rätt pigg och nu sitter jag här, dags för morgon promenad!

pigg

Jag är fortfarande vaken! Vad är felet?? Pigg som bara den, går runt och fixar med massa saker... Ska lägga mig i sängen och försöka bli trött.

GODIS

Idag vill jag bara vräka i mig massa med godis, är sjukt sugen!! Åhh vad gott det skulle vara.. Men jag ska vänta ett tag till. Undra när jag ska äta godis igen?


soligt

Idag fick jag köpa kuvert och frimärke, känns som om det var evigheter sedan man skickade brev? När allt har löst sig så ska jag berätta vad det gäller, just nu är jag bara arg och fattar absolut ingenting. Men hoppas bara det går att ordna!

Oj vad varmt det är i lägenheten. Hoppas det är varmt imorgon också. Sommaaaaaar!

Imorgon ska jag klippa mig, hoppas att hon gör någon fin frisyr. På eftermiddagen ska vi åka ut till pålsboda och grilla, mamma och pappa ska med också det ska bli roligt.

Ellinore har fixat ett jättefint halsband till mig så hoppas jag träffar henne snart :)

Idag så vägde jag mig faktiskt, kors i taket. Tror det var över ett år sedan jag gjorde det sist. Tänkte ifall att någon antecknade en sådan intressant sak?

Mauuuud

Skönt att det är varmare ute nu! Gick en långpromenad med Rocco förut, har gått som bara den idag.

Snart är maten klar, det blir kalasgratäng med fläskfié och kassler. Såsen består av grädde,vitt vin, spenat och paprikatärningar. Plus en del ost, ska bli gott!

sol men kallt

Hello! När man tittar ut genom fönstret så tror man att det ska vara jättevarmt ute, men när man kommer ut blåser det kallt. Så jag trodde att jag var smart som inte tog jacka på mig, men det var jag ju inte. I en och en halv timma gick jag och frös haha. Jäkla höstvindar. Vi gick runt i hästhagen och lekte på rosta gärdet men inte blev jag varm för det. När ska den där riktiga sommaren komma? Snart är det ju höst...


Maaaaat

Sitter och fixar med matlistan, vi ska ju handla imorgon. Ska göra lite nya rätter tror det blir gott, bland annat lite soppor. Blir hungrig av att kolla på alla goda recept, blir nog några skorpor :)

Nu är byrån på plats, äntligen.

Hallå! Nu är det tomt här hemma. Mamma och pappa kom hit på förmiddagen. Pappa hjälpte mig att skruva ihop byrån jag köpte för ett tag sedan, så nu står den så fint i hallen. Jag och mamma fixade lite med nya gardiner i vardagsrummet, det blev så fint. Vi gick och köpte munkar också på bageriet här borta. Efter ett tag kom Marion och Göran också så då passade vi på att fika. Roberth har varit borta sedan kl 11, han och Nook skulle åka och hämta möbler i odensbacken sen skulle dom montera ihop allt. Så det tar tid.


tiiisdag

Hej hej! Idag blev det en tråkig morgon promenad på ynka 30 minuter, går nog längre sen om det inte regnar såklart. Ska nog fixa frukost snart, men det blir nog bara knäckemacka.

Imorgon ska jag passa den här lilla skrutten.

tålamod är en fiskares bästa vän

Nja någon vidare fiskelycka hade vi inte idag. Jag tappade en gädda som Roberth senare fiskade upp. Vi får försöka en annan dag när vädret är bättre och åka ut en förmiddag. Nu känner jag mig lite trött. Har haft konstig magont idag.

Söööt

Måndag

Det blev ingen frisör idag, hon var sjuk. Men det gjorde inget, jag vill inte klippa mig. Men jag ska dit på torsdag istället.


Undra om vi ska fiska idag?

soffhund

Lite löst skinn på höger sida??

Hello hey

Jag somnade i soffan förut, skönt! Inte gjort något vettigt sedan dess, har lust att se någon bra film.. Tips?

Imorgon ska jag klippa mig, är inte så sugen.. Ska beställa ny tid för slingning också. Längtar tills det är klart.

Från igår

sleepy dog

Rocco sov i mitt knä

vakthund

Här vaktar jag!

Passa dig!

chicken

Nu har vi precis ätit kycklingsallad, det var gott. Hade baguette till också den var nästan godast haha. Sky har också ätit kyckling, vi ska snart ut i det härliga vädret.

Kissen

Grannens katt sitter på balkongen, pratar man med den så jamar den. Sött :) Sky letar förtvivlat efter den, han hör den men kan inte se den.

lyssnade på maiden medans jag städade

så bra

Boom

När åskan small sprang Sky in i sovrummet. Lillen. Han kommer nog ligga där ett tag.

Jag började diska och städa, perfekt när det är skitväder.

<3

Just det jag skulle ju säga en annan sak också. Häromdagen när mamma var hemma hos oss och gick med Sky sa hon att hon hade köpt nya servetter till oss. Jaha tänkte jag men vi har ju redan så fina servetter, blev lite irriterad för hon sa det flera gånger också. "Dom är riktigt fräna" Jaha jaaja.. Sen när jag hade kommit hem från jobbet tänkte jag inte mer på det och efter någon timma skickade mamma ett sms där hon frågade vad vi tyckte om servetterna. Jag går ut i köket och ser då att det ligger ett kuvert i servetthållaren där det står "Annica och Roberth,lite nöjespengar till semester kram Marica och Kjell." Åhh så gulligt, det var ju inga servetter haha! Eller ja, riktigt bra "servetter".

fint med söndag

Inatt sov jag riktigt skitdåligt. När klockan var tre var jag tvungen att gå upp för att ta en ipren, huvudvärk såklart. Sov allmänt dåligt. Sky fick sovmorgon, inte förrän när klockan var halv nio (!?) gick vi ut på morgonpromenad, snacka om sent! Vi gick mot rosta gärdet så han fick springa lös lite, min fina lilla vovve som är helt underbar och ger mig så mycket kärlek. Vi mötte en man som cyklade med sin hund, han stannade och frågade vad Sky var för ras. Han sa att han tyckte att amstaffar var så fina med sina stora huvuden. Sky hoppade på två ben och var helt ivrig och glad. Mannen sa då "han är inte så gammal va?" Ehh jo 5,5 svarade jag.. Han trodde att sky var typ ett år eller något haha! För glad eller ouppfostrad? Spelar ingen roll tycker jag!

Jag måste säga att det känns helt underbart med söndag, för varken jag eller Roberth ska jobba imorn!! Roberth har fyra veckors semester, jag tar lite längre ;) Skämt å sido.. Nu ska vi verkligen bara njuta av varandra och livet.

Älskar livet

segast

Åh nej vilken seg dag. Inte gjort ett piss nu på eftermiddagen. Både jag och Roberth sov lite förut. Men vad ska man göra nu då? Hoppas man är lite piggare imorn.

what to do

Jag känner mig rastlös, vad ska man göra idag tro?

Morgonpromenad

Härliga lördag! Jag och Sky har varit ute och gått i en och en halv timma. Vi mötte upp mamma och rocco i solhaga så vi fick lite sällskap :) Det var mysigt.


choklad

Jag har ju låtit bli att äta godis och snacks nu i en månad, det har gått asbra. Jag har inte haft en enda finne. I måndags när jag bakade den där kladdkakan så smakade jag en liten bit, skulle se om den var god. Om det var en eller två dagar senare får jag finnar! En stor jävel på hakan och i pannan. Så värdelöst. Hyn har varit jättefin och så dyker dessa upp. Så nu vill jag verkligen inte äta choklad igen. Synd för jag älskar det. Och nu vill jag inte ha någon kommentar som "det är inte chokladen man får finnar av". Jag tycker att detta bevisar nog.


hjärta


Min sista arbetsdag

Hejsan! Nu har jag och Sky precis kommit hem. Mormor fyller ju år idag så vi har varit på kalas. Sky flirtade med en shar pei tik som gick förbi, hon var så söt! Skrynkelansikte.

Idag blev jag avtackad av mina arbetskamrater plus min chef. Vi alla fikade på sveas terazza eller vad det nu hette. Jag fick en jättefin passionsblomma av mina arbetskamrater. Av min chef och hans fru fick jag en stor orkidé plus ett presentkort. Jag blev jätteglad, uppskattade det verkligen. Så nu har jag så fina blommor här hemma, plus krukor. Har väl inte riktigt förstått än att jag inte ska tillbaks dit efter semestern.

Har ont i huvudet lunchen uteblev idag, men snart ska jag äta kycklingsallad.

Torsdag!

Oj vilken dag. Jobbade över bland annat. Nu är jag trött. Var hos mormor och morfar ett tag efter jag kommit hem. Nu ska jag tvätta håret, blir nog en tidig ikväll.

Onsdag

Hej och hå! Aahh jag har kommit på att jag flänger runt väldigt mycket om dagarna, först jobba sen något annat. Inte undra på att jag är trött. Efter jobbet åkte jag och mamma ut till marieberg, hon skulle köpa present till mormor och det gjorde hon också. Sen var vi inne på ikea också. Handlade lite på willys sen åkte vi hem. När jag kom hem lagade jag mat, och nu har jag en morotskaka i ugnen. Det blir disk disk disk...

Det blev ett nytt täcke från ikea, det var på tiden! Vårat är gammalt och slitet, lite äckligt också.

Idag var mamma och pappa ute med Sky, dom ska gå med honom imorgon också :) Bra bra!

Hallå!

Var hemma en sväng i västhaga förut, mamma och pappa har ju kommit hem nu. Satt en stund och pratade. Nu bakar jag lite igen, imorgon ska jag baka sista kakan.

Usch tycker denna dag gått jättesnabbt?

3 arbetsdagar kvar nu!

Kakor

Nu bakar jag igen, äppelrutor! Jag ska börja försörja mig på bakning sen när jag blir arbetslös ;) Säg till om jag ska baka något till dig :) Haha.. Gott är det iallafall.

mat måndag?

Hej! Idag har jag varit i farten. Efter jobbet bakade jag en jättegod kaka. Mintchokladtårta-lyxig kladdkaka med after eight. Åh den var god, första gången jag gjorde den. Mormor fyller ju år på fredag så jag bakar till det. När bakningen var klar åkte vi till veterinären. Efter det drog jag ut till marieberg för att köpa present till mormor. Köpte även godis till Sky för 91 spänn :D

Nu fixar jag mat. Det blir potatisgratäng med kycklingbröstfilé med riven västerbottensost och soltorkade tomater. Gott! Sen en sallad till det med bland annat feta ost. Har bara ätit frukost idag och det var kl nio!

Metallica

Åhh snart spelar Metallica!

söndag

Oj jag har inte skrivit något idag. Förmiddagen var lugn, var ute och gick en sväng på morgonen sen efter ett tag la jag mig i sängen igen hos Roberth. Det var mysigt. Sen var vi och åt på grekiska kolgrillsbaren och det var jättegott som vanligt. Jag och Anna var en sväng till ikea och marieberg. Jag köpte den där byrån och jävlar vad tung den var! Men vi fick in den i bilen iaf :) Vi strosade runt lite inne på marieberg och sen fikade vi. Jag var sugen på glass och det var så gott. Jag åt en bägare med chokladglass,melonglass och lite mjukglass ovanpå haha! Sa till Anna att jag aldrig skulle orka äta upp det men jag hade nog kunnat äta det dubbla tror jag. Riktigt gott :)

Nu har jag inhandlat alla ingredienser som jag behöver till all bakning jag ska fixa i veckan. Har lite att göra.

Jaha sista jobbveckan nu då, hoppas det går fort!


Skräcken

Kvällen har varit rätt seg. Det är sjukt varmt i våran lägenhet så det har knappt gått att göra någonting. Inte är det något bra på tv heller. Tacka vet jag igår då det var Dirty dancing och skräcken i den svarta lagunen haha. Vilken film, den var från 1954 och  i svartvitt hehe. Riktigt otäck ;) Det här var alltså skräcken:

Läskig ;)

The big 4

Live från Ullevi: The Big 4 imorgon på svt, jo man tackar! Synd bara att Metallica spelar sent, sent för mig som ska upp och jobba tidigt dagen efter...... Men ska se så mycket som jag orkar


En lördag

Hallå! Vi kom nyss hem efter att ha varit ute i Pålsboda. Vi la äntligen i båten så nu är det bara att börja fiska :) Det blåste skönt ute på sjön. Efter maten satt vi ute ett tag, jag och Marion låg på en varsin madrass på gräsmattan det var skönt. Det svalkade skönt :)

Jag hämtade ut gardinerna nu och det blev bra om jag får säga det själv. Ska bara fylla ut fönstret lite med nya fina ljuslyktor och annat kul. Kanske fixar imorn :)


plupp

Vi gick ut när det var uppehåll från regnet, efter halva vägen började det spöregna och Sky hade inget täcke på sig. Så nu vill nog inte Sky gå ut mer idag iaf haha. Skitregn

God morgon!

Usch jag har varit vaken länge, pigg som jag vet inte vad.. Legat och lyssnat på regnet plus en sovandes hund nedanför sängen som morrade i sömnen. Jag väntar med att gå ut tills Sky visar att det är dags, han hatar regn mest av allt så jag tänker inte tvinga ut honom. Han tycker nog det är skönt med sovmorgon.

Sen ska jag dra iväg till Mio och kolla in rean, dom kanske har någon bra lampa till vardagsummet vem vet.. Och en spegel till hallen.. Får se om vi åker till ikea idag eller imorgon och köper byrån till hallen.

Jag ska också åka till coop eller någon annan affär och köpa elvisp, min gick ju sönder.. Mormor och morfar sponsrar då mormor fyller år nästa vecka då ville hon beställa lite kakor ;) Klart jag fixar det. Muffins och lite mjuka kakor så tanterna kan tugga haha! Ne men snällt att jag får en hoppas dom inte är så dyra bara

Dirty dancing

Sitter och kollar på dirty dancing, älskar musiken i den filmen!


More

Nook kom förbi och han hade varit på MIO's rea och sa att dom hade mycket bra så dit måste jag åka imorn haha.. Bara titta ;) 

Ska även hämta ut mitt paket från Ellos, hoppas gardinen blir bra.

Är det fint väder imorn lägger vi nog i båten, får se :) Hoppas.

Ikväll tar jag kvällspromenaden. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara..

Hard work

Nu är jag hemma hos Sky på lunchen. Jag är helt slut i kroppen, att själv göra två personers jobb är lite jobbigt. Men nu har jag "bara" ett kontor kvar och det tar mig väl ca två timmar att göra..  Jag kommer somna tidigt ikväll det kan jag lova!

RSS 2.0