Morgon

God morgon! Jag ställde klockan på 7 bara för att se om Sky vill ut och kissa då kvällsrundan igår bara bestod av ett varv runt huset pga hans haltande. Och han ligger och tvärsover...... Ingen panik på honom inte. Vill att han ska gå runt lite så jag får se hur hans ben är idag.

Igår så gjorde han alltså illa sig efter en minuts lek på rosta gärdet med Rocco. Dom hann bara springa i en cirkel sen så stannade Sky. Roberth fick hämta oss för vi kunde inte gå ända hem. Och när vi väl kom hem så var han ännu värre. Usch det var hemskt att se, men han var ändå så glad och ville fram till oss. Vi sa nej nej nej till honom flera gånger när han kom till oss och viftade på svansen, vi ville ju att han skulle vara så stilla som möjligt. När vi sen skulle ut på kvällspromemenaden var han nästan som vanligt, lite haltande men annars var han pigg. Vi ska inte tala om hur han var senare på kvällen.. Gick och hämtade ben och ville busa, men det ville ju absolut inte vi. Så om han är bättre eller om det var dom smärtstillande tabletterna som gjorde susen det vet vi inte. Väntar på att han ska resa sig nu och vilja gå ut men det verkar ju inte han vilja.....

Det var många tårar igår. Man är ju så hjälplös, vi tror alltid det värsta.. Och man vet inte vart han har ont. Jaja hoppas det blir ett bra besök hos veterinären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0