Äggmackor

Det var längesedan jag åt vitt bröd, eller mackor över huvudtaget. Men nu gjorde vi äggmackor som kvällsmat, det var gott.


Måndag

Vad mörkt det är ute! Jag sitter och tänker på godis.. Har inte ätit något idag, får se hur länge det håller sig ;)

Jag skulle vilja baka men bakpulvret är slut, typiskt :)

Imorgon ska jag och mamma köpa julsaker, mysigt.

Puppy

Jag borde verkligen förbjudas att kolla på hundbloggar.. Är så sugen på att köpa valp! En liten prutt. En liten fralla, åhh! Dags att vinna dom där miljonerna! :D

Nusse

Min pruttunge

Promenad

Jag och Sky har varit ute på långpromenad ute i karlslund. Ännu en gång önskar jag att vi bodde mitt ute i skogen där man inte möter en kotte. Kan bara sammanfatta promenaden med lösa hundar. Fan, ska man ha hunden lös då kan man väl ändå se till att den inte springer fram till andra? Jag struntar fullständigt i om hunden är jättesnäll, den ska inte springa fram till oss. Jag var redan på svindåligt humör och detta gjorde det inte bättre. Jag skulle skämmas om min hund inte lydde mig. Nog om det..

Just nu skulle jag vilja att det var iallafall några minusgrader ute, är mycket skönare att gå långt då. Sen när det är -20 grader kommer jag att klaga på att det inte går att gå långt pga en hund som frsyer. Då får jag gå själv helt enkelt :)

Beck

Jag sitter och kollar på Beck, undra om jag kommer orka se hela? :)

Dags för lite färg

Hej! Jag svängde förbi hos mamma och pappa förut, vå åt en massa onyttigt som vanligt.. Jag städade akvariumet lite.

Nu ska jag färga håret :)

Höstväder

Nu har vi varit och handlat allt vi behöver för veckan.. Hoppas vi fick med allt.. Idag blir det kyckling och pasta med västerbottenostsås. Ska strax börja med maten men kycklingen måste tina först, stenfrusen.

Känner mig lika grå som vädret idag.

söndag

Hej hej! Idag blir det nog en lugn dag. Vi ska åka iväg och handla och lite sånt bara, laga mat. Jag åker nog en sväng till mamma och pappa ikväll.

Skulle ju kanske ta tag i städningen också :)

Ett jätteonödigt inlägg

Nääe jag har lite tråkigt.. Plus att jag fortfarande har ont i huvudet, inte roligt.

Så mycket bättre

Kollar ni också???

Så mycket bättre

Fan vad Lena ph är schnygg!

En riktig skitpromenad

Suck för den här promenaden.. Kändes som om ALLT gick fel. Först började det med att Sky skulle bajsa, trycker upp röven mot ett träd = bajset blir utsmetat i hans stjärt istället för att åka ner på backen. Så jag fick torka hans stjärt när vi kom in.. Inte nog med det, vi gick vid några buskar och han var så envis på att lukta på något men jag ville gå vidare. Så jag drar i honom och han halkar på dom hala löven som ligger under busken, så han landar på kinden och blir helt geggig! Så ansiktet fick jag torka när vi kom in också. Sen efter halkincidenten så har en pinne åkt in mellan trampdynorna på honom så han haltar. Inget farligt med det men jag trodde att det hade gått hål vilket det tur nog inte har gjort. Nää det har var ingen bra promenad, plus att jag har ont i huvudet!

Gröt

Har tryckt i mig alldeles för mycket gröt nu..

The Rocc

Roberth och Rocco igår :)

Hår

Åh jag sitter och tittar på hårprodukter.. Vill ha en massa! Finns så mycket bra.. Ska önska mig presentkort på Bellbox både i julklapp och i födelsedagspresent :D

Vovve

Jag kollar ju runt på massa olika hundbloggar och det är dom bästa bloggarna som finns enligt mig. Kollar runt på olika raser och läser om dom osv. Jag är ju mycket för bullraser, "kamphundar", stora bestar som ser otäcka ut. Men en hundras som jag tänkt mer och mer på som jag skulle kunna tänka mig att ha; Dalmatin! Tänk att ha en stor och fin hane.. Vill ju bara ha hanhundar.. Så, om vi vinner 50 miljoner någon gång och slipper jobba så kommer jag att köpa en till hund. Drömmar ska man väl få ha?! Jag älskar verkligen hundar..


Ah just det

Får inte glömma bort Sky :)

Hos mormor och morfar

Hemmet

Köket

Ljusmys

Jag älskar att tända ljus, har tänt massa nu här inne plus på balkongen. Blev lite varmt så var tvungen att släppa in lite frisk luft. Förresten så får det gärna bli kallare ute nu :)

Nostalgi

Alex kommer du ihåg?! HAHA

girl power

Fan vad bra dom var!! Hela mitt rum var fyllt med spice girls..

Hank Williams

Jättedålig kvalité men jättebra låt :)

Så är det

vissa flickor kommer till himlen, vi andra kommer hur långt som helst

Fredagsmys

Idag när jag och Sky var hos mormor och morfar så var vi ute i trädgården som vanligt. Jag hade några leversnittar i fickan och tänkte att jag skulle gömma några åt honom. Så han fick vänta runt ett hörn medans jag gömde sen fick han springa och leta efter dom. Han var så duktig och hittade dom bland alla löven. Min lilla plutt han kan också ;) Dom var ju inte långt bort men han hittade dom iallafall.

Nu har vi beställt mat, oops! För min del blev det kebabrulle.. Mums.

Igår så skulle jag kolla på en film, Inglourious basterds, den var rätt lång men jag skulle försöka att se hela. Efter två timmar blev ögonen tyngre och tyngre.. Och när det är ca 45 minuter kvar av filmen så orkar jag inte mer utan går och lägger mig haha. Så typiskt mig. Jag missade slutet, som vanligt.. Nää jag och filmer går inte ihop, speciellt inte långa filmer.

Hemmafruar

:)

Ölkaggen

Hej! Nu har jag ätit min gröt. Efter lunch ska jag och Sky åka till mormor och morfar. Det bjuds på kycklingsallad, det ska bli gott.

Jag sitter och skrattar för mig själv. Jag och Lisa stör oss lite på en kille på gymmet, eller stör och stör men iallafall, och idag när jag var där så var han där med sin kompis och spände sig. Skickade ett sms till Lisa nyss där det stod:

-Jag: Alltså den där killen på gymmet med ölkaggen tror att han är något. Kan inte låta bli att skratta åt honom.

-Lisa: Haha han har nog något litet fel tror jag.

Jaa nu ska jag inte skriva för mycket om honom det är ju inte snällt men ibland så blir jag bara så full i skratt när jag ser honom. Lisa vet vad jag menar iaf ;)

Bil

Jaha då har vi hämtat bilen. Så nu har jag motorvärmare! Men det blir mer utgifter, Hasse kollade upp ljudet som låter från bilen när man kör över 60km/h. Trasigt kullager! Åhhhhå vad trevligt. Har ju haft det ett tag men trodde inte att det var det. Kan bli riktigt dyrt om det skär sig, och det vill jag ju inte! Så skulle ringa honom någon gång nästa vecka och kolla upp när han kan fixa det.

Tycker inte om bilar.....

Fixa bilen och baka

Hallå! Jag har visst glömt att skriva på några timmar.. Det var trevligt på Närkes rör, dom tyckte väldigt mycket om det jag bakat. När jag kom hem därifrån så bakade jag en gång till, gjorde daimgömmor. Hasse fixar min bil just nu så jag bakade lite till honom. Undra när bilen är klar :)

Jag har diskat lite, att det blir så stökigt i köket efter jag varit där.... Förstår inte.

Undra om man ska göra iordning lite gröt.


Dags för en färgbomb

God morgon! Är svintrött.. Sky är trött men jag ska försöka få ut honom snart tänkte jag.

Ska fixa glasyren till morotskakan när jag kommit in sen, ska till Närkes rör och fika. Ett ställe som jag städade förut. Det ska bli trevligt.

Ska slänga i en färgbomb i håret sen :D Orkar inte färga, tur man har bomben.. :)


Bagar Berta

Nu har jag gjort en morotskaka, ska på fika imorgon och jag bjuder på fikat haha.

Jag köpte vinterskor förut, tror dom duger? Har så svårt för vinterskor tycker inte det är snyggt, jag vill ha det så enkelt som möjligt. Men för 199 kr så tror jag att jag kommer bli nöjd. Köpte även servetthållare som jag suktat efter ett tag från Indiska, så nu pryder den köksbordet så fint.

Nu är det klippt!

Japp nu har jag page! Nej inte riktigt.. Men vi klippte bort det slitna iaf. Köpte en jättebra tupperingsborste också som Sandra använde, kommer bli skitbra. Hon blev inte ett dugg arg över att jag har färgat håret rött, tyckte jag var så snygg så. Jag som var nervös över att hon skulle tycka det var dumt. Hon är så rar.

Mamma hade rast så när jag precis var klar så kom hon in och så gick vi till några affärer och kollade bara. Hittade jättefina julljuskyktor som jag ska köpa i helgen tänkte jag.

Lite senare ska jag baka!

Onsdag

Heej! Min dator la av ett tag så har inte kunnat logga in.. Jag och Sky var på långpromenad förut, han hade lite energi över så vi busade en massa på rosta gärdet. Roligt.

Har rätt nyligen ätit mat, det var gott men vad seg man bli efter maten.

Om ca två timmar ska jag klippa mig! :)

Ikväll ska jag nog färga håret och baka.

Ägg

En del ägg blir jag galen på.. Skulle skala två stycken, det slutade med att den bara blev äggula kvar. Skitskal att sitta fast. Oj vad mätt jag blev idag!! Nää får bli gröt också.

Get high on hugs

Just nu är jag så sugen på kakor. Har en stor burk med daimdrömmar ute på balkongen, men den ska jag ge bort! Men råkade äta fyra stycken idag.. Åt en kiwi nu men det hjälpte inte.. Det finns ju så mycket gott, godis och kakor osv.. Jag är verkligen sämst.. Är svag för godsaker :D Men det finns ju värre, hellre att jag är beroende av godis än knark eller alkohol. För det är ju bara snusk! Och cigaretter, usch. Nä nu kändes det bättre när jag jämförde med vad man kan vara beroende av. Sen att jag har en sambo som är beroende av snus det är ju en annan sak..

Gott!

Usch




Bilder

Fina hästar

Stallet

Fjonken

Det såg skönt ut...

Soft blanket

Sitter i köket med ljus tända, älskar mitt yankee candle ljus med doften Soft Blanket. När Roberth och Sky är ute på kvällsrundan så ska jag dammsuga. Sen ska Sky duschas i 10 minuter och då passar jag på att torka golven för då är det ingen hund som går i det blöta haha. Smart.

Undra hur kort håret blir imorgon då?

4

Jag ligger i soffan och kollar på fyra stjärnors middag. Var en sväng hos mamma och pappa förut, pappa har ju varit bortrest men idag kom han hem igen. Sky blev så glad  när jag kom hem, lilla gubben.

Tisdag

Hallå! På förmiddagen så var mamma, mormor och morfar här. Det var mysigt. Nu har jag precis ätit mat. Ringde precis och beställde klipptid hos bästa Sandra, fick en tid redan imorgon :) Jag är lite nervös över vad hon ska säga när jag är rödhårig haha.. Hon som kämpade så för att få det ljust.. Meeen men hon blir nog inte så arg ;) Det visar sig.

Åh undra om man ska vila lite i soffan...

Fyra stjärnors middag

Jag sitter och kollar på fyra stjärnors middag. Jag tycker Linda verkar lite dryg? Tycker hon ser så kaxig ut.. Fast hon kanske är jättesnäll. Man har ju lite förutfattade meningar om den människan..

Cyklade en sväng till mamma förut, satt och pratade bara.

Magen kurrar

Hej! Det gick bra hos veterinären, han skrek inte idag som han gjorde förra gången. Jag köpte hem en påse levergodis också, längesedan han fick det. Nu ligger han och biter på ett ben. Maten är i ugnen och det ska bli riktigt gott. Ska lägga upp receptet sen, det blir kycklinggratäng... Yum :)

Hundbilder

Sky gillar mormors fåtölj.

Han spanar

Får man aldrig vara ifred...

Ville du något?

Tvätt och sånt

Hallå! Tvätt nummer två är i tvättmaskinen. Jag har sorterat alla strumpor och underkläder från gårdagens tvätt. Varför är det alltid någon strumpa som saknar sin kompis? Fattar inte.. Funderar på om jag ska ta tag i skåpet med handdukar och sängkläder för där är allt huller om buller.. Kanske vore skönt att ha det gjort. Ska tänka på saken ;)

Skurat

Jag fick ett ryck och började städa skåpet under diskbänken, oj så fint det blev :D Har tänkt på det länge men nu tog jag tag i det.

Imorgon ska jag inte göra något, har vilodag från träningen. På eftermiddagen ska vi till veterinären... Wohoo..

Kom kissekatten

Åh nej vad jag fick ont i hjärtat. När jag gick från bilen så var det två katter på baksidan av vårat hus eller hur man ska säga. Den minsta kommer fram till mig och gosar, och en liten bit bort är en större katt som följer efter den lilla. Den lilla katten följer med mig till porten och vill sååå gärna följa med in. Den större katten sitter vid cyklarna och spanar på den lilla. Den lilla katten ger sig inte så jag står utanför och försöker få den att gå åt ett annat håll. Efter tre gånger så ger den sig. Jag känner mig så elak.. Den stora fula katten var säkert dum mot den lilla... Hoppas verkligen att dom katterna slipper vara ute sen när vintern kommer, att dom har ett hem. Jag ser ju dom varje dag. Jaja det är inte lätt att vara djurvän.. Kanske ska bunkra upp med kattmat inför vintern......

Full i magen

Nu har vi ätit en massa god mat. Idag blev det tacopaj med avokadosallad till, usch så mätt jag är nu. Jag ska snart gå med Sky sen ska jag åka iväg en sväng och hämta Rocco och gå med honom.

Har precis hängt upp tvätt, fan vad mycket strumpor och sånt det var. Var ett tag sedan jag tvättade, tar resten imorgon.. Borde köpa ett till tvättställ..

christmas

Jag sitter och lyssnar på julmusik, så mysigt!

Mat för hela veckan

Jaha då var det dags att planera veckans mat.. Jag har kommit på en maträtt, bra där..

Idag blir en lugn dag, åka till apoteket och hämta ut lite grejer till Sky och sen ska vi handla.

Någon är i soffan

I love you

Jurassic Park

Jag sitter och kollar på Jurassic park 3, jävlar vad dålig den är.

Känner mig lite seg på något sätt.. Måste vara den dåliga sömnen inatt.. Hoppas att grannarna håller käft inatt iaf.


knivrån

För en liten stund sedan skedde det ett knivrån här på västra vintergatan. Tre män mot en kvinna.. Blir så förbannad. Vi ska snart ut med Sky och då jävlar om vi ser någon då får dom en hund efter sig, eller något.

Bråk

Grannarna bråkar... I sovrummet hör man varenda ord som sägs, tunna väggar.. Jag är så trött på att höra henne skrika.. Vafan är man tillsammans för om man bara bråkar?? Är det verkligen en sund relation? Nej knappast. Om man ska envisas med att bråka, köp hus så grannarna slipper höra skiten. Jag hatar bråk. Så onödigt!

She´s not you

Det blev 8 km imorse på löpbandet, känner mig lite trött. Har ätit gröt nu och kokat ägg men glömde ägget så det blev nog hårdkokt haha. Jaja jag får nog i mig det.

Ska gå en långpromenad med Alexandra i eftermiddag, var ett tag sedan vi sågs så det ska bli roligt.

Fyy vad många gånger jag vaknat inatt pga grannarna.. Dom höll på till sju imorse!!!! Fan vad less jag är på dom.

saknar

Ikväll saknar jag Älvdalen...

Älskade Åsen (Lånade bild från google)







Saknar Roy


Lodi

Hallå! Sitter och kollar på idol, vet inte varför egentligen. Har inte följt det i år.

Jag köpte en julstjärna idag på Indiska, en vit med massa silver. Typ glitter. Jättefin. Sen två fina kuddar till soffan, också från Indiska. Så fint blev det! Fan jag borde jobba med inredning.. Skämt åsido.

Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra i helgen. Hoppas på fint väder iallafall.

Mat

Hallå! Nu håller jag på och fixar med maten. Blir fisk idag, det ska bli gott. Ska ta en långpromenad med Rocco lite senare. Får se om jag åker till marieberg idag eller imorgon... :)

Sol och Indiska

Hallå! Vad glad man blir av det fina vädret. Blir nog en del sköna långpromenader idag.

Jag ska snart göra mig iordning sen ska jag åka till mormor och morfar.

Kanske blir en sväng till Indiska sen...................

Julstjärna

Heeeej! Ah vad har jag gjort idag då? Vi hade det jättebra ute i pålsboda, Roberth gissade rätt på maträtten :D Marions bror Tonny var med och åt, det var kul att träffa honom. Vi hann bara träffa Göran en liten stund då jag skulle in till stan och träffa angelica. Vi hade det jättemysigt ute på marieberg men kände att tiden inte riktigt räckte till så vi får ses snart igen och prata massa mer :)

Jag såg lite fina julsaker på Indiska som jag kanske införskaffar mig i helgen, en fin julstjärna bland annat.

Solen skiner himlen är blå

Mmm gott med frukost.

Skönt att det är sol idag när vi ska ut till pålsboda. Jag och Roberth har suttit och gissat på vad vi kommer få för mat där ute, vi har gissat två olika maträtter var. Undra om någon utav oss har rätt? :)

Ikväll ska jag och Angelica ut till marieberg och fika, det ska bli riktigt mysigt.

Drömmar

Hej. Usch inatt har jag drömt konstiga saker.. Igår drömde jag en massa otäckt. Undra hur det kommer sig att man drömmer som man gör? Jag funderar på att köpa en bok om drömmar..

Jag väntar på att Sky ska vakna så vi kan gå ut. Men han verkar sova rätt gott.

Nu vill jag julpynta

Jag älskar ju julen som ni vet.. Idag fick jag julsängkläder av mamma och pappa haha. Ska bli mysigt att sova i tomtesängkläder. Sen fick vi också röda handdukar till badrummet, jääävlar vad jag vill julpynta nu. Men hur blir det med granen egentligen? Blir det någon?

Sitter och lyssnar på Elvis.

Hund igen

Sky ville komma upp i soffan men jag ignorerade honom, tillslut gjorde han så här. Och nej, han fick inte komma upp i soffan ;)

Trevligt trevligt

Hej! Vilken trevlig kväll vi har haft. Mindre trevligt att det är en massa disk som ska diskas... Morotskakan blev en hit, som vanligt :) Jag fick två fina ljuslyktor och en skål i samma serie, skålen var full med godis :) Passar mig perfekt. Det var kul att vi alla kunde ses. Hasse är ju min privata bilmekaniker. Han ska hjälpa mig att fixa motorvärmare till min bil plus att laga den bakre vindrutetorkaren som bara vevar neråt och inte på rutan haha. Så ni kan ju lista ut rutan bak är inte så ren.

Imorgon ska vi ut till Marion, det ska bli jättemysigt. På en vardag och allt. Roberth är ju hemma från jobbet då han har ont i sina händer så han kan också följa med. Annars är vi ju bara där på helger pga jobb.

Nehej nu ska jag väl diska.

Sky spanar






Det blir gofika

Hej! Ikväll får vi besök av May och Hasse. Jag var ju dagmatte åt deras hund när jag bodde hemma. Det ska bli jättekul att dom kommer, nu träffas man ju inte lika ofta längre som man gjode förr. Jag flyttade och dom också.. Mamma och pappa kommer också. Så det bjuds på morotskaka och lite annat gott. Det kommer sitta fint.

Låtsas som ingenting

Haha lite roligt

Bageri

Här hemma luktar det nybakat, har en morotskaka i ugnen! Gott!

subway

Disken är fixad, den fick stå och gotta till sig några timmar innan jag högg in på den ;) Huvudsaken att man diskar samma dag tycker jag..... Hehe.

Förut idag var jag och Jessica på jobbmässa och mjaaa det var väl inget att ha kan jag tala om. Lämnade in cv på en grej, ingen heltidstjänst mest kvällar och helger men varför inte?

Jag och mamma var en sväng till marieberg. Jag skulle köpa nytt puder eller något då jag är trött på att ha samma foundation dag in och dag ut.. Inte riktigt men ni fattar.. Så jag köpte mineralpuder men prutt vad dyrt det var! 450 spänn för en liten pytte burk.. Men det tål att testas iallafall? Lite skeptisk mot puder.. Vad tjejigt det blev.

Jag tror Roberth ska till subway.. Yum.

Hon är ju så söt!



Från youtube..

Usch

Idag gick det knappt att träna på gymmet, stank turksvett överallt! Så jävla vidrigt. Jag gick därifrån och tränade kondition istället för i styrkerummet gick det inte att vara i. Usch vad vidrigt. En annan luktar ju nyplockade rosor!!


Men vad hände med texten?? Vafan.. Jag och datorer alltså, vet inte vad jag tryckte på?

Skitväder

Jag försöker få Sky att vilja gå ut... Men det går inte så bra.. Han hatar sånt här ruskväder. Men nu måste han ut för jag vill åka och träna!

Kissekatt

Leeeo :)

I en annan del av Köping

Hallå! Ni behöver inte oroa er, jag kom fram till Köping ;) Nog att jag var lite nervös men det gick bra. Nu vet jag ju hur det går till ;) Framme på stationen stod syster och väntade på mig. Vi handlade lite mat och fika sen åkte vi hem till henne. Åt massa gott och satt och pratade. Gosade med Leo och sånt. Jag satt och frös typ hela tiden, är så frusen. Vid halv 5 så kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till Örebro igen.

Blev några unkna bilder :D

Måndag

God morgon! Idag har jag vilodag från träningen. Vill vara hemma med Sky innan jag åker till köping, för han blir ju ensam några timmar innan Roberth kommer hem från jobbet. Jag tar tåget till Köping men åker hem med pappa. Han jobbar ju i Köping så det passar bra, men jag skulle skicka ett sms och påminna honom så han inte glömde haha.

Nu ska jag väl äta frukost, måste köpa mer risgrynsgröt :D

Wedding

Vi har haft problem med varmvattnet idag också. När jag var ute förut idag så mötte jag grannen som jag gick över till igår och frågade om dom hade något varmvatten, då säger han: "Det var ju lika skitnödigt med varmvattnet idag också" Haha, så kul sagt av en gammal gubbe.

Sitter och kollar lite på The wedding crashers, inte sett den förut.

Undra om jag kommer drömma om tåg inatt?

Wedding

Vi har haft problem med varmvattnet idag också. När jag var ute förut idag så mötte jag grannen som jag gick över till igår och frågade om dom hade något varmvatten, då säger han: "Det var ju lika skitnödigt med varmvattnet idag också" Haha, så kul sagt av en gammal gubbe.

Sitter och kollar lite på The wedding crashers, inte sett den förut.

Undra om jag kommer drömma om tåg inatt?

Tåg

Imorgon ska jag åka tåg själv. Är lite nervös måste jag erkänna. Har väl nästan aldrig åkt tåg. Får se om jag åker åt rätt håll haha.

När är det mat egentligen

Sky har varit helt tokglad här hemma. Jag städade undan lite på balkongen, han var med där och tittade på folk osv. Sprang runt hela tiden och busade, han är så söt. Skönt ute på balkongen nu. Undra vad jag ska ha för fina julsaker där ute sen :)

Väntar på att köttfärsen ska tina.. Tar ju år..

Candy

Hallå! Just nu sitter jag och äter upp godiset från igår, gott!

Lördag kväll

Nu är all disk diskad efter maten. Roberth tyckte vi kunde ta rätt på det imorgon men det tyckte inte jag :D Skönt att bli av med skiten på en gång. Det blev ju en del. Vi har haft en jättetrevlig kväll. Ätit god mat, godis och kollat på film.

Nu ska jag dega lite i soffan.


Gäster

Fixar som bara den i köket! Vi får middagsgäster kl 17, Rickard och Sara. Det ska bli trevligt, hoppas dom tycker om maten :)

Fy

Jag skulle duscha efter jag ätit frukost, kan ju vara skönt efter man tränat.. Men tydligen så har vi inget varmvatten? Nää fy vad ledsen jag blev, blev en kärringdusch. Så efter det har jag legat i sängen och frusit. Duscha kallt är ingen hit. Burr! Så det blev att ta på sig fleece mjukiskläderna och försöka värma sig!

Lite seg

Hej! Nu har jag mosat i mig tomtegröt idag igen, skulle kunna äta lite till... Känner mig lite trött.. Kanske ska lägga mig i sängen hos Roberth och sova lite :)

Mini

Små bebistofflor

Igår när jag köpte bebiskläderna så blev jag tårögd när jag gick till kassan haha! Jag är så himla känslig. Allt är ju så smått!

Jag vill också ha en björndräkt

Bilder på Sky

Sleeping beuty?

Han såg något där nere

Han såg en hund

Han hittade en pinne

<3

Maaat

Mmm om ett tag ska vi äta ost, kex och räkor! Vad jag längtar, det är så gott. Skulle kunna äta det varje dag..

Räkoooor!

Walk

Nu har vi varit ute och gått i en och en halv timma, så skönt! Mycket lek och spring blev det. Sky la sig i sin säng direkt när vi kom in, plutten. Tog en del bilder på honom som jag lägger upp sen.

Någon som har någon god mat att tipsa om? Vet inte vad vi ska äta ikväll..

Fredag

Åh vad skönt det var imorse när jag gick ut och det var minusgrader, mys! Nu har jag ätit min kära tomtegröt, gott var det. Ska städa nu sen blir det en långpromenad ute i hästhagen :)

Tomtegröt

Halloj! Jag har inget intressant att skriva.. Längtar tills frukosten imorgon, ska äta risgrynsgröt istället för havregrynsgröt! Satan så gott det ska bli. Ska ha på en liter kanel!

I helgen ska jag köpa en hylla till köket, vad fint det ska bli!

Mat?

Jag håller på och gör iordning världens äckligaste mat.. Köttbullar och makaroner.. Usch men så får det bli. Ångrar att jag inte köpte med kinamat haha!

Oj jag vann!

Jag vann 25 kr på lotterna... Lotter för 110 kr..... Jippi... Jaja man måste ju chansa!

Bebiskläder

Jag var uppe på stan en sväng, struntade i att köpa med mat.. Får bli en annan dag.

Jag kunde inte låta bli att köpa bebiskläder till syrrans knöl hon har i magen. Jag kollar på kläderna hela tiden som ligger bredvid mig i soffan. Köpte två sparkdräkter och ett par tofflor. Jag dör vilka små fötter som ska få plats i dom där. Jag köpte en björndräkt också, den som Lisa hade köpt till Amandas bebis. Jag tyckte den var så söt.

Gos

Fjonk

Pengar

Idag ska jag köpa trisslotter och hoppas att jag vinner massa med pengar! Sitter och kollar på floristutbildningar och oj vad "billiga" dom var.

Torsdag

Hallå! Sitter i soffan och funderar på vad jag ska äta till frukost, är sugen på makrill i tomatsås men det har vi ju inte hemma. Får väl bli gröt och ägg som vanligt..

Senare idag ska jag upp på stan och göra lite ärenden, på vägen hem ska jag nog köpa med mig kinesmat. GOTT! Får väl köpa någon annan mat till Roberth så han blir glad :)


Bild

Sky kollar läget

Eleven.se

Jag beställde ju lite hårgrejer från eleven häromdagen. Gillar att man får med lite prov produkter eller vad man ska säga. Fick två parfymer, någon från Rihanna och sen Kenzo. Någon ansiktsgrej, inte kollat upp riktigt.. Men det jag gillade allra mest var som en hårmask man ska ha i över natten. Ska vara jättebra och reparera håret osv. Så ni alla, beställ från eleven då får man gratisgrejer haha :)

Hårmasken

Onsdag

Hej! Idag har det varit en bra dag, timmarna bara flög förbi. På morgonen tränade jag med Lisa, Dennis var också med men han körde sitt egna race.

När jag kom hem åt jag frukost sen ringde Marion och frågade om jag ville följa med henne på stan. Och det ville jag ju. Så hon kom och hämtade upp mig. Vi kollade efter skor till henne i dom flesta skoaffärerna men hon hittade inga. Istället hittade hon mjukiskläder till både henne och mig, så snällt. Varma och mysiga var dom. Vi åt lunch på La baguette och det var lika gott som vanligt.

När jag kom hem från stan så åkte jag och Sky till mormor och morfar, och jag har rätt nyligen kommit hem. Mysdag.

Nu ska jag krama min älskade sambo

Tårta

Nu är jag hemma igen! Sky blev så himla glad när jag kom tillbaks.

Köpte en 15 kilos säck med mat till Sky, ska skriva upp när vi öppnar sen och se hur länge en sån där stor räcker eftersom han inte är så stor i maten. Har ju köpt små säckar ett tag nu, men man tjänar några hundralappar genom att köpa en sån stor. Sen blev det ju massa godis också till honom, han fick grillspett av mamma :D

När vi hade åkt runt i lite affärer så åkte vi hem till mormor och morfar. Vi köpte tårta som vi fikade på haha, på en tisdag.. Jaja mysigt att göra så ibland.

Nu ska jag fixa lite här hemma.

Strawberries

Okej jag åt nyss den godaste lunchen någonsin:

Jordgubbarna var supergoda!

Vanilla coke

Någon som testat den chokladen? Mjölkchoklad med kokos, blir spännande. Min älskade vanilla coke.....

City gross

Hej! Nu har jag och mamma varit på city gross, jag skulle inte handla något särskit men kom ut med två kassar.. Köpte fina julsaker, bordstabletter,kakeldekor med tomtar på och sen två röda mattor! Älskar julen.. Köpte annat smått också, jordgubbar, schampo och sånt där småkrams bara. Och ikväll fortsätter vi med xxxl sport och nya överskottsbolaget.

Halv två ska jag träna med Lisa!

Måndag

Hej! Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 21 då två och en halv män börjar! Kan det vara lika bra utan Charlie? Mjaaa...

Ikväll har vi ätit korv med bröd, det var gott kanske inte den bästa kvällsmaten men men.

Imorgon ska jag och mamma åka till city gross, se om vi gör några fynd.

Måndag

Hej! Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 21 då två och en halv män börjar! Kan det vara lika bra utan Charlie? Mjaaa...

Ikväll har vi ätit korv med bröd, det var gott kanske inte den bästa kvällsmaten men men.

Imorgon ska jag och mamma åka till city gross, se om vi gör några fynd.

Vårat vardagsrum

Nej jag tycker inte om lila..

Dog life

Idag

Fjutt

Hos veterinären idag

cookies

Jag ska försöka ta tag i att göra snickerskakor idag. För typ två veckor sedan fick jag choklad och jordnötssmör av mamma för hon ville att jag skulle baka till henne och mormor och morfar. Har jag gjort det? Nej! Sämst jag är. Men idag så.. :)

Säng

Jag sitter och kollar på sängar.. Vi har ju bara en liten säng, och jag får inte alls till inredningen riktigt i sovrummet. Så nu får det nog bli en dubbelsäng så det kan bli lite finare där inne. Har sett en fin säng på ikea. Men det blir efter jul och födelsedagar så vi hinner spara ihop lite pengar. Tur att vi båda fyller i Januari.


Hår

Imorgon måste jag nog färga topparna. Åkte ur en del färg när jag tvättade det. Var ju så ljust under så det fäste inte riktigt så bra. Men med en omgång till så.. Har beställt en färgbomb också, kommer bli bra.

Höstigt

Hallå! Vilket mysväder det är ute. Nu saknas bara lite åska :)

Jag var iväg och handlade lite nyss, stannade hos mamma och pappa en sväng också. Rocco var så go, ville inte att jag skulle gå.

Nu ska jag nog duscha håret, ha i massa inpackning och sånt. Kom på att den nästan är slut.. Kanske räcker till två hårstrån. Typiskt att jag inte kom på det när jag var och handlade..


Fina killen

Biffen


Jaga och Sky

Hej! Nu är vi hemma efter att ha träffat Amanda och Jaga. Det gick jättebra, oj vad dom busade. Vi blev avbrutna efter ett tag av en chihuahua sekt... ;) Haha. Här kommer bilderna, så bra kamera på mobilen!

Mamma hjälp mig..

Gräsätarna :)

Ja det är en tjej

Söta

Och där försvann Jaga ur bild haha

Haha vad skeva

Sitta i knät

Puss, mamma!

Så söt


Kyligt

Hallå! Vad mysigt det var imorse när det var kallt, det är ju fortfarande kallt men ändå.

Har precis kommit hem, nu ska jag äta mina ägg som vanligt..

Klockan tolv ska vi träffa Amanda och Jaga, hoppas inte lilla Jaga blir rädd för Sky haha. Men det ska nog gå bra. Sky har ju en tendens till att bli lite för glad :)

Tacos

Hallå. Ikväll har Anna varit här, när Erik är ute och festar får hon komma hit haha. Vi käkade tacos :) Hon hade med sina virksaker så hon satt och virkade i soffan haha.

Nu är jag lite trött men ska försöka vara uppe ett tag till.

Ny

Nu lagas det mat! Ugnsbakad lax i hummersås och till det blir det pressad potatis, gott!

Det är ju ingen nyhet att jag har världens bästa  och snällaste pojkvän, det ligger till så här: Jag har ju en "gammal" mobil, kameran är sämst annars tycker jag den är jättebra. Roberth skäms typ över att jag har en sån. Han har tjatat på mig jättelänge att jag ska få en ny utav honom och idag fick han nog. Så vi åkte iväg och han köpte en ny mobil till mig. Så himla snäll är han. Så han får väl hålla kurs för mig här hemma sen hur jag ska göra och sånt där haha. Jag kan inte med såna telefoner. Så nu kommer det bli mycket bilder här på bloggen kan jag lova er :)

Roberth är världens bästa! ♥

Flower power

Åh nu ska jag handla blommor och fixa mitt arrangemang på vardagsrumsbordet :) Fan jag borde utbilda mig eller något inom florist yrket.. Vilken dröm! Tål att tänkas på..

Lördag

Hallå! Snart är frukosten klar, om ni ville veta. Svängde förbi mamma och pappa imorse efter jag tränat, börjar bli en tradition det där. Är där var och varannan dag :D

Vad har vi för planer idag då? Inte myckt. Får se om vi åker till plantagen och biltema en sväng.

Ikväll kommer Anna hit vi ska äta tacos. Yum!

2pics

Så här såg jag ut ikväll, vilken jävla bra bild!



Mina två:


Fredag

Jag måste göra er besvikna, jag tog inga bilder hemma hos Lisa.. Vi alla som var så snygga ;)

Jag och Anna tog sällskap hem,cyklade förbi ekershallen och köpte oss lite godis. Skönt att vi bor grannar så man kan cykla hem tillsammans. Ensam vågar man ju inte..

Sky hade saknat mig hur mycket som helst. Nu är han igång och tuggar på sin anka. Plutten.


tick tack

Nu vill jag att klockan ska gå lite snabbare så jag kan cykla iväg till Lisa.. Det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Maten kommer nog vara god också :)

tick tack

Nu vill jag att klockan ska gå lite snabbare så jag kan cykla iväg till Lisa.. Det ska bli väldigt trevligt tycker jag. Maten kommer nog vara god också :)

Mätt som en vadå?

Jag blev så frusen imorse efter regnskuren så jag duschade jättevarmt ett bra tag, sen så somnade jag i soffan haha. Vaknade med kalla händer. Men nu börjar det ju bli bra väder. Har precis ätit lite mat.

Ikväll ska jag bort, ska FÖRSÖKA att ta många bilder. Jag har fyllt en stor skål med nötter som Roberth kan mula i sig ikväll medans jag är borta. Snäll flickvän va.. ;) Alla hans favoriter.

Nähä fixa iordning sig lite kanske vore något.. Men mjukiskläder är ju så skönt..

Fredag

Hallå! Vilket underbart väder det är, regnar som bara den. Sånt här väder då man vill ligga i soffan hela dagen och käka godis.. Synd att jag inte har något godis, bara nötter..

Precis kommit hem från träningen med Lisa, ska koka några ägg hade jag tänkt. Gott.


Hundbilder

Mammas knä är bäst

Mitt hjärta

Sky springer på rosta gärdet

Jättdålig bild men Sky låg och kramade kudden :)

På språng

Idag hos mormor o morfar

För mycket rött

Sov på soffan i någon timma, vaknade och huvudvärken var borta! Skönt.

Precis varit ute med Sky, lite kyligt ute. Får väl våga mig ner i källaren sen och leta efter en varmare jacka. Det värsta är att min höstjacka är röd.. Det går fan inte när man är rödhårig plus har röda glasögon. . Ne inte en höst till.. Svart ska det vara!

Alvedon

Hallå! Usch känner att jag har lite ont i huvudet. Sitter i soffan efter maten, snart kommer Roberth hem :) Ska ta mig en alvedon nu.

Lingon

Det var inte meningen att trampa någon på tårna när jag skrev om bloglovin och det där. Igår fick jag massa kommentarer från småtjejer som jag inte vet vilka det är som ville ha nya läsare genom bloglovin, bara därför jag skrev det. När det står att man fått en ny kommentar förväntar jag mig någor roligt om man säger så.. :)

Nu äter jag frukost, äggen är slut. Roberth tog dom sista till sin frukost på jobbet. Får köpa nya idag. Istället äter jag lingongrova med skinka och gurka på, får duga :)

När jag gjort mig iordning så ska vi åka till mormor och morfar. Oj vad Sky kommer bli glad när jag säger det till honom sen :) Men just nu är jag tyst annars vet jag en liten kille som kommer gå runt och stressa mig genom att pipa och gnälla och sätta sig vid dörren. Han vill åka på direkten då :)

Slutaaaa

Sluta skriv kommentarer där det står "gillar verkligen din blogg, ska vi följa varandra via bloglovin?" Jag följer inte någon via bloglovin så sluta. Inga mer såna kommentarer tack.

Walk idiot walk

Nu har jag och Sky varit ute på långpromenad. Det var riktigt skönt trots blåsten. Det är så kul, när vi kommer mot mc donalds bron från stjärnhusen hållet så blir Sky så ivrig för då vet han att vi kommer gå långt och busa på rosta gärdet. Han lägger i högsta växeln och på något sätt lägger han bak öronen, han går så snabbt så snabbt han bara kan haha. Så jävla söt. Det är samma sak varje gång vi går mot bron. Sen så vet han ju att mamma och pappa bor bortanför bron också :)

En rubrik

Idag har jag en härlig träningsvärk i vaderna, gött. Gick som en gammal kärring imorse när jag gick upp ur sängen. Imorgon har jag vilodag, det ska bli skönt.

Nu har jag precis ätit lunch. Fint väder det är idag, förutom att det blåser då.

Åh någon dag vill jag äta på Saigon som öppnat här i rosta.

Hey

God morgon! Det var allt jag hade att säga för tillfället.

Hur gick det till

Det ligger en hund bredvid mig i soffan.. Hur gick det till? ^^ Just nu ligger han på rygg, med baktassarna mot mig. Snutt

Tacogratäng

Ikväll blir det tacogratäng här hemma! Det ska bli gott, som vanligt. Köpte en varsin kanelbulle som vi ska ha till efterrätt, det är ju tydligen kanelbullens dag.

Sky springer runt och äter på sina godisar han fick förut. Plutten.

Nej nu ska jag göra salladen!

Candy

Nu är Sky´s godisförråd påfyllt. Eller ja så mycket har jag inte köpt med blev mest stora ben och lite sånt. Ska dit någon mer dag och köpa lite roliga saker ;) Och vad köpte Ellinore då? Kan inte avslöja ;)

Som sagt, älskar att köpa godis och saker till Sky :) Skulle kunna köpa hur mycket som helst till honom.

Elsa

Åh jag har skickat lite sms med Lotta,Elsas ägare. Dom var så himla bra och snälla. Lotta och Pelle. Jag kommer ihåg första gången vi träffades. Det var i Rynninge, dagen före julafton tror jag att det var. Då var Elsa ett år. Hundarna blev kära direkt. Jag och Lotta bytte nummer efter första gången vi sågs så vi kunde ses någon mer gång med hundarna. Vi gick lång med hundarna, tog med oss matsäck och satte oss och fikade. Möttes vi på gatan eller något utan hundar kunde man stå hur länge som helst och prata. Roberth och Pelle brukade mötas  på kvällspromenaden. Sen så löpte Elsa första gången och då blev dom lite för kära i varandra, mest Sky. Hans tjej Elsa, bara hans. Trodde Sky iallafall. Det blev svårt att ses även efter att Elsa kastrerats. Vi ska ses någon gång snart bestämde vi, se om Sky har lugnat sig lite eller inte.

Elsa

Så fort Sky ser en staffe så tror han att det är Elsa, så sött.

Light

Nya favorit lyktan

Här har ni håret

Haha men fyyy vilka bilder det blev! Ibland är håret orange och lite såna skiftningar.. Jaja ta inte bilderna på allt för stort allvar. Enjoy!

Red

Oj en stor

Ehh..

All fokus på min näsa?!

Haha på en bild råkade jag komma emot en inställning så det ser ut som att jag ligger på bårhus.. Vafan. Den lägger jag inte upp.

Kamera!

Håller på att ta lite bilder på håret.. Bild kommer snart! :)

Rött är sött

Love love love till mitt röda hår! Känns galet bra. Nu skulle jag bara behöva klippa topparna någon millimeter sen är mitt hår awesome! Färgen är säkert lite ojämn någonstans men det var lite svårt att se själv. Nähä nu ska jag ut och gå, få se om Sky vill ut han är lite trött :)

Powerade

Hej. Idag lärde Lisa mig nya träningsgrejer. Mina små ben orkade lyfta mycket iaf :) Dom ser jävligt klena ut men orkar nog mer än vad man tror. Vad övningarna heter? Ingen aning.. Eller ja knäböj var den ena men sen.. Nja. En stång vad inblandad iallafall haha. På torsdag ska jag ha vilodag, då tänkte jag och Lisa ta en långpromenad istället. Hoppas det är bra väder då.

Nu ska jag äta frukost sen blir det frisörsalong här hemma!

Ändring

Nej jag färgar håret imorgon istället. Blev lite sent nu. Men imorgon så...

Mat och promenad

Nu har vi precis ätit, var jättegott. Vilken bra kock jag är ;)  Klockan sju ska jag och Anna ta en promenad, skönt!

Men hallå

Hej mina vänner, och ni andra. Fasen vad den här dagen har gått fort.. Och jag har inte gjort ett skit känns det som. Imorse tränade ju jag och Lisa. Efter det åt jag frukost med mamma, en snabb sådan då hon gjort illa sig och var tvungen att besöka sjukgymnasten. Jag åkte hem och fixade lite sen lovade jag mamma att gå med Rocco eftersom hon gjorde illa ryggen och kan inte böja sig ner. Så jag köpte en liten present till henne också :)

Nu är jag rätt nyvaken då jag tog en liten siesta. Men glömde maten så jaa.. Får fixa något bättre ikväll!

Om ca en timma ska jag gå med Rocco igen. Ska handla också. Sen lite senare ska jag färga håret.

Jul i vårat hus

Jag beställde julgardiner till köket förut :) Jag skulle beställa till vardagsrummet också men jag får lugna mig lite.. Hittade ett par fina som var röda med hjärtan på men ska spara pengar :)

Nu har jag fixat och plockat lite här hemma, kollar på sex and the city filmen. Tycker den är bra faktiskt :)

Imorgon, eller ja hela veckan, ska jag och Lisa träna stenhårt! Tränar ju själv annars. Får se vad det är för roligt vi ska göra ;)

Imorgon ska jag färga håret!

Söndag

Hej hej! Idag har vi varit ute i pålsboda. När vi kom hem åkte jag direkt till mamma och pappa. Städade akvariumet och lite sånt. Idag har jag köpt röd hårfärg. Hoppsan.

Snusk

Sökte lite på google om hajattacker och hittade lite bilder. Människodelar dom hittat i magen på hajar osv. Euw. Bland annat.. Ska söka lite mer nu.

Red woman

Jag funderar starkt på att färga håret rött snart..

Det är fint väder

Åh vilket fint väder. Sa till Roberth att det skulle vara mysigt att köpa med sig mat och äta ute i hästhagen eller något, men det tyckte inte han så vi ska äta på grekiska kolgrillsbaren istället haha. Men något säger mig att jag kommer vara ute mycket idag så det gör inget.

Nähä nu ska jag väl klä på mig.

God morgon

Det är lite dimmigt ute, mysigt.

Vad händer idag då? Vet inte.. Ska iväg och träna om en liten stund. Tror vi ska ut och äta sen, får se :)

RSS 2.0