Mat

Nu har vi precis ätit tacopaj.. Det var väldigt gott. Första gången jag gjorde den, annars har vi bara ätit den hemma i västhaga.

:)

Vilken härlig promenad! Gick långt sen busade vi på rosta gärdet, sen gick vi ner mot hästhagen och lekte med pinnar. Sky blev jättevarm, men lekte på ändå :) Nu har vi båda ätit lite lunch. Lite senare ska jag göra en tacopaj!

Vila middag kanske.......

Blixt

När jag skulle ladda min dator så blixtrade det till i uttaget.. Jaha tänkte jag. Ingenting funkade, så det var bara att ringa till hyresvärden. Efter typ två minuter kom en elektriker, det var något i källaren som var felet. Så nu funkar allt igen. Öbo är bäst. Det var samma kille som fixade lampan :) Sky var överlycklig haha.

Nu ska jag och Sky snart ut på en långpromenad, ut och busa!

Har ni tänkt på en sak, det har inte regnat på några dagar? Heeelt otroligt. Bra bra.

Näfyvadtråkigjagär

Jag känner mig tråkig.. Ingen medusa piercing längre, det röda håret är borta. Jag känner mig vanlig eller hur jag nu ska uttrycka mig.. Nää nått måste göras.


Det röda

Det bruna...

Piercing plus det röda.. ( jag behöver botox i pannan.)

Nu är jag tråkig.. vanlig..

Håll tummarna

Nu opereras farfar ♥

varmt

Men vad varmt det är ute.. När vi åkte hem igen efter att ha varit hos mormor och morfar så stannade vi till i hästhagen. Sky fick springa lös och jag kastade pinnar till honom. Det tyckte han var roligt. Varm som bara den blev han.

Snart kommer Roberth hem, jag funderar på vad jag ska göra.. Ta tag i garderoben kanske..

Fleece overall

Sky´s overall

Ser ut som en one piece haha

Han gick och åt när han hade den på sig så han tyckte nog den var mysig :) Blir bättre bilder sen när vi är ute och han har den på sig :)

Nää inte min dag

Nääe fy vad träningen gick dåligt.. Maskinerna stod huller om buller då dom håller på och gör om. Nya maskiner och så. Gick runt som en virrig höna och såg allmänt lost ut, och det var jag inte ensam om att göra för den delen.. Såå nä det blev inget bra idag. Orkade inte mycket på crosstrainern heller då jag fick ont i huvudet. Så det får bli lite promenader idag istället!

Nu ska jag äta frukost, kl 13 ska jag och Sky iväg till mormor och morfar. Ska äta maaat!

Modell

Min fina kille

Naaaw

Walk this way

Jag och Sky var på långpromenad förut. Men känner att nu får det gärna bli lite kallare ute. Älskar att vara ute och gå på hösten när det är lite kallare.. Men det kommer snart ;) Funderar på om jag ska gå en långpromenad utan hund sen, blir ju en del stopp och kisspauser när Sky är med :)

Tog fina bilder på honom när vi var på rosta gärdet, lägger upp bilder sen :)

Dr

Oh jag fick precis ett sms från posten, mina dr martens finns nu att hämta!

Sova

Jag somnade på soffan, det var inga fel. Sky är också trött, min lilla skit.

xxl sport

När jag hämtade upp Jessica imorse satt vi och skrattade i bilen och sa att det är bara vi och några få till som kommer vara där. Oj vad fel vi hade.. Den kön som var utanför var inte dålig. Vi kollade på varandra och skrek och skrattade haha. "Har inte folk jobb" sa vi haha. Så det var bara att ställa sig. Sen blev det utsläpp/insläpp eller vad det heter. Vi gjorde några fynd iallafall. Vi köpte nästan bara likadana saker haha. Vandringskängor, mjukisbyxor, strumpor och pannlampa haha. Tror att skorna kommer bli jättebra, inte så snygga men dom fyller nog sin funktion. Tänker på leriga höstdagar runt rosta gärdet, kommer ihåg hur geggigt det var förra året.

Nu har jag tänt massa ljus och väntar på att frukosten ska bli klar. Värmer baguetter i ugn, luxfrukost idag. Jag tar en vilodag från träningen då ska jag äta gott. Ska mysa hela dagen haha. Kanske baka något, laga god mat och bara vara. Ska bli skönt. Kanske blir en långpromenad om vädret är bra.

Morning

Okej jag erkänner att jag var väldigt trött när klockan ringde....

Sky ville absolut inte gå ut och kissa, han låg på rygg och sov. Han kommer nog sova gott medans jag är borta en liten sväng.

Sista för dagen

Meeeen vad Sky var snuttig i sin overall, den passade perfekt!

Jag borde gå och lägga mig snart.. Halv sju imorgon bitti ska jag hämta upp Jessica, vi ska på invigningen av den där affären xxl sport eller vad den nu heter. Haha två hönor kommer irra runt där inne. Vi kommer säkert tappa bort varandra. Men det ska bli roligt. Ska testa ett par goretex kängor som jag kan ha i höst när jag går i skogen och sånt med Sky. Men känner jag mig rätt så köper jag väl något annat också.. Men ska försöka att låta bli.

Aftonbladet

Fan jag hatar Aftonbladet! Klickade in på sidan som vanligt och det första jag ser är en artikel om någon som slänger ut sin valp i havet gång på gång och den kämpar sig in i land varje gång. Jag mår så jävla dåligt när jag läser sånt. Inget djur ska behöva behandlas dåligt. Djur är det mest undebara som finns. Usch jag blir så ledsen.  Jag ska sluta läsa aftonbladet.

Blå

Imorgon kommer jag ha fina blåmärken.. Jag ramlade omkull med cykeln, knät och armbågen värker och svider. Usch tur jag inte slog i huvudet.

Dagen

Hallå. Idag skulle jag och mamma iväg och köpa växter till akvariumet plus ett nagellack som vi sett ut. Visst jag köpte det jag skulle, plus lite till..... Det blev tre nagellack istället för ett. Ett antal ljuslyktor från indiska.. Sen när vi var på Grizzly köpte jag massa godis till Sky. Jag frågade tjejen i kassan om dom hade en fleeceoverall från Hurrta, och det hade dom. Så jag köpte en fleeceoverall till Sky också. Den är så söt så jag dör! Svart är den, jättevarm och gosig plus att det inte är några sömmar som skaver som Sky brukar ha otur med i armvecken. Jag har inte testat om den passar än men jag ska göra den sen. Sky är ju så himla frusen så jag hoppas att den passar. 349 kr fick jag ge för den och det tyckte jag var ett jättebra pris. Kommer krama ihjäl Sky när han har på sig den!! Kan inte låta bli att köpa saker till honom.

Vinter

Sky ute i rynninge

Morgonen efter julafton, mys.

Plutt

Måste ta mer bilder i vinter :)

För mycket mat

Hej hej! Det gick väl bra hos veterinären, nu ska vi bara vänta och avvakta.

Dagens i-landsproblem, jag gjorde ju mat i en gratängform förut så det blev rätt så mycket. Nu till problemet, både kyl och frys är proppfullt. Det är väl för varmt för att ställa ut mat på balkongen..?

Gjort nytta idag

Hallå! Nu har jag städat i en och en halv timma.. Dammat allt som finns, gjort rent i badrummet. Dammsugit och svabbat alla golv. Jävlar vad fint det är nu ;) Jag ska snart börja med maten. Ska göra en jättegod kycklinggratäng, min farmors recept om jag inte minns fel :) Grillad kyckling i och en jättegod sås.

Vi ska till veterinären idag, får se vilket humör vi är på efter vi varit där..

Lite promenad bilder



Älskar Karlslund :)

Höst höst höst

Åh vilken härlig höstpromenad jag gick med Rocco. Massa barndomsminnen.. Lägger upp bilder sen nu ska jag skriva matlista innan vi ska åka och handla.

Ikväll ska jag baka snickerskakor! Det kommer en gratisätare till mig imorgon som ville ha det ;)

Söndag

Idag är en seg dag. Dagen började med att jag fick veta att farfar är sjuk.. Så gått med tårar i ögonen hela förmiddagen.

Vilodag från träningen.

Grannarna hade fest till kl 4 inatt/imorse.. Kul med hög musik och folk som skriker vägg i vägg.

svamp i stora lass

Nu är jag äntligen klar. Tog mig nästan två timmar att rensa och förvälla svampen som jag plockade förut. Blev jättemånga. Jag och Anna åkte till ett annat ställe idag. Det kryllade av svamp, och dom var så stora. Man blev helt galen när man plockade och hittade större och större!

Efter skogsturen så åt jag och mamma tacos, det var mysigt.

Nu kollar jag lite på ultimate fighting som är på tv.. Ska kolla lite bloggar sen lägga mig.

Massa fint väder

Jag är trött i benen. Promenad i morse med Sky, tränat, gått med Rocco och sedan cyklat fram och tillbaks. Men det är så härligt väder så man kan ju inte hålla sig inne. I eftermiddag så ska jag och Anna plocka svamp, ska plocka massa! Kan ju inte bli bättre väder.


Ikväll ska jag ha taco mys med mamma hemma i västhaga.

Hundbilder

Sky med sin farmor

Det blev något konstigt med bilden

Leka

Bra bild?

Munk

Jag måste berätta en grej som jag tyckte var så gulligt. Imorse runt kl 7 gick jag och Sky förbi munkfabriken som är precis vid oss. Utanför stod det två pojkar med sina cyklar, ryggsäcken var med och det var skoldags. När jag kom närmre ser jag att dom äter en varsin munk. När jag får ögonkontakt med dom så ser jag deras blick, och deras leende. Dom ser så busiga ut och ler så himla sött. Dom har köpt munkar innan dom åker till skolan och står där och äter. Dom var så himla söta. Jättesvårt att förklara men jag skulle göra allt för att se deras blickar och leenden igen.

Lek och bus

Sky fick ställa sig i duschen efter våran promenad. Vi träffade bullterriern Doris och dom lekte i lera. Dom hade så roligt. Sky var väl hälften svart efter deras lek. Hon är så fin, riktigt bred över ryggen. Andra gången vi träffat henne nu. Hennes ägare berättade att dom har väldiga problem med furunklar och att hon har hudproblem. Det är skönt att prata med en hundägare som vet vad furunklar är. Kul att Sky fick leka :)

Fredag

Hallå! Nu är jag och Sky hemma igen. När vi kom fram tog vi en promenad i det fina vädret, Sky fick springa lös och han tyckte det var så kul. När vi hade gått klart vi fikade vi, Marion hade köpte Desirébullar och oj vad gott det var. Jag sa till henne att jag kommer inte orka äta upp hela, så jag tog en kniv och delade den på mitten. Men det var inga problem jag åt upp hela haha. Dom var så färska och goda. Vi stannade kvar så vi fick träffa Göran också :) Det är mysigt att åka dit ut.

Nu tror jag att jag ska diska lite, får se om Roberth kommer hem med mat eller inte. Får se hur vi gör. Sen ska jag till mormor och morfar.

Dålig musik

Åh idag är jag lite trött. Min klocka ringde som vanligt 07.00 men något stämde inte. Roberth låg nämligen kvar i sängen. Han hade glömt att ställa sin klocka. Som tur är har han ju flextid på jobbet så han var ju inte sen på det viset.

Jag hade ingen motivation alls när jag tränade, jag skyller på att det är så dålig musik på i-poden.. Roberth får ta och fixa det där i helgen.

Nähä äta upp ägget sen duscha och sånt där. Sen bär det iväg mot pålsboda! :)

Chips

Jag såg på tv att det finns nya chipssmaker, bland annat denna.

Kan det vara gott? Någon som testat?


Inge roligt

Hejsan. Typiskt, idag när jag skulle köpa skorna så fanns dom inte i min storlek. Dom fanns inne i stan men orkade inte åka dit.. Så får se om jag åker upp någon annan dag, annars får det vara. För den här gången.

Imorgon ska jag och Sky åka ut till Marion, det ska bli mysigt.

hoppsan

Imorse var jag nog lite trött, eller så var det för mörkt i sovrummet när jag bytte om. Jag hade nämligen tränat med byxorna ut och in :D Haha. Som tur är hade jag ett långt linne över så lappen och det vid röven syntes ju inte. Tror inte att någon märkte.. Jag upptäckte det när jag gick därifrån. Tokigt.

Morgon ord

Heej! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Sitter och väntar på att gymmet ska öppna. Sen idag ska jag hem till mamma och pappa. Syrran, mormor och morfar kommer dit och ska äta. Blir min favoritmat, jaaa! Det ska bli gott.

Skönhet enligt mig

Fina Betty Page

Nitar

Kom på att Sky´s nithalsband är nere i källaren.. Måste hämtas snarast!

Depp

Nee jag vill att mitt hår ska vara färgglatt :( Saknar det knallröda. Skulle vilja ha mörklila också.. Jobbigt läge när man lagt ner några tusen på håret för att få det ljust..

Höst in sommar ut

Något jag måste ta tag i är att hämta upp alla höstgrejer från källaren. Halsdukar, skor osv. Lägga undan sommarskorna och så.. Sånt som inte är så kul. Speciellt inte när man måste springa ner i källaren, tycker det är lite scary där nere. Får göra det i helgen för imorgon och på fredag är jag upptagen med annat ;)

Dr martens

Åh dom blir mina snart.. Har alltid velat ha dr martens! Kärlek.

Kvällen

Hej! Åh har lite huvudvärk.. Ska ta en ipren när jag går och lägger mig.

Jag var ju hos Angelica förut, hon hade laddat upp med gott fika. Våran favorit cider hade hon köpt också :) Det var mysigt. Klappade på hennes små marsvinbebisar :)

Jag råkade cykla förbi gottis på vägen hem, farligt.. Men nu har jag gömt påsen :D


Jul

Åhh nu fick jag julkänsla! Det är så mysigt.. I år har vi en ny lägenhet som jag kan pynta hur mycket som helst i. Det kunde jag ju inte i den förra.. Vi ska ha julgran har jag bestämt, fina julgardiner och allt annat smått man kan köpa! Massa inredningsgrejer, ljus, skålar hur mycket som helst. Åhh mysigt!!


Dagens outfit eller något

Gårdagens outfit :D

Mjaa

Hej hej


MAAAAT

Maten blev sen idag, är jättehungrig. Jag och mamma var iväg till mormor och morfar så därför drog maten ut på tiden.

Ikväll ska jag till Angelica, ska bli mys <3

Greys anatomy

Åh vad Greys anatomy är bra.. Grinar varje gång jag ser det, även fast jag sett avsnittet.


Tisdag

Hej! Mitt internet har knasat sig idag så har inte kunnat skriva något, ifall någon undrade ;)

Jag och mamma var på marieberg idag. Köpte mig en vinterjacka, ser ut som en riktig köttbulle haha. Men varm är den iallafall. Blir nog bra.. Såg ett par skor också men såklart hade dom inte min storlek.. Kanske åker upp på stan imorgon och kollar..

En sommarbild

Då var det varmt :)

Snart ska vi ut och gå

Härligt nu är huvudvärken borta! Men den kommer väl tillbaks till kvällen.. Ska snart ut och gå med Anna, skönt nu när det inte regnar men jag ska ta med mitt paraply ändå för det lär ju börja regna snart.

Imorgon ska jag ha kvalitetstid med mami. Ska kolla lite höstjackor och sånt. Älskar mamma hon är bäst.

Fläskpannkaka

Nu har jag vaknat till liv.. Har en huvudvärk som heter duga, usch. Hatar det.

Nu ska jag laga mat.

In och ut

Åhh jag skulle åka och handla. Var först på Willys och handlade, där hade dom inte allt jag skulle ha så jag fick åka vidare till haga. Jag fick med mig allt jag skulle ha och la in det i bilen.. LINGONSYLTEN kom jag på, så det var bara att gå in igen.. Ska göra fläskpannkaka idag och då måste man ju ha sylt till. När jag gick ut från affären så möter jag min träningsgubbe haha.

Nu har jag ätit tomatsoppa, yum.

Gröt och regn

Idag var det faktiskt gott med gröt, äter som bara den och tittar ut mot regnet.. Idag fick jag en kompis på gymmet haha, en gammal gubbe. Vi pratade hela tiden och vips hade jag sprungit 5 km. Tiden bara flög förbi, honom ska jag stå bredvid nästa gång också haha. Det började med att han sa att mina tatueringar var fina, han hade själv en på armen som han hade gjort när han var 15. Sen pratade vi på om tatueringar, hundar, Zlatan och Messi haha. Han var lite rolig faktiskt. Han trodde att Lisa var den där fotbollstjejen Lisa Dahlkvist haha.

Efter jag varit ute med Sky så ska jag nog handla lite, vet inte vad jag ska äta idag faktiskt.. Får tvinga ut Sky som jag gjorde imorse när det regnade som mest.

Inatt har jag drömt massa konstigt, gjort det i några nätter nu..

I skogen

Igår när vi plockade svamp!

Söndag kväll

Ruskväder! Jag tycker inte om regn, iallafall inte när man måste gå ut i det..

Det var supergott med hamburgare förut, lagom kvällsmat så där :D

Imorgon då? Det enda jag planerat är träning med Lisa. :)

Kvällsmat

Ikväll vankas det tacoburgare med klyftpotatis till. Ska bli så gott. Med massa goda grönsaker till. Det var såna hamburgare Sara och Rickard bjöd på när vi var där, hoppas det smakar lika gott :)

Kaffe och fika

Hej! Marion och Göran kom förbi en sväng, dom hade köpt med sig fika. Det var trevligt.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :)

Fiskarna

Jag var iväg och städa akvariumet hemma hos mamma och pappa.. Får ju inte plats med det här. Vill så gärna ta hem det.. Får se om jag kommer på någon lösning..

Beröm

Åh nu har jag fått min fina träningsväska från gymmet, helt gratis också ;) Jag har ju ingen sån väska så det passade jättebra, är skitglad och tittar på den hela tiden haha. Fick beröm av instruktören för att jag är så duktig för att vara nybörjare, känns kul. Fick beröm av en tant också, jag hade sprungit 5 km och då skulle hon ha maskinen efter mig. Då tittar hon på mina resultat och säger:

- Men du har ju sprungit på den här tiden?

-Jaa, säger jag.

-Guuuud vad bra oj vilken bra tid. Vad du är duktig.

Så himla söt, hon var jättetrevlig. Då känner man sig lite stolt när man går därifrån och alla andra tittar på en :)

Nu ska jag äta mitt ägg en duscha, känns jättesent men gymmet öppnar ju kl 9 på söndagar..

Film?

Jag sov i soffan förut, jösses vad skönt det var. Blev lite trött efter vi varit i skogen. Vi har ätit tacos nu ikväll, det var supergott.

Jag vill se någon bra film..

trattkantareller

Nu är jag hemma! Runt elva åkte vi iväg, hämtade upp Lisa också. Det var så fint väder, det är ju det fortfarande men... När vi hade plockat klart satte vi oss och fikade i solen, det var mysigt. Har varit hemma hos Anna nu och fixat i ordning svampen, så nu ligger dom i frysen. Gott. Det luktade så gott när vi stekte dom. Vill plocka mer!

Roberth är på fotboll så han kommer inte hem än på ett tag.. Är hungrig, men ska äta när han kommer hem. Tacos blir det idag har jag bestämt.

svamp

Hej! Jag sitter och inväntar att gymmet ska öppna.. Idag blir det perfekt väder för svampplockning, mysigt :)

Bloggtips?

Är det någon som har något bloggtips? En blogg som uppdaterar ofta, har tråkigt och vill läsa men ingen skriver ju något...

Doobidoo

Jag var över till Anna en sväng för att lämna lite äpplen. Hon är ju allergisk mot det men Erik blir nog glad :) Imorgon ska jag och Anna åka och plocka svamp, yum! Det ska ju vara bra väder så vi får hoppas på det.

Nu ska jag kolla på Doobidoo :)

snart blir det soppa!

Nu fixar jag med maten, höstsoppa! Ska bli gott men jag tror att det blir lite väl stark råkade köpa paprika pulver som var extra stark.. Jaja, Roberth blir nog nöjd han tycker om det. Soppan påminner om gulasch , potatis och färs ni vet. Men sen är det lite andra kryddor och så. Köpte goda källarfranskor som vi ska ha till, doppa i soppan det ska bli gott.

Ska vi plocka äpplen i din trädgård

Sky är med och plockar

Vakta äpplen!

Haha det ser ut som om jag trycker in mina fingrar i hans kind. Vilket jag inte gör såklart

Full fart

Nej men hej! Det har varit full fart här på morgonen / förmiddagen. På morgonen åkte jag och tränade sen åt jag frukost hos mamma och pappa direkt efteråt. Sen så åkte jag hem, efter en liten stund gick jag och Sky iväg mot bilen och åkte iväg och hämtade upp mamma för att sedan åka till mormor och morfar för att plocka äpplen i deras trädgård. Oj vad mycket frukt dom har.. Plockade jättemycket men det syns knappt för det är så mycket kvar. Nu kom vi hem för en liten stund sedan. Tvättar lite grann också. Ska städa snart :)

Ikväll ska vi äta höstsoppa!

Tack mami <3

När jag kom till mamma och pappa imorse hade mamma köpt en sak till mig.. Mitt favorit yankee candle! I jättestort format. Lilla mami ♥

Bästa

Stooort!

Aj

Imorgon kommer nog min högra skinka vara blå.. När vi var hos mormor och morfar så busade jag och Sky, sprang runt i huset. Sen så fäller Sky mig, springer rätt in i benen så jag landar på höger skinka och slår i huvudet. Sky blev så rädd, världens smäll haha. Mormor blev också rädd haha.

Torsdagen

Just det jag var ju med Anna till läkaren förut. Det gick bra, efter första sprutan var hon lite skärrad och hade ont. Då tog hon också blodprov. Men resterande sprutor gick bra. Man skulle vänta 30 minuter mellan varje spruta så vi satt där ett tag :) Jag hade köpt med mat från la baguette som vi satt och åt i korridoren. Anna satt och virkade också haha, så sött.

När jag kom hem åkte jag och Sky till mormor och morfar.

Älskade vovve

Precis när jag moppat alla golv i lägenheten så ska ju Sky självklart börja springa runt med sin aktiveringsboll... Tassavtryck och godissmulor överallt. Min skitunge.

Doctor oh doctor

Snart ska jag cykla iväg mot sjukhuset och möta Anna. Jag ska följa med henne till läkaren, i två timmar ska vi vara där. Får väl se om hon överlever. Spännande ^^

Ingen musik i lurarna

Igår skulle Roberth lägga in ny musik i i-poden, det slutade med att det nu finns noll låtar i den.. Tänkte att jag skulle ha lite bra träningsmusik men det gick ju sådär.. Fick sjunga själv idag :D Svängde förbi mamma och pappa efter jag hade tränat. Ska visa en sak sen.. <3

Nu ska jag äta ägg!

Mat

Jag har inte gjort mycket vettigt ikväll.. Gjorde en jättegod kycklingsallad förut, med rödlök och fetaost i bland annat.

Nää vad tråkigt.

Läkerol

Mmm dom här är för goda! Mina favoriter.


Rastlös

Vad ska jag göra?? Har tråkigt..

Dammsuga

Precis när jag ställt in dammsugaren i städskåpet så hämtar Sky en godis och äter i hallen precis där jag dammsugit, så nu är det massa smulor där.. IGEN. Fishund.. Jag tänker inte dammsuga igen.

Hej o hå

Träningen gick bra! Körde maskiner och sen blev det 5 km också. Känner inte av någon träningsvärk idag heller. Sitter och äter frukost, snart ska jag duscha och tvätta håret. Efter lunch någon gång kommer min syster hit då ska jag bjussa på mat :)

Morning

Hallå. Kikar in här lite innan jag ska ut med Sky, usch vad jag inte gillar det här vädret!

Ska träna vid åtta, hoppas Lisa kommer också :)


bilder

Här kommer lite kassa mobilbilder.. Bätte än inget, eller?!

Hos veterinären

Min fina kille

Mmm en kissfläck..

Nya duken

Balkongskyddet

Mami fixar




Fint på ballen

Hej! Nu är jag hemma och har tänt en massa ljus, mysigt. Runt ett tiden kom mamma hit, vi skulle mäta lite på balkongen osv sen åkte vi iväg och köpte tyg och vaxduk. Allt till balkongen då.. Så vi åkte tillbaks hit och fixade. Så nu är det inte lika mycket insyn, blev ett vitt och lila randigt tyg. Och till bordet en svart och vitrutig duk, nu är balkongen mysig. Sen åkte vi och köpte fika och åkte vidare til mormor och morfar för att fika. Sen plockade vi en massa päron och äpplen.. Någon som vill ha frukt?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..

500 miles

Om inte jag har träningsvärk i benen i morgon är det något konstigt.. Körde massa maskiner sen blev det 5 km powerwalk/löpning. Skönt! Lär ju inte gå några långa promenader idag iallafall med detta väder, om Sky får bestämma :)

Igår köpte jag pepparkakor, gott!

Blåsigt

Hallå. Vaknade med huvudvärk.. Inte roligt.. Ska åka och träna nu...

God natt

Ikväll har jag varit lite rastlös.. Men så är det ju ibland.. Gjorde goda ostmackor och värmde o'boy, längtar tills det blir lite kallare ute. Kände att jag blev lite varm efter det haha.

Jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig, kan vara en bra idé :)

Lite update

Heeej! Nu har vi kommit hem från veterinären. Idag träffade vi både Petra och Linda. Linda skulle kolla på Sky hur han såg ut efter vi var där sist.. Och Petra tog sprutor på honom som vanligt :) Sky ska äta en magmedicin också under tiden som han äter antibiotika, hans mage är lite kass och då ska tabletten vara bra för det. Hans fisar luktar hemskt.. Usch.. Dessutom spydde han idag det kan vara för antibiotikan, det är ju biverkningarna.

Jag och Marion var på plantagen förut, vi båda älskar ljuslyktor så vi var där ett tag och kollade haha.

Måndag och det känns bra!

Hallå! Idag gick det bättre att träna, igår var det ju en creepy gubbe som glodde på mig hela tiden.. Vart jag är var så var han där och glodde.. Usch.

Nu har jag ätit frukost, lite sent men men.. Ska fixa iordning mig lite och gå ut med Sky. Marion kommer idag det ser jag fram emot :) Det kanske blir en tripp till plantagen vi får se :)

Imorgon ska jag ut och leta tyg till balkongen, ska ha på sidorna så det inte bli så mycket insyn.. Hoppas det finns något i leopard :D Men hur fasen ska man sy dom där då?? Får väl tejpa fast på något sätt..

Design

Jag skulle vilja ha en fin design på min blogg.. Jag är så rutten på sånt så jag kan absolut inte.. Skulle vara kul att ha något personligt :)

tre bilder

Lite höst

Lite mer

Åh vad vackert ^^

Dagen idag

Hallå! Nu är vi hemma igen. Har tänt massa ljus och gjort det mysigt här hemma.

Nu står båten på land.. Jag, Göran och Roberth åkte iväg och fixade med båten efter vi ätit medans Marion och Sky fick stanna hemma :) Dom hade legat på sängen och kollat på tv så jag tror att Sky var rätt nöjd :)

Undra vad man ska göra nu då..

Kort

Åh jag är lite trött. Var och tränade imorse och det märktes verkligen att jag varit sjuk och haft uppehåll i en vecka. Orkade inte alls mycket men det ska jag ändra på i veckan!

Idag ska vi ta upp båten, nu är säsongen slut.

sunset beach

Kommer ni ihåg den serien? För bra :D

Godis är gott

Jag har mosat i mig massa godis ikväll.. Gott som bara den. Jag ska snart ut med Sky på kvällsrundan.

Hoppas att natten är lugn och att inte grannarna festar till kl halv tre inatt igen... Trevligt att höra musik mitt i natten, plus lite skrik och fylleprat.. Behöver jag säga att jag inte kunde sova?

Imorgon drar jag igång med träningen igen efter förkylningen!

Disk

Nu är jag solo här hemma. Undra vad jag ska hitta på? Ska nog gå till willys och köpa något gott tror jag.. Sen ska jag ta reda på all disk som blev efter maten :D

Nu har jag mina ljus

Hallå! Nu har jag hämtat ut mina ljus, sen köpte jag ett större när jag var på plantagen också. Kiwi berries, luktar jättegott. Jag köpte också lite till balkongen, bara jag har snickrat ihop bordet ska jag ta en bild och visa vad det blev.. Men nu är frågan, ska jag fixa iordning bordet eller ska jag städa? Blir nog städa.. Klockan 14 kommer pappa över på middag, han jobbar så sjukt mycket och då ville jag bjuda honom på mat. Mamma jobbar idag och när hon jobbar tycker inte pappa det är kul att laga mat. Då passar det ju perfekt att han får komma hit och äta, och koppla av från jobbet.

Morgon

Skönt att börja dagen med en långrunda till karlslund/hästhagen. Önskar bara det kunde vara lite kallare ute.

Nähä lite frukost kanske och sen ska jag hämta ut mina yankee candle ljus.

Kvällsblogg

Anna kom över en sväng. Så jävla söt, kommer i sin onepiece dräkt med en tacotallrik i handen haha. Hon ville inte äta sin mat hemma. Roberth och Nook tjatar på att jag ska köpa ny mobil.. En med bra kamera så bilderna på bloggen blir bättre haha.. Jaja får se..


V V R

Så här såg Sky ut här om dagen då det regnade mycket och han vägrade gå ut:


V V R= Vågra vägra regnet

Det blir muffins

Åh herre vad mycket räkor och sånt jag åt.. Jag skulle kunna äta det varje dag.

Jag ska snart baka, Nook kommer om ett tag och då ville han att jag skulle baka något gott.. Så ja det blir kladdkakemuffins, gott.

Det blev några affärer

Nu ska jag inte gå utanför dörren något mer idag! :) Har varit och handlat plus varit ute en runda med Sky. Var först på willys, sen ica renomé sen parkhallen haha. Vad det är dyrt med räkor, 299kr/kg.. Men gott ska det bli.

Grym tjej

Ni alla måste gå in på den här bloggen: rothbart.blogg.se och titta på hennes videoklipp hon lagt upp när hon sjunger wish you were here. Så jäkla grym!!

Rea på plantagen

Det var svårt att välja..

Fint blev det!

Hundbilder

Sky har bråttom till M&M

Spanar

Får man aldrig vara ifred..

Mobilbilder blir så bra :D

Nu vill jag vila..


Mat i stora lass

Nu har vi kommit hem från mormor och morfar. Maten var jättegod, Sky tyckte också det :D Han blev trött efter ett tag och la sig i deras fåtölj och vilade, plutten.

Nu tvättar jag mina skor, hoppas dom inte blir förstörda..

När Roberth kommit hem ska jag åka och handla.

En bra låt helt enkelt

Dream oooon

Räkor

Hej! Nu har jag köpt balkongbordet.. Nu ska det bara skruvas ihop också haha, för göra det ikväll. Om ett tag ska jag och Sky till mormor och morfar. Det bjuds på mat och det ska bli så gott. Jag har ätit gratis mat tre dagar i rad nu haha..

Ikväll ska vi äta räkor, kex och ost. Åhh det ska bli så gott. Vi har inte ätit räkor på säkert ett halvår om inte mer.. Jag ska handla i eftermiddag.. Har ingen lust med det nu.

Ännu en gång

Hej hej. Jag är lite smått irriterad.. Vi var ute på morgonrundan och gick förbi en grupp människor och två hundar. Jag hade Sky på min höger sida för jag ville inte att han skulle bry sig om dom andra hundarna. Hundarna skäller, rasen kinesisk nakenhund eller något sånt. Sen så ser jag att Amanda står där och tyckte det var lite kul att se henne, vi har ju bara pratat hundar här på bloggen. Och precis när Sky ska gå fram och hälsa på henne (bryr sig inte om dom andra hundarna) så tappar ena ägaren sin hunds koppel...... Den rusar fram till Sky, luktar han i baken osv. Några sekunder gick det bra sen så sa Sky ifrån. Då skulle jag försöka dra iväg Sky och dom andra försöker ta tag i den lilla hunden. Den ena tar tag i Sky´s halsbandet och jag ryter till "du rör inte min hund". Anledningen till att jag är irriterad är för att Sky var jätteduktig och brydde sig inte när vi gick förbi. Han har ingen anledning till att hälsa på dom där hundarna, dom är ändå för små. Sen så tänker jag om det hade varit tvärtom? Jag som tappade Sky? Hur glada hade dom varit då? Dom hade väl sparkat på Sky eller något. Jag valde att bara gå därifrån, sur som jag var (det märkte du nog Amanda). Visst jag hade kunnat stannat kvar och låtit hundarna stå en bit ifrån varandra, men jag kände att dom förstörde för mig. Sky gillar inte alla hundar, han hade inte brytt sig om dom bara hade stått där. Men nu kom den lös med kopplet efter sig.. Det har vi varit med om såå många gånger, Sky har blivit biten och hamnat i bråk pga andra ägare som tappat sina hundar..  Ni som känner oss vet hur ofta sånt här händer.

Jajaaa det var min morgon.

Ljus, ge mig mera ljus!

Jag hade en sväng förut då jag var jätte sötsugen och hade lite tråkigt.. Jag fixade iordning en macka sen började jag tända massa ljus och gjorde det mysigt.. Insåg då att jag vill köpa mer ljuslyktor :D Jag hängde upp tvätt och lite sånt, glömde sötsuget för ett tag iallafall. Ska väl sova om ett tag så då tänker jag nog inte på godis :D

Imorgon ska jag iväg och köpa det där balkongbordet... Sen ska jag till mormor och morfar, äta lite och så. Handla står också på listan.. Vad ska man äta för gott imorgon ikväll? Tips tack!

Nu ska jag försöka gömma Sky´s antibiotika i något gott... Snusk tabletter..

Mycket bilåkning idag

Heeej! Nu är jag hemma :D På förmiddagen åkte ju jag och Sky ut till svärmor. Hon hade bakat en jättegod sockerkaka som vi fikade på när vi kom dit. Jag åt tre bitar men jag skulle kunna äta upp hela. Vi gick en sväng med Sky också.

När jag kom hem igen lämnade jag bara in Sky sen åkte jag till mamma och pappa och åt, gratis är gott. Sen skulle vi bara åka till plantagen...... Vi råkade åka till några fler affärer också. Tog väl oss två timmar haha. Ja vi är riktigt bra på att åka runt till massa affärer. Jag letade efter ett balkongbord, hittade ett jättefint men njaa tyckte det var för dyrt.. Ska sova på saken.. Men som sagt det vore perfekt..

Nu känner jag mig lite trött, och hungrig..

Åka iväg

Hallå! Om ungefär en timma så ska Sky och jag åka till Marion och var där ute ett tag. Det ska bli mysigt. Hoppas vädret är bra så vi slipper massa regn.

Jag glömde o´boy

Hallåj! Idag har jag gjort lite allt möjligt. På förmiddagen åkte jag och Anna iväg, först till plantagen sen till marieberg. Anna köpte fiskar och sen fixade vi med hennes akvarium. Åh jag såg ett sånt fint som jag vill köpa..

Nu på eftermiddagen åkte jag till mamma och pappa. Åt mat där sen så städade jag akvariumet.

Nu ska jag diska lite (varför finns det alltid disk?!) sen ska jag nog baka en sväng..

Idag är jag snorig och har lite ont i huvudet. Har inte tränat på några dagar, vill inte det när jag är sjuk. Hoppas jag är bättre snart så jag kan träna igen..

Vänta ut regnet

God morgon! Eller ja det var väl att ta i, har varit uppe ett tag. Bröjade med att dom nya grannarnas ena hund börjar skälla när klockan är 06.30... Riktigt trevligt.. Som tur var höll den inte på länge. Sky undrade vad det var för hund som skällde.

Väntar på att Sky ska vilja gå ut i regnet, får nog tvinga ut honom när klockan är nio för vid tio ska jag ju åka iväg med Anna.

God mat och tårta

Hej hej! Kvällen hemma hos Sara och Rickard var jättetrevlig. Det bjöds på hemmagjorda hamburgare med massa goda tillbehör. Sen till fikat en god tårta, tror det var en William tårta? :)

Nu har jag fixat lite här hemma, hängt upp två ljuslyktor jag köpt idag. Eller ja en fick jag av mamma.. Skulle vilja vinna ett presentkort eller något på Nice ute på marieberg, älskar deras grejer skulle kunna köpa hur mycket som helst.

Imorgon ska jag och Anna dra iväg till plantagen och sen ut till marieberg och fixa lite grejer :)


hatar huvudvärk

Har en hemsk huvudvärk :( Hoppas det går över tills ikväll då vi ska fira Rickard. Har nog lite feber också..

Jag och mamma var iväg en sväng till marieberg förut, handlade lite småsaker.

Nu ska jag baka till födelsedagsbarnet :)

puppy

Inatt drömde jag att jag hade en fralla bebis! Åh vad lycklig jag var.. Den var så söt. Det kanske är ett tecken att jag ska köpa en? :D Haha...

Anti

Hallå! Väntar på att några mackor ska tina upp så jag kan äta frukost. Har diskat lite och sånt där roligt. Försökt fått i Sky sin antibiotika, han har ätit dom förut för några år sedan så han kommer väl ihåg dom.. Luktar snusk när dom blivit lite blöta. Så jag har haft så roligt med att trycka ner medicin i halsen på honom.

Jag ska snart duscha kallt eftersom varmvattnet är avstängt tills ikväll, det ska bli mysigt.

Vid lunch ska jag åka iväg och fixa lite presenter och sånt där..

Hååår

Här var mitt hår fint..

Vatten

Nu när det regnar kom jag och tänka på en hundägare jag pratade med idag när vi var hos veterinären. Hon berättade att hennes hund var allergisk mot vatten?! Fyyy det kan inte vara kul. Så när det regnade ramlade pälsen av :( Det måste ju vara hemskt!


Han är som en valp

Just det, igår var det en liten kille som fick tag på mattes näsdukar..



-Haha, sucker!

veterinär

Hej hej. Det gick jättebra hos veterinären. Roberth kunde inte följa med så jag fick åka själv. Fick vänta i nästan en timma innan det var våran tur. I väntrummet träffade jag ett par som hade en amstaff/pitbull blandning som också hade allergier, usch dom verkade inte ha det så roligt.. Hon tyckte det var konstigt att en hund som är renrasig och har stamtavla,Sky alltså, har allergier. Men jag sa att det spelar ingen roll om hunden är renrasig eller inte. Ohh just det, medans jag satt där och väntade var det två par som avlivade deras hundar. Fyy fan vad sorgligt det var. Jag satt där mer tårar i ögonen när dom kom ut med tomma koppel. Usch det var hemskt..


plupp

Hej hej. Idag är jag varm, det kliar i näsan och jag är snorig.. Jag vill kolla på film men har varit så envis när Roberth skulle lära mig hur dvd:n och det funkar, så jag vet tyvärr inte hur man gör..

Idag ska vi till veterinären, men vi ska inte ta sprutor. Dom får nog ta några prover på honom, kanske blir det antibiotika.. Vore nog bra med en kur. Ni som inte har hund med allergier, var glada för det! Klaga inte på småsaker hos eran hund. Var glad att den är frisk. Jag är så trött på fördomar kring hundar som har allergier. "Oj, ni har inte tänkt på att ta bort honom?" Det är absolut det värsta man kan häva ur sig!! Herregud ska jag avliva Roberth för att han är allergisk? Eller kanske min kompis Anna som har jätteproblem med allergier. Sky lider inte, veterinärerna säger att han är ett praktexemplar. Han har svarat bra på alla mediciner och liknande han får, dom tycker att vi är alldels för petiga eller hur man ska förklara det. Om vi skulle märka det minsta att han inte mår bra, då ska vi inte vara själviska.. Men så länge han mår bra så gör vi allt för det. Vi lägger ner all vår tid och pengar på honom, ibland får han det bättre än oss själva. Men det är han värd, för han är vårat allt.

Så bara för att en hund har allergier så behöver den inte avlivas!


pink sands

Det var så kul, jag och Anna gick till willys och då sa hon att hon hade läst mitt inlägg om yankee candle ljusen och sa att hon hade lagt bud på ett på tradera. Då sa jag att ljuset jag vill ha heter pink sands och att jag inte hittade det på sidan jag skulle beställa från igår. Hon sa att det hon lagt bud på var ljusrosa osv men att hon inte visste vad det var för något. När jag sen kom hem fick jag ett mms av henne: "Pink sands" ljuset var det hon hade budat på haha. Så jävla typiskt! Jag vill inte buda så jag letade åter igen efter en sida som hade ljuset, jag kom fram till att nelly.com hade det haha! Det trodde jag absolut inte. Ingen ljussida hade pink sands men NELLY av alla sidor har det haha.. Jaja en beställning är gjord iaf ;)


sick

Nu är jag hemma efter en heldag med mamma, mormor och morfar. Vi har ju spelat bilbingo i Nora, jag har så ont i röven efter att ha suttit i bilen i några timmar. Vi vann ingen storvinst iallafall..

Är lite småsjuk, har snorat som bara den och känner mig varm.


Gammal goding

Haha vilka minnen

Muffins tidigt på morgonen

Hallå hallå.. Jag har precis ställt in en plåt med chokladmuffins i ugnen.. Lite fika till bilbingot :)

Idag är jag snorig, lite lagom fräsch.. Allt är Roberth´s fel..

Nu ska jag diska efter bakningen.

Yankee candle

Är det någon i Örebro som vet någon affär som säljer yankee candle ljus? Sitter och ska beställa men kanske ska kolla först om det finns någon affär.. Vet en blomsteraffär bara.


Idag var jag svag för Sky

Hur hamnade han där..

Och här..

Åh nej

Roberth blev ju förkyld förra helgen och tidigare i veckan, gissa vem som börjar känna av förkylningssymptom?? JOO jag.. Vill verkligen inte bli sjuk så hoppas att det är borta imorgon när jag vaknar..

Plutt

Min fina kille

Få bilder

Jag tog inte så många bilder igår.. Men Jessica tog några som hon kanske kan skicka till mig någon dag..

Det kom in en geting

Ida mosade den

Sky var med

Dålig kvalité

sleeping

Att sova efter maten är väl för skönt? Jag råkade slumra till i soffan efter vi ätit. Vi båda vräkte i oss så det stod härliga till. Roberth blev svettig i pannan haha.

Nu ska jag leta på någon film.

Just det, imorgon ska jag på bilbingo hela dagen haha!

Nu är jag hungrig

Roberth åkte iväg till willys för att handla lite. Vi ska göra en potatisgratäng som Marion brukar göra, med bacon och köttfärs i. Hoppas den blir lika god som hennes. Till det blir det massa brocolli, mums! Idag är det riktigt slöar väder, kanske ska se en film? Tips på någon bra?

Livligt

Klockan 7 vaknade jag utav att den nya grannen skriker på sin sambo (antar jag att det är). Jösses säger jag bara.. Sky sprang in i sovrummet och undrade vad fan det där var.  Dom hade fest inatt också.. Vi som alltid haft så lugna grannar, hoppas inte dom håller på så här varje kväll.  Klockan tio igår kväll borrade dom i väggen. Vi tjejer blev skiträdda eftersom vi satt och kollade på skräckfilm, House of wax, så Anna bankade i väggen sen slutade dom haha. Usch jäkla snuskfilm.. Vi hade det jättetrevligt igår, åt massa mat. Anna drack vinet själv haha, en flaska blev det kvar. Jag fick i mig ett halft glas haha.. Jag fick en jättefin blomma av dom och sen såna där muffinsformar som är på bakplåt eller hur jag nu ska förklara det..

Jag har inte bestämt om jag ska träna idag eller inte..

kitchen

Jag ska snart börja fixa med grönsakerna och allt annat som ska fixas till maten. Det ska bli kul att dom kommer. Synd att Lisa inte kunde komma. Lurigt väder ute, undra om det blir åska idag också?

Nej nu ska jag ut till köket ^^

Blä

Den nya grannen som flyttade in igår sitter och röker på balkongen. Trevligt att man måste stänga dörren så fort den där snusktjejen är ute. Hatar röklukt och vill absolut inte ha in det i lägenheten.

Tacos

Nu har jag varit och handlat allt som behövs till kvällen. Det blir tacos, hoppas dom är hungriga när dom kommer för jag köpte en del.. Jag har precis beställt en sallad.. Glömde ju handla mat som jag skulle äta nu så det får bli så idag.. Tokigt.

Jag rensade lite på balkongen förut, slängde blommor och gick ner i källaren med alla krukor. Ska leta efter ett litet bord jag kan ha där, tomatplantan tar ju stor plats så jag får väl vänta tills den har gjort sitt.. Men ska försöka hitta ett i helgen iallafall. Ska ha massa fina ljuslyktor på bordet tänkte jag.

Härligt ute

Hallå! Har precis varit ute på morgonpromenaden, det var lite kallt om fingrarna. Vi träffade en 10 veckors gammal fransk bulldog valp, fyyy vad söt han var! FRANK hette ha, så sött.

Nu ska jag åka och träna sen skjutsa mamma till jobbet.

överfull blomlåda

Strax efter att jag tömt blomlådan på balkongen på vatten så började det spöregna, det regnade sjukt mycket. Blomlådan är överfull med vatten nu.. Jag har inte brytt mig om att tömma den igen, jag ska ändå slänga blommorna någon dag hade jag tänkt.. I samma veva så åskade det ju, Sky var livrädd och låg och skakade i sängen. Jag skulle åka till mormor och morfar och han följer ju alltid med dit, men jag tänkte att det finns inte en chans att han vill gå ner från sängen och ut i regnet/åskan. Så jag sa till Roberth att han fick vara hemma med Sky. Jag gjorde ett försök och sa till Sky "följa med till gammelmoffar?" Han blir jätteglad och hoppar ner från sängen. Lilla vän han ville följa med. Han myste så där borta, gosade och åt godis.

Jag har precis ätit en god macka med skinka, sallad och skagenröra.. Gott var det!

byxor

These tights are not pants. Så bra.

Tunga ben

Åh vad mina ben är tunga.. Gick en halvlång promenad med Rocco och ska snart ut och gå med Sky. Har precis ätit lite mat, en powernap sen kanske :D

Hej

Hej hej! Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i västhaga, dom är inte hemma men jag ska ut med Rocco på en promenad snart. Ska bara duscha, åkte hit direkt efter jag tränat.


RSS 2.0