Det är fredag idag

Äntligen fredag!
 
Arbetstid: 8.15-13.15! Så jäkla underbart!

En så kallad gubbsjuka.

Japp så som rubriken lyder har vårat lilla hjärta fått gubbsjukan, dvs förstorad prostata. Vi har upptäckt lite symptom här hemma och idag fick vi tid hos veterinären och då konstaterade som att prostatan var förstorad. En väldigt vanlig åkomma hos hanhundar. Inget farligt men för att allt ska bli bra så är kastrering lösningen. Så nästa torsdag ryker kulorna. Jag har ju pratat om kastrering i alla år men det är husse som satt stopp för det. Jag är inte orolig för själva sövningen men just innan och efter.. När vi lämnat honom hos veterinären, ska han sitta i en bur och vänta i ett rum med massa hundar som skäller och är arga. Sky skäller aldrig. Jag vill helst vara med honom. Hur många timmar kommer han vara själv där och vänta? Sen när operationen är färdig, är det samma då? I ett rum med hundar som skäller och gnäller. Jag vill inte att han ska bli stressad och rädd över det. Hönsmamma jag veeeet... Men vi hör ju varje gång vi är där hur hundar skäller och håller på. 
 
Sen i 10-12 dagar så får han bara gå promenader på 5 minuter.. Hur ska det gå när vi inte har hundvakt, klarar han sig? Blåsan blir ju aldrig riktigt tömd känns det som..... Hoppas hoppas att vi kan få hjälp med någon promenad när vi jobbar.. Enligt veterinären så är det inga problem men jag får ont i hjärtat när jag tänker på det.. 
 
Mitt hjärta.
 

Onsdag

Hej! Inte orkat uppdatera något här, jag skriver ändå inget viktigt så :D
 
Igår vid den här tiden var det 5 grader, och idag är det 14?! Konstigt tycker jag. Det får gärna vara lite kallare om mornarna.
 
Idag har jag öppning så jag börjar 6.15 istället för 7.30.
 
Så är det :)
 

Citat


Snart så

Jaha då är det väl snart dags att göra sig natteklar. Det uttrycket har jag fått från Basse. :D
 
Imorgon skulle mitt arbetslag tydligen jobba över en timma, så kl 18 slutar jag då.. Kanske inte så jättesugen på det men men.
 
Det är typiskt, i helgen har det varit skruttväder och imorgon när man jobbar ska det vara sol hela dagen. Blir så trött.
 
Natti!
 
 

Och här då?

Regn.... Det beskriver den här söndagen bra. Jag vill inte ha regn.. Jag vill att det ska vara fint höstväder, gärna lite kallare. Friskt och skönt.
 
Jag somnade till en liten stund. Det var skönt.
 
 
 
 

Fjärilsfat

Nu har jag äntligen köpt detta fina Mateus fat med fjärilar på. Värt varenda krona även fast det var lite dyrt :D
 
Nöjd tjej!
 
Åhh va fint!

Lördags nöjen

Snart ska jag göra rent ugnen, har förträngt det alltför länge nu.. Men nu så :) En annan sak som också har behövts göra länge är att göra i ordning garderoben. Vi har väl mer eller mindre slängt in saker där så det har varit lite svårt att gå in ibland. Lite slängde vi men fortfarande mycket saker där inne, men en bättring blev det iallafall.
 
Dom flesta sitter väl och super nu medans en annan städar och fixar :D

Mat och balkong fix

Vi var och åt på Grekiska kolgrillsbaren idag :) Supergott som vanligt.
 
På förmiddagen åkte jag till Blomsterlandet och köpte massa fint till balkongen, sen in på Grizzly där jag handlade tuggben och godis till Sky. Avslutade med Chilli där jag köpte en filt som jag ska ha på sängen. 
 
Gullig liten vattenkanna tyckte jag :)
 
Nu är det höst på balkongen :)
 

Gotta love it

Var ute på en härlig morgonpromenad runt omkring i hästhagen. Finns inget bättre område när man har hund.
 
Sky hittade något intressant
 
Hästhagen
 
In i skogen
 
Jag tjyvade ett hallon eller två :)

Choklaaaaad

Fredag kväll, hur underbart är inte det :) Jobbat på som vanligt, slutade 16.45. Nya schemat börjar gälla nästa vecka, mina fredagar blir bättre iallafall. Sweet! 
 
Jag sitter i soffan och äter choklad, varit sugen på det hela veckan och idag slog jag till.
 
 

Tjejkväll

Ikväll har jag varit hemma hos Annie. Vi var några tjejer från jobbet som träffades och åt gott. Det var jättekul att ses, bra tjejor det där!
 
Fredag imorgon, jag önskar att det var idag istället..

Regn

Fan vad det regnar.... Hoppas det inte regnar lite mycket när jag ska ut med Sky, inte schysst att släpa ut honom när det spöregnar. Kommer nog inte gå våran långa runda nu, som tur är kommer pappa och går med honom vid lunch. Hoppas det är uppehåll då iaf.

Tickande bomb känner jag mig som

Världens tröttaste.. Ska snart gå och lägga mig. Haft mensvärk i murran hela dagen, kul! Varit lite nedstämd och lite smått irriterad på jobbet, jävla mens!

Tisdag

Den här dagen har bara sprungit förbi.. När jag kom hem från jobbet gick jag och Sky upp till Karlslundspåret och gick 5 km. Det var inte många själar där. Vi gick sedan mot rosta gärdet/hästhagen där Sky fick dricka ur kranen som finns där. Där får han alltid dricka, gott med iskallt vatten.
 
Lagat mat som idag bestod av kyckling och wok, det var gott!
 
Åkte till mamma och pappa en stund också, fikade lite :D Var jättetrött och ont i huvudet men nu börjar det ordna upp sig. Mami och papi är så gulliga.
 
Imorgon jobbar jag länge.. Känner mig så trött. Men jag är nog piggare när jag vaknar imorgon bitti hoppas jag.
 
Köpte hem ett pizza kit med tillbehör så imorgon blir det hemmagjord pizza när jag kommer hem, jag längtar redan haha!

Kvällsbus

På kvällsrundan mötte vi pappa och Rocco :) Kul!
 
Vi gick mot rosta gärdet där Sky skulle få springa av sig.
 
Busa med kopplet.
 

Måndag igen

Men hej! Jobbdagen gick bra. Alla elever har varit jätteduktiga och tagit "flytten" bra.
 
Jobbade till kl 17 och gick direkt ut med Sky på en långpromenad, kom in rätt så nyligen. Skönt.
 
Imorgon fick jag en öppning istället och slutar kl 13.45 istället för kl 15, hur bra är inte det?! Blir toppen för Sky, tänker bara på honom :)
 
Nu ska jag äta kvällsmat och sedan duscha håret.

Måndag morgon

God morgon! Sitter och äter frukost och funderar på dagen. Jobbar till kl 17 idag, möte mellan 15-17 så det är skönt.
 
Snart ut på promenad!

Pie

Igår kväll bakade jag en äppelpaj som var knäckig ovanpå, gott! 

Nu kör vi!

 
Neeeej fasen att helgen redan är slut!! Tror det kommer bli en tuff vecka. Imorgon börjar skolan "på riktigt" igen och många elever kommer tillbaks efter sommarlovet. Nya klasser, nya klasskamrater och ny personal. Får se hur våra elever reagerar imorgon då vi är i ett helt annat klassrum.. En del har svårt att vänja sig, och en del bryr sig knappt. Livet inom särskola :) Imorgon är det ute aktiviteter nästan hela dagen, jag tycker att det ska bli jätteskoj och jag hoppas att min elev också tycker det. Jag har en annan ansvarselev nu, kommer bli skoj! Vi tycker om varandra. 
 
Idag var vi en sväng på marieberg, vi skulle växla in pengarna efter resan. Gick in i lite andra affärer också, fick ett par jättesnygg jeans av Roberth inne på Lee. Gillar inte jeans så mycket men dom här var mjuka och sköna. Vi mötte även upp Roberths föräldrar som bjöd oss på en varsin räkmacka, smaskens! 
 
Jag ska snart ut och springa i det härliga vädret! Var ett tag sedan nu, blir väl snigelfart!
 
Jahaaaa gör dom det!

Scones på gång

Hej! Sitter och äter blåbär med mjölk,blåbären smakar typ inget så jag blev lite ledsen. Jag ska snart baka scones så hoppas det blir gott iallafall :)
 
Idag ska vi uträtta lite ärenden tror jag.. Ikväll kommer Annie hit, blir tacos och film. Mys!

A long time ago

Syrran och jag 

Härliga Lördag

Här ekar det tomt! Skyller på jobb och trötthet :D  Igår somnade jag halv nio, trött tjej! 
 
Idag var jag en stund hemma hos mamma och pappa, fikade och pratade. Det var mysigt. Efter det åkte jag och handlade lite mat och sånt. Hämtade sedan upp Roberth och Sky och åkte mot Grizzly där Sky fick ett fint halsband av sin mormor och morfar :) Det blev även några tuggben och en aktivitetsleksak, lillen har det bra :)
 
Nu har vi ätit god mat och jag har tänt lite ljus,mys. 
 
Nya halsbandet :)

Nästan som en duracellkanin

Men hej! Fullt upp hela dagen. Jobbade till kl 16 och där har vi flyttat möbler och fixat hela dagen, rörigt och mycket saker. När jag kom hem gick jag och Sky till mormor och morfar, åt lite mat och sånt. Nästan direkt när jag kom hem igen så började jag städa, har legat på knäna i badrummet och skurat golvet och sen väggarna vid duschen.. Förjävla skönt att ha det fint till helgen när man är ledig.
 
Nähä nu ska jag duscha och tvätta håret sen gör jag nog inte många mer knop idag. Snart dags att sova ju :)
 
Gillar verkligen mitt jobb och mina arbetskamrater, ett toppen gäng allihopa! :)

Nighty

Hallå! Kom in rätt nyligen efter att ha varit ute på kvällspromenad, blev en tur på 2,5 timma. Jätteskönt. Sky blev supertrött så han ligger och sover på sängen, plutten.
 
Jag är också trött så jag ska lägga mig snart. Jobbade till 17.15 idag. I höst får jag nytt schema, hoppas det blir bra. Vet iaf att jag får en öppning och en stängning i veckan, sen har jag ingen aning om vad det blir för tider.
 
Skittråkigt inlägg.
 
God natt :)

Det man hittar får man

Lycka när man hittar en fotboll utan ägare på rosta gärdet :D

Måndag 1 timme plus

Första jobbdagen efter semestern avklarad! Jobbade dessutom över en timma så slutade kl 17.15! Direkt när jag kom hem tog jag ut Sky på en långpromenad, skönt! Nu är jag svintrött och skulle gärna kunna lägga mig men ska vänta en liten stund... 
 
Sötsugen!
 

Strawberry sensation

Tjohoo vilket bra spray!! Superhårt och luktar jordgubb, kan inte bli bättre. Köp det gott folk. 
 
Nu ska jag sova, imorgon ringer kl 05.30 och det är dags för jobb igen efter att ha haft 4 veckors semester. Ingen ångest alls faktiskt, riktigt skönt :)

Dance

Hur fasen kan dom hålla sig för skratt?

Ut i friska luften

Jag och Sky var ute på en skön promenad på 7 km ( Älskar runkeeper! )
 
Nu ska jag äta lite kvällsmat innan jag ska spela bingolotto kl åtta :)
 
Sky, färdig med pinnen.

Lite rastlös

I förmiddags dammsög jag bilen, ska försöka att göra det oftare nu. Lånade pappas dammsugare som han säkert har haft sedan 70 talet. Ena hjulet lossnade men jag satte tillbaks det igen, tror inte han märkte något haha. Efter det fikade jag med mami och papi hos dom. Det var gott. Jag och mamma åkte iväg till Grizzly där vi skulle köpa lite grejer till reningsverket i akvariumet. Vi fick med oss gratis hundmat, hoppas Sky tycker om det. Sen blev det dental sticks och Sky´s favorit tuggpinnar med bubbelgum smak. Såg ett jättefint nithalsband som jag ångrar att jag inte köpte till lillen.. Känner jag mig rätt köper jag det inom några dagar ;)
 
Vill ut på en långpromenad men Sky ligger och sover på sängen.. Väntar tills han vaknat. Har ingen lust att gå själv.
 
 
 
 

Doftljus

Ett nytt doftljus till samlingen. ( Marion, köp det. Det luktar jättegott!)  Jag och svärmor är lika galna i doftljus :)
 
Smooth Satin & Moon Lily. Köpte det på Willys för ca 49 kr!

Hår

Har börjat använda den här serien från Redken, Extreme strength builder och den luktar såå gott! Någon mer som använder sig av Redken? 
 
 
Köpte även shampoo och balsam från REF men inte testat dom än :)
 

Chirre

Ikväll har vi ätit lite chips och dipp, det var smarrigt! Sitter och kollar på Sagan om de två tornen men jag ska gå och lägga mig om en stund tror jag.
 
Jag och Sky var hos mormor och morfar förut, åt lite godis och kollade på tv. Sky var nöjd, låg i sofforna :)
 
Imorgon på förmiddagen ska jag och pappa dammsuga min bil, det skulle jag ha gjort för längesedan men jag har inte riktigt haft ork till det.. Dåligt av mig.
 
Hoppas man får sova inatt iaf.

Jordgubb

Hallå! Blev ju som sagt frukost imorse på Java med Annie, det var gott! Och trevligt :) Frukost är bra fint det.
 
Skulle ju träffat Sara idag men det blev inget. Jag och Sky gick ut i skogen istället :) Jag börjar längta tills det blir liiiite kallare ute, är mycket skönare att gå långt då. Inget regn. inget slask men lite kallt :)
 
Jag är inne på tredje chokladkakan denna vecka, jordgubb såklart. Den stora varianten ;)

Kväller

Jag har inte gjort något vettigt ikväll, ätit choklad bara. Imorgon ska jag och Annie äta frukost på Java. mums!! Sen på dagen ska jag träffa Sara och Elias och ta en promenad. Hoppas på bra väder :)
 
Allt för idag!

Friday I´m in love

Hallå! Hade det jättetrevligt uppe på stan med Angelica. Vi åt god mat på la baguette och sen gick vi runt i lite affärer :) Jag köpte egentligen för mycket, men men.. What to do :)
 
Jättekonstigt väder, regnade först jättemycket och nu är det varmt och solsken.. Crazy..
 
Bilder ikväll, kanske :)

Sista dagen på semestern

Vilket härligt väder! Började morgonen med att gå 6 km med Sky,superskönt.
 
Idag ska jag träffa Angelica på stan, det ser jag fram emot :)
 
Igår så skulle grabbarna ut och fiska, jag hade ingen lust så jag och Sky var hemma hos Marion och Göran istället. Mycket bättre :) Jag fick mat och fika, vilken tur jag hade :)
 
Sitter och äter en torr frukost, önskar det var Java frukost istället :D

Today

Today

Är du vaken Sky?

God morgon! Jag sitter här i soffan och väntar på att Sky ska vilja gå ut.. Han är trött. Våra föräldrar var här igår och vi kom inte i säng förrän typ halv ett, så jag får vänta tills han har sovit klart :) Vi hade det jättetrevligt igår, vi åt först på Grekiska kolgrillsbaren sen åkte vi hem till oss och det spelades kort och lite sånt trevligt :) Jag var chaufför och skjutsade hem svärföräldrarna ♥
 
Runt tio tiden ska jag träffa syrran och Noa på stan, mysigt! Moster ska visa upp honom ;)
 
Lite frukost innan lilleman vaknar :)

På krigsstigen

Då var vi där igen.. Jag och Sky var ute och gick våran morgonrunda då vi ser en tant med hennes borderterrier. Vi ska gå förbi dom och jag ser hur hunden står och revirpinkar och kraffsar i marken medans han ser Sky. Vi går förbi och den lille börjar morra, kopplet är utsläppt på det längsta och precis när vi går förbi flyger den på oss. Jag får undan Sky men den lilla hunden är på mitt ben. Då jävlar fick hon sig en utskällning som hette duga! Hon böjer sig ner mot sin hund för att hålla i den utan att titta på mig som pratar med henne. Håll koll på hunden sa jag till henne, hon säger inget.. Vill du att min hund flyger på din eller?! Kärring. Hon mumlar något och jag fortsätter. Nästa gång smäller det, sa jag. Redan nu har jag sagt kärring till henne tre gånger. Och hon har varken bett om ursäkt eller kollat på mig.. Kommer inte ihåg allt jag sa men var så jävla arg! Sky stod snällt vid min sida hela tiden, bästa Sky!
 
Hoppas vi möter dom någon mer gång!
 
Kanske ska tillägga att jag har ont i huvudet och det gjorde inte saken bättre ;)
 
 
 
 

Dagen

På eftermiddagen åkte vi ut till Pålsboda för att fira svärmor som fyller år. Det bjöds på varma mackor och god marängtårta. Jag var rätt trött så vi var inte där så jättelänge. Jag har varit trött sedan vi kom hem från Rom, tur att jag inte jobbar den här veckan. Nästa vecka drar jobbet igång igen! Hemskt var semestern går fort.
 
Nu ska jag väl fortsätta att sitta i soffan och vara trött...

Brownie

Jättenöjd med färgen :)

Men hej!

Vad roligt när man får kommentarer och personen som kommenterar inte ens kan skriva sitt namn. Svar till dig, jag har använt det materialet på pluggar i jävligt många år och än har inte öronen trillat av! Konstigt va?! :)
 
Nu ska jag äta frulle och sedan duscha och dra iväg till frisören, gött!

Till öronen

Beställt apsnygga pluggar!!
 
Vill ha dom nuu!
 
Prickigt såklart,köpte svarta också.

Inte den här gången heller

Idag köpte jag två trisslotter. Jag glömde bort dom och efter ca 6 timmar kom jag ihåg hade köpt dom. Nitlotter så klart. Sky satt nedanför mig och när jag hade skrapat dom så sa jag "Nehe, inget hus den här gången heller.."
 
Jag vill vinna massa pengar och köpa oss ett hus med en stor fin trädgård!!!!!! Att det ska vara så svårt.

Coola killen

Hallå.'
 
På förmiddagen åkte jag hem till mamma och pappa där Mickis och Noa var. Syrran fick lite småpresenter från Rom :) Vi tog oss en liten promenad till mormor och morfar när vi ändå var i farten.
 
No hands!
 
Inte ta mosters mobil! (jag är skitful men skit i det..)
 
Snygga kläder han har fått av sin moster va? Tuffa killen!
 
Vilken fin ljus utväxt jag har, ser ju ut som att jag har flint.. MEN imorgon ska jag färga håret, jag längtar!! Nu har jag bara håret uppsatt för att det ser förjävligt ut..
 
Oj vad det regnar, det måste ha åskat också för Sky har gömt sig bakom sängen.. 

Rom

För en stund sedan kom vi hem från att ha varit i Pålsboda. Fick god mat och sen så hämtade vi hem Sky, min plutt vad jag har saknat honom! Han blev jätteglad när vi kom. 
 
Det var så gott med riktig mat, maten i Italien var den sämsta jag varit med om. Smakade ingenting, usch. 
 
Vi har haft det jättebra i Rom, ca 35 grader varje dag. Vi har väl sett de flesta turistattraktionerna, gått väldigt mycket. En dag spenderade vi på stranden, som låg rätt långt bort, men det var så skönt. Nästa resa blir en charterresa nära havet och ett hotell som har pool. Det saknade jag på den här resan. 
 
Jag har tagit en del bilder men jag lägger bara upp några, det får duga.
 
Dom två första dagarna mådde jag illa och var yr i huvudet, och nu mår jag likadant igen. Måste vara efter flygresan,. Att må illa är det värsta jag vet, hoppas det är borta imorgon!
 
 
Jävla turister ;)
 
 Moi
 
Colosseum
 
Inside
 
palatine hill
 
Så fint!
 
Maffigt till tusen
 
 
En dag på stranden
 
Ett hum om hur stort Vatikanen är
 
Fint i taket
 
Tjenare grabben.
 
 
Där står dom på rad.
 
Vi med!
 
Fontana di Trevi
 
Vi åt glass i stora lass
 
Mysiga gator
 
 
Sista dagen!

Hemma!

Yes inatt runt halv tre kom vi hem från Rom. Så himla skönt att vara hemma!
 
Ska packa upp lite saker nu. Lägger upp bilder från resan lite senare :)

RSS 2.0