Lång dag

Har precis kommit hem. Varit borta precis hela dagen. Efter jobbet åkte jag direkt till mormor och morfar, var där en stund sen åkte jag till marieberg. Hämtade ut ringen och beställde nya linser, det var på tiden!

Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen blir det inte så mycket mer gjort idag!

Jättetråkigt

Dagen har bestått av jobb till kl 17.15, åt mat när jag kom hem och gått en timmas promenad med Sky. Nu har jag och Sky busat här inne så nu är vi båda varma och andfådda! Ska fixa hans mat sen blir det nog sängen!

God natt

Nej nu orkar jag inte hålla mig vaken längre. Dags att sova! Har egentligen en del att göra här hemma men orkar faktiskt inte, får ta reda på det imorgon. Jobbar till kl 17 och efter det ska jag och Lisa träna! Kommer nog vara rätt trött när jag kommer hem, eller så har jag en massa energi. Hoppas på det sista.

Måndag måndag måndag..

Precis kommit in efter en längre runda med Sky. Så nu har jag gjort mitt för idag ;) Efter jobbet var det dags för veterinären igen, gick bra som vanligt.

Roberth står för maten idag, skönt som fan det händer inte allt för ofta. Det blir Marions potatisgratäng med köttfärs och bacon i. Plus en god sallad till, mums. Blir även att smaka den nya Lokan, hallon persika. Låter väldigt gott :)

Då var det dags igen

God morgon.. Någon mer än jag som önskar att det var lördag morgon istället?!

Hundbilder

Några bilder på Sky och Jaga från dagens lek:

Tjenare, läget då?

Oh la la

Gillar bilden!

Stiliga

Kan inte sitta still längre!

Fjantar

Vad har du där?


Söndag

God kväll! Vi har varit ute i Pålsboda idag. Ätit god mat och så, efter maten tog vi en promenad i det fina vädret.

Jag skulle kunna somna nu.. Men känns lite för tidigt. Måste fixa iordning allt till jobbet imorgon också.

Skulle gärna vilja dra tillbaks klockan ett par timmar!

Morrn!

Vaknade runt 6 tiden och kunde inte alls sova.. Nu sitter jag i soffan nyduschad och ska snart äta frukost. Sen blir det morgonpromenad med Sky sedan ska jag åka och träna.

Cheers!

Lek och bus

Imorgon ska dom här två sötnosarna äntligen få träffas igen! Ser fram emot det, se hur stor Jaga har blivit :) Fint väder ska det bli också, kan det bli bättre? Nej.


Car

Just det angående besiktningen igår, bilen gick inte igenom. Attans! Bara en liten grej som ska fixas men ändå...


Promenad

Nu har jag och Sky varit ute och gått i 2 timmar, såååå skönt! Vi gick upp till Karlslundspåret och gick 5 kilometer. Lite isbana var det i spåret på vissa ställen så det var lite svårt att gå ibland, men vi kämpade oss fram haha.

Skogen

Mitt hjärta

Titta lite

En bit på vägen

Bästa skolan :)

Underbara lördag

Blir man inte glad av det här fina vädret?!

Har varit och tränat, så skönt! Har jag inte träningsvärk imorgon då jävlar..

Äter så god frukost:

Dricker farmors egengjorda svartvinbärsjuice till! Där snackar vi bra grejer.

Är på asbra humör idag, måste vara vädret.

Funderar på om jag och Sky ska gå till mormor och morfar sen, det blir en bra promenad.

Fredag + tacos!

Äntligen fredag! Har köpt tulpaner, två buketter :D Älskar tulpaner.. Köper en ny bukett varje vecka. Det kan man gott unna sig tycker jag.

Ska strax börja med maten. Ikväll ska vi äta tacos, gott! På jobbet serverades det kålpudding, är jätte gasig i magen! Inte bra.

Snutt

Mammas hjärta

Längtan

Jag älskar att komma hem. Varje dag längtar jag hem till Roberth och Sky. Världens bästa sambo, världens bästa bebisSky. Dom är mitt allt. Tänk vad bra jag har det, komma hem och vara älskad till tusen. Sky har inte lämnat min sida sedan jag kom hem, han ligger tryckt mot mig i soffan just nu.

Är glad över att ha det så bra!

Gammal bild jag vet

Bil

Pappa var iväg och tvättade bilen åt mig. Han hälsade att av någon konstig anledning blev det en full tank också, gulle. Imorgon ska han iväg och besikta bilen åt mig, snällt. Hoppas den går igenom!

Ta tag i städningen kanske?

Torsdag morgon..

Shit vad trött jag är..

Onsdag

Onsdag idag då.. Hjälp vad dagarna går fort. Jobbet gick bra, slutade rätt tidigt idag. Kvart i tre är en skön tid, mer såna :D Imorgon jobbar jag till kl 17. Långa dagar.

Det regnar, Sky vill inte gå ut. Ovanligt. Känner han att han inte behöver gå ut och kissa så tänker jag inte tvinga honom. Klockan 9 är det kvällspromenad så den slipper han inte.


Nog var jag trött

Igår var jag ju som sagt rätt trött. När jag vaknade imorse låg Sky i våran säng. Hur gick det till?! Märkte honom inte ens, farligt att ha stor säng haha. Sky var rätt nöjd, sovit i sängen hela natten det har inte hänt på ett par år!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, sweet!

Tisdag

Jag var till Guldfynd förut och lämnade in ringen, hoppas att det blir rätt storlek nu! Alltså deras service och kundkontakt är det sämsta jag varit med om. Kände mig som ett fån när jag stod där, precis som om det var mitt fel att ringen var för liten. Ska inte dom vara experter på ringar och storlekar och hjälpa deras kunder?! Nää kommer aldrig mer köpa något där..

Jag gick en långpromenad med Sky efter jobbet, jätteskönt. Idag har det ju nästan varit vårväder ute, härligt!




God kvällsmat

Har precis ätit kvällsmat, åh vad gott det var! Har tryckt i mig två stycken mackor med makrill i tomatsås på, två skålar med yoghurt och mysli (hittar inte vart man gör prickar på U). Man kan ju tro att jag äter för två ;)

Dags igen

Sovit som en kung inatt! Jag vaknar ju alltid innan alarmet drar igång, men inte nu. Förvirrad som bara den när klockan ringer.. Hade ingen lust att gå upp men nu sitter jag här :)

Skrutt

Jag somnade inte i soffan förut, yes! Men snart ska jag sova tänkte jag.

Vad är det för skruttväder?! Usch gillar inte det här.

Ohh neeej..

...Ögonlocken börjar bli tunga, crap! What to do.

Måndag!

Hade planerat att jag skulle ta en långpromenad med Sky efter jobbet, det blev typ 25 minuter. Ruttet. Skyller allt på vädret, regn och snö. Usch! Hoppas det är bättre väder resten av veckan, ska gå som bara den efter jobbet. Behöver frisk luft känner jag. Kanske därför jag är så trött om kvällarna.. Eller så har jag ett slitjobb ;)

Nuu blir det mat. Lagat spaghetti och köttfärssås, är inte alls sugen på det. Men men..

Måndag morgon igen

Fasen, jag vaknar upp varje morgon och är förkyld. Värdelöst.

Varit vaken till och från sedan tre, fyra tiden och kollat på klockan... Kollat hur många timmar det är kvar tills jag ska upp. Kul.

Våfflor

Söndag kväll.. Behöver jag säga mer?!

Det var trevligt ute i Pålsboda, Göran bjöd på våfflor. Det var gott, det äter man inte så ofta.

När vi kom hem så åkte vi och handlade lite. I veckan ska jag rensa frysen så man kan få plats med lite mer, har massa onödigt där inne som vi lika gärna kan slänga. Så någon dag efter jobbet när jag har tid och ork ska jag fixa det. Fattar inte varför jag är så trött för.

Någon mer som ska kolla på big brother ikväll? :D

Söndag

Hallå! Börjar med att gratulera världens bästa svärfar på sin födelsedag, grattis :) Vi ska ut dit i eftermiddag. Innan det ska jag försöka fixa en massa som jag inte orkat.. Bära ner lite saker till källaren, rensa garderoben så man kan gå in i den igen :D Panta fem stycken ica kassar med flaskor. Handla, städa och sånt där roligt.

Bäst att sätta fart!

Tears

Jag åkte iväg till macken och köpte oss en varsin liten cola, Roberth ville ha en mosbricka så han sitter och äter det nu.

Jag måste krångla och göra förlovningsringen lite större, fyy får knappt av mig den! Men sånt borde dom väl kunna fixa? Fattar inte, så liten var den inte när vi provade i affären.. Jaja. Åker nog dit i veckan och pratar med dom. Jag har väl gått upp i vikt och fått knubbiga fingrar som Samuel sa haha. 

Ni som känner mig vet ju att jag har väldigt lätt till tårar och blir väldigt rörd osv. När syrran la Noa i min famn tog det inte många sekunder innan jag började gråta haha. Så söt, ett litet mirakel. Samuel skrattade åt mig medans jag torkade tårarna haha! Schysst.


Första gången vi fick se honom

Älskade lilla skrutt

Beundrar lillen

Stolta!

Moster och mormor!


Kärlek

Jag lägger upp bilderna sen. Den här bilden tog syrran när dom var på BB, så jävla söt!


Hemma från Köping

Hej! Nu är jag hemma igen. Har haft det mysigt hemma hos syrran och Samuel. Lilla Noa var sååå söt och pytteliten. Tog en massa kort som jag ska föra över på datorn nu :)

Lördag morgon

Jag vaknade strax innan halv sex och kunde verkligen inte sova. Så jag tog fram ipoden och lyssnade på musik i typ en timma, sen gick jag upp och ställde mig i duschen. Och nu sitter jag här :) Ska göra i ordning lite frukost och sen se om Sky vill gå ut, han kom förresten hem igår :) Plutt.

Om några timmar bär det av till Köping med mamma och pappa :)

Slumrade visst till

Jävlar vad jag somnade till i soffan.. Roberth hade ringt hur många gånger som helst men jag hade på ljudlöst. Han och Basse har varit på innebandy, nu kom dom hem en sväng. Vaknade när dom kom in innanför dörren ;) Oops.

Imorgon blir det nog en del bebisbilder :)

Nu tar vi helg!

Fredag kväll! Jobbade till kl 16.45 och efter det åkte jag och hämtade ut ringarna :) Så fina. Bra att vi fick dom till helgen.

Var hungrig som ett as så handlade lite på coop. Gjorde iordning en god baguette när jag kom hem, mums! Kom hem sent så fick bli något snabbt.

Har lite smått ont i huvudet som vanligt.

Imorn ska jag få träffa lilla Noa <3 Jag är lite nervös.

Torsdag

Lisa och Bonzo har varit här en liten stund, lämnade min födelsedagspresent. Jättesnygga träningstights och linne, fasen nästa vecka blir det att ta tag i träningen igen.

Har lite ont i halsen, fy!

Igen

God morgon! Har ont i huvudet idag också, kul.. Jobbar till kl 17  så hoppas verkligen att det går över snart..

Barnvakt

Tänk vilken tur att vi har Marion och Göran som har Sky hemma hos dom när vi jobbar mycket. Skulle kunna sluta jobba bara för att vara hemma med honom, kärlek!

Bapelsin då!

Jag är rutten. Satt och var så himla sugen på något och visste inte vad jag skulle äta så jag gjorde iordning potatissallad och lite skinka. När jag hade ätit klart tänkte jag "du kunde ju tagit en apelsin om det nu är så jävla gott" hahaha! Ja jag är knäpp..

Men

Karin, det funkar inte att komma in på bloggen haha!

Apelsiner



Något som vi äter mycket av här hemma är apelsiner, så gott!

Fyra värktabletter senare

Har inte funkat att lägga upp några inlägg..... Blir så irri!

Tack för alla rara kommentarer angående förlovningen, gulliga ni är.

Dagen har som vanligt bestått av jobb. Efter det åkte jag till mormor och morfar där även mamma var, mysigt.

Har haft ont i huvudet hela dagen. Det gick över nyss, kul.

Ps. Karin jag vill också kunna komma in på din blogg haha. Om den inte är hemlig vill säga :)

Dagen D

God kväll! Har väntat med att skriva detta inlägg men nu så!

Idag är dagen då jag och Roberth valde att förlova oss ♥ Vi har inte fått ringarna än, vi var och provade dom idag. Att det just blev på alla hjärtans dag var inget vi planerat, men det är väl en dag då man kommer ihåg det lätt. Skämt åsido :)

Hoppas vi hinner få dom innan helgen men det tror jag inte.

Lånad bild!

Bananbakelse

Hallå. Mamma, mormor och morfar var förbi en sväng förut. Hade köpt med bananbakelser och ett fint alla hjärtans dag blomsterarrangemang :) Trevligt att dom var här en stund.

Ikväll åker Sky på semester :) Plutten.

Alla hjärtans dag

Ta hand om era nära och kära lite extra idag.

Välkommen till världen

Strax efter kl 19 kom lilla Noa till världen ♥ Grattis syrran och Samuel till eran lilla son.

Segt

Sitter i soffan och gör inte mycket vettigt. Vi har ätit god kvällsmat, grillad kyckling med potatissallad och melon.

Bebisupdate, lillen svarade inte så bra på värkarna så det blir kejsarsnitt. Tror dom är på operation nu eller hur man säger? Plutt. Så länge han kommer ut så ♥

Väntans tider

Syrran är på BB och krystar, undra när han ploppar ut :) Väntar på att få sms...

Moster?

Idag är jag hemma från jobbet, känner mig inte alls kry. Sky är så rolig, när Roberth åkte till jobbet imorse tog det inte många sekunder innan Sky var inne hos mig och ville komma upp i sängen. När klockan var halv tio gick vi ut, vilken sovmorgon för lillen!

Nu sitter jag och äter frukost och kollar på gladiatorerna.

Idag verkar det som om jag kommer bli moster :D Syrran har världens värkar så nu är det på G! Äntligen, hon har ju gått 10 dagar över tiden. Så håll tummarna allihopa på att det blir idag :)

Solig dag

På promenad

Fint :)

Sky är en liten biff

Hallå


Hemma

Hallå! Vi har haft en bra dag ute i Pålsboda, jag åt som en hel karl. Så gott med mat som någon annan har gjort. Tror att jag ska fixa lite här hemma nu..

Solen

Åhh vilket fint väder! Vi ska till Pålsboda idag så det blir nog en långpromenad där borta, mysigt. Hoppas det är fint väder där hela dagen.

Kväller

Nja melodifestivalen var väl ingen hit direkt, top cats var väl dom enda som var bra.

Skulle kunna somna nu tror jag :) Somnade iof till någon minut i soffan förut.

Ska försöka ta lite bättre bilder imorgon :) Kanske.

gos i soffan


Igår

Blir kliad av gammelmorfar

Ännu mer gos

Lördag

Hej! Vi har varit på stan en lite sväng. Vi åt på La baguette sen gick vi i lite affärer. Jag köpte ett par mjukisbyxor och en parfym och Roberth köpte sig ett par skor och en tröja. Strax ska vi åka och handla lite gott tills ikväll, tror det blir räkor och lite sånt! Mysigt.

Lördags gos

Sky fick komma upp i sängen förut och gosa lite. Både jag och Roberth har gått upp men han ligger kvar, snacka om att passa på ;)


Sen frulle

Den här morgonpromenaden vi tog imorse var den värsta någonsin. Blev så dålig. Kändes som om ögonen och ansiktet hade svullnat upp. Jättevarm, snorig, stack som fan i näsan så jag nös hur mycket som helst. Så när vi kom in igen var jag tvungen att lägga mig i sängen, nu känner jag mig bättre. Får nog inte gå så långt idag..

Sitter och äter frukost, riktig helgfrukost haha!


Bra låt!

Någon mer som tycker att den här är bra? :)

http://youtu.be/Sv6dMFF_yts



Morrn!

Varit vaken ett tag, legat och lyssnat på musik. Jag åker inte till Rävgången nu, ändrade planer. Hade tänkt att ha med mig frukost, lite varm oboý och sånt men vi har ju ingen termos så jag skippar det idag. Går nog till Karlslund kanske :)

Fyy vad jag nyser

Bortskämd

Sitter och väntar på att QX gaygalan ska börja. Jag har fixat lite med kläder, lagt i lådorna under sängen och försökt få lite ordning på saker och ting. Får se hur länge det ligger snyggt i lådorna ;)

När jag och Sky hade varit hos mormor och morfar förut så åkte vi till Grizzly. Mormor skickade med en peng så jag skulle köpa lite försenat födelsedags godis till Sky från dom. Så lillen var med inne i affären, fick godis av personalen :) Så nu är det ännu mer godis i skafferiet haha, på hans egna hylla :) Han är bortskämd...

Rävgången

Om det är fint väder imorgon bitti så tänkte jag åka till Rävgången med Sky, mysigt :) Vårat gamla promenadstråk

Gina

Jag råkade göra en stor beställning från Gina, oops! Men fint blir det.

Fredag, hurra!

Har haft en bra dag. Jobbet gick väl sådär, kände mig inte alls kry. Var lite jobbigt.

Jag och Sky hade det mysigt hos mormor och morfar, dom visade bilder på deras lägenhet dom ska köpa :) Roligt för dom, men det kommer kännas konstigt att dom ska bo någon annanstans. Dom har ju bott i huset i typ 30 år. Men skönt att dom kommer närmre, kan jag och Sky ta en promenad dit när vi har tråkigt haha :)

Fyyy vad det rinner ur näsan idag, inte kul alls. Idag är värsta snordagen.

Fredag

Hallå! Idag börjar jag kl 8.15 men inte sover jag längre för det haha. Går upp lika tidigt ändå, skönt att kunna ta det lugnt. Jag slutar kl 13.15 och det ska bli så skönt. En tidig fredag liksom.. Jag ska bara hem och hämta Sky då sen ska vi till mormor och morfar och äta lite mat :)

Choklad

Det blev 31 st chokladmuffins :) Jag råkade äta lite smet, gott :)

Lånad bild

Baka sent på kvällen

Jag kan börja med och säga att det gick bra hos tandläkaren! Det kostade mig inte en krona. Fixade också sån där tandförsäkring, bra att ha! Ska testa en annan tandkräm för att se om problemet med tanden försvinner, var inget hål iallafall.

Jobbade länge idag, inte gjort så mycket vettigt efter det. Nu ska jag baka, Roberth ska ha med fika till jobbet imorgon så då får jag baka ;)

Torsdag morgon

God morgon! Sitter och äter frukost innan jag ska ut och gå, som vanligt. Känner mig piggare idag iallafall, bara lite snorig :)

Det är dags

Imorgon ska jag till tandläkaren, på en vanlig undersökning då. Har ju haft ont i en tand i 1½ år, kan inte äta något hårt på ena sidan. Såå får se vad domen blir imorgon.. Vill inte veta.. Jag prioriterar verkligen inte tandläkaren, normalt skulle man väl ringa direkt till tandläkaren om man har problem haha. Men inte jag.

Lånad från google!

Ankorna

Jag och Sky gick en sväng och matade ankorna. Har alltid så dåligt samvete över att det inte räcker till alla. I helgen ska jag rensa frysen och se hur mycket bröd vi har som bara ligger där och tar en massa plats och ge till ankorna! Hoppas det blir en del till dom :)

Nu ska jag titta på vem vet mest, sen blir det nog någon kvällsmat.

Sysslor

Hallå! Idag köpte jag det där chi san, smakade inte så gott men hoppas att jag blir piggare utav det :) Efter jobbet stannade jag till lite hos mamma och pappa, skulle hämta nyckeln eftersom pappa varit ute med Sky idag. Handlade lite smått på ica också.

Ska fixa lite här hemma nu :)

Onsdag morgon

Inatt har jag vaknat några gånger av att det kliar i halsen.. Är det hosta eller halsont på G? Eller så kanske det inte blir mer än lite kli. Nyser och snorar, jaja får se hur jobbdagen går?

håret :)


Rosa koppen



En arbetskamrat till mig tipsade om denna produkt, hon sa att det var det bästa hon testat. Så tjejer, gå in på den här sidan! Jag skulle själv testa den om jag hade mens men det har jag ju inte :)

http://rosakoppen.se/




Några rader

Kom hem sent idag så vi har nyss ätit kvällsmat, gjorde egna hamburgare. Det fick duga. Slutade jobbet kl 15.30 och efter det hade jag tid hos frisören. Har färgat håret, är nöjd! En annan färg :) Sandra är så duktig.


Snor

Idag vill jag helst stoppa upp två tamponger i näsan så jag slipper snyta mig.. Usch. Så mår jag idag ingefär.

God natt

Nähej nu är det nog dags att sova. Känner mig inte på topp.

Idag var mamma här och gick med Sky och imorgon ska pappa gå med honom, alla är så snälla mot våran lilla kille.








Modell

Sky tyckte det var mysigt med stor säng.

Dagen

Dagens mat blev enkel; Potatis, prinskorvar och ägg. Det får funka.

Jag känner mig dassig, vill inte bli sjuk. Det här är min bästa jobbvecka haha! Är varm i näsan, snorig, svidit lite i ögonen. Lite svid i halsen men absolut inte ont. Börjar bli varm också. Imorgon när jag vaknar ska det vara borta! Så det så.

Det har gått bra på jobbet, men nog är man trött när man kollar på klockan och den visar 16.15 och det är en timma kvar tills man slutar. Den sista timmen går alltid långsamt.

Diska kanske! :)

Frisören

Imorgon ska jag till frisören :) Ska det bli längre eller kortare? Mörkare eller ljusare? Någon som kan lista ut det ;)

Måndag igen

Inatt har jag sovit så skönt. Underbart!

Sitter och äter macka, lite snorig. Hoppas det inte blir mer än så. 

Idag jobbar jag länge.

Måste försöka komma ihåg att ringa både optikern och frisören idag.

Framförhållning

Packat jobbväskan, fixat frukost och lunch till imorgon! Fan vad skönt att jag gjorde det nu ikväll. Då behöver jag inte stressa så imorgon bitti. Great :)

Hoppas jag sover bättre inatt :)

Lovely sunday

Åh "älskade" söndag... Fasen vad fort det går, som vanligt! Men helgen har varit superduper bra.

Har en bra jobbvecka framför mig, bara två stängningar :)

Jag funderar på ifall jag ska duscha nu eller om jag ska göra det senare.. Hmm.

Känns som om jag ska bli förkyld? Det vill jag absolut inte!

Vad tycks?

Nya överkastet :)

Fixade växthuset

Gardinerna :)


Fina grejer!

Nu är sovrummet klart :) Det är SÅ FINT! Köpte överkast, kuddar och gardiner på Indiska. Är jättenöjd. Kan visa bild sen om någon vill se.

Nu har vi precis ätit. Mammas köttfärsbiffar som vi fick av henne när hon var här så jag behövde bara göra moset och såsen, perfekt.

Vi ska åka och handla lite sen, ska bara vila lite i soffan först.

Hurra hurra hurra!

Grattis på födelsedagen våran lilla skitunge! ♥♥

Inte van

God morgon! Det var riktigt svårt att sova inatt, har snurrat runt hundra varv  känns det som. Det tar väl ett tag innan man vänjer sig :)

Nu ska jag dra ut Sky på morgon promenad.

Ny säng

Vilken bra dag! När klockan var 9.30 hämtade mamma och pappa upp oss och vi åkte mot ikea där vi mötte upp Marion och Göran. Köpte säng och allt man skulle ha till. Blev lite montering sen åkte jag, mamma och Marion iväg till bra och begagnat sen myrorna och lite andra affärer runt omkring. Sen mötte vi upp Roberth, pappa och Göran på Grekiska kolgrillsbaren där vi åt så god mat. Toppen! Åkte hemåt igen och sängen blev strax färdig monterad. Så fin. Imorgon ska det sista köpas. Nya blommor, kolla på gardiner och kanske överkast.

Dom åkte precis hem, vi satt och kollade på melodifestivalen. Fy vad pinsamt säger jag bara, snusk sean banan.

Nu ska jag tvätta bort sminket sen ska jag lägga mig! Kommer kännas konstigt, en stor säng. Vi är vana vid en 1.20 säng med endast ett täcke. Nu har vi en dubbelsäng och två täcken, lite skillnad :)

Tack för hjälpen idag! ♥

Graaf

http://www.bloggfamiljen.se/hannah/

En blogg som jag läser är Hannah Graaf's blogg. Hon är gravid igen och jag tycker att hon är så fin! Jättefin mage och så fin i hennes ljusbruna hår. Någon mer som läser den?

Lite mat kanske

Har kladdkakemuffins i ugnen.. Är hungrig så kanske borde fixat någon mat istället. Har tröttnat på att laga mat, sen att Roberth knappt kan laga mat gör ju inte saken roligare... Jag som får ta tag i det.

Imorgon ska vi som sagt köpa sängen, yey! Vi får hjälp av mamma, pappa, Marion och Göran. Eller ja, det blir nog pappa och Göan som får snickra. Tror vi tjejer skulle på stan ;) Ska köpa fint överkast och kuddar också, men det får nog bli på söndag. Ska köpa lite annat då också. Känns skönt att äntligen få ordning i sovrummet, tror minsann att jag kommer få plats med ett akvarium där inne ;) Det visar sig imorgon.

Sova

Jag skulle vilja somna en stund i soffan men Sky ligger som ett frimärke vid mig så jag kan inte lägga mig. Får knata iväg till sängen istället. God natt!

Fact



Happ.. Vaknar jag vid denna tid inatt då skiter jag nog på mig...

Citron doftljus by Ikea

Sitter i min leopard morgonrock och fryser. Tänt massa ljus, luktar gott i lägenheten. Måste bara påpeka en sak som jag skrev om igår; Jag har alltid varit frusen ända sedan jag varit liten, inget som blivit nu :) Pappa har jämt retat mig för att jag är en sån fryskyckling haha!

Mmm vilket gott citron doftljus som står på bordet! Luktar så gott.

Imorgon är det beräknat att syrrans unge ska komma till världen. Hoppas han kommer snart! En liten knodd. Jävlar vad jag kommer böla.

Idag kom en lärare fram till mig och viskade "Har hört från mina kollegor att du är en riktig pärla" :)

Jag är glad! :)


The best

När jag kom hem från jobbet var Sky gnällig. Även fast Roberth varit ute med honom efter han slutat, så jag åt mat sen gick jag ut med honom. Gick fort som bara den, lite längre. Sprang och busade. Det tog inte många minuter innan han slocknade i soffan, utmattad. Mammas promenader är bäst! ;)

Time for a change

God morgon allihopa! Sitter och dricker lite nyponsoppa, ska göra iordning några mackor som jag ska ha med till jobbet. De sista två timmarna på har vi möte då kan det vara bra att ha med sig något litet att äta.

Idag ska jag nog ringa till frisören, change! Igen.

Stor vs. smal

Jag har tänkt på en grej. Den senaste tiden har jag fått rätt mycket kommentarer om min vikt, att jag är så liten och smal. "Inte undra på att du fryser du är ju så smal och har inget som värmer" Jaja det kan jag ta, mig gör det inget. Men om en tjockis står och säger " usch vad jag svettas, är alltid så varm" Säger någon då: "Ja så tjock som du är förstår jag att du svettas" Haha alltså förstår ni vad jag menar? Gäller det någon som är överviktig anses det som kränkande, men till smala personer kan man säga vad som helst. Det borde ju inte vara någon skillnad? En smal person kan ju faktiskt också ta det som en väldigt kränkande grej.

Som sagt jag tar inte illa upp för jag har alltid varit liten och det är så jag ser ut, men tanken slog mig att man påpekar ju inte till en person som är lite större att den är stor.. Inte jag iallafall.

Jaja konstiga tankar kanske :)

1/2

Har städat lägenheten, diskat och vikt tvätt. Nu är jag lite trött. Satte igång direkt efter jag och Sky kom hem från mormor och morfar. Lika bra att göra det på en gång annars kommer jag bli för trött och somna i soffan. Så nu är jag nöjd när allt är klart.

Dagen på jobbet gick bra, mysigt på friluftsdagen. Inte alls kallt :) Var ju klädd som en eskimå nästan.


RSS 2.0