Imorgon

Nu ska väl allt vara fixat och packat tills imorgon.. Men känns ändå inte som det, känns som om jag inte är klar.. Men det borde jag väl vara. Har städat så det ska vara fint tills vi kommer hem, kan vara skönt :)
 
Det är första gången jag reser utan mina föräldrar, nu måste man ju ha koll på allt själv ;) Det behövde man ju inte när man var liten.
 
Usch jag mår lite illa, drack 3 klunkar Red bull var nog det.
 
 

Onödiga rader

Hallå! Nu har vi packat lite inför imorgon. Man packar ju säkert med sig för mycket men det är ju bättre än för lite iallafall :)
 
Jag och Sky var hos mormor och morfar förut, det enda vi gjort idag. Skönt med såna dagar ibland.
 
Ikväll åker vi och lämnar Sky, plutten ska också på semester :)  Han kommer ha det såå bra. Kommer sakna honom som bara den.
 
Jag har ingen resfeber , det blir väl imorgon när jag verkligen fattar att vi är på väg.

Packa?

Haft lite småont i huvudet hela dagen, irriterande.
 
Roberth och Basse åkte precis iväg, dom ska öla ikväll. Själv ska jag vara hemma. Annie kommer om en timma ungefär, vi ska äta tacos och lite sånt. Mysigt. Kanske slinker ner en eller en annan chokladbit också..
 
Undra om jag ska börja packa?! Inte långt kvar till Rom..

Datum

Gillar min nya almanacka :)

Lördag

 
 
Jaha, nu sitter jag och äter frukost.. Var till affären och köpte vattenmelon som jag ska vräka i mig sen, gott! 
 
Idag ska vi väl försöka att packa lite, och handla lite små saker som är bra att ha med sig. Fortfarande luddigt :)
 
 
 

Metallica for life

 
Klart att mosters kille ska ha en Metallica tröja, var ju bara tvungen att köpa den. Från Lindex

Älvdalen in my heart

Nu är jag hemma igen efter att ha varit uppe i Älvdalen. Har haft det jättebra, mysigt att vi alla kunde ses. Noa har varit jätteduktig, både resan dit och resan hem.
 
Tog en massa bilder men orkar inte lägga upp alla :)
♥ 
 På väg upp
 
Vacker natur
 
Massa ved på flaket
 
Handskarna på sen kör vi :)
 
Vi två :)
 
Fin utsikt
 
Gullunge
 
Supersnälla Baloo
 

Räkor

Hallå! Dagen har varit lugn. Vi var iväg en sväng förut på marieberg, åt lunch sen gick vi i lite affärer. Köpte hundmat, godis och leksak till Sky :)
 
Ikväll har vi ätit räkor, det var gott.
 
Imorgon åker jag till Älvdalen och är borta i några dagar, ska bli kul att träffa alla. Åker upp med syrran, Samuel och Noa. :) Mysigt.

Grå tisdag

Hej. Sitter och äter grötfrulle efter träningen, gott. 
 
Idag ska vi ut till marieberg och fixa lite saker, känns som om jag knappt vet vad vi ska ha med oss till Rom.. 
 

Bita på gungorna

 
Kul! :)

Söt som socker

Mosters fina kille

Ut på turné

I förmiddags kom Marion och Göran förbi på fika. Dom hade köpt med sig lite fikabröd men jag bjöd också på bullarna som jag bakade igår. Jag och Marion gick en sväng med Sky medans grabbarna stannade inne och kollade på bilar på blocket. Vi åkte sedan iväg för att äta men det var inte många restauranger som var öppna så vi hamnade på korvmojen, det var gott det också. In en sväng på Ö&B sen åkte vi mot småbåtshamnen och tittade lite. Det var roligt att dom kom förbi, annars hade det blivit en riktigt seg och grå dag.
 
Så nej, jag har inte fixat garderoben ;)

I told you

Hallå! Idag är det verkligen höstväder, usch...... Nog om det.
 
Var iväg och tränade förut och nu sitter jag och äter frukost. Idag ska jag försöka att röja lite i våran garderob, vi har verkligen bara slängt in alla saker där... Jag skyller på Roberth, känns bäst så ;)
 
 Okej den här var lite rolig, eller hur?! ;)

Söndag

Usch vad det blåser, varför måste det göra det? Inte somrigt alls..
 
Efter bullbaket och bullätandet så begav vi oss ut på en promenad som slutade på 8 km, det var skönt ute trots blåsten.
 
Nu sitter jag i soffan och har tänt ljus, mysigt. Ska ta mig en bit morotskaka tänkte jag :)
 
Imorgon ska jag träna. Blir nog att vara inne resten utav dagen sen, ska tydligen regna en del. Sommar var det ja..

Bakning

Bullar var det här!

Städdag

Imorse var jag och Sky till mormor och morfar för att äta frukost. Till Sky hade dom gjort iordning köttbullar som väntade på honom i ugnen, gulliga dom är. Vi andra åt små baguetter med cheddar ost på, mums! När vi hade ätit klart så städade jag där, så nu är det kliniskt rent.. Typ ;)
 
Jag har precis städat klart här hemma också, det var på tiden. En tvätt är i maskinen också, tänt om man hade trädgård så man kunde hänga ut tvätten på tork. Vad härligt det hade varit.
 
Om man kanske skulle dammsuga också innan det ska bakas bullar här hemma.

Hey dreamer

Jag och Annie tog en skön kvällspromenad på 1,1 mil runt Wadköping bland annat. Skönt att gå på lite andra ställen :) Imorgon ska vi baka bullar här hemma, saft och bullar för hela slanten! Om det är fint ute kommer vi sitta ute i parken och sola. Hoppas på bra väder.
 
Nu sitter jag i soffan och äter choklad och tittar på I am legend.
 
 
 

Lördag

Tjabba! Nyss hemkommen efter en promenad runt i Karlslund, vi fick sällskap av mamma, rocco, Mickis och Noa. Vi ska till mamma och pappa om en timma och grilla, det ska bli gott.
 
Var iväg och tränade imorse, var ett tag sedan.

En riktig bebisdag

Hej!
 
Har nyss kommit hem efter att ha varit hemma hos mamma och pappa där också syrran och Noa var, var ju tvungen att gosa lite ned Nois.
 
Förut idag träffade jag Sara, vi promenerade i 3 timmar. Så härligt, älskar att vara ute och gå :) Var jättetrevligt att ses, pratade en massa så till slut var vi så törstiga haha. Elias låg så snällt i vagnen och sov hela tiden.
 
Gosi.
 
Gulli gulli
 
Sötis
 
 

Morgonpromenaden

Jag och Sky var ute i två timmar på morgonpromenaden, så härligt väder. 
 
Paus på en bänk
 
 
Lilla killen
 

Popcorn

Idag var vi och åt på Jenssens, det var längesedan. Vi åt där ganska ofta för några år sedan men vi bojkottade det eftersom att deras service är så dålig. Och ja, idag var den ju inte mycket bättre. Det dröjer nog några år tills vi äter där igen.
 
När vi kom hem åkte vi till rosta gärdet med Sky där vi kastade med en frisbee som vi köpte idag. Det tyckte han var jättekul.
 
Nu funderar jag på om jag ska poppa popcorn och kolla på tv, får se :)

Wedding

 
 
Igår fick vi bröllopsinbjudan till Lisa och Dennis bröllop, åhh vad jag kommer böla!! Fina Lisa ska gifta sig med sin Dennis, åh vad mysigt. Är så glad för deras skull. Jag fick tårar i ögonen nu när jag tänker på hur fina dom kommer vara i kyrkan.. Jag måste nog träna på att inte gråta för mycket...
 
 
 
 

Grillning

Hej! Har nyss kommit hem från Marion och Göran där vi grillade och spelade kubb, mamma och pappa var också med det var jättetrevligt. Mätt som en plätt blev jag, åt som en karl. Jösses säger jag bara. Jättegod mat.
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig.

A walk in a park

Chillar lite

En dag och natt i Köping

Hej!  
 
Jag hade det bra i Köping, kom hem imorse :) Vi var i Västerås och shoppade, jag köpte inget till mig själv men två t-shirts till Roberth. Noa var så duktig hela tiden och låg  i sin vagn och pratade. På vägen hem stannade vi förbi ica där vi köpte mat och godis. Vi gjorde egen pizza, det var gott :) 
 
Konstigt att sova borta, varmt täcke och en liten Noa som var pigg och glad klockan halv fyra imorse haha. Mig gjorde det inget, jag var också pigg :)
 
Lillen glad imorse
 
Ute och går
 
Gullet badade

Köping

Hallå! Sitter och äter frulle men ska snart göra mig i ordning, ska åka till syrran och Noa där jag ska sova inatt :) Mysigt. Men konstigt att inte sova här hemma med mina grabbar :)

Kärlek till en hund

Åh vad jag älskar dig!

Frukost

Men hej! Sitter här och är hungrig... Vid 9 ska jag och Annie äta frukost på Java och jag ska försöka att inte äta en massa här hemma innan det. Hon fyller nämligen år idag så det blir en födelsedagsfrukost, GOTT!

Jag och Nois

Var hemma hos mamma och pappa en sväng.
 
Plupp
 
Tjena moster!
 
Love you
 
Rock on ;)

Jag och Nois

Var hemma hos mamma och pappa en sväng.
 
Plupp
 
Tjena moster!
 
Love you
 
Rock on ;)

Wingman

Enligt Annie är jag en bra wingman. Jag visste inte ens vad det var, men nu vet jag:
 
Wingman is a role that a person may take when a friend needs support with approaching potential partners. A wingman is someone who is on the "inside" and is used to help someone with relationships. There seem to be sex differences such that females' friends help them avoid undesirable potential partners, while males' friends help them attract desirable potential mates.

Sunday

Hade gått morgonrundan med Sky och skulle ge mig ut på en springrunda, när jag öppnar porten så regnar det. Jag går in igen och äter frukost istället haha. Nää regn vill jag inte vara ute i.
 
Ska iväg till marieberg sen och fixa lite smått.
 
 
MorgonSky
 
Morgondagg
 
 
 

Sommaaaaar

Det här vackra sommarvädret alltså... Så värdelöst. Bara regn hela tiden. Ingen semesterkänsla alls.. Tur att vi ska till Rom om några veckor. Hoppas det är varmt och skönt där iallafall.
 
Idag har jag sovit i två omgångar, ruttet men vad gör man när man är trött :D
 

Morgonpigg

Varit ute och gått 1 mil och lite till nu på morgonkvisten, skönt! Fick sällskap av ett rådjur också, inte dumt. 
 
Hästarna ute på sommarbete.
 
Road 666

YEHA

SEMESTER!!!!

Torsdag

Torsdag kväll..
 
Har precis duschat efter att ha varit ute och sprungit en sväng så nu ska jag ta det lugnt resten utav kvällen.
 
Efter jobbet åkte jag och Sky till mormor och morfar där det bjöds på mat. Gott var det. Efter en stund kom Mickis, Samuel och Noa. Jag snodde Nois direkt, moster lilla kille. Mycket gulligull och pussandes så klart. Nästa vecka ska jag till Köping och sova där. MYSIGT!! Krama Noa hela natten :)
 
Löksmak i munnen efter att ha ätit en macka från Subway, mums.

Mys

Min lilla korv
 
Gosigt

Onsdag

Jag har verkligen inget intressant att berätta... Men något måste man väl uppdatera :) Jobb som vanligt, efter det åkte jag till mamma och pappa och åt grillat. Så gott.
 
Roberth är hemma och är sjuk och tyckte att jag varit borta alldeles för mycket idag så på kvällen var jag bara hemma, ingen långpromenad eller något. En vilodag :)
 
 

Gott med vitlök ju!

Hej! Sitter och väntar på att det ska sluta regna, tror det har gjort det nu iof när jag tittar ut. Ska ut och gå tänkte jag, innan det blir för sent men har ingen lust om det regnar..
 
Uhh vad jag luktar vitlök, hade i en massa i en sås jag gjorde till maten.
 
Roberth ligger och sover på soffan, det har han gjort sedan han kom hem från jobbet. Han börjar bli sjuk så är inte så pigg, klenis ;)
 
3 dagar kvar tills semestern!!

Uppe med tuppen

Just det, imorgon har jag öppning och börjar klockan 06.15...  Skönt ;)

Walking in the rain

Hej! Jag skulle ta mig en långpromenad förut, när det var varmt och skönt ute. När jag kommit en bit såg jag att det var kolsvarta moln. Hmm skulle jag klara mig undan ovädret tro? Tänkte om och gick en annan runda. TUR det säger jag. När jag kom till rosta gärdet så började det att spöregna och åska så jag sprang och gömde mig under att tak vid risbergska skolan haha. Där satt jag ett tag och hade det bra :) Jag hade kunnat fortsatt men hade ju inget skydd till mobilen. Hade jag tagit den superlånga rundan hade jag inte kunnat gömma mig under ett tak, så bra att jag böt rutt. :)
 
Här satt jag :)
 
Roberth sitter och kollar på Lotta på Liseberg, hans favoritprogram ;)

All by my self

Hallå! Var lite rastlös så jag begav mig ut på en promenad, själv. Ingen hund, bara jag och musiken. Det var jätteskönt. 7,7 km blev det, hade kunnat gått längre men kände att det blev lite sent.
 
Nu ska jag väl fixa lite här hemma och sen gå och lägga mig. 5 arbetsdagar kvar sen är det semester!! Det ska bli superskönt.
 
 

En bild från dagen

Har gosat med lillskiten hela dagen ♥
 
Plutt

Baka

Men hej! Håller på att baka hallongrottor, när det är klart ska jag fortsätta med kokostoppar. Imorse bakade jag blåbärskakor också, mormor fyller år ju 80 år imorgon så jag lovade att baka lite till henne. Jag och Sky var hos dom förut. Jag hjälpte till med tårtorna och Sky smakade grädden, gott tyckte han att det var. Har handlat och flängt också.
 
Funderar på om jag ska ut och springa eller inte... Hann inte imorse och nu ska jag ju baka en del. Plus att jag ska laga mat också... Ikväll kommer Annie, då ska vi göra egen pizza och sånt. Myyys!
 
Äh, skiter i att springa ;) Måste smaka kakor......

Kommer ni ihåg?

Haha lite bra är den allt

Fint

En lila passionsblomma :)

Kärleksmums

Åt massa gott på jobbet!

Hundliv

"Åh min godishylla"
 
"Snälla mamma kan jag få smaka??"

Red bull

I min låda på jobbet hade jag en present från Jenny, på lappen stod det:
 
"Annica + Ponce = bästa jobbarkompisar. Min bästa jobbarkompis, du ger mig energi på jobbet varje dag så nu ger jag dig det tillbaka!"
 
 
Brevet
 
Och presenten var 15 red bull! :)
 
Energi!
 
Jag blev rätt glad ;)

Jordgubbar i solen

På lunchen köpte jag och Annie jordgubbar och la oss i solen och bara njöt. 
 
GOTT!
 
Gullefjun. 

Häst

Jag och Annie var ute på en promenad och träffade några kompisar.

Full fräs

Åh vad dagarna går fort, jag hinner inte med. Efter jobbet så hämtade jag mamma från hennes jobb, handlade lite och så. Hem och fixade kycklingsallad, åt och sen gick jag ut med Sky. Har just sprungit en sväng och nu äter jag kvällsmat. 
 
Det går i ett.

En mysig familjesöndag .

Hallå! Jaha, vad har jag gjort idag då..
 
På förmiddagen åkte jag och mamma iväg på en tur. Jag köpte blommor till sovrummet, blomma och kruka till vardagsrummet och en ny filt till soffan. En ljuslila från Chilli, kan visa bilder imorgon.. Kanske.. Vi handlade också blommor till mormor och morfar som vi sedan planterade hemma hos dom. 
 
Väl hemma igen så fixade jag iordning blommorna. Sen hade jag kökstjänst och tvättjänst här hemma haha. Efter en stund kom Marion och Göran med fika och blomma, det var så roligt att dom kom. Sen gick vi alla hem till mamma och pappa och satt där ett tag, kul att vi kan umgås som en enda stor familj :)
 
Nu har jag skitont i huvudet, hoppas det går över så jag får sova ordentligt. 
 
Duk, skål och kanna från Smultrongården.
 
Blomman jag fick. 

Varm söndag

Men hej! Morgonpigg som jag är har jag redan hunnit med 5,5 km promenad med Sky och sen en springrunda på en halvtimma, sköönt! Nu sitter jag och äter gröt, såg att sista förbrukningsdatumet var för några dagar sedan.. Men men ;) Märker väl om jag inte skulle ätit den. 
 
Idag ska jag och mamma till några affärer. Hundgodis och blommor ska det köpas. 

RSS 2.0