You.

 

Pics

Myspys.
 
:)
 
 
 
 
 

Mitt allt.

Jag ville bara säga att jag har världens bästa sambo. Du är bäst Roberth!! ♥
 
 
 
 
 

Till Per.

Snälla Per, kan du inte komma hem till mig och laga mat?? Faaasen att han alltid ska göra så god mat, blir alltid hungrig när jag kollar på hans program.
 
 
 
 
 

Mitt lilla plåster.

Idag har jag varit hemma från jobbet, legat i sängen och soffan prick hela dagen. Sky har varit som ett frimärke på mig.. Jag la mig i den lilla soffan med filt över mig. Sky snabbt efter men jag säger nej till honom att han inte får plats. Han sätter sig nedanför och tittar på mig.. Efter en liten stund hoppar han över mig och lägger sig på ryggstödet, skitunge!
 
-Jag fick visst plats!!
 
 
 
Första gången idag som jag har på datorn.. Kors i taket!
 
 
 
 
 

Ett julköp.

Hej! 
 
Här sitter jag i min ensamhet. Har precis slagit in lite julklappar till Noa, nu har jag inget kul kvar att göra. Kanske ska baka :)
 
Idag har jag umgåtts med familjen, en massa Noa gos. Igår var det typ samma. Gjorde pizza hemma hos mamma och pappa, det var gott.
 
Var på Mio möbler idag också. Köpte en julklapp till syrran och sen en julgrej till mig själv :) En jättefin typ glasgran, lyser så fint i sovrummet nu.
Fanns ingen bild på hemsidan tyvärr.
 
 
 
 
 

En månad kvar.

Om en måndad är det julafton, jag dör vad mysigt!!
 

Filmjölk.

Det här kan väl inte vara gott?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Är du vaken Annica?

Wohoo imorgon är det fredag! Jag slutar tidigt och direkt ska syrran och Noa komma, mysigt! Jag har ju en liten present till honom. Hoppas det är bra väder så vi kan gå en längre promenad. 
 
Idag har jag hållt mig vaken. Igår somnade jag ju i soffan innan klockan var halv nio, gör skönt var det!
 
Nähä en clementine innan läggdags :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be my clementine

Jösses vad jag äter clementiner om dagarna, nästan så att det blir överdrivet.
 
Fortfarande kass bloggning men jag är så jävla trött hela tiden. Mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag åker hem.. Orkar inget!
 

Minus tack.

God morgon!
 
Sitter och äter frukost i vanlig ordning.
 
Måste tanka innan jag åker till jobbet, varför gjorde jag inte det i helgen istället?! Jobbigt..
 
När ska det blir lite kallare ute?! Typ -5 grader iallafall.
 
 
 
 
 

Åh.

Barndomsminnen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotboll fotboll!!

En gammal tidningsartikel från -88. Jag och pappa på Rosta Gärdet och kollar på fotboll, jag i vagnen då!
 
 
 
 
 

Jul inspo

 
 
 
 
 
 
 
Allt från weheartit.com...
 
 
 
 
 

Lördag.

Igår efter jobbet var jag helt slut, sov från och till. Det var en rätt tuff dag...
 
Idag åkte jag och Roberth till Marieberg Galleria. Roberth köpte lite kläder men jag köpte ingenting. Vi köpte massa godis och tuggben till Sky, plus en leksak också. Vi åt lunch där borta också sedan så handlade vi på Coop innan vi åkte hem.
 
Har varit jätteseg idag också, måste vara sviter från igår. Nu kollar vi på tv och bara slappar, jävlar vilket tråkigt inlägg.
 
 
 
 
 

Kastat för vind.

Har inte riktigt haft ork till att skriva här.. Den här veckan har jag långa dagar och tidiga mornar på jobbet så är rätt trött när jag kommer hem. Och ikväll ska några tjejer från jobbet ses så då kommer jag komma hem ännu senare :)
 
Tar igen det i helgen! ;)
 
 
 
 
 

Sant.

 

Stop it.

Varje natt drömmer jag något jobbrelaterat, börjar bli liiite trött på det nu. 
 
Bild från google..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bild.

Puss!
 

Jul igen.

Snart är det dags att ta fram julsakerna. Tänker tillbaks på när man var liten. Hade jullov och kollade på jullovsmorgon. Det var mysigt hemma och man undrade vad man skulle få för julklappar. Kollade på bra julfilmer och bara mös. Blir lite ledsen när jag tänker på att det aldrig kommer bli så igen..
 

Blööö.

Never again.. Inte än på ett tag iaf. 
 
 
 
 
 

Fars dag.

Nu har jag plockat fram en klänning som jag hade tänkt ha på mig idag när vi ska fira våra pappor. Jag kommer säkert ändra mig och ha på mig något annat, jaja. Konstigt att man aldrig har något att ha på sig.
 
Strax efter nio imorse plingade det på dörren, det var Basse som kom och väckte Roberth. Jag hade varit uppe länge. Dom drog iväg och käkade frukost, bra att han kom och väckte Roberth annars hade han väl sovit än..
 
Skulle stryka en skjorta förut och två dukar, fan jag är inte bra på det. Stryker aldrig men nu var jag tvungen, man skulle ha en mangel istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stupid girls.

Det finns så många stupid girls..
 
Tur att man inte är som alla andra.

Pulp!

Sitter och kollar på pulp fiction. Älskar musiken i den filmen.

Yes please.

 Det kan gärna få bli lite minusgrader nu..
 
Bild tagen av mig :D
 
 
 
 
 

Lördag

Jag sitter i soffan och gäspar, blev jättetrött efter maten. Vi var och åt på Grekiska kolgrillsbaren förut, åt som en hel karl kändes det som. Basse var med såklart :D Efter vi ätit så åkte vi till City Gross och köpte en massa onödigt skit, dyrt blev det också. Men men. 
 
På förmiddagen var jag och mamma på marieberg och gjorde av med lite pengar. Vad mycket fina julsaker det finns! Köpte inget men kanske gör det nästa månad.
 
Mina grabbar.
 
 
 
 
 

Va fan

Skulle föna håret då en bit av håret fastnar i "propellern" och jag får klippa av det. Kör igång den igen och det bara ryker massa vit rök och det stinker som fasen i hela lägenheten. Det var den hårfönen det... Kul..
 
 
 
 

Morgon ord.

God morgon! Sitter som vanligt vid den här tiden och äter frukost.. Det tar sin lilla tid. 
 
Nu för tiden drömmer jag så konstiga saker, kan knappt förklara hälften. Någon gång ska jag köpa en drömtydarbok eller hur man nu säger.
 
Det första jag gjorde igår när jag kom hem från jobbet var att ställa mig och laga mat. Gjorde en gratäng som räcker i några dagar, skönt att slippa laga mat varje dag :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bra söndag!

 Åhhh denna härliga söndagsångest är nu här. Eller nja, så mycket ångest har jag faktiskt inte. Har ett bra jobb att gå till, men visst vill man att helgerna ska vara liiiite längre. 
 
Större delen av dagen har jag stått i köket. Bakat, diskat, bakat, diskat, lagat mat och så lite mer disk och fix på det. Och sen har jag tvättat också.
 
På eftermiddagen kom svärföräldrarna hit på fika. Jag hade bakat sockerkaka och choklad cupcakes. Dom hade med sig leksaker och godis till Sky, så snällt. Han är bra bortskämd våran lilla korv. Jag fick en amarillys med fin röd glaskruka till. Också jättesnällt. 
 
Jag kom nyss hem efter att ha varit hos mamma och pappa en liten stund. Dom fick några cupcakes dom också :)
 
Nu blir det lite kvällsfix.
 
Bakverk.
 
 
 
 
 
 
 

Fire in the house.

God morgon! Runt 03 tiden inatt hörde jag att det var något utanför fönstret som väsnades. Tittade ut och där stod en brandbild, gick in i vardagsrummet och där står det brandbilar på baksidan.. Jaha.. Vad är det som händer? Brandmän springer i trapphuset och man känner att det luktar rök. Efter ett tag bär dom upp saker från källaren som brinner. Ligger en massa saker här utanför som är avspärrat. 15 boenden i trapphuset bredvid oss fick evakuera, vi klarade oss. Ingen kom till skada men branden är klassad som mordbrand. Det känns som om det alltid händer något här...
 
Hoppas att inget är från vårat förråd haha! Det stinker rök som fasen.
 
 
 
 
 

Lördag

Men hallå. Sitter och kollar på "Så mycket bättre", tycker inte att han den där Olle är så värst bra.. 
 
Dagen har varit lugn. Jag städade på förmiddagen sen så hälsade jag och Sky på hos mormor och morfar och var där en stund. Gick sedan och busade och sprang på rosta gärdet och i hästhagen innan vi gick hem. Lycka är när Sky springer lös och leker och bara rejsar, min bästa kille.
 
Vi skulle ju egentligen ätit på restaurang idag men jag ville hellre laga mat här hemma och så blev det.
 
Nu blir det soffhäng ett tag.
 
 
 
 
 

Dagen.

Hej hej! Haft en jättebra dag i Köping. Fikat,varit på stan och ätit god mat. 
 
Lite lunch.
 
Såå gott! Haha älskar bilden.
 
Stolt moster!
 
Beundrar lillen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig fredag!!

 Heeeej! Idag har jag tagit ledigt för att åka till syrran och Noa och hälsa på. Mamma tog också ledig så hon följer med :) Mysigt. Noa kommer inte få vara ifred en sekund idag haha. Hoppas att solen skiner i Sööping så vi kan vara ute :) Men vi är nog ute ändå, ska gå förbi deras hus som dom har köpt så jag får se :) 
 
Äta frukost, ut med Sky, tanka, hämta upp mamma sen åker vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1a November

God morgon! Sitter här och väntar på att man gröt ska bli klar.
 
Idag är det min och Roberth´s årsdag. I hela 5 år har vi varit tillsammans ♥ Åren går så fort.. Vi är inga som firar och är snuttipluttiga och så utan vi går mer ut och äter på helgen så det gör vi nog. Annars är vi bara hemma och har det bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0