I´m blue

Jag har tydligen lite blått hår!
 
 
 
 
 

Färgning.

Hej hej!
 
Efter jobbet var det dags för ett besök hos frisören. Jag hade tänkt att vi skulle slinga håret men det blev lite annat. Körde på en ombre stil, mörkt upptill och lite ljusare nedtill. Jag försökte ta en bild på resultatet men det blev inget bra, syns typ inget. Nästa gång så blir det lite ljusare och mer markant skillnad, men jag är jättenöjd nu också :)
 
Syns inget men en bild är väl alltid trevligt. Haha.
 
Sky fick godis. Handlade massa plus en reflex scarf så han ska synas bra när vi är ute.
 
 
 
 
 
 
 

Plutti

Sky´s röda läpp efter leken med staffen .
 

Höger i vänster och tvärtom.

 Idag var det studiedag = inga elever i skolan. Så på förmiddagen hade vi lite möte och sånt och på eftermiddagen hade vi aktiviteter. Mitt arbetslag vann :D Imorgon är det vanlig jobbdag och efter det ska jag till frisören, spännande!
 
Idag var jag hos optikern. Undersökningen slutade med skratt och jag sa "Säg inte det här till någon" och klappade honom på axeln när jag gick. Haha jaaa.. Han har nog redan berättat för alla sina optikerkollegor om mig och mina tokigheter. Man får bjuda på sig själv helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag.

Heeeej Måndag!
 
 
 
 
 

Underbara sol

Söndag söndag... What to do?! Började dagen med en mysig långpromenad med Sky i det fina vädret. Träffade en liten staffetik som Sky lekte med i skogen. Vild tjej, Sky blödde efter deras lek haha! Fläskläpp och några revor på kinden. Plutti, men kul hade han.
 
Mamma och pappa var här en sväng förut och hade mig sig fika, gott! Har inte gjort så mycket idag, vi var och handlade och sen lagade jag mat. Skön dag med underbart väder.
 
Skulle behöva städa men det skiter jag i!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you.

 
 
 
 
 
 

Bästis

Någon som kollar på "Så mycket bättre"? Åhh vad bra Miss Li var, gillar henne!
 
Sky är pluttig och sover bredvid mig ♥ Min bästa vän.
 
 
 
 
 

Härlig Lördag

Hallå!
 
Idag mår jag bättre, har varit ute mycket. Superskönt.
 
Runt lunch åkte jag till mamma och pappa för att äta. Mickis, Samuel och Noa var också där. Passade på att gosa lite med Nois. Efter det åkte jag och handlade, hämtade ut ett paket också. Lampan som jag beställde, har fixat i vardagsrumsfönstret nu och det blev så fint.
 
Jag och Sky är ensamma ikväll, jag har nyss ätit en räkmacka, Funderar på om jag ska städa lite här hemma.. Eller om jag ska ta det lugnt..
 
Gosar i mammas knä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ruttet.

Ljudet på min mobil funkar inte... Trasigt, kaputt! Har ingen lust att lämna in den heller, men vore ju bra ifall jag hörde när någon ringde :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul.

Jag sitter och äter gröt och lyssnar på julmusik, längtar till julen. Tänker tillbaks på jularna när vi var små, jag och syrran fick så många julklappar så det knappt fick plats i bilen när vi skulle åka hem.
 
Igår beställde jag årets första julkappar till Noa, julen är ju ändå barnens :)
 
Tänker tillbaks..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sick

   Som jag anade så blev jag sjuk... Har legat i sängen hela dagen och mått som en prutt. Ser ut som en liten tussig fågelunge i håret, står åt alla håll.
 
Sky har varit mer mammig än vanligt idag och legat nära mig prick hela tiden. Jag ska snart ta en alvedon och sen lägga mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who´s that girl.

Okej jag är sur över en till sak, jag känner ingen smak eller lukt! Snorig och febervarm.. Snark.
 
Ska snart ut med Sky på kvällsrundan sen ska jag sussa!
 
 
 
 
 

Sur

Så här känner jag mig just nu! Varför? Joo, för att rockklassiker inte ska sändas i Örebro längre!! Jevligt sur!
 

Radio girl

God morgon!
 
Sitter och lyssnar på musik och har precis ätit frukost, ska börja äta lite annorlunda till frukost och kvällsmat har jag tänkt.. Såå får se hur länge jag tycker att det är gott.
 
Idag slutar jag 16.15 och jag hoppas att det är bra väder för då ska jag och Sky ut i skogen och busa. Igår hade jag två hundar som jag gick med en sväng, det kändes konstigt haha. Inte det lättaste heller när dom var lite busiga, stor och liten :)
 
Snart ska jag fixa Roberth´s frukost, så bortskämd är han..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista avsnittet.

Åh jösses är klockan redan halv åtta! Jag är redan trött men jag måste hålla mig vaken så jag kan se det sista avsnittet av "Torka aldrig tårar utan handskar", jag kommer nog gråta en del.
 
 

Hej igen.

Hej hej! Jaha då sitter man här igen, måndag morgon.. Veckorna bara springer iväg. Fort går det.
 
Igår kväll skulle jag beställa en grej på ellos, och då skulle man få 50 % på dyraste varan. När jag väl ska beställa så fungerar inte sidan, om och om igen.. Blev ingen beställning. Igår var sista dagen som man skulle få just den procenten.. La en beställning nu och då funkade det så klart, fast nu var procenten lägre. Skit ellos, är det inte typiskt?!

Ofeliashus.

Den här fina lampan var det jag beställde, fast en annan skärm. Kommer bli så fint :) Ofeliashus!
 
 

My heart.

Mammas knubbis ♥

Söndag

Men hej! Jag har precis beställt en lampa från en ny favoritsida, dom hade så mycket fint. Där kommer jag nog att handla ofta :) Ofeliashus.com. Tyvärr hade dom inte lampskärmen som jag ville ha meen det löser sig väl. Köpte en liten fin ängel också, ska göra om i vardagsrums fönstret tänkte jag.
 
Vi har varit ute hos svärisarna idag, åt väldigt god mat. Som vanligt satt jag och åt längst, gott :D Blev en promenad med Sky också sen fikade vi. En mysig dag.
 
Nu ska jag åka iväg en sväng.
 
 

Lana Del Rey

Don't make me sad, don't make me cry Sometimes love is not enough and the road gets tough I don't know why Keep making me laugh, Lets go get high The road is long, we carry on Try to have fun in the meantime.
 

Rätt bra låttext :)

Boring

Vi har tråkigt här hemma.. Jag sitter och äter satsumas och kollar på någon dålig film.. Nää usch vilken trist kväll!

hahahihho

Tillåt mig skratta..
 
En dag ska jag berätta.

If

Fränt om det blir så, då har verkligen allt en mening.

Lugnet

Hej! Usch vilket skruttväder det är! Jag vill ut och gå massa långisar med Sky, men han vägrar ju att gå ut när det regnar.
 
Jag har varit iväg en sväng till IKEA och köpt massa doftljus, så nu är förrådet påfyllt :) Handlade på Willys också, mat och sånt där. Fortfarande inget godis :) Idag ska vi äta kyckling och ris och sen blir det ju en sallad till. Ska steka kycklingen i balsamvinäger, det blir så gott då.
 
Egentligen var det väl meningen att jag skulle till optikern men det var så jäkla mycket folk vid köpcentret så åkte inte in dit... Det har blivit något fel på linserna så jag ser så jäkla dåligt, är bara suddigt och jag kisar och spänner ögonen så jag blir tokig. Säkert en utav anledningarna till att jag har ont i huvudet.. Tur att jag har glasögon också, men vill helst inte använda dom på jobbet. Är så trött på glasögon och linser.
 
Nu ska jag väl börja förbereda maten :)

Finally Friday!

 Hallå från tv-soffan! Sitter och kollar på Xfactor, väntar på att JEM ska uppträda. Tycker dom är duktiga :)
 
Idag hade jag en skön jobbdag. jobbade 6.15-13.30 superskönt! Jag och Sky åkte till mormor och morfar direkt och var där i några timmar. När vi kom hem tog jag tag i städningen sen har jag inte gjort så mycket mer :)

Immigrant Song

Kan lyssna om och om igen på den här..
 
Lånat från Youtube ;)

Hemma hos Dolph

Hej! Har fått några frågor angående mitt förra inlägg och I won´t tell ;) Absolut inget allvarligt men jag håller det ändå för mig själv. Så när jag skriver såna där små rader så är det oftast inget superallvarligt så ingen behöver ta åt sig.
 
Pratade med Lisa förut och vi båda grät ♥
 
Nu kollar jag på Berg flyttar in och käkar kolakakor. Sky är som en igel efter mig och vill smaka.

Irri

Vilket skämt, blir förbannad varje gång jag tänker på det.

Jävel vad trött

Jobbat 7.30-18.30... Så jävla trött. Börjar 6.15 imorgon bitti. Måste sova!

Upp och hoppa!

Hej. Lite segt att gå upp idag också.. Sitter och äter frukost sen ska jag väcka Sky och försöka att få med honom ut, det är inte det enklaste, Han är väldigt morgontrött, speciellt om det är lite ruggigt väder ute.
 
Var det någon mer som grät till "Torka aldrig tårar utan handskar" igår? Ungefär världens bästa serie. Synd att det är sista avsnittet nästa vecka, vill se mer..

Klappar.

Jag och Roberth har börjat kolla runt på julklappar till Noa och Elias. Vad mycket kul det finns. Något säger mig att det inte kommer bli en billig jul ;)

Måndag morgon, igen.

God morgon. Usch vad trött jag är! En lång jobbvecka framför mig. Ett möte som gör att jag kommer sluta kl 18.00 imorgon istället för min ordinarie tid som är 16.15.. Tur att jag slutar tidigt på fredag iallafall..
 
Helgen var bra. Lördagen bestod ju av bröllop, det var jättefint. Lisa och Dennis var så fina.
 
Igår var vi ute i Pålsboda. Åt supergod mat sen tog vi upp båten. Både jag och Roberth blev så frusna och trötta ( lite blöta också) efter att ha varit ute på sjön att vi däckde när vi kom hem, haha! Eller ja, Sky däckade också såklart.. Tände massa ljus och tog på mig varma kläder och bäddade ner mig under täcket. Det var behövligt.
 
Idag jobbar jag till kl 17.. Hoppas att det är någorlunda fint väder så man kan ta sig en långpromenad.

Nu är dagen här!

Hallå! Har precis bakat kärleksmums, kul att baka :)
 
Idag är det bröllop! Ska snart tvätta håret och annat sånt där jobbigt, typ raka benen. Så man är fin :D Imorse när jag var ute med Sky tänkte jag på dagen och när Lisa och Dennis kommer gå in i kyrkan, då tårades ögonen på mig. Måste ha med mig en massa näsdukar. Pratade med mamma imorse och hon var lite gråtig när vi pratade om att Lisa ska gifta sig ♥
 
Ska försöka att ta lite bilder på brudparet.

Noa

Idag blir mosters kille 8 månader ♥
 
Tänderna ♥
 
Ute och går ♥

Testing

Hallå! Har nyss testat min bröllopsoutfit, fint :) Trodde att jag hade en maska på strumpbyxorna meeen det löste sig..
 
Efter jobbet åkte jag och Sky till mormor och morfar och åt lite gott. Mysigt.
 
Nu sitter jag i soffan och är trött.

Zig Zag

God morgon! Okej, idag är jag trött... Blir nog pigg efter morgonpromenaden sen, det är -0.8 grader ute.. Skönt :)
 
Härligt med fredag :)

Torsdag

God kväll! Jag och Sky kom nyss in efter en liten kvällspromenad, kallt och uppfriskande!
 
Efter jobbet åkte jag iväg till Marieberg för att leta efter skor till bröllopet som är på Lördag. Jag är ingen skotjej men jag hittade faktiskt två par. Kors i taket. Var även tvungen att köpa vattenfast mascara, gillar inte riktigt det men jag måste verkligen ha det på Lördag. Kommer ju böla som en stucken gris.. Hoppas att jag kan behärska mig.
 
Sitter och kollar på "Hela Sverige bakar" där som gör småkakor, mums! Idag är jag riktigt godissugen, 17 dagar utan godis haha! Crazy.

Kenneth and the knutters

Den här blir aldrig dålig :)
 
Från youtube!

Och här då?

God morgon! Idag hade jag gärna velat stänga av alarmet och somnat om.. Lång dag idag, jobbar till kl 17.15 och efter det ska jag till marieberg och uträtta lite ärenden, hoppas att jag hittar det jag ska så det går fort..
 
Nu ska jag bre Roberth´s mackor och se till att jag också får i mig lite frukost innan det är dags för morgonpromenaden. 2.3 grader idag, mysigt!

tisdag

Hallå! Varit hemma idag också. Känner mig lite sådär men imorgon ska jag jobba igen.
 
Var det någon som såg "Torka aldrig tårar utan handskar" igår? Åh vad bra den var, vill se mer!! Jag som aldrig brukar kolla på serier men den här, den var något extra!

3

Tre sätt att sova i soffan. (Den soffan som han egentligen inte får vara i.. hmm..)
 
Ett ben utanför, lite slappt så där.
 
Den arroganta stilen.
 
Släpp alla hämningar!
 
 
Idag är jag hemma från jobbet, huvudvärk till dess like. Uääck! 

Pigg?

Haft ont i huvudet hela dagen.. Sitter och mår illa och rapar, blä!

Promenix

Kommit in från en skön promenad, frisk luft gör så mycket! Vi mötte pappa och Rocco också :)
 
Gratängen är inne i ugnen, tar alltid så lång tid! Men det ska bli jättegott. Om en timma ungefär ska jag åka iväg till mamma och pappa en sväng, måste verkligen städa akvariumet!!

Baka

Nu har vi precis ätit lite rester från igår. Gjorde en höstsoppa igår och för en gångs skull slängde vi inte det som blev över :D Lite senare ska jag göra en gratäng med köttfärs och bacon i så vi har  till veckan, smaaart ;)
 
Jag ska nog baka snart! Var iväg och handlade förut och då köpte jag mjölk så jag kan göra tigerkakan som inte blev av igår :D Gott! Skulle även vilja göra kärleksmums men har ingen kokos, typiskt. :)

Söndag

Hallå! Jag och Sky kom precis in efter en skön morgonpromenad. Var ute i lite mer än en timma. Nu ska jag fixa någon god frulle!

Underbara Lördag

Hallå. Sitter i soffan och kollar på något program på ettan som heter Fridlyst som handlar om havssköldpaddor. Dom filmar i Grekland, klarblått vatten och sol. Härligt!
 
Idag har jag gått 17 km sammanlagt, man får passa på när det är fint väder ute och man är ledig. Hösten är bra fin! Skogspromenader mår jag bra utav.
 
Vad är grejen med dubbelmoral?! En del är bra knasiga.
 
 
 
 
Jag vill att det här månaden går fort...
 
 

Jag och Sky

Puss, mamma!

Asså.

Skulle baka tigerkaka men har ingen mjölk.... Fan.

Ringhals binner, typ.

Hej! Vilken underbar dag. Har tagit två långpromenader med Sky och vill snart gå på en tredje men det är nog bäst att hålla sig inne. E-on som ligger precis bredvid brinner och det är giftig rök som sprider sig så vi får inte gå ut :D Som tur är blåser det inte mot oss men ändå. Massa brandbilar och poliserna står och avleder folk från området. Hoppas att ingen har skadats.
 
Nu ska jag baka!

Min bebis.

Fredagsmys.

Maaaat

Gapa stort!
 
Gott med köttbulle!

Friday

Hallå! Har nyss duschat och fixat ansiktskräm och lite sånt där tjejigt så här på fredags kvällen.
 
Efter jobbet åkte jag och Sky till mormor och morfar. Åt lite gott och umgicks.
 
Helgen blir lugn, tror det blir ost,kex och räkor någon kväll?! Skulle vara gott.

Det går fort!

Det är fredag idag :)

Var positiv.

God morgon! Sitter och lyssnar på Magnus Uggla, hur längesedan var inte det?! Han har många bra låtar, iallafall hans gamla.
 
Vaknade och kände mig som en solstråle men nu är det mer som ett grått regnmoln.

2012-10-03

Jaha då har den här dagen också flugit förbi. Har spenderat kvällen med Angelica ute på marieberg.Haft det jättemysigt. Vi började med att äta :D Det blev en varsin bakad potatis med skagenröra, supergott. Gick sedan i lite affärer och småshoppade lite. Avslutade med en fika då det blev snickerskakor för oss båda, också det satt fint i kistan. Tack för idag vännen! ♥
 
Har duschat och målat naglarna, snart blir det väl sängen..
 
Idag på jobbet var det dags för skolfoto! Tänka sig att man är med som personal i en skolkatalog.. Det trodde jag
 aldrig att jag skulle vara. Kortet blev nog inte bra.. Hade fullt upp med min elev som inte ville sitta still.. Kan verkligen inte ha blivit bra haha.

Dagens låt

!

Första Oktober

Hallå! Sitter och tråkar lite i soffan.. Ska kolla på X factor och se om det är något att ha. Har precis ätit en apelsin och kokat ägg så det får bli kvällsmaten idag..
 
Jobbdagen har varit bra, och imorgon är det redan Tisdag ;) Åt tårta på vårat möte idag, gottit ;)
 
 
 
 

RSS 2.0