Year after year..

Hallå! Sitter och lyssnar på U2  och Pink Floyd och önskar att det var fredag idag istället.. Känner mig inte redo för måndag!
 
Haft en jättebra helg.  Idag var jag och mamma på marieberg och strosade runt lite. Köptes hundgodis,bebiskläder,mat och lite annat smått. 
 
Här hemma har det varit lugna puckar, Roberth är lite seg från gårdagen. Jag och Sky var ute på en långpromenad förut, det var jätteskönt då vi har inte gått någon långis i veckan då vädret inte vara det bästa bland annat. Hoppas det blir fint i veckan .
 
Imorgon har jag varit godisfri i en hel vecka! Kan ni tänka er det?! Galet.. Har godisstopp till ett visst datum, och än så länge har det gått bra. Haft mina prövningar då det har varit massa godis runt omkring mig men jag har knappt varit sugen, yeha! 
 
Nehej lite kvällsmat kanske..
 
Sky just nu.
 
Klart att Noa ska ha denna snygga!
 
Rock killen.

Lördag

Åhoj! Jag tyckte att den här eftermiddagen kändes lite som en söndag, inte bra..
 
Jag och mami hade det mysigt på stan. Jag köpte en jacka som det var 50 % på som jag ska ha mer som en jobb / hund-promenad-jacka. Sen så blev det en fin dödskallescarf, kan visa bilder imorgon. Lite ljuslyktor och sånt mysigt. Fick leotofflor och leopläd av mami, blir också att visa imorgon.
 
Roberth har varit borta i några timmar, och kommer vara borta i en massa timmar mer :D Han är på klassåterträff, kul! Jag har städat överallt här hemma och fixat, skulle vilja köpa lite nytt men det får vänta :)
 
Om ett tag kommer Annie, mys!

Lörrrrdag

Såklart att det ska regna när man är ledig! Jag och mamma ska gå på stan idag, hoppas det är uppehåll då :)
 
Sky ligger och sover och vill inte gå ut i regnet men snart måste jag tvinga honom att gå ut innan jag åker.

Frukost!

God morgon. Har precis fixat frukost i form av ett kokt ägg och havregrynsgröt, det ska bli gott. Men hela dagen på jobbet kommer jag väl gå och undra om jag stängde av spisen eller inte... Ska be Roberth att han tittar på spisen innan han åker, bara för att dubbelkolla ;)
 
Idag jobbar jag 8.15-13.15! Den tiden har jag en fredag i månaden och det är så skönt.
 
Efter jobbet så ska jag och Sky till mormor och morfar, äta och fixa lite :)

Nu börjas det.

Jag sitter och lyssnar på gamla jullåtar :D

Prick!

Har beställt dom här fina mjukisarna :D

Vezt

Fick en fin väst igår :)

För jag har bara regn hos mig.

Hallå! Fyy vilken huvudvärk jag har haft idag, har varit jobbigt att jobba faktiskt. Men det gick. Skam den som ger sig, eller?
 
Jag gick kvällsrundan med Sky, var skönt med frisk luft. Regnet gjorde mig inget, behövde komma ut :)
 
Vi var hos Rickard och Sara förut, Rickard fyllde i början av månaden så vi firade honom lite, hade även köpt lite grejer till lilla Elias också :)
 
Nu är ögonen torra, dags att ta ut linserna. Fy vad jag önskar att jag slapp både glajjer och linser!

Tisdag

Hallå! Hungrig som bara den när jag kom hem från jobbet så jag mulade i mig 2 mackor, ska snart äta ägg också. Sen ska jag iväg och uträtta lite ärenden.
 
Känner mig trött.

Vill ha

Snygga skor från Nelly.Vardagsskor , Geld Off , China Girl - NELLY.COM

3

Nu är det bara 3 månader kvar till julafton :)

Måndaaag

Måndag igen då.. Nu kör vi?!
 
Inatt vaknade vi utav en duns, Sky ramlade ner från sängen ♥

Bra söndag!

Hallå! Haft en jättebra söndag. Varit ute hos Roberth´s föräldrar och hade det bra. Åt god mat sen åkte vi ut på en liten turné. Ut i skogen för att se lite djur men det var inga som ville visa sig. Till slut åkte vi till någon hjortuppfödning och såg en massa hjortar, så då fick vi se lite djur iaf :) Åkte sedan mot kvarntorpshögen och tittade på utsikten. Härligt!
 
Svärmor och jag.
 
Lite kass bild men men..
 
Någon var trött :)

Väntans tider...

Men hej! Sitter och väntar på att Sky ska vilja gå ut men han verkar inte ha några planer på att göra det.. Hade det varit fint väder hade vi varit ute för längesedan, men så fort det är regnigt så vägrar han att gå ut. Skrutt. 

Hajen

Ser ni hajen? Sky´s gosedjur :D

Gott med krokar

Hej! Vilken regnig lördag vi har, blir riktigt seg av det här vädret.
 
Dagen började med en promenad uppe i spåret med Alexandra, kul att ses det var ett tag sedan. Pratade en massa om förr i tiden bland annat :)
 
Mickis, Samuel och Noa var i stan så jag var tvungen att goa lite med Nois såklart.
 
Mmm majskrok!
 
Fixar lite.
 
Hallååå moster vad gör du?
 
 Tar en till krok istället..
 
Ahmm!!
 
Älskade Noa. 

Fredag

Jag är nyvaken :D Har sovit i ett par timmar, Sky var inte seg med att lägga sig i sängen, och han ligger fortfarande kvar.
 
Idag slutade jag 13.30, det var jätteskönt och rätt behövligt kan jag tala om. Jag och Sky åkte till mormor och morfar efter att jag slutat. Åt god mat och hade det bra. Sky var överlycklig när han kom dit, sprang som en tok. Han har inte varit där på ett tag. Han åt allt som han kom åt. Ville till och med ha hallonbåtar och det brukar han aldrig äta. Plutti.

Bang bang

Det är ju ingen big deal liksom..

Anger

Dagens låt.

Torsdag

God morgon! Sitter och äter frukost. Idag börjar jag kl åtta så då passar jag på att äta en längre frukost och lyssnar på musik :) Bra start på dagen.
 
Det var jättekul att tjejerna kom hit igår, maten blev god och Annie hade gjort en hallonpaj. Evelina hade köpt med sin två chokladkakor så då hade vi helt plötsligt fyra stycken. Vi alla var så mätta så vi åt inte mycket av chokladen. Men jag ska nog smälla i mig en del under dagen ;) Tar med en till jobbet iallafall. Paula hade med sig en bukett blommor, gulligt!
 
Jag har pyttelite ont i halsen, hoppas det bara är sånt där morgon ont så att det inte håller i sig länge :)

Pizza

Hallå! Snart kommer några tjejer från jobbet hit, vi ska äta pizza. Sån som man gör själv alltså :) Annie skulle fixa efterrätt, spännande vad det blir! Jag köpte lite choklad också, havssalt och mint. Gött!
 
Nu ska jag duka och fixa :)

Plutti

 ♥

Hair

Imorgon ska jag färga och klippa håret :)
 

Hallå måndag!

Haft ont i huvudet hela dagen på jobbet, inte kul! Lång dag också, till klockan 17. När jag kom hem åt vi lite tacos, rester från i fredags. Nu har jag bakat kolakakor och första plåten är inne i ugnen, smaskens! När jag har ont i huvudet blir jag alltid sötsugen, så då tycker jag att jag kan få äta lite kakor :D Förra veckan hade jag ont i huvudet nästan varje dag, uuhh... Men jag bakade inget då iaf :)
 
 

Tänd ett ljus

Dagen började med en promenad med mamma och Rocco (Sky har fortfarande vila) vi gick 5 kilometer. Åt frukost tillsammans också, havregrynsgröt. Cyklade hem till mina grabbar och fixade lite här hemma, känns som om jag alltid pillar med något? Tvättat och fixat. Roberth åkte och handlade medans jag lagade maten. Idag blev det bacon inlindad kyckling med balsamvinägersås eller något sånt...
 
Sen begav jag mig ut på en promenad i min ensamhet, betade av 9 km. Snaaaart får Sky gå längre rundor. 
 
Har bakat nu på kvällskvisten. Kladdkakemuffins. Kanske blev lite väl kletiga.. Det är min tur att ha med fika till mötet på jobbet imorgon. 
 
Tänt massa ljus och fixat, Sky har smygit iväg till sovrummet såklart.. Nöjd kille!
 

En gång i tiden





Jag saknar mitt långa, röda hår!!

Besök

Gos!
 
Gulleplutt.

Här var det bullar!

Hej hej! Har precis ätit frukost, väntar på att lilla familjen från Köping ska komma :) Samuel har beställt bullar,dom bakade jag igår, riktigt kul att baka bullar faktiskt :) Men jag har inte smakat en enda faktiskt, bara lite deg medans jag bakade. Jag är inte så mycket för just bullar, mer för kakor :D
 
Igår efter mitt bullbak så kom Annie. Vi fixade tacos och bara mös och pratade en massa. Åt god choklad sen somnade vi båda i soffan haha!
 
Nu på morgonkvisten städade jag och fixade lite, väldigt skönt att vara morgonpigg faktiskt :)
 
Snart kommer mosters gos ♥

Torsdag

God morgon! Sitter och äter frukost, idag börjar jag klockan åtta. Sovmorgon och allt nu när Sky inte är hemma :) Det händer inte var dag.
 
Har möte idag så slutar 17.30!
 
Friluftsdag på förmiddagen, blir att grilla korv med barnen bland annat. Mys!

Rottis

Min kärlek till Rottweiler´s börjar komma tillbaka... 

Sky har semester

Hallå! Ikväll så har vi lämnat Sky hemma hos Marion och Göran. Lite semester för vårat hjärta. Känns så bra när han är där.
 
Nu ska jag titta runt på olika bloggar sen blir det nog sängen :)

Kass

Jaha nu blir det en sån där tråkig och snabb uppdatering igen..
 
Jobbade länge, till kl 17 för att vara mer exakt. På vägen hem stannade jag förbi hund och katt specialisten och köpte lite godis och tuggben till Sky. Han fick även en pipboll :) Såg även ett jättefint/varmt täcke som jag kanske ska köpa till honom när jag fått lön. Klart han ska ha varma "kläder" i vinter, han har ju även sin fleeceoverall men jag vill att han ska ha en annan också ♥
 
Mamma och pappa var här en kortis, Sky fick en påse frolic. Bortskämd som han är ;)
 
Nu ska jag äta sen kvällsmat, hallon med vaniljyoghurt.

Nude magique

Köp den gott folk, superbra!

Lisa + Dennis = sant

Jag var ju på möhippa igår för fina Lisa som gifter sig i Oktober med sin Dennis. Jag tog inga bilder så det blir inget roligt om jag skriver om allt och har inga bilder. Men det bästa från hela dagen när Lisa får frågan: "Vad är det bästa med Dennis?" Hennes ögon fylls med tårar och håller händerna för ögonen ett tag, (jag sitter och bölar i soffan såklart) sen så säger hon: "Han är bäst" Alltså det ögonblicket var så fyllt av kärlek.  Jättesvårt att förklara det i bloggen men det var så fint. Jag sitter och gråter nu och torkar näsan.

No plans

God morgon! Dagen är oplanerad, rätt skönt men jag skulle ändå vilja att det hände något :)
 
 

Lördag!

Hallå! Vaknade rätt tidigt och kunde inte sova, tror att klockan var 6 eller något.. Väntade på att Sky skulle vakna, strax innan kl 7 hörde jag han tassa runt i vardagsrummet så då tvingade jag ut honom på en liten pinkrunda. När han hade fått sin medicin gick jag själv ut på en promenad på 6 km, skön start. 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, ska upp på stan och fixa lite sen..

ZzzZZzz

Känner mig lite rastlös.. Ska försöka att vara uppe till elva, tänkte gå sista kissrundan med Sky. Inte säkert att han vill gå ut så vi får se.
 
Vi åkte iväg till macken för att köpa lite gott, det tog snabbt slut. Roberth köpte en äcklig godispåse så jag delade med mig utav min, såklart :)
 
Gäsp!

Ledig fredag

Hej hej! Har varit ute och gått en sväng, gick upp till spåret och det hela slutade på 1 mil. Kändes konstigt att Sky inte var med :)
 
Roberth är iväg och fixar mat, skönt att slippa laga mat idag faktiskt. Har gjort så mycket annat :)

Dagen efter

Det är en trött liten kille här hemma. Han är så duktig, verkar inte bry sig om att han har en massa stygn efter kulorna. 5 minuters promenaderna känns lagom då han inte är så jättepigg på att vara ute. Bara han får pinka av sig är han nöjd. Jag ska ut i skogen när Roberth kommer hem i eftermiddag.  :)
 
 

No worries

Idag var det dags för Sky´s kastrering. Det var Roberth som hämtade och lämnade honom hos veterinären, jag jobbade. Tur det, så jag hade annat i tankarna.
 
Allt gick jättebra. Jag trodde att han skulle må jättedåligt när jag kom hem. När jag kom innanför dörren så ligger Sky i sin bädd. Ser lite trött ut men svansen börjar vifta och han kommer och hälsar som vanligt. Min lilla plutt. Jag trodde att han skulle ligga kvar och vilja vara ifred, tvärtom. Kändes jätteskönt. Han har lekt med sina gosedjur och kuddar precis som vanligt.
 
Nu ligger han bredvid mig i soffan och sover ♥

Tisdag

Hallå!
 
Jaha då är det snart dags för sängen.. Imorgon har jag öppning och börjar kl 6.15, tur att man är morgonmänniska :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket vettigt, Efter jobbet åkte jag och handlade. När jag kom hem gjorde jag en ost och skinkpaj där jag också hade i spenat,rödlök och soltorkade tomater. Det blev jättegott.
 
På torsdag kastreras Sky, önskar att det redan var gjort.. Min lilla plutt.
 
 

Bulle

Jag vill ha...
 
Bilden är tagen från weheartit.com

Insane in the brain

Var ute på en promenad med Sky, när jag kommer hem är disken diskad och golven dammsugna. Så jäkla underbart. Roberth kan han!
 
Idag var jag på Cytologprovtagning på egen begäran, har inte känts så bra down under och jag var hos vårdcentralen för detta förra veckan där läkaren lugnade mig och min dödsångest minskade lite. Rädslan för cancer och att dö går nog inte riktigt över förrän jag får tillbaks svaret från provet idag. Visst läkaren tog blod- och urinprov förra veckan och allt var bra men jag kan inte vara helt lugn än.
 
Varför ska man alltid tro det värsta? Jag brukar inte vara den som känner efter och tror en massa men när det handlar om ett ställe där man inte kan se eller känna något speciellt så blev jag orolig och direkt trodde jag att det var livmoderhalscancer eller något sånt och förberedde mig på det värsta, dumt!!
 
80 kr kostade det mig idag, Sveriges sjukvård ska man inte klaga på.
 
 
 

Friendship

Jag har gjort mitt val :)

New in

Köpte denna igår på H&M, köpte även en svart. Så skönt med lite längre så kan man bara ha ett par leggings till :)

Green jacket

Jag och mamma var på marieberg idag. Jag köpte en jacka och sen lite smågrejer.
 
Inte svart för en gångs skull :)
 
Fick en leopardhalsduk av mamma.

Äppelpaj

Roberth var sugen på äppelpaj så jag ställde mig och gjorde en. Hans favorit, knäckig äppelpaj. Här är receptet:
 

 

Tillagning

4-5 äpplen av syrlig sort,t.ex Aroma el Gravensteiner
150g smör
2dl havregryn
2dl vetemjöl
2dl strösocker
1/2dl grädde,visp- eller mellan-
1/2dl sirap
1/2tsk bakpulver

Lägg de skalade och skivade äpplena i en ugnsfast form.Smält smöret i en kastrull och rör sedan ner övriga ingredienser.Bred blandningen över äpplena och grädda i 175° ca 25 min.
 
Knäckig och god ;)
 
 Jag lovar jag har gjort den själv :)
 

Fixar Söndag

Idag är det grått ute.. Inte lika fint som igår. Blir nog en fixardag idag skulle jag tippa på. Tvätta,städa,köpa hundmat,köpa cykellysen och handla mat. Vad roligt ;) Tror nog att jag ska spela bingolotto ikväll och vinna en massa pengar och kanske en ny bil. Skulle inte sitta fel.
 
Nähä lika bra att sätta igång!

Skogen

Skönt att gå i skogen
 
Sky var på språng
 
Det är så skönt att gå i skogen. Sky var så duktig, vi mötte två hundar som gjorde utfall och Sky gjorde inget. Då blir man stolt. Han har mognat med åldern ;) 
 
Jag ser fram emot många och långa höstpromenader när det är lite kyligare ute, så mysigt. 

Vilken bra Lördag!

På förmiddagen åkte jag och svärmor till Smultrongården. Vi tittade och tittade, så fina saker. Vi hade tur med vädret så vi satt utomhus och fikade också. Jag handlade inget (jag väntar tills dom har julmarknaden) men Marion köpte ett jättefint vinset. När vi var klara där åkte vi en snabbis till mamma och pappa där syrran och hennes lilla familj var. Jag gosade lite med Noa innan vi skulle åka igen. Vi åkte upp på stan och åt mat på Formosa. Vi passade på att äta kinamat när Roberth inte var med, han tycker ju inte om det :)
Det blev lite shopping på stan där jag köpte tre tröjor till mig och sen en t-shirt till Roberth.
 
Jag kom hem vid fyra tiden tror jag. Böt om sen knallade jag och Sky iväg mot Karlslundspåret där det var rätt så mycket folk, det är ju "jogga jorden" runt där nu. Promenaden slutade på 1,1 mil.
 
Nu slappar jag i soffan och äter choklad :)
 
 

RSS 2.0