Lördag.

Världens goaste små tåsingar.


Fredag!

Theodor sov 9 timmar i sträck inatt också, vilken kille! Somnade efter matning på morgonen och sov några timmar igen.

Nu ligger han i vagnen och halvsover, ska passa på att äta om han somnar tänkte jag.



Inatt.

Inatt fick vi ca 9 timmars sömn, det tackar vi för :) Theodor var vaken nästan hela dagen igår och natten var inget vidare. Men inatt var han väl så trött min lilla snutt.


The boys.


Bad.

Idag har Theodor badat. Han ligger still och tycker att det är mysigt :) Badkillen ❤


Fredag.

Jaha då var den här fredagen snart slut. Roberths jobbvecka är avklarad och nu är han ledig i helgen och är hemma med oss. Jag tycker att dom här dagarna när jag varit själv med Theodor har gått bra. Vi har det bra här hemma, han är ju så snäll min lille plutt. Sky är snäll och har inga högre krav på promenaderna , för det kan vara lite svårt ibland och få allt med hund och bebis att funka. Ibland blir det en sväng runt huset och ibland en sväng runt om i området, beror alldeles på :)

I helgen vill jag bara ta det lugnt, har inga planer på något annat iallafall.


4.

Ja igår blev ju Theodor fyra veckor, vad fort det går :)



Torsdag.

Nu på tidiga morgonkvisten ville inte Theodor sova, kl fem gick vi ut en sväng. Skönt med frisk luft.


Theodor och Sky.

Mammas hjärtan.


3

På nätterna känner jag av att det tredje rummet fattas. När Theodor vaknar så går jag ut med honom i vardagsrummet och matar och tröstar sen så somnar jag om i soffan om det finns möjlighet till det. Jag är så trött på det här vardagsrummet. Sitter här dag in och dag ut. Vill att Theodor ska ha ett eget rum som vi kan "gömma" oss i om nätterna så vi inte väcker någon. Känner att jag blir deprimerad pga att vi bara bor i en tvåa.. Jaja..


Tisdag.


Kusin.

Noa körde vagnen idag ❤


Mitt grodbarn❤

Kan ju inte bli sötare.


Hotell.

Ja idag checkade jag och Theodor ut från hotell västhaga ;) Vi har haft det superbra hos mina föräldrar, bästa helgen på länge. Ätit gott och blivit omhändertagna. Skulle bara sova där en natt men vi sov där i tre nätter, jättemysigt. Skulle kunna stanna kvar längre haha! Men så kan man ju inte hålla på, har ju mina grabbar här hemma att tänka på.

Jag har världens bästa föräldrar, älskar er! ❤


Fredag.

Igår kväll åkte jag och Theodor till mina föräldrar för att sova över. Det var mysigt, vi är fortfarande kvar och vi sover nog över inatt också haha! Jag var hemma en liten stund imorse, då gick vi en sväng med Sky sen skjutsade Roberth hit mig igen då jag och mamma skulle till mormor och morfar. Theodor var ju också med såklart. Vi åt god köttfärspaj och umgicks lite.

Det är skönt att vara här, våran lägenhet är ju så liten. Här har man lite mer utrymme. Sen så tar mamma mer än gärna Theodor så jag passar på att slappa lite. :)

På måndag börjar Roberth att jobba igen, 6 veckors semester är nu slut. Vad fort det går, kommer sakna att ha honom hemma. Nu ska jag ta hand om både hund och bebis själv. Tur att Sky är lugn inomhus och tycker om att ligga och sova i soffan, bästa Sky. Det är lite krångligt att gå ut med hund och barnvagn haha, men det vänjer jag mig med snart.

Hoppas det blir fina höstdagar så vi kan röra på oss mycket. Nu blir det inga långa rundor, tar det lugnt. Är ju bara tre veckor sedan förlossningen, måste vara rädd om kroppen. Nu har jag inte ont längre iaf det är jätteskönt. Kroppen läker och återhämtar sig.

Snart börjar Doobidoo som vi ska kolla på :)


Groda.

Min lilla groda :)


Onsdag

Imorgon är det tre veckor sedan Theodor föddes, vad fort det går! På ett sätt skulle jag vilja spola tillbaks tiden till den dagen han föddes. Vilken upplevelse det var. Skittufft men vad häftigt det var att föda sin son! När dom la honom på min mage, när Roberth klippte navelsträngen, när vi fick in den omtalade brickan med goda mackor och dryck på. Och flaggan såklart :) Jag vet att jag var så himla besviken över att vi fick ligga kvar på bb så länge, jag ville bara hem. Men samtidigt var det mysigt. Vi hade vårat rum, vi hade vårat lugn och bara mös om dagarna. All underbar personal som tog hand om oss, dom var guldvärda.

Men samtidigt så är det ju hem man ska. Första dagen var det konstigt, jag hade ju ingen sköterska att ringa på haha! Jag tycker att vi har varit duktiga dom här veckorna som vi varit hemma, man blir mer trygg för varje dag som går. Theodor är väldigt snäll också så jag hoppas att han fortsätter att vara det haha.

Idag har vi testat lite ersättning eftersom han inte hade gått upp något på senaste kontrollen. Ammar varannan timma för att få upp honom i vikt så då kan det vara skönt att ge lite ersättning. Vi ska väga honom imorgon igen så hoppas han gått upp i vikt.


Här var det tyst!

I söndags var jag och Theodor hos mina föräldrar hela dagen. Det vankades fika och syrran och hennes familj skulle också komma. Det började bli kväll och det slutade med att jag och Theodor sov över hos dom. Det var jättemysigt och vi blev verkligen bortskämda, har inte sovit där sedan jag bodde hemma. Det blev måndag och jag och mamma umgicks hela dagen, vi var kvar där tills på kvällen. Kunde sovit där en natt till men det kom jag på när vi kommit hem haha. Men vi kanske sover över igen i helgen ;) mysigt att vara med familjen.


Finaste.

Mammahjärtat smälter, min fina lilla kille.


Lördag.

Just nu ligger jag i soffan och hoppas på att Theodor ska somna, men han verkar inte ha några planer på att göra det. Fast hellre att han är vaken nu än inatt :)

Idag har vi varit ute hos Theodors farmor och farfar och firat farmor som fyllde år tidigare i veckan. T fick också träffa sin farbror :) Åt god mat och tårta.

När vi kom hem blev det oväder, massa regn och åska. Sky blev rädd och gömde sig inne i badrummet, han som vägrar att gå in där annars.


Skrutten.

Du är ju så snuttig och söt ❤


Fredag.

Bra natt det tackar vi för :)


Torsdag.

Vad skönt att det regnar idag. Skönt att det inte är så varmt.

På förmiddagen kom Lisa och hälsade på, hade med sig fina blommor. Jag älskar blommor, så fint att ha en bukett ståendes på bordet.

Efter hennes besök hade vi en tid på BVC där Theodor skulle vägas, han hade gått upp 100 gram sedan i måndags så det var bra :) Han kissade på vågen, hehe.

En stund efter vi kommit hem så kom Jessica och hälsade på. Hade med sig en tuff body från sweet poison till Theodor och sedan ett gosedjur som skulle bli hans favorit sa hon ;) Så den får vi se till att ha med överallt :)

Nu njuter jag av lugnet medans Theodor sover, ligger och lyssnar på regnet. Han har varit vaken mycket idag också.


Onsdag.

Jag längtar tills jag kan röra på mig lite mer, känner mig så himla instängd i våran varma lägenhet. Värken börjar bli bättre men vågar ändå inte gå mycket.

Theodor har varit vaken mycket idag också, sover nu och ska väckas om någon timma för mat. Igårkväll ville han inte sova, somnade inte förrän kl 01. Men som tur var så sov han hela natten och jag fick väcka honom kl halv åtta när det var dags för frukost.

Han börjar redan bli starkare i nacken, lilla killen.

Jag ska skriva en förlossningsberättelse när tid och ork finns :) kommer inte ihåg så mycket men har beställt förlossningsjournalen, det ska bli mycket intressant att få läsa den. Känns som om jag var superklen.. Fast äsch, jag födde våran son efter ca 15 timmars kämpande så jag tycker ändå att jag var duktig :)


Tisdag.

Dagarna är olika. Igår sov Theodor nästan hela dagen, och idag har han varit vaken väldigt mycket. Varit vaken sedan imorse och somnade inte förrän runt 15-15.30 tiden på eftermiddagen. Jag ska snart väcka honom för lite mat, får se hur mycket det uppskattas haha!

Det är inte lätt att vara liten och ledsen, att inte kunna säga vad som är fel. Man känner sig så hjälplös. Men vi har haft tur, idag är det första gången han har varit riktigt ledsen i flera timmar så ska inte klaga. Hoppas att natten blir bra iaf.

Nehej nu ska jag väl väcka honom. ❤


Måndag!

Just nu ligger jag och väntar på att en liten kille ska vilja somna, hade varit perfekt ifall han somnade nu :) Meeeeeen det blir nog att vara vaken ett par timmar till. Idag var vi till BVC för att väga och mäta honom, han hade växt 2,5 cm :)

Efter det besöket så bjöd mamma på mat, det var gott. Jag stannade där i typ 5-6 timmar. Skönt med lite miljöombyte då jag mest ligger hemma i soffan om dagarna, tråkigt!

Vi gick till affären och jag kände att det blev för jobbigt för mitt lilla underliv haha! Värken har blivit bättre men fortfarande rätt ont. Om någon vecka är det nog borta :) Ska bli skönt att kunna gå lite iaf.


Liten kille.

Kul att göra miner :)


Första gången.

Igår var det första gången som vi åkte ut till Theodors farmor och farfar. T spenderade dom första timmarna med att sova så han var lite osocial haha. Men sen var han vaken ett tag iaf, alltid något :) När vi åkte hem så regnade, tror T tyckte det var mysigt att åka bil. När vi kom hem åt T sen så somnade han för natten och jag fick väcka honom kl 5 för lite mat. Somnade om och han sover fortfarande, lilla hjärtat.

På bilden sitter han i bilen och myser :)


Fredag.

Idag har varit en väldigt lugn dag. Bara varit hemma o tagit det lugnt, Theodor har sovit väldigt mycket idag så jag förbereder mig på en vaken natt.

Imorgon ska det vara supervarmt, jag längtar faktiskt till hösten.. Ska bli skönt när det blir lite svalare, skogspromenader med Sky och Theodor.


1 vecka.

Om några timmar är det exakt en vecka sedan Theodor kom till världen. Kl 11.37 , det klockslaget kommer jag aldrig att glömma. "En värk till sen är han ute" sa dom på förlossningen. Jag använde mina sista krafter och tog i allt jag kunde, och sedan kände jag hur han kom ut. Upp på mitt bröst och vi fick äntligen se dig, våran lille pojke. Tårarna rann och det var det lyckligaste ögonblicket i mitt liv. Älskade lilla Theodor ❤


RSS 2.0