Bye bye 2013, vi ses aldrig igen.

Jaha nyårsafton idag då! Jag ska snart gå och lägga mig, är väldigt trött och Theodor sover så då är det bara att gå och lägga sig. Han vaknar väl snart, kanske vi får se lite raketer då. 

Året som gått då? Tänker inte skriva en massa saker. Den 25e Juli blev jag mamma till våran älskade Theodor. Det slår allt. Våran fina lilla pojke. 




GOTT NYTT ÅR! 

Den känns som söndag.

Åh jag tror att jag håller på att bli sjuk. Det har jag ingen lust med.. Syrran och hennes familj är magsjuka. Lilla Hedda på två månader och Noa som är 22 månader. Mosters små hjärtan är magsjuka :/ ❤

Krya på er❤

Idag träffade jag Lena och Gittan från jobbet. Vi var hemma hos Lena och hon bor mitt emot oss typ så det var väldigt nära. Det var så trevligt att ses och sitta och prata. Jag var inte där så jättelänge, kanske en timma, sen fick jag bukras och sprang hem haha. Alltså min mage har varit ur funktion dom senaste dagarna. Ibland undrar jag ifall jag äter något som jag inte tål.. 

Sen kom Marion och Göran hem till oss. Hade med sig goda bakelser, tulpaner och grejer till Sky. Dom är så snälla. Roberth och Göran satte ihop Theodors stol så nu kan han sitta med oss vid bordet, så mysigt. Sen så fixade vi mat och åt gott. En bra dag! 

Igår så somnade Theodor så sent, klockan var 0.30 när han somnade. Helt galet han är aldrig uppe så länge. Var jätteledsen och höll på, undra om det är tänder som spökar? Ikväll somnade han strax efter klockan halv tio, mycket bättre! Hans sovvanor är inte alls bra nuförtiden. 




Två pics.


Bilder från promenaden imorse. 

Så fint i skogen. 

Hej o hå.

T hostar och håller på, bara han inte blir sjuk.. Undra hur länge vi kommer vara uppe ikväll / inatt. :) 


Vägrar fortfarande att sova. 

ZzzZzZz

Ikväll vill vi inte sova



Tankar.

Det var så kul att få besök förut. Vi jobbade ihop på skolan så det var kul att prata om dom "gamla tiderna". Det är cirka 7 månader sedan jag slutade där och det känns som om jag aldrig jobbat där, jätteknepigt. 

Det jag har tänkt på den senaste tiden är att dom som såg mig nästan varje dag under graviditeten, dom jag pratade så mycket med, dom som såg magen växa att det helt plötsligt "tar slut". Jag tyckte väldigt mycket om mina arbetskamrater och ibland saknar jag dom och jobbet. Det var så kul när vi alla unga vikarier jobbade där. Nu gör alla annat.. Jaja. 

Ibland tänker jag lite på sånt. Ibland känner jag mig ensam osv osv. 

Jag har också märkt att när man blir mamma så märker man vilka vänner som bryr sig och vilka som inte gör det. Dom som aldrig frågar hur det går, hur Theodor mår. Visst att man är olika och att man är på olika stadier i livet men nog skulle jag vilja veta hur mina vänners barn mår. Även om man själv jobbar mycket så är det inte mycket begärt att bara skicka iväg ett sms och fråga hur man mår. Man behöver inte ses bara för man skickar ett sms. Jag tänker inte försöka att skicka mer sms o fråga hur det är och om man ska ses någon dag, jag fattar.  Jag fattade för längesedan. 

Som sagt, man märker vilka ens vänner är och jag är VÄLDIGT glad att jag har dom. 



Nu är julen slut slut slut.

Regnet smattrar mot fönstret, tur att jag och T tog oss en långpromenad i förmiddags. 

Jag har plockat undan alla julsaker nu, känns skönt faktiskt. Det fattas bara en ny blomma i fönstret nu sen så får det duga :) Kan lägga upp bild på det imorgon. 

Nu ska jag fixa i ordning en fruktsallad, får besök snart! 

Blommor.

Idag köpte jag mig en bukett blommor. Nu ska jag bara plocka bort julen så dom passar bättre i köket :) Ska ta fram mina lila gardiner och låtsas att det är vår. Det är ju nästan vårväder ute, vad hände med vintern? Jaja vi slipper den inte, kommer nog igång snart.


Theodor har nyss somnat i sin vagn. När han sov förut så grät han jättemycket i sömnen. Gnällde och höll på. Mardrömmar eller något annat som bråkar. Hoppas han sover bättre nu. Natten var så där så det vore nog bra för honom om han sov ett tag, men antagligen blir det nog bara en kortis. 



Rubrik.



Skål! 

Fredag.


Idag känns det verkligen som om det vore söndag, knäppt. Oj inget kul att blogga idag.. 

Mage.

Nu ska det bara snurras runt på mage här hemma. Sen när han väl ligger på mage blir han förbannad för det är jobbigt att ligga på mage haha. 


Juldagen


Min lilla fis ❤

Julen 2013.

Jag skriver lite kort om gårdagen.

Det första firandet var hos min mormor och morfar. Där var också mamma,pappa och syrran med hennes familj. Vi åt kalkon och det var väldigt gott. Efter det var det dags för julklapparna. Det låg väääääldigt många under granen. Vi alla fick mycket bra grejer, fast vi knappt önskat oss något. 
Theodor var så snäll och somnade efter ett tag i sin mormors famn. Då passade vi på att göra oss i ordning för nästa firande så vi åkte hem för att lämna av och hämta klappar till nästa firande. 



Vi åkte till Roberths föräldrar och där var också hans mormor,morfar och brorsa. Där åt vi också gott mat och det var väldigt mycket paket under den granen också haha.

 Lilla T fick så mycket fint. Kläder,leksaker,stol osv. Han skötte sig så bra hela dagen,världens bästa lilla kille som dessutom blir 5 månader idag ❤


Ligger på sin gosiga fårskinnspläd som 
han fick. 


Vi hade en superbra julafton, så himla tacksam för allt. 

God jul!

Vi har haft en toppen toppen dag. Theodor har fått sjukt mycket julklappar haha! Jag skriver om dagen imorgon och lägger upp bilder :) 

Bästa julen ❤

Det är bara en natt kvar sen kommer julen..

Ohhhh vad ska jag skriva..

Imorgon är det ju julafton. Förra julen låg Theodor i min mage❤. Nu är han med oss och ska fira sin första jul, älskade T. Våran första jul med våran son, lilla familjen. Ser fram emot morgondagen. Vara med dom man älskar. 

Sky hjälper till att slå in paket, gick jättebra... Haha. 



Far och son. 





Regn,plusgrader och blåst!

Lördag! Jag undrar varför jag bloggar.. Har aldrig något intressant att skriva ändå, kanske tar bort bloggen snart. Ska fundera på det. 

Roberth är julledig nu, i 17 dagar tror jag vi kom fram till? Det ska bli mysigt att ha honom hemma, han ska få se hur vi har det här hemma om dagarna haha! Inte alltid så lätt som han tror.. 

Det är grått ute idag också, usch! 

Lite senare ska jag iväg till min mormor och morfar och äta gott! Jag har bjudit in mig själv haha. 

Jag längtar till julafton, tänk sen om några år vad kul Theodor kommer ha med sina kusiner. Noa,Hedda och Elias. Bästa kidsen! 

Julafton är barnens dag ❤

Fredag

Idag hjälpte jag mormor och morfar att fixa deras gran, den blev fin. Jag önskar att vi har plats med en gran nästa år.. 


Mitt fina blåmärke 



Skyyyy




Soffpotatisen.

Jag måste göra mer om dagarna känner jag. Gå mina långpromenader,fixa här hemma o lite sånt. Men samtidigt har jag inte ork till att göra något varje dag. Sen så kanske det inte går pga Theodor, sånt vet man aldrig. Sover han, då vill man ju inte stöka och väcka honom liksom. 

Nu kommer ju Roberth vara ledig i ca två veckor, då får jag se till att göra lite mer vettigt här hemma. Inte bara ligga i soffan i mysbyxor ;) 

Blir vädret bättre så blir jag nog lite piggare! 




Theodors dag


Theodor sov gott i sin mormors famn förut idag. 


Läst julkort från sin farmor och farfar. 


Sovit i soffan. 

Tisdag!

Idag var jag och Theodor hemma hos Angelica. Det var första gången jag hade med T dit och han var så duktig. Han satt så bra i deras soffa. När vi gick hem sen så somnade han direkt när vi kom utanför porten, lilla snutten man blir trött av att gosa med tant Angelica ❤


Han var så varm så han fick sitta i bara bodyn, hans söta små knubbeben är ju bara för underbara. 

Tack och god natt.

Imorse var jag ju på vårdcentralen med Theodor. Prickarna har ju blivit bättre så egentligen hade vi inte behövt gå dit, men ändå bra att dom kollade upp det. Sköterskan tyckte att Theodor kunde stanna hos dom hela dagen eftersom han var så glad och gullig ❤ Min fina lilla pojke, låg där på britsen och skrattade. 

Roberths mormor och morfar kom och hälsade på oss idag, det var kul att träffa dom. Dom hade ju inte sett Theodor sedan han var nyfödd så nu var det verkligen på tiden att vi sågs. Får inte dröja lika länge tills nästa gång vi ses! 

På kvällen gick jag och Theodor hem till Lisa. Drack glögg och åt pepparkakor, det var gott och mysigt. T skötte sig exemplariskt, glad hela tiden. Världens bästa T! 

Det var en bra måndag, nu ska jag gå och lägga mig. 



Söndag

Jag tänkte skriva en rad om det fina vädret vi har meeeeen jag skippar det. 

Vi har inte gjort så mycket vettigt idag. Eller jo jag städade och det var ju lite vettigt. Sedan en promenad i regnet, det var skönt men jag hade alldeles för mycket på mig så glasögonen blev alldeles immiga haha. Plus blöta av regnet, skulle haft linserna! 

Ikväll ska jag och T sova hos mamma och pappa då vi ska till vårdcentralen tidigt imorgon bitti. Vi bor ju också rätt nära men dom bor närmre haha! Kan vara skönt att slippa stressa här hemma på morgonen, Sky som ska ut och allt. 



Lördag.

Jag skulle kunna sova en stund, men det ska jag inte. Theodor sover i sin vagn, hoppas han sover en stund för han har inte sovit så mycket idag. 

På förmiddagen åkte jag och Theodor till Köping för att hälsa på syster och hennes familj. Det var jättemysigt att vara där. Blev bjuden på pannkakor och fika, gott :) 

När vi kom hem så hämtade jag ut lite paket på Coop som jag sedan slog in. Blev lite julklappar så nu är allt klappat och klart. Skönt att inte behöva tänka mer på julklappar. 

Usch det regnar och är supergrått, vilket december väder. Vart är minusgraderna? Inte här iaf.. 

Theodor och kusin Noa i hörnet ❤

Noa showade och sjöng för oss. 




En trött liten kille.

Mitt lilla hjärta somnade på soffan nu ikväll, jag satt och beundrade honom hur länge som helst. 








Smakis.

Theodor smakade lite majs och potatispure nyss, det var såååå gott han ville ha mer och mer. Min lilla gose, ska bli kul när han kan äta mer sånt. Nu är det bara pyttelite han får smaka. 

Lite senare ska vi gå till mormor och morfar! 




Onsdag.

Idag var det sista gången på babymassagen. Theodor fick knappt någon massage då han sympatigrät när en annan bebis började gråta, blev sviiiinledsen haha. Lille plutten. Till slut grät alla i gruppen, små nördar. 

Efter det så spenderade vi dagen hos mamma, åt god mat. Jag blev så himla trött och satt bara och flamsade och skrattade, kunde liksom inte sluta. Längesedan jag var så trött. Så vi skrattade en del. 

Theodor har virusprickar på låren, om dom inte försvinner eller sprider sig så ska jag boka tid hos läkare. Hoppas vi slipper det. 


⬆Små varma, knubbiga viruslår. 


Det ser ut som en liten eskimåbebis i vagnen haha. 

Walk.


Idag hjälpte Noa mig att köra vagnen. Jag vet att det är ett bra tag kvar, men jag kan inte fatta att en dag kommer Theodor att gå omkring sådär?! Känns jättekonstigt. Att han ska bli så stor. Undra hur han kommer se ut då :) Återstår att se ;) 

Bo i en skokartong.

Tänk om man bodde i hus som hade fina, vita trägolv som knakade när man gick på dom. Vad mysigt det skulle vara. Ha en fin gran som man kunde lägga alla julklappar under. Tända en brasa så det blir varmt och härligt inomhus. Ha mycket utrymme så man känner att man får plats med sin familj, och alla saker. 

Jag vet att hus är långt borta, om vi vinner hundra miljoner kanske. För usch vad jag känner att vi inte får plats i lägenheten. Det spelar ingen roll hur mycket jag rensar och slänger längre, det blir inte bra. Ett eller helst två rum till hade varit underbart. Att få inreda ett barnrum, göra fint i Theodors rum. Jag vill jag vill! Jag vill inte bo trångt längre. 

Söndag.

Den här dagen var ingen höjdare, känt mig nere och lite deppig hela dagen. Inte gjort ett skit, inte kommit någonstans med vagnen då det är oplogat överallt. Hoppas det är bättre imorgon så vi kan vara ute mycket. 


Älskade T. 

Lördag.

I förmiddags var jag och mamma iväg och köpte lite födelsedagspresenter och julklappar, Theodor var hemma med Roberth så vi kunde handla i lugn och ro. Jag hade först tänkt att vi inte skulle köpa någon julklapp till Theodor just för att han är så liten, men när vi var inne i en leksaksaffär så kunde jag inte låta bli. Vad mycket gulligt det finns till dom allra minsta! Jag köpte bara en liten grej från mig och Roberth. 

"God jul Theodor önskar mamma och pappa." Det kändes overkligt. 

Förra julen låg han i min mage, nu är han här med oss. Våran älskade lilla son. Det känns fortfarande overkligt. Han ska ha dom bästa jularna, fira den med dom som älskar honom villkorslöst. Älskade lilla Theodor ❤


Det blev ett kvällsbad innan det var dags att sova. 

Fredag

Ja idag kom det alltså en hel del snö. Det snöar nog fortfarande, och blåser en massa. Jag tycker att det har varit en mysig dag med en massa snö. Sky gillar inte när det blåser och vill helst springa iväg. Vi har busat lite i snön men svårt när man har vagnen med sig. Roberth kommer snart hem och då ska han ta ut Sky till parken och busa. 

Theodor sover i vagnen. Jag känner mig faktiskt också lite trött. Ska äta mat sen får vi se vad jag hittar på :) 



Torsdag.

Vilket grått väder det är idag. SMHI varnar för oväder, att det ska komma 20 cm snö. Just nu känns det inte som om det ska komma snö.. Regnar och är plusgrader. Om det ska snöa så kan det väl åtminstone vara minusgrader så att snön inte försvinner direkt. Jag hatar slask, inte mysigt alls. Vintern ska vara kall och snön ska knaka under skorna när man är ute och går. Annars kan det vara tycker jag. 

På morgonen har vi haft Marion här som passade Theodor medans Sky och jag var hos veterinären. Ett snabbt besök men ändå skönt att Theodor inte behövde följa med. 

Nu ligger Theodor och sover och jag ska fixa mig lite mat, torsk med massa grönsaker till. Gott!

 Får se om vi tar en promenad sen, beror på ovädret ;) 



Dom små tårna.


Dom här små tårna och fötterna är dom goaste som finns ❤ 

Onsdag.

Det får duga med en bild idag, kommer inte på något att skriva. 

•Mysigt med badskum. 

Världens sötaste lilla T 💙

Stol


Jag måste ta mig till Ikea någon dag och köpa den här fina stolen till Theodor ❤
Den är så snygg tycker jag. 

RSS 2.0