Måndag!

Idag har vi inte gjort överdrivet mycket. Jag och Theodor var ute på långpromenad, gick strax över 8km. Så skönt väder att vara ute och gå i. Theodor sov under hela rundan, jätteskönt. Älskar att vara ute och gå nu på hösten. 

Nu la jag nyss Theodor i hans säng, hoppas han sover bra inatt :) Jag ska passa på att gå och lägga mig jag också. 




Jaha.

Hur snuttig är han inte när han ligger i sin säng redo för natten?! 


Nu är vi vakna och han äter för fullt, undra hur länge vi blir uppe.. 

Helgen.

Igår gjorde vi inte så mycket, Theodor sov cirka 35 minuter på hela dagen. Jag tog en promenad till mamma och pappa med Theodor men där var han också vaken. Sov tio minuter i pappas famn, mer var det inte. Promenerade hem och han gallskrek hela vägen. 

Han somnade i sin säng när klockan var ungefär 21.30 och sov heeeeeela natten och vaknade 07.30! Snacka om att lillfisen behövde sova. Skönt att vi fick sova också. 

Nu har vi alla varit ute på en promenad, jätteskönt väder. T äter och jag hoppas att jag också får äta snart. 


Sky dricker vid sitt vattenställe. 




Varm i hjärtat.

Theodor har varit vaken i ett par timmar, ätit och haft sig. Varit trött men han ville absolut inte somna ,(även fast han var superdupertrött i Angelicas famn). I vagnen ville han inte somna utan gnölade lite. Jag chansade och la honom i hans säng, han protesterade lite men var inte ledsen. Jag gick till köket och fixade lite, hörde några skrik från sovrummet men var inte mycket mer. Efter ungefär tre-fyra minuter går jag in i sovrummet för att kolla läget, lilla gosen har somnat ❤ supermysigt att sova i sin säng. Då blir jag alldeles varm i hjärtat när han ligger där nedbäddad i sin säng och sover så gott. Världens bästa baby T. 

Jag hoppas att han sover bra inatt. 

Lilla hjärtat.


Nästa gång blir det en Theodor tatuering :) 

Soooooooov då.

Inatt är T jättesvår att natta. Jag vill bara sova och kollar på klockan hela tiden. Jag tycker att den här tiden är jobbigast att vara vaken på, vad ska man göra klockan tre på natten liksom?! Skillnad om klockan var 05 kanske för då kunde man fixa lite frukost iaf. 

Det är full fart i vagnen, han låter och bökar hela tiden. "Pratar" med någon där i vagnen, är nog flodhästen. 

Nähä vänta på att han ska somna.. 

Gymtime!

Idag har Theodor tränat lite i sitt gym :) 


Boxas lite? :) 




Så söt i sin lilla mössa ❤


Två månader.

Idag blir mitt lilla hjärta två månader, tänk vad fort tiden går. För två månader sedan sa jag att jag aldrig mer skulle föda barn, att nästa gång ska vi adoptera ett barn. Adoption var väl att ta i, men så kände jag då. Smärtan från förlossningen var hemsk, men det glömde jag fort. 

Nu skulle jag kunna föda hur många barn som helst haha. (Självklart inte men ni förstår vad jag menar.) Det är en helt otrolig upplevelse att föda barn. Att kroppen faktiskt klarar av det är fascinerande. När man har så ont att man tror att man ska dö, när man är så tömd på energi att man skriker "jag orkar inte mer!". Att man då klarar av att krysta ut sitt barn, det är helt otroligt. Jag fattar fortfarande inte att jag klarade  av det. Tyckte själv att jag var värsta stålkvinnan efteråt, och det tycker jag fortfarande. För jag födde världens mest underbaraste son som jag älskar mest av allt i hela världen. Det är grejer det. 

Jag skulle kunna göra om det idag, för min älskade Theodor. ❤




Tio små tår.

Åh vad jag älskar dom här små tårna och fötterna. ❤




Ring.


Gillar verkligen min nya ring :) 

Sova?

Ja man ska ju passa på att sova medans sin bebis sover men idag tror jag inte att det går. Theodor har mardrömmar och vaknar titt som tätt. Det är svårt för en själv då att koppla av måste jag säga. 

Idag fick jag kallelse till usö angående min blåsa. Två månader efter förlossningen och jag känner fortfarande inte när jag är kissnödig, inte så kul. Barnmorskan som jag träffade för någon vecka sedan hade aldrig hört talas om det problemet efter en förlossning. Så det känns lite oroväckande faktiskt.. 

Någon som varit med om något liknande eller hört talas om problemet? Jag tänker inte googla och få upp en massa otäckt.. 

Mardrömmar.

Det började ju bra igårkväll när Theodor somnade fort i sin säng. En timma senare, när jag och Roberth gick och la oss,så började han gråta jättemycket. Han grät i sömnen, antagligen mardrömmar, och det gjorde han några gånger. Jag "vågade" knappt somna ifall han skulle börja gråta igen. Tänkte att den här natten kommer bli skit. 

Det blev bara så några gånger sen somnade han gott och vaknade runt 05 tiden. Nu är han mätt och belåten och jag hoppas att han sover ordentligt och inte får några mardrömmar. Jag är nog vaken ett tag till för att vara på den säkra sidan.. 

Söndag!

Idag var ännu en supervaken dag för Theodor. Han somnade för cirka tio minuter sedan och allt som allt har han sovit i 45 minuter på hela dagen. 

Men han har varit snäll och nöjd ändå, ätit mycket och bara varit. Vi åkte ut till Roberths föräldrar idag och han satt nöjd i bilen och sov en stund. Vi fick sån god mat där, godaste jag ätit på länge. Maten här hemma blir ju inte prio ett numera.. 

Jag hämtade ut två paket förut. Det ena var från Go Boken och innehöll godnatt visor och en liten leksak. Det andra var en "Första boken om mig" bok. En jättemysig bok där man skulle fylla i massa saker, så det ska jag pyssla med imorgon om jag får tillfälle :) 




Regnig söndag.

Det blir mycket mysigare att äta frukost när man har tänt lite ljus. 




Lördagen.

Ja igår var Theodor vaken mellan kl 09-17. Det kändes som om han bara åt och åt och åt och att inget annat hjälpte. Efter ett tag så kände jag mig trött. "Somnar han inte efter den här matningen så går jag ut och går med honom" sa jag efter ett tag och jag hann inte mer än att gå utanför porten med honom så slocknade han. Äntligen tänkte jag, han måste ju vara helt slut. 

Vi väckte honom runt 20tiden för att ta på honom pyjamas och så att han skulle äta innan han somnade för natten. Efter att jag lagt honom i sin säng så somnade han rätt fort. 

När klockan var 01.30 vaknade han och ville ha mat, somnade rätt fort efter det. Sedan var klockan runt 04 tiden när han vaknade igen och ville ha mat, inte lika hungrig denna gång. 



Så nu ligger jag här i soffan och hoppas på att han somnat för natten. Hoppas han sover ett par timmar iaf och att dagen blir bra då vi ska ut till Roberths föräldrar som vi inte träffat på tre veckor, alldeles för längesedan! 

Nu regnar det ute, mysigt att ligga och lyssna på. 





Svårt.

Det är svårt att erkänna att man faktiskt är trött. 



Nattamat.

Hallå! Nu ligger jag i soffan och väntar på att Theodor ska somna. Han håller på och sträcker på sig i vagnen och knorrar lite. Brukar hålla på så ett tag innan han somnar så vi får väl se hur länge jag får vara vaken ;) 


Jag vet att jag tyckte det var lite krångligt i början just det här med att gå upp om nätterna. Nu är man så van och vet hur allt ska gå till och alla hans signaler. 

Det verkar knölas lite extra nu bara för det haha! 

Farligt.

Det är väldigt farligt att titta på barnkläder på nätet.. Skulle kunna klicka hem huuuuur mycket som helst till Theodor. Fina byxor och tröjor. Kom på att Theodor har ett presentkort på Lindex, kanske ska ge mig iväg på en shoppingtur imorgon. Får se hur jag gör :) 

Just nu sover T, somnade medans vi var ute på promenad med Sky så jag kanske borde resa mig upp ur soffan och göra någon nytta här hemma. 

Vem sa att man blir pigg utav kaffe?! Det hjälper då inte mig. 





Fredag!


Premiär för jeans idag :) 

Torsdag!

Idag var vi som sagt i Köping hos syrran och Noa. Oj vad Noa busade med sin moster :) Efter ett tag var jag tvungen att gå ut för att ta lite frisk luft och svalka mig haha. 

På bilresan hem så var det en trafikolycka så det blev långa köer så det tog lite extra tid, som tur är var Theodor lugn och sov mest. Hade inte varit kul om han började yla mitt i allt. 

Nu är jag och Theodor hemma hos mamma och ska sova över. Papps är bortrest så vi håller henne sällskap haha! Jag fixade iordning fruktsallad som vi precis har ätit, det var jättegott. 



Är du vaken.

Idag har också varit en vakendag för Theodor, sovit cirka 1,5 timma på hela dagen. Hoppas han sover länge inatt. 

Jag har haft lite smått ont i huvudet idag, usch tycker inte om det. 

Imorgon åker jag, mamma och Theodor till sööööööping! Ska gosa med Nois ❤

Vi sov bra!

Natten var jättebra :) Bästa lillplutt. 




Natten.

T somnade strax efter kl 22 och när klockan var 05.50 tyckte han att det var dags för lite mat :) Skönt att vi fick en bra natt. Han ligger och halvslumrar i sin vagn så jag tror nog att han somnar vilken sekund som helst. 

Jag och Sky har lagt oss i sängen, jag har ont i huvudet. Tog en Alvedon så hoppas det försvinner snart så jag orkar med dagen :) 

Tisdag!

Idag har det varit en riktig ätardag för Theodor, mest ätit och knappt sovit något. Känns som om han sovit två timmar allt som allt idag, tror inte att det är mer faktiskt. 

Nu har jag precis lagt honom i sin säng efter att han har ätit, hoppas att han sover bättre inatt än föregående natt. 

Idag var jag och färgade håret. Så skönt med ny färg! Är jättenöjd, tycker om att vara mörkhårig. 

Jag passade på att köpa tunnare vantar till Theodor nu när det är lite kyligare ute . Får köpa tjockare och rejälare vantar senare :) 


Pyjamaskillen ❤



Måndag kväll.

Vi har haft en lugn och mysig dag idag, inte gjort så mycket. Faktiskt skönt. Vi var på lägenhetsvisning som tog typ 5 minuter det var väl det enda. Det blir nog inget med lägenheten, får leta vidare. Theodor var så snäll och satt tyst och tittade ❤

Imorgon på förmiddagen får vi besök utav Jessica, det ser jag fram emot :) Lite senare på eftermiddagen ska jag färga håret, som jag längtat! Nu är det höst och då blir det hösthår haha! Ska bli väldigt skönt att bli fin i håret. 




Grå och regnig måndag.

Jag är glad över vädret, har tänt en massa doftljus här inne så nu doftar det så gott :) Theodor sover just nu så jag har ätit lite frukt och nu dricker jag kaffe. Ska snart steka kyckling så det är gjort innan det är blöjbyte och sånt här hemma :) 

Om en liten stund kommer Roberth hem från jobbet ❤


Frukt i min fina skål :) 


En trött Theodor ❤ 

Söndag.

Nu har vi precis lagt Theodor i sin säng, ligger och sussar så sött. Våran fina lilla pojke. ❤

Igår satt han i knät på sin mormor och fick lite manikyr, så söt. 




Love.


All you need is love. 

Fredag den 13e.

Plutten har sovit i cirka två timmar så jag passade på att städa och diska, väldigt skönt att ha städningen avklarad. 


Min fina lilla pojke ❤

Lugnet.

Hittills har dagen varit superlugn. Theodor har ätit och sovit och varit nöjd med det, skönt att det är så vissa dagar. Jag har kunnat ätit i lugn och ro, pulat lite här hemma. Såna här dagar uppskattas :) 

För 7 veckor sedan...

....kom den här lille killen till världen ❤




Mysig höstdag.

En väldigt bra start på dagen. 


Onsdag!


Idag har vi skrattat lite :) 

Tisdag.

Idag har vi haft en väldigt lugn och skön dag. Vi kom hem runt lunchtid då vi sovit hos mina föräldrar och haft det bra :) Kom hem och gick en runda med Sky, gick en lite längre promenad och när vi kom in blev Theodor ledsen. Tur vi inte gick längre haha. 

Sedan sov han i cirka 4 timmar och då han jag fixa lite här hemma och hålla på. Jag mår bra när jag får fixa lite här hemma :) 

På bilden log Theodor men jag fick inte med det på bild, typiskt :) 

Nu har vi varit ute på kvällsrundan med Sky och Theodor ligger och blundar i vagnen, han somnar nog snart. Världens finaste lilla pojke. 

Jag ska köpa massa bruna kläder till honom i höst, tycker han passar så bra i det. 



Höst!

Åh idag känns det lite höstigt ute, det gillar jag. Är supernöjd med den varma sommaren men nu vill jag ha lite kallare ute. (Inte vinter, fin höst!) 





Måndag igen.

Huvudvärken sitter fortfarande i... Usch hatar det här. Hoppas det går över snart. 


Skit huvud.

När jag var gravid hade jag knappt ont i huvudet, nu är skiten tillbaks igen. Usch. Sitter och matar Theodor nu och huvudet bara värker. Hoppas han vill sova sen så jag kan gå och lägga mig. 


Var ute på en promenad förut idag, skönt! 

Sep. 08, 2013

Klockan är elva och Theodor sover fortfarande. Jag tror att klockan var halv åtta imorse när han somnade så han har sovit ett tag nu :) Han brukar vara vaken vid den här tiden så det känns konstigt :)

Nu tror jag att han vaknar, skriver mer sen :)


Sep. 07, 2013

Supermysigt att ligga bredvid varandra i sängen och sova. ❤


Sep. 06, 2013

Världens finaste.


Sep. 05, 2013


Sep. 05, 2013

Äntligen är det säsong för värmeljus :)


Sep. 05, 2013

Idag åkte jag, Theodor och mamma till Köping för att hälsa på syrran och Noa. Vi fick god mat och massa fika, och mycket Noa bus! Theodor sov nästan hela tiden så jag och Noa busade jättemycket, mosters fina kille.


Sep. 04, 2013

Finaste killen.


Sep. 03, 2013

Hej! Här sitter jag klarvaken och väntar på att Theodor ska vilja somna. Han somnade runt kl 22 men vaknade första gången redan kl 23.30 och ville ha mat. Strax innan kl 03 började han böka i vagnen igen så nu har vi varit vakna ett tag. Han har ätit rätt bra och nu (peppar peppar) så tror jag att han börjar bli trött, men han har lurats förr så jag tar inte ut något i förskott utan sitter här och surfar haha. Tänk om man inte hade haft mobilen i såna här stunder... Tragiskt men sant. Det underlättar iallafall, kolla runt på Aftonbladet,bloggar och såklart instagram haha. Vad gjorde kvinnorna förr i tiden egentligen haha! (Satt och koncentrerade sig på barnen såklart!)

Nu känner jag att jag börjar bli för pigg och Theodor verkar ha somnat.. Känner på mig att jag kommer vara svintrött på förmiddagen, typiskt då vi ska till BVC. Eller så är jag pigg och på strålande humör hehe...

Kanske ska chansa på att Theodor sover och försöka få mig själv att somna kanske.. Säger väl god natt då, eller god morgon ;)


Sep. 02, 2013

Jag brukar fundera på hur Theodor kommer se ut om några månader. När han fått lite mera kött på benen :) Om han fortfarande har mycket hår som står åt alla håll. Det ska bli kul när han börjar röra sig mer, när han börjar sitta. Jag vet att det är långt kvar men jag längtar och ser fram emot det, min lilla kille.

Idag har vi haft en lugn dag. Jag har plockat undan en del här hemma och gjort lite fint. Finns mycket mer att göra, ska slänga en massa grejer. Försöka rensa kläder och bara ha kvar det jag verkligen använder.

Nu ska jag fixa något att äta.


Måndag.

Min lilla prins.


RSS 2.0