Livet.

Den här dagen har varit seg. Vet inte om det är pga vädret eller vad det är, segt har det varit iaf. Varit ute och gått en runda, skönt med frisk luft. 

Lite ont i huvudet, skulle köpt choklad när jag var och handlade. Blir alltid sugen på choklad när jag har huvudvärk. 

Jag kan bli lite deppig och få lite panik när jag tänker på hur det var när man var liten och att det aldrig kommer bli så igen. Nu är det jag som är "vuxen" och har barn som jag ska ge kärlek och trygghet. Tänker på jobb och utbildning. Vill ju börja plugga till hösten men då måste T börja på dagis så tidigt. Hade ju tänkt att han ska börja i oktober men ska jag kunna plugga måste han börja i typ juli/augusti och det känns så hemskt att han ska börja på dagis när han knappt fyllt ett år. Usch många tankar som snurrar. Att det ska vara så svårt..  




Godingen.


Min bästa,fina underbara pojke. ❤️

Tisdag!

Imorse åkte jag , T och mamma till Köping för att hälsa på syrran och hennes små kids. Noa var på dagis när vi kom så jag passade på att gosa med Hedda innan han kom hem för när Noa är hemma så är det bara jag som gäller ;)

Syrran hade köpt gofika och jag åt den godaste bakelsen på länge, inte för stor och inte för liten. 

Lilltjejen med dom sooooocka kinderna❤️

När Noa kom hem blev han såååå glad över att se sin mormor och moster. Verkligen superlycklig. Tog tyvärr ingen bild på Noa men han var och klippte sig igår och hade sån fin frisyr ❤️ 


Det var nästan omöjligt att ta en bild på dom här två för den ena flaxade värre än den andra haha. 

Måndag!

Dagen har gått väldigt fort tycker jag. På morgonen/förmiddagen gick jag och Theodor till mormor och morfar. Mamma var också med och hon bjöd på semlor! Mysigt som vanligt att träffas. Snart bor vi ännu närmre varandra :) 

Gick förbi våran blivande lägenhet igår och tittade på altanen, den är stor men jag skulle gärna vilja kapa av den lite så att vi får en gräsplätt så Sky kan ligga och sola sig på . Absolut inget måste men skulle som sagt vilja, någon gång..

Jag längtar, sitta ute på altanen om sommarkvällarna med massa fina ljus tända ❤️ Äta frukost och kvällsmat tillsammans där ute,mysigt! 



Dom här små fötterna är underbara. 

Måndag

Så söt med gröt runt munnen❤️


Lördag.

Sedan Theodor var nyfödd så har vi inte haft honom i våran säng. Vi båda har tyckt att det är lika bra att han vänjer sig med sin säng, plus att vi har sky i sängen så är det ju inte så fräscht. 

Imorse när Theodor vaknade var han jätteglad men jag var jättetrött, så jag la hobom i våran säng mellan mig och Roberth. Han sprattlade och hade sig och var superglad och både jag och Roberth tyckte att det var gosigt. Krama en liten pyjamaskille var så mysigt ❤

När han är så liten som han är tycker jag det är bäst att han sover i sin säng. När han blir lite äldre och nätterna krånglar så kommer han ju absolut få sova hos oss. Om han är rädd eller något sådant så kommer han självklart få krypa upp i våran säng. 

Inatt ska vi börja med att Sky inte ska sova i våran säng. Det blir en utmaning! 
Det har gått jättebra med att han inte får vara i soffan. Visst försöker han ibland men han är duktig och lyssnar när vi säger nej. 



Fredag

Jag blir irriterad på mig själv att jag inte har rensat eller packat något inför flytten. Att det ska vara så jävla svårt?! Usch måste börja i helgen när Roberth är hemma och sedan packa lite varje dag. Jaja vet hur det där kommer sluta.. Inte lätt när man är själv hemma med en liten om dagarna. 

Jag har inte ätit godis på hela veckan, för mig är det jättelång tid då jag annars vräker i mig varje dag. Men nu ska jag försöka att äta godis på lördagar bara, så jäklar vad jag ska äta godis imorgon haha. 

Just nu ligger jag i soffan och kollar på hockeyn, Theodor somnade nyss och Sky sover också. Jag har lite ont i nacken och huvudet efter att ha legat skevt i soffan förut när jag försökte vila. Dumt att försöka vila. 



Måndag.

Idag var jag och T iväg och träffade Yaya och Yunus. Det var kul att träffa en annan mamma och få prata av sig lite. T var så himla snäll, satt och åt fruktpuré och tittade. 


Jag var iväg en sväng till citygross där dom hade bra pris på barnmat. 10 burkar för 79 kronor, det tyckte jag var bra. Jag borde börja göra egen mat till honom snart. 

2


Idag har vi firat Noa som fyllde två år i veckan. Mosters fina kille vad fort tiden går. ❤

Alla stjärtars dag.

Fredag! 

Baby T. 

Åh jag vill skriva massa, men det står still. Kommer inte på något.

Cheers. 

Ros.


Idag köpte jag rosor till mig själv, jag skulle vilja ha en fin blombukett på bordet varje vecka men sådan lyx kan man ju inte kosta på sig. 

Theodor dreglar mycket också, det gör han aldrig annars, undra om det är någon tang på G? 

Roberth tyckte nog att det var skönt att åka till jobbet idag då Theodor är ledsen och gnällig. Han har inte riktigt tålamodet när T inte är nöjd. Morsan är bäst ;) 




Torsdag.

Natten blev bättre än vad jag trodde, visst var vi uppe ett par gånger men det gick bra. Han har snorat mycket i sömnen och hostat och varit ledsen. Måste vara jobbigt när man inte kan snyta sig själv liksom. Har sagt det förr och jag säger det igen, tack och lov för nässugen! 




Sjukling.

Jaha då har T blivit förkyld igen. Han vaknade nyss och var hostig,snorig och varm ❤ Usch vi som redan har dåliga nätter och nu kommer dom bli ännu sämre. När han var förkyld sist så var jag helt slut pga nätterna. Vaknade mycket, han var snorig och ville ha tröst. Gick inget bra att äta så fick köra mycket med nässugen och han fick typ panik när jag drog upp snoret ur näsan på honom. 


Han satt nu i mitt knä och efter en liten stund så somnade han. Jag pussade på hans panna hela tiden och sen så kom en liten tår. Blev helt varm i hjärtat när jag tittade på honom och tänkte "du är min son" den bästa lilla fisen som finns❤

Han har varit gnällig idag och det är ju förståeligt ❤ plutten. 



Söndag.

Hade gjort i ordning lite frukt som jag skulle äta som sen kvällsmat, blev så besviken då jordgubbarna knappt smakade något. Lite ruttet och jord typ haha! Jaja,får vänta till sommaren då jordgubbarna är goda. Plus svenska. 

När jag var och handlade på Willys så tänkte jag på att jag inte skulle vilja ha ett jobb där man sitter i kassan. Krångliga kunder,kassan krånglar och ja sånt där. Förut ville jag det men nej jag är nog fel person för det. Tur att det finns dom som passar att jobba så. 

Jag har ju tänkt ut vad jag vill plugga till men jag ska kolla upp lite grejer först innan jag bestämt mig. Är absolut inget som jag velat jobba med förut men ja jag tror nog att jag vill det här. Så vi får väl se. 



Lördag.


Jag var lite rastlös ikväll.. 



Lördag.


I förmiddags var jag och Alexandra ute på en promenad, tiden bara flög förbi. Riktigt skönt att gå och prata en massa. Tror inte vi var tysta någon gång haha. 

Basse och Emma åkte nyss hem, vi beställde pizza. Mysigt och gott! 

Vad ska man göra resten utav dagen då? 

Badkillen.

Idag badade jag och Theodor badkar, han tyckte det var så roligt! Det var så mysigt att ha en liten nakenfis i knät som plaskade massor i vattnet. 
Snart får det bli ett besök till något badhus. 




Hipp hipp hurra!

Idag fyller Sky åtta år och självklart så fick han presenter. Godisar och en leksak. 


Idag var det lägenhetsvisning här hemma så då var jag och grabbarna ute en sväng. Man blir ju lite nyfiken på vilka det var som var här och kollade. 

En enkel rubrik.


❤Underbara unge❤

Inatt vaknade Theodor två gånger och panikskrek och resten utav natten var det mycket gnäll och gråt i sömnen. Låg och vred och vände sig. Inte lätt att vara liten. Jag hoppas att han snart kommer sova gott om nätterna och inte ha mardrömmar eller nattskräck eller vad det nu är. Min lilla plutt.

Han somnade fort ikväll så jag ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig och hoppas på en god natt. 

Nubbe.


Dom här små knubbelåren skulle jag kunna äta upp! 

Hår!

Jaaa just nu är mitt hår en risbuske. Jag skulle vilja klippa någon fin frisyr men det är väl ingen idé då jag går med uppsatt hår hela dagarna. Blir väl så när Theodor gärna rycker till i håret väldigt ofta. Igår fick han tag i nackhåret och fy farao vad det gjorde ont. Han är bra stark och släpper inte gärna taget när han väl fått tag i något haha. 

Nä så håret får väl vänta tills han börjar gå :) 

Kl ett ska vi iväg till mamma och äta men T somnade för en liten stund sedan så får se om vi hinner i tid eller om vi blir lite sena, Sky ska ut på promenad innan också sååååå gissar på att vi blir sena. Fint folk kommer sent! 


Gäsp!

Theodor somnade nyss för natten... Jag förstår verkligen inte vad som hänt. Förut somnade han på första försöket som vi la honom. Ikväll försökte vi väl en tio gånger innan han somnade. Han skulle bara rulla runt och lägga sig på mage... 

Nu tycker man ju att han borde sova hela natten eftersom han somnade så sent, men han vaknar väl snart igen. Vågar knappt gå in i sovrummet haha! 

Jag längtar tills vi flyttar, Sky kommer bli helt överlycklig när han märker vilket område vi kommer bo i. Han älskar att vara där, cirka 5 minuters gångavstånd till skogen. UNDERBART! 

Nu ska jag se om jag också kan få lite sömn. 

Jahopp.

Jag åkte iväg en stund själv förut. Men folk blev besvikna när jag kom utan Theodor haha! Så imorgon ska han få följa med så dom får pussa på honom. 



Angelica kom förbi på kvällskvisten och vi åt en massa godis och pratade och pratade. Alltid lika kul att ses. 

Nu ska jag ta en Alvedon och göra mig natteklar. 

En salig blandning ;) 

Grå grå grå.

Inatt drömde jag om att jag fick ett hotellrum bokat till bara mig. Tror jag behöver det. Jag behöver också piffa till mig själv, usch vad tråkig jag ser ut. Självförtroendet är sämre än någonsin. 

Känner mig som en grå gris. 

Okej slut på klagandet. 

Lördag.

Känner på mig att det här kommer bli den segaste dagen på länge. Jag är så trött, orkar inget och känner mig pissful. Sitter bara i soffan hela dagarna känns det som. När Roberth kommer hem från träningen,som jag för tillfället avskyr, ska jag tvinga mig ut på en långpromenad ENSAM. Jag måste också få vara ensam någon gång. Den tiden han är borta på helgerna ska jag också vara. När han kommer hem ska jag göra något som jag vill. Utan hund,utan barn.  Jag är också viktig. 



Är du vaken?



Det är ju nästan ingen idé att gå och lägga sig om kvällarna, man får ju vara uppe hela nätterna ändå. 

Vad gott det skulle vara med en riktig brakfrukost! Gott bröd,pålägg,juice. Sånt som vi aldrig har hemma. Äter gröt varje morgon, dricker kaffe eller inget alls till det. Vilken fest. Åh vad hungrig jag blev. 

RSS 2.0