Sömn och flytt.

Åhej vilket underbart väder vi har haft idag. Jag och Theodor var ute på en långpromenad, man måste ju passa på när det är fint väder. 

Vi stannade förbi mamma och pappa en stund och åt. Efter en stund kom Roberth också ❤️

Imorgon ska Theodor sova hos sin farmor och farfar. Det känns bra, kul för dom att få ha honom lite för sig själva. Förhoppningsvis får vi sova gott, sömnen är inte den bästa just nu så då är dom snälla och har honom en natt. 

Hoppas han sover bra där så han inte är alltför bråkig haha. 

På måndag får vi nycklarna till nya lägenheten. Vi kommer knappt ihåg hur den ser ut så ska bli kul att äntligen få komma dit och titta och se hur den ser ut egentligen haha. När det var visning så kollade vi inte så noggrant ;) 

Ska bli skönt att flytta till ett lugnt och fint område. 

Fredag


❤️

8

Idag blir våran lilla kille 8 månader. Oj vad tiden går fort! 

Här var han alldeles nyfödd❤️

Och här är våran lilla buse idag 

Världens bästa lilla kille! 

Ge mig chips.


Det är gott med rån ❤️

Babyproffsen.

Åh hej vad jag är trött! Inatt blev vi väckta av både det ena och det andra, usch vad skönt det ska bli att flytta. Jag längtar så! 

Igår åkte jag till babyproffsen för att köpa en bilstol till T, tror att den blir bra. Vi ska sätta in den i bilen senare. Jag köpte också en fotsack till vagnen. Den kommer bli skitbra eftersom det är alldeles för varmt för åkpåsen så har han ändå fotsacken som skyddar lite. Köpte också en mysig filt som han ska ha i vagnen. 
Fotsacken⬆️

Filten ⬇️


Jag köpte också en vagnleksak och två andra leksaker. 


En egen mobil 😉

Nu har T precis somnat, jag känner mig konstig i kroppen. Usch. 

Och så jag då.

Under en väldigt lång period så har jag tyckt att jag ser ut som skräp. Jag är en hårtjej som tycker om att göra frisyrer och ruffsa till håret ordentligt. Det är inte så praktiskt att ha håret utsläppt när man har en liten bebis så det har resulterat i att jag har haft håret uppsatt i knut och det ser allmänt fult ut. Inte alls vad jag tycker om.

Så idag blev det så här: 


Jag är sååååå nöjd! Klippte upp det ordentligt och så blev det lugg också. Jag känner mig faktiskt fin. Även om jag ändå måste ha det i toffs så blir det lite av en frisyr när luggen finns där. 





Inte sig själv.

Nä den här natten var inget bra. Vi var uppe mycket. Theodor var ledsen och varm. Han ville inte sova så han och jag satt vaken i sängen. Efter ett par timmar så somnade han men vaknade kort där efter och var snorig och ledsen. Han var verkligen inte sig själv inatt, kände inte igen honom. Bökade mycket. Vad jobbigt det måste vara att inte kunna berätta vad som är fel. 


Min lilla sjukling. ❤️

Och den här snön, varför?! Usch att det ska snöa och hålla på. Jag vill inte ha mer snö! 

Sjukling

Får så ont i hjärtat när Theodor är sjuk. Feber och jättesnorig och rosslig. Min lilla kille. Nu är det tredje gången som är förkyld, stackars liten. 

Han har redan vaknat ett par gånger och varit ledsen pga allt snor som bråkar med honom. Jag hoppas verkligen att han får sova någorlunda inatt så han inte får det allt för jobbigt. ❤️


Lilla gullegos T, världens bästa kille! ❤️

Rubrik.


Baby T ❤️

Citron.

Ligger i soffan och äter yollibox med citronsmak. Väldigt gott! 

Helgen har varit bra. Igår var vi på marieberg med Basse och Emma. Vi åt bakad potatis och sen kikade vi i lite affärer. Efter det så åkte jag och Theodor till mamma och pappa. Vi sov över där, vi har haft det superbra. Alltid mysigt att vara där. 




Bilder från våran promenad, kul med sällskap för en gångs skull. 

Gäsp, jag är trött. 

Fredag.

Vi har haft en riktig myskväll ikväll. När Roberth kom hem från jobbet så åt vi tacos. Jag hade tänt ljus och ställt fram vinglas (som vi drack pepsi ur ;))Fint med lite andra glas för en gångs skull. Maten var så god, vi njöt som bara den.

Vi har läst på lite om sömn, det verkar som att det är separationsångest Theodor har om nätterna. När vi lägger honom så blir han så himla ledsen, slutar med att vi får ta upp honom. Han vaknar ofta om nätterna och är superledsen och det hjälper bara att vi tar upp honom. Lilla plutten. Jag hoppas så att det vänder snart och att han sover hela nätterna. 


Smoothie var så gott tyckte Theodor ❤️



❤️❤️❤️



 

Full rulle!

Hej hej! 

Idag har jag varit ute och gått en massa, så skönt. När det är sol måste man vara ute. :) 


Sky var med på en utav långpromenaderna❤️

Jag har varit uppe sedan kl 06 men är knappt trött. Jag borde vara trött men nja, jag kan nog vara uppe ett tag till. Ibland undrar jag varför man inte är tröttare än vad man är? Jag menar, småbarnsföräldrar med väldigt rutten sömn och ändå är jag inte som en zombie så där alldeles för ofta om jag själv får säga haha! Mycket frisk luft och energi från T är väl det som gör det. Kanske. Vissa dagar. Haha! Vilket svammel.. 

Vi hade besök av Angelica ikväll och hon hade med en jättefin presentet till Theodor, bild kommer imorgon! Världens bästa vän. Vi satt och snyftade lite vid köksbordet ❤️ Glädjetårar kan jag tillägga. Är så glad att jag har henne. 


Nehej nu ska jag diska och fixa lite, som vanligt typ. 

T.



Så glad, sittandes i sängen ❤️

The weekend.

Jaha då lider den här helgen mot sitt slut. 

Igår var vi hos Roberths föräldrar och grillade, det var så gott! Man fick lite sommarkänsla men än är det ju ett tag kvar dit. 


Blommor i gräsmattan :)


Theodor sov så skönt i sin vagn när vi var ute och grejade lite. Världens bästa kille var glad hela tiden. 

Idag har vi också varit ute i det fina vädret, vad varmt det har varit! Superhärligt. 


Dom här små fötterna älskar jag oändligt mycket ❤️

Gröt!


Äta med hela ansiktet heter det.. 

Några rader.


Vi var ute på en långpromenad imorse. Det var väldigt skönt och Sky gick bra hela vägen, skönt när han orkar mer :) Vill ju inte gå utan honom, han älskar våra långa turer. Även om det inte går så där jättefort när han är med men ändå, vi alla får frisk luft och Sky får lite motion. 

Det skulle inte skada med lite sol :)

Borsta borsta.


Har man fått tänder måste man borsta dom. Lilla gubben med sina sylvassa små tänder. Gulligt sen när dom syns när han ler och så. 

Nu har han lagt sig för natten. Inatt sov han oroligt och var ledsen ett par gånger. 



Låg och kollade i boken på kusin Noa när han var liten ❤️

På kvällarna brukar jag se ett program som heter ökända fängelsen men ikväll är det hockey istället, hatar sport. Jag kan ju lika gärna gå och lägga mig haha. 



Sov bra, tack! :)

Theodor har redan vaknat två gånger och varit jätteledsen, det bådar inte gott inför natten. Usch vad han sover oroligt. Hoppas det kan bli bättre när han får eget rum. 

Jag har sagt länge att vi måste sänka Theodors säng för man vet aldrig när han börjar röra sig mer i sängen osv. Och inatt när jag kom in i sovrummet efter lite matning så satt han upp mot kanten! Wooooop lilla buse där tyckte du att du satt bra haha. Fy vad hemskt ifall han skulle trilla ner. Roberth har nu sänkt sängen så nu kan han sitta bäst han vill haha. 

Jag och T har varit borta nästan hela dagen. Bästa lilla killen som knappt säger ett pip när vi är borta, lite gnäll när han vill ha mat men det är väl klart att man ska få låta lite då ❤️

Igår stötte jag på en granne som var så sjukt nyfiken så det nästan var skämmigt. Gamlingar alltså till att vara nyfikna. 

Ännu en måndag.

Imorse när jag kände i Theodors mun så kände jag något nytt, en liten tand hade spruckit upp! Så nu har det dragit igång,spännande! 

Sky får ju inte längre vara i våran säng, så så här skönt låg han inatt;

Det ser inte så bekvämt ut haha! 

Lyxfrulle.


Javafrukost med Karin,Linnea,Wiggo och Alice imorse. Så gott och så mysigt! 

Jag passade på att äta massa goda mackor eftersom vi aldrig har bröd hemma. Det var underbart gott. 

På restaurang


Har pappas keps på sig ❤️ 

Lördag.

Idag träffades jag och syrran på marieberg utan barn. Vi började med att fika sen så gick vi runt i massa affärer och kollade efter kläder till barnen. Jag hittade lite till Theodor, behöver ju köpa nytt i strl 74 till honom. Kollade på kläder i strl 50/56, har han varit så liten?! Skrämmande vad tiden går fort och vad man glömmer. Jag tycker fortfarande att han är liten ju. Han blev sju månader i veckan. Galet. 

Det var kul att träffa syrran. Vi var ju ofta på stan och marieberg när hon bodde här. Saknar det ibland. Vi får ses varje löningshelg och handla till barnen ;) 



En av outfitsen till Theodor, han kommer bli så fin ❤️

På eftermiddagen åt vi på restaurang med T's farmor,farfar och farbror. Det är så mysigt när vi alla kan ses, bara lilla E som saknades. Maten var så jäkla god, där måste vi äta flera gånger! 


Glömmer man ta med leksak så blev ett lock bästa leksaken haha. 


Fick blommor, älskar den här sorten blev jätteglad. Blir fint på nya altanen i sommar. 

Imorgon bitti ska jag äta frukost på Java med Karin och Linnea, mums! 

RSS 2.0