fredag

Inatt hade vi en hund som var rädd för åskan, såklart.. Så han har nog inte sovit många timmar inatt. Vi var nyss ute, passade på medans det inte regnade. Fick äntligen i honom lite mat han åt inget igår. Förresten blev han getingstucken för första gången igår! Vi gick förbi en buske sen helt plötsligt slänger sig sky ner på marken och försöker slicka sig på ryggen, där sitter en geting som har stuckit honom. Taskigt när Sky var helt oskyldig :D

Kommentarer
Postat av: amanda

Det finns få bra kennlar, tex Little frogs, som får fram sunda och friska hundar. Men du vet kennlarna bara exploderar fram, det är så många som börjar avla fram staffarna och jag skulle aldrig våga köpa en staffe ur en nystartad kennel eftersom man inte vet vad de fått fram tidigare och vad de kommer använda för linjer.

Jag vet SÅ många uppfödare som avlar på hundar med demodex. Jag vet tre som ville avla på trosan för att hon var så fin, trots att hon hade sina sjukdomar.

Sån är staffevärlden tyvärr.

Jag gillar Zicans hundar uteseendemässigt och vad man ser på SKK så är det inte många som röntgat höfterna och inom både staffarna och amstaffarna tycker jag det är många som avlar på sämre höfter.Vilken kennel var Sky ifrån ?

2011-07-22 @ 08:28:05
URL: http://amandalundwall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0