Powerade

Hej. Idag lärde Lisa mig nya träningsgrejer. Mina små ben orkade lyfta mycket iaf :) Dom ser jävligt klena ut men orkar nog mer än vad man tror. Vad övningarna heter? Ingen aning.. Eller ja knäböj var den ena men sen.. Nja. En stång vad inblandad iallafall haha. På torsdag ska jag ha vilodag, då tänkte jag och Lisa ta en långpromenad istället. Hoppas det är bra väder då.

Nu ska jag äta frukost sen blir det frisörsalong här hemma!

Kommentarer
Postat av: amanda

tack för din kommentar :) det ÄR mkt jobb med en malle men det är precis därför jag köpt en :D

2011-10-04 @ 09:37:17
Postat av: amanda

jag har alltid drömt om en malle men aldrig trott att just jag skulle klara av en, tills jag började höra mig för om rasen och då sprang på min uppfödare och fick träffa deras hundar :)Eftersom att Jaga kommer ur B'J kullen så skulle hon ha ett namn på J enligt uppfödarna. Jag har Jaga på halvfoder, dvs att uppfödarna får ta en kull på henne om de vill, och då lät de mig få välja mellan tre namn först. Det blev tre tikar så jag fick välja mellan Jaga, Java och Jessie. Och då valde jag Jaga :)

2011-10-04 @ 10:06:30
Postat av: amanda

jag kommer inte vilja ta valpar själv, jag vet inte hur man gör och kan inte det här med genetik.

Däremot så vet man ju inte hur det ser ut när uppfödarna vill ta valpar på Jaga, jag kanske vill ha en till hund då och köper en ur kullen ;)Det är olika när och OM de ens vill ta valpar på henne. De kollar på hennes mentalitet och lite grann på resultat och sen tar de tidigast när hon är runt 2 år. Men de har ända upp tills hon är 5år om de vill vänta.

2011-10-04 @ 11:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0