Måndag.

Måndag!
 
Jaha då sitter man här efter en dags arbete och är trött.. Men lägger jag mig i soffan så kommer jag att somna så lika bra att jag sitter här..
 
Idag på posten kom kallelsen till ultraljudet så nu har vi ett datum till det också, nu går det undan :) Vi ska ta reda på könet, vi båda vill veta :) Jises vad spännande!

Kommentarer
Postat av: joanna

Ojaaaa barnbarn är största grejen ja haha Well, min bror bor ju med mig egentligen. Jag bor i en fyra med honom, och hans halvbror, och deras söner...Men min bror är ju som han är så nu är vi vräkta. Helt ok ändå, har jag tur får jag antingen ett jobb (hoppas!) eller så köper Frost flygbiljetter till mig så flyger jag så fort jag kan till Alabama och stannar där ett tag :) Vi får se. Det enda jobbiga med distans nu är det faktum at man inte kan röra varandra... men han gör allt för att underhålla mig om dagarna haha Det är så lustigt att det blev så här, jag som knappt ens hade lämnat örebro innan. Jag va liksom livrädd för att åka tåg själv till göteborg haha Men sann kärlek kan förändra en person. Jag tycker om den här Joanna som jag är nu :)
Attans va skojigt att veta könet snart :D Jag skulle nog gjort samma sak!

2013-01-22 @ 02:25:11
URL: http://asiandog.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0