Hemmaaaa

Nu är vi hemma efter en tripp till västhaga. Så nu har jag vinterdäck på bilen. Är superhungrig, ska bli gott med lax!

Kollar på min stegräknare hela tiden, det är snart 9000 steg. Inte så dåligt, men mer ska det bli :)

Söndag

Nu är första tvätten i tvättmaskinen, blir bara två maskiner idag för sköljmedlet tog slut :D Fint väder idag, kanske blir en tur i skogen?

Wayne´s world


ICA

Det är typiskt, när man är pigg och vill gå och handla så öppnar inte ICA förns kl nio. Så jag ska snart gå dit och hänga på låset. Ska köpa massa god frukost plus lite mat. Idag blir det lax, sås och potatis. Mums. Vi ska till västhaga sen och byta däck, ska nog köpa en bingolott på haga då hehe.. Jag önskar att jag kunde vinna stort någon gång. Ikväll  kanske det är min tur? Haha, jaja :P

En timme

Åh jag som trodde att klockan var halv nio, men nu har man ju dragit tillbaks klockan så den är bara halv åtta. Jaja.. Godispåsen lockar, men ska ut med Sky först iaf innan jag hugger in.. Och lite frukost innan också. Har inget gott hemma.

Home sweet home

Nu är vi hemma från bion, blev absolut inte rädd haha. Men den var bra! Åt inge popcorn, blev avskräckt när jag såg en tjock jävel. (Kurri du vet vem jag menar)

Nu är det fotbolls tittande här hemma, Nook och Roberth ska väl försöka vinna lite ;)

Imorn ska jag nog försöka byta vinterdäck haha.


Bio

Om ett tag ska vi gå till bion. Jag ska utmana Nook, se vem som kan äta mest popcorn! Fast det vet han inte om än, hehe..

skriver sen, får se om jag skiter på mig inne på bion av rädsla eller inte..

Hemma

Nu är jag hemma från stan. Skulle kunna sova middag känner jag. Men vi ska åka och äta någonstans strax. Men det krånglar på datorn för Roberth ska föra över en film till mig som inte går, jag hatar datorer. Alltid krångel. Typiskt när man är jättehungrig också.

Köpte jeans på stan, en handduk till Sky, en stegräknare och en stor påse godis från gottis. MUMS

Stan

Snart ska jag upp på stan med Sara. Ska köpa en handduk till Sky och en reflexväst till honom, hoppas dom finns kvar. Ska försöka att inte köpa så mycket till mig själv....

Tidigt

Är det någon mer som är vaken? Ska nog försöka somna om igen..

Plupp

Jag och Sky är ensamma hemma. Han leker med sin aktivitetsboll som är fullproppad med frolic. Någonstans har jag lagt en halvfull påse med hans levergodisar, men jag hittar den inte! Fattar inte hur den kan komma bort :) Får köpa nya i helgen. Nu har jag hans huvud i mitt knä, dags att ge honom lite uppmärksamhet. Ovanligt va :)

Cyklamen

Ni som känner mig vet att jag är en sucker för blommor. Kollade nyss på min cyklamen (bilden) och det kommer en knopp på den,ooh! Dom är svåra annars. Då blev jag glad, haha. Lite töntig kanske..


Idol

hahaha jag dör!! Jihde på idol, gjorde min dag!

Saw

Jag börjar ångra att vi ska se Saw imorn, jag kommer bli rädd.. "Skriker du så kommer jag säga att du är Nooks sällskap" Haha snäll pojkvän man har :) Men jag vet att han bara skojar.

Friiiiday

Nu är jag hemma. Tatueringen blev så bra! Nu ska lilla familjen gå till pizzerian.

Kort uppdatering!

Häxblandning

Vi har ungefär 9865738 st bananflugor här hemma, förstår inte vart dom kommer ifrån. Fick en häxblandning av mormor, bra som fan var den!

Nej usch vad jag svamlar, dags att sova tror jag.

Gulliga



Jättedålig bild: Mormor,mamma,morfar och Birger

Love


Suck

Nu är det bevisat att min hjärna inte fungerar som den ska. Jag har glömt så mycket dom senaste dagarna, fattar inte varför.  Jag är så noga med tider och sånt. Det började förra veckan när jag tog fel dag med tatueringen, i måndags tog jag fel dag på cellprovsundersökningen. Och nu då, jag gick en påse av mamma med lax och lussebullar i. Hade påsen i bilen bland massa andra påsar, insåg på kvällen att jag "glömt" påsen i bilen. Så Roberth får gå iväg till bilen med Sky när dom ändå skulle gå ut. När dom är ute ser jag att påsen står i hallen. Jag blir så trött, visst det är småsaker men det är inte likt mig. Imorn vet jag väl inte vad jag heter eller vart jag bor. FITTHJÄRNA!

Stress är skit

Ja ni, nu ska ni få höra. Efter jobbet så skulle jag skynda mig ut med Sky och sånt innan jag skulle hämta mamma för vi skulle till mormor och morfar, jag ville slippa rusningstrafiken. När vi kommer in från promenaden så slänger jag min jacka på golvet för jag ska bara byta om. När jag sitter på golvet så går Sky omkring, på min jacka det är inget med det.. När jag är klar och ska ta på mig min jacka igen så känner jag att det luktar bajs typ i öronhöjd på mig, tittar mig nervöst omkring sen tänker jag "jackan!" Tog av mig jackan, nerövst som fan, och där på insidan av min jacka (på mig) är det HUNDBAJS! Sky hade trampat i hundbajs och gått på min jacka!! Äckelkänsla som faaaaan. Sliter av mig jackan och av med tröjan, kollar på Skys tassar och ena tassen är full med bajs. In i duschen och duscha av tassarna fort som bara den. Torka tassar, byta om och leta efter en annan tröja. Då var jag klar för att åka. Tar tag i Skys koppel, vad känner jag då?! Jo såklart hundbajs på handen!! JAHA in i badrummet igen och tvätta händerna. Faaaan vad äckligt. Jag var galen. Sen kunde vi åka iaf, nu har vi nyss kommit hem.

Jag hatar hundägare som inte plockar upp bajset efter sina hundar!!


Berg flyttar in



mysigaste programmet!

Big brother

Big brother ska börja igen, yes! Haha

Sämst

Nehe, godissuget tog över. Mot affären!

Regn

Fyyyy vad det regnar! Hatar regn.. Jag och Roberth låg och sov förut, skönt. Har lite ont i huvudet känner jag. Jag är så himla godis sugen, chips och dipp skulle vara underbart haha. Men inte idag..

På lördag blir det nog bio, saw 6. Jag kommer bli rädd.

Vintervit

Mja, den där chokladen var inte så god. Men nu har jag provat den iaf :)

Jag och Sky kollar


Mat och choklad

Nu står tacopajen inne i ugnen, ska bli gott. En fetaost sallad till det också. Köpte den nya chokladen förut, undra om den är god? Ska spara den till helgen,hmm..


Lena ph

Måste hon vara så snygg?

Besviken

Fy fan, har väntat hela kvällen på att halv åtta hos mig ska börja. Och vet ni vad? DET ÄR INTE IDAG. Man blir ju ledsen.

Måndag

Nu har jag och Sky varit ute på promenad, det var skönt. Nu äter jag lite vindruvor, sen ska jag göra mig en macka och lite drickyoghurt till det. Vi var till veterinären förut, det gick bra som vanligt.

pics



Jag slänger upp en gammal i brist på nytt

Slut på helgen

Jahapp, då var den här helgen slut. Ska tvätta bort sminket sen ska jag lägga mig, skönt!

Ny arbetsvecka väntar, tjohoo!

På Lördag ska vi fira våran 3 årsdag, mysigt :)

Söndag

Nu sitter jag och kollar på LA ink, blir bingolotto sen hehe. Vi var och åt hos mamma och pappa förut, gott. Mickis och Samuel var där också.

Jag vill vara ledig längre :)

Sky <3

Lite trött kanske?

Naaaaw

Plutt!

Juno

Jag ser på den sämsta filmen jag sett på länge: JUNO

Soooool



Jag vill boka en resa, sola bada och bara njuta av livet

PICS

Idag var jag färgglad, typ.

Gillar min nya tröja

Grönt är skönt

Sky fick en boll

Jag och Jessica för ett tag sedan :)

Sommar

Jag vill spela minigolf

ZzzZZz

Nu har jag vilat middag, skönt! :) Ska ut med Sky sen ska jag till ICA och köpa choklad ^^

Godis

Nu har vi precis kommit hem. Vi var och åt på grekiska kolgrillsbaren, jättegott var det. Efter det gick vi till videobiljarden och köpte godis.

Undra om man ska vila middag?

Lördag

Härliga Lördag! Har precis ätit frukost, knäckebröd med ost på och så kaffe till det. Jag och Sky var ute runt svampen förut, han och en boxertik flirtade med varandra men dom fick inte hälsa :(

Igår kväll hade vi inget godis här hemma, men idag ska jag köpa massa gott :)

Inga planer för dagen.

Mina favoritgodisar :)

Film

Åh, nu har jag kollat klart på skönheten och odjuret. Den är så bra, jag grät såklart på slutet. Disney filmer är så mysiga.

Nu ska jag äta en kaka :)

HELG

Så skönt med helg. Ska städa lite så det är fint här hemma, sen ska ja läsa den nyaste Nordic Tattoo mag. Ungefär den snyggaste bruttan någonsin på omslaget!

Nehe städa var det..


Snart är det helg

Jag är hemma en sväng från jobbet. Ska iväg lite senare och göra det sista SEN är det helg. Mysigt.

Mitt i naturen

Detta kollar jag på nu :)

Åh nej

Det var inte alls imorn jag skulle tatuera mig haha, tokigt!

heartbroken

Blondinbella och Nils har gjort slut, jag blev ledsen.. På riktigt. Töntigt av mig? Ja.

Closer to the edge


Älska felsms

Rätt ofta får man sig ett gott skratt när man läser felsms.com:



Till:
Kvinnlig arbetskamrat
Sms: Hurra jag luckades göra en Turtleneck. Tips Tryck bara påså att en del av skiten kommer ut sen kniper du ihop skithålet så att den åker in igen. Vips så har du en skölpadsnacke. Varning. Låt den inte komma ut för lång för då knipsas den av när du kniper. / Duktig va?
Svar: Det här kan vara det sjukaste jag någonsin läst som är skrivet av en vuxen människa.


Onsdag

Veckorna går så fort, imorn är det redan torsdag. Helt sjukt! På fredag ska jag färglägga tatueringen, det kommer bli bra.

Vi var iväg en sväng förut, Hasse fixade lite med min bil. Så snällt.

Nu blir det lite soffhäng sen sova


Mat

Jag är yr i huvudet, mår lite illa och har ont i huvudet. Allt detta snor gör mig illamående, det är så äckligt. Förstår inte hur mycket snor man har, snart snyter jag väl ut hjärnan känns det som.

Nu ska Roberth gå till pizzerian, det blev sån mat idag.

Måste handla så vi har massa gott hemma :)

Skönheten och odjuret

Nu är den här filmen på väg hem till mig, äntligen! :)


Höst

Usch vilket höstväder det är ute, blåser som bara den. Jag gillar inte när det blåser. Vi har precis varit till apoteket, nu vankas det kvällsmat men jag vet inte vad jag ska äta..

Flytta



Usch vill verkligen flytta.. Snart är det ju jul och jag vill kunna ha jul-fint hemma. Vill härifrån NU

Flytta



Usch vill verkligen flytta.. Snart är det ju jul och jag vill kunna ha jul-fint hemma. Vill härifrån NU

Bingo

Jag vann en ny bingolott, tack Göran för lotten :)

Farfar

Nu har ambulansen hämtat farfar igen, hoppas det går bra ♥

We got the funk

Hoppas att det blir fint väder nu i veckan, då ska jag gå massa långpromenader. Hoppas jag inte jobbar alltför länge :(

Jag är så trött på att gå runt i Rynninge, tråkigaste slingorna. Tacka vet jag karlslund!

Söndag

Nu är vi hemma igen efter en dag ute i pålsboda, alltid lika trevligt där. God mat som vanligt :) Jag tog inga bilder det var ju synd.

Nu väntar jag på att bingolotto ska börja.

Dålig kombination

Ipren+treo+mens+godis= Dålig i buken

Ifall ni ville veta

Försvara er tjejer

Jag har mitt på det säkra: Skunkspray och "kamphund"

-

Haha bra bild!!

Long time ago

Jag och Anna för ett bra tag sen :D Gulliga.

Idag ska vi till pålsboda, ska försöka ta lite bilder!

Har käkat frulle nu, ska nog äta lite godis också. Ska tvätta sen,suck! Tvättar nog inte allt.

Hej

Jaha, ännu en tidig morgon. Näsan kliar, nyser som bara den.

Samara

Fan vad den här filmen gjorde mig rädd!

Blää



Det här är första gången sedan jag såg filmen som jag "vågat" söka efter the Ring på google haha. Kunde inte sova på nätterna, var tvungen att tända lampan och kolla under sängen. Kolla bakom garderoben osv. Usch äckliga tjej!

Dagens bilder

Lite dåliga bilder men detta köpta jag iaf idag:

Den har väl alla sett

Leooooo!

Svart t-shirt med tryck på ryggen

Fina örhängen

Örebro


Saknar

Nu har jag bakat. Ska ge bort kakorna :)

Jag saknar Roberth, han är hos Nook. Vi har inte setts sen imorse, åh vilken fjant jag är! Tur att Sky är hemma iaf :) ♥

Heartbeats


Slut på kontot

Ja det blev lite grejer jag köpte på stan, någon topp till mig och en t-shirt till Roberth. Sen åkte vi till marieberg där köpte jag blommor och krukor på blomsterlandet. Så nu har jag planterat om lite här hemma. Diskat och gjort fint i "köket", ska snart gå ut med Sky. Blir en kortis känner mig inte kry i huvudet :D

Godis och tv resten utav dagen, haha!

Förresten, hur bra var inte Linnea igår när hon sjöng the Knifes- heartbeats?! COOL BRUD.

Stan

Snart hämtar Michaela upp mig, vi ska gå på staaaan. Kallt kallt kallt, ska klä på mig ordentligt :) Roberth frågade om jag verkligen skulle gå på stan när jag hostade så. Men det gör inget.

Hej hej.

God morgon

Idag är det lite kyligt ute, -2.3 grader. Skönt. Ska snart ute med Sky, då får han ha sitt täcke :)

Inatt vaknade jag kl 04.44 och var säker på att klockan iaf var åtta, men nej så länge kan ju inte jag sova. Pigg som bara den var jag då.

Alvedon

Nu ska jag lägga mig, tanden värker och huvudet känns som en ballong. En alvedon på det, god natt.

TUR

Jag hade sånt tur hos tandläkaren. Hålet var 0,5 mm från nerven så det blir ingen rotfyllning!! Så jävla skönt. Men gjorde en stor lagning så jag är lite öm i tanden nu.

Idag mådde jag inte bra på jobbet, varför ska man envisas med att jobba när man är sjuk.. Så skönt att det är helg.

Vi har köpt chips och dipp tills ikväll, men jag känner ingen smak. Trist.

Jag låg och vilade efter tandläkarbesöket men fick ingen lugn och ro alls. Sky kom och väckte mig ett antal gånger, Roberth ropade från soffan "ska du sova hela dagen eller?" Haha han ska alltid retas.

tandläkare

Snart ska jag till tandläkaren, vet inte ens om dom kommer rotfylla idag eftersom jag kanske har feber.. Ska ljuga och säga att jag inte är sjuk..

Kväller

Nu har jag och Sky nyss kommit hem. Han följde med en sväng till mormor och morfar sen gick jag och mamma på rosta gärdet med Sky och Rocco. Det var roligt :)

Jag är tjock i näsan,halsen gör inte lika ont längre. Ätit lite ipren idag, hade nog lite feber på förmiddagen då var jag inte alls pigg ska jag säga.

Fredag imorn, skönt! Ska till tandläkaren och rotfylla, mindre skönt :( Någon som gjort det? Är lite orolig tror jag..

Nu ska jag kolla på tv och öppna en cola burk :)

:(

Usch vad jag har ont i halsen, snorig är jag också.

Mycket på jobbet idag, känns sådär.

Plastikkirurgerna

Jäkla bra program!

Hals

Jag börjar få ont i halsen, jag vill inte bli sjuk!

Baka

Nu är kakan i ugnen och är snart klar, det är roligt att baka. Och gott :)

Dagens

Nu är jag nyklippt, känns bra. Klippte typ 1 cm så det var bra. Jag har inte lika slitet hår nu som jag hade förut när jag var rödhårig, skööönt! Nu luktar håret så gott.

Jag borde städa, men just nu orkar jag inte. Kanske orkar senare hehe..

Jag funderar på om jag ska baka ikväll, men då måste jag gå till affären. Får se :)

Ska iaf försöka gå iväg till Rynninge med Sky, då blir han glad.

Roberth är sjuk så han är hemma från jobbet. Det är "bra" för imorn har jag mycket på jobbet, bra att vara hemma med pappa då :)

Wieee!

Tisdag

Precis ätit mat, mammas köttfärsbiffar med sås och potatis. GOTT! Blev en kaka till efterrätt. Ska iväg och klippa mig om ett litet tag. Trevligt.

20:56

Nu är jag och Sky hemma igen. Vi har lekt på rosta gärdet, ätit kvällsmat och sånt där :) Han mosade i sig tre av Roccos alla tuggringar. Till slut fick jag lägga upp alla på bordet. Han var så glupsk så en fick jag dra upp ur halsen på honom, det är gott när det är någon annans...



Mums

Gjorde precis världens godaste kaka, kokostoscakaka. MUMS!! Godaste jag gjort på länge, kul att testa lite nytt.

Jag och Sky ska snart åka till mamma och pappa. Promenera lite där. Rocco sover borta så på passar vi på :) Vankas kvällsmat också ;)

Roberth har beställt ett överfallsspray till mig, gulligt! Så nu jävlar om någon försöker något. Läskigt om överfallet på tunnelgatan igår, där brukar jag och Sky gå.. Usch!

Arg

Eller ja arg är väl att ta i, men jag är irriterad. Min bil är så inparkerad! Ska åka iväg om ett tag och jag vet inte hur det ska gå. Bakom mig står en svinful vit volvo där det står VINTROSA på, framför mig har jag en feting jeep. Jaha, blir att backa in i volvon då?

Roberth är inte hemma och jag tycker att det är jäkligt svårt att se själv, iaf när det är så tight. Har på känn att jag inte kommer komma iväg, ska till veterinären och allt. Suck

Grädde

Ibland undrar jag vad jag håller på med egentligen. Gick till affären och glömde den viktigaste ingrediensen, grädden. Orkar inte. Får baka imorn då för jag går inte till affären igen, suck.

Promenad

Jag och Sky var ute till Rynninge förut, det var skönt. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra. Måste gå till affären för jag vill äta något gott, kanske ska baka. Får se :) Jag har ingen bingolott idag :(

Mage

Min mage är fortfarande knas, låter om den hela tiden. Känner mig konstig.

Kakor

Idag ska jag få snickerskakor tjalalalalala!!

old pics

Haha vilken dubbelhaka man har, nästan sött.

Sky i knät

Jag vill ha sommar


....

Blir inge p-boda, Roberth är sjuk. Jag kommer nog ha världens tråkigaste dag idag.

Söndag

Hela morgonen har magen varit kass, åt kanske för mycket hos Lisa igår.

Vaknade runt fem sex tiden och kunde inte sova, värdelöst.

Idag ska jag tvätta som vanligt och sen ska vi åka ut till Pålsboda.


Hemma

Nu är jag hemma igen. Tog på mig mysbyxor direkt, så skönt! Åt massa gott hos Lisa, enchiladas :D Stavas det så? Kanske.. Roligt att träffa alla. En rolig grej, Sofies kille heter också Roberth (fast inte med H) han jobbar på atlas copco, och nu när vi båda väntade på våra Robertar skulle hämta oss så har han också en svart saab!! Är det inte lustigt??

Lägger upp bilder imorn, fast inte dom på mig och Jessica dom var inte vackra.

Roberth och Nook kollar på stream, starcraft två.. Hmm.. Nördigt?

Grattis Lisa!

Grattis vännen du är bäst!

God morgon

Har legat vaken jättelänge, kunde inte sova. Så nu sitter jag här.

Maaaat

Nu har vi ätit tacogratäng, gott! Så snart är det fotbollskväll här.

Jag ska äta massa godis.

Friday

Nu sitter jag och äter choklad, apelsinkrokant. Så gott. Roberth och Nook åkte precis iväg, Nook skulle köpa något tror jag.. Sen ska vi äta tacogratäng här, dom ska kolla på fotboll :)


Bild

Jaha, så här ser den ut för tillfället. Ska färglägga om två veckor, ROSA ROSA ROSA. Enjoy!

Krax

Jaha

Snark

Flottig i håret, men orkar inte tvätta håret. Ska snart lägga mig, fredag imorn tjohoo!

Natti

Waterproof

"Bli inte rädd imorn när du vaknar och benet är dubbelt så stort" Ett roligt citat från Daniel

Tattoo

Nu är jag nytatuerad. Vi gjorde bara konturerna idag, om ca två veckor ska jag färglägga. Kommer bli så sjukt bra!

Hemma

Yes nu är jag hemma från jobbet, skönt att det inte regnade när jag cyklade hem iallafall.  Det har regnat precis hela dagen.

Nu ska jag äta lite, sen om ett tag cykla till WP (lovar att det kommer regna då!)

Regn

Fy fan vad det regnar!! Ska inte bli kul att cykla till jobbet

Halv åtta hos mig

Ja det sitter jag och kollar på nu.

Jag är godissugen som vanligt, vi har bara hårda karameller hemma.. Det duger inte :)

Jag och Sky var hos morfar förut, vi fikade på cocosbollar. När mormor inte lagar mat så blir det fika, haha. Det märks att han tycker det är ensamt hemma. Mormor kanske får komma hem imorn. Hoppas.

Nehe, duscha och raka benen. Kan ju vara trevligt eftersom man ska få vaden tatuerad imorn.

Crazy town


Coca cola

Sitter och dricker cola, gott! Väntar på att morfar ska ringa, han är hos mormor på sjukhuset. Ska dit och städa idag men får vänta tills han är hemma :)

Subway

Nu har vi ätit en varsin macka från subway (Roberths alternativ.) Vi svängde förbi statoil så nu är bilen tankad och nytvättad, fint.

Jag tror inte att jag bakar något mer idag, kanske gör det imorn. Nu blir det tv sen sova.

Höst

Nu har jag och Sky varit ute och gått, i en timma och tjugo minuter blev det. Skönt. Det är verkligen höst ute nu, nere vid rynningeviken blåste det så och löven flög åt alla håll. När vi kom upp på våran gata igen så kom Lisa i deras bil så vi pratade en stund :) Trevligt. Jag tycker om Lisa. Ska hem till henne på Lördag och fira henne.

Nu blir det kvällsmat

Vovvar

Den här dagen var så mysig

Kärleksmums

Ikväll ska jag göra kärleksmums, hur gott är inte det?!  Tänk om jag fick bli hemmafru, då kunde jag baka hela dagarna. Och göra ett eget tv-program, husliga hemmafruar eller något haha. Vilken succé det skulle bli.

OM ROBERTH KUNDE VINNA LITE PENGAR SNART!! ^^

Choklad

Jag är så sjukt sugen på choklad, därför ska jag baka chokladmuffins. Ska äta massa smet, gott!!

Tån

Jag kanske måste kolla upp min tå, gör skitont. Tycker det borde gått över nu.

Hobby

Jag borde verkligen skaffa mig en hobby om kvällarna, jag har vräkt i mig en massa onyttigheter dom senaste två timmarna haha. Men det är ju så gott!

Tattoo

På torsdag ska jag tatuera mig, wiiiiie! Nu är jag igång igen. Kommer bli nice.

Nu ska jag äta ballerina och dricka festis.

Sol

Åh jag vill åka utomlands. Ligga på stranden och bli brun, käka chips och dricka cola. Och pussa på Roberth såklart ♥

Oh

Kort arbetsdag idag det gillar jag. Ska käka lite lax och spenat pasta sen göra mig iordning och sen åka iväg. Kommer hem ikväll någon gång.

Vilket intressant inlägg

Söndag

Bowlingen gick inte alls bra, nog om det ;) Har varit hos mamma och pappa ikväll och spelat bingolotto men vann inget. Snart är det sovdags, jobb imorn igen. Ska till barnmorskan imorn också.

Bowling

Snart ska vi bowla

Tvätt och städ

Ja idag är det en riktig städ-dag. Tvättar för fullt, har dammat, Roberth har diskat all disk, burit ner diskmaskinen i källaren. Nu fixar han med min bil. Försöker få honom att vilja åka med till marieberg men det går sådär. Måste plantera om några blommor och sånt. Det vore skönt att få det gjort idag. Skulle kolla på en jacka men det skjuter jag nog upp.

Nu ska jag fortsätta med tvätten.

Tjockis

Ätit som bara den idag, chips och godis. Men ingen läsk. Vi skulle ha ätit räkor ikväll men vi är mätta så vi får äta det imorn.

Vi var på biltema förut idag, jag köpte nya cykellysen och en glödlampa till bilen. Hoppas det blev rätt bara, bilen är ju enögd :)

Jag sov middag förut, jäklar vad det var skönt! Behövligt. Nu ska jag fortsätta kolla på Ace Ventura, den är snart slut.

Bjuder på en bra låt


Woop

Det verkar vara något skumt med blogg.se idag. Jaja.

Jag har varit och handlat på parkhallen, morfar följde med :) Det var mysigt, han blev glad när jag kom förbi dom och frågade om han skulle med och handla. Dom fick äppelrutor som jag gjorde igår, det blev dom glada för. Svängde förbi mamma och pappa med sånt också.

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kollar på idol.

God morgon

Jag var bombsäker på att jag skulle sova länge idag, men nu har jag legat vaken i över en timma. Lika bra att gå upp då. Sky är väl inte lika pigg, undrade vaf jag höll på med när jag kom och sa god morgon. Han tar vara på helgerna :D

Men det är bra att jag gick upp tidigt, då hinner jag med mer idag.

Imorgon

Hoppas det blir fint väder imorn. Jag ska åka och handla,dela ut lite bakverk,gå i skogen med Sky,kanske kolla på en kjol och gå i skogen igen. Får se hur mycket utav detta jag kommer att göra haha. Återstår att se.

Sweet

Nu har jag bakat, det luktar jättegott. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten utav kvällen, sova tidigt tycker jag låter bra.

Hemma

Nu är jag och Sky hemma igen. Han ligger och sover i soffan,blev trött. Busade lite i trädgården sen fick han springa lös på gärdet. Roligt :) Det var mysigt hos mormor och morfar. Längesedan vi var där nu, Sky skulle upp i morfars knä hela tiden haha.

Nu ska jag baka, ohh..

Fredag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, skönt! Har varit en jobbig vecka.

Jag och Sky ska snart dra iväg till mormor och morfar. Plocka lite äpplen i trädgården och umgås.

RSS 2.0