Lördag!

Gosat en massa med Noa idag. Mosters guldklimp.


Fredag.

Idag tog jag mig en promenad upp på stan för att hämta ut mina nya glasögon. Ska testa dom ikväll så då kanske jag kan visa en bild, har linser i nu. Köpte även lite nya kläder på H&M, en snygg tshirt till Roberth också. Känns alltid bättre när han också får något haha.


Sötis.

När han ligger så smälter mitt hjärta. Sötaste lille Sky.


Från start till nästan slut.

Det känns som om det inte var längesedan som vi berättade för allmänheten att vi skulle bli föräldrar. Att vi skulle ha en liten bebis. Magen var platt och det syntes inte alls att någon bodde i min mage. Nu är magen stor, vi vet att det är en liten kille där inne och det är endast 4 veckor kvar tills beräknad BF. Otroligt spännande och lite smått nervöst, snart är han här! Hur ser han ut? Vem är han lik? Snart vet vi. Tänk första gången våra föräldrar ska se honom, stort! Jag kommer böla, såklart. Det är lite fix kvar här hemma, skötbordet ska monteras ihop och vi ska ändra lite i sovrummet. Packa skötväskan också inför förlossningen, köpa bröstpump och lite andra små saker. Sen får vi se vad som behövs, det tar vi när han är här. Förhoppningsvis kommer han på Roberths semester så då blir Roberth hemma lite extra länge, mys! Om jag längtar?! JAAAAAAA!!


Sovarn.

Hosta, halsont, varm och snorig. Det är jag det! Har legat i sängen i stort sett hela dagen, jättesegt. Rörigt och stökigt här hemma men orkar inte städa. Vill ha fint hemma men får vänta tills jag blir frisk. Sky duschade igår och han hårar som bara den, sofforna är fulla med hundhår och det där soffmunstycket till dammsugaren verkar vara borta... Man blir väldigt trött efter att ha sovit hela dagen, iaf Sky.


Blomster.

Fick en fin midsommarbukett från svärföräldrarnas trädgård :)


Han.

Vi längtar efter dig.


Måndag igen.

Lämnade in bilen på verkstad imorse, hoppas det inte blir så dyrt. Har ju nyss haft den inlämnad då det kostade en del.. Om ett tag ska jag gå upp på stan. Ingen shopping, idag är det synundersökning som gäller. Har sett ut ett par fina glasögon som jag ska köpa. Sky tar en lugn förmiddag som bilden visar:


Väntan och längtan.

Nu börjar graviditeten nå sitt slutskede. På torsdag går jag in i vecka 35, förhoppningsvis är det 5 veckor kvar då och jag slipper gå över tiden. Har en känsla över att jag kommer gå över tiden och kommer behöva bli igångsatt, då börjar jag nog gråta. Nio månaders väntan är väl tillräckligt?! Jag längtar efter lillen och vårat nya liv. Krama honom, lukta på honom och bara gosa. Snart så :)


Finaste killen.


Onsdag!

Idag har varit en väldigt lugn dag. På morgonen åkte jag till jobbet där det var skolavslutning, kul att träffa alla. Fick många kramar och två paket :) Det var snällt. Här hemma har jag väl mest ätit, massa frukt och mat. Och en liten godisbit :)


En bild.

Ja det är vad som får duga idag. Går in i vecka 34 på torsdag.


Skärpning.

Kanske skulle börja skriva lite mer och bättre här.. Om magen och allt som hör till. Tar tag i det imorgon :) Bilder på Sky finns det gott om.


Nationaldagen.

Slagen hjälte.


Måndag.

Är den här verkligen inte till mig?!


Första Juni!

Nu välkomnar vi sommaren med öppna armar.


RSS 2.0