Toooorsdag

Hej hej.

Torsdagen har varit en bra dag. Gick upp 04.30 och jobbade till kl 13. Jag och Angelica jobbar så bra ihop så dagarna bara flyter fram. När jag kom hem ringde jag till mormor och sa att morfar kunde komma och hämta mig och Sky nu. Och det gjorde han. När vi kom dit så åt vi pannkakor, så gott. Efter ett tag kom mamma och pappa. Pappa hade hämtat mamma från jobbet och mamma ville komma och hälsa på mig :) Jag blev glad att dom kom. Dom skjutsade hem oss sen.

Just nu är det oväsen här. Roberth och Rickard fixar med byrån och jag tittar på. Skönt att jag slipper. Jag sa till Rickard att vi ringer till honom varje gång vi behöver hjälp med något från ikea :)

Jag är godissugen......

Onsdag

Ja idag är det onsdag. Slutade klockan 15 det var skönt. Just nu håller jag på och tvättar, jag och Sky har varit ute en runda runt svampen också. Runt 18tiden kommer Rickard till oss och ska hjälpa till att sätta ihop byrån vi köpte igår, vi köpte ju en likadan vi har i sovrummet och när jag och Roberth satt ihop den var det förjävligt. Så det får bröderna Evertsson sköta idag :)

Jag är asvarmt skönt att det är sol ute

Hej hej

Idag var jag jävligt trött när jag gick upp 04.30 kan jag tala om. Jag har varit sjukt trött hela dagen, och med allt regn så blir man ju inte piggare. Ätit massa godis och druckit cola för att försöka bli pigg.

Vi var på ikea förut, jag ska aldrig mer tvinga med Roberth dit. Han har inget tålamod vi sprang igenom typ. Jag fick inte ens gå och titta lite.. Men vi köpte en byrå iaf, hurra. Någon som vill sätta ihop den åt oss? Hatar sånt.

Får mina saker från H&M snart som jag beställt, två jättefina bäddsett, leopardvantar och två leopard gästhanddukar till badrummet. Jag är rätt nöjd.

Jag skulle kunna gå och lägga mig nu, varför inte liksom?

Trött

Nu är jag lite seg och imorn ringer klockan 04.40 och jag ser absolut inte fram emot det ett  dugg! Någon som vill byta? Jag tror jag har en sjukdom, godissjukan kallas den. Äter så jäkla mycket. Först när jag var iväg till affären köpte jag turkar och strong, skittråkigt godis man vill ju ha lite mjukt och sådär segt eller hur? Så jag var inte så nöjd. Och nu ikväll när jag skulle till katterna så säger Roberth "Du ska inte in till ica något?" Nää vadå sa jag? "Köp med såna där hjärtan"

Gaaaaah klart man köper då om han vill ha, men då var jag ju tvungen att köpa nått mer, så jag köpte kolaremmar och nappar. Mmm.. och så en monster till Roberth då. Så när jag kom hem mulade jag snacks, hjärtan. Hur gott som helst dom bara smälter i munnen. Sen var det dags för napparna sen remmar. Fy fan vad jag äter. Magen är lite spänd nu. Men det är nog inte bara jag som lider av denna sjukan.

Jaha då ska jag fixa frukost och mat tills imorn, usch.

Imorn ska vi till ikea! :)

Den här ser ut som en stjärt: ω

Måndag igen

Japp nu är första arbetsdagen efter semestern avklarad! Känns som om jag inte ens haft semester haha. Jises vad jag och Angelica har ätit godis idag, inte bra. OCH Mcdonalds, jag måste laga matlåda. Imorn börjar jag kl 06.00 rätt ovärt, men men. Jag vill köpa ny byrå, men Roberth vill nog inte till IKEA idag. Jag vill alltid dit

Jag skriver ikväll

Söndag

Jaha, sista semesterdagen och det är fint väder ute. Det är ju helt jävla otroligt. Nej jag är inte bitter!
Gårdagen var jättebra. Jag och Jessica stog i baren, ute i Sommarro eller va fan det heter? Jäklar vad folk drack, och vad vi fick blanda drinkar. Kul var det, full fart hela tiden. Vi kom väl dit runt 18.30 och åkte därifrån 01.00 tror jag det var. Både jag och jessica hade pumps och vi stog ju upp hela tiden så fötterna dom kändes. Vi skrattade åt alla "gamlingar" som dansade och var apfulla. Våran dricksburk tog sig allt efter ett tag :) Det var kul att träffa susanne, så rolig och härlig. Hon böt av oss lite i baren så vi kunde ta oss lite mat. Det var gott.

Ikväll ska vi iväg och fira Roberths kusin som fyller 30, det ska också bli kul. Träffa släkten lite. Jag tror att jag ska göa korvstroganoff idag, aldrig gjort det. Eller nää ska jag verkligen göra det? Måste ju ha matlåda tills imorn. Det är nog inte så gott kom jag på, får se vad jag hittar på. Kan ju gissa på att det inte blir något över huvudtaget men men..

Frukostdags nu. Typiskt att vi inte ha något godis hemma då kunde jag ju äta det.. När jag bodde hemma var det bästa jag visste på helgerna då vi hade ätit massa gott kvällen innan och på morgonen när man vaknar sätter sig i tvrummet och äter upp det som blev över, gött! Haha jag är sååå nyttig. Men gott är det. Jag ska ju bättra mig nu efter semester ;D Nähä då ska jag väl ta mig en knäckismacka.

Sussex Bulldog

Någon som vet en sussex bulldog uppfödare?

Morrn

Uähh idag har jag ont i huvudet. Har inte alls legat bra inatt, för första gången på hundra som jag har legat längst in mot väggen och helt inmonsad. Så min nacke är inte helt hundra idag, hoppas det går över. Aldrig mer sova längst in. Det är Roberths plats. Jag sitter och kollar på LA ink nu, repris men det får gå ändå. Typiskt att inte waterproof öppnar förns den tredje aug. igen! Usch jag mår illa, huvudvärk och illamående går hand i hand. Åt mycket frukost jag skulle kunna spy nu bara för att jag mår som en röv. Men jag vill inte det. Jag behöver verkligen färga mitt hår, men jag har inte haft någon ork. Min hårbotten är helt ljus, gulligt. Får se när jag gör det. Undra vad jag ska ha på mig idag när jag och Jessica ska stå i baren? Något somrigt hade varit trevligt, men vädret är inte så somrigt. När jag och Sky var ute imorse låg det massa löv på marken, är det inte för tidigt? Det känns inte som om det varit någon sommar ens. Hösten får inte komma än

Fredag

Jaha då var det fredag igen, och på måndag börjar jag jobba igen. Fan vad fort tiden har gått, men jag har haft en bra semester. Bara tagit det lugnt och träffat min familj och vänner ♥. Har ju tyvärr inte varit något toppväder så man är ju inte brun men men.. Just nu lagar jag mat, det blir fläskfilé, potatis, chilibearnaisesås och rödlökssallad. Gött!

Nu har vi höjt dosen på en utav Skys mediciner, så får se hur han blir nu. Han fick massa fläskfilé i sin mat, han äter ju inte sin mat om det inte är något gott i, bortskämd...Han kommer bli helt förtvivlad när jag börjar jobba igen, ingen mamma hemma bara pappa som spelar dator..

Undra om maten är klar nu, hoppas.

-

Max och jag

-


Sol?

Jag vill ut och fiska igen

Torsdag

Imorse hämtade morfar mig och sky runt niotiden då det var dags att åka till dom, vi hämtade upp mamma också. Åt god frukost och sen städade jag, mamma hjälpte också till :) Plockade lite blåbär också. Sen åkte jag hem och sen upp på stan för att träffa Jessica, god fika blev det på wasa. Vi båda var duktiga som inte shoppade. Jag hämtade mina linser men det är ju typ inte någe shopping, mer som ett rån i plånboken. Sen åkte vi hem hit och gjorde god sallad och åt massa chips :) Mycket trevlig dag, på lördag ska vi servera sprit ;) Jag får läsa på hur man gör haha. Jag är astrött, det här vädret gör en seg. Det skulle vara gott med glass

Rekord

Ja idag var jag och Mickis redordlänge hemma hos mamma och pappa. Vi kom dit klockan nio imorse och åkte hem strax innan kl 16 :) Vi åt först jättegod frukost sen gick vi ut och busade med Rocco på Rosta Gärdet och sen gick vi runt lite i hästhagen. Sen gick vi till affären sen satt vi och kollade igenom alla kort dom hade. Det är så kul att kolla på gamla kort, nästan så man blir lite tårögd. Sen blev det sallad och det var gott. Imorn ska jag städa hos mormor och morfar och sen ska jag träffa Jessica, det blir kul. Men jag får inte shoppa något får se hur det går :D Idag har jag beställd nya sängkläder, leopard och sen ett rosa med vita prickar. Tjusigt :) Jag tog massa kort idag men jag kan ju fortfarande inte med den här datorn eller bloggen, jaja :P

Jakt och fiske

Japp nu sitter jag och kollar på jakt och fiske. Har ätit en tekaka också, gott. Jag har lite ont i nacken efter gårdagens huvudvärk. Sitter och lyssnar på fiskmåsarna nu..... Idag ska vi äta lunch med Marion och Göran, det ska bli trevligt. Vi har ju inte varit hos dom på jättelänge. Roberth vill inte åka dit fast jag vill, jaja. Det blåser som bara den ute, trist. Var trött imorse när jag vaknade, kunde inte sova när Roberth gick och la sig runt tre tiden. Han bråkade bara och då blir man ju pigg. Min sista semestervecka nu.. Det känns tungt. Måste ta mig till waterproof också

Huvudvärk

Jag hatar att ha ont i huvudet, usch! Nu har vi beställt mat, igen. Men jag har ingen vidare aptit så jag sparar den tills ikväll. Usch jag blir nog sängliggandes hela dagen känns det som.

Regn

Imorse när jag och Sky gick ut fick vi oss en chock! Efter ett tag vräkte regnet ner, helt sjukt. Jag har ingen paraply eller nått så där gick vi, men det var bara att fortsätta. Efter ett tag skrattade jag bara, va fan gör vi ute tänkte jag. Inte en annan var ute då. Det bara rann i ansiktet, och överallt! Sky var jättemissnöjd. Men men det verkar ju bara vara regn på min semester så.. Annars har dagen varit lugn. Jag sitter och kollar på London Ink nu, bra faktiskt. Man har ju typ sett alla avsnitt av miami-La ink så det är alltid trevligt med omväxling. Jag vilade lite middag förut, men inte så länge för sen var det dags att gå ut med Sky.

08.33

Jag hatar fiskmåsar! Jag blir galen. Det är två fiskmåsungar på baksidan som inte kan flyga, och föräldrarna skriker som bara den. Och ungarna med såklart. Det är dygnet runt dom jävlarna skriker, vi kan inte ha öppet fönster på nätterna i sovrummet för dom väcker en heeeeela tiden!! Usch jag hatar dom. Fula ungar lär er att flyga.

Bra dag

Yes det tycker jag att det har varit. Jag vaknade jättetidigt som vanligt. Men runt halv tolv drog jag och syrran ut på väg mot Adolfsberg, jag tänker inte ens nämna bussresan ;D När vi väl kom dit så fikade vi hos mormor och morfar och hämtade bilen där. Sen åkte vi ut till marieberg. Jäkligt bra shoppingtur måste jag säga, fast att jag har köpstop! Men men.. En liten stund efter att jag kommit hem så gick jag ocg Roberth till Rio för att äta, det var gott. När R sen kom tillbaks från systemet hade han köpt tre godispåsar till mig, vilken överraskning! Precis vad jag behövde :) Så nu är min kväll räddad. Vad ska ni göra ikväll?

Hej o hå!

Jag sov inte många timmar inatt, mycket i tankarna.. Jag tänker på er. Morfar kom och hämtade mig och Sky runt tio tiden, där åt vi jättegod frukost som morfar hade varit och köpt. Sen städade jag lite där medans mormor,morfar och Sky var ute i trädgården :) Sen idag har jag varit med Moa, var inne på hennes jobb ett tag innan hon till slut slutade :D Sen gick vi hem till henne där Robin väntade på att han skulle få äta kakan som Moa hade bakat. God var den. Vi skulle ju beställa Michael Jackson t-shirtar men det var något cp med betalningen så det fick vara. Men vi bäställde tokmånga hårblommor! Så fina. Sen rensade vi hennes garderob, jag fick en tröja. Mycket trevligt. Jag köpte förresten en Metallica tröja på Carlings men har inte provat den än den är killstorlek men jag hoppas att den kommer passa :) Imorn ska jag träffa Mickis och se om hon är någe brun :) Hoppas att det blir fint väder snart.

:(

Det är så orättvist

Mätt

Nu har vi ätit mat, jag stekte kyckling och gjorde sallad. Så gott. Lagom mat tycker jag. Sitter och kollar på bevvan som vanligt, men jag måste erkänna att dom gamla avsnitten är bättre. Nu har dom slutat skolan och börjat jobba och är "gamla". Jag ska snart ut med Sky, får se om jag kan få med mig Roberth också det vore trevligt. Tråkigt väder idag, trodde att det skulle vara superfint hela dagen eftersom det var sol och 20grader ute när jag vaknade. Men icke. När kommer värmeböljan tillbaks?

Rubrik

Inatt så drömde jag att jag slog ner sumo, synd att det bara var en dröm.. Fick jag bara tillfälle så

Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit borta i en massa timmar. Tog spruta på Sky direkt när jag kom hem, inte kul. Kollar på beverly hills nu. Jag hoppas att det blir kebabbåt ikväll, det vore gott. Jag skriver mer sen, är rätt seg

Knight Rider

Sitter och kollar på det nu, så sämst. Har precis ätit frukost, två knäckebrödsmackor och en nektarin. Ska nog hugga in på chokladen som är i kylskåpet.. Igår försökte jag få Roberth att gå med på att köpa en till hund, men han tycker att det är för mycket med Sky och så nu.. jaja. Annars hade det passat bra nu när han är hemma om dagarna. Dagen är oplanerad, skönt

Shopping

Jaa jises vad jag shoppade idag. Det blev leopard gummistövlar, så jäkla snygga. Röda converse skor, mina vita är trashiga. Två linnen och sen köpte jag tre piké tröjor till Roberth :)Och nya underkäder,till mig då :) Så tjusiga. När vi hade gått klart på stan åkte jag till Meddo 1 och när jag kom hem gick jag till Meddo 2. Nu sitter jag och degar i soffan, skönt

God morgon

Nu sitter jag och äter never stop, det är så jäkla gott. Har ätit lite frukost innan då såklart. Jag gick väl upp runt åtta, ut med lillen och sen gick jag till katterna. Roberth gick och la sig halv åtta! Jag vet inte vad jag ska säga.. Ska träffa Jessica sen :)

Hårda bud på morgonen

"Håll om mig, annars blir det inge Willys idag" Klart jag höll om Roberth då, vill ju till willys ;) Gos <3

Friday

Hej. Morgonen började kl 06 då jag gick upp. Jag var väldigt trött eftersom Roberth gick och la sig kl 03 och då vaknar man ju såklart.. Jag var i badrummet i tjugo minuter, galet lång tid bara för att kissa och sätta upp håret. Då är jag trött. Jaja när jag väl var klar så gick jag och lillen ut, sen blev det lite tråkig frukost. När klockan var halv åtta tog jag en promenad till körskolan. Spenderade fyra timmar där oj då vad kul. När jag var klar där så gick jag till Meddo och fixade lite där. Sen kom pappa och hämtade mig och jag åt lite soppa hos dom sen så åkte jag och mamma upp på stan för jag skulle ju till makeup store kl två. Jag tänker inte skriva hur mycker pengar jag spenderade där, det är bara mamma och Angelica som vet om det haha. Roberth vet inte ens haha.. Hemlis! Jag är själv chockad men ibland måste man. Sen så var det dags att åka till katterna. Sen kom jag hem. Något jag verkligen måste göra är att ringa till adressändring, har ju blivit något knasigt eftersom jag fortfarande står hos mamma och pappa haha.. Var rätt längesen jag bodde där.. Imorn hoppas jag att jag får sova ut

Torsdag

Idag körde jag på morgonen, gick svajnbra. Regnade så in i helvete när jag cyklade dit och hem. Inte alls kul. Kom hem lite efter elva, då gick jag ut med lillen och sen kom pappa och hämtade mig. Åt mat där, fisk. Det var gott. Sen var det dags för fotvård. Efter det så skjutsade pappa mig till max och Leo och efter det var jag hemma. Då lagade jag mat till Roberth, snäll som jag är.. Fredag imorn, då ska jag sitta på körskolan från 8.30-12.30 och göra riskettan eller vad man säger. Kommer få asont i röven av att sitta på dom där stolarna så länge. Efter det ska jag till makeup store det ska bli trevligt. Sen blir det Meddo då, plus katterna. Fullt upp var det ja!

Gårdagen

Igår var det full rulle. Åkte till mormor och morfar runt lunchtid och var där några timmar. Många tanter var där för att fira mormor. Sen kom Angelica och hämtade mig där för vi skulle till Marieberg och shoppa lite. Sen kom Tommy också. När dom hade skjutsat hem mig så gick jag till Max och Leo. Jag kom väl hem runt halv åtta och då åt jag upp chipsen som var kvar :) Det var gott. Idag har jag också några saker inbokade, imorn är det också mycket haha. Bra att man har lite att göra när man har semester

Tårar

Jag kan inte ha några tårar kvar känns det som. Kollade på Michael Jacksons minnesceremoni. Nu kollar jag på Dangerous turnén, jag älskade den när jag var liten. Nu sjunger han smooth criminal och jag är helt i extas. Kommer ihåg dansarna såväl, dom dansar så galet bra! Och den långhåriga som jag tyckte var sååå snygg när jag var liten. MJ var verkligen gudomlig, det visar han så väl på den här konserten. Jag älskar dans och musik. Jag hade den här konserten inspelad när jag var liten, sen försvann den. Minnen, säger jag bara. God natt

Hejsan

Full rulle idag. Klockan nio kom morfar och hämtade mig och Sky, vi åkte och hämtade upp mamma också. Morfar hade köpt jättegod frukost som vi åt. Vi städade och fixade där eftersom mormor fyller år imorn. Vi kom hem igen runt ett tiden och då gick jag till max och leo och fixade lite där. Så himla kelsjuka, gosarna. Nu sitter jag här och är hungrig. Klockan fem ska jag upp på stan och träffa Alexandra, det ska bli skoj. Hoppas bara inte att det regnar när jag ska cykla, det gillar jag inte. Regna ska det göra på nätterna. Jag har jättemycket kort på min mobil men jag vet inte hur man lägger in dom på datorn, typiskt.

Måndag kväll

Hej. Blev inte mkt till shoppande för mig idag, trist. Bara lite såna där småsaker men inga kläder. En annan dag. Usch det är sånt tråkigt väder idag, kallt. Vill ha värme. Jag körde förut, det gick bra. Sen gick jag till katterna och fixade där lite. Nu sitter jag här vid datorn och känner att jag har lite ont i huvudet, hoppas det går över tills imorn. Jag längtar lite tills fredag eftermiddag, ska bli kul :)Förmiddagen blir väl inte lika roligt då är det riskettan som gäller. Nu ska jag äta lite glass

God morgon..

.. Eller jag har ju varit sedan halv sju men men. Tvättat lite, ska upp på stan med mamma snart hoppas inte att det regnar för det vill jag inte. Är rätt seg känner jag, men men. Jag skriver sen när jag kommit hem

Söndag

Hej hej. Gött med söndag idag. Imorn ska jag och mami gå på stan, har jättemycket att handla eftersom jag inte varit på stan på hur länge som helst. Hoppas bara att jag hittar allt som jag behöver + lite mer vore ju trevligt :) Nu sitter jag och kollar på Vad blir det för mat fast jag redan har sett det. Lugn dag idag. Imorse runt nio tiden åkte jag till mamma och pappa, åt lite frukost och bråkade med Rocco :) Pappa skjutsade hem mig runt tolv tiden och då gick Roberth upp lagom när jag kom hem :D Nu gör vi inget, dags att gå ut med lillen snart också. Blir många långpromenader nu när jag är hemma om dagarna det behöver han.

Indigo

Nu har jag precis kommit hem. Jag, Emma, Lisa och Anna har varit och ätit på Indigo. Innan det var vi hos Lisa. Dom skulle fortsätta ute på stan men jag gick hem. Kanske ska ta lite glass nu det vore gott. Får se om jag kommer på hur man lägger in bilder på den här datorn kan inte det än :D Tog lite bilder ikväll

Kors i taket

Idag vaknade jag kl sju och då gick jag ut med Sky. När vi kom in så tittade jag lite på lilla huset på prärien sen så blev jag lite trött och då gick jag och la mig igen då var klockan typ åtta. Helt sjukt att jag somnade om, vaknade igen kvart i elva! Galet för att vara mig, skönt var det :)Ska ut med Sky strax.

Semester!

Yes nu börjar semestern, guld!

Hemma

Yes nu har jag precis kommit hem. Gick bra att köra, efter det hämtade Mickis upp mig och vi åkte till Statoil och hämtade bilen. Gick jättesnabbt för oss att bära in sängarna och soffan. Varmt så in i helvete var det. När vi fixat allt så åkte vi till mamma och pappa för att äta lite glass. På väg hem sen så satt vi och pratade Metallica, då sa jag att det skulle vara guld om sad but true kom på radion. Och gissa vilken låt som kom?! Japp klart att den kom typ 5 sek efter jag sagt det. Högsta volym så jäääkla bra! Blev väldigt glad. Måste vara något tecken :) Ringde till storfiskarna förut och Roberth hade fått en Gös :)Så blir väl gösmiddag till helgen ;) Sista arbetsdagen imorn, måste firas :)

Sommar tider hej hej!

Jises jag är varm. Slutade jobba kl 11, det var skönt. La mig lite i solen då, och nu har jag gått in. Är så svettigt att ligga i solen när man redan är varm efter jobbet. Massa små spindlar kröp på mig jag blir galen på sånt där. Kittlades hela tiden. Så blev inte mycket sol för mig idag, men snart har jag ju tre veckor på mig :) jag äter nektariner hela tiden, så goda. Nästa vecka måste jag hitta ett par jeansshorts när jag och mami ska på stan, det är så snyggt

Tjohoo

Nu har jag och Sky varit ute på långpromenad, är galet varm nu. Lillen med. Jag och Roberth åt på rio förut, gott. Sen kom Janne och hämtade mig så vi åkte till Meddo. Imorn blir det mycket, ska jobba, efter jobbet har jag körlektion, efter det ska jag vara flyttgubbe. Nu ska jag nog äta lite kvällsmat, blir digestive och philadelphia ost

Halu

Idag slutade jag kvart i tolv, skönt. Har lite tråkigt nu, Roberth vill inte göra något tänkte att vi skulle handla men men. Vill till marieberg men men.. Ska åka med Janne till Meddo sen, mitt extraknäck på semestern ;)Undra om jag ska gå till ica, är så godissugen.. Endast två arbetsdagar kvar uj uj

RSS 2.0