Planerar.

Jag har börjat planera inför Theodors ettårskalas❤️ Åh vad mysigt det ska bli! Hoppas det är fint väder då så vi kan sitta på altanen. Tänk att han snart är ett år. Oj vad tiden har gått fort. Världens bästa Theodor ❤️
Latmask.

Just nu sitter jag på altanen. Har precis ätit fruktsallad med vaniljkvarg, eller lyxkvarg som jag kallar det eftersom jag bara "får" äta lättkvarg om kvällarna. Men idag kände jag för att äta god kvarg haha. 

Det är så härligt att det varit sommarväder idag, det tycker jag om. Suttit och njutit på altanen. 

Theodor sover och jag ska väl snart lägga mig i soffan. Känner mig trött. 

Usch blir så irriterad på mig själv, har massa att packa upp men jag gör det inte!! En ful byrå står i vardagsrummet, grejerna ska packas upp och vi ska slänga den men neeeeeej den kommer väl stå där ett par veckor till. Jag har bara ingen lust att göra såna saker, tänker på det varje dag. Jag måste skärpa mig. Sen är typ alla mina kläder i förrådet. Bra Annica, bra. Usch känner mig så lat. Men det är ju rätt full upp här hemma om dagarna och när Theodor väl har somnat så finns det ju lite annat att ta tag i. 


Smakar sommar. 

Men vad ska jag skriva för rubrik?


Min lilla prins och jag ❤️SöndagJag är så tacksam över att vi har en sån stor och fin altan. Idag la vi på mattan och det blev jättebra. Theodor tyckte om att krypa runt där ute. Vilka mysiga sommarkvällar vi kommer ha där ute ❤️


Theodor inspekterar. 

Den lilla pojken.


Min underbara lilla pojke ❤️ Att få spendera dagarna tillsammans med dig är underbart. Min lilla buse. Älskar dig så det gör ont. 


❤️
Skit helvetes.

Idag ringde jag till veterinären och frågade hur det låg till med askan efter Sky. Hon sa att den hade kommit och att vi kunde komma och hämta honom. 

Men va, komma och hämta honom? Jag började känna mig konstig. Illamående och yr, ville spy. Vet inte om verkligheten slog mig. Allt kändes så hemskt. 

Nu står han på fönsterbrädan i sovrummet. Det känns så jävla konstigt. Jag vill bara skrika och gråta.  Är det nu jag ska förstå att han aldrig mer kommer komma tillbaks? Jag gråter och gråter. Han ligger i en kartong?? Hans aska, han har brunnit och det är vad som är kvar av honom. Jag vill svära, gråta och skrika. 

Jag vill ligga i sängen en hel dag och vara ledsen, inte ha några måsten. Jag vill gråta, jag vill skrika hans namn och säga hur mycket jag saknar honom. 

Jag vet inte om det är för att jag inte har "kunnat" sörja ordentligt. Jag är mamma, jag har en son att ta hand om. Jag kan inte gråta och vara deppig inför honom. Men jag känner att jag så gärna skulle vilja åka bort ett tag. Om det bara är för en dag, vart vet jag inte men bara slippa alla måsten här hemma. 

Sen vill jag inte vara ledsen heller, Sky hade inte velat att jag hade varit ledsen. Jag har pratat om honom utan att börja gråta, jag tänder ljus vid hans kort varje dag. 

Men idag när vi fick askan, det känns inte bra. Ångest. Vill spy. 

Jag fattar det inte. Allt känns så konstigt. Våran Sky liksom.. Älskade Sky, jag glömmer dig aldrig. ❤️

Men dagen blev ju ganska bra ändå.

Den här dagen har varit lite seg. Vädret har inte gjort en piggare heller. Jag var lite ledsen en stund, tänkte på Sky. Lilla plutten. 

Men lite senare så tog jag tag i dagen och gick ut. Vi gick till affären och till blomsteraffären. I blomsteraffären köpte jag mycket fint. En murgröna och en kruka till det. 

Och sen den här, underbar! 

Med fjärilar på. Man kan hänga upp den på väggen så det kanske jag gör. Just nu står den på byrån i hallen och lyser för Sky. Lite seg dag.

Hej tråkiga dag vad ska vi hitta på idag?? Borde verkligen fixa här hemma så det blir klart någon dag men jag vet inte. När T sover så vill jag också vila, men när han är vaken så går det ju inte att göra så mycket hehe. 

Blir nog en till promenad lite senare. Var och gick uppe i spåret imorse, bästa stället! Men det är tufft i uppförsbackarna när man har vagnen med, men det går. Vill ju ha T med mig. 


Snart är maten klar! 

Livet går vidare.

Det är 1,5 vecka sedan Sky somnade in.  Dagarna går ändå. Vi har mycket att göra här hemma så vi håller oss sysselsatta. Dom första dagarna utan honom var hemska. Jag trodde inte att det skulle bli lättare, men det har gått bra. Jag tänder ljus för honom varje dag, kollar på bilder på honom. 

Jag saknar honom. Jag saknar att gosa med honom och pussa på hans huvud. Men han har det bra där han är nu. Han blev så dålig så det fanns inget att göra. 

Jag funderar mycket på vad som händer efter döden. Vart tar man vägen? Vad händer? 

Jag brukar undra vad han gör nu.. Jag tippar på att han fräser runt på någon gräsmatta, ligger i solen och äter massa med köttbullar. Jag vill att det är det han gör och jag hoppas att det är så. Jag har bestämt att det är så. 


Med sin favorit anka ❤️

Måla måla.


Vi målar om altanen, kommer bli sååååå bra :) 

RSS 2.0