Fredag!

Nu är familjen samlad igen, Sky är hemma efter sin lilla minisemester. 

Jag ligger i soffan och är trött som vanligt, Theodor somnade nyss i sin säng. Med nappen i munnen. Han har ju inte velat tagit den förut men nu börjar det gå bättre. 

En uppdatering om nätterna då, dom är precis som vanligt. 4 gånger inatt,gäsp! Men men det går bra men visst önskar jag att jag fick sova lite längre någon natt. 


Busig i sängen! 


Svammel

En sån här dag då jag bara vill vara inomhus. Städa,dona och se allmänt grå och tråkig ut. Tur att jag kan det då Sky är på semester och jag inte behöver ut och gå med honom ❤

T sover och jag har hunnit dammsuga och torka golven. Plus att äta mat i lugn och ro. Och tvätta såklart.

Ikväll får vi besök och jag har fixat att Roberth köper med fika efter han slutat, skööööönt att jag slipper gå ut JAG SÄGER DÅ DET.  Såna här dagar är guld. 

På tal om något annat så går mina naglar sönder hela tiden. Väldigt irriterande. Ska klippa av dom även fast jag tycker att det är så fult med korta naglar men jag känner att det behövs. En chans att växa och komma tillbaka. Haha jag är så trött ligger och skrattar i soffan tror det är pga mina och Angelicas sms till varandra :) så störda ! 

Tisdag

Oj vilken sen nattning! Jag är inte säker på att han sover men det är tyst i sovrummet iaf.. Idag var vi på BVC och då passade jag på att prata lite om sömnen. Jag ska försöka få honom att äta mer om dagarna, även fast han äter som han ska så ska han få mer. Och jag som trodde att han åt för mycket.. Vi får väl se om det hjälper. Jag tror inte att han kommer sova hela nätterna bara för han äter mer om dagarna. 

Nu har Sky åkt iväg. Var supertaggad efter vi packat hans saker då han förstod att det var något roligt på G. Vad roligt han kommer ha! 


Hans saker i påsen ❤

Ännu en måndag.

Om cirka två månader får vi nycklarna till nya lägenheten! Jag kan knappt fatta det. Vi flyttar verkligen i rätt årstid också så det känns bra. 

Idag var vi hemma hos Karin och My. Jag hann inte mer än innanför dörren då My sa att dom hade presenter till mig. My hjälpte mig att öppna, klart hon skulle få hjälpa till. Det var en jättefin blomma och en ljuslykta, jag lägger upp bild imorgon :) Så himla snällt, jag blev väldigt paff över presenterna. Theodor blev lite gnällig och trött efter ett tag och jag hann knappt sätta honom i bilstolen så somnade han ❤

Vi åkte till mamma och pappa efter det. Skönt att fördriva dagen. 

Imorgon ska vi till BVC, 6 månaderskontroll. Spännande! 
På kvällen åker Sky iväg på semester ❤ Jag är så tacksam, han kommer ha det SÅ bra. 





Helgen.

Igår fyllde jag år. 27 år blev jag. Jag känner mig fortfarande som om jag vore 20, när ska man känna sig vuxen? 

Jag fick jättemycket fina saker, är så tacksam för allt. Hade en superbra dag. 

Jag hade inte bakat något, kände verkligen inte för det. 

Det känns som om jag har massa att skriva men kommer inte på något, skumt. 




Fredag


Min fina lilla nakenfis. Bästa lilla T. 

Mina ögonstenar.

Mamma och pappa, vad skulle jag göra utan er. Älskar er ❤❤

Åh hej.


Världens bästa lilla prins. ❤

10000000 miljoner tankar som snurrar runt i huvudet. 

Sitt!


Hej hej sittdelen! Det var spännande att sitta upp, men ovant såklart. 



Tant på besök

Idag har vi haft tant Angelica här hemma❤

Det är alltid lika mysigt att träffa henne, hon och T är bästisar :) 

Solig måndag

Theodor har precis somnat efter att ha ätit. Det blev potatis med rödspätta och lite fruktmos till efterrätt. 

Om man ska tvätta eller rensa? Blir nog att tvätta.. 

Den här veckan slutar Roberth tidigare, jätteskönt. Så lite senare blir det en långpromenad så får Sky vara hemma med husse. Vi tog en liten längre promenad imorse så han är nog nöjd med det. 


Theodors mat :) 

En lördag.

Hallå hallå! 


Theodor var finklädd idag när vi firade Roberth ❤

Vi hade våra föräldrar här och jag hade fixat lite "bubbel" och tilltugg  för att fira lägenhetsköpet också. Det var mysigt! 

Jag ska försöka rensa lite här hemma varje dag innan flytten hade jag tänkt. Ta lite pö om pö och få undan så mycket som möjligt. JAG LÄNGTAR! 



Äntligen.

Jag ligger och gäspar i soffan. Har egentligen inget att skriva.. Bara det att vi VANN BUDGIVNINGEN på lägenheten!! Jippi! Äntligen flyttar vi till större. Theodor får eget rum och vi får en stor inglasad altan, underbart! Jag är så glad. Haha nu lät det som om vi ska bo på altanen men så är det ju självklart inte. :) 

Det kommer bli så bra,  jag längtar! 

Lunch


Det är lite knepigt att äta lasagne ❤

Jo då lite lugnare idag.

Idag har det varit lite lugnare här hemma :) Svärmor kom förbi på förmiddagen och passade T medans jag åkte till veterinären med Sky. Sen passade jag på att åka och handla en massa medans hon fortfarande var här. Den lilla turen behövdes, vara lite själv och handla. Var väl bara borta 20 minuter men det behövdes inte mer. 

Sen framåt kvällen gick jag och T iväg på en liten promenad. Enklare att komma fram med vagnen idag än vad det var igår. Så skönt med frisk luft. 

Ser fram emot lite grejer i helgen! 

Torsdag.



Mitt lilla charmtroll ❤

Nya tag!

Usch vilken vecka det har varit hittills.. Roberth har andra jobbtider, senare jobbtider, och efter det ska han träna. Han är inte hemma mycket och jag får ta både T och Sky typ hela dagarna. Visst det gör jag ju annars också men nu kommer Roberth hem för dagen när klockan är ungefär 19.15 och när han kommer hem ska han laga mat. Jag hinner inte göra det jag vill, har jag tur får jag duscha utan att jag måste ta T. 

Förut idag kände jag mig gråtfärdig för att jag var så trött. Den här veckan har jag inte känt igen mig själv. Plus att idag har vi budat en massa på en lägenhet som avslutas imorgon. Det är mycket pengar och jag blir nervös över ekonomin. Nu tror jag faktiskt inte att vi har någon chans på den här men jag vill så gärna. Jag mår dåligt här hemma för det är så trångt och det är grejer överallt. Jag vill att T ska ha ett fint eget rum som jag kan inreda där han kan ha massa roliga leksaker. Jaja. Man ska inte hoppas för mycket.. 

Usch så deppigt det här blev men nu är det rätt mycket som snurrar runt i mitt huvud och jag är virrigare än någonsin. 

Jag vill ha helg, jag vill ha ork och jag vill flytta till en större lägenhet. 

Just ja jag måste baka till helgen också..  


Nytt huvud tack!

Sprängande huvudvärk, T vaknar varannan timme. Tur att jag verkligen inte har något planerat idag för jag kommer väl vara helt förstörd! 

Trodde att han vaknade så ofta om nätterna pga att han var hungrig så gav honom lite välling innan han gick och la sig men det hjälpte absolut inte. 

Grattis på födelsedagen Roberth ❤ 

Nu ska jag sova!


Tittut! ❤

Snöig tisdag

Vilken skillnad det är på kylan idag mot igår. Vi har inte varit ute än, Roberth gick med sky runt åtta tiden imorse och han verkar inte ha någon brådska med att gå ut riktigt än. Är man soffpotatis så är man. Han tycker väl inte det är så kul när det snöar. ❤

Natten var inte alls bra, var uppe många gånger. Theodor somnade nyss, men det blir väl ingen lång stund. Han sover verkligen inte bra. Varken på dagarna eller på nätterna. När vi är ute och går långa promenader sover han alltid så det är alltid något. Jag ska ta mig till affären sen och köpa välling till T, om det gör någon skillnad. Man kan alltid hoppas :)

I eftermiddag ska vi ut och gå med Angelica, ska bli skönt med frisk luft och att inte gå ensam för en gångs skull :) 


Min lilla gose ❤

Nu är det kallt.

Gäsp! Om cirka två timmar så ska jag på helkroppsmassage, det ska bli så skönt! Hoppas bara att min bil startar nu när det är så kallt. Jag och Theodor har sovit hos mamma och pappa inatt och då har jag inte haft någon motovärmare i. -15 grader hoppas bilen startar hehe. 

Theodor ligger fortfarande och sover. Han har en 1,20 säng för sig själv, jag har legat på en luftmadrass på golvet haha! Han är ju för stor för att sova i vagnen en hel natt så då tyckte vi det var bäst att han fick sova i sängen med massa kuddar runt omkring sig. Jag låg bredvid honom en stund nu på morgonen och tittade på honom, älskade unge vad du är fin. 

Nu ska jag fixa frukost till mig och mamma ❤


Han blev helt lyrisk när jag la honom i sängen, så mysigt. Älskade lilla T, mamma älskar dig ❤

En shoppingdag

Idag har jag,Theodor och mamma varit på marieberg. Jag skulle köpa en ny mössa till T då hans förra försvann spårlöst efter vi varit i Köping i onsdags. Det blev en likadan som den förra, tyckte den var så fin. 

Sen köpte jag en ny kudde och ett nytt påslakanset till Theodor. Vi svängde också förbi toys r us där jag köpte en sängmobil till T såklart hehe. Så den ska jag montera upp på sängen ikväll, så det lyser och spelar i sovrummet när han ska lägga sig för natten sen. 

T var så nöjd när vi var på marieberg, det var kul att gå i affärerna och vi kunde till och med äta lunch där :) 


Eftersom han vill sitta upp så fick han sitta så här i en kundvagn, han var mycket nöjd. 

Snart kommer Angelica och jag ska passa på att tvätta nya sängkläderna :) 

Vilken mysig dag! 

Olika.

Ja nätterna är verkligen olika. Nu var det dags för första matningen. Han ligger redan och mest snuttar så så hungrigt var det nog inte. Får se när vi får gå upp nästa gång.. 

Jag har kommit på lite grejer som jag önskar mig tills jag fyller. Jag brukar inte vilja önska mig saker men nu är ju inte ekonomin densamma när man är mammaledig så då kan jag passa på att önska mig lite iaf :) Fast nu har jag redan glömt bort vad det var jag skulle önska mig.. Minnet sviker redan, märks jag börjar bli gammal ;) 

Nehej nu ska jag testa lägga T ❤

Tisdag och dags för Theodors sprutor.


Världens sötaste lilla pojke❤


I sin lilla pyjamas från imorse. 

Idag har vi haft både mormor och farmor på besök samtidigt. Mormor var med på BVC när han fick sina sprutor, sen kom farmor hem till oss. Hon hade köpt med fika, det var mysigt att vi kunde ses allihopa. 

Nu har jag dammsugit och torkat golven, jag måste bli bättre på att städa.  Ska försöka ha bestämda dagar varje vecka som jag ska städa. Vill ju ha fint här hemma men svårt ibland eftersom vi har vagnen som drar in så mycket skit plus att Sky också drar in en del grus och så. 

En ganska vanlig dag.

I förmiddags skulle jag och Theodor bara gå en liten promenad innan vi skulle gå till mamma och pappa. Jag ändrade mig så det blev en långpromenad istället. Det var så himla skönt. När man går i områden som är lite ensliga så kan jag tycka att det är lite småläskigt. Typ om det händer något, kommer någon hitta mig då? Eller om jag möter en varg osv osv. Det gäller att tala om vart man går :) 




Gammal tågstation, här går det inga tåg längre :) 

Bra promenadskor ;) 

Theodor har somnat, ingen idé att jag  lägger mig för han vaknar väl ändå om någon timma ändå. Lilla fis T. 


Han gosade lite bland kuddarna förut. 



60 bast!

Idag fyller pappa 60 år, världens bästa pappa❤ Vi har firat honom lite smått idag bara, han ville inte ha något firande. 

Jag hoppas att Theodor sover bättre inatt än vad han gjorde föregående natt då vi gick upp sex gånger för matning osv. Börjar kännas liiiiite i kroppen när man får gå upp så ofta. 


Theodor och Hedda låg på sängen och pratade lite.  


Noa kramade sin lilla kusin. 


Jag är sjukt ful på bilden men skit i det det är Noa som man ska titta på. 


Vad hände med Noas ansikte haha? 

Jag ska börja simma! Det ska bli så himla skönt att göra något. Jag simmade ju för ett par år sedan så ska bli kul att komma igång med det igen. Kanske träffar jag någon gammal pensionär jag kan prata med haha. Skönt att komma hemifrån lite och ha lite egentid. Jag önskar mig en baddräkt av Roberth när jag fyller år, när jag har bikini har överdelen en tendens att åka av så vill undvika det haha. Jag simmar så fort så bikinin bara flyger av ;) Skämt åsido. 

Mosters två❤❤


Imorgon får jag träffa dessa två❤

Kommer inte på någon bra rubrik.

Hej hej! Idag spenderade jag och Theodor ett par timmar hemma hos mamma och pappa. Mamma färgade min utväxt så nu ser håret helt okej ut. Sen åt vi kalops det var väldigt gott. Lite fika också såklart. Mamma och pappa är bäst. 

Jag ligger och tittar på stig-Helmer story men jag ska strax gå och lägga mig, sov jättedåligt inatt somnade inte förrän klockan var 02 tror jag. Fick nästan panik ett tag. 

Jag sitter och tittar på lite grejer som jag kan önska mig när jag fyller, finns mycket fint. 


Tänt lite ljus men ska snart släcka dom. 



RSS 2.0