Duck.


Nöjd över sin anka :)


T låg och log i sömnen nyss. 

Tisdag.

Igårkväll blev Theodor lite dålig efter sprutorna, gnällig och febrig. Han var inte alls sig själv, det märktes så väl. Jag var på marieberg och handlade kläder till Theodor så han var hos sin mormor. Tur att jag inte hade med honom i affärerna. Det blev att vi sov hemma hos mamma och pappa. Jag kände mig lite orolig över att T var lite dålig så då var det skönt att sova på hotellet ;) Tänkte att natten kommer säkert bli jobbig och då kunde det vara skönt för Roberth att slippa vara vaken mycket eftersom han ska upp tidigt och jobba. 

Natten då: Theodor sov heeeeela natten och vaknade kl 06.30 imorse. Bästa lilla T han var nog väldigt trött. Skönt att han sov bra iaf. 


Kläderna som jag köpte till honom. 


Febrig liten kille i mormors famn. 



Måndag.

Idag var det dags för Theodor att få sina första sprutor. Det gick bra, han var inte ledsen så jättelänge men visst gjorde det ont i mammahjärtat. Han satt så snällt i mitt knä och höll om mina fingrar sedan så stack dom honom. Först var han tyst, sen så blev han jätteledsen och då började jag också gråta. Min lilla kille ❤. Trodde att sprutorna skulle vara små och tunna men det var dom verkligen inte. 

Jag passade på att gå in på Apoteket efteråt och köpte Alvedon och febertermometer ifall T blir dålig, jag hoppas verkligen att han slipper må dåligt och få feber. 

Han vägdes och mättes också. 5320 tung och 60 cm lång, stora killen! 


Min fina kille vad jag älskar dig ❤

Så duktig.

Nu ligger jag i soffan och hoppas att Theodor ska somna efter mat och blöjbyte. Han vaknade halv fem så vi har inte varit uppe så jättelänge. 

Igårkväll så somnade Theodor till runt kl åtta snåret och det var ju inte alls bra. Jag väckte honom efter jag duschade så att han skulle få pyjamas och allt klart inför natten. Det var en supertrött Theodor jag väckte som sedan blev jääääääteledsen, dumma mamma som väcker mig! Jag tänkte att nu blir väl natten knas men efter lite mat och sånt så somnade han om igen runt typ 21.30 tiden. Min duktiga kille. 

Jag hoppas verkligen att dom bra nattningarna fortsätter. I regel så somnar han cirka 5-10 minuter efter att vi lagt honom i hans säng, inget gråt utan är oftast nöjd och det är så skönt! Han är så duktig. Jag blir helt rörd när jag tittar på honom när han ligger där i sin säng under täcket och sover. Kärlek. 

Nu är det en trött kille i vagnen som somnar vilken sekund som helst så nu ska morsan också sova ;) 


Nybadad, det kanske man ser på frillan haha! ❤

3 månader.

Idag blir Theodor 3 månader ❤




Be om ursäkt och gå vidare.

Halva den här dagen vill jag radera. Hatar när det blir för mycket och att jag inte kontrollera mina känslor. Usch. Får dåligt samvete och har bara dåliga tankar om mig själv. Vill kunna vara glad jämt och inte sura ihop så fort det blir någon motgång. Måste jobba på det där, inte bra alls. 

Vi har en liten sjukling här hemma:

Mysigt under filten. 

Mat och bajs.

Inatt kom det ett "bakslag". Theodor vaknade vid 03 och ville ha mat. Jag var pigg så det var helt okej. När han hade ätit färdigt så sprang Sky till dörren och ville ut, baaaaaajsa!! Jag och han sprang ut, den enda vi såg ute var tidningskillen annars var det tomt haha. Han och Roberth fick gå ut vid elva också då han kom till sovrummet och pep, så bra att han säger till ❤ Duktiga Sky. 



Nu har Theodor somnat men Sky är lite pipig, får se vad han vill.. 

Köping.

Idag åkte jag,Theodor och mamma till Köping för att få träffa lilla Hedda för första gången. Så liten och slapp eller hur man ska förklara haha. Minitjejen. Tänk att Theodor också har varit så liten? Kommer inte ihåg det ens. Känns jättekonstigt. Vad tiden går fort, på fredag blir han 3 månader gammal. 






Natten med huvudvärk.

Så himla skönt att jag fick sova bra inatt då huvudet krånglat. Theodor sov 10 timmar så vi gick nyss upp. Bästa lilla Tfisen vad du är duktig! Han verkar fortfarande trött då han typ ligger och sover vid tutten. 

Jag längtar så tills Theodor går upp till strl 62. Är så trött på att klä på honom samma kläder känns det som. Har ju mycket kläder att variera med men ska bli kul att få använda lite annat. 

Fröken lättstött.

Jag hanterar inte stress så bra nuförtiden, blir irriterad och lätt till tårar. Så när jag tappade nya sköljmedelsflaskan så började jag nästan gråta. Halva flaskan åkte ut. Det enda positiva med den händelsen är att det luktar sjukt gott i badrummet. Okej två positiva, jag fick en ny flaska av mamma. ❤


Rekommenderar denna:




Kompisar.

Theodor och Angelica tycker om varandra ❤




That girl.


Mosters tjej! Konstigt att säga tjej haha :) 

-

Skitdag. 




Älskade gofis.

Det är kul och mysigt att bada :) 


Dagen har varit jättebra, Theodor har varit nöjd och glad. Vi har gosat mycket. 

Vi var och kollade på en lägenhet förut och imorgon ska vi kolla på en till. Läget är bättre på den vi kollade på idag men jag gillar lägenheten mer som vi ska kolla på imorgon, så vi får väl se hur det går. Vill flytta nu! 

Måndag.

Vid lunchtid gick jag och Theodor ut på en promenad, då var klockan ca 11.30 och han somnade direkt vi kom ut och han ligger fortfarande och sover. Mitt lilla hjärta. 

Har inte så mycket mer att skriva. 

Idag tänker jag på min syster hela tiden ❤ Önskar för hennes skull att det är över snart så att hon äntligen får njuta❤

Tröttis

När jag lyfte upp Theodor från sitt gym förut så tog det typ 1 minut sedan somnade han på mig. Nu, 3,5 timme senare, är han äntligen vaken. Nu ska det ätas,byta blöja och på med ytterkläder sen så kan vi börja gå mot mamma och pappa där vi ska sova inatt. Det vankas ost, kex och räkor där borta. Gott! 

Ps. Han sov inte på mig i 3,5 timme utan han sov i vagnen. 


Min nyvakne lille fis ❤

Två som är pigga.

Jag och Theodor har varit uppe i lite mer i en timma. Ätit och ätit och ätit. Han är pigg. Till slut så sa jag till honom att han borde sova istället, då la han av världens leende och blev asglad. Lille killen. Han ligger och korvar sig i vagnen nu. Han är trött men vill inte riktigt erkänna det. 

Inatt drömde jag att jag blev jagad av bävrar haha. Läskiga djur. 

Fredag.

Vilken fin dag! Härligt när solen skiner och med alla fina höstfärger ute, alla löv lyser som guld. 




Jag och T tog oss en promenad och vi stannade till hos mamma och pappa där det serverades mat. Gratis är gott jag var superhungrig. Jag hade med mig en banan på promenaden :) Gott. 


Lite skuggig bild men men. 

Gäsp.

Inatt blev det då inga 11 timmars sömn för Theodor utan mer 6 timmars sömn. Så nu sitter vi här i soffan och äter, inte jag då..  

Helgen blir lugn som vanligt, imorgon ska det rensas ur förråden och åka till tippen med. Bra! 

Lite bilder från igår:  

Söt som socker. 


Klämma lite på kinderna.


Sluta nu mamma! 



Torsdag.

Vi har haft en lugn dag idag. Theodor har varit glad och nöjd och sovit mycket. Var ute på promenad i cirka 1,5 timme och fick frisk luft. Det är så fint i skogarna med alla löv, skönt att gå och sparka runt bland dom. Jag mår bra av att få ta långa promenader, bara gå runt och gå lite i sina egna tankar. Jag har haft tur att Theodor sover när vi är ute på långa rundor. Idag tittade han till lite men somnade lika snabbt. 

Han ser så rofylld ut när han ligger i sin lilla vagn, ibland ligger han och ler i sömnen och då smälter jag. Världens finaste. 

Jag fick ett erbjudande från H&M där jag fick 20% på babysortimentet så jag beställde lite kläder till Theodor i strl 62. Bra att köpa på sig lite, ligger bra till i den storleken men man är väl aldrig helt nöjd haha. Nu ska han ju ha massa fina gosiga tröjor och fina byxor. Mössor,vantar och massa mer :) Han ska ha det finaste ❤



Sovarn.

Inatt var Theodor riktigt trött. Han sov nästan i 11 timmar, rekord! Min duktiga lilla kille. Han har sovit en liten stund nu också, riktigt sovarväder. :) Hoppas han sover senare också när vi ska ut på promenad. 


Nyvaken och glad :) 

Bild.

Blir en söt bild istället för en massa skriverier. 


Världens sötaste. 


Tio små tår.

En liten fot som får plats i handen, nästan ofattbart. Älskar att hålla i hans små fötter. Nu ska jag göra honom sällskap i sovrummet och hoppas att vi får sova gott inatt. 




Lördagar.

Idag har det varit en riktig höstdag, mysigt tycker jag. Jag och Theodor tog oss en promenad och det är väl typ det enda vettiga som vi har gjort idag. 

Just nu så ligger Theodor och gymmar och jag ligger i soffan och äter lite gott, bra uppdelat haha! 


-




Min lille pojke.

Jösses vad söt han är. Lille Tfisen ❤




Några bilder.

Idag bjuder jag bara på några bilder. 


Äta på sina fingrar och händer är gott. 


Theodor och Sky. 


Trött kille som sov när vi var på föräldragruppen. 

Stick!


Fy fasen vilka stora getingar! 

Torsdag.

Sitter och tittar på T som äter på sina händer, det verkar vara gott. 


Imorgon ska han och jag på föräldragrupp. Hoppas det finns någon vettig som man kan lära känna, skulle vara kul att ha någon att umgås med och gå på barnvagnspromenader med. Dagarna är långa och ensamma.. 


Ensam är stark. 

En sovbild som vanligt.

Igår var vi en snabbis på marieberg och tittade i några affärer. T var nöjd och somnade efter en liten stund.




Onsdag.

Jag sitter och väntar på att T ska vakna.. Han brukar alltid vara vaken vid den här tiden men inte idag när vi ska åka iväg och uträtta lite ärenden,typiskt :) Kan ju inte gå ut med Sky heller eftersom Theodor inte är påklädd. Vi får helt enkelt vänta :) 

Natten var bra, Theodor vaknade kl 5 och fick mat och var sedan vaken till 6.30 innan han somnade . Så nu har han sovit ett tag :) Lille plutt. 


T just nu :) 

.......

Usch jag sitter och läser att 19åringen som varit försvunnen sedan i lördags har hittats död i svartån. Fy det är så hemskt :( Tänker så på hans familj. 

RSS 2.0