Mhmm

Snart är det dags för tolvslaget och jag längtar efter sängen. Mina två redbull har jag kissat ut, typ. Ska bli skönt att lägga sig i sängen, ska låna Roberths Ipod som vanligt och lyssna på Metallica, mina favvisar.

Idag har jag gått runt i myskläder och ofixad från topp till tå. Trevlig flickvän på nyår. Jag får ta igen det imorn istället. Både jag och Roberth går runt i långfillingar vad vi är söta. Jag gillar när dom hänger lite i grenen och rumpan ser ut som en liten puff. Ja ni vet.. Sådär gulligt puffig. Fast ändå väldigt ogullig. På mig iaf.

Gott nytt år allihopa! ♥


Nyår

Dagen började med att morfar kom och hämtade mig och Sky kl nio imorse, åt frukost och städade där. När vi var klara där åkte jag och morfar ut till djurens center och köpte ett nytt täcke till Sky, hittade ett jättefint till min lille kille. När jag kom hem blev jag galet trött, sov lite från och till i två timmar haha.. Det var skönt, sen tvingade jag upp mig för att laga mat. Nu har vi precis ätit, så nu är vi mätta och belåtna.

Nu ska jag sega i soffan lite sen så ska vi gå till macken med Sky och köpa något gott till kvällen. Har köpt red bull så jag ska hålla mig vaken till tolvslaget haha, tragiskt..

yeha!

Yes nu är man lite ledig igen, så skönt :) Kallt ute idag, blir inga långpromenader. Måste tänka på Skys lilla tassar.

Har beställt lite saker från H&Ms vårkatalog :D 2 bikinis och sen 3 stycken Piké tröjor till Roberth, hoppas allt passar. Alla räkingar betalda då får man unna sig lite tycker jag :D Måste gå till ICA och hämta ut mina pluggar, gör nog det imorn.

Imorn, nyår.. Blir kolugnt! Ska till mormor och morfar på morgonen och städa, jag och sky ska käka frukost där det ska bli så gott. Sen när jag kommer hem blir det ännu lugnare, laga mat och äta gott. Lugna ner Sky eftersom han inte tycker om raketer och smällare. Hoppas det inte smälls några :D

Alla ni som ska till Lisa´s megaparty imorn, GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :) Hoppas att ni får det jättetrevligt, och inte för många skandaler :D

Näääeee

Jag struntar i att gå på stan idag, jag ska vara hemma och fixa lite istället tänkte jag. Sitter i långkallingar och har precis ätit ostmackor med varm obo'y.

-14 grader är det ute, jag mår bra av det! :) Ska gå till affären sen och fixa lite till äppelpajen vi ska ha på nyår, gå in till blomsteraffären med (ovanligt).

Ni vet att våran diskmaskin gått sönder? Mmm jag råkade öppna den idag, med glömd disk i!!! Fy fan säger jag bara. Min käre karl äter ju havregrynsgröt varje dag, det var två skålar där i med lite såna rester i.. Ett hav utav vitt mysigt, fluffigt mögel. Jag spyr, det var inte lite heller.. Och jag har inte rört det än hehe... Men jag ska! Först ska jag lätta på trycket lite.

Måndag 28/11

Jag har precis ätit två rostade mackor med obóy till det var gott. Jag jobbade till kl 14 idag det var skönt, ledig imorn. Så jag tror jag ska upp på stan och kolla lite, så den som vill kan ju höra av sig så kanske man kan få lite sällskap. På eftermiddagen så ska jag och Roberth lämna in diskmaskinen, skönt att få det gjort!

Nu blir det tv och äta något gott till.

Söndag

Jaha då ska man jobba imorn igen, men skönt att man är ledig halva den här veckan också. Det behövs känner jag. Idag har det varit lugnt. Tvättat, storhandlat och lite sånt där. Nu kollar jag på drömkåken det var jättelängesen jag såg den.

Igår var vi ju hos Marion och Göran, åt jättegod mat. Sen var vi ute lite i skogen med Sky. Vi kollade på Hannibal också, var ett tag sen jag såg den men den är bra. Efter det åt vi kvällsmat, jättegott med rostade mackor med apelsinmarmelad och ost, juice till :) Så vi åt väldigt gott igår.

Nu ska jag äte något till filmen tänkte jag

X

Julen i bilder







Narnia

Jag sitter och kollar på Narnia, har druckit en Red Bull så jag ska orka haha.. Får se om det funkar. Dagen har varit jätte lugn. På morgonen åkte jag till Meddo och fixade lite. Sen blev det frulle, macka med medwurst är så gott. det tycker Sky med :)

Har tänkt att jag ska rensa den ena garderoben men jag har ingen ork. Skulle verkligen behövas men men får se när jag ska göra det. Ska ta bort julduken och ändra lite på bordet, för nu är julen slut :)

Imorgon ska vi till Marion och Göran, det ser jag fram emot.

Må gott!

Dagen efter

Gårdagen var jättebra. Jag kom till mamma och pappa runt tio tiden, lite tidigt men men. Var där tills kl 13 då morfar hämtade upp oss, vi firade alltså jul hemma hos mormor och morfar i Adolfsberg. Fixade iordning en massa mat men vi åt inte förns efter Kalle eftersom Mickis jobbade till typ kl 4. Roberth och Sky hämtade mig sen på kvällen, dom var i Hallsberg och firade.

Tack alla för julklapparna!

JULAFTON

God Jul allihopa :)

Idag

Idag. Jobbade till kl 13 det var skönt med en kortare dag när det var så fint väder. Böt bara om till varmare kläder sen drog jag och Sky iväg till Rynninge, han var så glad. Vi hade ett raskt tempo och busade i den mjuka snön. Vi var ute i ca 1 ½ timma det var så skönt. Det var inte bara vi ute om man säger så. Örebros alla stora hanhundar plus vi :D Massa som åkte skridskor på sjön.

Imorn är det dags för halkan, får se hur det går.


Mätt

Ja nu är jag så mätt. Åt ju julmat hos mormor och morfar förut, sen för typ en timma sedan beställde vi hem pizza. Det var så gott! Det blev en vezuvio (vet inte hur det stavas) med mild kebabsås :) Nu kollar jag på Pirates som går på tv4+, tvåan börjar direkt efter ettan.

Imornbitti efter jag gått ut med Sky ska jag ta mig till Meddo för att fixa lite där, sen kl 11 ska jag tvätta.. Så jag får gå upp tidigt imorn med, gick upp åtta idag. Efter jag har tvättat ska jag och Roberth åka till marieberg, ska svänga förbi mamma och pappa också. Ska lämna hostmedicin till pappa som är sjuk, sen ska jag se om jag har några täckbyxor där eller om jag måste köpa nya! Så skönt nu när det är så kallt. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder vet ni väl :D

Sedan jag fick tillbaks min mobil har jag inte kunnat föra över bilder till datorn, jag blir så trött.

Snow

Det är så fint och skönt ute, hoppas kylan och det fina vädret håller i ett tag nu.

Kall Lördag

Nu är det -15 ute, skönt. Pratade med min farbror igår dom hade -25 där uppe i Mora :)

Jag sitter och väntar på att Janne ska ringa, han ringer nog snart.. Efter det ska jag gå ut med Sky, han är trött idag. Skulle cykla upp på stan och köpa lite julklappar/födelsedagspresenter till en viss person men det hinns inte riktigt med idag.. Får se om det blir en tur imorn..

Julmat idag hos mormor och morfar med kusiner osv!

Sol



Jag behöver sol och semester, solsemester? Tänk att ligga och steka på stranden och bli brun och fin!

Suck

Trött på att alltid bli besviken

Segt

Nu har jag nyss kommit in från en skön promenad med Sky. Vi hade ett raskt tempo och sprang en liten bit, skönt nu när det är liiiiite kallare. Nu är han trött och sover.

Var iväg till skopunkten förut med Mickis, hittade såklart inga skor. Deras skor är skitfula rent ut sagt. Men men. Åkte vidare till Blomsterlandet där jag köpte en del blommor, jag älskar att köpa nya blommor och krukor. Så kul att pyssla med tycker jag. Handlade massa mat på Willys med, inget godis dock.. Fan jag som är sugen. Men jag har ju mammas marknadsnougat i kylskåpet :)

Helgen har gått jättefort, redan söndag det känns sådär. Jag hinner inte med allt som jag skulle vilja göra. Men det är inget att göra åt dygnet har bara 24 timmar.

Jag måste redan bege mig ut för att leta reda på en bra röd hårfärg som passar färgen jag har nu, det är så svårt med rött hår. Efter en dusch så försvann mycket färg i topparna, får se om jag hittar någon bra. Kanske blir Igora igen, men jag tycker mer om när det är mörkrött... Jaja det löser sig. Nu ska jag dega i soffan och vänta på att Gossip Girl ska börja, jag tycker det är lite löjligt ibland jag funderar på att sluta titta på det?

Faaaaaaaaaaaaaaaan

Våran diskmaskin funkar inte, jag blir galen!

Lördag..

Sitter och lyssnar på Aerosmith och äter choklad, ska snart öppna min Redbull som Roberth köpte till mig förut. Det finns inget bra på tv, synd. Dagen har varit lugnt, skönt. Imorn blir det ut till skopunkten för att köpa skor. Hittar aldrig några skor där men ska försöka leta på några bra.

Det ska bli skönt när man får lite ledigt till jul, undra om det blir en vit jul i år?

Fredagsfinal

Ohh äntligen fredag. Kollar på vem vet mest, man kan ju lära sig något :D Är seg, kommer nog inte orka se Idolfinalen haha.. Imorn ska vi ut till Pålsboda det ska bli mysigt, ska se om jag hinner uträtta lite ärenden innan det.

Idag fick Jessica och Micke hem deras lilla valp, jag är inte alls avis!

Walk this way

Jag lägger upp update i bilder: Rödhårig och nytatuerad. Enjoy!





Blå diamant, svårt att ta kort på den själv men men

Leopard i nacken


Önsdag

Wow jag är trött! Tvättar och håller på. Idag har jag bokat tid för halkan, spännande. Jag hinner inte skriva så mycket men jag gör det när jag har tid.

Lisa: Bilder på tatueringarna kommer snart :)

Åhhej!

Söndag söndag.. Sitter här och det värker lite i min arm, tog svinsprutan idag. Hade sånt tur, kom dit och det var ingen kö. Fyllde i formuläret och fick mig ett stick. Sen var det klart! Åkte dit med mamma och Gunbritt, pappa satt i bilen och väntade. Åkte med dom hem sen och var där ett bra tag. Mamma gjorde marknadsnougat, så gott fick med mig en stor burk hem. Vi gick med Rocco i hästhagen det var mysigt, saknar det omådet. Roberth kom sen också, vi åt kalops det var gott. Sen åkte vi och handlade på Maxi, blev en massa.

Är rätt trött, kommer nog somna tidigt ikväll. Igår var jag uppe till typ halv ett, ja ni hörde rätt :D Väldigt länge för att vara Annica Backman!

Nu blir det soffhäng

Shopping Lördag

Idag har jag och mami varit på stan, köpte en massa fint :) Kände att jag behövde lite nytt. Så mamma hjälpte mig att hitta lite :) Sen åkte vi till marieberg och hämtade min mobil, så jag ska sätta igång den sen.

Nu har vi precis ätit tacos, det var gott. Resten utav dagen ska jag spendera i soffan och äta massa gott!

FREDAG

Jaa fredag! Nu sitter jag i soffan. Var på Strike förut med jobbet, bowla och julbord det var mycket trevligt. Jag var tvungen att dra tidigare än dom andra för jag var tvungen att gå till katterna. Dom är nog kvar där än :D Tog ej med mig kameran men jag hoppas att jag kan få lite bilder av Angelica, som var värsta snyggisen ikväll ;) Jag ska nog gå på stan lite imorn, måste ha nya kläder. Ska förresten hämta min mobil på SIBA i helgen, det blir spännande. Dessutom ska jag ta grissprutan på Söndag, hmms.... Någon mer som ska det?

Tjing!

Nu är jag så trött, jag ska nog sova snart. Mobilen funkar inte heller för den delen,skit. Jaja, idag är det lite kallare ute. Det tycker jag är skönt, det är bättre för Skys tassar. Slippa lera och allt annat snusk. Så vi får väl se hur länge det "kallare" vädret håller i sig. Idag tatuerade jag mig, det blev mycket bra. Jag lägger upp bilder imorn.

Sova nu kanske?

RSS 2.0