Hobby och intresse.Idag frågade en arbetskamrat mig om jag har någon hobby eller liknande. Och nä, det har jag nog inte. Eller vänta här, min son är mitt största intresse och jag vill spendera varenda sekund efter jobbet med honom. 

Det enda jag tänker på när jag är och jobbar är att jag vill hem till honom. Det finns inget bättre än att komma hem till min lilla pojke. Gör allt för dig.


Den här bilden tog jag imorse. Låg och kollade hur länge som helst på honom medans han sov. Min lilla pojke vad du har fått varit med om ❤️ 

Då var det dags igen..


Igår vaknade Theodor med hög feber,vilket  resulterade i feberkramper.. Han fick cirka sex småkramper hemma. När ambulansmännen var här så fick han ytterligare en liten, då bestämde dom att vi skulle få åka med dom in till usö istället för att ta egen bil. Tur att vi fick åka med dom för när vi var halvvägs till sjukhuset så får han en stor kramp. Usch mitt hjärta går i tusen bitar. Jag sitter bredvid honom men kan inget göra, jag sitter bara och gråter. Dom gav honom kramplösande medicin i näsan och krampen släppte direkt. 

Sen kom vi in till akuten och där var det precis som förra gången. Massa personal som undersöker och tar blodprov på honom. Och precis som förra gången så får vi åka upp till intensiven efter vi varit på akuten. Vi var där några timmar och sedan fick vi gå vidare till barnmottagningen och där fick vi sova inatt.  

Usch jag trodde verkligen att vi skulle slippa det här.. Eftersom hans kramper är så komplicerade så ska dom nu kolla vidare ifall det är någon slags epilepsi.. Usch jag hoppas verkligen inte att det är det.. 

Imorgon ska vi åka och köpa någon rolig leksak till T som han ska få efter att ha varit med om den här skiten igen. ❤️


Vård av barn.

Jo då våran lilla pojke är förkyld. Natten var inte så jättekul, vi la oss runt 03 tiden... Men men så kan det bli ibland. 

Så idag har jag varit hemma och vabat och jag blir nog hemma imorgon också. 

Nähä nu ska jag nog gå och lägga mig. 
På väg att bli sjuk?


Älskade du ❤️

T har verkligen inte varit sig själv i helgen, undra om han håller på att bli sjuk.. Seg helg.

Den här helgen har varit ganska seg.. Theodor har inte varit sig själv. Gnällt, gråtit och inte alls varit på topp. Det märks att man inte är van med det, jag är så trött. Känns som om hela helgen är som bortspolad, tråkigt när man är ledig. 

Han har precis somnat efter att ha varit vaken sedan 05 typ. Hoppas han sover någon timma iaf så han är pigg och utvilad när han vaknar. 

Idag kommer vi nog inte göra så mycket mer än att städa. Roberth har dammsugit och jag ska torka golven medans T sover. 

Nu regnar det också. 
Nu är det helg!

Fredag kväll. 

Längtar till imorgon bitti, mysfrukost med lilla T. Pyjamasmys i vardagsrummet ❤️ Bästa myset är helt klart på morgonen när han är som kramigast och tröttast.

Helger är bäst! Skolan.Jag funderar mycket på framtiden. När T är större och går i skolan. Eftersom jag jobbar i skola så får jag se och höra väldigt mycket. Jag funderar på vilken individ han kommer bli. Jag är livrädd att han ska bli mobbad. Mitt hjärta skulle gå i tusen bitar och jag skulle vilja slå ihjäl ungen som är dum mot mitt barn. Men tänk om T blir den dumma? Han som mobbar någon och är jävlig i klassen? 

Jag hoppas att skolan är annorlunda då. Att mobbning tas på allvar och att alla barn ska må bra i skolan, att alla barn ska vilja gå till skolan och inte vara rädda för någon annan elev/elever. 

Mitt älskade barn ❤️

Nu är helgen slut.

Jaha då var den här härliga helgen slut.. Jag älskar att vara hemma med min lilla familj. 

Jag och T har varit ute och njutit av det fina vädret. 

Och ja, vi har varit och röstat! Gänget gick ihop och röstade, såklart ❤️
Fullt upp.

Dagarna är fullproppade.. Jag jobbar till 16.30 varje dag och när jag kommer hem spenderar jag varenda minut med T innan det är dags för honom att sova. 

Just nu är T sjuk. Förkyld och haft feber, typiskt när det är inskolning på dagis.. 

Världens bästa ❤️

Fredag.Nu är det äntligen helg! Två dagars ledigt. Ska mysa och busa en massa med Theodor. Världens bästa kille. Inskolning imorgon.

Jag har sett fram emot dagis, ända tills vi var där och hälsade på förra veckan.. Känner mig inte bekväm.. Funderar på åldersindelningen på både barn och personal... Huvudsaken att T trivs. Det här känner säkert dom flesta föräldrarna inför att barnen ska börja på dagis.. Ni som har barn, berätta, övertyga mig om att dagis är bra 😉 Jag själv gick hos dagmamma när jag var liten.. 

RSS 2.0