:)

Jag vill få mejlet, jag vill veta...

Mat

Jag är sugen på kina mat!



Egentligen ville jag äta goda räkmackor ikväll men vi hade bara två ägg kvar och jag tänker inte gå till affären. Får se vad det blir för kvällsmat, nu ska jag ut med Sky.

Det gick inte bra att vila förut, Roberth skulle också vila och han ligger fortfarande kvar i sängen och sover. Alltid han som får sova ^^


Måndag

Imorse när klockan ringde var jag jävligt trött, ville helst somna om. Jag var trött hela dagen på jobbet och jag är trött nu med haha. Vi kom nyss hem från veterinären, nu ska jag nog vila!!

sleep

Nu kollar jag nästan i kors så trött är jag. Ska bli skönt att sova!

Trött

Jag är trött, men jag vill inte sova än. Vill att det fortfarande ska vara helg. Imorn är det lägenhetsvisning, antingen blir det vårat nya hem eller så blir det någon annans. Jag hoppas inte på något, det känns bra att vi bara "kommit en bit på vägen" och att vi faktiskt har en chans. Innan sommaren ska vi iaf ha flyttat, haha man kan ju hoppas :) Vi lämnar norr någon gång iaf :)

Söndag

Hej hej! Nu är vi hemma igen efter en eftermiddag ute i p-boda, mysigt. Åt en massa gott och skrattade. Fick även mina presenter, tack så mycket :) Nu äter jag lite dip och morötter som är kvar sedan i fredags :) Nu ska jag bara ta det lugnt och dega i soffan, skönt!

Morning

Nu har man mosat i sin några mackor med kokt medwurst, gott! Och superjuice till det. Jag ska snart duscha och fixa iordning mig sen ska jag sortera tvätten som ska tvättas :D

Bajs

Hmm jag kan inte lägga upp youtube klipp, jag som hade hittat såna bra.

b-day

För er som inte har koll på när folk fyller:

birthday.se

Lördagsmys

Nu ska jag ta lite cola och chips, gott!

Köpt

Carlings

Carlings

Favoriten! Snyggt sen när man blir brun :)

Lördag

Hej o hå! Runt tio tiden imorse hämtade mamma och pappa upp mig, jag och mamma skulle gå på hindersmässan och stan. Vi köpte kolor såklart. Sen gick vi i lite affärer, köpte en del fint som jag kanske lägger upp bild på sen :) När vi var klara så gick vi hem hit och hämtade alla pantflaskor som skulle pantas. Vi åkte sen mot haga centrum, pant för 73 kr det är inte så dåligt. Sen så fikade vi hemma hos mamma och pappa, jag var tvungen att fixa med akvariumet också. Fick åka iväg till grizzly och köpa en ny pump, 459 kr yeha!!  När jag hade gjort klart allt med akvariumet åkte jag hem. Ställde mig vid spisen direkt och gjorde en gryta, sjömansbiff det blev riktigt gott. Så nu sitter jag här, mätt och belåten.

Night

Snart är det sovdags! Sara gick hem för en stund sedan, jag och Sky gick med då för att gå kvällspromenaden. När jag kom hem hade Roberth kommit också :) Så nu är hela familjen samlad.

Nu ska jag borsta tänderna (har ätit massa onyttigt) och sen gå och lägga mig. Har lite ont i huvudet.

Helg!

Nu är det helg! Kom nyss hem från jobbet, fick hjälp av mina kära arbetskamrater så jag slutade iaf två timmar tidigare än vad det skulle blivit. Det tackar man för, speciellt på en fredag.

Roberth gick precis iväg med öl i handen, han kommer vara borta hela kvällen. Jobbfest :) Så det är jag och Sky ikväll :)  Sara kommer senare då ska vi äta lite gott tänkte jag, ska handla sen :) Nu är frågan om man ska städa eller om man ska vara så rutten att man vilar en liten stund? Mjaa får se..


Natti

På Lördag ska jag köpa kolor på hindersmässan, gott!

vad sa du

Hallå! Nu har jag och Sky precis kommit hem från mormor och morfar. Har ätit god mat där som vanligt, idag blev det köttfärspaj med sallad och sen baguetter till. Jag åt som bara den. Sen till efterrätt blev det semla men jag orkade inte äta upp hela så morfar slängde ut den til fåglarna :D Jag fick födelsedagspresent av dom också, ett sy-set som jag ville ha. Så bra att ha om någon tröja går sönder eller så :) Jag blev riktigt glad. Syrran var förbi hemma förut innan jag skulle åka, fick presenter av henne också :) Tack så mycket.

Fredag imorn, mycket att göra så jag kommer sluta sent. Hemstädningar och kontor bland annat. På kvällen ska Roberth ut med jobbet så jag ska träffa Sara, hoppas jag inte är för trött bara :D Men det tror jag inte, vi kanske sover ikapp i soffan? ;)

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig :)

Dum och dummare

Japp nu ska jag se den filmen! Den är så jävla bra, men jag orkar nog inte se hela. Jag somnar nog snart. Min statistik är verkligen låg nu haha, jag ska bättra mig på att uppdatera!

Nu ska jag fixa iordning Skys mat och medicin sen lägga mig i sängen och kolla på filmen.

Onsdag!

Nu lagas det mat för fulla muggar. Jag är så hungrig. Idag blir det lax, potatis och sås. Jag har mulat i mig två muffins och ett ballerinakex innan jag ska äta, det är bra gjort. Jag åt bara en apelsin på lunchen så kunde inte hålla mig. Typiskt att det ska vara fikabröd kvar ;)

Var så trött idag på jobbet, det var en jobbig dag fast onsdagar brukar vara rätt lugna. Men det blir så ibland. Så det var skönt att komma hem.


Snart ska jag sova

Nu är min födelsedag snart slut. Jag har ätit en god muffins och snart ska jag duscha sen ska jag sova. Har massa saker som ligger huller om buller i lägenheten men jag får se om jag orkar fixa iordning.

Tack alla er som firat och grattat mig idag :)

Tisdag kväll

Hej! Nu är det folktomt här :D Först så kom Angelica sen kom Anna och Lisa också :) Det var roligt att dom kom tyckte jag. Tack så mycket för alla fina blommor :) Ett fint hjärta ligger på bordet också.

Nu börjar både jag och Roberth bli hungriga men vet inte vad vi ska äta. Blir väl ännu mer kakor när Rickard och Sara kommer :)


Födelsedag

Hipp hipp hurra idag är det min födelsedag!

Frisör

Min frisör bjuder på massa godis!

Måndag igen

Nu kollar jag på halv åtta hos mig, det blir aldrig dåligt! Mamma åkte hem för en timma sen ungefär, vi gick till konditoriet förut och köpte semlor. Det var gott. Jag fick en gryta av mamma och pappa bland annat, så nu jäklar ska jag göra sjömansbiff! Fina blommor fick jag också.

Nu ska jag städa lite,tjohoo.

Måndag

Nu har jag ätit ännu mera smörgåstårta, jag åt en bit till frukosten också ;). Fick med en bit hem från mormor och morfar igår. Gårdagen var jättebra och trevlig, morfar fick en stor mängd med whisky och många fina blommor. Han var jättenöjd med sin födelsedag.

Jag jobbade inte så länge idag eftersom jag skulle färga håret klockan ett, så nu är mitt hår så fint så.

När Roberth kommer hem måste jag gå till affären, jag tänker inte lägga ner mer energi på att baka så det får bli några köpta kakor. Mamma kommer själv sen för pappa är sjuk.

Sky vägrar äta idag, han är skit tjurig. Inte ens nystekt köttfärs duger, då får han ligga där och tjura. Då kan han glömma att han får någon kaka sen.

Hemma

Åh nu är jag trött! Varit borta i tolv timmar. Lite halvt ont i huvudet. Det blev lite senare än jag trodde så jag hinner inte baka något. Imorn kl ett ska jag färga håret, så jag borde hinna baka lite till kvällen och till tisdag. Imorn kommer mamma och pappa för mamma jobbar länge på tisdag då jag fyller. Jag tror inte att några andra kommer men lika bra att ha något hemma.

Nee jag hinner inte skriva något mer.

Morfar

Grattis på 80års dagen morfar! ♥

Men hallå där

Fortfarande ont i huvudet, yes!! Nu ska jag fixa iordning mig sen ska jag åka iväg.

Jag skriver ikväll igen.

kväller

Uh jag har ont i huvudet, kanske dags att gå och lägga sig och hoppas att man är fri från huvudvärken imorn. Så jag är pigg när ska vara hos mormor och morfar hela dagen.

Just nu kollar jag på USA´s hårdaste fängelser, ett avsnitt jag inte sett så jag blev glad.

Imorn blir det nog lite bilder.

Hoppsan

Självklart tog mjölet och blåbären slut så jag måste rusa till affären!!

Snygg.....

I want candy

Jag,Roberth och Nook var en sväng på marieberg förut. Jag köpte hårprodukter för typ 560 spänn,yeha! Hittade inga snygga kläder alls på Gina, så jag får rota fram något gammalt här hemma som jag kan ha imorn. Blir nog något svart kan jag tänka mig. Vi var och åt på Grekiska kolgrillsbaren också, det var supergott. Inget godis har vi här hemma heller, jag håller ju på och bakar nu men det är jag inge sugen på. Jag klarar mig nog :)

Nehe nu ska jag titta till muffinsarna

wedding wars

Jag sitter och kollar på någon fjantig film som heter wedding wars. Roberth och Rickard är och hälsar på sin morfar på sjukhuset. Efter det ska vi åka till Marieberg med Nook. Vi skulle ha träffat Marion och Göran idag men pga tråkigheter med Roberths morfar så blir det inget. Dom får fira mig en annan dag istället :)

Ikväll ska jag fortsätta att baka, har inget annat planerat så :)

Baka liten kaka

Nu håller jag på och bakar chokladsnittar. Men det gick åt helvete. Dom skulle vara i ugnen i 20 minuter, mina blev svarta. Kul. Nu ska jag prova att ha dom i ugnen i tio minuter, blir det inte bra kommer jag aldrig mer att göra dom. Sen ska jag göra blåbärsmuffins, det ska vara till morfars födelsedag imorn.

Jag ska till marieberg i eftermiddag istället, hoppas Roberth följer med :)

Lördag

Nu har jag varit uppe ett tag. Har inte kunnat sova nu på morgonen. Är orolig och nervös

Natti

Nej nu ska jag sova, har sett klart på filmen. Fick ont i nacken, jag låg väl konstigt i soffan.

Håller tummarna att du blir bättre

Tårta

Nu har vi precis ätit, snart ska jag kolla på 101 dalmatiner som börjar på tv4plus haha. Mys! Jag ska kika igenom lite tårtrecept nu och se om jag hittar någon fin jag kan göra :D Det finns så sjukt många recept, gick in på en ny sida. Farligt.

Alla tre låg och sov i två timmar förut, det märktes att det var fredag eftermiddag :)

Hejsan

Jag ringde min käre frisör Jessica imorse, på måndag ska jag äntligen färga håret!! Det ska bli så skönt, urfärgat som bara den är det. Imorn ska jag till marieberg och handla lite hårprodukter på bellbox, fick ju presentkort för 450 spänn så nu ska jag passa på att handla såna där dyra och bra schampoon tänkte jag.

Jag får nog ta och baka något ändå tills jag fyller, folks önskemål. Men vad ska jag baka? Har sett ett recept på en chokladtårta.... Mmmm choklad...

Nu är Nook här, han sitter och skyller på Sky att det är han som fisit.. Jag försöker få honom att äta kebab med oss sen, eller ja han och Roberth vill nog mest ha pizza. Jag äter typ en fjärdedel av kebaben, så gott med sås och sallad. Bara lite kött.

Fredag

Åh nu är det helg! Jag ska nog vila lite

sovmorgon

Japp idag börjar jag kl nio istället för sju, skönt!

27 dresses

Åh vad jag tycker om den här filmen, den visas på TV11 nu :)

Bantning

Det har då gått för långt när tjejer börjat äta barnmat för att gå ner i vikt! Jag tycker det är skrämmande, varför kan inte tjejer få vara nöjda med sin kropp? Jag är själv lättad över att jag aldrig haft någon "vikthets" eller vad man ska säga. Jag har inte vägt mig sen i våras, och det är så skönt! Jag vägrar "må dåligt" över några siffror. Det finns så mycket annat i livet som är viktigare. Jag har ingen aning om vad jag väger, men jag tror att jag har haft den här vikten i typ fem år eller mer? Jag har bristningar på insidan av låren, lite fina celluliter här och där. So what? Jag är frisk, och det är det som räknas. Jag har en underbar pojkvän som säger att jag är fin även dom dagarna jag ser ut som skit. Och jag veeeeeet att jag är liten, men ändå, jag kan bli mindre. Men det vill jag inte. Gropar i låren och bristningar, seriöst är det så farligt? Nästan alla kvinnor har det skulle jag tro.  Jag önskar att alla tjejer hade bra självförtroende och inte var så självkritiska när det gäller vikten. Räknar kalorier som en tok och äter en gurka om dagen, eller ja nu har ju barnmat tagit över. Jaja ni förstår nog vad jag menar.

Älska er själva!

Torsdag

Nu har jag och Sky precis kommit hem, vi har varit hos mormor och morfar. Mamma var också med:) Vi åt lax, så gott. Vi var borta i fem timmar så nu ska Sky ta igen lite sovtid, han la sig direkt i soffan för att sova. Jag ska städa lite så det är fint i helgen.

Mannen som talar med hundar

Äntligen börjar det igen! :)

Jaha

Har ätit en kvällsapelsin och nu är det dags för duschen innan jag ska gå och lägga mig. Torsdag imorn och jag tror det kommer bli en lugn dag på jobbet. Det är skönt ibland, speciellt på torsdagar. Det blir lax hos mormor och morfar,gott!

Seg som kola

Jag är rutten, jag hade skrivit upp 4 saker på min inköpslista som jag skulle handla när jag var med mamma och pappa på Maxi. Tror ni jag köpte fyra saker? Jag kom hem med två proppfulla icakassar, hur lyckas man. Dom hade billigt duschdraperi och disksaker bland annat. Jaja så går det ibland :)

Nu är jag trött, eller rättare sagt seg. Man kanske ska dricka lite superjuice :) Jag inväntar halv åtta hos mig, och så lite kvällsmat.

Äckelläsning

Jag har precis ätit pytt i panna med löskokta ägg, jag tyckte att äggen var lite knepiga.. En kort tid efter jag ätit så hör jag hur det är krig i min mage. Jag tänker att det bara är lite luft som ska ut, men efter några försök så blir det panik in till toan... Jises säger jag bara......

Hej igen

Fan vad jag uppdaterar...

Jag fick ICAs rekamblad eller vad man nu säger. Där bonuschecken fanns med. Då står det "Hej Annica, här får du lägre pris på varor som du brukar köpa" Det jag brukar köpa var: Matlagningsgrädde, tandkräm,saft,fetaost,Malaco godissnören och gröt. Så ofta har jag inte köpt godissnören! Resten går jag med på men inte snörena haha.. ICA ljuger.............

Lista

Humör just nu? Trött
Kläder just nu? Mysbyxor och hood
Musik just nu? Sky snarkar
Sommarplaner? Inga :)
Hur många kuddar sover du med? En
Spelar du nåt instrument? Nej
Morgon eller nattmänniska? Morgon såklart
Snarkar du? Nej det tror jag inte
Stjärntecken? Vattuman
Skostorlek? 38
Längd? 163
Äckligaste insekten/djuret? Oj jag vet inte? Fästing och orm kanske
Vad vill du jobba som? Om jag så visste, gärna med djur
Vad längtar du mest efter just nu? Nystart
Brukar du svära mycket? Ja som fan
Land du vill besöka? Afrika
Vad har du gjort idag? Jag har jobbat och efter det gick jag på promenad
Vad ska du göra i morgon? Jobba och åka till mormor o morfar
När tog du studenten? Vafan... Var det 2006???
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? 019
Vilken film kan du alla replikerna till? Pulp fiction
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 24
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Marieberg köpcentrum
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Nej
Är du polare med grannarna? Ja en del iallafall :)
Hur bra är din syn? Sämst, hade jag råd skulle jag operera ögonen
Vad är det första du gör när du vaknar? Stänger av alarmet och går upp
Är det nåt du absolut inte äter? Sushi
Brukar du sola? Ja när vädret tillåter
Tränar du? Nej för fan.. Det är inte bra har jag hört


skyanbajan



<3

pics



Häromdagen åt jag och Sky semla,först var det sådär men sen så fattade han vad det var:




Och lite tråkiga bilder från idag:


Sol

Nu har jag och Sky varit ute på en långpromenad, det var så skönt men halkigt ute i Rynninge. Hungrig är jag också, vet inte riktigt vad jag ska koka ihop. Ska iaf till ica sen och handla en del.

Tomma ord

Nu tar jag avstånd, jag orkar inte. Men samtidigt inser jag att jag själv kanske måste ändra på något? Jag skulle vilja skriva allt rakt ut, men det går inte. Inte här. Jag borde inte vända kinden till, men jag gör det ändå. Det är mitt sätt att hantera det.

Misspepp

Usch idag är det inte mycket som är bra. Hatar såna dagar.

Som dom flesta vet så fyller jag år nästa vecka, men jag har bestämt mig för att inte fira den alls. Förra året bakade jag kakor i flera veckor innan jag skulle fylla, bakade tårta och allt. Men i år blir det inget,ingenting alls. Så don´t mind!!

Tiisdag

Åh den här dagen har varit sådär. Vaknade klockan fyra inatt av att jag hade ont i huvudet, kändes sådär. Sen när jag skulle åka till jobbet börjar Sky bete sig konstigt, precis som om han skulle fått vattensvans eller att han hade ont i bakbenen. Nästan så han släpade benen efter sig, så då börjar man ju tro det värsta. Jag åkte till jobbet men på frukosten åkte jag hem till Sky för att se om jag skulle behöva ge honom smärstillande. I dörren möts jag av en jätteglad pch hoppig Sky, han var precis som vanligt då. Skönt!! Sen åkte jag tillbaks till jobbet. Både jag och Angelica ville bara hem, vi var så trötta och sega så det var inte ens roligt. Så jag ska nog lägga mig och vila snart, sen ska jag handla och laga mat!

Simma

Jag vill börja simma igen.. Var bättre förut när jag bodde granne med haga centrum, nära och bra!

Måndag kväll

Nu har jag fixat mat, blev pasta carbonara med massa vitlök GOTT! Men jag ska inte äta det nu, ska äta flingor och sånt när jag har varit ute och gått med Sky. Så det får vara till matlådan imorn.

Jag skulle vilja
ta en långpromenad nu men jag hatar verkligen när det är så här halt ute, är rädd att jag ska ramla och göra illa mig och då är jag för långt borta för att Roberth ska kunna hitta oss haha. Töntigt tänkande kanske men men. Längtar till våren då ska jag ut i skogen igen, mys! Då är det obligatorisk att Sara ska med ;)

Det gick bra hos veterinären förut, över på fem sekunder känns det som :) Jag träffade Angelica förut så hon fick sin lilla Wilma. Vi handlade på Lucullus båda två :)


Nähä nu ska jag gå ut!

Måndag

Nu har jag ätit min mat som jag skulle ätit på jobbet men så blev det inte, oj det lät lite knäppt. Iaf, jobbade inte så speciellt länge. Men det duger. Kl 16 ska vi till veterinären, Sky ska få sina sprutor. Vi är ju där varannan måndag, men fan det känns som om vi är där varje vecka. Det går så snabbt. Sky är så kaxig ute i väntrummet men sen när vi kommer in i rummet vi ska vara så är han inte så kaxig längre. Sitter mest och darrar. Och han är inte glad mot henne som tar sprutorna haha, nörd Sky. Sen ska jag ta med lilla Wilma också <3

Tårta,godis, eller sova? Haha.. Man måste ju äta upp så det inte står och retar en............................

Sleep tight

Nu har jag bläddrat igenom några sidor på Tasteline och recepten.se och klurat ut några maträtter till veckan, bland annat kantarelldoftande fläskfilé i panna. Jaja, nu ger jag mig.


Gooooo natt!!

Sista för dagen

5 plusgrader ute det känns så knäppt. Vinterjackan är för varm men man vill ändå inte ta på sig något tunnare för man vet att det kommer bli kallt igen. Vilka problem..

Nehe nu ska jag kolla på tv sen är det väl sova som gäller. Jobba imorn igen!

Sött


inköpt

Skål från Indiska och godis från Gottis :D

Åh så fin! Från Åhléns

Från Indiska

Ser ut som en lampa fast man ska ha värmeljus i :)

Bra med godisskålar :)

Indiska såklart

panto-3

Jag köpte detta idag, ska vara bra för hår och naglar! Hoppas att man märker skillnad.

Hej

Indiska-rean skulle jag ju självklart ta mig en titt på... Ljuslyktor är ju det bästa jag vet, köpte mig tre stycken och två skålar. Är mycket nöjd. Visar bilder sen. Sen fixade jag lite presenter till några som fyller i helgen ;) Så är allt det klart iallfall. Blev indragen på Gottis så jag tvungen att handla massa godis!! Tokigt det kan bli ibland. Just nu är tacogratängen i ugnen så snart ska vi äta, det ska bli gott. Det kändes så konstigt att gå på stan på en söndag, jag går ju alltid annars på lördagar. Så nu tror jag att det är lördag, det är inte bra.


Nytt inlägg

Nu är sista tvätten i torktumlaren, sen ska jag cykla upp på stan. Jag hör hur det regnar/snöar ute..kul.. Måste leta efter en ram också.
Det största frågetecknet idag är vad fan jag ska laga för mat? Är inte sugen på något, men måste ha matlåda tills imorn iallafall. Tårta kan jag ju inte ha till matlåda..


Usch idag är det en riktigt segsöndag. Måste flytta bilen också, poop.

Söndag

Nu ska jag slänga i mig frukosten innan jag ska tvätta, gick upp senare idag. Klockan tio för att vara mer exakt. Har ingen lust alls att tvätta, ska bara ta det nödvändigaste sen måste jag upp på stan. Suck i detta väder. Undra om man ska cykla förbi Gottis när man ändå är där uppe? :)

pics



Massa bilder från dagen :)

dagen

Nu har vi nyss kommit hem efter att vi har firat Roberth ute i p-boda. Dagen har varit jättebra med mycket god mat så magen nästan sprack på mig. Mamma och pappa var där också, plus Roberths mormor och morfar  och Inger och Nisse. Jag tog lite bilder får se om jag orkar ladda upp dom sen :) Jag släppte av Roberth vid idrottshuset det är någon fotbollscup han ska vara på hela natten. Själv kommer jag nog somna efter jag varit ute med Sky.

Roberth fick tre buketter med tulpaner så det är så fint här hemma! Tulpaner älskar ju jag. Blev över en bit tårta också så det ska vi fika på imorn :)

vargjakt

Jag läste precis att vargjakten har börjat och nu är den första vargen skjuten. Jag stödjer inte vargjakten, folk jagar varg av fel anledning. Hat hat hat. Usch!


Birthday

Nu har jag och Sky sjungit för Roberth :D Han fick frukost på sängen också, så han är nöjd. Nu ska jag duscha håret och sånt där. Vaknade med huvudvärk det var ju roligt.



Grattis på födelsedagen min bästa ♥

Vill ha sommar


Ingen särskilt

Jag var iväg en liten sväng förut, när jag kom hem hade Sky legat vid dörren hela tiden <3 Han blev överlycklig när jag kom hem, nu ligger han och sover i soffan. Nu är mamma hemma nu kan han sova :) Han kommer bli så glad imorn när han får träffa både farmor och farfar och mormor och morfar. Jag vill att det ska bli imorgon nu, haha :) Har tagit fram klänningen jag ska ha, i brist på annat kan man ju se det som.




Ingen bra film på tv ikväll heller, kommer nog somna tidigt :) Ska göra lite fotvård sen :D

Hej igen

Den där såsen är mer som en röra som man ska ha till bakad potatis och lax. Men vi kör med vanlig potatis så det blir nog bra ändå. Har smakat på röran den var jättegod. Jag har bakat klart alla muffins, kanske lite för mycket blåbär i men det är ju gott :)

Tack för mig, hej!

Dagens Sås


Nu tar vi helg!

Nu ska jag baka lite, Roberth fyller år imorn. Hela 25 år blir han :) Jag var slö och beställde en tårta, Roberth vill inte ens fira så då får det bli som det blir. Jag ska iaf göra blåbärs muffins nu sen får det vara.

Ikväll ska vi äta lax med ägg- och räksås, kan bli gott :)

Nehe nu ska jag till köket... :)

gammalt

Sky och rocco

Elsa och Sky

Bada :)




Torsdag

Nu äntligen tar jag det lugnt och kopplar av! Efter jobbet så åkte jag och Sky till mormor och morfar. Där åt vi så god mat, fläskfilé med sås och potatis och blomkål (jag åt mer än morfar det är fan inte vanligt). Sen så städade jag sen la vi lite kort och åt semla haha :) Det är mysigt hos mormor och morfar, Sky tycker det är roligt.  När vi kom hem efter några timmar där borta så tog jag tag i städningen här hemma. Just nu luktar det klor i hela badrummet, har klorbelagt kaklet eller hur man säger. Får se om det ger något resultat! Ska skölja av det nu. Snart ska jag se halv åtta hos mig och äta lite kvällsmat tror jag.


Nutida Sverige

Usch jag tänker hela tiden på kvinnan som försvann och blev mördad. Jag tänker så på hennes familj, stackars dom. Det är ju hennes söner som satt upp alla lappar på henne i stan, och på ett ställe där jag jobbar så låg det en hög med såna lappar vid ett skrivbord där en kille sitter. Den killen är från Nora och jag tänker hela tiden på om det är hans mamma. Usch jag får ont i magen. Om det nu är hans mamma det gäller (och om någon berättar det) så kommer jag säkert börja gråta när jag är där. Jag får inte börja gråta, jag är så känslig och tänker mig in i sitautionen så. Jag drömmer om detta, vilken är knäppt för jag har inget med det att göra. Fan vad har hänt med Sverige? Fina trygga Sverige.. Usch..

När självmordsbombaren i sthlm hade slagit till så vågade jag inte gå förbi en bil en gång när jag var ute och gick, "Går jag förbi så smäller den och jag dör" tänkte jag och vände. Fan att man ska behöva vara rädd, och det är precis det dom vill. Att vi ska bli rädda.

Glued

För er som är som mig som tuperar håret och vill ha bra volym utan att håret lägger sig, köp detta! Det är som lim till håret. Blåsiga höstdagar kan ta sig i dalen, typ ;)

Bästa


Onsdag

Nu har halva jobbveckan gått, bara två dagar kvar att jobba sen är det helg!

Jag och Sky har precis ätit mat och semla :D Det var gott nu är jag mätt och belåten. Jag funderar starkt på att lägga mig och vila ett tag, sedan laga mat och städa och sånt där.

Wohoo

Antine Animal Cardigan SEK 199, Vila - NELLY.COMden här ska jag få av Roberth när jag fyller :) Har den i en annan färg också

Tiiiisdag

Nu är jag hemma igen. Semlan var otroligt god, den åt jag upp snabbt.

Nu ska jag fixa någon kvällsmat och kolla på halv åtta hos mig. Sen måste jag duscha håret, suck! Känns som om jag inte kommer orka det. Så håret får se ut som bajs. Fick höra av en kille/man (vafan säger man om en som är 35??) att jag borde färga håret eftersom jag har sån utväxt haha. Tack för den Jimmy!! Men det är inte bara att färga eftersom min frisör vägrar, det är tydligen JÄTTESLITET. Men vafan, det är väl bara att färga det har sett värre ut. Bara att vara glad och ta betalt, tycker jag iaf. Tänk om jag kunde få mitt drömhår någon gång.. Jaja.

Dagens bästa som Angelica kom på:

Hellre tjock och mätt än smal och hungrig.


:/

Sänder en tanke till familjen till den försvunna Norakvinnan som nu hittats mördad. Så hemskt att det inte finns ord.

semla

Snart ska jag hem till mamma och pappa och äta årets första semla,MUMS!!!

Miss

Här var mitt hår långt och fint, innan jag klippte av det på sidan. Absolut det sämsta jag gjort med mitt hår. Jag vill ha långt hår nu! Och inte att ena sidan är kort..

Halv åtta hos mig

Yes idag börjar det igen!

Monday monday

Nu har vi precis ätit, lagade pastagratäng med bacon och ädelost sås med tomater ovanpå. GOTT! Jobbade till 4 idag så nu har jag gjort mitt för idag. Nu blir det att gå ut med Sky sen dega i soffan :)

Söndag

Åh nu är jag mätt, ätit som fan igen. Haha. Åt fläskkotlett med potatis och "Göran-såsen", så gott. Vi var och handlade förut på Maxi, sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag tvättade förut och det där vanliga. Nu har jag matkoma, sova kanske? Nej ska försöka låta bli :)

Fiska

Nu längtar jag till våren! Vårfåglarna, vårblommorna. Ta en skön promenad utan tjock jacka,vantar och fula vinterskor. Nu är jag trött på det här vädret, regn i januari är inte okej. Jeansjacka, converse och solbrillor ja tack!!

Inatt drömde jag att vi var ute och fiskade med Rickard och Sara. Jag fick en stor gädda och en fin gös. Helt plötsligt satt jag och Sara själva i båten och hon körde, båten kom under ytan och jag sa "vi kommer sjunka" nej det är ingen fara säger sara. Sen helt plötsligt sitter vi vid en skogskant och båten är under vattent? Konstigt haha. Sara ska inte köra båt ;) Drömde massa konstigt inatt, men nog om det :D

Nu ska jag fixa frukost, jag vet inte om jag ska tvätta eller inte. Måste springa ner sen och kolla. Är så trött på att springa upp och ner och passa tider bara för att få tvätta.


Nattmat

Sitter och kollar på min favoritsida, recepten.se, och skriver inköpslista! Är i något stim nu då jag tycker det är skitroligt att laga nya maträtter. Önskar att jag kunde gå till affären nu och handla och laga mat haha. Knäpp jag vet.. Maten förut blev bra förresten! Roberth tog om flera gånger, det är bra! Han sa nyss att det var synd att det inte blev någon mat över så han kunde äta det nu.

Nehe nu ska jag lägga mig och drömma om mat?

Jaha

Nu har jag gjort negerbollar! Men jag har inte smakat någon än, blir imorgon. Roberth äter inte såna så jag får äta upp dom själv :D

Kollar på USA´s hårdaste fängelse, och självklart har jag redan sett det avsnittet. Typiskt!

Roberth är en stjärt!

Regn

Nu lagar jag mat, kycklinggryta thai som det så fint hette. Har tyvärr ingen gryta men det går nog bra i stekpannan. Jag hoppas verkligen att det blir gott.

I förmiddags så stressade jag mest runt tyckte jag. Åkte först ut till Grizzly och köpte fiskar,växter och fiskmat. Sen åkte jag till mormor och morfar jag städade, gjorde bara det sen åkte jag. Får stanna längre en annan dag. Sen åkte jag till västhaga och fixade i akvariumet. Sen handlade jag på haga och nu sitter jag här. Regnade när jag åkte hem, fy fan vilket skitväder. Tur man körde bil då ;)

Ikväll är jag och Sky själva hemma, den som vill får titta förbi! Fast det är nog ingen som gör haha.

Food

Ikväll är jag rastlös! Är sugen på något men vi har inget hemma, ovanligt va? Kikar på lite recept, imorgon ska jag göra en thailändsk kycklinggryta. Hoppas det blir gott, man ska ha currypasta i men som sagt curry gillar ju inte jag. Vet inte ens vad currypasta är haha. Men som sagt hoppas det blir gott.

Det var allt för idag!

blogg.se/sämst

Ruttna blogg.se

Jag lägger upp ett videoklipp men det kommer upp ett annat

sug

en till


Mat

Sky sitter och psykar mig, han vill ha mer köttfärs! Men jag är stenhård.. Han har redan fått tre omgångar med färs.. Svag jag vet..

Pink Floyd


ZzZZzzzzz

Tjohoo nu är det helg, fint! Ska försöka fixa lite saker på stan/marieberg i helgen hade jag tänkt. Sen städa hos mormor och morfar och sen städa mitt akvarium hemma hos mamma och pappa ^^ Det var ett tag sedan, stackars fiskar haha.

Inatt somnade jag runt två tiden, sprang runt som en duracellkanin här hemma på kvällen och gjorde allt möjligt utom att sova. Drack en red bull runt sju tiden måste varit det som gjorde mig så pigg. Hade lite panik när klockan var 01 och jag skulle gå upp 05.30 men jag var inte trött sen när klockan väl ringde. Men nu känner jag mig seg, så jag ska nog vila lite middag.

Torsdag fortfarande

Jaha då är det kväll igen, precis ätit en apelsin och ska väl gå och lägga mig om ett tag. Jag har städat som en tok nu på kvällen, så nu är det fint. Skönt att slippa göra det i helgen.

Roberth är ledig imorn men jag jobbar, då får han och Sky ha en grabbdag ;) Det kan dom behöva, lillen är en riktig mammagris. Han gick och gnällde förut och gav sig inte förns han fick lägga sig i mitt knä. I en timma hade jag den klumpen i knät, han snarkade och fes. Låg på rygg med alla benen uppe i luften, förstår inte hur han kan tycka det är skönt att ligga i knät men men. Han väger ju inte 5 kg precis, snarare 31 kg :) Men det är mysigt, tills benen somnar på mig haha.

Nu har jag kollat på jersey shore, tyckte det var så dåligt i början men nu tycker jag det är roligt haha. Någon mer som brukar kolla på det?

Torsdag

Jag åkte aldrig iväg till mormor och morfar. Dom tyckte inte att jag skulle köra bil när det snöade så mycket, så jag ska dit i helgen istället. Har ont i huvudet idag, så typiskt när man är ledig. Sitter och kollar på tv, funderar på om jag ska vila ett tag.

Morgon

Jaha nu ska man försöka få i sig lite frukost, kan bli gott! Fast skulle hellre vilja sova men det ska jag inte :) Ska äta sen duscha håret och sånt där fix, sen ska jag åka till mormor och morfar. Vågar man det i detta snöoväder? Hoppas det lugnar sig tills jag ska åka.

Negerboll

Nu har jag ätit som fan, gjorde så god mat! Lax i ugn med potatis,sås och sallad. Nu skulle jag kunna vila lite, men ska försöka att låta bli :) Jag köpte havregryn förut så jag kanske ska baka negerbollar, en äppelpaj är i ugnen nu.. Roberths önskan. Förstår inte riktigt hur han kan tycka om äppelpaj så mycket..

Imorn är man ledig! Skönt som fan. Jag och Sky ska dra iväg till mormor och morfar och vara där ett tag. På kvällen är en promenad med Lisa och Frida inplanerad, hoppas att det inte snöar. Vad ska vi göra då istället Lisa? :) Är så trött på snön...


film

Bra film på tv400


snow

Usch jag gillar inte när det snöar så här, och det ska fortsätta i några dagar till! Blä!

Vi har nyss kommit hem från västhaga, firade pappa och åt tårta. Gott.

Nu ska vi inte göra något speciellt, jag borde damma och sånt där.. Får se hur jag gör.


Birthday

Grattis på födelsedagen papi ♥

Måndag

Då var den här jobbdagen över, det var lugnt och skönt. Men jag hinner inte riktigt vila middag känner jag, vi ska ju till veterinären kl fyra. Jag kanske ska baka chokladmuffins så länge? Det vore gott. Fint att ha i mina leopardmuffinsformar som jag fick i julklapp :)

Jag har tvingat i mig min matlåda nu, vet inte varför jag har så svårt med curry? Nä jag ska inte göra någon mat med curry i på ett bra tag, rent ut sagt aldrig.

Go´natt!

Nehe nu ska jag snart borsta tänderna och sånt där, jobb imorn och klockan ringer 05.30 lite lagom så där. Kommer vara svintrött, men det är bara att gå upp.


Jul och nyår är redan över. Fort det går!

Söndag

Vi kom ganska nyss hem från Marion och Göran, vi åt rödspätta där det var gott. Jag har tröttnat lite på kött, har mest gjort kyckling och fisk på senaste tid. Tycker det smakar godare. Jag ska snart fixa matlåda, ska göra currykyckling med ris. Jag gillar inte curry så mycket men tänkte göra något som vi inte äter så ofta.

Det är USA´s hårdaste fängelse på tv idag också, hinner se två timmar av fyra :)


Vinterbilder

Lite bilder från igår:

Grabbarna

I solhaga :)



Sky låg bra i mitt knä tyckte han

Tv-tönt

Ni som känner mig vet att jag inte är något fan av att sitta för länge framför teven, så nu efter att ha kollat på USA´s hårdaste fängelse i fyra timmar så känner jag att jag har myror i brallan och är rastlös haha.

Nook kom precis hit, han och Roberth åkte till Max för att köpa lite mat. Det är Nooks favoritställe.

Imorn ska vi nog till marieberg en sväng får se :)

Fängelse

Kl 17.00-21.00 ska jag kolla på USA´s hårdaste fängelser. Vilka jävlar som sitter inne i dom där fängelserna alltså, fruktansvärt vad dom gjort men det är intressant att se. Jag beundrar dom som jobbar där, usch för att vistas bland såna där typer. Jag skulle vara rädd, man får se en massa bråk och sånt där.

På national geographic kl 17.00 startar det.

Blåsigt

Nu har vi varit iväg en sväng, åkte iväg till västhaga och gick med mamma och Rocco. Jag fick inga bra bilder på sky och rocco men men :) Det blåste kallt vid rosta gärdet, fick ont i öronen. Kunde ju inte ha mössa på mig då skulle ju "frisyren" blir förstörd haha. Resten utav dagen blir nog lugn tror jag, jag kanske bakar något vem vet :) Roberth ska ju kolla på fotboll så något får jag underhålla mig med :)

Idag ska vi lyxa till det med lax ocj spenat pasta, gott :)

Igår somnade jag kl 11 haha, fira in det nya året har aldrig varit något för mig ^^

RSS 2.0