Torsdag

Nä nu ska jag snart göra mig iordning för natten. Imorgon börjar jag kl nio så jag får ligga kvar lite längre i sängen. Veckan har gått fort som vanligt.

Nej nu svamlar jag bara.

Usch

Är så jäkla trött på dagens samhälle. Ett mord i stan idag, det är helt sjukt. Örebro har blivit en jävla "dödsstad". Knivmord,styckmord och våldtäkter på sån kort tid. Vad kommer ske härnäst? Jag blir rädd.

Hello hey

Nää nu orkar jag inte vara vaken längre. Ska dricka ett glas vatten sen borsta tänderna och gå och lägga mig. Goooo natt! Man får lägga sig tidigt när man går upp tidigt varje dag. 05.30 ringer klockan..

Sky ligger och morrar och sprätter med tassarna i sömnen,gulligt!

hundar

På promenad :)

walk

Nu är vi hemma igen. Var jätteskönt att ta en promenad. Hundarna var jätteglada. Sky spydde efter ett tag då han hade ätit en pinne, så går det. Han spyr alltid när han tuggat på pinnar, tur det var ute och inte på dörrmattan som han alltid annars prickar.

Underbart väder

Så fint väder idag, måste vara för att det är Angelicas födelsedag ;) Jag och Sky ska snart åka iväg till västhaga för att gå en långpromenad med mamma,Rocco och Mickis som är i stan. Sky kommer bli sååå glad att få träffa alla. Min lilla skithög.

Hurra

Grattis på födelsedagen Angelica :)

Tisdag

Eftermiddagen spenderade jag hemma i västhaga med mamma och Rocco, pappa jobbade så honom träffade jag inte. Vi åt lite mat sen så somnade jag i deras säng haha, kändes som om jag var typ 5 år eller något men det var mysigt. När jag väl vaknade var jag ju självklart trött och då sa jag till mamma att jag blir pigg om jag får en kexchoklad haha. Så jag låg och åt den i sängen sen gick vi på promenad runt rosta gärdet och genom solhaga, mysigt. Vi gick och pratade om att det inte är långt kvar tills vi går där tillsammans med våra hundar :) Om 5 veckor är vi bosatta i rosta. Tror jag iaf :)

Strunt

Åhoj.. Varit ute med Sky nu, det var mysigt :D Så nu väntar jag på att halv åtta hos mig ska börja. Sen klockan åtta är det djursjukhuset, så bra!

Imorn efter jobbet ska jag hem till västhaga. Jobbet imorn blir väl sådär, inte favoritsakerna precis. Men på onsdag blir det värre, hääärligt.


Måndag

Nu har vi ätit, det var så gott. Blev inte så sent som jag trodde. Det gick jättebra hos veterinären, Sky flirtade med två tikar i väntrummet.

Nu ska jag smälta maten sen ska jag ut och gå med Sky.

Måndag

Lite stressigt så här på eftermiddagen. Jobbade länge, cyklade hem fort som bara den och gick ut med Sky och snart ska vi till veterinären. Åt ingen lunch på jobbet så jag åt en macka precis. Glömde lägga upp kycklingen ur frysen imorse så den är stenfrusen = sen mat. Äta får jag göra ikväll. Råkade mula i mig lite godis också, jaja bättre än inget.

Snart kommer Roberth hem och då är det dags för veterinären.

Inte som jag tänkt det

Yes imorn börjar äntligen djursjukhuset.


Ibland blir jag tokig hur kroppen fungerar. Igår var jag superpigg, åkte hemifrån kl nio på morgonen och var inte alls trött. Idag skulle jag kunna ligga i sängen hur länge som helst. Jag skulle kunna ta tag i hur  mycket saker som helst i lägenheten men jag orkar verkligen inte. Fan vad värdelös man kan känna sig. Trodde att jag skulle kunna bli lite pigg efter en promenad men nej så klart inte. Så här sitter jag och gör inte ett skit. Vilken söndag..

bla bla bla

Idag är jag seg. Huvudvärk gör mig seg som kola. Vi kom nyss hem, ätit i västhaga, åkte och kollade möbler som inte var som jag trodde, handlade på willys västhaga och jag hatar att dom bygger om där.

När jag varit ute med Sky i stormen ska jag nog lägga mig och vila, sov inte alls bra inatt.

Ännu en gång: JAG HATAR SÖNDAGAR.

jag är ipren

Hej hej. Vid tre tiden inatt var jag tvungen att ta en ipren för jag hade ont i huvudet, har fortfarande ont i huvudet. Jaja..

Ska tvätta kl elva men jag funderar på att springa ner nu och börja lite tidigare. Usch vad trött jag är på att tvätta, speciellt när man har ont i huvudet. Ska ta med lite tvätt till mamma och pappa.. Typ Sky´s handdukar och sånt. Vi ska äta där idag innan vi ska hämta möblerna och allt det där. Sommarlagret hade riktigt bra möbler.


sista inlägget för dagen

Uh jag är rastlös, dags att sova kanske? :D

Imorn ska vi hämta köksmöblerna och sen kolla på tv bänken jag såg idag också, får se om vi köper den :) Det svåraste är att hitta en fåtölj till Sky..

plutt

Jag älskar dig så, mitt hjärta.

Ge mig chips

Jag är så sugen på chips!

sova kan jag göra en annan dag

Jag hade lagt mig så skönt i sängen och kände verkligen att jag skulle kunna sova en liten stund MEN efter ca 10 minuter hör jag hur en liten kille kommer intassandes och piper det mest gulligaste pipet han kan. Då var det kört "mamma vakna" betydde det. Jaja, ändå onödigt att vila. Vi ska snart ut och gå en runda. Ska nog gå lite runt i hagaby och kolla på hus och sen förbi ringstorp. Men jag kan ju hinna ändra mig.

Lugnt och skönt innan Sky kom in

Jag bjuder på denna

Jaha

Mammas kille

Haha mamma stack så jag fick hela sängen för mig själv! 1-0 till Sky

Lite trökiga bilder

Mmm cola

Liten skrutt

Hur nöjd är inte mysfarbrorn?

Poop


Lördag

Hej hej! Åkte iväg till västhaga imorse runt nio tiden, åt lite frukost sen åkte jag och mamma iväg. Ett köksbord och stolar är nu inköpt. Så fint! Köpte också stolsdynor, svarta med vita prickar så tjusigt. Vi ska hämta allt imorn, får se vart det ska stå så länge.

Nu har vi precis ätit tacos så nu ska jag smälta maten lite.

Tack mami pch papi ♥

Äh men va fan

Sovit som en bajs inatt. Okej jag la mig rätt tidigt, runt nio. Men jag vaknade runt två och kunde inte sova, så mellan två och tre låg jag och lyssnade på musik haha. Sen runt sex tiden var det kört. Så nu sitter jag här, dags för morgonpromenad!!

don't tread on me

Varit ute på en så kallad power walk med metallica i lurarna, inte så jättelång för snart ska vi hämta mat.. Undra vad det blir :D

fredag 25/3

Åhhhhhh nu är det helg!! Så sjukt skönt. Bara komma hem och ta på sig pyjamasbyxorna, sätta sig ner och koppla av. Underbart. Ikväll ska jag inte göra någonting, blir nog en långpromenad runt kl 18. Jag och Sky i våran ensamhet..

Imorn ska jag och mamma på raggarrunda. Det blir bland annat ikea och sommarlagret eller vad det heter..Ska kolla upp det där köksbordet jag såg när vi var där sist.( Anna, om du läser detta så kanske jag måste komma hem till er och mäta någon dag eller om du kan mäta lite åt mig över telefon ;) )

Ska också köpa byxor så jag kan springa utan att behöva oroa mig för att röven syns när jag springer, inte bra..

Totalt onödigt

Jaha då sitter man här.. Väntar på att åka till jobbet, om ca 20 minuter. Promenaden gick snabbare idag på något konstigt sätt. Så nu har Sky ätit medicin och frukost. Jag vet inte varför jag ens skriver för jag har verkligen inget vettigt att skriva?!

Torsdag 24/3

Jahapp imorn är det löning, hurra? Eller? Dagarna går snabbt iallafall måste jag säga.

Har varit hemma en liten stund efter att ha varit borta i ett par timmar hos mormor och morfar. Sky blev trött så han ligger och snarkar redan. 

Nu ska jag inte göra något, skönt!

Lite bilder

När mamma var på besök i måndags

Grabbarna grus igår

Trött kille

Sky idag :)

Jobbig

Jag är bråkig. Bråkar med Roberth så han blir tokig, "gå härifrån" säger han när jag hoppar på honom i sängen haha. Nyps och bits. Ne jag känner att jag är rastlös och Roberth vill inte bråka haha. Och sen är jag hungrig och sugen på något gott men jag kommer inte äta något mer idag.. En apelsin på sin höjd kanske..

Nu sitter jag och bölar till arga snickaren, vad är fel på mig??

Härligt väder

Vilken skön promenad jag och Sky tog. Var ute i en timma och tjugo minuter, varmt även fast det blåser så mycket. Det var riktigt skönt. Skulle bara tagit en runda som tar ca 20 minuter men jag ångrade mig, vill passa på när det är fint väder.

Nu ska jag kanske ta något att äta sen kolla på bb på datorn.

clean

Mickis kom förbi en stund förut, det var trevligt. Nu har jag städat lite och fixat. Ska snart gå ut med Sky i stormen. Hatar när det blåser. Känns som om man inte kommer någonstans. Hoppas det inte blåser imorn :D

Nehe nu tjatar Sky så nu ska vi ut.

Blåsig onsdag

Dagen började med hundbråk, Sky kom i fight med en rottweilertik. Ägaren var konstigt och hunden likaså.. Hunden var svinstor, jag tror att ägaren ljög om att det var en tik...... Hann liksom inte kolla om den hade något mellan benen precis för helt plötsligt så flög dom ihop. Jaja det gick ju bra men som sagt det var något skumt med dom..

Och när jag kom hem hade Sky fått av sig tratten, men allt såg bra ut så det var ingen fara.

Nu ska jag laga mat, lika bra att få det gjort. Pastagratäng med grönmögelost, gott!!

Senare kommer syster på besök.

22a mars

Nu har jag och Sky precis kommit hem. Jag slutade kl 13 idag och jag tänkte att jag ville göra något. Så jag och Sky åkte iväg till västhaga och gick en promenad runt rosta gärdet med mamma och Rocco. Sen lämnade mamma Rocco hemma med pappa så åkte vi vidare till mormor och morfar och åt våfflor och spelade kort :) Jag ville passa på när mamma var ledig. Man ska ta vara på sina nära och kära :) Sky tyckte det var jätteroligt, min lilla gubbe.

bangerhead.se

Jag kom på att jag behöver ny inpackning och isf så måste jag åka ut till marieberg i helgen och köpa det plus lite andra hårprodukter.. Så istället för att åka ut dit så beställde jag på internet :D Jag vet hur jag är, jag kan inte åka ut till marieberg och BARA köpa en grej.. Då går man ju in i någon klädaffär och köper sånt man egentligen inte behöver. Så jag köpte min favoritserie från L'oreal, så bra för färgat och slitet hår.



Jag köpte också nytt dust it från osis för den var också slut, dom hade extra pris för två stycken så det var bra. Men jag kollade min mail och såg att jag kanske fått en extra? Kan det vara så, det stod 0 kr på den extra så hoppas man kanske fick något gratis haha. Om man beställer hårvård för över 700 spänn borde man ju få något gratis haha :D

Jag kan verkligen rekomendera detta serum också för slitna hårtoppar. Behövs inte alls mycket så det räcker väldigt länge plus att det luktar supergott!!



Lite reklam för bangerhead.se

21 mars

Nu har mamma varit här, det var gott med tårta. Där rök min nyttiga vecka haha. Jag ska snart ut med Sky, tråkigt väder massa slask och blåst.

Tårta

Jobbade till kl 13 idag, det var en bra start på veckan. Mamma ringde och frågade om hon fick komma till oss så hon är på väg hit nu. Hon ska stanna förbi princess konditori och köpa med tårta :D Sky väntar på att hon ska komma, undra om han får smaka lite tårta? :)

svammel

Nu är jag segis.. Väntar på att bb ska börja, hoppas att Nicky åker ut. Jobbig människa, tycker synd om honom.

Jobba imorn igen, fan fan att helgerna går så fort.

Nu har jag lite annat att pyssla med

Oj nu är jag mätt. Gjorde den fetaste köttfärssåsen haha. Massa grädde i. 6 vitlöksklyftor fick jag i också, gott!

Jag och Sky var ute på en långis förut, en och en halvtimma blev det i skogen och i rynninge. Så härligt väder, hoppas det blir fint hela veckan :)

söndag igen

Nu har vi varit borta några timmar. Vi var inne på ikea i tio minuter och kollade färg på sofforna. Sen hittade vi inte så mycket mer, är svårt tycker jag. Ska ju ha nytt köksbord och stolar, nytt soffbord, nytt databord, ny tvmöbel osv. Får ta någon dag med mamma eller Marion istället dom är nog bättre smakråd haha. Såg ett helt okej köksbord som man kunde fälla ut och så där men det kanske var för stort.. Vitt var det iallafall.

Sen handlade vi hundmat, godis och leksak till Sky så nu har han massakerat en boll här hemma. Vi köpte med oss mat från subway och åkte vi till västhaga. Roberth hjälpte pappa med brännaren på datorn medans jag städade akvariumet.

Vi stannade förbi willys också och handlade lite innan vi åkte hem. Jag ska snart ut med Sky i det fina vädret så Roberth får dammsuga :)

Hallå

Jahapp då är man uppe, legat vaken länge. Drömt om älgar, fy..

Nu ska jag ut i solen.

klick

Nää det är lika bra att jag går och lägger mig annars kommer jag beställa hem massa saker.. Kollade runt på en sida med massa hårvård men jag var duktig och klickade ner sidan..

Gooood night suckers!

skylt

Här är plåtskylten som jag ska ha i köket. Rätt dålig bild men men:


beställt

Har beställt en skiva med creedence clearwater revival plus sunes sommar haha. Mys!!




Ice ice baby. Bästa dansen!!


i brist på annat

Den här bilden gör mig glad


örebroare

Nää körslaget är inge bra, örebrokören var ingen höjdare. Jäklar vilken gnällig närking jag är.

Jaha

Nu sitter jag och väntar på att körslaget ska börja, hoppas det är bra. Vi har varit ute i p-boda idag så vi kom nyss hem. Hoppas det är sol imorn med.

Solen skiner himlen är blå

Just det jag skrev ju igår att vi skulle fira. Roberth har fått fast anställning så det var det vi skulle fira med lite god mat.

Till slut fick jag upp Sky, jag var verkligen skitjobbig och ville gå ut i det fina vädret men han var trött. Efter många om och men reste han på sig haha. Nu har vi varit ute och han har ätit frukost och medicin så nu ska han sova igen.

lördag

Nu har jag kollat på big brother, ska nog lägga mig igen. Sky ligger ändå och sover.

Hello

Jahapp då var man vaken då... Sitter och äter polly, bra där. Någon mer som är vaken?

Tidig fredag

Borstat tänderna, använt plackers och sköljt munnen med listerine. Nu går jag och lägger mig :D

Pinigt

Alltså christer sandelin, jag skäms. Han är så pinsam.

bilder från igår

Sky hittade maten

Han åt maten

sola

Spana

Vi gosade i soffan

Knähunden Sky

Mami och Sky

så ska det låta

Åh nu börjar jag få ont i huvudet känner jag, lika bra att ta en ipren. Förut när vi åt mat så lastade jag på tallriken med fläskfilé, potatis och den goda gorgonzola såsen. Meeen jag åt bara MASSA sås och potatis så köttet fick Sky haha. Jag tog tre omgångar med sås, mycket sås :D Sky var väldigt nöjd.

Ska snart gå ner till tvättstugan.


ÅHHHH ikväll börjar så ska det låta!! Mysigt. Någon mer som ska se?

Tjohoo

Ikväll ska vi fira med god mat ♥

Fredag fredag fredag

Nu är det helg och det är så skönt. Har saknat Sky hela dagen så nu ska vi kramas hela kvällen. Kl sju ska jag tvätta... Någon jävel hade snott min söndagstid så då får jag offra min fredagskväll :D Tycker att alla borde veta att jag alltid tvättar på söndagar ^^ Fast det kan ju vara skönt att slippa det en söndag.

Skitsnö

Tittar ut genom fönstret och set öser ner snö, har kommit så sjukt mycket snö inatt också. Usch vad jag hatar det här. Kommer ta en evighet att gå ut med Sky och cykelturen till jobbet behöver jag väl inte ens nämna??

Nighty

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och få min skönhetssömn. Har två timmars sovmorgon imorn.

Jahopp

Sky ligger och fiser något så fruktansvärt. Det värsta jag varit med om. Det blev nog för mycket fläskfilé och godis hos mormor och morfar.

Jag satt nyss och tänkte på vilka saker jag behöver köpa som jag tänkt på länge, men nu har jag glömt det. Men jag vet att jag behöver det.. Hmm..


En bra torsdag

Hej hej! Vilken bra dag jag och Sky har haft. Jag slutade runt 12-tiden och direkt när jag kom hem tog vi bilen och åkte mot västhaga för att hämta upp mamma. Vi åkte vidare till mormor och morfar. Åt god mat, städade lite och spelade kort. Vi åkte väl därifrån runt 17-tiden. När jag säppte av mamma så hämtade hon Rocco så gick vi en sväng med hundarna. Åh Sky blev så glad när han såg Rocco, stod och skakade haha. Rocco det lilla yrvädret blev också glad och var så duktigt. Men usch det blåste så kallt, imorn ska det ju komma 1 dm snö det är inte okej fy fan.

Fick vita och lila tulpaner av mamma, så fina. Så nu står dom på bordet, lägenheten är städad och fin. Så skönt.

Några ord

Segt.. Tänker fortfarande på godis.  Har lagat mat och ätit sen har jag inte gjort så mycket mer. Varit ute och gått osv.

Torsdag imorn, veckan har gått fort.

Måste köpa hem red bull till helgen så jag orkar röja massa saker. Är så seg idag. Har inte orkat städa, får göra det imorn. Motivationen är inte på topp då man städar hemma hos folk hela dagarna.

När jag satt i soffan höde jag något ramla ner och det var min piercingkula haha.. Måste verkligen gå och byta den, har fortfarande läkningsstaven den ser förjävligt ut. Okej kanske inte så farligt men lite för lång.

hejochhå

Åhh vad jag är trött efter en dag på jobbet. Ska snart göra en köttfärspaj det ska bli så jävla gott. Massa sallad ska jag ha till också, majs mmmmmm.. Sen ska jag försöka städa också, Roberth har dammsugit så jag måste ju göra mitt :)

Jag vill ha godis....... POLLY!!

goood night

Jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig haha. Är svinigt trött. Sov ju en timma i eftermiddags men är trött iaf.. När jag rakade benen förut glömde jag lite så jag har mohikanfrilla på smalbenet haha.. Mysigt!

Nu ska jag fixa iordning Skys medicin sen går jag och lägger mig.

äta äta äta

Hungrig och godissugen. Kokar ägg och väntar på att dom ska bli klara, ska göra äggmacka. Roberth gjorde hamburgare förut och jag ångrar så att jag inte åt det för jag blev så jäkla sugen på det när jag smakade en tugga av hans :D Så jag för nöja mig med ägg, gott det med. Något sött hade varit gott.. Typ massa godis.......

the river


run run run

Oh nu har jag varit ute i rynninge och sprungit. Var jobbigare idag då jag har träningsvärk i benen. Så det var väl trevligt.. Är svinvarm men ska ut med Sky först innan jag duschar.

sooooooooooooool

Hej. Underbart väder idag så det var skönt att sluta vid lunchtid. Jag och Sky har varit ute en sväng och nu har jag gjort fläskpannkaka som är klar om en liten stund. Det ska bli gott. Sen ska jag ut och springa om jag inte somnar i soffan haha, lätt hänt.

helt onödigt inlägg

Nu kollar jag på en unge i minuten. Usch jag lär få mardrömmar inatt. Hemskt vad ont det måste göra.

Efter det ska jag sova.
Roliga tisdagen på jobbet imorn :D

Dynazty


Bästa! Haha


tokigt

Nu har jag och Sky varit ute. Vi mötte en tjej som sprang med sin hund och då tänkte jag att jag kanske skulle prova det någon gång? Vi satte fart förbi svampen/motorvägen/ringstorp och tja det tog oss 17 minuter? Rätt bra för att vara första gången plus att Sky stannade för att kissa ett antal gånger plus bajsa. Blev dock för vamt då jag inte har rätta kläderna annars skulle jag sprungit längre. Tar igen det imorn. Det känns redan i benen fan va sjukt. Känner mig duktig haha. Lilla Sky var så duktig fast han ville allt busa lite ibland ♥ Nu ska jag duscha man blir tydligen varm när man anstränger sig.. :D

kaffeträffen

Jag funderar på vad jag ska göra. Göra en fläskpannkaka eller baka? Vet inte vad jag ska baka ens och fläskpannkakan kanske jag skjuter upp tills imorn.. Men vill göra något, ska gå ut och gå snart men Sky ligger på rygg i soffan och sover så det är nog ingen brådska med det.

Måste börja leta efter flyttkatonger också... Några som har några som ligger och skräpar? :D

Måndag

Har precis ätit mat, lite sent men men. Imorse när klockan ringde trodde jag att det var ett skämt, ville verkligen inte gå upp. Men har inget val precis :) Jobbet gick bra som vanligt.

Om ett tag ska vi till veterinären, jippi eller? Ska hämta ut en del recept också till lillen. Sky är så söt, när det är sol i köket så lägger han sig på golvet i solen och solar haha. Han tycker det är så mysigt. Han kommer äääälska våran balkong sen, jag är nästan hundra på att vi har eftermiddagssol hur mysigt kommer inte det bli?? Jag och Sky sitter och myser på balkongen med filt och kakor. Nu är det BARA 7 veckor kvar tills vi flyttar haha. Kanske dags att börja röja och rensa? Vi får åka till ikea nu i helgen istället och kolla ut soffor och sånt för vi gjorde ju aldrig det igår. Efter flytten och allt kommer det nog eka på mitt sparkonto.. Först bil sen inredning till typ hela lägenheten men det är så värt det. Oj måste bajja !!

Maaat

Receptet jag la upp är min favoritmat, det åt vi idag. Så gott och så enkelt! Testa ni med :)

Godaste receptet från tasteline

Tillagning

1. Koka pastan. Strimla kycklingen och bryn med lök och tomater.

2. Tillsätt buljong och grädde och låt koka ihop i 4-5 minuter.

3. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Sila av pastan och vänd ner osten och kycklingsåsen



.400 gram
600 gram
1 st
8 st
1 dl
2 dl
0,5 msk
2 dl

Bowling

Yes idag har vi bowlat, det var roligt. Men som vanligt gick ju tumnageln av :D Roberth vann kan jag ju berätta också, undra vem som kom sist :P

Kvällen blir lugn, ska plocka upp tvätten och lägga in allt där det ska vara. Jobba imorn igen, efter det blir det veterinären.

söndag

Segt, segt, segt! Snart är tvätten klar, efter det ska vi åka och handla. Sen laga mat sen bli det bowling. Jag kommer väl sist som vanligt.

Det här jävla söndagsvädret

laundry

Oh jag somnade om i en timma, det var välbehövligt. Roberth ligger fortfarande och sover. Jag har sorterat all tvätt nu jävlar vad mycket det var idag, jag ser riktigt fram emot att tvätta :D


god morgon

Legat vaken ett bra tag, kan inte sova så nu fick jag nog. Nu ska jag ut och gå.

Good night

Nähä snart ska jag sova, är inget bra på tv. Ska bädda rent i sängen också, skönt. Imorn ska vi kanske till ikea en sväng och kolla ut lite saker som vi ska köpa. Provsitta soffor bland annat :)

Hoppas det är fint väder imorgon också. På kvällen ska vi bowla med Hatte och Nook.

Sky

Jag var på toa och kissade, plötsligt hör jag hur dörren knakar och öppnas försiktigt. Jag tänkte att nu är det Roberth som ska skrämma mig, men sen ser jag en liten nos som öppnar dörren haha. In kommer Sky och ställer sig och tittar på mig. Han låg liksom och sov men helt plötsligt var han inne i badrummet haha. Åh blir varm i hjärtat min lille kille.

BRA

DYNASTY på melodifestivalen, jises vilka grabbar! Sååå bra lite skid row över dom.


Melodifestivalen

Hmm kollar på melodifestivalen, Sara Varga kan ju inte ens ta en hög ton??? Hon viskar ju nästan

Nyinköpt

Enkla och vanliga

Det här är då en jacka med ärmar långa som aparmar. Ne bara en kort modell...

Mars 12, 2011

Gick ju på stan med mami idag det var mysigt. Shorts,strumpbyxor och converse festade jag till med, så fint väder. Vi fikade på något café sen gick vi i massa affärer. Fick med mig en del hem bland annat jeansjacka,jeansshorts grejer till köket i andra lägenheten(cupcakes motiv) och sen nya jobbskor. Ska bli skönt när man kan börja använda jackan. Förresten har inte Monki väldigt bra priser? Inte alls dyrt tycker jag.

Vi ska gå till affären snart och köpa cola. Varför har inte alla affären dom små chipspåsarna? Ibland vill man bara ha lite men då måste man köpa en sån där jättepåse som sen står och blir gammal i skåpet.

Annica♥Roberth föralltid

love to hate

Jag skulle kunna skriva en hel sida om mina tankar just nu, men då skulle jag behöva ha en lösenordsskyddad blogg. Vill bara skriva av mig skiten och sen låta det vara. Kanske ska skaffa en ny blogg som ingen vet om. Eller en dagbok, fast det vore väl sorgligt om någon skulle råka läsa den någon gång. Om folk skulle veta vad jag hade för tankar om dom... Äh. Sug den.

asbra bilder

Bajshår

japp

Morgonpromenad








Fix

Efter ett tag ville Sky gå ut och gå. Så fint ute. Nu har jag ätit frukost, mackor med leverpastej. Nu ska jag duscha och sen försöka fixa iordning mig inför en stan runda med mamma.


Morgon

Nu har jag varit vaken ett tag. Sky vill inte gå ut så vad ska jag göra nu då.. Spegla mig och se min fina hårfärg, not..


Orange



När jag såg denna bild kom jag på att min brun utan sol är slut, undra vad hon använder för någon? Verkar vara jävligt bra...

Något i armen

Jag har en jätteäcklig grej i armen,nedanför armbågen. En liten kula som jag kan flytta på med fingret, måste vara någon fettkula av något slag? Tycker det är jäkligt obehagligt men samtidigt kan jag inte låta bli att peta på den. Blir lite yr och illamående bara jag skriver om det haha.

Intresseklubben antecknar?

sug

Fy faaan. Jag är mörkbrun/svarthårig nu. Hur kan en hårfärg som heter hasselnötsbrun bli så?? Jag hade ljusbrunt hår nu är det borta. Känns pissigt. Min frisör kommer nog vilja slå ner mig. Jag vill slå ner mig själv.


freeeedag

Hej!! Jobbade till kl 16 och nu håller jag på och färgar håret. Hoppas det blir likt den färgen jag har så det inte bli mörkare.. Då fäller jag nog en tår. Det är ett toningsshampo så det sitter inte i så länge, kan ju vara bra om det blir fel färg :D

Imorn ska jag på stan med lilla mami ♥

Lift me


Ane Brun Lift Me Lyrics:
Lift me – lift me from the ground
and don't ever put me down – oh no
and don't pick a fight with me
just flip a coin my love – you've won

Oh Love – slips her hand inside my hand
oh Love – slips her hand inside my hand
I don't care if you don't want me
I'm yours – I'm yours right now

Our years – are years well spent
we may never find out where they went – oh no
and I don't mean to fight with you
now all our troubles and all our struggles they are through

Oh Love – slips her hand inside my hand
oh Love – slips her hand inside my hand
I don't care if you don't want me
I'm yours – I'm yours right now

The wolf and the fox
they’re sleeping soundly with the elk and the ox
there's a starry field around
this low lit kingdom
where all our defenses are down

Oh Love – slips her hand inside my hand
oh Love – slips her hand inside my hand
I don't care if you don't want me
I'm yours – I'm yours right now

Wrecked, poor, naked and blind
I'm yours – I'm yours -right now

Rosa och lila

Idag var det en tuff jobbdag, var helt slut när klockan var tolv men jag hade ju några timmar kvar.. Imorn blir det minst lika tufft, tur att det är fredag iallafall. Efter jobbet åkte jag till mormor och morfar som vanligt.

Jag har köpt två buketter med tulpaner, rosa och lila! Fint när det är nystädat!

Nu blir det halv åtta hos mig

Sommar, ja tack!

varmt

Stilig





Wieeee

Korv

Den här dagen var det varmt och skönt!

Kakor

Jag har en finne i pannan som jag inte kan låta bli, typiskt.
Jag gjorde pytt i panna med ägg förut det var gott, så nu har jag matlåda också.

När Roberth kom hem från jobbet idag så satt jag och åt kakor,Sky satt som ett ljus framför, så sprang Sky inte ens till dörren för att hälsa på honom haha. Han satt bara och kollade på kakorna. Roberth ropade på honom men han flyttade inte på sig. Efter ett tag så tvingade jag Sky att gå och hälsa men det tog en sekund sen satt han hos mig igen haha. Vilket kakmonster, han har blivit som sin mamma.

Lite kakor och saft kanske.

Åh nej

Det blir ingen fläskpannkaka, vi har ingen mjölk!! Typiskt

Onsdag

Fem kakor senare. Jag har blivit beroende av småkakor haha. Det är så gott! Sitter i soffan i min morgonrock, så skönt. Blir frusen av detta väder, ska tända massa ljus sen. Jag funderade på om jag skulle färga håret senare men jag tror att jag gör det på fredag istället.

Ikväll ska jag nog göra en fläskpannkaka, med lingonsylt till såklart.

Nytt inlägg

Nu har jag ätit knäckemacka med skinka och avokado som Sara tipsade mig om. Men njaaa jag vet inte riktigt vad jag tycker. Men jag har ju provat iaf :)

Jag ska strax duscha, sen blir det nog inte mycket mer idag.

lite pics

Haha Sky gäspar..

Rocco ville ha sallad

Matlåda :)

Jag lånade mammas supersnygga skor ;)

Hästhagen

Rocco rusar till mig :)

Fint!!

Japp

Dagens

Det var mysigt hemma hos mamma och pappa. Åt god tacopaj och efter det låg jag på deras säng och kollade på O.C innan vi skulle ut och gå. Vi var ute i ca en timma och det var så skönt, jag skulle kunnat varit ute i en timma till minst. Fick med mig semlor hem också men tror faktiskt att jag tröttnat lite på dom. Men lite fick jag i mig iallafall.

Nu ska jag äta lite kakor som mamma bakat.

Sunshine

Vilket fint väder! Om ett tag ska jag iväg till mamma och pappa och äta tacopaj, det ska bli gott. Är hungrig har inte ätit mer än frukosten imorse på jobbet :)

wake up

Hej hej! Jag sitter och kikar lite på top model och är rätt seg. Har käkat en massa kex med creme bonjour vitlök. Skulle kunna äta hundra såna. Har fullt med fruktkött mellan tänderna då jag åt en grape förut. Snyggt. Jag somnar nog rätt tidigt ikväll skulle jag kunna tro, får se bb imorn istället. Förstår inte varför människor söker till det programmet som sedan lämnar huset, idag har ju han från Örebro lämnat huset. Ja ja..

Nu ska jag fixa iordning Sky´s kvällsmat och medicin ♥

Jag har köpt en advokat eller ne avokado

Jag skickade ett sms till Johanna förut om att jag hade köpt en avokado men istället skrev jag "jag har köpt en advokat". Haha va fan.. Jag kan inte ens skriva avokado.. Så nu är frågan, hur ska jag äta den? På knäckemacka med kryddor eller vad är bäst? Helst ska jag nog svälta mig själv innan jag äter den. Hur är det man säger, allt är gott när man är hungrig? Jag är mätt nu så ingen idé...

Thai

Nu har jag tänt massa ljus tycker det är så kallt idag. Fixar med maten också idag blir det thailändskt. På tal om thailändskt jag fick ett sms av min farbror idag som är i thailand, dom hade åkt till en strand idag och haft det bra och hur avundsjuk blir man inte?? Jag vill också ligga på en strand och sola haha.

Jaha

Måndag. Imorse var det segt att gå upp, foten värkte och jag hade ingen lust alls att gå upp. Det blev lite krångel på  på jobbet då våran chef hade snott våran bilnyckel ;) Men till slut så kom vi iväg..

Nu har jag ätit tacogratäng och sitter i soffan. Min mobil krånglar, vet inte vad det är för fel men jag kan inte ta emot mms eller skicka sms... Kul..  Och jag kan inte ringa nu märkte jag.. Bra om det händer något och jag kan inte höra av mig.

sola



Åh vad mysigt att ligga på en brygga och sola...

Cider

Åhå.. Seg som kola det är jag det. Jag ska nog öppna min goda fläder/citrus cider. Gott.

söndag

Nu har jag mosat i mig en massa mat. Idag blev det tacogratäng med sallad, inte helt fel! Vi var och handlade på willys förut så nu har vi mat för en hel armé känns det som.

Efter willys så svängde vi förbi net on net, Roberth skulle ha nya hörlurar och en mikrofon. Data grejer..

Vi skulle tvättat min bil men det var inte bara vi som skulle göra det om man säger så. Kö överallt så vi tar det en annan dag istället.

Lite godis sen promenad.

Fira Anna

Anna,Jessica, Sofie och Lisa

Tårtan :D

Haha jag dööör..

Vi försökte se normala ut...

Jag hade modevisning..

Lisa och Anna

Vi kollade i fotoalbum

Hon var god

Tjejor

vem är det

Sen spårade alla bilder ur haha...




sol sol

Jag har gett upp min idé om att börja äta avokado, jag smakade en liten bit hemma hos Anna igår och det fick räcka. Och det där med mjölken, det går inte heller bra. Har kämpat med ett glas nu i ungefär en halvtimma, och jag har bara druckit upp hälften.... Rutten jag vet.

Åhh jag är lite trött, det lockar verkligen att krypa ner i sängen hos Roberth.. Men jag ska försöka låta bli, blir bara ännu tröttare då.

Nu ska jag kika igenom bilderna från igår :D

vasaloppet

Åh så mysigt med vasaloppet! Barndomsminnen. Älskade Dalarna

vår

Härligt väder idag också, mys! Något som inte är lika mysigt är att jag ska tvätta idag. Undra om man ska fixa iordning lite frukost kanske?

Hemma

Nu är jag hemma efter en kväll hemma hos Anna. Först åt vi tacos sen så kollade vi på melodifestivalen och åt tårta. Allt var så gott. Vi tog ungefär världens fulaste bilder, får kolla igenom dom imorn och se vilka man vågar lägga upp här... Typ inga.

Till Anna: Purpurvinda heter blomman du fick. Googla och se hur fin den kommer bli :)

Nu ska jag skita och sen sova.

slow

Klockan går så långsamt... Halv sju ska jag hämta Lisa, ska spela massa bra musik i bilen :)

Klänning

Visar bättre bild på den ikväll :)

shabbychic

http://shabbychic.com/

Lisa gå in på den!!

Sovit

Nu har jag vilat lite, så skönt.

Är sugen på choklad men det är sluuuuut och Roberth vägrar gå till affären och köpa till mig.. Taskigt va?

vår väder

Ni behöver inte oroa er, jag och Sky är sams nu.

Jag och Lisa var på stan en sväng förut. Hur underbart väder är det inte?! Förutom att det blåser då. Vi hittade lite smått. Jag dog ett tag där, hittade den finaste leopardklänningen.. Jag köpte den såklart :D Den ska jag ha på mig ikväll. Jag köpte hårfärg också så i veckan ska jag färga håret tänkte jag.

Jag tror att jag ska vila!

morgon

Precis kommit in från morgon promenaden. Förbannad är jag också. Sky och jag är osams så nu sitter han i skamvrån. Där kan han sitta resten utav dagen.

Snor

Det svider under näsan, jag har rinnsnuva hela dagarna känns det som. Så får riva med papper under näsan hela tiden. Inte alls trevligt. Får smörja in snoken innan jag går och lägger mig.. Kanske ska svänga förbi apoteket imorn och köpa något nässpray.

Ska nog köpa toning imorn!

dagens skiva

Gamla minnen.


fy fan för blogg.se

Fy faaaaaaan skrev ett inlägg och plötsligt var det borta??!! Fy jag är så less på blogg.se!!!!!!

avokado

Ne jag är inte alls sugen på mat.. Det blir kotletter, potatis och bea med en sallad som innehåller gurka,tomat,rödlök och fetaost. Det är typ Roberths favoritmat.

Jag ska försöka lära mig att äta avokado i helgen, blir spännande.. Sist jag åt det smakade det skit.


Nedröstad

Nehe det blev inte våfflor. Det blir kött och potatis när Roberth bestämmer haha. Han ska köpa med tulpaner så då är jag nöjd ;) Plus lite bilar. Och polly.. Listan blev lång..

fredag

Nu är det helg! Superskönt. Var riktigt skrattig och fnissig i slutet där ett tag på jobbet, blev väl lite trött eftersom jag inte kunde somna förns kl 1 inatt...

Ikväll vill jag ha våfflor, får se vad Roberth säger om saken ;)

Jag tror nog att jag somnar tidigt ikväll

sista arbetsdagen på denna vecka

Jaha, en timmas sovmorgon idag. Ska borsta tänderna innan jag åker.

ciao

Till salu

Är det någon som har den bred fåtölj som ska säljas? Vi måste ha en till Sky som han ska ha i nya lägenheten men det är rätt svårt att hitta. Tänker inte köpa en ny dyr för flera tusen som ändå bara ska vara en hundfåtölj.

En sån vore perfekt!

Lip

Lite roligt

matprat igen

Jag har nog ätit 6 stycken ballerina kex idag, en applåd för det. Ska nog ta ett sista innan jag ska lägga mig i sängen haha. Jag har fixat matlåda och frukost tills imorn. Jag gillar inte alls mjölk, men imorn ska jag ta med mig oboy till frukost bara för att försöka få naglarna i bättre skick. Onyttigt med choklad på morgonen men va fan.. Någon matlåda blev det inte utan bara en pirog som vi hade i frysen, till det gjorde jag en sallad så det får duga. Vi får äta något gott imorn kväll istället :)


Vad gör du nu

Hallå! Tjejen som var och kollade på lägenheten tyckte den var jättebra. Det är ju en bra lägenhet om man bor själv. Inte två vuxna (är vi vuxna?!) och en stor hund. Så förhoppningsvis flyttar hon in strax efter oss.  Jag kom nyss hem från mormor och morfar, det var mysigt. Åt äggmacka och sen lite choklad.

Monique eller vad hon heter i halv åtta hos mig stör jag mig så på!! Det där kan jag inte äta, det där är för sött. Va fan är du med i programmet för!!! Tjat om hennes jävla diet. Tycker hon kan äta det som bjuds och sen hålla tyst.

Torsdag igen

Hej hej! Nu har jag precis ätit mat så nu funderar jag på om jag ska vila lite. Har varit galet trött idag på jobbet, inte kul.

Ikväll ska jag till mormor och morfar. Ska äta räkmacka och sen städa lite :) Dom skulle bort på dagen så då kommer jag senare istället. Lika bra att ta med Sky. Sist kom jag ju själv och då blev mormor så besviken för hon hade falukorv som Sky skulle få. Det duger inte om jag kommer själv ;)

Nu: Maryland cookies och ballerina

Natt

Nehej nu har jag gjort mitt för idag. Sitter och pratar med Lisa inför lördag, kommer bli mys!

Nu ska jag skölja munnen med listerine, om ni ville veta.

Just det

Våran hyresvärd var här idag och kikade lite. Imorgon kommer en tjej hit och ska titta på lägenheten, hoppas hon vill ha den. Om inte, är det någon som är intresserad av en lägenhet så säg till?

Food

Gjorde typ världens godaste mat nyss. Pasta med soltorkad tomat, basilika och kyckling. En västerbottenost sås till det, sjuuuukt gott.

sömn

Usch nu är det läggdags känner jag. Får se om jag håller mig vaken tills big brother men det tror jag inte. Jag och Mattias sitter och diskuterar bb under frukosten på jobbet haha. Snusk Rodney och tuttlisan. Usch jag tycker att Rodney är så ful... Inte hans fel iof. Finns många man retar sig på :D Som han Rickard och Ebba. Rickard var bara jävligt ful och jobbig och Ebba såg ut som en gnu. Jag är så snäll jag vet.

Mosbricka från Sibylla

Nu är jag mätt. Ätit en mosbricka från Sibylla det var så gott. Efter vi hade handlat på Willys svängde vi förbi där och tog med det hem. Så nu har jag matkoma.

Nu inväntar jag halv åtta hos mig.

Idag hade jag tur när jag skulle hämta ut nya p-piller. DET VAR GRATIS. Från och med idag infördes det, tur att jag inte gjorde det i helgen som jag planerade. Så jag sparade 504 spänn. Det tackar man för speciellt nu när vi försöker spara pengar inför flytten.

clean

Hej igen mina kära. Nu har jag diskat och städat i en timma. Tog lite extra i köket på massa fläckar som jag inte riktigt orkat med förut, då insåg jag hur jävligt det kommer bli att flyttstäda när vi flyttar haha.. Mamma får göra det mesta ;) Neeeej skoja.. Eller? Det återstår att se..




Tisdag 1/3

Åhoj. Har precis ätit mat. Sky satt som ett ljus framför mig men han fick inget. Vitlök och lök är ju inte så bra för hundar men det ville han inte lyssna på.

Jobbdagen gick bra men var rätt så trött, är sjukt seg nu. MEN jag ska diska innan Roberth kommer hem ♥

Ikväll ska vi hämta ut lite recept sen handla, undra om man ska köpa godis...........


RSS 2.0