Kväller.

Jaha, fortfarande ont i huvudet. Haft det hela dagen.. Mår illa och yr plus lite dragig i magen. Usch. Likblek är jag också. Efter jobbet var det dags för det vanliga veterinärbesöket. Efter det var jag och Sky hos mormor och morfar i några timmar. Åt kalops :) Mysigt. Nu blir det nog popcorn.


God morgon!

Sitter på jobbet och har huvudvärk, haft det sedan igår. Rätt så tröttsamt. Hoppas att jobbdagen går fort :)


Söndag.

Jaha då sitter man här igen och taggar inför en ny arbetsvecka. Helgen har varit bra. Idag har vi varit ute hos Roberths föräldrar och ätit god mat. Finns inget bättre än att bli bjuden på mat. Sky var lite trött när vi kom hem:


Lördag!

Hej hej! Idag har vi haft besök. Min syster var här med sin familj, så kul att dom kom. Mosters lilla kille var så go. Glad hela tiden. Fick mycket fint av dom. I nästa lägenhet måste vi ha diskmaskin, är så trött på att diska. När man fyller år blir det mycket disk haha.


Ett år äldre.

Jaha idag blev man alltså ett år äldre. 26, trevligt!


Börjar bli trångt.

Bebisen gör sig påmind. <3


Måndag.

Måndag!
 
Jaha då sitter man här efter en dags arbete och är trött.. Men lägger jag mig i soffan så kommer jag att somna så lika bra att jag sitter här..
 
Idag på posten kom kallelsen till ultraljudet så nu har vi ett datum till det också, nu går det undan :) Vi ska ta reda på könet, vi båda vill veta :) Jises vad spännande!

Det där fruktade testet..

I måndags, 14/1, så skulle vi göra KUB-testet. En dag som vi hade oroat oss för så himla mycket, nästan så att vi ångrade att vi skulle göra det.
 
Vi blir uppropade av en trevlig barnmorska och går in i rummet. Vi småpratar lite medans jag lägger mig på britsen. "Det här kan ta flera timmar" sa hon. Hmm, va nej det hade vi inte tänkt oss. Snarare att det skulle ta ca 30 minuter.. Hällde på det trevliga,kalla kletet på¨magen och så körde vi igång. Så fort jag såg bebisen på monitorn så började jag gråta, såklart liksom.. Nu insåg man att man faktiskt har en liten bebis i magen.. Men den lille krabaten gjorde inte riktigt som vi ville. Bebisen ska ligga ner men våran satt ju upp, såklart. Jag fick rulla runt, upp och hoppa och massa mer för att se om den lägger sig ner. Men den var envis och ville absolut inte ligga ner. Så vi fick avbryta och ta en fika för att sedan komma tillbaks för att försöka igen. Vi började bli stressade för vi skulle tillbaks till jobbet. Jag fick ringa och säga att jag skule bli lite senare än vad jag trodde. Tillbaks igen och skitungen ville fortfarande inte ligga ner. "Vi får nog titta på en annan tid" sa hon efter ett tag. Vi var besvikna. Det var ju idag vi skulle få reda på om lillen var "frisk eller inte". Även fast det inte är 100 % men vi hade liksom velat pusta ut efter det här besöket. Så vi fick en tid tre dagar senare, samma tid.
 
Jag tog ledigt från jobbet för jag tänkte att det kommer säkert ta hela dagen och idag vill jag faktiskt få reda på något. Den här gången följde svärmor med mig istället för Roberth som skulle iväg på annat. Vi satt i väntrummet och jag var nervös. "Tänk om något är fel" snurrade runt i mitt huvud. Vi blir uppropade av en, inte alltför, munter barnmorska. La mig ner och sen var det igång. Bebisen låg ner. "Den är död" tänkte jag. Sen ser jag hjärtat slå ♥ och barnmorskan säger att den ligger perfekt. Vaaaa är det sant?! Jag och svärmor tittar på varandra och skrattar. Lille korven sköter sig när farmor är med. Besöket tog 10 minuter och vi får reda på att bebisen mår fint. Det var härligt att ha svärmor med, att få dela det med henne. Hon var så glad att hon fick följa med. Hon fick välja en bild på bebisen som nu sitter på deras kylskåp ♥.
 
Efter det ringde jag många samtal och vi kunde nu slappna av.
 
Jag är så tacksam för alla gratulationer vi har fått.
 
Nu skulle det bli mer officiellt av vi ska ha bebis.
 
 
 
 

Gravid.

Hej! Nu kommer nog den här bloggen bli en gravidblogg och det är väl inget konstigt med det :)
 
Kanske ska ta allt från början.. Vi har planerat graviditeten för er som undrar. Vi är riktiga planerare och självklart så var ju inte det här ett undantag. Månaden som vi började försöka så trodde jag inte att det skulle ta sig, självkritisk som jag är.. Men jo då det gick på första försöket. Jag insåg bara några dagar senare att det var något på g, konstig mensvärk i magen och det bubblade mycket (mer  än vanligt alltså). Men jag var lugn och tog inte ut något i förskott. Mensen blev sen men också där var jag lugn och tänkte att den kan ju vara sen pga något annat. Väntade några dagar och sedan gjorde jag ett graviditetstest där det visade att jag var gravid. Tårarna rann och nu fattade jag att det var på riktigt. Jag och Roberth hade kramkalas här hemma och var glada. Men vi höll det hemligt och sa inte ett ljud till någon, det här ska bli en överraskning! Jag mådde bra men det skulle snart vända.. Blev soffliggandes i 2 veckor ungefär. Yr, illamående, migrän och en känsla som jag inte kan beskriva. Var helt orkeslös och bröt ihop några gånger och tänkte "vad har jag gett mig in på?". Blev sjukskriven från jobbet. Familjen blev orolig men jag sa att det "bara" var migrän. Men efter att ha gråtit i telefonen när jag pratade med mamma och jag hörde hur orolig hon var så gick det inte längre.. Jag åkte hem till mamma och pappa för att berätta, jag grät hela vägen i bilen just för att jag var så glad och det var så stort att berätta. Jag behöver inte gå in på alla detaljer om vad jag sa och så där men oj vilken lycka det var!! Dom slängde sig över mig och kramade mig och tårarna rann. Jösses vad stort det var att berätta för sina föräldrar att jag var gravid. Det kommer jag aldrig att glömma.
 
Ca två veckor senare skulle vi berätta för Roberth´s föräldrar om vad som var på g. Jag var så pirrig och hade gråten i halsen precis hela tiden, bilvägen på väg dit och innan man hittade rätt tillfälle att berätta. Efter en liten stund efter vi kommit dit så berättade vi. Ja, jag kunde inte prata så länge för jag grät bara haha. Där var det också total lycka, kramar och allt man tänka sig. Häftigt att berätta! Nej, det glömmer jag aldrig.
 
Det här inlägget handlade om när vi berättade det för våra föräldrar, jag har mycket mer att berätta så det får bli i nästa inlägg :)

Hey baby!

Den här sommaren kommer bli den bästa!


En bra dag.

Idag har jag spenderat dagen med svärmor, lika mysigt som vanligt. Tog en ledig dag så det var kul att umgås med henne. Vi shoppade lite på marieberg och åt god mat. Imorgon ska jag jobba igen, en kort dag så det är skönt. I helgen ska jag försöka att rensa lite här hemma. Slänga kläder, handdukar och sängkläder. Skulle behöva rensa och städa i skafferiet också, fy vad tråkigt.


Onsdag!

På kvällarna är jag så trött. Det är mörkt när man åker till jobbet och det är mörkt när man åker hem. Jag vill ju ut i skogen med sky men det vågar jag ju inte i mörkret. Jag längtar efter våren och lite ljusare kvällar. Imorgon har jag tagit en semesterdag, kommer bli toppen!


God morgon.

Jaha nu har jag legat vaken ett tag och ska väl snart gå upp och äta frukost. Sen ska jag väl städa och lite sånt där. Drömt lite konstiga saker inatt, vart får man allt ifrån?


Queen!

Från youtube.
 
En utav mina favoritlåtar. Kan lyssna på den om och om igen, den har liksom allt.
 
Tänk om gubben kunde hållt sig i livet lite längre så man hade chans att se dom live!

2012 vs. 2013

Många summerar ju året som gått osv och jag gör en liten miniversion. Verkligen mini.
 
Det som "hände" mig var att jag började på ett nytt jobb som har gett mig så otroligt mycket. Underbara arbetskamrater fick jag på köpet :)
 
Det största var ju att jag blev moster till min älskade lilla Noa!! Mosters kille som jag älskar så mycket. Fick tårar i ögonen nu när jag tänkte på honom. Godingen!
 
Vad händer 2013 då?! Jag välkomnar 2013 med öppna armar!
 
 
 

RSS 2.0