Sky.

Han tycker om solen.


Kick!

Blir helt varm i hjärtat när lillen sparkar i magen, en häftig känsla! Jag fattar fortfarande inte att det är en bebis i min mage, vårat barn. Obeskrivligt. Älskar livet.


Påsk!

Ja det är helt underbart med påskledigt måste jag säga. Inte mycket planerat förutom idag då vi ska till mormor och morfar och äta påskmat, inte favoritmaten men det går :) Kanske tar lite bilder där borta som jag lägger upp här sen.


Helgen.

Gäsp! Är mätt och trött efter maten. Vi lagade den godaste maten på väldigt länge. Vi har hållt på och mätt lite här hemma, vart spjälsäng och skötbord ska stå. Önskar vi hade ett tredje rum.. Men det blir nog bra. Vi ska ta en runda i helgen och kolla ut vad vi ska köpa. Tänk när lillkorven är här! Jag fattar det fortfarande inte... Om vi kunde komma överens om något namn också, det är inte det lättaste. Går in i vecka 23 nu , galet vad fort det går. Life is sweet!


Lördag!

Har legat sjuk i veckan.. Haft en hemsk hosta och nu har jag blivit förkyld också. Det var ju inte längesedan jag var sjuk, vill vara frisk. Men jag kan tillägga att Sky njuter av varje dag som jag är hemma med honom. Bebisen i magen mår bra. Coolt att se och känna sparkarna i magen. Lilla livet där inne, längtar tills jag får träffa dig.


Korvi.

Vi två är bäst!


Sky

Ser ut som en liten gumma :)


Efesos.

I fredags var jag ute och åt med Anna och Jessica på efesos och då fick jag dom här fina blommorna.


20!

Jaha då är jag inne på halvtid i graviditeten, fort går det.


Sky och jag.


God morgon!

Jaha dags för jobb igen.. Helgen har varit mycket bra :)
 
Jag börjar kl 8 men har varit vaken i en timma typ, ska snart väcka Sky och gå ut med honom tänkte jag. Han är supertrött som vanligt.

Gos.

Lite Noa gos är aldrig fel.


Charmig.

Visst är jag?!


RSS 2.0