Sjukstuga

I måndags blev jag magsjuk... Fy säger jag bara.. Roberth fick vara hemma med T som var väldigt dålig i magen. Jag var sängliggandes hela dagen så hade inte klarat av att ta hand om T. Spring fram och tillbaks till toaletten.. 

I tisdags blev Roberth magsjuk. Jag har varit dålig hela veckan, är helt slut nu. Så hela familjen har varit hemma i veckan. 

Idag har jag varit som ett kolli och bara legat i soffan och inte orkat något.. Tur att T är så bra på att leka själv, vi har byggt lego och läst lite då och då men han har röjt på bra själv så det har varit skönt. Hoppas på mer krafter imorgon! 


❤️

Mitt hjärta.


Min lilla goding ❤️

Hej hej!!

Hej hej!! Här sitter jag och gäspar.. Lite trött idag men det går nog över efter lite kaffe. 

Igår träffade jag Lisa,Karin och Linnea. Alldeles för längesedan! Massa gott till fikat, som det ska vara. Kul att vi hittade en lucka till slut att ses 😃 Jag har tydligen inte kvar någon bild som jag tog där borta men en bild på en servett hade jag allt kvar haha.. 


Igår var det ju alla hjärtans dag, jag köpte den här chokladen och den var så himla god 


Vi firade inte dagen, även fast det är våran förlovningsdag hehe.. På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa en stund. Mamman har roligast 😆

Bloggen som ekar tomt.

Jaaaaa jösses vad jag skriver här.. Som vanligt massa jobb o massa lek o bus med Theodor. 

Igår var syrran och hennes familj här. Jag fyllde år förra helgen men då var dom upptagna med annat så dom firade mig igår istället. Vi hade det jättemysigt, fikade och åt mat ihop. Kusinerna hade det så roligt och lekte. 
T åkte lite pulka idag. En bild i bilen blev ju jättebra. 

RSS 2.0