Äntligen hemma.

Igår fick vi äntligen komma hem från bb. Theodor var så trött och tagen efter förlossningen så han kom inte igång med amningen och dom ville inte släppa oss innan det funkade. Och det förstår jag, men jag ville verkligen hem. Så igår när vi kom hem fick vi besök utav Theodors farfar, farbror och moster. Presenter i överflöd. En bortskämd liten kille.


Äntligen.

25/7 så kom våran lilla Theodor till världen. Jag älskar honom så mycket, världens finaste pojke.


Rastlös.

Så här i slutet utav graviditeten känner jag mig rastlös. Vill göra saker för att hålla igång och tänka på annat, städa och tvätta brukar vara en lösning haha. Det enda jag har i tankarna är att han snart kan vara här. Känner efter så fort jag får minsta lilla magknip eller något. Vill att det ska sätta igång och att han ska vara ute :) Vill inte gå över tiden, någon dag är väl okej men inte mer. Vi får väl se vad han bestämmer sig för.


Vad ska man säga.

Lille soffpotatis.


Walk.

Jisses vad jag älskar mina promenader.


Dagens.

Så här ser magen ut i vecka 39 :)


Torsdag!

Idag har det varit en städdag här hemma. På morgonen kom svärmor hit och hade med sig fönsterputskitet och hjälpte mig med fönstrena och lite annan städning. Medans hon fixade med dom så städade jag lite annat. Skönt att få lite hjälp med sånt där tråkigt. Så snällt att hon erbjöd sig själv, jag tvingade henne inte haha. Tur att man har världens bästa svärmor!

Ca två minuter efter hon åkt så somnade Sky, kunde inte sova medans hon var här han skulle vara med och bita på dammsugaren haha.

6 dagar kvar till beräknad förlossning, kom nu lilla baby T!


Puss.

Världens goaste lilla tryne. ❤


Måndag.

Jag har inte gjort så mycket idag. Vissa dagar har jag mycket energi och andra dagar har jag ingen energi alls. På kvällskvisten fick jag en klipptid så nu är typ 1 dm av håret borta. Inte snyggt alls, men behövligt. Var ju lite slitet sen vet jag inte när jag kan klippa mig igen pga bebisen så var lika bra att kapa av en bit.


Söndag!

Dagen började med en tur till Ikea och Marieberg med mamma, skulle ha lite småsaker bara så blev ingen dyr historia. Efter det åkte vi till mormor och morfar och var där i några timmar. När jag kom hem hade Roberth skruvat ihop skötbordet så nu är det fixat. Så nu ska väl allt vara färdigt här hemma.

Hade ett litet städryck förut så nu är kylen rensad och rengjord, tar tag i frysen imorgon. Vill få sånt klart innan lille Junior kommer :)

Nähä kanske ska lägga mig nu, sömnen är rutten nu för tiden och värre kommer det att bli.


Lördag!

På förmiddagen umgicks jag med mamma,syrran och Noa. Vi gick och köpte glass i kiosken i hästhagen. Sedan blev det pizzalunch, smakade väldigt bra denna gång. När jag kom hem igen så hade Roberth åkt iväg för att fiska så jag och Sky var själva hemma. Så jag tvättade och diskade sedan satt jag en liten stund på balkongen och svettades, tänk om man hade en trädgård som man kunde vara i. Det vore något!

En stund efter att Roberth kommit hem så gick vi ut med Sky, hade med en tennisboll så han fick springa lite på gräset. Det tyckte han var roligt.

Nu har jag ätit och druckit lite för mycket så halsbrännan har kört igång, mysigt att man nästan spyr bara man reser sig upp. Rap!


Några timmar på sjön.

Idag var jag och Roberth ute på sjön. På andra kastet fick jag en liten gädda, sen tre små abborrar. Vi hade med oss mackor och lite frukt, haft en jättemysig dag. Får se om jag kommer ut på sjön någon mer gång innan bebisen kommer. Det visar sig. 13 dagar kvar till beräknad förlossning, wiie!


Tisdag.

Idag var ingen höjdardag, haft skittråkigt och det resulterade i att jag blev trött och seg. Riktigt tråkigt när det var så fint väder, hoppas att morgondagen blir roligare!


Måndag!

"Vilken fin blomma du har i håret,moster."


Badat!

Idag har Sky äntligen fått badat, han var superlycklig. Även jag doppade mig lite.


Sky.

Gräsfläckar i pannan är sött.


Kubb.

Tja, kungen ska ju vara i mitten. Gulle Sky.


Då och nu.

Ena bilden är från när jag köpte mina första mammabyxor, magen var inte alls stor då. Andra bilden får tala för sig själv haha!


Rosor.

Fick blommor och choklad av Annie idag, tack så mycket vännen.


Dagen.

Idag har varit en mycket bra dag. På morgonen var jag hos barnmorskan och allt såg bra ut som vanligt, lillen är nu fixerad. Efter det åt jag frukost hos mamma och pappa. Mätta och glada åkte jag och mamma upp på stan för lite shopping. Blev bland annat amningsbehåar, amningslinnen, pyjamas och strumpor till lillen. Och sen lite andra små saker. När jag kom hem åkte jag och Sky iväg en sväng för lite promenad och lek. Nu har jag ätit mat och kan somna när som helst!


Någrabilder.

Testar lite bara :)


RSS 2.0