Nja jag vet inte..

Idag förtränger jag dom jobbiga tankarna.. Det känns som om jag inte fattat vad som hänt.. Att han kommer komma tillbaks.. Att han snart är här igen.. 

Älskade älskade Sky ❤️

Idag är en annan dag.

Det har gått bättre idag. Jag har pratat mycket med Sky, precis som om han vore här. När jag var ute och gick så såg jag honom framför mig när han sprang runt och busade. Jag vill minnas dom bra stunderna. Sagt Skysen många gånger här hemma när jag gjort saker, precis som "är du med nu Sky, ser du vad jag gör". Lagt ut hans madrasser i solen ifall han vill ligga där.. 

Jag förstår att det kommer gå upp och ner. Igår var det hemskt, idag har det gått bättre. 

Vi sörjer, vi pratar om honom, vi gråter, vi saknar honom.  Och så kommer det vara ett tag. 


Puss puss Sky❤️

Vill bara försvinna ett tag..

Tomheten.. Vart är du Sky? Har du det bra? 

Idag är tankarna många. En jobbig dag, skitjobbig dag. Det var inte så här det skulle bli. 

Nu sitter vi här utan dig Sky. Vi saknar dig något så oerhört. Du fattas oss. Vårat fyrbenta barn. Vill bara veta att du har det bra.. Att du mår bra. 

Det gick så fort.. 

Min ängel.

Igår förlorade jag min bästa vän. Jag tänker på honom hela tiden, jag vill att han ska komma tillbaks. Jag älskar dig Sky, du kommer alltid finnas i mitt hjärta ❤️


❤️


❤️


Jag saknar dig jag saknar dig min vän, vi ses på andra sidan. 

Fix!


Bästa killen❤️

Det har varit fullt upp idag. Bland annat har vi fixat lite på altanen. Köpte utemöbler och fixade med dom så nu är det så fint så. Lite fix kvar som målning och sågning, bra blir det! 


Är väldigt nöjd med våran lilla hörna. Får se hur resten utav altanen blir, den är ju rätt stor. 


Satt i solen förut på våran trapp. Underbart är ordet. Äntligen kan jag fixa med blommor och rabatter. Sms

Alexandra, jag har skickat sms till dig ;) 

Barn.

Jag vet inte hur många gånger jag har hört "och när kommer nästa barn då?" 

Men hallå?? Vadå nästa barn? Duger det inte med ett?! Theodor är ju min lilla bebis. Och om jag inte vill ha fler barn då? Va va va?? Tycker nästan det är lite oförskämt att säga så där. 


Ensam är stark. 


Snart är det påsk!


Idag har jag ansökt om utbildningar på universitet till hösten.. Jag tror inte att jag kommer komma in. Sidan kraschade för det var så många som anmälde sig.. Så nej jag ställer in mig på att jag kommer få göra något annat till hösten.. Kanske plugga upp ett betyg som jag tror behövs.. 

Lite nervös när jag tänker på vad jag ska göra efter mammaledigheten. Jag vill verkligen plugga, få en bra utbildning. Men kommer jag inte in står jag på ruta ett. Vill inte vara en mamma som skriver in sig på arbetsförmedlingen.. Att vara arbetslös är ingen hit nu när vi köpt lägenhet och allt. 

Förhoppningsvis löser det sig! 

Idag köpte jag lite grejer som T ska få i sitt påskägg, bland annat dom här; 


❤️

Trivs som fisken i vattnet.

Theodor sover och jag sitter i soffan. Det finns en del att fixa här hemma och packa upp men just nu har jag ingen lust.. Ibland måste man få vila också. 

Imorse var vi ute på en skön långpromenad på "landet", Sky var helt överlycklig och sprang lös mycket. Theodor var mindre nöjd haha! 

Hoppas vi hittar några fina möbler till altanen, den är ju ganska stor så får inte ha några fjuttiga möbler ;) Mina två hjärtan. ❤️❤️

Vilken helg!

Jag älskar vårat nya hem! 

Ett stort tack till våra föräldrar som har hjälpt oss SÅ mycket med den här flytten, vad hade vi gjort utan er? ❤️


Theodor i sitt rum ❤️

Imorgon bor vi på annan adress.

Imorgon flyttar vi, jippi! 

Den bästa.

Världens bästa vän heter Angelica Wedenius ❤️

Bla bla bla

Det jag skriver blir bara konstigt, får radera och göra om. Tänkte berätta om dagen men det går inget bra. Snubblar på orden. 

Inatt vaknade T åtta gånger.... Alltså varför är det så svårt att sova om nätterna?! Är förjävligt numera och har varit i ett par månader. Suck. Får nog smyga ner lite sömntabletter i hans välling.. Nejdå. Men snälla lilla T sov bra om nätterna ❤️


Idag har vi varit på Ikea med mami! Umgåtts hela dagen med henne ❤️ Åkte dit tidigt imorse och åt frukost. 

Söndag.

Hmm undra om jag ska gå och lägga mig.. Men så fort jag lägger mig i sängen så tar det inte lång tid innan T vaknar. Jag hoppas verkligen att hans sömn blir bättre när han får eget rum. 

Idag har jag köpt lite saker till hans rum. En byrå, en matta,två fotoramar och sen en sackosäck. Ingen aning om det heter så nu för tiden, kanske heter sittsäck.. 

Temat i hans rum är grönt och dinosaurier. Djur överhuvudtaget men mest dinosaurier. Hoppas att målarna blir klara i veckan så jag kan göra klart hans rum innan vi flyttar in. 

Jag har varit i lägenheten idag och plockat in lite saker i köksskåpen. Inte så mycket men det var typ det jag kunde göra. 


Håret står åt alla håll efter han badat ❤️

My love.

Jag älskar dig min plutt❤️


❤️


❤️


❤️


❤️

En solig fredag!

Vi har hantverkare hemma i nya lägenheten. Det blev för mycket för oss själva att fixa, så det känns jättebra att det är några proffs som gör det där. I tre rum ska det tapetseras och målas. Det kommer bli jättebra. 

Jag ser fram emot att börja fixa i Theodors rum, hoppas det blir fint ❤️


Lik far sin ;) 

Money.

Igår fick vi nycklarna till nya lägenheten. Det är så mycket jag vill göra. Åka dit med massa saker och fixa det som kan fixas. Men det är inte så lätt när man har en liten som man måste tänka på. Ikväll, när Roberth är hemma, så ska jag åka och köpa lite grejer till Theodors rum och fixa lite. 

Vi ska ju tapetsera i några rum så än kan vi inte flytta in. Så lämna några kartonger o ställa dit ett par saker är väl det vi kan göra i veckan. 

Vill vinna massa pengar så jag kan köpa mycket fint till vårat nya hem ❤️ Köpte en trisslott igår men vann inget, typiskt. RSS 2.0