Burgers

Nu börjar jag bli trött.. Kanske ska lägga mig efter gladiatorerna :) Basse är här, vi gjorde hemmagjorda hamburgare förut. Det var gott. Dom sitter vid datorn nu och försöker vinna pengar..

Inte riktigt så fina.. Bild från google

Rensning

Nu är det fotboll som gäller här hemma.. Jag sitter i köket och beundrar alla ICAkassar som står på golvet. Jag fick för mig att rensa skafferiet, det resulterade i fyra kassar som ska slängas....... Jäkla mycket skräp man samlar på sig. Våran kyl och frys behövs också rensas, ska nog ta tag i det imorgon..

Var ju och köpte hundmat förut, 830 spänn gick allt på. Maten kostade 699 och sen så tyckte jag att han behövde lite mer godis :) Sky var självklart med inne på Grizzly.

Fick en fin påskblomma av Roberth ♥




Dags för frulle

Nu har jag varit iväg och tränat. Ska äta frukost sen ska jag och Sky åka till mormor och morfar. Efter det blir det att köpa hundmat, ska köpa en monsterpåse så då blir det att bära tungt.

För två år sedan

Ja idag är det två år sedan jag fixade körkortet. Typ den bästa dagen i mitt liv. Tyckte det var riktigt jobbigt med allt pluggande och körande, blev en del tårar under tiden. Men till slut så klarade jag det. Det var den bästa känslan i hela mitt liv, äntligen! Är glad att jag inte gav upp. Att kunna åka iväg i sin egen bil precis när man vill, det finns inget bättre.

Bild från google

Skitunge

Sky har börjat smyga upp i den förbjudna soffan..

Skitunge du är så go!

Sky är trött

Sky ligger och sover bredvid mig, han är trött efter våran långpromenad. Runkeeper hade lagt av under tiden så vet inte hur långt det blev. Typiskt, jag som skulle gå en ny sträcka och se hur lång den var.

Kvällen blir lugn, Roberth har ont i magen så det blir att ta det lugnt. Och jag somnar väl om ett tag haha.


Mommy & Daddy

Köpte dom här fina till Noa idag:




Fredag i Köping

Hallå! Har haft en mysig dag i Köping. Nu är jag hemma igen, ska fixa maten om en liten stund. Ska göra tacogratäng :)

Men så seg

Det har varit en riktigt slapp dag idag. Har dammsugit och diskat och sovit lite i soffan. Fyy så seg.

Igår så frågade en arbetskamrat till mig vad min hemlighet är för att vara så smal haha! Jag har tyvärr ingen hemlighet. Fokuserar på allt annat än vikten, finns så mycket andra saker som är viktigare.

Imorgon åker jag och mamma för att hälsa på syrran och lilla Noa, ska bli mysigt.


Skönt

Nu är det helg :)

Word!

Bränn inga broar- det tar tid att bygga upp dem igen.

Fredag!

Idag är det fredag för mig! Är ju ledig imorgon så jag tar helg efter kl 17 idag :)

Maaaat

Maten idag

Det enda ni får från mig idag

1

Skönt med en timmas sovmorgon :) Sky är nog väldigt nöjd hemma hos Marion och Göran att han slipper gå upp tidigt.

Dags för frulle!

Passionsblomma

Den blommar igen :)

Vitsippor

Hallå! Haft en bra dag på jobbet. Jag och Paula satt ute i solen och fikade innan mötet började, var jätteskönt och trevligt. Jag höll mig vaken på mötet haha! Fick en red bull av Jenny, måste varit tack vare den ;)

Varit ute på långis med Sky, som vanligt efter jobbet :D Har precis ätit pytt i panna med ägg, gott! Gjorde extra mycket så att jag skulle ha matlåda till imorgon men jag åt visst upp allt :D Ska steka lite mer nu tänkte jag.

Ikväll kommer svärmor och hämtar Sky, han ska på semester ♥

Bild från promenaden

Ingen hit

Fyy för att vakna upp med huvudvärk :/

Top

Tycker om tröjan jag fick av mami ♥

Långa dagar

Den sista halvtimmen idag på föreläsning var inte rolig. Jag höll på att somna. Ögonlocken var så tunga! Försökte göra allt för att bli pigg. Dricka vatten, äta frukt och spänna upp ögonen men det hjälpte inte. Vad jobbigt det är när det blir så, har ju inte hänt sedan skoltiden? När vi sen var klara så sa jag till en kollega att jag höll på att somna. Svaret jag fick var: "Den syntes". Pinsamt att det syntes, jag menar rektorn och alla var ju med :D Men jag sov ju så dåligt inatt så var väl pga det.

Imorgon är min tidiga dag på hela veckan, jag slutar kl 15. Men det är stormöte då så jag kommer vara kvar till kl 18 på jobbet :D Otur. Men jag har tagit ledigt på fredag så det gör inget :)

Dumt att sitta still

Har precis varit ute och gått en långis med Sky, så skönt! Härligt att vara ute och gå. Träffade Alexandra det var kul att se henne :)

Nu äter lillen, har stekt köttfärs till honom och oj vad hungrig han var :)

Nu ska jag fixa kvällsmat.

Bägaren som rann över

Payback is a bitch!

Alldeles för tidig måndag

Åhh jäklar vad jag har sovit dåligt inatt. För varmt täcke, hund som legat ivägen och konstiga ljud utanför. Funderar på om dom sopade gatan inatt? Lät som om det var storm ute men det tror jag inte att det var..

Slutar halv fem idag, föreläsning dom två sista timmarna. Det ska bli intressant.

Lilla utflykten

Fika!

Utsikten

Plutten

Killen




Titta

Vad är det vi ser?

Söndag

Hallå! Idag har vi varit ute hos Marion och Göran. Först åt vi mat sen så packade vi väskan med fika och åkte iväg på utflykt i skogarna. Lite bergsklättring blev det sen var vi uppe på toppen där vi satt ett tag och fikade. Jättemysigt i det fina vädret. Tog lite bilder som jag lägger upp sen.


Ska iväg och handla nu, segt!

Plutten

Naaaw

Plutten

Naaaw

The sun is shining

Hallå! Sitter och äter frukost efter en härlig morgonpromenad, älskar att jag kommit igång med Runkeeper. Kul att se hur långt man faktiskt går :) Ska nog sluta att skriva hur långt jag går, är nog inget intressant eller så stör sig folk på det :D Kanske ska fortsätta..

Sky sprang lös

Nya skor. Är lila ränder men syntes inte så bra

Gladiatorerna

Jag hatar Bullet! Ser ut som en karl

Lördag

Har haft en bra dag! Började med en runda runt ån med Sky. Sen gick jag och mamma upp på stan, blev lite shopping, sen gick vi hem igen. Åkte till mormor och morfar och var där en liten stund. När jag väl kom hem igen gick jag och Sky iväg till Karlslundspåret och gick femman, sköönt!

Nu har jag gjort en köttfärslimpa som är inne i ugnen, ska bli jättegott! :)

Nörd

Nya skor

Hallå! Varit och gått 1.6 mil i mina nya skor :)


Uppe med tuppen

God morgon! När det är bra väder är det lika bra att gå upp tidigt så man hinner ta vara på dagen :)

Fredag kväll

Jag piggnade till på eftermiddagen så nu känns allt bra igen, skönt så man slipper vara dålig i helgen. Imorgon ska jag och mami på stan, det ska bli mysigt. Längesedan.

Vi har ätit tacos ikväll, Basse är här också. Dom  sitter och spelar roulette eller vad det nu heter. Jag är nog inte vaken länge till.


1.3 mil





Gick upp till spåret och det hela slutade på 1,3 mil! Så himla skönt


Min lilla kille

Skogen

Så fint

Spanarn

Hans största hobby

Utebilder

Våran lilla promenad





Dags att köpa nya skor!

Solskeeeen

Hallå! Idag är sån dag då man vill ge sig ut i skogen med matsäck och bara njuta. Kanske blir någon utflykt i helgen?!

Jag är lite piggare idag, lite hängig och sånt men på bättringsvägen iallafall.

Grå och blek

Usch vad blek man är när man är sjuk.. Är lika grå som mina mjukisbyxor jag har på mig. Hoppas att jag är piggare imorgon!

Förutom spritflaskan så :D

Sky äter godis








Tusse

Varit ute en sväng i det fina vädret, det gick inte snabbt men ute var vi iaf :) Sky var så duktig och gick lugnt. Jag hade händerna i fickorna när vi mötte två små nakenhundar, Sky gick lugnt och viftade på svansen bara. Plutt.

Nu ska jag ta en ibumetin.

Tog denna bild när vi var ute

Dataspel

Så bra :D

Vill ha..

Mjukglass!

Hus

Vill gå gärna bo i hus. Tänk att ha en trädgård som man kan fixa hur mycket som helst med. Massa fina blommor. Sitta ute och mysa på sommaren..

Typiskt

Fasen att det är så fint väder när man är sjuk, jag vill ju gå långpromenader när det är så här fint väder. Men men, kanske bli bra väder till helgen? Får ta igen det då.

Roberth står och lagar mat :) Köpte med lite gott till mig från affären.

Sjukling

Det blev inget jobb idag.. Efter morgonpromenaden så insåg jag att det var nog bäst att stanna hemma. Så jag och Sky kröp ner i sängen och somnade om i några timmar. Tror att han var rätt nöjd över det?







Just nu vill jag bli uppassad med lite godis och blåbärssoppa..

Snor

Åhh.. Inte har jag då blivit bättre under natten, snarare sämre! Usch.. Får se hur det går på jobbet.

Promenad

Hallå! Hade en mysig eftermiddag/kväll med Angelica. Vi gick nästan en mil och efter det gick vi hem hit och åt mellis som jag så fint kallade det, (kvällsmat). Märks att jag jobbar i skola..

Kliat i halsen hela dagen, nysningar och snorig. Vill inte bli sjuk!!

Tisdag

Hej! Vaknade av att någon rev mig på röven. Det var Sky som låg och kraffsade i sömnen, vassa små klor..

Hoppas att det blir bättre väder framåt eftermiddagen så jag och Angelica kan ta en tur i Karlslundspåret :)

Fix

Känner mig pigg idag, inte sovit i soffan efter jobbet ;) Har hunnit med och tvätta och fixat lite också. Roberth diskade efter maten så det var skönt att jag slapp :)

Nu ska jag göra så lite som möjligt. Åhh nej kom på att jag ska duscha....

Måndag!

Just nu sitter jag och äter, någon slags kinahistoria blev det idag. Det blev gott, hade i extra vattenkastanjer. Tycker dom är så goda.

Efter jobbet så gick jag ut med Sky direkt, en promenad på ca en timma. Skönt när man jobbat hela dagen.

Pepp

Heja heja måndagmorgon!!

God natt allesammans

Puss!

Neej snart är söndagen slut..

Hallå! Haft en bra dag hemma hos svärföräldrarna, åt god mat och god fika :D Blev en promenad också.

Jag ska strax åka iväg och handla lite smått, bara det nödvändigaste typ. Har inga matidéer för fem öre, köper nog godis istället.

Inte normal

Ingen aning hur jag kan vara så pigg idag.. Städat lite, diskat, vikt tvätt och plockat och fixat lite här hemma. Inte många 25åringar som gör det en tidig söndags morgon haha!

Haunted Cathouse

Hej! Kunde inte sova så har suttit vid datorn sen stund, lyssnar på Nekromantix. Ska snart diska lite sen ska jag ut med Sky sen träffa Noa en liten stund tänkte jag. Sen blir det p-boda! Tanken var ju att vi skulle på utflykt där idag men vädret är ju inte det bästa, får bli en annan dag :)

Mosters kille

Sötunge!!

Snart kommer John Blund

Heeeeej! Har hunnit med lite olika saker idag. På förmiddagen åkte jag och mamma iväg till ikea, jag köpte nya gästhanddukar till badrummet och en ny dörrmatta äntligen.

Sen var jag, Roberth och Basse och åt på Efesos. Det var jättegott.

Jag var iväg några timmar hemma hos mamma och pappa och gosade med Noa.

Jag skulle kunna somna nu.. Roberth och Basse kollar på tv, dom tar upp all plats i sofforna så jag sitter ute i köket haha ;)

Lördag

Åhh har lite ont i huvudet, inte alls ovanligt när det är helg!

Nu ska jag och Sky ut en sväng.

Hår

Fasen vad jag vill ha långt hår..... Nästan så jag betalar flera tusen för att få det fixat!

For all this

Jaha.. Jobbat hela dagen som vanligt. När det var avklarat åkte jag till mormor och morfar och var där i några timmar. Hemma har jag inte gjort något vettigt, sitter och kollar på Jurassic Park. Spännande ;)

Imorgon blir det familjehäng hos mamma och pappa och på söndag blir det familjehäng ute i Pålsboda. Mysigt!

Freeedag!

Igår var jag rätt trött, därför blev det inget inlägg. Jobbade till 17.15 och efter det träffade jag Anna en sväng. När jag kom hem igen så blev det inte mycket gjort, somnade i soffan gjorde jag iallafall.

Fredag idag då, jag hänger verkligen inte med! Fort går det.

Idag kommer Sky hem ♥

Onsdag

Kom hem kl 20.00 efter att ha varit borta sedan kl 7.00 imorse.. Blev trött direkt när jag satte mig i soffan, somnar nog snart! Slutade ju jobbet kl 17 och klockan 17.30 hade jag klipptid, så nu är inte håret så långt.. Jaja, ska inte vara bitter det växer ju faktiskt ut.

Sen var jag hos mamma en sväng, åt lite kvällsmat och sånt.

Nu blir det soffmys!

Halva veckan

Hallå! Sitter och äter frukost som vanligt vid den här tiden.. Idag jobbar jag länge, och direkt efter det ska jag åka och klippa mig. Ska nog köra på en page!

Idag går pappa med Sky mitt på dagen, sen kommer Marion och hämtar honom. Han kommer hem igen på fredag, plutten. Skönt att han kan vara där. Så jag ska snart packa ner hans mediciner och sånt :)

Bilder

Snutteplutt

Trött

Stilig



Mina två

Dagen!

Hej svejs! Slutade jobbet kl 15 och direkt efter det gick jag och Sky ut på en promenad som tog strax över en timma att gå. Jätteskönt. Nu lagar jag mat, höstsoppa. Ska bli gott.

Imorgon ska jag klippa mig, skönt. Ska beställa tid till att färga och slinga håret då också. Trevligt :)

Promenad

Fick med mig Roberth ut på en timmas promenad, inte varje dag det händer precis :) Så skönt ute, var ju finast när man jobbade så klart men det är sånt som händer.

Nu ska jag fixa lite kvällsmat, limpa med makrill i tomatsås på :D Och så lite juice till det.

Tjohoo

Härligt med måndag morgon!

Jättetråkigt inlägg

Jävel vad trött jag är! Vill inte lägga mig än, vill ha söndag ett tag till :D

Nya tag imorgon då!


Mat

Åhh jag är så hungrig! Maten är klar om ca 30 minuter.. Idag har vi lagat svärmors potatisgratäng med bacon och köttfärs i, den är en favorit här hemma. Till det blir det sallad med fetaost och rödlök i bland annat. Gott ska det bli!

Frukost

Jag älskar att mula i mig massa frukost efter jag tränat, det är ju så gott! Müsli, ägg och nypressade apelsiner från Brämhult. MUMS!


Några bilder

Nytt

Sky satt och väntade

ZzzZzz

Oj så tjusigt

Klippte av tulpaner :D

Lördag

Hej! Dagen har varit lugn. Var till marieberg och lite sånt, hittade inga skor såklart. Typiskt. Men hittade lite annat.. Basse har varit här idag så vi hade matgäst, alltid trevligt. :)

Nu ikväll har vi varit hemma hos Sara och Rickard. Åt lite gottis och kollade på melodifestivalen, det var mysigt. Sky sov så skönt i deras soffa haha, skitkorven.

Köpte bikini idag.Testade den nyss, jag får nog bada i vassen i år haha!

Baby doll

Sitter och lyssnar på Top Cats - Baby doll, tycker det är bra fart i den :D

Gick upp rätt tidigt för att träna, sen hem igen och åt sån god frukost.

Ska ut med Sky om ett tag, tycker inte om när det blåser..

Skulle ju åkt till marieberg men får vänta tills ikväll, Roberth och Basse är där nu och jag vill inte lämna Sky ensam så jag får vänta.. Så är det ibland.

Freitag

Helg helg helg!! Slutade kl 15 idag, så skönt! Dammsög och torkade golven när jag kom hem sen gick jag och Anna iväg till gymmet, meeen träningen blev väl mer promenaden dit haha ;) Vi skulle ha gått till Karlslundspåret men vi tyckte inte att det var så skönt väder så det får bli en annan dag. Gick in en sväng på ica och köpte oss lite tulpaner, billiga var dom så jag funderar på om jag ska köpa mer imorgon... Älskar verkligen tulpaner.

Strax efter jag kommit hem igen så kom Marion och Göran hem med Sky, så nu är han hemma igen :) Jag och Marion åkte iväg till Subway och köpte mat till oss alla, mysigt att dom stannade en stund. Har verkligen världens bästa svärföräldrar.

Imorgon ska jag träna och lite sånt på morgonen. Sen hämta mina linser :)

Leo body

Toppar , Leopard Body , Club L - NELLY.COM Länk till denna som jag beställt!

Snö igen

Trevligt att det har snöat hela dagen...

Slutade strax innan kl 17. Vi ska snart åka och handla någon mat till kvällen, men vet inte vad.


Pinsamt

Usch jag hatar dom här ungarna! Dom lär ju ångra sig när dom blir större att dom skämt ut sig så

Onsdags svammel

Jösses, torsdag imorgon! Nyss var det ju söndag och man tyckte att helgen gick snabbt. Dagarna bara flyger förbi och det känns som om jag inte hinner med något annat än att jobba.

Sitter och funderar på vad jag ska äta till kvällsmat, det blir väl müsli som vanligt.

Yeha har beställt töjningar till öronen, ska ha lite större tänkte jag. Men tycker det är så träligt att töja.. Har alltid för bråttom, men denna gång SKA jag ta det lugnt. Inte ha en svullen och varig örsnibb, äckel!

Om jag är pigg efter jobbet imorgon ska jag åka och hämta mina linser, skönt att ha linser igen!

Oj vad jag är tråkig

Jävel vad jag är dålig på att blogga på vardagarna, finns knappt tid eller ork till det. Jobbade till kvart över fem, efter det var vi till Anna och åt tårta. Jag kanske åt lite väl mycket då jag var hungrig..

Ska duscha och sen packa Sky's väska, han ska på semester i två dagar. Lilla hjärtat.



Frukost och kvällsmat

Strawberry and quinoa, så god!

clinique



Köpte nytt puder och foundation. Bara hunnit testa pudret, är jättenöjd! Ibland får man lyxa till det med lite dyrare produkter..

Måndag igen

Hela dagen på jobbet har jag gått och varit nervös, hittade inte min plånbok imorse! Fanns ingenstans.. Letade när jag kom hem, hittade den inte först men sen så hittade jag den! Yes! Den låg i byrån fast i fel låda........

Idag var det dags för Sky att vaccineras, så nu är det gjort.

Nu är maten klar, idag blir det kycklinggratäng. Gott!

Snart dags att sova

Nu börjar jag bli lite trött.. Men ska se vem som åker ut ur big brother först.

Fan att helgerna går så fort!

Söndag

Hej! Idag har jag gjort lite allt möjligt. Varit hos mormor och morfar och efter det åkte jag till Dimoda och IKEA, fick snabbt tag i det jag skulle ha så det var skönt. När jag kom hem var Sara och Rickard här, det var väldigt trevligt tyckte jag.

Nu spelar jag bingolotto, få se om jag blir miljonär ikväll? Troligen inte..

Snart ska jag väl förbereda inför morgondagens jobb..


Söndag

Strax efter åtta imorse gick jag och Sky iväg till mamma och pappa och åt frukost. Vill passa på att pussa lite på Noa också innan dom åker hem idag. Sky pussade honom på huvudet :)

Nu har jag fixat lite här hemma. Vattnat alla orkidéer, gjort rent diskbänken och lagt i en tvätt. Ska städa sen i eftermiddag. Ska göra mig i ordning nu, ska till mormor och morfar och städa hos dom innan husvisningen är. Efter det en snabbis till marieberg så jag har det gjort.

Imorgon

Sky skötte sig så bra hemma hos mamma och pappa. Efter ungefär en halvtimma märkte han att det var en bebis där haha. Pussade Noa på huvudet sen så var det inte så mycket mer med det haha. Skönt att han är så lugn. Han tyckte nog det var lite mysigt med en bebis.

Nu är jag svintrött. Ska ställa klockan tidigt imorgon så jag inte missar starten på vasaloppet haha, det är ju så mycket folk!

Lånad bild!

Lördag

Haft en mysig dag med en del bebisgos :)

Lilla knytet

Sky var med

Spenderarbyxorna

Hallå! Vi åkte en sväng till marieberg. Jag köpte två blomsterarrangemang (Dimoda) och foundation. Sen så fick jag ett fint ljusarrangemang av Roberth, älskar sånt. Blir så fint hemma. Roberth köpte sig ett par jeans. Sen köpte vi såklart en del godis till Sky, plus en leksak haha. Ovanligt..

Nu ska vi åka till mamma och pappa där även Mickis, Samuel och lilla Noa är. Mysigt!

Skadad

Lite skadad är jag nog. När jag jobbar ställer jag klockan på 05.30. Någon som kan gissa vad klockan var idag när jag vaknade? Japp den var 05.30, snacka om att kroppen är inställd på att gå upp den tiden. Eller ja snarare hjärnan kanske..

Fina Lördag

Nyss hemkommen från träningen, blev rätt trött. Sitter och äter god frukost. Funderar på om jag orkar åka till marieberg... Det är ju så fint ute så vill gå långt med Sky.

Tänk lite

Åhh en del gör så dumma beslut.... Förstår mig inte på det... Men det är så skönt att jag inte är ensam om att tycka det..

Vet inte varför jag började skriva för jag blir bara så irriterad..

Uppfostran

Sky var så duktig när vi var ute. Vi mötte en dam på cykelbanan med hennes två små ulltussar. Dom börjar skälla och dra mot oss. Jag kollar inte ens på Sky, kopplet hänger löst och han tittar på dom och bara går vidare. Dom var rätt nära men han brydde sig inte. Sen var det en annan DAM som kom med sin japanska spets och den skällde så jävla mycket så jag höll på att bli tokig. Den skäller och skäller och damen säger bara "nej nej nej"  Faaan vilken bra uppfostran, nästan så man blir rörd!

Det är något jag tänker på rätt ofta, att folk bara drar i kopplet och försöker få hunden mot sig och säger nej. Tycker dom själva att det hjälper? Lyssnar hunden? Neej det hjälper inte ett skit.

Bara lite funderingar..

Min duktiga fis!

fredag

Sitter och kollar på big brother, har kollat på två avsnitt sedan det började. Förra säsongen missade jag inte ett enda avsnitt. Tokigt.

Borde städa, får se hur det blir med det..

Imorgon ska jag på jakt efter nya träningsskor, har sett ut ett par men vet inte om dom finns kvar..

Tog en timmas promenad efter jobbet med Sky, skönt. Slutade kl 17 så det var skönt att gå en sväng.

Torsdag första mars

Hej! Frukoststund nu på morgonen.. Blir lång dag för mig idag, slutar kl 17.30. Idag går pappa med Sky mitt på dagen, skönt då behöver jag inte gå lika långt med Sky nu på morgonen.

RSS 2.0