Skatten i magen.

Jaha nu blir det väl till att börja små handla lite killkläder :) har inte köpt något än, ville vara säker på att allt var bra och sedan veta vilket kön det var. Men kommer nog köpa de flesta kläderna på Ullared när jag ska dit, billigt är bra :) Igårkväll tror jag att bebisen hade gymnastik i magen, höll på som bara den :) Fränt att man har en liten bebis i magen. Att en liten snuskig spermie kan bli en människa, knasigt!


Hey boy!

Idag fick vi reda på att det är en liten kille som jag har i magen :)

https://cdn2.cdnme.se/1197311/7-3/pic_512b53bae087c309aaee487d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1197311/7-3/pic_512b53bae087c309aaee487d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1197311/7-3/pic_512b53bae087c309aaee487d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1197311/7-3/pic_512b53bae087c309aaee487d.jpg" class="image">


Jobbfredag blev en semesterdag!

Ja igår eftermiddag bestämde jag mig för att ta en semesterdag idag. Det är ju sportlov och vi var mycket personal så då passade jag på. Så imorse åkte jag till Köping för att umgås med syster och Noa. Hade det jättemysigt och busade som bara den med Noa, underbara unge! Det är mig dom ligger på i soffan haha! Katt och bebis.


Glassigt!

Idag bjöd jag mina arbetskamrater på glass och massa gottigt till. Det var vi värda!


Halva veckan avklarad.

Ja nu är det bara två arbetsdagar kvar sen är det helg igen. I förrgår gick jag och la mig när klockan var 19.15 pga huvudvärk som en elev var boven till. Fy fan vad jag mådde dåligt, hade så fruktansvärt ont. Inte okej! Idag har jag haft lite småont i huvudet från och till.. Ibland blir jag bra trött på att ha ont i huvudet.. Får bara ta Alvedon och det hjälper inte mycket. Nu ska jag fortsätta att kolla på Sveriges mästerkock 😊


Dags att jobba igen!

Jaha måndag imorgon igen och dags för jobb. Jag var ju hemma hela förra veckan och var sjuk men nu är jag frisk så tillbaks till kneget! Sportlov är det ju med, lyllos en del ungar som är lediga. Hörrni, imorgon är det en vecka kvar tills vi ska på ultraljud ❤. Jag längtar så jag snart spricker, hoppas veckan går fort!


Kalas!

Idag var vi iväg och firade Noa som fyllde 1 tidigare i veckan. Jag hade köpt massa kläder och en brödrost till honom.


Hej!

Dagsformen.


Gos.

Ingen har väl missat att Sky är min lilla bebis?


1 år!

Grattis mosters kille på din födelsedag!


Lite funderingar.

Jag har alltid sagt att om man är gravid och ska föda barn så förstör man sin kropp. Jag har aldrig kunnat sett mig själv som gravid eller i den rollen att föda barn. För mindre än ett år sedan hade jag fortfarande den inställningen. Nu sitter jag här och är gravid och funderar inför förlossningen. Kommer jag att klara av den smärtan? Är jag stark nog för att klämma ut mitt barn ur det pyttelilla hålet som den faktiskt ska ut ur? Tankarna är många.
 
Jag är inte rädd. Jag tycker att allt än så länge är fantastiskt. Jag tänker inte så mycket på själva förlossningen, för jag kan ändå inte föreställa mig hur det kommer att vara. Att föda är olika för alla och jag tänker inte gå runt och vara orolig. Det tar jag när vi väl är på väg till förlossningen ;)
 
Det är kul nu när magen börjar synas lite, att det faktiskt är en liten bebiskula.
 
Det är lite roligt, när jag möter någon arbetskamrat på jobbet och säger hej så tittar dom mig inte i ögonen utan blickarna går mot magen haha.
 
Jag längtar så mycket tills vi får träffa våran bebis. Det är långt kvar än men vad jag längtar tills jag får får se henne/honom för första gången och hålla om och bara älska och njuta utav livet som komma skall.
 
Och nu kommer till det som jag började inlägget med, blev visst lite osammanhängande haha. Att man ändras. Både jag och Roberth har förändrats. Mest Roberth för han har varit väldigt anti mot att skaffa barn. Jag har inte heller kännt något behov av det men visst har man börjat längta efter en liten knodd. Och nu ska dom två som har varit mest anti bli föräldrar, det är ändå rätt fränt om jag får säga det själv :)

Gos.

Vid min sida, alltid.


Fredag!

Ja nu är det efterlängtade helgen här! Alltid lika skönt. Inga särskilda planer, ska försöka att rensa lite här hemma. Blir en tur till marieberg också för att köpa en väska som jag sett ut + köpa födelsedags present till Noa som fyller ett år ❤.


V. 16

Ja så här ser jag ut nu ;)


Happy birthday.

Idag fyller våran lilla kille 7 år.


Hej!

Om tre veckor ska vi på ultraljud och se om det är en liten tjej eller kille vi ska bli stolta föräldrar till. Det finns många gissningar från andra om vad det är för kön :) Själv så ligger vi lågt med gissningarna. Det ska bli jättespännande. Så efter den 25/2 så startar min så kallade gravidblogg haha. Skämt åsido.. Jag uppdaterar min instagram dagligen så kika in där också och följ mig, annicabackman .


Lekstund

Kul med pinne :)


RSS 2.0