Måndag.

Theodor har precis somnat och jag kollar på tv. Men ska snart hänga lite tvätt och fixa med blommorna. 

Om vädret är bra så ska nog jag och T gå iväg till Mio möbler och köpa en grej. Sen blir det nog en tripp till affären. 

Det är nog det enda som vi kommer göra idag. Skönt ibland. 


Eftersom att han har mest grönt i sitt rum så måste ju presentpapprena också vara gröna :) 


Lite morgonlek i hans rum ❤️


Min blåvinge som äntligen blommar, älskar den blomman 👍

You rock my world



Bästa killen i världen ❤️

Kom igen nu sommaren!!

Hej! 

Jag vill ha sol. 
Gå runt i tunna klänningar. 
Varma sommarkvällar. 

Tack för mig. 



Liten blir stor.

Idag fick vi besked om att Theodor ska börja på dagis i höst. Känns jättejättekonstigt! Min lilla pojke liksom. Dagiset ligger jättenära så det är skönt. Tar väl två minuter att gå. Perfekt! 

Undra hur Theodor kommer vara på dagis? Busen, den blyga eller den som är framåt och inte alls blyg? Det återstår att se. 


❤️


Han älskar verkligen sin uggla, så gulligt. 

Jag ligger och gäspar i soffan men tror nog att jag ska ta bort nagellacket och måla nytt. Blir väl någon spännande färg haha. 



Mom and son.



Du och jag ❤️

En liten sjusovare.

Inatt sov Theodor riktigt bra, hela 13 timmar blev det! Älskade gofis. När klockan var 8.15 så "råkade" jag dundra lite i hallen och då vaknade han. Undra hur länge han hade sovit om han inte blivit väckt.. 




Kl nio blev jag upphämtad av Angelica, frukost på fröken Brogrens stod på schemat. Lika gott som alltid. Skulle kunna äta där varje dag. 

Kärlek till sitt barn.

Att gå in i Theodors rum, titta på honom när han ligger och sover så fridfullt i sin säng. Oslagbart. Helt underbart. Min fina lilla pojke. MIN fina lilla pojke.  ❤️

Bebis T.

Men åååååååå hur liten och pluttig var han inte här?! Nykläckt och alldeles mini. 

Älskade lillfis. 




Välbehövlig tid.

I eftermiddags hade jag och Roberth lite "egen  tid" med varandra eller hur jag ska säga. Vi lämnade av Theodor hos mamma och pappa och så åkte vi till marieberg. 

Först så åt vi och det var så gott. Sedan gick vi i lite affärer. Roberth köpte kläder till sig själv och jag köpte små grejer till altanen. Ljuslyktor, en kruka och en ljusslinga. Så fint! 

Sedan så åkte vi till babyproffsen och köpte en sulky till Theodor. Det är en födelsedagspresent som han ska få men han ska inte få den utav oss ;) Vi får dock börja använda den nu eftersom den är så mycket smidigare än den vagnen som han har nu. Lättare att få in i bilen osv. Vi är jättenöjda över att han får den. Tack tack! 


Vi båda tyckte att det var så himla mysigt att få vara lite ensamma, det behöver man ibland. Äta i lugn och ro, gå runt i affärer och bara tänka på sig själv. Det behövs inte mycket ibland. 



Onsdag.

Det slog mig att jag nästan aldrig kollar på tv om dagarna. På kvällen kan jag ligga och zappa i soffan men annars så sitter jag typ alltid ute på altanen eller så leker vi i Theodors rum. Det är ju ändå bara skit på tv.. Förutom ikväll då det är kardashians haha! (Det är ju absolut inte skit). 

Jag har lagt T i hans säng, han verkade trött och kliade sig i ögonen hela tiden. Får se om han somnar. 

Hoppas han är pigg imorgon för då blir det en sväng till marieberg. Jag ska köpa mig lite nya toppar och linnen eftersom jag nästan slängde alla mina när vi flyttade, pucko.. Sen är det Ikea som gäller, måste barnsäkra här hemma. Har ju glömt att köpa det dom två senaste gångerna jag varit där, är nog bra virrig ibland. 




Tisdag



Vädret idag, underbart! 

Jag och Theodor var till affären på förmiddagen sen så höll vi oss inne, vill inte att det ska bli för varmt för honom. På eftermiddagen, när Roberth var hemma, så tog jag mig upp till spåret. Det var superskönt! Skönt med lite egentid och skönt att rensa tankarna lite. 

Nu på kvällen så har jag suttit ute på altanen och bara njutit. Vattnat alla blommor och målat naglarna. Jag älskar att sitta där ute. Att jag sitter där ute själv gör mig inget, verkligen inte. 

Mina tankar går till en familj som har varit med om något fruktansvärt. Jag tänker så på dom hela tiden. Jag har gråtit, jag har varit arg.  Hur går man vidare? Klarar man det? Fy fan. Det finns ingen Gud, det finns ingen rättvisa. Tänker på det hela tiden.  

Saknad.

Åh, skulle vilja pussa hans lilla nos. Bita i kinderna och klappa hans mjuka fina huvud. Saknar dig så Sky ❤️




Liten sjukstuga.

Theodor är förkyld. Snorig och febervarm. Han hade det jobbigt ett par gånger inatt men sedan så sov han ett par timmar i sträck. Jag har haft lite ont i halsen bara. Idag har jag jätteont i huvudet och vill bara ligga och vila. Jag får vila när Roberth kommit hem. 

Så skönt att det är fint väder idag. Undrar hur våra semestrar kommer se ut om ett par år, mysigt! 

Nästa månad fyller Theodor 1 år, min älskade skrutt! 


❤️

Livet.


Min älskade fina pojke❤️ 

Men hej!

Jag vet inte hur många gånger jag loggat in för att blogga men när jag väl ska skriva något så vet jag inte vad jag ska skriva.. Det är full rulle här hemma hela dagarna. Vi är ute och går mycket, skönt med frisk luft. 

Nä jag vet inte vad jag ska skriva.. Blir lite bilder istället : 


Noa kom och hälsade på en dag ⬆️


Vi har varit hundvakt. 


Fallen. 


Det var väldigt gott med vattenmelon. 


Men ännu godare med glass. 



RSS 2.0