Jobbe

Hallå! Jobbat idag. Fasen vad skumt det känns, jobba en dag och sen vara ledig imorgon? Lurar hjärnan och tror att det är fredag idag haha. Jobbade även över en timma idag så hade stängning. Haft ont i huvudet idag och varit lite yr, lite smått illamående.

Snart vankas det mat! Pommes med kyckling, bea och en sallad gjord på fetaost, tomat gurka och rödlök. MUMS!

Bjuder på en bra låt

D-A-D

Dagen

Den här dagen har varit rätt seg. Mått sådär. Snorig, trött och lite ont i huvudet. Inte alls pigg. Men men ibland har man såna dagar. Bjöd in mig själv på mat hos mamma och pappa förut, skönt att slippa laga mat ibland. Roberth är på bio och grejer så han åt ute idag :) Jag vill inte gå på bio, skönt att stanna hemma också. Hos min lilla plutt Sky. Vad jag älskar våran hund, han är mitt allt.

3

Hallå! Nu ska vi tre snart gå ut på en långpromenad i det fina vädret, skööönt väder :)

Kvällssol

Kass mobilbild men tog denna ute i Pålsboda, så fint. Vi var hos Marion och Göran och grillade, det var så gott. Nu ska jag sova, är lite trött :)

Mosters lilla kille

Love you

Nya områden

Hallå! Har varit borta sedan imorse. Idag började vi ju med mormor och morfars flytt. Är lite trött nu faktiskt. Men allt gick bra, vi var ju några stycken.

Sky kollar läget

Nya dofter

Plutte


Vår






Dom doftar underbart :)


Regnbågsmuffins

Bakade idag :)

Roses

Torsdag! Sitter i soffan med en gnutta huvudvärk.. När jag kom hem så tog jag tag i städningen direkt, skönt att ha det gjort :)

Köpte fina rosor också :)



Sweet

Ägg

Hej hej! Haft det bra på jobbet, hade stängning idag så jobbade sent. Jobbade sista timmen med Annie, det var mycket trevligt :)

Nu är det kvällsmat på G. Kokar ägg så ska göra äggmackor. GOTT!

Äta godis på sängen..

Toppen!

Promenaden

Så fint!

Sky var nöjd

Det luktade verkligen vår ute, underbart :)

Nu går jag ut :)

Ligger i soffan efter att ha ätit mat. Ska väl egentligen gå ut med Sky men har inte orkat riktigt än.. Men det är väl lika bra att tvinga sig ut så man blir pigg och får frisk luft :)  Inte fy skam det inte.

Haha faaan vad min blogg är intressant.

Tisdagstrött

Sitter här och halvsover känns det som, mina ögon var svullna när jag gick upp.. Snyggt.

Sky igår

Chillikassler

Hallå! När jag kom hem från jobbet så böt jag bara skor och tog en promenad med Sky i det sköna vädret. Nu är maten snart klar, idag har jag gjort chillikassler med ris. Det ska bli jättegott.

Hej svejs!

Helgen då inget blev gjort

Hallå! En riktigt seg dag idag också. Fasen, den här helgen har jag verkligen inte gjort någonting.  Mår nästan lite dåligt över det, men men vad ska man göra när man är sjuk..

Var hemma en liten stund hos mamma och pappa nu på kvällen, dom blev så glada.

Imorgon blir det lång dag på jobbet, 7.30 - 18.00!

En huvudlös hund.

Mitt fyrbenta barn

Han som aldrig lämnar min sida

Noa och jag

Den här bilden är så söt.

Uäk

En väldigt väldigt lugn lördag. Gick upp tidigt, strax innan kl 7. Går ju inte att sova så bra om nätterna. Har tvättat och fixat lite. Varit ute med Sky men inte långa rundor. Mår lite illa också, måste vara utav allt snor.

Ska försöka bättra bloggen lite också, det kommer väl gå så där.


Skid row


Nu är det helg

Fredag! Jätteskönt, men jag är sjuk så det blir en helg med mjukiskläder och vila. Typ :) Haft långa jobbdagar nu tre dagar i rad, det känns. Speciellt när man går med småfeber och så.

Snor i näsan

Sovit med öppen mun hela natten, det är inte det roligaste. Fyy för att vara förkyld!

Sant


Bara tisdag

Okej, jag var rätt trött när klockan ringde.. Idag är det min tidiga dag, slutar kl 15. Det ska bli jätteskönt. Kanske åker och köper gardinerna och fixar vardagsrummet? :)

Nu ska jag väcka Sky och gå ut. Önska mig lycka till ;)

Sky

I love..

.. you!

Snusk!

Jag kände att det var något som kröp på handen, det var en äcklig fästing! Usch. Känns som om det kryper på hela mig nu..

Nehej nu ska jag gå och lägga mig, jobb imorgon igen :)

Söndag

Mådde illa så jag gick och la mig en sväng, skönt att sova lite. Självklart gjorde Sky mig sällskap.

Haft en bra dag, umgåtts med familjen. Var och hämtade ut mina linser förut, passade på att kika in på inidska också. Såg ett par jättefina gardiner som jag ska köpa till vardagsrummet tänkte jag, kul att köpa lite fint till lägenheten :)

Blomster


Lördag

Hallå! Segt med uppdatering numera. Dagarna består bara av jobb och vardagliga saker, blir tråkig läsning.

Idag var jag iväg och färgade håret, det behövdes hade lite utväxt :D Har firat världens bästa mamma som fyller år idag ♥.

Träffat lilla Noa idag också, självklart köpte jag ju något till honom när jag var på marieberg. Detta blev det:

Blir fint i sommar :)

Han ville inte sitta i hörnet


Killing in the name of

Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
Fuck you, I won't do what you tell me.
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!!
FUCK YOU, I WON'T DO WHAT YOU TELL ME!!!

MOTHER FUCKER!!!!
UGH!!


Kärlek

Plutte

Här hemma

En vanlig syn här hemma

Sky var trött imorse


Upp och jobba

Åh vad seg man blir när man tittar ut mot det gråa vädret..

Har ingen aptit så frukosten får bli senare idag. Roberth och Sky ligger och sover i sängen, dom har det bra dom :)

Annandag Påsk

Jahapp då börjar den där dagen lida mot sitt slut. Det har varit jätteskönt att vara påskledig men imorgon är det dags för jobb igen. Precis gjort en snabb matlåda, pytt i panna med ägg! Alltid bra att ha hemma.

Det ska regna i två dagar nu från och till, det tycker jag inte om. Det blir så grått ute.

Ankor

När jag gick ut på balkongen så var det två stycken änder nedanför, jag skyndar mig ut i köket och hämtar bröd och ger dom haha :) Dom är så söta, klart dom ska få lite gott :)


Ljus och kaffe

Har tänt ljus och gjort kaffe, mysigt. Sitter och kollar på Narnia som går på tv. Roberth och Sky ligger i en varsin soffa och sover. Det är skönt att vara hemma en dag som denna, bara vara och gå runt i mjukiskläder.

Årets segaste dag!

Ja jösses vad seg jag är idag! Efter jag kom in från promenaden imorse blev jag jättetrött. Har inte sovit något men ändå seg som kola. Dricker lite kaffe sen ska jag bege mig mot västhaga och städa till firrarna.

Tvätta, handla och laga mat det är dagens sysslor :)

Söndag

God kväll! Sitter och spelar bingolotto, vinner inte ett skit!

Idag har vi varit hemma hos Marion och Göran, lika trevligt som vanligt :)

Nu känner jag att jag börjar bli trött, får göra något åt saken :D


Morgonstund

Imorse

Plutte

Sitter och lyssnar på musik i köket, hör att någon tassar runt i hallen. In kommer Sky (från sovrummet) och ser alldeles nyvaken ut. Viftar på svansen och går förbi mig och lägger sig i soffan. Att han gick upp ur sängen så här tidigt, det är inte vanligt. Men han måste väl ha koll på morsan ;)

Inte utan min mamma!

Påsk

Hallå! Nu åkte Basse hem så nu är vi själva. Vad ska man göra nu då? Jag var hemma hos Amanda och Jaga förut, fikade och pratade om hundar haha! Konstigt att vi alltid pratar hund? :)

Blev inga jeans idag, kanske hinner imorgon :)

Segis

Shit vad jag är trött! Sitter i mjukiskläder och känner mig allmänt grå. Ska försöka piffa till mig lite innan jag ska åka, kan bli svårt..

Snart blir det ny hårfärg igen ;)


Mat!

Dom flesta äter nog påskmat idag, men inte vi. Istället äter vi kyckling med klyftpotatis och en fetaost sallad till, mums! Jag var hemma hos mormor och morfar och åt lite påskmat igår, Roberth tycker inte om sån mat. Han får skylla sig själv :D

Frukost!

Mums!

Hellu

Hallå! Skönt att det är bättre väder idag iallafall.

Jag ska snart packa min träningsväska och dra iväg. Sen funderar jag på om jag ska åka och prova ett par byxor som jag sett ut.. Har inte bestämt mig än. I eftermiddag ska jag hem till Jaga och Amanda, kolla in nya lägenheten :) Ska bli trevligt.

Glad Påsk

Hoppas ni alla får en bra helg :)

Är det december eller?

Jag tänker inte kommentera vädret....

Dagen började att jag åkte och tränade, asmycket folk verkligen. Men jag var där först så jag fick dom maskinerna som jag behövde. Sen skjutsade jag mamma till jobbet. När jag kom hem igen så blev det storstädning, fint blev det. Har legat i soffan i någon timma med huvudvärk.. Usch vad trist.

Sky är för rolig, imorse gick vi bara i ca 15 minuter pga regnet som var då. Han hatar ju regn. Sen började det snöa, och vet ni vad? Han har inte gått ut på promenad nummer två än haha. Han tittar ut genom fönstret sen lägger han sig igen, vill inte gå ut :D Men ska snart tvinga ut honom.. Just nu klipper husse hans klor.

Bäver

Nu har jag påsklediiiigt! Superskönt. Ska bara ta det lugnt. Träna, träffa familjen och gå långpromenader. Om det inte kommer snöa alltför mycket vill säga, vill inte ha något ruggväder.

Jag och Sky var nere vid hästhagen förut, oj så han sprang och busade! Älskar verkligen när han får springa runt och rejsa.

Billy bäver har varit i farten. Läskigt om det faller ner..

Lägga ner

Åhh när klockan ringde kände jag att jag inte var färdig, ville sova ett tag till.. Men här sitter jag nu och äter frukost..

Funderar på om jag ska lägga ner bloggen, ska tänka på saken..

Onsdag

Tja!

Jobbade länge idag. När jag slutat åkte jag direkt till mamma och pappa där syrran och Noa var. Gosade lite med Noa, får passa på när dom är i stan :)

Inte gjort mycket här hemma, ätit lite och vilat i soffan. Imorgon är det sista arbetsdagen sen så är jag påskledig i fyra dagar. Ska bli jätteskönt.

Lite blommor

Hej! Det är bara en tidsfråga tills min dator pajjar ordentligt. Funderar på om jag ska köpa en ny dator då eller inte? Tror faktiskt inte det.. Man kanske ska sluta läsa bloggar och sånt, inte vara så beroende av datorn. Får se, men just nu tänker jag inte lägga ut en massa pengar på en dator.

Jag och mamma har varit en sväng till marieberg. Jag köpte blommor till balkongen bland annat. Men ska plantera allt imorgon tänkte jag.


Love

Plutte ♥

Sweet dreams

Jag köpte en dubbeltriss idag, vann såklart ingenting. Men om man inte chansar kan man aldrig vinna någonting. Medans jag skrapade fantiserade jag om att jag vann 250 miljoner kronor, hur mycket våra familjer skulle få osv. Jag är så normal. Drömma får man väl göra.. På tal om att drömma, jag ska snart bege mig mot drömmarnas land.

Imorgon ska jag köpa blommor till balkongen. :)

Kycklingsallad

Nu ligger vi tre i sofforna och vilar lite efter maten. Gjorde en jättegod kycklingsallad med massa gott i.

Jobbet gick bra, som vanligt.

Roligare än så här blir det inte.

Frukost?

God morgon! Fy jag är jättetrött. Drömt mycket konstigt i vanlig ordning. Nu ska jag försöka tvinga i mig frukost..

Walk

Någon vill ut och gå :)

Från youtube

Söndags seg

Jag känner att jag inte har gjort något idag... Fast det har jag ju.. Sitter och funderar på vad jag ska göra. Men det kanske inte är fel att sitta i soffan? Det är ju söndag och allt. Jobb imorgon igen.

Är trött, fick ju inte sova många timmar inatt. Hoppas vi får sova bättre inatt.

Vila?

Nu tror jag att jag ska vila lite :) Varit ute på en långis i blåsten. Ska hänga upp tvätt sen får jag se om jag somnar till lite. Roberth är inte hemma så ska nog passa på att vila... :)

1a April

Usch vilken natt. Nu är det nog dags att flytta!

Har precis kommit hem. Var och tränade och efter det var jag och gosade lite med Noa. Nu ska jag klä på mig sen ut med Sky, vad kallt det är idag. Ruggigt.


RSS 2.0