Bröööööl

Först massa skitsnack och nu massa smicker, typiskt tjejer. Kul är det i allafall. Var kan man bara inte skippa allt skitsnack? Och varför är det tjejer som ska vara värst? Lite tråkigt är det tycker jag

Lycka

Den 1/11 så har vi varit tillsammans i två år, men det är imorn så istället så ska vi "fira" det idag. Lite Lördags mys, vi ska åka och handla och laga lite god mat. Någon efterrätt kanske det blir också. Bara vara tillsammans och ta det lugnt, det passar oss båda perfekt.

Vad skulle jag göra utan dig? Mitt allt

Sjukfredag

Ja idag fick jag bli hemma från jobbet. Det började runt nio tiden igår kväll då jag fick jätteont i magen. Jag gick och la mig (försökte sova bort det) men jag vaknade efter ca en timma och hade så fruktansvärt ont! Jag låg och skakade och frös, först trodde jag att det var blindtarmen men när jag började må illa och spydde så la jag det på hyllan. Jag sov inte alls många timmar inatt, det blev några rundor in på toalatten. Usch. Nu är jag seg, inte ätit något idag och klockan är ändå halv fyra. Jag som äter jämt. Ska fixa med maten nu men om jag äter så kommer det väl upp igen, jaja. Magsjuk är inge kul, vågar inte chansa att gå ut för långt med sky det kan ju hända en olycka på vägen haha!

Dagens låt: Iron Maiden-Alexander The Great

Lussebullar



Fick en påse nybakade lussebullar av mamma, gott :)

Torsdag

Skönt med torsdag, sitter och väntar på att Debatt ska börja. Linda Rosing och Kissie ska vara med, haha! Pinsamma, flängda brudar.

Till helgen blir jag nog rödhårig!

kirbuR

Plötsligt så blev jag lite hängig, lite deppig.. Ni vet

Bark at the moon

Ledig tisdag, strålande sol! Lovely. Ska snart cykla upp till MUS ohlala..

Jag hade en bra dröm inatt, jag hade en jättefin brun hårfärg PLUS att jag hade fått längre hår. Sen vaknade jag och kollade i spegeln och såg att mitt ruffs var som vanligt.

Äntligen



Äntligen sa svenska kyrkan JA till att viga homosexuella!

Lördag!!

Idag var jag och mami på stan, mysigt. Vi åt frukost på bara vara så gott. Mamma handlade fina skuggor på Make up store, tyvärr hade dom inte min foundation så får vänta tills dom har fått in den. Handlade lite småsaker, bland annat lite julsaker från indiska. :) Jag längtar tills vi får en annan lägenhet så jag kan göra fint.

Kl 19.30 ska jag kolla på blog awards

Rocktema i idol..

..Jag vet inte vad jag tycker. Rock för mig är Maiden, Metallica, Guns n roses, Judas priest bland annat osv osv ja ni fattar!
Och vad i helvete har dom för låtar ikväll i idol? FISrock vill jag kalla det! Idol, Sverige vågar inte släppa in den riktigt rocken i tvrutan! Okej att Joey tempest var där, cred för honom, han har haft jävligt bra framgångar på åttiotalet eller när det nu var med Europe. Men nja, vill man inte ha lite skrik i tvrutan ikväll? Mycket riff och baaaaaas och DRUMS!

Nej nu blir det spotify med ROCK!

<3

Idag var vi hos mormor och morfar

Maaaaaaaaaaaaat!

När Roberth kommit hem från träningen ska vi åka till världens bästa svärföräldrar och äta god mat! Ska bli mysigt, vi har inte varit där ute på länge.

Jag vill åka nu men det dröjer nog :(

Ledig

Skönt att vara ledig, men inte så skönt att vakna med huvudvärk.. Jaja.. Precis ätit lite frukost, men har inte sån värst aptit. Idag ska jag premiäråka dom nya bussarna när jag ska till vårdcentralen. Ska hälsa på pappa och rocco lite också när jag är i närheten.

Gossip Girl

Ja ikväll så hade gossip girl start igen. Var det någon mer som såg det?

Jaha då är det en ny arbetsvecka igen. Om jag är ledig på tisdag så måste jag ta mig till vårdcentralen, så vi får se helt enkelt.

Jag trodde verkligen att blog awards skulle sändas på tv400 igårkväll, men tji fick jag det sänds nästa lördag? Kul när man redan vet vilka som vinner.. Jaja! Jag vill ha LÖN!! Usch, tänk om man vann massa pengar? Åh jag ska köpa en trisslott imorn, den med miljonvinst på!

Söndag 18/10

Superfint väder idag, så himla skönt! Då kan man vara ute länge och njuta. Just nu håller jag på och tvättar.

Igårkväll var tarsta här och kollade på någon fotollmatch. Jag var så duktig och var vaken till kl halv tolv :D  Sen orkade jag inte vara uppe länge så jag gick och la mig. Tarsta drog väl runt tolv tiden tror jag. Men inte sov jag längre för det, trodde jag skulle kunna sova lite längre men icke :)

Igår skulle jag ringa sjukvårdsupplysningen, men jag drog mig ur. Ska ringa idag har jag sagt men jag vet hur det kommer bli. Varför är det så svårt att ringa när man själv är sjuk tro? Jag orkar inte ha det så här längre.. Men ja, jag kommer väl på någon ursäkt sen.

I was cryin on a saturday night

Den här låten är för bra!






There's 52 ways to murder anyone.

One and two are the same, and they both work as well.
I'm coming clean for Amy.
Julie doesn't scream as well,
and the cops won't listen all night.
So maybe, I'll be over.
Just as soon as I fill them all in
and I can remember when I saw her last.
We were running all around and having a blast.
But the back seat of the drive-in is so lonely without you.
I know when your home,
I was thinking about you.
There was something I forgot to say,
I was crying on saturday night.
I was out cruising without you,
they were playing our song.
Crying on saturday night.
As the moon becomes the night time
You go viciously, quietly, away.
I'm sitting in the bedroom,
where we usedto sit and smoke cigarettes
Now I'm watching, watching you die…
I can remember when I saw her last.
We were running all around and having a blast.
But the back seat of the drive-in is so lonely without you.
I know when your home, I was thinking about you.
There was something I forgot to say,
I was crying on Saturday night.
I was out cruising without you,
they were playing our song.
Crying on Saturday night.
Crying on Saturday night
Crying on Saturday night

Åh det är Lördag!

Just nu fixar jag mat, det blir kycklingfilé med bulgur. Och till det blir det kokta morötter och broccoli. En sås eller dressing eller vad man ska göra som Jessica har lärt mig; Turkisk yoghurt med chilisås och vitlök. Den är jättegod, massa vitlök :)

Åh jag är jättehungrig

Fredag



Jaa äntligen fredag! Har precis ätit en macka med skagenröra och nu ska jag kolla på idol, Michael Jackson tema. Det ska bli spännande.

Lite bilder

Fika och skogspromenad

Löshår och vad det mer kallas

Jag förstår inte varför så många tjejer ska ha fejkhår? Extensions eller hur det nu stavas. Alla ser ju likadana ut när dom har sånt där hår. Neeee skärp er och ta ur skiten!

JULAFTON

Kul med jul? Det är inte långt kvar nu

Frisören

Yes idag var jag ju hos frisören kl 9. Fick gå upp tidigt på min lediga dag, men det gör inget. Klippte av en del eftersom det var slitet, typ halva mitt hår hade gått av. I like. Hon gjorde en superfin frisyr på mig, stooort var det! Köpte med mig en inpackning också så mitt hår mår nog bra snart. Nästa gång jag är där ska jag köpa med mig andra bra produkter. Efter jag varit där träffade jag Jessica, vi gick direkt till bara vara för att äta frukost. Det var så gott. :) När vi hade gått runt lite på stan gick vi vidare till vasa och fikade. Och när vi satt det kom en tjej fram till mig och frågade hur jag hade fått håret sådär och att det var jättefint. Jag sa inget om att jag nyss hade varit hos frisören haha.. Men det var jättekul att hon kom fram tyckte jag :)

Varit på långpromenad i skogen, jätteskönt.

Söndagsångest?

Mjaa det kanske man har. Är riktigt trött, vilade lite middag förut :) Det var jätteskönt. På tisdag när jag är hos frissan ska jag höra med henne hur mycket man kan ljusa ner mitt hår, är trött på det här mörka. Svårt att få det ljusare själv. Rött blir det inte igen kan jag lova er, inte än på ett tag iaf :D Nu ska jag ha något som jag aldrig haft, typ. Har blondiner roligare? Nej fan heller, alla har lika kul :D

Åh jag ska köpa en massa på makeup store, har många ideér!

Äppelkaka

Just nu är äppelkakan inne i ugnen, det ska bli så gott. Vaniljvisp till, mums! Var ute på en skogsrunda med Sky förut, det är så fint i skogen med alla löv och så. Hoppas det är fint imorn med, hösten är bra fin när det är sol. Annars kan det vara

Wow


Lisa fyller år

Grattis Lisa på födelsedagen! ♥

Onsdag

Jaha nu sitter jag här igen, precis ätit kvällsmat. Gott. Varit på teorikurs idag igen, gick skitbra. Köpte cykellysen idag på Biltema så nu slipper jag ha dåligt samvete när jag cyklar till jobbet för att jag inte syns. Men nu syns jag och då kan inte farbror polis ge mig svindyra böter!

Grattis Jessica till jobbet! :)

Lousie H

Yes om en vecka ska jag klippa mig på Lousie H hos Jessica, jag har inte klippt mig sen i januari. Bra va? Är det någon mer än jag som klipper mig typ två gånger om året, om ens det?

Usch jag tycker alltid att dom klipper för mycket, som sist. Då var jag inte glad. Fast nu har jag ju bytt  frisör så hoppas på det bästa!

Dagens man

Nu sitter jag och kollar på dagens man, fattar inte mycket. Verkar inte vara någe bra.

Idag har jag varit på Marieberg med Michaela. Köpte mina BOYFRIENDjeans tillslut, haha! Ska prova dom här hemma sen, köpte lite annat också. Köpte vantar,mössa och strumpor till Roberth sånt där som behövs :) Sky fick lite godis.

Jaha då är det en ny arbetsvecka igen, och varje dag efter jobbet så kommer jag att sitta på teorikurs på körskolan. Fy sjutton. Jag åker hemifrån 6.30 på morgonen och kommer hem runt 20.00 på kvällen. Fy fan jag kommer väl ha huvudvärk dygnet runt. Men men jag hoppas att timmarna kommer gå fort.

Lördagskväll



Usch vilket väder det är och snart ska jag gå ut med Sky. Kollar på bumbibjörnarna nu, Disneydags :) Jag var på stan förut idag med syrran men inget som jag ville ha fanns. Det är då typiskt. Har inget vettigt att skriva idag, ska ut nu

Ska jag, eller ska jag inte?

Hittat så jävla snygga leoparduggs! Jag älskar leopard, men uggs vettefan alltså? Njaa får vänta. Jag ska på stan med min syster på lördag, beroende på hur mycket eller lite jag köper då så får jag se om det blir några uggs för dyra pengar.. Men jag ska iallafall köpa något höstnytt. Lite till Roberth, lite till mig.

Imorn blir det full rulle på jobbet, så kvällen består av mys bara.

Idag har jag och Angelica tatuerat oss ♥ Nu är vi riktigt fina

Nu ska jag kolla på idol, Erik ska fan vinna!

RSS 2.0