Söndag.


Frillan efter han badat 😃❤️Höst och nya möjligheter.

Idag, efter att ha varit mammaledig i 1 1/2 år, så började jag jobba. Nytt jobb, nya möjligheter. 

Jag har verkligen längtat efter att få börja jobba igen. Jag hade ju inget jobb att gå tillbaks till så det har jag varit lite orolig inför men efter att min fina vän Lisa hörde av sig förra veckan så ser det ut att lösa sig. Jag testar i 14 dagar sen efter det så får vi se hur det blir. Allt känns jättebra så jag hoppas att jag får stanna kvar :) 

Och i och med att jag börjar jobba så blev det ju lite krångel.. Theodor har inte börjat på dagis...... Så då fick det ringas lite samtal.. Så istället för att T skulle börjat på dagis i oktober så börjar han redan nästa vecka. Roberth fick ta pappaledigt så han kommer sköta inskolningen. Hade det inte varit för Roberth så hade det aldrig gått. Så himla skönt att det löste sig. Jag måste ju ta alla jobbchanser som jag får. 

Jag saknade T så himla mycket idag. Efter att ha hängt ihop varje dag i 13 månader så känns det jättekonstigt att vara ifrån honom. Och sen att han dessutom ska börja på dagis nästa vecka.... Mammahjärtat ni vet.. 

När jag kom hem så gosade vi jättemycket, jag vet inte hur många gånger jag sa till honom att jag älskar honom. Min lilla pojke. Vi gick till affären och han fick en smoothie, lite gottigt ska man väl få när morsan varit och jobbat. 
Full rulle!

Här ekar det tomt! 

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Lägger upp lite bilder som vanligt då jag inte har någon lust att skriva. 

Idag var vi ute och lekte med Karin och My.

T ville också sitta med i knät haha! 


Underbart att mötas av det här leende på morgonen. 

Sky ❤️


Jag skulle göra vad som helst för att ha dig igen vid min sida. 

Fy fan vissa dagar är förjävliga.. Saknar honom så. Det är snart fyra månader sedan vi tog bort honom.. Det går så fort.. Jag kommer aldrig glömma när Roberth ringde från veterinären och sa att vi var tvungna att avliva honom. Vi trodde att det skulle bli som ett vanligt veterinärsbesök men istället åkte vi hem med ett tomt koppel. En mardröm. Älskade Sky jag glömmer dig aldrig ❤️

Måndag igen.


Skön promenad imorse ❤️

Idag började Roberth jobba igen efter semestern, tråkigt men så är det ju. 

Vi håller på och gör om lilla toan, målat om och köpt ett skåp. Dom andra grejerna som vi vill ha finns inte i stan och det går inte att beställa så vi måste åka till Västerås och köpa dom.. Lite segt vill att det ska bli klart nu. Det kommer bli jättefint. Nästa projekt blir köket ✌️

Hemmet

Jag är så nöjd med den här skoförvaringen i hallen 
Lite blandat.

Lite bilder får duga! Vi har något att göra nästan varje dag men jag glömmer att skriva.. Orkar inte. 

Vi har börjat kolla på orange is the new black, så varje kväll så kollar vi på några avsnitt. Jag som typ inte kan sitta still och kolla på tv sitter som klistrad och tittar.  Bra serie med andra ord, se den! 

Älskar min lilla familj ❤️

1/8Lilla tokis ❤️
Tänk vad man kan älska sin lilla pojke. 

Första augusti idag.. Snart är sommaren slut. Det har verkligen gått fort. 

Förut längtade jag till hösten men nja inte riktigt så längre.. Men vem vet, hösten kanske blir bra och löser sig för mig. Får tänka positivt. 

Snart ska jag gå ut på en promenad, skönt! RSS 2.0