Söndag.


Frillan efter han badat đŸ˜ƒâ€ïž



Höst och nya möjligheter.

Idag, efter att ha varit mammaledig i 1 1/2 Ă„r, sĂ„ började jag jobba. Nytt jobb, nya möjligheter. 

Jag har verkligen lĂ€ngtat efter att fĂ„ börja jobba igen. Jag hade ju inget jobb att gĂ„ tillbaks till sĂ„ det har jag varit lite orolig inför men efter att min fina vĂ€n Lisa hörde av sig förra veckan sĂ„ ser det ut att lösa sig. Jag testar i 14 dagar sen efter det sĂ„ fĂ„r vi se hur det blir. Allt kĂ€nns jĂ€ttebra sĂ„ jag hoppas att jag fĂ„r stanna kvar :) 

Och i och med att jag börjar jobba sĂ„ blev det ju lite krĂ„ngel.. Theodor har inte börjat pĂ„ dagis...... SĂ„ dĂ„ fick det ringas lite samtal.. SĂ„ istĂ€llet för att T skulle börjat pĂ„ dagis i oktober sĂ„ börjar han redan nĂ€sta vecka. Roberth fick ta pappaledigt sĂ„ han kommer sköta inskolningen. Hade det inte varit för Roberth sĂ„ hade det aldrig gĂ„tt. SĂ„ himla skönt att det löste sig. Jag mĂ„ste ju ta alla jobbchanser som jag fĂ„r. 

Jag saknade T sĂ„ himla mycket idag. Efter att ha hĂ€ngt ihop varje dag i 13 mĂ„nader sĂ„ kĂ€nns det jĂ€ttekonstigt att vara ifrĂ„n honom. Och sen att han dessutom ska börja pĂ„ dagis nĂ€sta vecka.... MammahjĂ€rtat ni vet.. 

NĂ€r jag kom hem sĂ„ gosade vi jĂ€ttemycket, jag vet inte hur mĂ„nga gĂ„nger jag sa till honom att jag Ă€lskar honom. Min lilla pojke. Vi gick till affĂ€ren och han fick en smoothie, lite gottigt ska man vĂ€l fĂ„ nĂ€r morsan varit och jobbat. 




Full rulle!

HĂ€r ekar det tomt! 

Idag har det varit fullt upp hela dagen. LĂ€gger upp lite bilder som vanligt dĂ„ jag inte har nĂ„gon lust att skriva. 

Idag var vi ute och lekte med Karin och My.

T ville ocksĂ„ sitta med i knĂ€t haha! 


Underbart att mötas av det hĂ€r leende pĂ„ morgonen. 





Sky ❀


Jag skulle göra vad som helst för att ha dig igen vid min sida. 

Fy fan vissa dagar Ă€r förjĂ€vliga.. Saknar honom sĂ„. Det Ă€r snart fyra mĂ„nader sedan vi tog bort honom.. Det gĂ„r sĂ„ fort.. Jag kommer aldrig glömma nĂ€r Roberth ringde frĂ„n veterinĂ€ren och sa att vi var tvungna att avliva honom. Vi trodde att det skulle bli som ett vanligt veterinĂ€rsbesök men istĂ€llet Ă„kte vi hem med ett tomt koppel. En mardröm. Älskade Sky jag glömmer dig aldrig ❀

MĂ„ndag igen.


Skön promenad imorse ❀

Idag började Roberth jobba igen efter semestern, trĂ„kigt men sĂ„ Ă€r det ju. 

Vi hĂ„ller pĂ„ och gör om lilla toan, mĂ„lat om och köpt ett skĂ„p. Dom andra grejerna som vi vill ha finns inte i stan och det gĂ„r inte att bestĂ€lla sĂ„ vi mĂ„ste Ă„ka till VĂ€sterĂ„s och köpa dom.. Lite segt vill att det ska bli klart nu. Det kommer bli jĂ€ttefint. NĂ€sta projekt blir köket ✌

Hemmet

Jag Ă€r sĂ„ nöjd med den hĂ€r skoförvaringen i hallen 




Lite blandat.

Lite bilder fĂ„r duga! 







Vi har nĂ„got att göra nĂ€stan varje dag men jag glömmer att skriva.. Orkar inte. 

Vi har börjat kolla pĂ„ orange is the new black, sĂ„ varje kvĂ€ll sĂ„ kollar vi pĂ„ nĂ„gra avsnitt. Jag som typ inte kan sitta still och kolla pĂ„ tv sitter som klistrad och tittar.  Bra serie med andra ord, se den! 

Älskar min lilla familj ❀

1/8



Lilla tokis ❀
TĂ€nk vad man kan Ă€lska sin lilla pojke. 

Första augusti idag.. Snart Ă€r sommaren slut. Det har verkligen gĂ„tt fort. 

Förut lĂ€ngtade jag till hösten men nja inte riktigt sĂ„ lĂ€ngre.. Men vem vet, hösten kanske blir bra och löser sig för mig. FĂ„r tĂ€nka positivt. 

Snart ska jag gĂ„ ut pĂ„ en promenad, skönt! 



RSS 2.0