Hoppas

Håll tummarna! Vore såååå bra!!

Loser

Jag kollar på biggest loser och tjuter, idag är det sorgligt

Blu blu blu

Idag är jag skittråkig och tänker inte skriva något

Måndag

Åhhhhh vad roligt med måndag! Eller inte.. Men dagen gick bra med Angelica :)

Idag har Sky fått spruta, lilla vän. Vi har lämnat in Roberths bil nu så nu har vi bara en :D Efter det åkte vi ut till Marieberg, vi skulle leta efter skor till Roberth men han hittade inga. Men jag hittade tyvärr lite hårprodukter och en foundation. (Jag var tvungen att köpa för det var slut.)

Kvällen blir lugn, som vanligt :)

Nitlott

Nee jag vann såklart inget på bingolotto, ovanligt :) Jag skulle kunna somna nu men jag ska dammsuga snart när Roberth och Sky går ut.

Jag saknar sommaren och min semester.

Shit

Efter den här helgens ätande lär det blir en massa långpromenader i veckan, har svullat som bara den. Så hoppas att det blir fint väder i veckan. Har beställt en massa godis av Marion och Göran som dom får med sig hem på flygplanet. MUMS!

Snart är det Bingolotto :)

Bildbomb

Åka bil Färgfläckar i pannan

Mupp i profil Bla bla bla

Tjohoo

Grabbarna Lilla familjen

Jag och Marion Rumpa

Vi tog en promenad

Haket

Lorre

Göran i växthuset

Sky


Hemma

Nu har vi precis kommit hem från Pålsboda, ätit massa god mat. Blev en del bilder som jag ska lägga upp sen. Vi köpte bingolotter där borta så hoppas vi vinner :D Göran köpte också en så nu jäklar.

Måndag imorn igen, fy sjutton!

Morning

Nu har jag och Sky precis kommit in från morgonpromenaden, skönt att det inte regnade. Nu äter han på sin bitring. Hoppas jag ska tvätta idag, ska springa ner till tvättstugan och kolla.

Regn

Snart ska jag sova, igen. Skönt! Förut vilade jag lite, Sky kom och väckte mig två gånger. Han tyckte väl inte att mamma skulle sova.

Imorn ska jag tvätta, men känner på mig att jag aldrig bokade någon tid sist,hmm... Får se.

Vi ska ut till pboda imorn, roligt :)

Flytt

Fy fan va jobbigt det är att flytta, miljontals saker.. Nee usch, denna lördag blir tröttaste någonsin. Kommer somna tidigt.. Får ha kul nästa lördag istället

Hår

Vad tycks?


Hoppsan

Wohoo


God morgon

Jahapp nu kunde jag inte ligga kvar i sängen längre, så det var lika bra att gå upp. Någon mer som är vaken?

Wooop

Jag har väl aldrig varit med om något sämre på tv en fredags kväll, jag får väl helt enkelt gå och lägga mig. Imorn ska jag försöka ta lite bilder som jag kan lägga upp, jag kommer säkert glömma men men. Hörs imorn mina 10 bloggläsare, haha!

Bye bye

Hej då mitt röda hår, vi ses igen till våren. Haha.

Helg

Nu är det helg, så skönt!!

Nytt inlägg

Sky är glad, han har fått massa leksaker. På Coop säljer dom ut hund/katt- tillbehör för 10 kr. Så han fick några :) Han har redan fått två, dom andra får han i helgen. I helgen ska jag vara flyttgubbe, till köping.. Hoppas man får vara ledig på söndag iaf ;)

Jag köpte lite småsaker på IKEA. Nu är jag trött, men jag ska dammsuga och sen är det min tur att duscha Sky. Snaaaaark! 10 minuters duschen är inte rolig. Men men det måste ju göras.

IKEA

Ja om ett tag blir det IKEA. Ska köpa hårfärg också, nice!

Head

Usch idag har jag en skit huvudvärk, inte roligt. Om ett tag kommer morfar för att hämta mig och Sky, min bil är dom fortfarande inte klara med så då får morfar komma :)

Ikväll blir det IKEA med syster.

Sol

Jag vill också åka utomlands, alla åker utom vi :( Våran tur kommer väl när vi är hundfria, typ om tio år. Jaja.

Nu ska jag åka bil

Onödigt

Förstår att ni blev oroliga, men det är lugnt jag hittade min bandana nu!

Tjutfärdig

Ja jag är tjutfärdig här hemma. Har tappat bort min ny bandana jag köpte i helgen. Helvetiska röra i sovrummet som gör att man inte hittar ett skit..........

Hååååår

Jag är besatt av hår! Vill bleka det och sen få så där megarött hår igen, men hatar att bleka för det sliter så på håret. Jag vill ha det svart (såg en svinsnygg peruk på en skyltdocka på carlings, tänkte fråga om jag fick köpa den men jag vågade inte). Jag tröttnar så fort, undra om jag ska färga håret idag? Haha. Har en toning hemma som blir jätterött, men sist jag använde den så blev hela vårat badrum rosa. Golvet sög upp all färg, är fortfarande ljusrosa.. Slangen är rosa, en fläck i taket. Och lite brevid toan, fiiint! Ska fråga mormor och morfar om jag kan färga hos dom hehe.. ;) En sak jag iaf inte ska göra med håret är att förlänga det, nooope! Räcker med fejk haha!

Om typ 1½ månad kommer jag få färg på benen! INK! Kommer få så vackra ben ^^

Snälla Åke


Ägg

Idag blev det en kort dag på jobbet, gör mig inget. Kokar ägg nu till frukost, jag fick strikta order från Roberth att inte äta upp blåbärskakan.. Jaja..

Jag vill börja simma igen, vore så skönt. Någon som vill bli min partner haha? Det är så tråkigt att simma själv.

Tråkväder idag, jag tycker verkligen inte om regn. Senare ikväll ska jag lämna bilen hos mamma och pappa, ska ju byta bromsklossarna imorn.


Sleep

Waooow jag är uppe länge, för att vara en vardag. Men ska gå och lägga mig snart, klockan ringer ju 05.30 som vanligt.

Blåbärskakan blev bra.

Nighty

Fika

Nu är en blåbärskaka inne i ugnen, hoppas den blir bra. Rickard och Sara kommer förbi en sväng.

Back to black

Back to black?

Mjaaa

Åska

Sky är rädd för åskan, lillen ♥

Talk

- Jag ska ringa till din chef och säga att du bara står och pratar hela tiden

- Men jag får ju betalt för att prata

-Får du?

-Ja

-Fan vilken bra lön du måste ha!


Haha ibland är det lite kul

Regn

Jag ser inte fram emot morgondagens regnoväder, usch!

Linda Rosing

Är det någon mer än jag som skäms över Linda Rosings (Thelenius) inlägg "vingresor sucks"? Pinsamt pinsamt pinsamt säger jag bara, vuxna människa! Tönt

Soooool

Underbart väder idag! Och jag kan inte gå en långpromenad med Sky ens, han måste vila sitt ben i några dagar. Lilla killen har gjort illa sitt ben lite, men det blir nog bättre snart.

Ska gå till katterna om ett tag, Roberth sover det skulle jag med vilja :)

Bajs

Idag har jag rullat i hundbajs, bara så ni vet. Jag var hemma hos mamma och pappa och spelade bingolotto. Och när jag kom in så busade jag och Rocco, sprang runt en massa. Så sprang vi in i mitt gamla rum, jag slängde mig på sängen. Sen när jag sätter mig upp så ser jag att mina gamla mysbyxor ligger på golvet, fullt med hundbajs på. Sen ser jag att det är på sängen också.... Så jag har lite på byxbenen, det var bara att tvätta. Mina nya jeans hade jag på mig haha. Pappa blev lagom glad när han såg vad Rocco hade gjort, men så kan det gå ibland om man är dålig i magen.

Bildbomb

Nu kommer lite bilder från kräftskivan igår:



Klicka på bilderna så blir dom större!

En bild på Sky:

Tack mami för skorna <3


ZzZZzzzzz

Igår var vi ju ute i Pålsboda på kräftskiva, det var jättetrevligt. Lägger upp alla bilder sen!

Just nu tvättar jag. Jag är så trött idag! Känner mig inte alls på topp. När jag tvättat klart ska jag gå till ICA och sen katterna. Undra vad det blir för mat idag då?

Here comes the sun

Nu har jag ätit frukost, knäckemackor med ost. Ska snart äta lite sockerkaka, hehe.. Sky är jättetrött, ville inte gå ut när jag gick upp runt åtta. Men han slapp inte, sin frukost slapp han för han ville inte ha. Får tvinga i han medicinen sen.

Jag vill ha fint väder nu!

Snark

Jag säger alltid till Roberth att han inte ska spilla på duken (ny vit duk) för jag orkar inte hålla på och tvätta och stryka den så ofta. Och han har aldrig spillt. Men idag, så kommer Nook till oss och han äter kyckling med currysås. Ja ni har listat ut det, en fin liten fläck. Men jag låtsas att jag inte ser den. Varför köpte jag en vit duk kan man ju fråga sig. Nook är bra, han satt och sjöng med till Doobidoo haha! Och han kunde en fråga. Han kan komma hit varje fredag och sjunga med mig, Roberth vägrar. Han satt vid datorn och pratade istället.

Imorn ska vi till marieberg en sväng, hoppas att jag hittar nya jeans. Sen är det kräftskiva  i Pålsboda. Femkamp och allt.

Sagan om ringen

Jag sitter och kollar på Sagan om ringen- Härskarringen. Ska försöka hålla mig vaken, har bara sett början på alla filmer för jag orkar inte sitta i soffan i tre timmar. Skulle ju vara trevligt att veta vad som händer egentligen.


Fredag

Yes nu är det fredag! Sitter i min leopard morgonrock och väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan se mitt älskade doobidoo som börjar på ettan. Så ser min kväll ut. Imorn ska jag försöka få med lite bilder från kräftskivan så ni får något fint att titta på ;)

Bra att du börjat blogga igen Bengan ;) (Jag vet inte hur man länkar)

Torsdag

Jahapp snart är torsdagen slut och snart börjar fredagen. Jag och Mindy slet idag på jobbet, vi var rätt trötta när det närmade sig hemgång. Och imorn blir det ännu värre, kommer få jobba i 110. Så jag kommer vara rätt mör imorn kväll. Så då blir det bara att ta det lugnt. På Lördag ska vi på kräftskiva, men varken jag eller Roberth äter kräftor så vi ska äta oss mätta innan vi åker dit. Bra va? Hoppas det inte regnar!

Nu har vi ätit upp sockerkaka nummer två, gott!

Förresten, igår kollade jag på "livet på BB" eller vad det heter som går på femman. Och jag drömde inte ens om bebisar haha, otroligt! Drömmarna kanske har gett upp?!

Nada

Blommorna fanns inte på IKEA, Roberth vägrade äta där. Så det blev subway, är inte så jätte förtjust i det. Men men, vissa offrar sig ju ;)

Har snart ätit upp en av sockerkakorna vi fick av mamma, goooott! Två påsar bullar också, det är gott! Fullkorn och noll kalorier, passar mig ;)

Ljus i mörker

Gubbarna på en del kontor som jag är på är rätt roliga. Som idag te.x så hade jag linser istället för glajjor (brukar jämt ha glajjor.) Då säger en gubbe "Har du linser idag. Nu blev jag besviken det är mycket sexigare med glasögon" Så nästa vecka när jag ska dit måste jag ha glasögon haha. Där fick man för det :)

Idag ska jag och Roberth till IKEA. Ska köpa plastlådor och lägga kläder i, som vi ska ha i sovrummet. Sen ska vi kolla på nytt täcke också. Jag ska köpa nya blommor till sovrummet, hoppas dom jag såg finns kvar. Ramlar säkert ner lite annat i påsen också. Jag skulle vilja äta där ute, köttbullar mums. Antar att Roberth vägrar att äta på IKEA?

Ångest

Jag har lättat mitt hjärta, tänkt om lite. Försöker se det positiva och vara nöjd med det jag har. Får se hur länge det funkar.

Mätt och belåten

Nu har vi precis gjort en egen mosbricka, gott :)

Nu ska jag förklara "vill du att han ska äta upp dig eller?" Jag och Sky var ute och gick runt svampen. Jag ser att en svart hund springer i lekparken vid några barn. Sen springer den upp mot kullen, men sen ser den oss. Jaha då var det dags igen, den springer mot oss och skäller som bara den. Ingen ägare ser jag, efter ett tag hör jag någon längst upp på kullen ropa på hunden. Jag stannar bara och säger att hon ska koppla hunden, den sprang inte ända fram men cirkulerade nära. Då ropar hundägaren till sin hund, kom hit vill du att han ska äta upp dig eller? Det kanske hon borde tänkt på innan hon släppte lös hund och inte hade koll på den. Gaaaaaaaaah jag blir så irriterad! Ha inte hunden lös om den inte är superlydig, och inte springer fram till andra hundar!

Slurp

En daim och en japp senare. Nu är det tyvärr lite chokladspår i våran säng, typiskt jag som bäddade rent igår haha! Som tur är var det på min sida av sängen ;)

Runt fem snåret ska jag ut med Sky. Sen efter det ska jag till katterna. På vägen dit ska jag gå in på ICA, ikväll blir det nog korv och mos :) Och lite räksallad.

Godis

Godis godis godis godis godis godis! Det enda jag tänker på, haha! Köpte en knasig snickers förut den var inte så god, så då borde man ju få köpa något annat som man vet är gott?

Citat från idag "Vill du att han ska äta upp dig eller" Förklaring kommer sen!

Godis

Godis godis godis godis godis godis! Det enda jag tänker på, haha! Köpte en knasig snickers förut den var inte så god, så då borde man ju få köpa något annat som man vet är gott?

Citat från idag "Vill du att han ska äta upp dig eller" Förklaring kommer sen!

test

Jag gjorde ett test på Expressen som hette "Tutt missarna" Jag hade 12 rätt av 13 möjliga haha. Handlade om kändisar och deras tuttar haha. Komiskt.

Nu sitter jag och väntar på att djursjukhuset ska börja, bästa! Älskat det sedan jag var liten.


Gina Tricot



Jag älskar Gina´s nya kläder!

Måndag

Måndagens jobb gick bra, tack vare Angelica :) Slutade lite innan kl 13 det var skönt.

När Roberth kommer hem är det sprutdags för Sky, lillen. Efter det ska vi åka och köpa hundmat. Jag ska kika i en affär efter en tröja jag sett, hoppas den finns. Roberth skulle kolla på någon datasak tror jag det var..

Hörs sen!

Bullar

Igår fick vi en påse bullar som Maggan bakat. Jag hann bara äta en, resten mulade Roberth i sig! EN lyckades jag få. Schysst.. Är så sugen på bullar.


Bingolotto

Yes nu är det dags för bingolotto, hoppas hoppas jag vinner lite pengar ^^ Eller ja mycket pengar..

Gammal tant

Idag är jag i klimakteriet tror jag, svettas och är yr. Varm hela tiden.

Just ja, mina drömmar om bebisar fortsätter.. Inatt födde jag en liten bebis, på mormor och morfars trapp. Jag skulle resa mig upp och då ploppade den ut. "Jag förstår inte att folk tycker att det här gör ont" var min kommentar om det hela. Varför i hela friden drömmer jag sånt för?!

Tvättdag

Jaha idag ska jag alltså tvätta i några timmar, kul! Känner mig seg. Ska försöka få i mig lite frukost också, men är inte speciellt sugen på något som vi har hemma.

I eftermiddag ska vi till mamma och pappa och äta, gratis är gott.

Sucker

"Han är misstänkt för skadegörelse och grov skadegörelse. Mannen ska på sin väg ut till Naturens Hus ha slagit sönder backspeglar på bilar på Rynningegatan och slängt en cykel in i sidan på en bil. Han misstänks också ha tänt eld i en papperskorg på ett rasthus i närheten. 23-åringen har en sjukdomshistoria som kan ligga bakom händelsen. Mannen är förhörd och släppt."


Så här står det på na.se om den som förstört Roberths bil, personen har också tänt eld på Naturskolans tältkåta. Vi vet vem du är, Mohikan frilla och hörlurar...

Hemma

Nu är vi hemma igen. Maggan och Leffe var ute hos Marion och Göran också, det var jättetrevligt. Alla dom känner är alltid trevliga, snacka om att ha tur med sina vänner! Maggan hade sån god parfym på sig så jag ska beställa en sån med Marion och Göran från taxfree när dom åker, toppen :) Och sen beställde vi en godisburk såklart :) Roberth hittade en parfym också.

Nu blir det att sega lite.

Ska man ta tag i skiten imorn? Och sedan kanske må okej?

Klibbigt

Åkte iväg i förmiddags och hämtade mamma, vi åkte till Marieberg. Köpte lite nya fiskar och växter på Grizzly, sen lite IKEA och sånt. Hoppas fiskarna trivs :)

Vi ska dra iväg om en stund till Pboda.

Skit

Imorse ungefär kvart över fyra vaknade jag av att någon/några välte alla cyklar på innergården och välte alla sopbehållare. Jag vågade inte kolla vilka det var, det ångrar jag nu. Då har dom också slängt en cykel på Roberths bil, så den har fått repor och massa skit. Så typiskt.  Idioter!

Det var ett jävla tjat på mig idag

Kollar på alla bloggar jag följer om och om igen, men ingen uppdaterar. Är trött men vill inte sova. Vill vara nära Roberth, min trygghet.

Vilka skills


<3

Vad skulle jag gör utan min lilla skrutt

Kan man bli sötare?

Gäsp

Haha

Fisungen




Godis

Har köpt en megastor godispåse från Gottis, gott! Jag och Sara var först ute på en promenad,sen gick vi upp på stan. Vi skulle bara till Gottis med råkade hamna på H&M, oops! Jag hade legat i sängen hela dagen och varit deppig och gråtit, så jag kände att jag inte kunde vara hemma längre och vara ledsen och ha ångest. Då är det bra att man har Sara :) Vi råkade också köpa chips och dipp..

Tack för idag Biggan, haha! ;)

vs

vs

Cphund

Igår när jag och Sara var ute och gick så kom vi till ett hus där jag och Sky alltid går förbi. Då sa jag till Sara "Ser du hunden där på trappan, han kommer bli galen när han ser Sky" Och mycket riktigt när han får syn på Sky blir han galen, riktig skriker. Springer fram till grinden, inget mer med det tänkte jag för han är ju alltid kopplad och gick vidare. Icke sa nicke. Hör Sara säger "Men men" någon sånt, och jag vänder mig om och jo fan hundjäveln är lös och går till attack. Springer fram helt galen och ska bita Sky, tror dom naffsar varandra vid munnen. Sen springer den där lille hunden (japp en liten terrier) runt mig och ska väl bita Sky i benen. Helvete heller tänkte jag, så jag sparkar till den där lille hunden riktigt hårt. Han flyger väl iväg lite. Sen efter allt oväsen och skrik rusar ägaren ut. Ber så hemskt mycket om ursäkt och bla bla bla..

Ännu en gång, tänk om det var tvärtom? Min stora hund som gick till attack mot den lille? Då skulle väl både polis och tidning stå runt hörnet. Och jag var tvungen att avliva hunden. Men men som tur gick det bra, Sky var inte lika ilsken som den lilla..


Jobb

Nyss kommit hem från jobbet. Åkte hemifrån kl 06.30 och kommer hem kl 18.00 och det regnar, så typiskt. Vill gå ut och gå, men aldrig när det regnar. Känner mig trött, hinner inte göra mycket mer än äta lite mackor och glo tv innan man ska gå och lägga sig.

Poop

Doobidoo

Ja snart börjar Doobidoo igen!  Jag vill vara med där

???

Hur ska jag göra?

Scary

Jag tror min mobil har gett upp. Nu är skärmen svart, med en liten vit ruta med ett rött kryss i? Hmm? Kanske måste köpa en ny. För den går inte att lita på.

Tjalalala!

Det måste varit någon som spammade min blogg igår, för så många sidvisningar har jag aldrig haft. Var det du?

Sitter med huvudvärk, skönt med kort arbetsdag. Jag var ju mamma inatt så jag är sliten idag. Nee det där var nog bara Angelica som fattade? :D Jag har drömt i typ tre nätter nu att jag är mamma och har en nyfödd son, så inatt lärde jag mig att amma (heter det så?) Sen så fick jag hjälp uppför trappen med barnvagnen av två killar. Allt var knäppt, vet inte vad det här ska betyda? Gullig unge var det iaf ;)

Senare ska jag åka hem till mamma och pappa, har inte träffat dom sedan jag var uppe i Älvdalen. Får se om jag och mamma ska åka och köpa nya växter till akvariumet.

Poledance. Min morgongymnastik


Framtiden

Har suttit och kollat på Örebro Univesitets hemsida, jag har alltid sagt att jag aldrig kommer börja plugga. Men jag måste ha ändring i min vardag, det funkar inte längre. Problemet är bara att jag inte vet vad jag vill göra, har ju alltid haft en dröm att jobba med djur.. Men jaa.. Kikar bara än sålänge. Det varierar mellan ams.se och oru.se hela tiden. Jag vill ha ett stabilt jobb med bra inkomst, känna mig säker. Sen när man ska börja bilda familj vill jag inte vara en mamma som städar, tyvärr. Ha ett bra jobba att komma tillbaks till.

Min plan att bli rik hemmafru går ju inte så bra.

Funderar så på min framtid nu, stora beslut.

Inte bästa klippet men GULDlåten/dansen


Vad blir det för mat?

Idag blir det potatis, torskfiléer med stuvad spenat. Mmm!

Intressant va?

Banan

Första jobbdagen är avklarad, en mjukstart. Jätteskönt. Har precis ätit lite mat och nu kollar jag på Ellen DeGeneres show, min idol (ingen kommentar där) Pamela Anderson är med. Det kan man ju inte missa ;)

Handlat

Nu har vi varit och handlat på Maxi, så snart blir det att börja med maten.

Nu är min härliga semester slut, så imorn är det dags för jobb igen. Ja, ingen tycker väl att det är kul att börja jobba igen. Men men, det kommer man inte ifrån.

Dagen kommer bestå av att äta gott och bara slappa. Kanske måste röja upp lite i sovrummet, det ligger 5840486 klädesplagg där inne och är allmänt rörigt. När ska vi få en större lägenhet? Suck.

Cheeeeers!

Godis

Det känns bra att det inte bara är jag som äter godis till frukost. Sara och jag är väldigt lika när det gäller sockerberoende haha!

Dagen

Dagen började med att vi spelade minigolf vid gustavsik med Marion,Göran,Rille och Sara. Det gick förjävla dåligt för mig, kom sist! Det har jag inte gjort någon gång, jag var tankspridd idag jag skyller på det. Det vara Sara som vann. :) När vi hade spelat klart åkte vi till Efesos där god mat väntade, jag åt filé Oscar. Supergott. Sen väntades presentöppning och fika ute vid naturens hus, mysigt. Sen gick vi upp på stan och satte oss på en uteservering, en väldigt bra dag. Jag fick med lite bilder:

Födelsedagsbarnet fick börja :)

Hon som kom sist..

Man får inte gå på banan

Göran och Rille

Roberth ser lurig ut..

Poserar

Woop

The gang

Marion

Tog en smygbild på Alex ;)

Presentöppning

Hallå


Tryck på bilderna så blir dom större..

Håret

Det är inte så rött längre, men men. Det sitter kvar iaf ^^

Lördag

jag gick upp halv sju, började tvätta kl sju. Nu sitter jag med hårfärg i håret, men det känns inte som det ska. Misstänker att det var fel färg i förpackningen men dom kanske har ändrat sen jag hade den sist, får väl se hur det blir. Tror det blir katastrof. Nu blir det frukost.

Grattis på 50årsdagen Marion ♥

Wööö

Nu har jag mixtrat med håret igen, ovanligt va? Ska fortsätta imorn. Ska upp kl sju och tvätta vad roligt. Alla tider idag var uppbokade, vem fan tvättar en fredagskväll? Jag trodde jag var ensam, men det är jag och J.Andersson... Jaja.

Imorn ska vi fira Marion, det ska bli kul :)

Nu blir det tv och chips!

Stan

Jag kom nyss hem efter att ha varit på stan med Jessica, jag köpte bara en brun utan sol och sen hårfärg. Sen svängde vi förbi waterproof också ;)

Måste fixa lite saker idag också, får se när jag ska åka iväg. Skulle kunna vila lite :)

Smiling

Äppelkakan var inte bränd, tänkte berätta för er som undrar. Bara lite gyllenbrun. Har svinigt tråkigt, måste städa men jag orkar verkligen inte. Hemstädning vore skönt, jag kanske borde anställa mig själv heheh..

Balle

Jaha, det verkar som om äppelkakan är lite bränd. Förstår inte hur men men.. Jag får väl äta en banan då! Bränd äppelkaka no no!

Dagen

Nu är det bara 20 minuter kvar sen är äppelkakan klar, det blir min lunch idag haha. Jävla sämst, skulle köpa en soppa på ICA men just den sorten jag skulle ha fanns såklart inte. Jag är vrååålhungrig. Då skulle jag köpa skorpor men då hade dom inte det heller, jag blev förbannad. Jag ska tydligen inte ha mat. Visste att jag inte skulle gå till ica men men.

Åh så fina!Hårblommor alltså.

Jag funderar om jag ska färga håret mörkt, blommorna vore så fina i det mörka ^^

Segt

Riktigt seg kväll och jag är inte trött, inte så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig. Jag springer efter Roberth hela tiden och retar honom men han tycker inte att det är roligt. Undrar varför. Jag har hittat en ny kanal, ingen aning om hur länge vi haft den. Comedy central heter den. Min favoritserie visas nu, Jims värld men jag har redan sett avsnittet. Så typiskt.

Nähä jag får väl gå och lägga mig då

Blog awards

Alla storbloggare har fått inbjudan till blog awards, men inte jag. Är det någon som är i samma sits som mig? Ska jag ringa och skälla på posten? VaVaVa!

Ja, jag har tråkigt..

H&M

Allt jag köpte idag var leopardmönstrat; Skor (tack vare Maddes blogg) scarf, hårblomma och väska. I löööööve leo!

0:50 kommer det bästa


Ändring

Jag vill ha sånt här hår! Jag vill ändra håret, långt svart men hmm hur ska det gå.. Stora tuttar också kanske? Lockigt svart, eller svart lite längre page.. Vad tycker ni?

Skratta eller gråta

Ja ni gott folk, det som hände är så typiskt mig känns det som. Jag och Sky var ute på långpromenad i Rynninge, skulle jogga på en bra skogsväg tänkte jag. Så vi satte fart, vi hann väl fem meter sen så tvärnitar Sky. Jag kommer i full fart mot honom och känner att våra ben trasslar in sig i varandra. Jag klarar det inte, utan flyger/glider på vänstersida. Där ligger jag, skrapat upp hela sidan. Jag reser mig upp, kollar på mina kläder som är smutsiga. Kollar såren, Sky kommer och pussar mig. Jag säger inget till honom, tar upp kopplet och går. Jag hoppas att ingen såg mig. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, det gjorde så ont. Det svider på hela kroppen. Och vi har en bit kvar att gå, där kommer vi ut ur skogen. Jag har leriga kläder, det blöder på armen och ser allmänt sliten ut. Jag tänkte träffar jag någon nu så dör jag "Jag joggade och snubblade på hunden" Det hade ju låtit snyggt. Ähh fy fan säger jag bara. Men jag är glad att det gick så bra som det gjorde, tänk om jag hade slagit i huvudet och legat där medvetslös och Sky var ensam. Fy så hemskt.

Fy vad det svider på armen, knät med. Och min lilla hand.

Det är bara att skratta åt det.

Glömde bilden haha


???

Mitt inlägg försvann visst.. Jag skrev iallafall; Att jag tittar på The Hills och The city och undrar om dom två är serier eller om det är på riktigt? Ni som vet måste berätta om det är fake eller inte..

Mongobarn

När jag var liten trodde jag att blinddejt betydde att det var blinda som dejtade..

Jag sa utomjordingar istället för utlänningar..

Jag borde ha en sån här lista varje dag

Bilen fixad

Yes nu är det som skulle göras idag på bilen gjord, men måste fixa lite mer men det blir efter löning. Jag och Sky kom hem för en liten stund sen, varit borta sedan halv sju imorse. Jag hjälpte morfar att klippa gräset, var som rena rama träningspasset. Jag lär ha träningsvärk imorn, det var rätt mycket att klippa. Men bra att hjälpa morfar, ska göra det tills det inte behövs mer för i år tänkte jag :)

Nu ska jag äta lite mat, blir paj idag igen. Gott. Beställde lite godis av Roberth förut så får se om han köper det till mig ;)

Vindruva

Nu är jag och Sky hemma, vi har varit en stund i västhaga. Gått runt i Karlslund och sånt. Nu blir det fruktstund, haha nördigt men gott!

Imorn ska jag lämna in bilen kl 07.00 det är dags för service. Så imorn kommer jag och Sky vara hos mormor och morfar, mysigt. Det bjuds på frukost, kanske lunch vem vet hur länge bilen ska vara inne ;)

Första andra tredje

Nu är jag mätt och seg, gjorde en paj med köttfärs,bacon,ädelost och creme fraiche. Och lite grönsaker till. Jag och Sky gick en långpromenad förut, det blev nog ca 5 km ute i Rynninge. Jätteskönt men kvavt, så Sky hittade en liten damm han kunde plaska runt i. Han tycker det är så kul. Vi ska iväg sen igen tänkte jag på en lång tur, om vädret är bra. Men då åker vi nog till karlslund.

Jag är sugen på choklad!! Japp,pigall eller en vanlig mjölkchoklad. Jag visste att jag skulle köpt med det förut, så typiskt mig.

Söndag

Idag har vi varit en snabbis på marieberg. Köpte ny mat till Sky, Klass färskfoder. Man kan ju hoppas att han gillar det för nu är halva frysen full av såna där matkorvar. Ska snart ut och gå i regnet, jag köpte nya joggingskor idag på Stadium. På rean så det var ju bra, dom kommer jag gå långt i ^^

RSS 2.0