Hey boy!


Morgonmys! 

Jobba,vab,jobba..

Usch vilken seg och tråkig dag.. Nog om det..

Nu hoppas jag att Theodor kommer gå på dagis ett bra tag innan han blir sjuk igen.. Han har inte varit på dagis något den här veckan.. Jag vill jobba och tjäna pengar, inte vaba.. Eller vabba hur skriver man?! 

En ny lampa till Theodors rum

Och en ny matta ❤️


Han skulle minsann hålla i glassen själv.. Onsdag

Kärleken till sitt barn, helt underbart. 

Här hemma är det sjukstuga, idag har det varit en väldigt gnällig dag..  Inte lätt när man är liten och inte mår bra ❤️

 
❤️❤️Inatt var vi uppe i cirka 1,5.. Theodor vaknade och var jättepigg. Så det var bara att gå upp, när klockan var 03.15 så la vi oss igen. Jag jobbade halvdag idag och vabade resten, blir samma imorgon. 

Nu hör jag honom hosta i sitt rum, förstår att det inte går att sova när man har sån hosta och har så mycket slem i halsen. Plutt ❤️Igår..

Ja igår.. Fy säger jag bara! Framåt eftermiddagen så fick jag ont i huvudet men hade ingen alvedon med mig till jobbet, så typiskt. Men det var en okej huvudvärk så tänkte väl att det går över. 

När jag satte mig i bilen på väg hem så var det nästan som om att det small till i huvudet. En fruktansvärd huvudvärk. 

När jag kom hem så var både mamma och Roberth hemma, och T då såklart. Jag gick och la mig direkt efter jag tagit en alvedon. Jag låg och vred och vände på mig. Låg och frös, grät. Hade panik. 

Alvedonen hjälpte inte. 

Jag mådde illa och kände verkligen att jag behövde spy. Jag vill inte det eftersom att minsta lilla ansträngning var hemsk, så ont. Jag sprang in till badrummet och hann inte mer än att lyfta på toalocket så spydde jag.. Sen var det bara att ta en till alvedon och lägga mig igen.. Jag somnade en liten stund och när jag vaknade var den värsta värken över. 

Visst är det konstigt vad som kan hända med kroppen? Jag var verkligen helt utslagen. Tur att Roberth var hemma, han skulle ha jobbat men T är sjuk så han fick ta en vab dag. 

Idag var det min tur att vara hemma med T. Jättesnorig och hostar. Han hade feber inatt. Han får medicin för förkylningsastma som det  konstaterades igår att han hade, lilla plutten alltid är det något. 


Min goding ❤️Lördag morgon.Jag och T har haft en mysig morgon. Läst böcker och ätit en god frukost. Helgmorgnar är så mysiga, bästa på hela helgen. Äta något extra gott till frukost, inte stressa iväg till dagis. Bara vara. 

Idag kommer syrran, Hedda och Noa! Wieeeee! ❤️Theodors uggla, Ugglis. Så himla söt. 

Bokens dag.Jag och T hade lässtund i soffan förut ❤️ Gosigt efter hans bad. 

Imorgon är det fredag, wehoooooooo!! 


Kan själv ❤️😉

Lördag.

Jag var uppe på stan förut. Det var längesedan jag var där.. Köpte en del grejer på entré, tycker verkligen om den affären. Sen var jag bara inne på två affärer till sen åkte jag hem. Får gå i mer affärer en annan gång. 

Köpte med fika hem för jag hade bjudit hem pappa på fars dag fika idag istället för imorgon. Mysigt och gott! 

Theodor sover, somnade direkt efter pappa gått, och jag ligger i soffan med huvudvärk. Precis tagit en alvedon så hoppas det går över tills T vaknat ;) Freeeeeedag!Nu är det helg! Åh så härligt. Blir en myshelg. 

❤️

I mitt huvud.

När jag är på jobbet så tänker jag på T hela tiden. Jag längtar tills jag slutar då jag får åka och hämta honom på dagis. Jag skyndar mig det fortaste jag kan. Att komma in till dagis och få se sin lilla pojke. Gå hem och bara mysa. Läsa böcker och kramas. Jag säger så ofta till honom att jag älskar honom och hur fin han är. Världens bästa Theodor. 


❤️

Helgen.

Jaha då var helgen slut igen.. Hemskt vad fort det går! 

Efter jobbet i fredags så gick jag och T hem till min mormor och morfar där det bjöds på smörgåstårta, det var mycket gott. 

Igår så firade jag och Roberth våran sjuårsdag tillsammans. Eller ja vi firade väl inte så mycket men vi lagade god mat och så. 

Den här skylten köpte jag, tyckte att den passade. 

På eftermiddagen/kvällen så träffades jag och Emma hemma hos oss. Vi lagade mat och såg på film. Roberth var hos Basse där det var grabbkväll. 

Idag så var Theodor hos frisören för första gången. Det gick bra, ville väl inte riktigt sitta still men det gick bra. Han har ju så mycket hår. Jag ville att hon skulle klippa mer men det får bli en annan gång. 

Nu spelar jag Bingolotto, det går inte alls bra.RSS 2.0