Mat såklart

Nu har jag precis lagat mat, vi åt köttfärssås och spaghetti. Hade i massa grädde, farligt men gott. Roberth diskar efter mig i köket :) Bra fördelning. Jag blev riktigt seg nu, och godissugen. Eller goda kakor. Det slår aldrig fel. Konstigt.

Jösses vad min blogg är ointressant, skriver om mat och jätteonödiga saker. Så ser mitt liv ut haha, ehh..... Jaha..

Måndag

Vilken jobbdag, så skönt att den är över. Hade en del på schemat idag, plus att jag och angelica körde fast i ett dike med bilen ahaha. Mitt ute på landet. Tur att vi var två iaf.

Snart kommer Roberth och Sky hem från veterinären, jag längtar efter dom jag kunde inte följa med idag då jag jobbade längre.

Idag fick jag äta min pytt i panna kall, det var inte så gott.

Lite blandat

Klänningen jag köpte förra helgen

Mys

Jag vet inte

Kväller

Sitter och kollar på "generation utanför", blir bara nedstämd. Hatar att en del jobb är så ruttna! Och hur hopplöst det är att få jobb, ett bra jobb. Hur unga är så utnyttjade i jobb-branschen.

Kvällen har varit lugn, har fixat lunch och frukost tills imorn så nu är allt fixat. Roberth och Sky är ute och går. Jag ska snart fixa iordning Sky´s mat och mediciner.

Undra om jag orkar se hela big brother, tveksamt :) Den som jag stör mig mest på i huset har tydligen lämnat huset, yes! Haha töntig jag är, jag veeeet.

Roberth är bäst ♥

Ett citat från Roberth: "Dom har muppat sig med fel person"


Grape

Åt precis upp min sista blodgrape, det är så gott. Men mina läppar "vibrerade" i en kvart efteråt ungefär, kanske blev lite för surt. Lite senare ska jag fixa vam choklad med ostmackor, vi har ju aldrig mjölk hemma och jag har varit så sugen på det hela veckan men nu äntligen köpte jag mjök.

Det är inget L.A ink idag typiskt!

Bills bills bills

Nu har vi kommit hem efter att ha ätit torsk hemma hos mamma och pappa, det var gott. Nu har vi betalat våra räkningar så nu är det gjort. Jag kollade på min tele2 räkning, jag hade skickat 1749 sms förra månaden haha! Hur gick det till? Ungefär 60 om dagen hmm jag tycker inte riktigt att det stämmer. Men jag har ju 3000 fria sms i månaden så man ska ju passa på :D


Ariel

Åh på tvåan är det disneydags och dom visar den lilla sjöjungrfrun. Jag älskade det när jag var liten, okej nu också då.


söndag

Söndag söndag.. Ska göra mina vanliga sysslor, är trött på att tvätta. Men det går ju snabbt. Nu ska jag försöka att inte äta choklad till frukost.

cirkus

Pappa skrattade när han såg boken jag hade köpt med pinuppor, men mamma sa "det är faktiskt 50-tal" :)

Åhhhhhhh cirkus möller är så bra! "Christer sandelin är också här" hahaha.

Jahopp

Nja maten på La Pampa var inte så värst måste jag säga, sen var jag ju inte hungrig heller kanske var det. Usch jag är irriterad, folk är sura. Orkar inte.

Nu ska jag kolla på cirkus möller.

näsblod

Det var så längesedan jag blödde näsblod att jag nästan vill börja blöda bara för att.. Stört men så är det.

Ipren

Det blev kebab och pizza för oss idag. Jag åt inte så mycket av min kebab, vi ska ju ut och äta ikväll med Tarsta och Nook plus två till som jag inte vet vilka det är. Har precis tagit en ipren börjar få ont i huvudet. När jag körde hem förut från mamma och pappa så lyssnade jag på en gammal skiva från typ -99 och det var så många nostalgi låtar, nästan så jag vill sätta mig i bilen och köra bara för att lyssna på den haha.

Den här gamla godingen kommer ni ihåg?

rocco pics

Vi gosade

PUSS

Poop

Jag har varit iväg en sväng hos mamma och pappa. Städade akvariumet och sånt där. Jag skulle börja med maten nu men det blev ändrade planer, grädden som skulle vara i köttfärssåsen var tydligen smaksatt med jordgubb..... Dom kunde väl ha format den där jävla förpackningen som en jordgubb så man såg skillnad?? Jag skyller på Roberth som hämtade den ;) Äsch kunde varit värre vi får äta pytt i panna idag istället. Är lite irriterad för vi skulle ju köpa diskmaskinen av dom som bor i den lägenheten som vi ska flytta in i, men den var tydligen inte till salu längre.. Hon skulle ta med den nu. Men men det kunde varit värre. Vi får helt enkelt diska för hand.


Gos

Nu har Sky legat och sovit i mitt knä ett tag, ena benet värker så det var skönt att han gick ner. Nu ska jag duscha och fxa håret.

Lördag morgon

Hallå!  Skönt med Lördag måste jag säga. Vaknade av att det var så sjukt varmt i sängen så då gick jag upp och gick ut med Sky. Jag har precis stekt köttfärs till honom så nu har han fått sin medicin och allt. Han sitter i köket och gnäller och vill ha mer.. Lillen.

Nehe nu ska jag fixa frukost

Hjärtat

Förut idag när jag lagade mat satt Sky och väntade på sin tallrik med fläskfilé. Så söt så jag får ont i hjärtat!

Snutten!

Han har blivit lite BRE ÖVER RÖVVA



Jag förstår inte hur han kan tycka att han ligger skönt när han ligger så här i mitt knä? Han sover så gott och snarkar. Själv somnade jag sittandes i någon minut.

ZzzZZZ

Min älskade gosse ♥

Pinuppa

Ajuste, den här bilden skulle ju med i förra inlägget....




fredag

Nu har jag hämtat ut min bok med pinuppor. Kommer ha massa fina tjejor i köket sen :) Fin fint.

Köpte tulpaner när jag var på ica, fint när det är nystädat och allt!

MAT

Hej hej! Nu lagas det mat, kantarelldoftande fläskfilé i panna hette det så fint. Man kan ju hoppas att det blir gott men jag är lite tveksam.


Morgon

Ska äta lite frukost sen ska jag gå ut med Sky innan jag börjar jobba. Sjukt, igår var det -18 när jag gick upp och idag är det knappt -3?! Blir tokig på vintern, jag vill ha vår!

Natti

Snart blir det sova!

Hello

Nu kokar jag ägg och lyssnar på Ozzy. En riktigt stor äggmacka innan man ska sova det är ju perfekt haha. Fisa äggfisar hela natten.

Fredag imorn det är ju skönt, börjar nio imorn. Måste flytta bilen innan åtta det känns som om jag kommer glömma det. Blir skönt sen när vi flyttar och slippa krångel med parkeringar, även fast det kommer bli betalparkeringar men men..

I helgen kanske vi ska ut och äta med några stycken får se hur det blir med det.

En låt som jag tycker är bra (som inte alls är sån musik jag tycker om) Hello-Martin solveig feat. Dragonette

Hello hello... La la la.

Torsdag

Hej hej! Nu är jag hemma, åkte till mormor och morfar direkt efter jag kom hem från jobbet + att Sky var rastad. Åt mat och lite sånt. Idag köpte jag äntligen bröd som jag kan rosta, så blir nog det till kvällsmat.

En del personer blir jag inte klok på.

Torsdag

Hej hej! Nu är jag hemma, åkte till mormor och morfar direkt efter jag kom hem från jobbet + att Sky var rastad. Åt mat och lite sånt. Idag köpte jag äntligen bröd som jag kan rosta, så blir nog det till kvällsmat.

En del personer blir jag inte klok på.

woop

Oh nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Ska bli skönt att lägga sig i sängen, bb lär jag ju missa.

Sitter och kollar runt på lite saker som man kan beställa till lägenheten, svårt att låta bli...

onsdag

Hallå! Nu är jag hemma igen, frös öronen av mig jag missade att ta med mig mössan. Men nu är det skönt att vara inne i värmen. Moa bodde jättefint. Vi satt mest och pratade, lite harpan på det också :D

Jag vill äta någon god kvällsmat men jag vet inte riktigt vad. Måste köpa hem mackor så jag kan rosta, det är så gott.


MAT

Hallå hallå! Är hungrig som ett as, fixar mat nu innan jag ska åka. Fisk och potatis med romsås. Gott. Det var allt jag hade att skriva för tillfället. Skriver när jag är hemma igen så ni behöver inte oroa er ;)

Kvälls rader

Jag skrev ett inlägg förut men det försvann, varför blir det så ibland?

Jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv, ska se om jag håller mig vaken för att se bb. Igår somnade jag efter 40 minuter. Men idag vilade jag ju middag så kanske håller mig vaken :)

Vi åt mammas hemmagjorda köttbullar förut med potatismos, det var gott. Skulle haft lingonsylt till kom jag på nu, attans. Det är gott att få äta mat som någon annan har lagat ibland.

Imorn ska jag träffa Moa. Ska till hennes nya lägenhet, jag kommer väl irra runt som bara den tills jag hittar men men fram kommer jag nog. Det bjuds på kladdkaka det ska bli gott.

Nu har jag fixat Sky´s kvällsmat så nu ska jag gå och lägga mig.

dumle

Nu har jag vilat en liten stund. Jag väntar på att Roberth ska komma hem med dumle lakrits,gott! Sky är på mig som en igel så får väl gå ut med honom....

Diska?

Jag är sämst, jag ställde mig vid diskbänken och skulle börja diska.. Men jag kände att jag inte riktigt orkade utan satte mig i soffan istället haha. Usch jag har ingen lust att diska.. Nämnde jag att vi har en stor diskmaskin i nya lägenheten??!!! GÖTT.

tisdag

Hallå! Slutade tidigt idag med, det var skönt. Jag ska strax äta paj och sallad, börjar bli tjatigt nu så ikväll ska jag nog göra fisk med potatis och romsås.

Man kanske ska vila middag sen... ;)

Måndag kväll

Undra om jag orkar vara vaken tills big brother börjar? Jag tvivlar på det, skulle kunna somna nu. Sky har varit ett riktigt pain in the ass ikväll, är riktigt irriterad på honom. Han får sova i trapphuset ikväll.

Cupcake

Hallå! Nu har jag tänt en massa ljus här hemma och gjort mysigt. Kom nyss hem från mamma och pappa, ont i huvudet hoppas det går över tills imorn. Jag köpte så fina saker idag till köket i nya lägenheten! En ledtråd, cupcakes + 50 tal. Åh det kommer bli så fint. Jag rotade igenom pappas gamla skivor och hittade en gammal livekonsert med creedence, gissa om jag blev glad! Spelade ashögt i bilen på väg hem, var sjukt halt på vägarna.


Måndag

Jobbade till kl 13 idag det var skönt. Nu har jag precis ätit mat. När Roberth kommit hem ska jag åka till västhaga en sväng.

big brother

Jag ska se lite av big brother som börjar ikväll. Det var roligt förr, jag och mamma satt och kollade på det mellan kl 19.00-20.00 tror jag att det var? Nu tror jag inte att det är något att ha. Jag kommer säkert att somna så trött som jag är idag.

Paaaj

Idag är blogg.se ruttet.. Får skriva om det jag skrev, iaf:

Vi har ätit pajen nu, det blev väldigt gott. Jag har kollat på djursjukhuset, det bästa programmet enligt mig. Alltid tyckt om det sedan jag var liten. Det och mitt i naturen.

Måndag imorn, igen. Suck.




Snart

Jag ska snart börja med en köttfärspaj men jag är så seg just nu. Ingen motivation alls. Bara så ni vet.

handlat

Efter några timmars åkande är vi hemma igen. Böt ju klänningen men jag vettefan om den satt så mycket bättre i mindre storlek. Sen var vi inne en snabbis på ikea och köpte massa vaniljljus. Grizzly och djurens center för att köpa hundmat plus godis. Sen så veckohandlade vi på willys, kan ju hoppas att vi slipper handla i veckan men jag tror nog att vi klarar oss.

Nu är jag trött. Köpte choklad så nu jag ska sitta i soffan och äta lite innan det är dags att gå ut med Sky.

Hallå

Så fint väder det är. När jag tvättat klart ska jag ta mig upp på stan, kanske ska promenera upp? Cykla går ju lite snabbare så får se.

Har beställt en pinup bok med massa bilder!

dagen

Åh lite godis efter frukosten hade varit fint just nu! Har inget gott hemma, ska köpa massa sen när vi ska handla :D Ska köpa ljus på ikea, sen ska det köpas hundmat också. Måste cykla upp på stan också och byta klänningen. Typiskt mig att inte prova kläderna när jag köper dom.

qx gaygalan

fan att jag inte sett från början!

hemma

Nu är vi hemma efter varit ute i pålsboda och firat Göran. Det har varit jättetrevligt och roligt. Nu ska jag tvätta av sminket och sen ska jag sova.

Tråkigt

Jag har tråkigt

stan

Nu har vi varit en sväng på stan, vi passade på att käka när vi var i farten också. Vi åt på la baguette, jag tog en bakad potatis med skagenröra mmmmm det var gott. Vi båda handlade inne på carlings också, jag hittar alltid en massa snyggt där nu för tiden. Jag skyller på att Moa tvingar mig, haha nej då. Klänningen var för stor så jag ska dit imorn igen och prova en mindre. Roberth hittade en snygg t-shirt och en munktröja.

Nu blir det att göra ingenting tills vi ska åka iväg senare.

musik

Gamla låtar är så mycket bättre än nya!

Linda scott- I´ve told ev´ry little star

down to the river

Jag har hunnit med mycket sedan jag gick upp: Varit ute med Sky, städat och nu har jag precis ätit frukost. Det blev två ägg, ska äta en apelsin om ett tag. Sen när jag orkar ska jag sy en liten grej på en skjorta, har ju ett sånt bra sy-set nu :D Sen ska jag duscha och ha massa inpackning i håret, sist hade jag inte det och det syntes ju.

Nu lyssnar jag på Brucan

sovarn

Jag var uppe tills Roberth kom hem igår, tänkte att det skulle vara trevligt om jag var uppe länge för en gångs skull (klockan var elva). Han kom hem, la sig i soffan och slocknade efter en kvart. Jaha då får väl jag gå och lägga mig då, jag vaknade runt fyra tiden inatt och då låg han fortfarande i soffan och sov. Då gick jag upp och väckte honom sen la han sig i sängen. Rutten. Om jag inte hade väckt honom hade han fortfarande legat i soffan..

Proppis

Jag har lite tråkigt känner jag. Magen är full och colan är slut, burkcola är bäst. Jag ska väl snart borsta tänderna så det här ätandet får ett slut någon gång. Får se om det blir en stan eller marieberg runda imorn och fixa lite saker, som sagt det är regeringen som bestämmer (Roberth). Undra hur han har det på bowlingen, undra hur han är när han kommer hem :D Förra året på den där festen vaknade jag av att han försökte krypa in under diskbänken och sa "jag kommer inte igenom" tänk vad alkohol kan göra.. Haha, det är bara att skratta åt det.

update

Halva lockar fick jag till, jaja ska testa imorn när jag tvättat håret.

icurl

Jag fick ju en babyliss icurl av Roberth när jag fyllde år. Sämsta skiten jag varit med om. Får fan inga lockar?? Jag är galen, blir så jävla irriterad. Varför funkar det inte för??

Lista snodd från karsing.blogg.se

1. vem ringde dig senast?Roberth
2. hur löd ditt senast skickade sms?"dom i big bang theory bowlar" haha
3. vilken är din favoritplats? Oj jag vet faktiskt inte, sängen? Soffan?
4. vad skrämde dig som barn? Hmm inget riktigt skrämde mig vad jag kommer ihåg. Men jag var rädd att min familj skulle tas ifrån mig på något sätt..
5. är du social? Ja jag är ju inte osocial precis
6. är du blond? Född blond.Fan varför blev texten tjock?
7. gillar du glass? Det är gott :)
8. tycker du om att mysa? Ja det är mys
9. känner du någon med samma födelsedag som din? Kände förut.
10. nämn något som är riktigt störigt. Folk som skryter, hur mycket pengar dom har osv osv
11. vad har du för ringsignal? Metallica-Whiskey in the jar
12. raggar du mycket? På Roberth kanske.. haha
13. vilken var den senaste film du såg på bio? Saw
14. läser du dagstidningen? Nej
15. läser du sportsdelen? Skulle jag aldrig göra
16. dansar du i bilen? Nej jag koncentrerar mig på att inte köra på någon ^^
17. när motionerade du senast? Eh, varje dag?? Cptext som blir tjock
18. vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Chips, så jag inte skulle glömma det enda jag skulle köpa
19. vad ska du göra på lördag? Fira svärfar!! :)
20. Har du någon pojkvän? Ja bästa <3
21. Gillar du att bli överraskad? Ja om det är något bra

Jag vill ha sommar

Fina dagar ute på sottern

Fiska

Dra upp en gädda!


Busa med Sky i vattnet

Sky får ha roligt ♥

The river

När Roberth inte är hemma lyssnar jag på musik. Ingen som sitter och pratar i bakgrunden eller skriker haha. Just nu är det Bruce springsteen - the river, jag älskar den låten. Munspelet är så magiskt, jag kan lyssna på den hur många gånger som helst. Jag skulle vilja lägga upp ett klipp på min blogg då han sjunger den live, men jag kan ju inte längre lägga upp klipp. Fattar inte.

Nehe nu ska jag fortsätta lyssna.

sött

Mormor tror att mamma kommer glömma bort henne och morfar sen när jag flyttat närmare haha, att mamma bara kommer vara hos oss. Gulligt ^^

fredag kväll

Chipspåsen är öppnad, colan också. Ska kolla på big bang theory och halvsova lite. Jag kommer inte orka göra något annat än det haha, tror jag iaf. På ica kostade en tulpanbukett 39 kr, jag köpte två :) Så fina,blandade färger.

friday

Nu är det helg! Tjohoo!  Hur skönt som helst. Jag har laddat upp inför kvällen med dukat och soda pops, kommer säkert bli sugen på något annat men men.. Vill ha en bukett med fina tulpaner men just nu har jag ingen lust att gå och köpa.

bad moon rising

Jahapp då ska man väl snart sova och längta till helgen :D Bara några timmar så..

I helgen ska Göran firas, och imorn ska Roberth bowla med jobbet. Det är planerna, typ :) Jag ska försöka ta mig till ikea och köpa mer ljus. Och då kanske vi ska kika på lite soffor och hyllor när vi ändå är där.

ikea

Tänk om man kunde hitta ett presentkort på IKEA på typ 15.000 kr , vad glad jag skulle bli! Jag kanske hittar ett imorn? På gatan??

ikea

Tänk om man kunde hitta ett presentkort på IKEA på typ 15.000 kr , vad glad jag skulle bli! Jag kanske hittar ett imorn? På gatan??

Åh!!

Jag skulle ta lite chips MEN någon hade mosat i sig allt.. Gissa vem?!

Jaja ska ändå inte äta det på vardagar..

Torsdag

Hallå! Idag slutade jag kl 13, efter det åkte jag och Sky till mormor och morfar. Mamma och min morbror var också där. Nu har jag nyss kommit hem och jag känner mig lite trött, ska äta en bulle nu tror jag. Mamma bakade 96 kanelbullar idag, hon gav bort ungefär 80% haha. Inte till mig då bara men delade ut till andra.

Fredag imorn! Om, OM jag är pigg imorn efter jobbet ska jag försöka rensa kläder och saker som ska slängas och sen kanske torka kaklet i badrummer och sen ta köksluckorna, sånt som man inte tar så ofta. Lika bra att ta lite i taget så det inte blir så stressigt innan flytten. Just det min syrra kom till mormor och morfar också och så fick jag höra lite mer hur lägenheten ser ut och så (vi har ju inte sett lägenheten haha) . Men det är precis en likadan lägenhet som Anna och Erik bor i. Tarsta bor ju också i en sån lägenhet så vi vet ju på ett ungefär :)

Oj det finns visst chips....

Glass

Seg kväll. Är fortfarande jätte godissugen, springer och rotar i skåpen hela tiden. Men vi har inte så mycket gott.. Ska ta en sitting bull snart tror jag,glass.. Imorn har jag beställt en krämkaka så hoppas att mamma hittar någon, var sjukt längesedan jag åt det.

Rabattkuponger

50 kr på H&M och 50 kr på ica, man tackar! Förra året hade jag handlat för 4136 kr på H&M men jag kommer knappt ihåg vad jag handlat...

Mat

Jahapp snart är maten klar, blir thailändskt idag men jag vet inte om det blir så gott.. Det visar sig. Sjukt godissugen är jag!! Vill ha en megastor påse från gottis

sleepy

Kväller. Jaha då var det här dagen snart slut. Jag ska hoppa in i duschen sen ska jag sova, ska bli skönt jag är trött.


15/2

Hej hej! Nu har jag fixat massa matlådor, så nu stinker hela lägenheten vitlök. Fint. Idag har vi hunnit uträttat en del: lämnat papper till OP, pratat med han som bor där vi ska bo sen om lite saker. Sen så storhandlade vi på Willys, nu har vi mat för hela veckan. Tummen upp! Jag ska snart äta lite kvällsmat, ostmacka blir det nog. :)

På willys köpte jag jättestora champinjoner, är jävligt nöjd haha. Ska ha dom till en ny maträtt jag ska göra i veckan. GOTT.


Segt

Ja kvällen var lite seg, tänker på morgondagen. Vet inte varför jag tycker att tisdagar är så jobbiga numera. Jag tjatar verkligen jämt om hur mycket jag vill ha fredag och helg men jag är så hemmakär. Hur ska det bli sen när vi flyttat? Kommer gråta när jag cyklar till jobbet på morgonen. Ne men bättre att man känner att man vill komma hem än att inte vilja komma hem?

Nu ska jag kolla klart på top model sen ska jag duscha. Efter det ska jag väl sova, mysigt.

nirvana

Jag är inne i en Nirvana period. För några år sedan lyssnade jag jämt på Nirvana men på senaste tiden har jag liksom glömt bort dom. Nu sitter jag och lyssnar på the man who sold the world, vilka minnen! Att en grupp eller några låtar kan få en att tänka tillbaks så mycket.



Musik tips

Nirvana-Lake of fire

Tacogratäng

Nu har jag öppnat en burk cola, känner att jag får mer och mer huvudvärk. Inte bra. Men jag har bara mig själv att skylla, jobba utan lunch då blir det så. Roberth har precis varit till ica, ikväll ska vi äta tacogratäng.

Det gick bra hos veterinären, han pep till men hoppas att det inte blir något strul nu. Det märker vi väl imorgon bitti.

Nähä äta lite taco chips och fixa maten :)

stress

Har precis slängt i mig maten och nu ska vi åka till veterinären.

:(

Usch för söndagar :(

.söndag

Hallå! Nu är vi hemma igen. Vid ett tiden var det bestämt att vi skulle äta mat ute hos marion och göran, oj vad jag åt. Så gott. Nu ska jag bara ta det lugnt och äta lite godis.

sysslor

Nu har jag städat och fixat lite. Nu ska jag äta frukost sen duscha. Sen ska jag tvätta en sväng.

god morgon

Brr vad kallt det är ute! 16 minus, måste leta på långkallingarna. Jag somnade strax efter ett inatt, inte sovit många timmar men jag är pigg ändå.

sista nu

Förresten jag har uppdaterat mycket idag! Är själv lite chockad. Och jag är uppe länge också, chock nr 2.

Nu ska jag borsta tänderna.

gamla bilder

Jag hittade lite gamla bilder. Lite roligt att se kanske.

Jessica o jag

Vi var fulla, och unga haha

<3

Det var efter den här kvällen jag slutade dricka alkohol haha..

Men vi hade jäkligt roligt

typ jävligt längesedan

Nästan tre år sedan

planerar

Vi sitter och planerar vilka soffor vi ska ha, det kommer bli så bra!! Vi ska köpa ektorp serien på ikea, två sits och tre sits sofforna. Sen måste vi hitta en bredare fåtölj som Sky ska ligga i, men det hittar vi nog :) Han ska få en ny bädd också tror jag, han ska nog ha två i nya lägenheten. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få inreda, köket ska jag försöka få i 50-tals stil. Sovrummet i indiskt stil och vardagsrummet ljust och stilrent, jag tror det kommer bli bra :) Känns som en dröm.. Ska försöka spara så mycket pengar som möjligt nu, inte så jättelätt eftersom man inte har en megalön precis.. Men alltid något :)

För något år sedan köpte jag dom här fina. Dom har legat i sina förpackningar i en påse i sovrummet och nu ville jag bara titta på dom. Så fina, ska vara i köket. Lite 50-tal iaf :)


bonzo

Så här ser bonzo ut nu :)

Tok

:)

Mammagris

bebis

Lisa, jag hittade lite bilder som jag inte vet om jag visat?

bebis Bonzo

Äta pinne

skrutt


snyggatjejer.se

Haha jadu emma, vad säger man? :) Snygga som få!!

?

varför kan jag inte lägga upp youtube-klipp längre för? "stoppad" står den bara, fattar inget.

ccr

Creedence clearwater revival blir aldrig dåliga! Så bra musik.

coca cola

Nu är magen uppblåst av coca colan jag druckit, fiiint! Ska kolla lite på dreamgirls sen ska jag sova

Mys

Vi hade mystajm förut

Han var trött

Han somnade

Mitt hjärta

Dåliga mobilbilder men men..

teve

Nu har vi ätit räkor, det var riktigt gott. Nu ska bara någon utav oss orka fixa iordning i köket. Snart ska det väl kollas på melodifestivalen, bara för att. Jag har kollat på "titta vem som snackar nu!", dom filmerna såg man ju rätt ofta när man var liten :) Tycker dom är mysiga.

ikea

Jag sitter och kollar runt på ikeas hemsida vilka soffor jag ska köpa, finns en del bra. Äntligen blir det nya, fina soffor. Kommer nog bli en del turer till ikea efter vi flyttat kan jag tänka mig :)

tänd ett ljus

Hej! Nu har jag tänt massa ljus här hemma. Jag var hemma hos mamma och pappa förut och städade åt fiskarna. Nu ska jag inte göra något speciellt, jag tror inte att jag orkar städa. Vi ska äta räkor ikväll det ska bli gott.

ZzZZzzzzz

Jag råkade lägga mig i sängen efter jag ätit frukost, och där låg jag i nästan tre timmar. Skönt men nu är jag riktigt seg.

morgon

Hej hej. Varit igång ett tag nu, vaknade med huvudvärk SÅKLART på en lördag. Nu ska jag ut med Sky sen ska jag fixa frukost.

trötter

Jösses vad trött jag blev där ett tag, la mig i sängen för en timma sedan och skulle vila. Det tog väl knappt 10 minuter sen kom sky och tyckte att han också skulle få ligga i sängen. Jag var för trött för att vara bestämd. Först la han ena tassen på sängen, jag sa nej, sen kom andra tassen upp och jag sa NEJ sen la han sig halvvägs och sen var han uppe. Jaja så blir det ibland. Han tyckte det var mysigt iaf, jag kunde inte sova så här sitter jag nu. Han och Roberth är ute och går, usch att det blivit tio minus grader ute. Det är inte okej.


Fredag!

Nu är det helg, superskönt! Jag ska snart knalla iväg till ica, vi ska äta tacos ikväll det ska bli jättegott. Jag ska nog köpa mig en bukett med tulpaner!

gardiner

Tänk om jag hade vetat att vi skulle flytta i maj, vilka fina gardiner jag hade kunnat köpt på indiska när julrean var igång! Men jag får väl spara ihop lite gardinpengar haha :)

Torsdag!

Nu kom jag och Sky precis hem efter några timmar hos mormor och morfar. Jag hjälpte morfar att skotta snö, jag blev så jäkla varm bara av att skotta deras lilla gång till huset. Sky var med och sprang i snön och skulle ta skyffeln.


Vi åkte till öbo direkt efter Roberth kommit hem från jobbet, det skulle bli alldeles för stressigt imorn kom jag på. Så nu har vi skrivit på kontraktet :) Så nu är det mycket som ska fixas tills vi flyttar.


woop

Imorn ska kontraktet skrivas på, jag längtar!


och nu då?

Hej hej! Jag har inget vettigt att skriva. Så egentligen borde jag inte skriva. Jag ska nog borsta tänderna och gå och lägga mig snart!

Nu är det kväller

Hela lägenheten är städad, jag har dammat alla ytor och fixat köket och badrummet. Roberth har dammsugit, jag ska moppa golven sen när dom går kvällsrundan. Matlådan är fixad, ska gör iordning frukosten senare. Sån här energi skulle jag vilja ha varje dag! Måste köpa chi chan eller vad det nu heter som jag tjatat om förr.

Snart blir det kvällsmat. Sen ska håret tvättas, mindre kul.

my precious

Min nya fina på vaden, gjord av Daniel på Waterproof.

Lite konturer

Dåliga mobilbilder

Åh så fin

Ohoj!

Idag har jag mer energi, köpte en red bull efter vi varit hos öbo så måste vara det! Jag har precis diskat lite och nu ska jag börja med städningen, tjohoo! Imorn är det torsdag, helt sjukt vad fort dagarna går. Nyss var det söndag och jag var gråtfärdig pga det.

Oops nu måste jag städa.

Ska jag lägga upp bild på tatueringen? ;)

tisdag

Hej hej! Usch jag är så trött hela tiden, orkar inte göra något här hemma. Har skjutit upp städningen i några dagar nu, jag orkar inte röja upp saker och ting som är överallt. Känner mig orkeslös, när jag kommer hem från jobbet har jag ingen motivation till något. Men men..

Tatueringen blev så bra!! Är supernöjd. Jag lägger upp en bild imorn, kan säga att den sitter på insidan utav vaden iaf :)

När jag var klar på waterproof åkte jag hem till mamma och pappa en sväng, åt semla.

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig. Hon som hade det igår, jag har lite svårt för sån stil som hon hade... Är det bara jag?

update

Vilket fint väder det blev till slut. Nu ska jag lata mig i soffan sen ska jag cykla iväg och tatuera mig.

Top model

Jag har aldrig skrattat så mycket till ett tv program som jag gjorde idag. På top model när dom skulle gå på rullbandet haha. Fy fan vad jag garvade när dom ramlade.

måndag kväll

Idag skulle jag ha städat här hemma, det gick ju bra. Eller inte. La mig i sängen och skulle vila, kollade lite på O.C och släpade jag iväg mig till affären. Slängde ihop lite köttfärssås och spagetti, det blev gott. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och äta digestive kex med philadelphiaost, gott.

Det regnar ute nu, skulle tydligen bli värsta ovädret under natten. Usch

Flytt

Idag hade jag turen på min sida. Det ringde från öbo och dom frågade om vi fortfarande var intresserade av lägenheten som det var visning på förra veckan. Hon som hade tackat ja hade tydligen ångrat sig, så nu är den våran! Vi flyttar i Maj, så jävla skönt!! Vilken jäkla tur vi hade. Kan knappt fatta det. Hejdå norr, hej rosta!! Det kommer bli hur bra som helst, nära till hästhagen och allt. Mer grönområden. Tänk vilka långpromenader jag ska gå, perfekt! Ett bra kök och balkong, äntligen. Sitta på balkongen i sommar, sky tittar ut och ser lite mer än cyklar som här på baksidan haha. Nära till mami och papi och ta promenader med dom och Rocco.

Jag kommer tjata mer om det här sen :D

Jaha

Nu är snart teen mom slut, efter det ska jag duscha tror jag. Åh helgen har gått så fort, är nästan lite gråtfärdig.

Det blir nya lägenhetsvisningar i veckan

söndag

Nu är vi hemma efter en sväng ute på marieberg och ikea. Köpte mitt smink på kicks och sen 6 nagellack på Lindex haha. Dom har 20 % på alla nagellack , det är bra. Köpte massa vaniljljus på ikea så nu har jag så jag klarar mig ett tag.

Vi åt på Rosalis och hon i kassan var så jävla sur, usch.

Nu ska jag ut med Sky

pigg som en mört

Jag är svintrött. Blir alltid trött innan jag ska tvätta. Igår vid den här tiden då var jag pigg som bara den, var i västhaga och allt. Men nu, sliten som gammal kärring.

Go morron

God morgon! Jag har varit vaken ett tag men inte förns nu gick jag upp. Blev så glad när jag låg och lyssnade på rock klassiker, dom spelade HELA radio ga ga med queen vilket dom aldrig gör annars. Radio är så snåla med att spela hela låtar.

Idag blir det tvätt sen marieberg och ikea,wiiiie!

lördag

Nu är jag hemma igen. Melodifestivalen var väl som alla andra år, inte alls bra. Lisa ringde och röstade som fan, Dennis kommer inte bli glad på deras telefonräkning ;)

Jag tog massa kort på Bonzo, lägger upp dom imorn.

Nu ska jag äta choklad.

tjing

Hej! Marion och Göran kom förbi förut med presenter och godis till Sky, han blev så glad. Det var roligt att dom kom förbi.

Jag ska fixa iordning mig snart, ska åka iväg till Lisa där Anna också kommer vara. Det ska bli mysigt.

Heeejdå

shorts

Varning känsliga tittare nu blir det bara ben!

nya shortsen

Jag gillar dom!

pics

Plupp

Fjärt Rocco

Hej hej spegeln

födelsedag

5 år idag <3

Första leksaken

Wiie

bita sönder

Andra leksaken :)


nu är det mat

Åhå! Nu lagar jag mat. Det blir fläskkotletter med klyftpotatis,rotfrukter och brocolli. Till det "göran" såsen. Det ska bli supergott.

Jag var på stan en liten snabbis förut. Köpte dom där shortsen på bik bok som är usa flaggan typ, gillar inte alls usa men på något sätt gillade jag shortsen. Sen köpte jag en scarf på H&M, och ett par skor på din sko.

Sen så åkte jag hem till pappa och Rocco och fikade lite. Jag handlade på haga och sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här.

NU ska jag äta!! Mums

Fina lördag

Nu har vi grattat Sky :D Han ligger och biter sönder sin leksak som han fick.

Jag ska snart fixa iordning lite frukost sen ska jag cykla upp på stan hade jag tänkt. Idag är det ju ingen snöstorm, tur det!

Sen ska jag nog ta bilen och köra hem till västhaga.

Maaaaaat

Åh spanar in massa goda recept i min nya tidning :D

pics

Mina favorit tatueringar, typ.

Imorn blir han 5 år <3

The rolling stones

Jag gillar inte The rolling stones, men mixed emotions tycker jag är riktigt bra! Lägger upp texten eftersom jag inte kan lägga upp youtube klipp:


Button your lip baby
Button your coat
Lets go out dancing
Go for the throat
Lets bury the hatchet
Wipe out the past
Make love together
Stay on the path

Youre not the only one
With mixed emotions
Youre not the only ship
Adrift on this ocean

This coming and going
Is driving me nuts
This to-ing and fro-ing
Is hurting my guts
So get off the fence
Its creasing your butt
Life is a party
Lets get out and strut

Youre not the only one
That's feeling lonesome
Youre not the only one
With mixed emotions

Youre not the only one
Youre not the only one
Youre not the only one
Youre not the only one

Lets grab the world
By the scruff of the neck
And drink it down deeply
Lets love it to death
So button your lip
And button your coat
Lets go out dancing
Lets rock n roll

Youre not the only one
With mixed emotions
Youre not the only ship
Adrift on this ocean
Youre not the only one
That's feeling lonesome
Youre not the only one
With mixed emotions



Fredags lur

Jag ska nog sova snart haha! Inte ett piss på tv är det heller. Ne jag vill att det ska bli Lördag. Sky fyller år imorn och han ska få en leksak på morgonen. Sen ska jag bara kika lite på stan sen fixa lite andra ärenden tror jag. Får se om det blir m-berg också det är lite oklart.

Jag måste iaf tvätta min bil i helgen!


Tips!

En bra sida med massa snygga t-shirts med tryck bland annat:

Colorez.se

Gillar!

tjockis fredag

Nu har vi varit och handlat, ikväll ska vi göra hamburgare. Kan bli gott. Roberth tyckte att vi skulle ha semlor så det köpte vi. Jag var tvungen att köpa nya numret av Året Runt det var massa grytrecept i den så jag ska laga någon god gryta i helgen kanske. Köpte även nya tulpaner, fint att ha nu när det är helg.

Lite shopping i helgen kanske inte skulle skada.

Oh nu kom jag på att vi köpte chips och dip också, blir även morötter att dippa det är så gott. Inga sockterärtor här Sara ;)

nu är det fredag

Nu är det helg! Tur att det inte snöar längre iaf, imorse var förjävligt när man skulle cykla till jobbet och sånt. Nu ska jag planera mat till kvällen, Roberth vill ha pizza men det vill inte jag.

I helgen blir det förmodlingen bowling, kul!

bla bla

Imorn är det fredag! Jag har sovmorgon till kl 9 det blir skönt. I helgen ska jag försöka ta mig til marieberg och handla lite saker.

Träffade Jessica idag, man kanske ska följa med på spinning någon dag? :D Haha jag kommer väl ramla ihop där inne och slå  huvudet i spinningcykeln. Världens rövsvett kommer jag säker också ha. Nja får se hur jag gör. Har bara varit på ett gym en gång och det var när jag inte ville vara med på gymnastiken när jag gick på risbergska haha... Skolans gym euuuw... Där Ragnar tränade ahahah...

Idag på jobbet var Erik i Millencolin på ett kontor, intresseflaggan är på topp va?

Sweet home

Nu är vi hemma! Haft en mysig eftermiddag med mamma,mormor och morfar. Tårtan var mycket uppskattad, finns en stor bit kvar i kylskåpet.
Jag ringde förut till ÖBO och den jäveln som var innan oss tackade ja, hatar henne! Haha.. Jaja det är bara att försöka med andra lägenheter. Jag vill flytta till rosta nu...

Jag har en finne i ögonbrynet som gör så jävla ont, så onödigt med finnar!!

tårta

Nu ska jag och Sky snart bli upphämtade av mormor o morfar och mamma och jag ska bjussa på CHOKLADTÅRTAN som jag gjorde igår!

Fix

Nu är bakningen klar, äntligen! Tog sin lilla tid.. Missade till och med början av halv åtta hos mig, illa!  Matlådan struntar jag i... Har ingen lust. Nu har nästan huvudvärken försvunnit, undra om man ska fixa lite popcorn?


update

Maten är fortfarande ogjord, jag bakar fortfarande. Motivationen är på noll, igår var den på hundra! Tänk vad huvudvärk kan förstöra en dag. Fy fan, det är ett handikapp att ha huvudvärk. Jag mår illa och rapar nästan hela tiden , blä.

Roberth kom precis hem från Apoteket, Sky's medicin var slut imorse så han blev utan. Men nu har han massa kartor :)

Nu ska Roberth dammsuga och jag ska ut med lillen.

Uäääh

Oh, nu har jag tagit en treo. Har haft ont i huvudet hela dagen på jobbet och jag har inte haft någon tablett med mig :( Det suger verkligen.

Jag tänker inte lägga mig och vila även fast jag skulle behöva, jag ska till affären. Sen laga mat och sånt där. (Efter det ska jag nog vila!)

Mat

Nu har jag fixat matlåda och frukost till imorn, jag blev nästan lite sugen på att äta lite mat nu men jag höll mig :) Det blev pyttipanna med ägg och frukosten blev mackor med skinka, ost och sallad. Intressant läsning jag vet. Men nu undrar ni ju inte vad jag ska äta längre. Sky sitter i köket och gnäller, jag har stekt köttfärs till honom och han vill ha mer. Men han får vänta tills imorn bitti.

Halva jobbveckan har gått imorn, tur att det går åt rätt håll.

gott



kväller

Snart ska jag fixa iordning flingor, yoghurt och banan. Det ska bli gott. Jag har precis städat och diskat här hemma, det är alltid lika skönt när det är gjort!

Nu blir det halv åtta hos mig som vanligt.

Home, finally!

Idag har jag haft sån hemlängtan, ville bara att jobbdagen skulle ta slut. Och nu har den det. Jag ska skriva en inköpslista sen ska jag väl handla. Jag åt två tuggor av min macka till frukost imorse, aptiten har inte varit på topp idag.

Nja det var allt för stunden

RSS 2.0