Bilder

Jag laddade upp dom här bilderna förut men något gick snett.. Försöker igen

Vad gör dom där borta?

Finaste killen

Äta godis

En fästing vid pungen!!

Prutt!

sovbild

Igårkväll var jag jättetrött och somnade i soffan.. Låg så jävla skönt. Roberth hade tydligen tagit kort:

Haha!

Varm torsdag

Jag kom hem från jobbet typ vid halv tre, då drog jag och Sky till mormor och morfars trädgård och njöt av vädret. Vi satt i gräset i ungefär två timmar. Sky älskar att ligga ute :) Jag drog ju på mig bikinin men ungefär 90 % av tiden var det molnigt haha. Men det var skönt iallafall. Satt och drack iskall coca cola, bra att morfar har laddat upp ;)

Imorgon jobbar jag nog själv, kan bli skönt men ändå konstigt för vi jobbar ju alltid två men får göra det som jag känner är prio ett. Annat kan jag skjuta upp till nästa vecka. Blir nog bra.. Då åker jag hem till Sky på lunchen, så det är ju bra iallafall.

Orkar man laga mat i värmen? Lax och potatis. Blir nog illa tvungen.

Onsdag

Har suttit på balkongen ett tag och försökt fått lite färg, men jag slutade kl tre och  mja man har ju lite annat för sig när man kommer hem. Och i helgen när man är ledig ska det ju regna, underbart.

Ska snart åka iväg en sväng och fixa lite saker, ska bara vänta tills man blivit lite svalare.

Jag tänker inte laga mat idag det är alldels för varmt :D Ska bara dricka massa gott nu sen ikväll kanske några mackor.

Hade ett bra samtal förut, känns bra att få det sagt!

Tisdag

Hej hej från en asvarm lägenhet! Jag har precis städat här hemma, ska snart dammsuga när Roberth och Sky är på kvällspromenaden. Jag och Sky var iväg en sväng förut och hängde i mormor och morfars trädgård, Sky tyckte att det var så skönt. Det var ju mycket svalare där än vad det är här hemma.

Åhhh just det, imorse när jag skulle cykla iväg till jobbet så var helt plötsligt min cykelnyckel borta. Lagom kul! Har allitd koll på den men den måste ha åkt ur fickan eller något.. Fan bli så less. Så var jävligt stressad imorse. Så efter jobbet var jag iväg och hämtade min gamla cykel hos mamma och pappa. Svinseg, inte en växel plus att pappa har höjt sadeln så det känns som om jag står på stege när jag cyklar. Känns som om jag är längst i världen. Nästan så jag får höjdskräck. Men det är bättre än ingenting.

Imorgon kommer Marion och går med Sky, jag är så tacksam! Önskar hon bodde närmre så hon kunde gå oftare. Men snart får Sky det bättre, bara nästa vecka kvar sen är jag hemmafru :D Skoja bara..

Har rosor här hemma från mormor och morfars trädgård, så fint.

Sol när man jobbar

Faaan att det har varit superfint väder idag när man har jobbat! Får aldrig sola.. Nu när jag kommit hem ska jag laga mat, varmt och skönt.

Sugen

Ännu värre, Roberth köpte en stor godisask. Sån där matadorask ni vet? Jag är så sugen! Hungrig + att jag inte ätit godis på tre veckor..  Det luktade så gott när han öppnade asken.. Men jag ska inte äta.

Mat idag kanske

Nu har vi varit och handlat. Jag har ju fortfarande inte ätit någon mat idag och jag tänkte att jag skulle köpa en sån där färdig rätt, fiskgratäng. Och det gjorde jag, men den jäveln kan man inte värma i mikron?? Så det kommer ta 50 minuter inne i ugnen. Man tackar! Nej jag är ju inte alls hungrig.......... Skulle tagit en macka istället.. Så går det när man inte läser på förpackningarna haha. Typiskt.

Måndag

Sitter och äter lite smörgåsrån med vitlöks creme bonjour på, gott. Som att äta luft men men. Gick en sväng runt ån med Sky efter jobbet, varmt och skönt. Nu har jag satt igång en tvätt, underbart att göra det hemma bara så där. Inga tider att passa.

Vi ska åka och handla sen så jag ska fixa matlistan, tycker det är lika svårt varje gång. Hatar att planera mat, idag är jag inge sugen på nått. Skulle kunna äta goda mackor hela veckan.

Sky ligger på balkongen och njuter av det fina vädret.

Nu är det dags

Jaha då är det väl dags att gå och lägga sig. Vill inte. Men men det är bara att stå ut. Imorgon jobbar jag med Angelica iaf :)

Dissad

Åh jag måste berätta en sak. I fredags när jag skulle åka och hade ställt min väska innanför dörren var Sky säker på att han skulle få följa med. Han gick efter mig och satte sig vid dörren och sen när jag skulle ge honom en puss när jag åkte var han svinsur. Jag skulle pussa honom på kinden, vet ni vad han gör? Vänder bort huvudet! Då brast mitt hjärta. Han ville så gärna följa med :( När jag inte ens får en puss, då är det illa. Lillen.


I brist på annat

Dagens frippa:

Uppsatt

Haha så jävla intressant

Mjaha

Nääe nu orkar jag inte mer!

Upp och ner

Hej igen! Nu är första tvätten igång, skönt att slippa tvättstugan :) Jag ska snart gå till coop för att hämta ut ett paket, Marions beställning :)

Jag önskar så att det var vecka 28 nu.. Jobbångest? JA! Vill verkligen inte mer nu. Poop.

tvätt

Nu är vi hemma igen efter en sväng på ikea och marieberg,Nook var också med. Det var så jävla mycket folk. Vi kollade in byrån men bestämde att vi skulle åka dit någon kväll i veckan istället för kön på ikea var inte rolig. Sen in en sväng på marieberg där jag köpte silverschampoo och lite andra hår grejer. Det var 3 betala för 2 på den serien jag brukar köpa på bellbox så det var ju bra. Sen åt vi på rosalis.

Nu kör vi en tom testrunda med tvättmaskinen sen ska vi börja tvätta :)

Midsommar bilder

Lägger inte upp så många men här är några bilder från Älvdalen:

Ah juste en hårbild bara..

Nu så:

Mmm tårta

Baloo på språng :)

Slogboden

Samuel och Mickis

Jag och Baloo :)

Hundgården

Mami ♥

ALLA tittar åt olika håll, (tönt i mitten)

Folk

söndag morgon

Idag har jag inte ont i huvudet, så skönt! Jag och Sky har precis varit ute och gått i en timma, det var varmt och sol men nu börjar det molna på. Såklart. Ska snart fixa iordning frukost, är sugen på gröt för det åt jag igår men vi har inte det här hemma. Blir nog ägg.

Idag ska vi till ikea och marieberg. Vi ska köpa en byrå till hallen och lite annat smått.

Två bilder

Jag har inte fört över bilderna än från kameran till datorn men jag snodde två bilder av Mickis.

Här är ju jag!

Jag och Samuel plus hundarna :)

ipren

Jag har haft ont i huvudet sedan imorse, suck! Har inte alls varit pigg idag, försökte sova i bilen på väg hem men det gick inte så bra. 




Home

Nu är jag hemma igen! Har haft det jättebra där uppe. Uppdaterar sen :)

Loreen, lugn version

Jag har nog lyssnat på denna säkert 20 gånger sen igår. Så bra!

http://youtu.be/-K_51Dbs6-s

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa, hoppas ni får en trevlig dag. Solsken vore väl för mycket att begära en dag som denna. Det får gärna regna för min del, jag kommer att sitta i en bil i ca fyra timmar och åka 32 mil. Det är mysigt att åka bil när det regnar, bra sovväder om inte annat haha. Lugn, Samuel kör så jag kan gott somna till lite haha. Mickis hämtar upp mig sen åker vi mot deras nya lägenhet och jag får träffa Leo innan vi åker vidare. Åhh lilla Leo jag saknar honom... Syrrans katt alltså.

Jag var och handlade lite godsaker som vi ska äta i bilen. Frukt,kex och dricka. Och en godispåse till Samuel :)

Så nu kommer ni få sakna mina jätteintressanta inlägg i en hel dag för jag kommer hem imorgon igen på eftermiddagen tror jag.. Eller kväll det visar sig. Ha de bäst!


Frukost

Jag och Sky gick en sväng till västhaga. Nu sitter jag och äter frukost och funderar på vad jag ska ta med mig upp. Gummistövlar och mysbyxor är prio ett, alltid bra att ha med sig. Jag kommer ju hem imorn igen så jag behöver ju inte ha med mig så mycket.

Mmm vitlöks creme bonjour på rostat bröd.....

gäsp

Näääe nu har jag varit vaken ett tag, Sky gick precis upp men det känns lite tidigt att gå ut och gå nu.. På ledig dag och allt :)

smile

Jag har ju mina gubbar på kontoren som jag pratar en del med (okej mycket) och idag när vi var på ett kontor berättade jag för en gubbe att jag skulle sluta och vi pratade en stund om det och sen när jag skulle gå kramade han om mig och önskade mig lycka till. Så himla gulligt. Så lite uppskattad är man nog! Så jag log ett bra tag efter det.

Kaputt

Nu har jag bakat lite. Hade svintur för precis när elvispen hade vispat klart så dör den, haha! Jävla skräp. Så nu måste jag köpa en ny. Skulle baka mer men nu blir det ju inte så.. Har iof köksmaskinen men njaa den var ju lite skum sist..

Roberth är och kollar på ÖSK men han borde väl komma hem om en stund.

Spotify krånglar för mig blir galen!!

soligt

Åh jag gick in på ellos hemsida... Farligt.. Hittade iallafall en gardin till vardagsrummet, en vit öljett kappa men vettefan om det är rätt storlek? För 129 kr får det bli som det blir. Ska iallafall göra om lite i fönstret och tror att det blir bra :)

Men guuuuud vilket underbart väder det är nu! Det har regnat typ hela dagen men nu är det hur fint som helst så nu ska jag och Sky dra iväg till västhaga!

Imorgon är det midsommar

Nu har vi tagit midsommar ledigt! Riktigt skönt att vara ledig i tre dagar. Imorgon åker jag, syrran och Samuel upp till Älvdalen. Första lasset åker upp idag ;) Ska bli riktigt mysigt, älskar älvdalen. Lovar att ta massa kort (vi vet ju hur det där brukar bli...). Men fyyy för att sova utan Roberth en hel natt! Och min lilla Sky hur ska han klara sig utan sin mamma?! Åhh mina grabbar. Jag är fjantig men jag älskar dom så och en natt är väl inte mycket att vara borta men ändå. Vi är alltid tillsammans.

Om det är uppehåll lite senare ska jag och Sky gå till västhaga och städa akvariumet, Sky kommer ha fullt upp med att äta upp Roccos godisar som vanligt. Så hoppas på sol!

Lite bilder gott folk

Snygg stil?

Mammagris

Spanarn

En bit på vägen

old

Jag cyklade en sväng till mamma och pappa men nu är jag hemma igen. Kollade igenom gamla skolarbeten och teckningar från när jag gick på Karlslundskolan. Så mysigt. Kollade även i skolkataloger haha fan vilken mode det var då.


Onsdag

Åh idag har folk varit så gulliga mot mig. Berättade på ett kontor som jag städar att jag skulle sluta, det var inga glada miner. Rara ord som värmde. Men det är bestämt att jag ska komma förbi på fika någon gång när jag är arbetslös haha. Bara såna små ord kan göra min dag, allt känns mycket lättare då.

Just det jag ljög förut, mitt hår är nog inte ljusbrunt haha. Snarare brunt/lite röda nyanser plus ljusa slingor haha. Men ska köpa ett silver schampoo så försvinner de röda nyanserna. Det är så snyggt med slingor i håret. På tal och snyggt och slingor så träffade jag Moa idag. Hon har sååå fint hår. Ljusa slingor i olika nyanser. Moa är bra, henne tycker jag om. Hon ska komma hit någon dag på hennes semester.

Vi har precis ätit lite mat, Roberth ligger och vilar i soffan. Jag funderar på vad jag ska göra..

Solen är slut

Nu är jag trött på det här vädret! Vart fan är solen och värmen?? Juni är snart slut och det bara blåser och regnar hela tiden. Sämst!

Jag vill sola och bara njuta.

Några sträck

Nu har jag slingat håret, nästa gång kommer det bli ljusare men jag är nöjd ändå :) Tar det lite på om pö. Så mitt slutmål är att jag ska bli blond, genom slingning. Tycker det är fint med massa olika nyanser. Men som sagt vi tar det väldigt lugnt, ska vara rädd om håret. Så nu är det mest lite ljusbrunt i massa nyanser.


Åh nej

Åh vilken seg dag..Slutade jobbet tidigt för att jag skulle till frisören, satt i några minuter och väntade på min tur sen säger J till mig att hon är tvungen att avboka. Nästan så att underläppen darrade lite på mig.. Såå det var bara att cykla hem igen i blåsten. Så om ca en timma ska jag dit igen hoppas jag. Har inte hört något iallafall.. Håll tummarna! Så jag ska alltså cykla upp igen haha, tycker det är onödigt att ta bilen. Vet inte hur lång tid det tar och så. Som sagt hoppas inte att telefonen ringer så jag får bli fin i håret istället.

Var förbi hemma i västhaga en sväng men orkade inte var där länge känner mig trött och är inte alls på humör.

päron splitt

Nja den här var inte så god som jag hoppats på.. Slå mig inte nu Angelica ;)

Ska snart borsta tänderna men jag vill inte sova.. Vilken värdelös uppdatering


Butterfly, sugar baby

Maten blev god, hade fyra vitlöksklyfor i.. Kunde haft i mer men jag skippade det :) Har precis varit ute en runda med Sky, Roberth dammsög medans vi var ute. Det delar vi upp bra.

Imorgon ska jag till frisören och färga håret, jag längtar! Har en utväxt som heter duga, lite olika färger osv. Allt annat än fint. Men imorgon försvinner det, underbart.

Nää nu ska jag duscha sen äta den där nya päron splitt glassen ;)

måndag

Dom tre sista veckorna på jobbet kommer inte alls bli bra. Fy vad det känns långt kvar nu. Men men man får göra det bästa utav situationen..

Vi ska iväg till veterinären kl fyra, när vi kommit hem från det ska vi handla. Ska köpa massa gott. Ska göra köttfärssås idag det kommer bli gott.

snart så

Vill krypa ner i soffan och låtsas att det är fredagkväll. Bara koppla av och bara vara. Segt ikväll. Dagen var bra för då var det lite håll igång med familjen här. Nödvändigt inlägg. Lite trött är jag nog :)

Massa fika

Vi fick gäster en gång till idag, Marion och Göran kom förbi. Dom hade med sig gott fika, krämkaka och jordgubbar. Det var roligt att dom kom. Sky fick en leksak oj vad den pep haha. Han ligger utslagen nu, trött efter att familjen har varit här :) Synd bara att inte alla kom på en gång så vi kunde träffats allihopa :) Det får vi ta på semestern.

Snart ska vi äta, vi har ju bara ätit fikabröd idag... :D Tokigt det kan bli.

Jobb imorn igen då, får hoppas att dom tre sista veckorna nu går fort.

Söndag idag igen

Meeeen att jag ska vara så trött?? Måste vara vädret... Mamma och pappa har varit här nu med den där snurrgarderoben jag hade i mitt rum förut när jag bodde hemma. Med spegel på, så nu står den så fint i sovrummet. Pappa borrade och hjälpte till med att sätta upp lite grejer på väggarna, det blev jättebra. Finns lite mer sen som jag ska köpa till men det tar jag en annan dag.

Nu sitter jag ooch äter bigarråer, gott :)


Snart frukost

Jag och Sky har tagit en skön promenad runt rosta gärdet nu på morgonen, det var skönt att vi slapp regnet för jag tror minsann att det duggar lite nu. Väntar på att bröden ska tina upp, tänkte rosta mackor det var längesen jag åt det. Men har ingen apelsin marmelad så det får duga med lite ost.

Vi har ju en stor jasminbuske utanför oss och jag har älskat dom blommorna ända sedan jag var liten, så igår kväll plockade jag in några kvistar och satte i en vas :) Luktar så gott. Ska ta några mer sen ;)

Undra om jag ska på gardinjakt idag... Ska byta ut dom i vardagsrummet tänkte jag. Det är mycket dom inte duger nu haha..

Skit rocco :)

önskningar

Jag har inte gjort så mycket vettigt idag, har varit rätt seg. Bengan och Sandra kom till oss förut med sin lilla bebis. Det var trevligt, inte varje dag man har en liten bebis här hemma :) Bengan hjälpte oss att koppla in tvättmaskinen så imorn ska vi premiär tvätta haha. Ska även fixa lite annat också hade jag tänkt, få upp lite på väggarna och sen kommer nog mamma och pappa hit med snurrgarderoben vi ska ha i sovrummet. Alltid något.

Vann jag massa pengar så skulle jag tatuera mig en massa och sen köpa mycket fint på NICE butiken. Så frågan är, hur ska jag vinna pengar? Ska sova på saken...

Lördag

Fick lite småsaker handlat på marieberg. Det fick duga för den här gången. Fick fina leopard pluggar av mamma som var lila :) Kan visa bild sen.. Är jätteseg nu, känner mig lite konstig.

lördag

Hallå! Kom på att jag har lite bråttom, dags att göra sig iordning! Jag och mamma ska till marieberg och kika lite ;)

X

Nu blir det American History X på tv, älskar den filmen!

hey little mama

Nu är jag hemma igen! Har ätit så mycket räkor, ost och kex. Det var supergott. Jag hade tänkt att jag inte skulle äta något hemma hos mamma och pappa men jag blev tvingad ;) Syster var där också det var trevligt.

Jag ska duscha och fixa håret strax. Lite sent men men..

Sitter och lyssnar på The Barker Brothers- hey little mama. Bra skit!

kära fredag

Fredag, fredag vad jag gillar det! Jag fixar mat just och idag blir det kyckling med potatisgratäng och en sallad. Sen när vi har ätit pyser jag iväg en sväng!

Hundbild

Mammas hjärta.

Angelicas iphone tar bra bilder ;)

baka kaka

Jag är sugen på att baka! Men vet inte vad och känner att det är alltför sent för att göra det nu.. Får bli kvällsmat istället.

Jag har inte ätit godis/snacks på 9 dagar nu ;) Bravo mig!




Nu skrev jag en bok

Har städat och fixat här hemma nu. Ska försöka få iordning en del grejer i lägenheten i helgen. Få klart hallen och sovrummet plus att sätta upp tavlor och lite sånt i vardagsrummet. Så det blir klart någon gång :) Sitter i köket och skriver och utanför är det är jävla liv. En fiskmås unge har åkt ner i stuprännan och den skriker därifrån och dom andra måsarna flyger runt omkring och skriker. Puckade jävla fåglar. Det är tur att vi inte har sovrummet på den här sidan för då hade vi nog inte kunna sovit inatt. Man vill ju gå ut och hjälpa till (kanske) men då blir man väl attackerad så man har fågelskit över hela sig.

Jag och Sky hade det mysigt hos mormor och morfar förut. Han ville inte äta något men jag åt mat så det stod härliga till. GOTT.

Fredag imorn, önskar det var fredagen som jag slutar egentligen! Men bara några veckor kvar..

Åhhh nej vad man stör sig på folk som man egentligen inte borde störa sig på, dumma dumma mig?? Kan inte rå för det.

Nu skriker fågelungen igen........ Ont i hjärtat


Jahapp!

Jag och Sky ska snart åka iväg till mormor och morfar och äta gott. Ska försöka ta tag i disken också innan vi åker. Kan ju vara trevligt :)

fjutt

Sky står i sin fåtölj och tittar ut mot regnet, lilla killen. Han gillar inte när det regnar ♥ Och snart är det dags för kvällspromenaden också.

oj så det regnar

Fyyy vad det regnar!! Blomlådan på balkongen var överfull med vatten så jag var tvungen att hälla ur massa vatten och ställa in blommorna här inne. Hatar regn.. Vi var och handlade förut och Roberth köpte lösviktsgodis och jag är så sugen! Var tvungen att lukta på det.. Ska inte smaka... Ska inte..

Men då

Om en liten stund ska jag cykla iväg och möta upp Angelica, men vad ska vi göra egentligen? ;) Haha..

Vad händer med sommarvädret egentligen? Det är mitten utav juni och det bara blåser och jävlas. Inte okej. Jag vill ha sommar NU.

rock'n roll

Sitter och kollar på tv; Bilar, 50-tal och rock'n roll! Gött-

jeH

Hallå. Var iväg en sväng hemma hos Lisa och Dennis och fixade mitt cv. Skönt att få experthjälp! Hade med mig godis till Bonzo det tyckte han var gott :)

Nu ska jag kanske äta lite glass :)

Kommer fira midsommar uppe i Älvdalen ♥

Förra sommaren där uppe

ut och rör på dig,

Jag slumrade till lite i soffan förut, det var skönt. Sky låg och snarkade också. Vi ska snart ut på en promenad. Längtar efter Roberth som inte är hemma än.

Ska till Lisa och Dennis lite senare :)

läx

Åhå. Precis ätit lax och spenat pasta det var gott. Nu ska jag vila lite i soffan sen ska jag till Lisa och Dennis dom ska hjälpa mig med mitt CV, så snällt.

åh vad trött

Åhh typiskt jag somnade till i en timma ungefär, så nu är jag trött som bara den. Ska fixa lite småsaker sen går jag och lägger mig, igen!

Just det jag skrev ju om det där baby foot för ett tag sedan? Sjukt bra! Mina fötter har flagnat som bara den och nu är dom lena, jag kan verkligen rekommendera det! Jag beställde från bodystore.com där kostade det 219 kr och så tillkommer frakt också. Mamma har beställt också :)

boom boom boom

Haha sååå bra!

time to say goodbye

Så här ligger det till mina vänner, jag kommer att jobba tills min semester börjar sen så slutar jag att jobba. JAG VET att det är jävligt dumt men det har sina orsaker och det tänker jag inte ta upp här på bloggen. Jag ser det inte som att jag blir arbetslös utan att "hela världen öppnar sig" för mig, vilka möjligheter det finns och hur jag kan utvecklas. Allt löser sig och jag ser det här som något positivt. Något som jag borde ha gjort för längesen. Tack Roberth, mamma, pappa, Marion och Göran för stödet ♥ Familjen är bäst!

Jag kommer självklart att sakna Angelica <3
Det blir nog några tårar!


Måndag

Nedräkningen har börjat. Skriver om det sen!

bilder

Vi skulle ta bild på oss tre men det gick inte bra:



Vad gör Roberth?



Jag och bajjan



Kram?



Roberth muppar sig, såklart!



Bajs



Tavlorna!


snart är söndagen slut

Hallå! Vi har varit ute i pålsboda idag, åt hur mycket mat som helst. Både jag och Rickard bajjade efter maten haaha! Fulla i magen. Vi åkte också och kollade in båtplatsen, ser bra ut :) Sen så bjöd Göran på glass så det åt vi ute i solen, åt daim päron :) När vi kom in till stan igen åkte jag direkt till mamma och pappa, vann inget på bingolotto såklart. Tänkte lägga upp lite bilder från dagen, dom blev väl sådär.

söndag

Hej hej igen! Nu har jag varit en sväng till marieberg. Köpte trall till balkongen så jag kan göra klart det sista. Spegel får jag köpa en annan dag. Jag har ju länge funderat på vad vi ska ha för tavlor i vardagsrummet men inte hittat några, men idag så köpte jag tre stycken faktiskt! 59 kr styck tyckte jag var väldigt bra, canvas tavlor var det. Jag kan lägga upp bild på dom sen. Tror det blir bra iallafall. Sen fattas bara lite små saker, typ tavellist. Vita :) Fina grejer.

Var uppe hos mamma på jobbet också <3. Jag ska hem till dom ikväll och spela bingolotto.

söndag

Hej hej! Jag har absolut inget vettigt att skriva men jag skriver ändå. Ska snart fixa iordning lite frukost sen ska jag försöka åka ut till marieberg en snabbis.

bowling

Bowlingen gick bra! Min tumnagel gick sönder som vanligt, så nu är den en liten stump :D Fick ont i huvudet såklart så nu har jag tagit en ipren och parkerat röven i soffan. Tror nog jag somnar tidigt ikväll


Blondinbella

Var det någon som såg blondinbella imorse på tv4 nyhetsmorgon? Fan va hon är bra! Tänk om man hade sån drivkraft, henne beundrar jag verkligen.


Hem till midgård

Min ringsignal :D

good song

Jag har nog den bästa ringsignalen av alla! Har hem till midgård låten haha :) Så bra!


Fina lördag

Favoritdagen! Lördagar är för underbara. Idag ska jag försöka leta lite tavlor och lite annat som fattas här hemma. Ikväll ska vi bowla, det ska bli roligt. Hoppas jag inte kommer sist alla gånger iaf :D Nook och jag ligger på samma nivå ungefär ;)
'
Sky medicin vägrar, jag gömmer ju tabletterna i frolic men han har ätit allt utom dom.. Jaja han kanske tar dom sen. Nu åt han dom, jag gömde dom sen fick han leta efter dom haha. Nu äter han mat också, good!

Somna om kanske?

oh happy days

Snart kommer en sten lossna från mitt hjärta

YOU

FUCK YOU!

Hej alla vänner och ovänner

Vill skriva något intressant men vettefan om jag har något.. Känner mig irriterad/rastlös eller något sånt. Vill skriva vad jag känner för tillfället men jag skippar det. Haha lät som en ledsen liten tjej som är deprimerad eller något sådant tragiskt. Och så är det ju inte. Har inte något att skriva så varför fortsätter jag? Vill ha fredag idag och vara ledig av flera anledningar..

Nää detta var onödigt.

varmt varmt

Fy fan vad varmt det är här inne! Är helt klibbig, mysigt.. I helgen blir det att sätta upp persienner iallafall.

Jag har väl nästan aldrig sett min pappa så glad som när han såg att jag tagit ur min piercing, kramade om mig och allt haha. Sa att jag skulle göra en ny tatuering istället, "nu räcker det sa han" haha. Söt. Eller ja så har han sagt i några år nu...

r.i.p medusa

Oh min piiiiercing är borta. Känner mig naken :S


massa onödigt

Har precis mulat i mig massa pyttipanna och ägg! Gott vare. Åt ingen lunch idag var hemma och gick med Sky istället, mer värt.

Yes idag vann risbergska krampen, jävligt bra!

Mina fötter flagar :D

pang

Precis efter att jag skrivit klart mitt förra inlägg så blev det ju oväder igen. Och jag har aldrig sett Sky så rädd! Fy fan vad rädd han var, låg och skakade och flämtade. Aldrig sett honom så. När vi skulle ta kvällsrundan (när det lugnat ner sig) så fick vi riktigt knuffa honom ner från sängen. Han vägrade. Hoppas att natten blir lugn iaf så han får sova. Till och med jag har skakat till när dom värsta knallarna small. Jag älskar ju åskväder men inte detta, inte när ens hund mår dåligt.


nu börjar det regna

Nu sitter jag på balkongen och skriver, skönt att det är svalare ute nu. Sky sitter med mig såklart. Anna kom förbi en liten stund förut, vi skulle gått en långpromenad men det kom lite saker ivägen så vi tar det en annan dag. Skönt att hon bor så nära, ha en promenadkompis är inte fel! Kul att man bara kan gå över till varandra på typ 5 sekunder.

Sky var rädd för åskan som var på eftermiddagen. Så beroende att sitta nära, han gick till och med upp till mig i soffan som han aldrig annars får vara i. Klart han ska få komma och ligga i knät om han är rädd. Många tycker säkert att jag är svintöntig men det skiter jag i!

Vad ska jag göra nu då? Kanske äta en knäckemacka och sitta här ute, är ju inget bra på tv. Roberth ska kolla på fotbollen.

Tisdag fast måndag

Hej hej! Dagen började med att jag nästan sket ner mig pga den där åskknallen, jävlar vilken smäll! Aldrig varit med om liknande. En rädd hund sprang in i sovrummet och hoppade upp hos oss i sängen, han som aldrig annars hoppar upp utan tillåtelse. Lilla vän vad han var rädd. Det var mysigt men blev väldigt varmt i sängen, kramades och gosade. Tur att det bara var en smäll, värre kanske det blir ikväll?

Vi ska snart åka till veterinären sen kommer mamma. Hon har bakat en äppelpaj till Roberth, han har ju namnsdag idag. I våran familj firar vi allt :)

smälter

Jösses vad varmt vi har här hemma. Ska snart äta glass och se om man blir lite mindre varm :D

Idag har jag inte gjort mycket alls. Var hos mormor och morfar en liten stund och rensade ogräs. Sen handlade vi som vanligt. Satt i en timma ute på balkongen på eftermiddagen och solade.

Känner att jag kommer vara sjukt trött imorn när jag ska upp och jobba.. Svintråkig uppdatering idag men så blir det ibland.

Baby foot

Just nu har jag fotvård här hemma! Har köpt "baby foot" så sitter med två påsliknande saker på fötterna som ska verka i två timmar.. Känns skumt, det kunde väl räckt med en kvart? Om ca 4-7 dagar så kommer mina fötter att börja flagna, alla döda hudceller kommer att försvinna osv osv.. Så hoppas att denna produkt gör susen för mina fötter och att dom är fina i sommar :) Någon annan som har testat?


ingen söndagsångest

Hallå! Vi har varit en liten sväng till marieberg, hundmaten var slut så det skulle köpas. Plus lite godis till honom :) Jag skulle ha sommarskor eftersom jag inte har några, tycker bara det finns fula skor. Jag vill ha enkla utan klack. Så hittade tre par inne på din sko som jag köpte, fick ett par av Roberth :) Ett par var från barnavdelningen, bra bra!

segis

Hallå! Jävlar vad jag är seg. Inte alls sovit länge, Sky sprang in och väckte mig några gånger imorse. Har legat i soffan i några timmar nu och halvsovit så nu är jag riktigt seg. Jag har inte ens ätit frukost det är inte bra.

Det var jättetrevligt igår när vi firade Annas examen, bra folk och maten var helt underbar. Åt som bara den. Tog några bilder men tror dom blev riktigt dåliga.

Varför är det så kallt ute idag för?!

Hej svejs

Nu har jag fixat fejset, frillan och kläder inför kvällen. Ska försöka ta lite bilder där borta!

Lite pics

Jag kom på att jag har en massa kassa mobilbilder.. Några får duga:

Imorse

Wiee springa!

Vroom!

Always coca cola

Av godis får man mage :D Fint!

Älskar kvalitén haha!

sol vind och cola

Hej hej! Nu är jag hemma igen efter ett par timmars solande borta i västhaga. Så skönt, satt i solstol och drack iskall cola :) Funderar på om jag ska sätta mig här på balkongen lite, eller om jag har fått nog för idag. Ska laga mat sen men känns för varmt för det.

God morgon!

Eller ja god morgon var väl att ta i, jag har varit igång ett tag. Varit och gått runt i hästhagen/solhaga med Sky, vi träffade Rocco och mamma så dom lekte som bara den på rosta gärdet. Hundarna alltså :D Lite varmt men tur det finns vatten så Sky kan dricka där borta. I kran såklart. Nu är Sky jättetrött och varm så han kommer sova gott nu på förmiddagen.

Om ett tag ska jag åka till mamma och pappa och ligga i solen i några timmar tänkte jag. Få lite färg inför kvällen :) Ska ju fira Anna idag som tar examen! Hon är duktig hon. Så kvällen ser jag fram emot.

Nu ska jag äta frukost, blir en persika eller vad det heter och sen banan.

Film

Hör och häpna allihopa, igår kollade jag på en film! De flesta vet ju att jag är rutten när det gäller sånt, tycker det är tråkigt och kan inte sitta still. Jag såg iaf "the good girl" med bland annat Jennifer Aniston och Jake Gyllenhaal. Den var faktiskt bra :)



Nu ska jag väl duscha, skulle behöva lägga en ansiktsmask men tror inte jag orkar... Den är ju värmande så det känns lite för varmt för det just nu :D

Hem till midgård

Då är man ledig i tre dagar! Härligt. Efter jobbet mötte jag upp Lisa på stan och fixade lite. Cyklade hem i värmen och satte mig i solen på balkongen direkt . Blev inte så länge, somnade i stolen haha. Nu har vi precis ätit lite mat, potatisgratäng och grillad kyckling. Kollar på hem till midgård, fan va kul det är!



soligt

Kul att det ska vara sånt fint väder när man ska jobba hela dagen.

full rulle

Hallå! Idag har det varit fullt upp. På morgonen åkte jag och Sky iväg till mormor och morfar och var där i några timmar. Vi kom hem mitt på dagen sen strax efter ett åkte vi ut till pålsboda och var där ett bra tag. Kom hem rätt så nyligen. Vi grillade där borta och det var jättegott. Roberth och Göran fixade med båten och jag och Marion pratade mest :) Åt marshmallows haha.

Är lite trött nu, ska dega i soffan och kanske äta något gott om jag orkar. Jobb imorn igen!

red hair

Ge mig håret! Vill inte alls bli rödhårig...


let it burn

Efter att bara ha ätit två mackor på hela dagen så var det sjukt gott med kebabtallrik! Åt galet mycket så jag trodde att jag skulle spy, svinmätt. Men underbart gott. Blev ju lite tokigt på jobbet så lunchen uteblev. Jag kommer somna tidigt ikväll, så städa lägenheten får jag göra imorn. Hade hellre jobbat imorn och varit ledig på fredag men men.. Konstigt att vara ledig en dag sen jobba nästa.

onsdag

Usch det är tur att man är ledig imorn! Var lite kaos idag på jobbet så blev att jobba över. Nu ska jag ligga i soffan och invänta maten.

RSS 2.0