Biggest Loser

Såg någon på biggest loser? Jääävlar säger jag bara, Rebecca!! Så sjukt snygg, en helt annan människa. Min favvo från början. Synd att Shay inte hade gått ner mer, men hon är söt ändå.

Jobb

Idag har jag jobbat från kl. 7.00 till 17.35 så ikväll ska jag bara sitta i soffan. Ska laga tacogratäng och äta massa godis, jag vill ha fredag idag.

Trött

Jag är trött, har varit ledsen idag. Det tar på krafterna.

Sky bilder

Mammas lille plutt



Skrutt

Med sin krokodil

Trött

.

Rocco

Mosters lilla kille

Gratis är gott

Vi ska få ny kyl och frys igen, man tackar. Hoppas det blir en annan modell ;)

Skönt



Tänk om man hade ett badkar

Tänder

Åh nej jag tror att jag har fått ett till hål i tanden :( Fasen. Räcker det inte att jag ska göra en rotfyllning.. Måste ringa tandläkaren imorn. Usch.

Kex

Nu har jag ätit fyra ballerinakex, jäkligt gott måste jag säga. Mat är överskattat.

Paus

Nja jag orkar inte städa idag. Har lagat mat, diskat, bakat och diskat igen. Det får räcka. Måste fixa några bra matlådor som jag kan ha äppelrutorna i, vi har inte så mycket plats i kyl och frys.

Äppelrutor

Nu bakar jag äppelrutor, hoppas dom blir bra.

Recept

I brist på annat skriver jag ner receptet på en sås jag gjort precis, till fisk alltså:

2 dl creme fraiche

0,5 dl majonäs

0,5 tsk salt

2 msk röd stenbitsrom (jag tar en hel liten burk.)

Jag hackade lite rödlök och la i jag tycker det blir jättegott. Sen tar jag lite mer majonäs och lite sånt, en smaksak :)

Hemma

Så nu är vi hemma igen, tog ca 5 min inne hos veterinären sen så var det klart. SKÖNT! Gick jättebra. Han fick en godispinne men han ville spara den till ikväll sa han... Sniken.

Jahapp, vill gå på långpromenad men vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det än för jag måste också laga mat. Smarta jag har ju inte tinat upp fisken än så det tar ju ett bra tag. Jag ska tillaga torsken jag fiskade upp i somras, eller något sånt. Haha.

Veterinär

Om en liten stund ska jag och Sky åka iväg till veterinären, Roberth möter oss där.

Hår

Idag har jag haft ont i foten halva dagen, så ikväll såg jag var det var. Ett hundhår hade åkt in i foten, haha! Inte så skönt.

Snart blir det sova, god natt.

Rocco

Hej rocco!

Vinst

Varför kan man aldrig vinna på bingolotto?! Skit.

Jobb imorn, känns tungt. Helgerna går för fort, så klart..

Söndag

Snart blir det kvällsmat. Rickard är här och röjer lite.

Bingolotto börjar om en liten stund, till det ska jag äta werthers original :D

Mat

Nu är vi hemma från mamma och pappa. Åt massa god mat och efterrätt, gott. Gick på toa två gånger där borta haha, kanske åt för mycket?! Nää..

Ska gå med Sky om ett tag, kanske blir en långis.

Tvätt

Sjukt mycket tvätt idag, sprungit som en höna upp och ner från tvättstugan. Men snart börjar allt bli klart. Kl två ska vi och äta hos mamma och pappa!

Promenad

Kom in för ett litet tag sen. Var ute på en timmas promenad, det var så skönt. Vi hade en katt som sprang efter oss, jag tyckte den var gullig men det tyckte inte Sky.

Nu blir det frukost sen ska jag tvätta,usch!

Booo

Inte ett skit bra på TV ikväll, sitter och kollar på jersey shore. Vad är det för något? Fattar inte mycket. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till.

Imorn blir det tvätta sen ska vi äta hos mamma och pappa.

Någon kanske bjuder på snickerskakor imorn, host host Sara ;)

Chips

Mulat i mig en massa lantchips,mmm! Gräddfil

Plågeri

Fan vad jag hatar Spanien!! Läste på Aftonbladet om deras fina "tradition". Tända eld på en tjur och jaga den, jag vill knappt skriva det här men jag blir bara så jävla arg. Vilket jävla djurplågeri, jag blir så ledsen. Stackars dom fina djuren. Jag hoppas att detta förbjuds, allt som har med tjurfäktning att göra också. Det är så jävla grymt. Jag får alldeles ont i magen

Shoppat

Myströja från Gina

Haha jag såg nu att det står visst fel datum på min kamera ;) Asschh...

Fin från H&M

H&M

Jag köpte sista paret!

Skoooor

Vem fan är det här

Åh Sky med sin skiftnyckel ♥

Hemma

Nu är jag hemma från stan, usch vad frusen jag är. Riktigt ruggigt väder. Tog på mig mina mysbyxor direkt när jag kom hem. Sky fick en leksak som han biter sönder nu, han blev så glad. Jag köpte tre tröjor, två var leopard mönstrade och en zebramönstrad. Lägger upp bilder sen kanske. Sen ett par skor som var i leopard, och ett par leopardvantar :) Älskar leo.

Jag och Sky är ensamma nu, Roberth är hos Nook. Vi ska snart ut på en promenad.

Fanns typ inga bowlingtider ikväll, får se vad vi hittar på.

Lördag

Hallå. Gick upp kl 7 det var rätt skönt måste jag säga, ut med Sky och nu har jag färgat håret. 20 minuter kvar sen ska det sköljas ur. Efter tio kommer min taxi och hämtar upp mig, sen blir det stan för hela slanten. Ikväll ska vi bowla med Sara och Rickard, det kommer bli awesome.

Nu blir det frukost

Werthers original eclair



Idag har jag ätit upp en sån här påse själv, dom är hur goda som helst. Jag skyller på Göran, han köpte en sån i lördags sedan dess har jag varit fast :D

Julafton

Om tre månader är det julafton, kul..


Ögongodis

Fan man blir ju kär! Hett hett hett!!

Rädd

Nu ska ni få höra en löjlig sak. Igår när Roberth skulle gå ut me Sky på kvällspromenaden så duschade jag, jag var noga med att han låste dörren och det gjorde han också. Men när jag duschar så tycker jag att jag hör något,och jag vet att fönstret i köket är öppet. Så jag tittar ut ur duschen in mot sovrummet, och ingen där såklart. Men så tyckte jag att jag hörde något ändå så jag låste in mig i badrummet tills Roberth och Sky kom in igen, pulsen var väldigt hög där ett tag ska jag säga. Tänk om det hade varit någon under sängen eller nått, usch! Roberth tyckte jag var knäpp när jag äntligen kom ut ur badrummet, det kändes som en evighet jag satt där inne.


Helg

Nu är det helg, yes!

Jobb

Precis kommit hem från jobbet. Började kl 07 och slutade 17.10 så nu är det kväll och snart dags att lägga sig känns det som, suck. Får åka till mormor och morfar imorn istället...

Mazarin

Kollar på Berg flyttar in, så mysigt program!

Äter en mazarin, det får avsluta denna kväll.

God natt

Loser

Roberth säger att jag är en kärring som sitter och gråter till Biggest Loser. Jag gråter varje gång jag kollar, jag är nog lite känslig :) Men dom är så sjukt duktiga. Går ner galet mycket i vikt. Dom får ett helt annat liv, bättre hälsa och bättre självförtroende. Varför gör inte alla som är överviktiga sin kropp en tjänst och börjar leva mer hälsosamt? Det gör dom bara gott.


flingor

Nu har jag och Sky varit ute. Blev bara 45 minuter i rask takt, vågar inte mer ifall han får ont. Får mjukstarta lite.
Min tå protesterade lite men men.

Nu blir det kvällsmat och sen biggest loser såklart :)

Naturen

Ska strax bege mig ut och gå, ska bli skönt.


Jobb

Nyss hemkommen från jobbet. Vill ut och gå långt men måste fixa mat men vet inte riktigt vad..

Någon som har något tips?

Volbeat


Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Yes nu lagar jag köttfärslimpa, första gången någonsin. Hoppas den smakar bra :) Till det blir det potatis,lingonsylt och brunsås som jag ska göra själv.. Känner mig tveksam till såsen, fan om den inte blir bra :) Var och storhandlade på haga förut, gillar den affären.

Mjaha peta lite på limpan kanske.

Den här blir aldrig dålig


Lost

Har haft en jävla huvudvärk precis hela dagen idag. Hittar ingen ipren här hemma så måste åka och köpa, det är nog körförbud på mig när jag har ont i huvudet men men.. Känner att idag blir en godisdag, ska köpa massa gott.

Har varit utan plånbok idag för jag hittade den inte imorse, men nu hittade jag den nertryckt i soffan. Måste ha varit väldigt mörkt imorse eftersom jag inte såg den..

Bästa

Snart har vi varit tillsammans i tre år

Bästa

Snart har vi varit tillsammans i tre år

<3

Jag har lugnat ner mig nu. Tur man har en sambo som säger dom rätta orden vid rätta tillfällen

dichbsjcxmcfjdsoslaö

En liten sak fick mig att explodera, tappade ett ägg i köket sen var det kört. Känner bara att jag vill skrika ut all jävla skit som jag tänker på. Säga vad jag tycker om SD, alla är ju så jävla gråtfärdiga över att dom kom in i riksdagen.

Säga rakt ut vad jag tycker om en del, hur jävla dumma beslut jag tycker en del gör. Trött på att låtsas tycka allt är bra.

Nää är bara så ARG för ingenting.

Lika bra jag slutar

Sömn

Det är lite roligt, på fredagar och lördagar lägger jag mig runt kl 21.00-21.30 men på söndagar är jag pigg. Jag borde gå och lägga mig eftersom det är jobb imorn igen. Men jag vill väl dra ut på det så länge som möjligt..

Sova kanske?

Vinter

Åhh det var så kallt och burrigt den här dagen. Rocco var en liten valp, typ.


Typiskt

Jag skulle lägga upp en liten filmsnutt på Elsa och Sky när dom lekte, men vet inte hur man gör :(

Valet

Det går bra för SD

Bilder

Blev några få bilder igår. Roberths mormor och morfar kom förbi med deras lila Isor också :)

Grabbarna

Liten plutt, så söt!

Ni vet nog vilka det är :)


Dogs

Jag glömde visst säga en sak. När jag gick från bilen så gick en man med sina två hundar framför mig och när jag gick förbi dom så gick den ena hunden fram till mig, ägaren bad så mycket om ursäkt men det gjorde ju inte mig något. Vi pratade lite sen var dom där hundarna som ett plåster på mig, jag hade ju hundmat i famnen. Åh vad dom ville smaka haha. Tänk om Sky var så när det gällde mat :) Vi skulle kunnat stått ute hur länge som helst och prata hundar och hundmat, jag gillar att prata med andra hundägare :)

Välkommen hem

Jag kom nyss hem från mamma och pappa, har spelat bingolotto. Och jag blev inte miljonär den här gången heller,fan. Sky fick en påse mat av mamma, nu har vi fyra påsar i garderoben. Älskar extrapris hehe.. När jag kom hem blev Sky så lycklig!! Lilla killen. Sen jag åkte hade jag sprungit till dörren varje gång porten i trapphuset öppnades, "Han blir helt knäpp när du är borta" något sånt sa Roberth. Klart min lilla kille saknar sin mamma :)

Nu blir det lite söndags-soffhäng, kl 05.30 ringer klockan imorn uuhhhh...


Mat

Just nu lagar jag mat, cowboysoppa har Roberth beställt. Får se hur det blir.

Rösta

Jaha idag måste man gå och rösta också, slipper hellre. Jaja.

Idag ska jag tvätta som vanligt, sen ska vi rösta sen så ska vi ut en sväng till marieberg. Nu blir det frukost!

Pics

I Älvdalen i somras

Morfar och jag ♥

Paradis

Vi tre

Lisa och jag i Nora

Sky i vattnet

Sky läste om kamphundar

Kräftskiva

Rynninge

Sky hittade en pinne

Bingolottokväll :)


Vilken badbrud

Att jag ens lägger upp den här hemska bilden. Sky är söt iaf :)

Choklad

När man har mens får man unna sig lite extra, ikväll är det chips och dipp. Och lite choklad. :)

Jag fick en bingolott av Göran idag, hoppas jag vinner :) Och Göran också såklart. Det visar sig imorn.

Åh nej söndag imorn

Päron

Yes nu ska jag kolla på ett päron till farsa i Las Vegas, älskar dom filmerna :) Visas på trean.

-

Nu är vi hemma efter en dag ute i Pålsboda. Ikväll håller jag mig hemma

Regn

Fy faaaan vad det regnar, hatar regn.

To do

Nää jag struntar i att gå på stan idag. Trist väder och tråkigt att gå själv, och så sparar jag ju pengar :D Ska gå med mamma nästa helg istället när hon är ledig. Nu blir det att fixa frukost, försöker få i sky alla hans piller också.

Cheers


Äckligt med medicin


Burgers

Nu har vi precis ätit, blev hamburgare ikväll. Mina hamburgare består av bröd,mos och rå lök haha. Smaskens.

Kvällen blir lugn, choklad och massa gott. Doobidoo är ju inte ikväll, istället är det om det jävla valet!!!! Helvetes skit säger jag bara.

Imorn ska jag på stan lite, sen ska vi till pålsboda :) Det blir en bra dag

HELG

Nu är det helg, tjohoo!

Generös

Åh en bild till:


Vovve

Lillen

Stilig

Kväll

Ingen verkade fatta att jag skämtade om mitt träningsinlägg jag skrev igår. Mamma trodde att jag och Sara hade varit och gymmat haha, sött!

Nu har jag nyss kommit hem. Jag och mamma var hos mormor och morfar sen åkte vi runt lite. Köpte hundmat,leksaker och godisar haha. Det var extrapris på Skys mat så jag köpte två påsar. Tror nog att jag åker ut i helgen igen och köper mer. I vanliga fall kostar dom 149 kr men nu kostade dom 69, bra skit!

Sky står vid sin godispåse och gnäller.. Han vill ha mer.

Jag lovar lite bilder i helgen

Kväller

Usch snart är det sovdags. Imorn är det mycket på jobbet, jag längtar till fredag kväll. Helg är det bästa jag vet. Lovely. Jag hoppas det blir fint i helgen, sol, lite kallt och fina löv på marken. Men jag får nog gå i skogen själv för Sky ska väl ta det lugnt så länge han går på smärtstillande. Men Sara kanske vill gå? ;)

Nu ska jag föna håret sen ska jag sova, 05.30 väcker klockan mig.

Kväller

Usch snart är det sovdags. Imorn är det mycket på jobbet, jag längtar till fredag kväll. Helg är det bästa jag vet. Lovely. Jag hoppas det blir fint i helgen, sol, lite kallt och fina löv på marken. Men jag får nog gå i skogen själv för Sky ska väl ta det lugnt så länge han går på smärtstillande. Men Sara kanske vill gå? ;)

Nu ska jag föna håret sen ska jag sova, 05.30 väcker klockan mig.

Träning

Idag har jag varit på gymmet i två timmar, jises vad jag brände fett! Har bara ätit avokado idag, kan ju inte äta något onyttigt. Nu ska jag gå ner minst 20 kg..

Haha nej men det här var ju inte alls min dag? Vad tokigt det blev. Konstigt

Just nu

Nu sitter jag och äter dumle och väntar på att biggest loser ska börja. För bra!

Jag är fortfande lite dålig sen igår haha, mår illa och är lite yr. Nje byta piercing var inte min grej, får gå till big slick ändå.

Just det idag är jag tråkig

Veterinär

Nu har vi kommit hem från veterinären. Sky ska äta smärtstillande i en vecka och sen ska vi massera honom och stretcha honom lite så man kan undvika att detta händer igen.

Woop

Jag kämpade med tång för att få loss piercingen, sen blev det svart för ögonen haha. Berättar sen

Poop

Nu ska jag försöka få loss kulan ännu en gång, blir galen om jag inte får loss den!

Medusa

Skulle byta piercing men får fan inte bort kulan! Blir galen. Typiskt när jag beställt en ny stav

Ont

Våran lille kille har ont, antagligen muskelinflammation. Ska till veterinären imorn

Berg flyttar in

Nästa vecka börjar mitt favvoprogram igen. Det tackar jag för! Carina Berg är bra.

Nu ska jag duscha, sen blir det nog att sova. Har lite smått ont i huvudet.

Maten

Sidan är recepten.se

:)

Mat

Jag har en ny favoritsida med recept, så hela den här veckan ska jag göra mat efter deras recept. Idag blir det fläskpannkaka, imorn tror jag att jag ska göra köttbullar eller köttfärslimpa. GOTT!  Jag vill prova några nya maträtter, är så sugen på mat nu haha.

Fläskpannkaka

Nu är jag och Sky hemma från veterinären, min lilla kille var så duktig!

Idag ska jag göra fläskpannkaka, gott :)

Veterinär

Nu ska jag käka lite fil och flingor sen ska jag och Sky åka till veterinären. Tjohoo

Nighty

Sitter och kollar på jackass, kollade på det sjukt mycket för en massa år sedan. Det var kul då. Hade Jackass & the Osbournes race typ jämt. Gamla goa tider.

Nehe snart måste man väl sova, klockan ringer 05.30 som vanligt.

Bingolotto

Nu sitter jag och spelar bingolotto, ingen vinst än så länge. Konstigt.

Ny jobbvecka igen, blir mycket den här veckan.

Jag och Sky ska till veterinären imorn, Roberth har nog möte då så vi får åka själva. Mamma och lillen.

Jag har inga bilder att bjuda på idag, trist va.

Subway

Nu är tvätten klar, skönt. Vi var på Subway med Nook och åt, det dög ;) Nu blir det lugnt sen ikväll ska jag hem till mamma och pappa.

Nehe lite godis kanske?

Söndag

Åh vilken rolig dag, regnigt väder och allmänt grått ute. Inte okej. Ska fixa lite frukost tror jag.. Ska tvätta kl 11 som vanligt. Ikväll blir det bingolotto

Film

Jag kollar på Legally Blonde, kände att den filmen var riktigt min stil..

Strike

Nu har vi kommit hem från bowlingen, det var roligt. Jag var inte sämst iallfall :D Nämner inga namn :) Roberth vann iallafall.

Jag vill se en bra film, men visas inget bra på tv. Så vi sitter och kollar på "Här är ditt liv" inte så jättebra.  Ska käka lite chips så kanske det blir roligare.

Maaaaaaaaaaaaaaaat

Snart är maten klar, är så hungrig! Steker kycklingfilé i balsamvinäger, gör klyftpotatis i ugnen som är blandat med kålrot. Sen en sallad på rödlök,tomat och gurka.

Intressant va.

Bowling

Ikväll blir det bowling, var jättelängesen. Känns som om det inte kommer gå så bra för mig, ensam tjej.. Eller så vinner jag hela skiten, haha!

PICS

Intressant va?

Mamma och Mickis

Jag gick upp tre kg

Gott

Gott med cola

GODIS

Bråka lite

Fick dom här på posten, är ju sponsrad ;)

Försök inte med något

Härmas inte

Räkor

Nu har jag kommit hem från mami, ätit hur mycket räkor och sånt som helst.  Har skapligt ont i huvudet nu, mår lite illa och var väldigt frusen där borta. Nu sitter jag i soffan med mjukisbyxorna på, skönt. Lägger upp lite bilder imorn. '
Natti

Fint

Idag känns det som om jag har växtvärk i min tå, jättekonstig känsla. Fick en jättefin blomma av mamma förut. Lägger upp en bild sen. Nu känner jag mig rätt trött, men ska försöka få i mig lite mat.

Någon mer som ska se Doobidoo ikväll? ;)

Städning

Nu har jag diskat klart, ska strax börja med städningen. Tog en liten paus ;) Skönt att få det gjort. Mamma kommer och fikar sen efter hon varit på stan, trevligt. Idag är Roberths bil klar så den ska hämtas idag. Marion kommer med vårat godis,GOTT! Roberth sa ju när vi satt och beställde hos Marion och Göran "Ska du ta något rekord i att beställa godis" Haha men så mycket var det faktiskt inte :)


Tjohoo

Roberth har fixat min dator :) Bästa!

Dator

Vad segt det är när inte ens egen dator funkar. Alla grejer man har där. Bilder, spotify.. Fan min spotify lista är ju så bra. Något tips på en bra dator man kan köpa? Bärbar såklart.. Har haft min dator i lite över ett år bara. BALLE. Och Roberths dator sitter han ju vid ofta :)

Jag är hemma från jobbet imorn med, är ju lite invalid. Ingen bil har jag då heller, hade velat åka och handla. Hoppas Roberth får sin bil snart.

Imornkväll är det räkmys med mamma,mickis och Rocco :D Bilder lovas. Haha.

Crap

Min dator funkar inte, kul!! Idag är jag hemma från jobbet

Hundägare

En del hundägare förstår jag mig verkligen INTE på. Häromdagen när jag och Sky var ute så stod det en tant och hennes papillon vid ett övergångsställe och väntade att det skulle bli grönt, ni vet det där vid bromsplan? Vi fortsätter att gå på våran gata, vi var på andra sidan bilvägen. Sen märker jag att Sky inte släpper den där hunden med blicken så jag kollar bakåt. Där kommer hunden springandes över bilvägen mot oss, tanten står kvar vid övergångsstället och säger inte ett skit åt hunden. För det första så kunde hunden blivit påkörd av en bil och dött (fortfarande inget ljud från tanten) och för det andra så kunde Sky och den där lille kommit i bråk. Det enda jag får ur mig är "hörru du" och tittar på tanten som är på väg över övergångsstället. Jag och Sky står kvar och jag förväntar mig faktiskt någon slags av ursäkt från tanten, men nej inte ett ljud. Kärringen tittar inte ens på mig. Jag hade sån jävla god lust att släppa lös Sky mot kärringen och hennes tönthund. Är hon inte rädd om sin hund? Hon sa inte ett ljud till hunden att han hade gjort fel eller något sånt. Ska man ha hund då?

Jag ska också börja ha Sky lös och skita fullständigt i om han springer iväg från mig, eller inte. Men ibland har jag sån god lust. Jag är så trött på dessa lösa hundar.

Choklad

Jag är beroende av choklad, jag äter det varje dag. Imorse köpte jag en apelsinkrokant och en dukat.. Mmm. Det får fart på magen vill jag lova. Men det är värt det.


Min lilla vän

För er som inte vet så lider våran hund av olika slags allergier och får behandling mot detta. Sprutor,medicin,olika medel osv. Han har väldigt klåda runt munnen och så. Alltid när vi lämnar honom ensam hemma så måste han ha tratt på sig för att han inte ska kunna klia (han kliar alltid sönder sig) och inte röra tassarna som han har problem med. Så idag när jag kommer hem från jobbet så möter han mig vid dörren utan tratt. "Vad har han nu ställt till med" blir min första reaktion. Så jag slänger mig mot kinderna och jo då, han har kliat sönder ena sidan. Fy fan så han ser ut, nästan rivit sönder så det blivit ett hål. Så nu blir de ännu mer för oss att göra med honom, pga att han på något sätt fått av sig tratten. Och det tar tid. Rengöra, se till att han inte är på kinden osv.. Ni som känner oss vet hur mycket vi måste underhålla när det gäller våran lilla Sky, ni som inte vet förstår inte hur jobbigt det är.

Så när jag sitter på golvet och tittar på honom, hans små ledsna ögon mot mig för han vet att han gjort något fel, så börjar jag gråta. Tårarna rinner ner för kinden. Min lilla vän vad det måste ha kliat på dig. Jävla tratt som åkt av.

Vårat allt

Naket

Den rubriken har jag aldrig haft förut. Jag köpte jättefina blommor på coop, fina rosa :) Sky fick 4 leksaker plus en varm filt han ska ha i min bil i vinter tänkte jag. Nu blir det duschen sen sooova :)

Angelica och jag ;)

Vi två


Tv

Jag sitter som vanligt och kollar på biggest loser. Och bölar lite som vanligt. Jag missar tyvärr idol ikväll, typiskt. Ska åka om ett tag. Ciaoooo!

Pics

Roberth tvättar min bil :D

Fiskaren

Bilder på Roberth var beställt

Mat

Nu har jag ätit lite sockerkaka, blev två bitar. Dagens lunch, sorligt men sant. Jag ska gå till affären nu innan jag tar min en siesta tänkte jag. Det gick bra att jobba idag trots tån. Man lär sig knepen hur man ska gå, lite på sidan och så där. Tån är inte så söt, jag lägger inte upp någon bild. Jag själv tycker att fötter är det snuskigaste som finns, så fula! Lila,blå och svullen. Nu vet ni.

Idag kanske det blir tacogratäng. Roberth blev lagom besviken igår när han insåg att dagens rätt bestod av fiskpinnar,potatismos och stuvad spenat istället för taco. Jag tyckte maten var jättegod iallfall.

Ikväll ska jag vara chaufför till mami


Pictures


Morgon

Lilltån är bruten. Lila och blå, så fin! Nu ska jag till jobbet.

Ni vet ibland när man slår i lilltån i t.ex en bordsben? Det hände mig precis. Sprang till köket och sen PANG small det till. Jag har aldrig haft så ont att jag till och med började gråta. Det här var ingen vanlig smäll. Jag är röd och svullen och det svider, smärtan ger sig inte. Roberth fick bära mig till soffan för jag inte kunde gå. Fan har säkert stukat den eller något. Kan knappt gå. Suck

Tjockis

Nu har jag och Sky varit ute i Rynninge. Det första jag gör är att mula i mig två mazariner,mmm! Om inte jag skulle och äta dricka så mycket onyttigt skulle jag nog vara rätt spinkig? Men sånt där klarar inte jag. Jag måste äta godis,kakor och sånt varje dag haha. Sorgligt egentligen, men jag tror inte på att svälta sig själv och sånt där. Det viktigaste är att man själv mår bra :) Ni kan ju säga till om jag börjar bli tjock, för jag märker det nog inte. På tal om tjock, ikväll börjar biggest loser sverige. Någon mer som ska se?!

Choklad

Nu har jag ätit upp min chokladkaka som jag köpte imorse, apelsinkrokant. GOTT. Sitter och funderar på vad jag ska göra för mat idag. Tacogratäng kanske? Med massa sallad och tacochips,mmm..

Fis

Den här bilden är från i somras när jag och Roberth är på väg till Pålsboda. Roberth var rätt rutten i buken så hela bilresan fes han så illa så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Roberth ser rätt nöjd ut i bakgrunden va?

Mr fis

Fuck

Sky där bak i bilen, så söt!

Trötter

Usch snart är det läggdags. Upp tidigt imorn igen.

Lugn Hatte och Nook, bilderna lägger jag upp imorn.

pics

Woop

Vilken fin jacka, mamma.

Nörd

Fejk

Idag har jag köpt mig en leopardpäls, så fin! Bara inte folk tror den är äkta haha.. För det är den absolut inte. Nu fixar jag med maten. Idag blir det lax, potatis med sallad och sås. Det ska bli gott. Sen ikväll ska jag och Sky hem till västhaga och spela bingolotto med mamma, mys :)

Sova

Jag är så trött nu så jag skulle kunna gå och lägga mig, men jag ska hämta mamma på jobbet så det går inte :D Jag och Roberth var på stan förut, galet mycket folk men underbart väder. Jag köpte inget, kors i taket. Det var lika bra. :)

Bra morgon

KL 07.20 gick jag och Sky ut mot Rynninge, det var så skönt ute. I en timma och 40 minuter var vi ute. Sen träffade vi en jättesöt rottweilertik som han lekte med, så skoj :) Vilken bra start på morgonen. Älskar att gå ut när det är lite kallare , det är så skönt.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost sen ska jag duscha och fixa håret och sånt där. Ska upp en liten sväng på stan tänkte jag. Ska förbi en sväng hos mormor och morfar också.

Freeeeeeedag

Fisar, rapar och snor. Det var min jobbdag det haha. Jag går inte in på detaljer.

Jag ska snart ta bilen och åka till parkhallen och handla räkor och sånt. Måste skriva lista annars får jag inte med mig något vettigt.

Kat von D

Kan man bli snyggare?!


Aaargh

Kolla håret!!




Tattoo

Ett citat från idag när jag berättade för mamma om mina tatueringar jag ska gör snart.

"Det här kommer bli min död"

Lilla mami.

Imorn är det fredag

Idag har jag jobbat röven av mig, usch var alldeles för mycket idag. Men men. Imorn är det fredag och det tackar jag för, det är mycket då också men sen är det helg efter det iallafall :)

Imornkväll ska jag träffa Persikey, vi ska äta räkor och massa gott här hemma. Vi har känt varandra sen vi var minismå, och jag är så tacksam att vi fortfarande umgås. Lillsyrran ;)

Jag och Sky kom nyss hem från mormor och morfar. Har ätit god mat där, och spelat lite kort :) Mamma var också med.

Undra om man har något gott hemma?

Livet på BB

Fan, varför ska jag envisas med att kolla på livet på BB? Blir bara ännu mer rädd över att föda barn, fy fan vad otäckt det är. Jag kommer nog dö den dagen jag ska föda, kommer aldrig klara det. Jag kommer säkert ha mardrömmar inatt.

God natt

Städtant

Nu har jag gnuggat och gnidit här i lägenheten ett bra tag, skönt att få det rent. Ska bara röja undan lite saker i sovrummet imorn tänkte jag. Såg ännu en monsterspindel i sovrummet, så jävla äckliga. Hade ju ihjäl en härom dagen, usch!

Nu är jag hungrig, kanske blir lite glass :D

RSS 2.0